Jak zareagowac najwlasciwiej? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-11, 16:43   #61
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?

Cytat:
Napisane przez 0nasty0 Pokaż wiadomość
Pomotałam się w tym wszystkim, ale ja to po prostu na swój rozum widzę tak:

Facetowi dałaś jakąś nadzieję, spotykając się z nim, pewnie myślał, że coś z tego będzie a Ty go olewasz. Po za tym, z tym, że mówisz, że cieszy się jak dziecko, że Cie widzi, że w łóżku chce po prostu czuć Twój dotyk - jak na moje jest zakochany w Tobie.

W ogóle nie rozumiem, dlaczego razem leżycie np. w łóżku? Pozwalasz mu na to, facet się przywiązał do Ciebie, a Ty też nie jesteś fair w stosunku do niego.
Moze tak udaje specjalnie?? po pierwsze on sie nie nadaje do zwiazku raczej ,czasami jest ok ,ale na codzien nie wytrzymalibysmy z soba raczej...
A pozatym te jego docinki do mnie "ze nie jestes taka pieka jakas miss"... . prosze cie

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
a ja bym po prostu nie doprowadzila do sytuacji, w ktorej gosciu tak dlugo mnie trzyma na dystans, w sytuacji gdy ja oczekuje blizszej znajomosci. Maks 2-3 miesiace mozna dawac szanse i to i tak jest opcja dla cierpliwych, ktorym naprawde bardzo zalezy. A jak zabraknie cierpliwosci to trzeba sie pogodzic z faktem nie to nie, zabrac swoje zabawki i isc do innej piaskownicy, zamiast sypac piaskiem, narzucac sie telefonami i wyglaszac dziecinne zlosliwostki na temat urody, tudziez jej braku....

dokladnie - to po prostu za dlugo trwa i juz dawno wykracza poza zwykla walke o dziewczyne zaangazowanego chlopaka.
TO po co on to robi ?dlaczego??
Polski Bursztyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 16:48   #62
anjuta
Zakorzenienie

normalnie materiał na "operę mydlaną", czekam na dalsze odcinki
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 16:49   #63
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez Polski Bursztyn Pokaż wiadomość
Moze tak udaje specjalnie?? po pierwsze on sie nie nadaje do zwiazku raczej ,czasami jest ok ,ale na codzien nie wytrzymalibysmy z soba raczej...
A pozatym te jego docinki do mnie "ze nie jestes taka pieka jakas miss"... . prosze cie[COLOR="Silver"]
A po co miałby udawać specjalnie? No sory, ale w ciągu dwóch lat, jednak idzie się zwyczajnie do człowieka przezwyczaić, ja z kumplami w łóżku po prostu sobie tak 'o' nie leżę. A Ty myślisz, że w związku non stop jest super, ok?
Jego docinki, ok, nie są miłe. Ale sama powiedziałaś, że też jesteś dla niego nie miła, olewasz go. To on ma cały czas się przed Tobą płaszczyć?
Po za tym to moim zdaniem Ty traktujesz go jak jakieś poniewieradło, zachce Ci sie jego obecności - przyleci, on chce sie spotkać, nie chce Ci się - to masz go gdzieś.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 16:50   #64
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiecie dlaczego odbieralam telefon w koncu ? samotnosc .... ale jakis inny facet mi nie pasowal...
Kiedys ten moj znajomy wiecie co zrobil ,dluzszy czas mnie nie widzial ,ajak odebralam to udawal ze tak mu zle ,ze bardzooo zle sie czuje ma depresje oj jak mu zle czy moze przyjsc do mnie ,znow mowie nie w koncu prosi i prosi ,az znow sie zgodzilam Przyszedl za pare minut taki zadowolony szczesliwy -jakby dziecko od mamusi dostalo cukierka...a ja mowie "nie widac ze sie tak zle czujesz masz depresje"?? sposcil glowe w dol i mowi ze ma depresje...nakrzyczalam na niego a on do mnie"zle sie czuje a ty na mnie krzyczysz kopiesz lezacego psa"...-(takim glosikiem niewinnym)..... ,niezly aktor nie? Tylko zeby przyjsc do mnie to takie bajeczki wymysla...

Raz kiedys chcial spac u mnie ,ale ja definitywnie powiedzialam ,ze nie ma isc do siebie,to zaczal sie ze mna klocic ze on nie wyjdzie i koniec!!-nawet probowalam go zrzucic z lozka w nocy polozyl reke na mnie ,nie wiem ? chcial miec jakis kontakt ze mna -dotykowy -polozyl reke na plecach lub zeby moje nogi byly w jego nogach i tak spal hehe...az w koncu rano wstal i poszedl , wiem to wszystko wydaje sie smieszne...
o mój boże.
ty naprawdę uwierzyłas w to,że nikt inny nie może byc dla ciebie i tylko wy jesteście do siebie stworzeni
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:09   #65
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
A po co miałby udawać specjalnie? No sory, ale w ciągu dwóch lat, jednak idzie się zwyczajnie do człowieka przezwyczaić, ja z kumplami w łóżku po prostu sobie tak 'o' nie leżę. A Ty myślisz, że w związku non stop jest super, ok?
Jego docinki, ok, nie są miłe. Ale sama powiedziałaś, że też jesteś dla niego nie miła, olewasz go. To on ma cały czas się przed Tobą płaszczyć?
Po za tym to moim zdaniem Ty traktujesz go jak jakieś poniewieradło, zachce Ci sie jego obecności - przyleci, on chce sie spotkać, nie chce Ci się - to masz go gdzieś.
Tak Tak ostatnio po dlizszej przerwie jak sie spotkalismy zaczal mi opowiadac ze z kolegami pojechali do burdelu i ze jaks dziwke bzykal nawet wszedl na strone tego burdelu i zaczal mi ja pokazywac.. a ja odparlam "ze mnie to nie obchodzi" a on na to "zazdrosna jestes" ja mowie "ze prosze cie" i usmiechnelam sie ,sie pochwalil...wogole po co mi to mowi..

Edytowane przez Polski Bursztyn
Czas edycji: 2012-01-11 o 17:53
Stary 2012-01-11, 17:19   #66
maryanna3
Zakorzenienie

Zupełnie Cię nie rozumiem autorko. Zdajesz się nie czytać pewnych postów więc bezcelowe dalej tu pisać chyba.
A to co wy wyczyniacie to jakaś parodia.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:21   #67
preetamsingh
Zadomowienie

Cytat:
Tak Tak ostatnio po dlizszej przerwie jak sie spotkalismy zaczal mi opowiadac ze z kolegami pojechali do burdelu i ze jaks dziwke bzykal nawet wszedl na strone tego burdelu i zaczal mi ja pokazywac.. a ja odparlam "ze mnie to nie obchodzi" a on na to "zazdrosna jestes" ja mowie "ze prosze cie" i usmiechnelam sie
Jesli to, co piszesz to prawda, to brak mi słów...

Ty go zlewasz, on w sumie też nie pozostaje ci dłużny i stosuje jakieś marne zagrywki, w stylu "patrz, jaką .... przeleciałem"... Co to ma być?
Jesteście w związku? To relacja czysto oparta na seksie, czy też może zwykła znajomość?? Bo nie rozumiem...
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 17:39   #68
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Jesteście w związku? To relacja czysto oparta na seksie, czy też może zwykła znajomość?? Bo nie rozumiem...
No właśnie? Bo ja już też nie rozumiem, na czym polega to Wasze spotykanie się.

Cytat:
Tak Tak ostatnio po dlizszej przerwie jak sie spotkalismy zaczal mi opowiadac ze z kolegami pojechali do burdelu i ze jaks dziwke bzykal nawet wszedl na strone tego burdelu i zaczal mi ja pokazywac.. a ja odparlam "ze mnie to nie obchodzi" a on na to "zazdrosna jestes" ja mowie "ze prosze cie" i usmiechnelam sie
Bo może chciał, żebyś w końcu przestała go wodzić za nos! Jak na moje, jawnie facet się w Tobie zakochał i stara się jakoś zwrócić na siebie Twoją uwagę. Głupio chce zwracać, to fakt. Ale weź może z nim porozmawiaj szczerze, bo widzę, że w ogóle nie rozmawialiście na ten temat. W ogóle na czym opiera się ta Wasza znajomość? Bo leżycie razem i nie wiadomo co jeszcze, a Ty tylko na kolesia zganiasz, jakbyś była święta jak nie wiem.

lexie
Stary 2012-01-11, 17:45   #69
Weronikapr
Wtajemniczenie

Ma-sa-kra
koleś dno
autorka głupiutka
co byśmy nie powiedziały to nie ma sensu
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:57   #70
rybkie
Rozeznanie

A cos ty sie tak uparla autorko rozkminiac te odzywke o tej miss?? az tak cie to ubodlo? Oj ktos tu chyba jest ciut prozny dorosla kobieta a zachowuje sie jak gowniara i ty jeszcze z nim sypiasz,troche szacunku dziewczyno
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:57   #71
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie? Bo ja już też nie rozumiem, na czym polega to Wasze spotykanie się.

Bo może chciał, żebyś w końcu przestała go wodzić za nos! Jak na moje, jawnie facet się w Tobie zakochał i stara się jakoś zwrócić na siebie Twoją uwagę. Głupio chce zwracać, to fakt. Ale weź może z nim porozmawiaj szczerze, bo widzę, że w ogóle nie rozmawialiście na ten temat. W ogóle na czym opiera się ta Wasza znajomość? Bo leżycie razem i nie wiadomo co jeszcze, a Ty tylko na kolesia zganiasz, jakbyś była święta jak nie wiem.
Jestesmy znajomymi ,ale sex tez jest ,nie bede ukrywac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 18:07   #72
shansa
BAN stały

Autorka lubi tę zabawę. Jest adorowana, kotek goni myszkę. Ciekawe co by się stało, jakby nagle o chłopak o autorce zapomniał...

Edytowane przez shansa
Czas edycji: 2012-01-11 o 18:09
shansa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:17   #73
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Smile Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?

Nie nie o to mi chodzi,prosze dziewczyny zebyscie mnie nie obrazly ze glupia itp... wy tez nie jestescie idealami ,kazdy popelnia bledy ,postanowilam cos po prostu zmienie nr tel i wtedy bedzie spokoj

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez shansa Pokaż wiadomość
Autorka lubi tę zabawę. Jest adorowana, kotek goni myszkę. Ciekawe co by się stało, jakby nagle o chłopak o autorce zapomniał...
Akurat bardzo sie mylisz ...chyba nie wiesz co to znaczy terror..bo to juz byl terror ,przez niego sie stresowalam ,balam..bylam niespokojna

Czas edycji: 2012-01-11 o 18:19
Stary 2012-01-11, 18:22   #74
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Jestesmy znajomymi ,ale sex tez jest ,nie bede ukrywac
No więc właśnie. Teraz tym bardziej mam pewność, że koleś się w Tobie po prostu zabujał.

Trzeba było mu od razu powiedzieć, że chodzi Ci tylko o seks. O nic więcej. A widząc, że kolesiowi zaczyna na Tobie zależeć, po prostu powiedzieć mu, że musicie to zakończyć.

lexie
Stary 2012-01-11, 18:24   #75
preetamsingh
Zadomowienie

może on po prostu chce czegoś więcej? np. związku? nieudolnie, bo nieudolnie, ale stara się wzbudzić w Tobie zazdrość, zapytaj go, czy chce czegoś więcej, bo na to mi wygląda. Pytanie brzmi, czy ewentualnie Ty również chciałabyś czegoś więcej?
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:25   #76
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Nie nie o to mi chodzi,prosze dziewczyny zebyscie mnie nie obrazly ze glupia itp... wy tez nie jestescie idealami ,kazdy popelnia bledy ,postanowilam cos po prostu zmienie nr tel i wtedy bedzie spokoj

Akurat bardzo sie mylisz ...chyba nie wiesz co to znaczy terror..bo to juz byl terror ,przez niego sie stresowalam ,balam..bylam niespokojna
Owszem, każdy popełnia błędy.
Ale trzeba było mu zakomunikować to i nie wodzić go za nos.
POROZMAWIAĆ do choinki jasnej!
Winisz kolesia, bo terror, bo coś tam, a zastanów się jaka Ty byłaś w stosunku do Niego. Wielce teraz koleś ma tylko winnym być bo pewnie liczył na coś więcej, zakochał się, a panienka wielce przeżywa, bo powiedział, że nie jest najpiękniejsza :/

lexie

Edytowane przez 0nasty0
Czas edycji: 2012-01-11 o 18:26
Stary 2012-01-11, 18:37   #77
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Wszystko rozumiem... tzn. rozumiałabym, gdyby nie fakt, że pisze to wszystko osoba 28-letnia o facecie 31-letnim!!! To nie mieści mi się w głowie...
Sorry, ale naprawdę jak można być aż tak głupim - w obie strony.
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:37   #78
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
No więc właśnie. Teraz tym bardziej mam pewność, że koleś się w Tobie po prostu zabujał.

Trzeba było mu od razu powiedzieć, że chodzi Ci tylko o seks. O nic więcej. A widząc, że kolesiowi zaczyna na Tobie zależeć, po prostu powiedzieć mu, że musicie to zakończyć.

YYY a ty myślisz ze jak facet śpi z dziewczyna to odrazu sie w niej buja??

Ja mysle że to jakiś manipulant, chce Cie zawsze miec na zawołanie, wie że za którymś jego telefonem zmiekniesz(bo zawsze tak robisz) ...ulegniesz mu..., a on znowu Cie wykorzysta....
Sama dajesz sie w to wciągać, to jest głupie, nie dojrzałe!
Jak widzisz w nim tyle złych cech, wyśmiewasz sie tu z niego publicznie to dlaczego do jasnej anielki!nie zmienisz numeru tel?! Nie zakończysz tej farsy... to jakiś infantylny człowiek!
Czy ty nie widzisz tego że on Cie po prostu wykorzystuje...
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:40   #79
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
może on po prostu chce czegoś więcej? np. związku? nieudolnie, bo nieudolnie, ale stara się wzbudzić w Tobie zazdrość, zapytaj go, czy chce czegoś więcej, bo na to mi wygląda. Pytanie brzmi, czy ewentualnie Ty również chciałabyś czegoś więcej?
Nie wiem czy sie zakochal ,a moze udaje...tylko dla sexu ...nie wiem sama juz co o tym sadzic ,sama sie wrecilam ..
Stary 2012-01-11, 18:41   #80
Keithlyn
Zadomowienie

A w ogole to jak może koleś który "chce czegoś wiecej" "zakochał sie w niej"
mówić jej rzeczy typu "piękna to ty nie jesteś" :/ no sorry...
To albo ma nierówno pod sufitem, albo ją po prostu "friends with benefits"
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:45   #81
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
YYY a ty myślisz ze jak facet śpi z dziewczyna to odrazu sie w niej buja??

Ja mysle że to jakiś manipulant, chce Cie zawsze miec na zawołanie, wie że za którymś jego telefonem zmiekniesz(bo zawsze tak robisz) ...ulegniesz mu..., a on znowu Cie wykorzysta....
Sama dajesz sie w to wciągać, to jest głupie, nie dojrzałe!
Jak widzisz w nim tyle złych cech, wyśmiewasz sie tu z niego publicznie to dlaczego do jasnej anielki!nie zmienisz numeru tel?! Nie zakończysz tej farsy... to jakiś infantylny człowiek!
Czy ty nie widzisz tego że on Cie po prostu wykorzystuje...
Tez mam takie wrazenie ze wykorzystuje moja dobroc ,ze jak sobie bedzie jeczal prosil o spotkanie to w koncu zgodze sie.. ..masz na mysli wykorzystuje do sexu?
Stary 2012-01-11, 18:47   #82
shansa
BAN stały

Polski Bursztyn piszesz o tym, że Cię terroryzował, pytasz o to, jak zareagować, na "głupie" uwagi, ale do wiadomosci kilka postów wcześniej nie przyjmujesz, że najlepiej go olać. Nie wiesz czego chcesz. Tak, nie każdy jest idealny, a z Twoich postów bije pewna niedojrzałość, jak i ze stylu pisania.
I na nic nie musisz się godzić. A robisz to cały czas. Widocznie chcesz go, a Twoje "nie" to, jakaś zasada, którą łamiesz, widocznie nie jesteś do siebie przekonana.

Edytowane przez shansa
Czas edycji: 2012-01-11 o 18:54
Stary 2012-01-11, 18:49   #83
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
A w ogole to jak może koleś który "chce czegoś wiecej" "zakochał sie w niej"
mówić jej rzeczy typu "piękna to ty nie jesteś" :/ no sorry...
To albo ma nierówno pod sufitem, albo ją po prostu "friends with benefits"
Tez tak sadze ze facet ktory zakochal sie w kobiecie -dziewczynie,podoba mu sie , nie mowi jej "piekna to ty nie jestes" -niby w zartach..

Zmienie nr telefonu,nie bedzie mial zadnego dostepu do mnie ,tylko jak go spotkam gdzies przypadkiem,pewnie pusci mi niezla wiazanke..

Czas edycji: 2012-01-11 o 18:56
Stary 2012-01-11, 18:58   #84
Merys
Zakorzenienie

No dobra typ jest jaki jest, tak? Spotykasz się z nim, tak? Sypiasz z nim, tak? Więc co Ci daje w tym momencie analizowanie jego zachowania? Skoro i tak nic z tym nie zrobisz, nie olejesz go? Bo samotność, bo coś tam.
Załóż sobie bloga.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 19:02   #85
Weronikapr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Wszystko rozumiem... tzn. rozumiałabym, gdyby nie fakt, że pisze to wszystko osoba 28-letnia o facecie 31-letnim!!! To nie mieści mi się w głowie...
Sorry, ale naprawdę jak można być aż tak głupim - w obie strony.
Mnie też to kładzie i dokładnie tak uważam, jak już wyżej napisałam.

Skoro chcesz go olać to zro zrób, ale Ty nie chcesz, bo ciągle wracasz. Odchodzisz tak, żeby móc wrócić póki co.

A co do teorii, że gość autorkę kocha - sorry, ale jaki normalny kochający facet mówi kobiecie że nie jest ładna i chwali się seksem z prostytutką, do tego porównując ją do "ukochanej"? No jaki? Aaaa no tak, on nie jest normalny, tak to się zgadza
Stary 2012-01-11, 19:03   #86
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Zmienie numer telefonu wtedy nie bedzie mial dostepu do mnie ,sadze ze tak bedzie najlepiej
Stary 2012-01-11, 19:26   #87
shansa
BAN stały

Cytat:
Zmienie numer telefonu wtedy nie bedzie mial dostepu do mnie ,sadze ze tak bedzie najlepiej
Najpierw to Ty się naucz ludziom mówić NIE. Albo sama zrozum, że na prawdę go nie chcesz, "ucieczka" niewiele Ci da, przy słabej woli.
Stary 2012-01-11, 20:52   #88
Polski Bursztyn
Rozeznanie

Skoro twierdzi ,ze nie jestem ladna -"nie jestes jakas tam piekna miss"
To po co tyle czasu juz lata i nie daje mi spokoju??
Stary 2012-01-11, 20:57   #89
rybkie
Rozeznanie

Cytat:
Skoro twierdzi ,ze nie jestem ladna -"nie jestes jakas tam piekna miss"
To po co tyle czasu juz lata i nie daje mi spokoju??
Bo ma darmowy seks kiedy zechce?
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 21:00   #90
Weronikapr
Wtajemniczenie

Bo ma seks za free
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości