|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :)
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję. Ja też jestem okropnie zmęczona, ta nauka mnie wykończy... A to dopiero początek egzaminów/kół... Obiecuję, że jutro nie zajrzę do książek... |
|
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm... nie pomyślałam o tym ![]() Miałam raz egzamin w takiej formie, z etyki. I też tego nie lubię. Potem nie ma szansy do tego wróci, i no trzeba robić, tak jakby pod dyktando egzaminatora. za marketing!Udało mi się dzisiaj opracować statystykę. Pozostaje mi tylko powtórzyć to w weekend. Przepisałam angielski i powtórzyłam na rachunkowość. Jutro mam kolokwium. Miłej nocy
|
|
#785 |
|
Konto usunięte
|
Ja wam zazdroszczę, że już macie zaliczenia. U mnie sesja dopiero w lutym, wtedy to wy już dawno odpoczywać będziecie
![]() Mam ambitne plany wzięcia udziału w konkursie z podatków i kpa, ciekawe co z tego wyjdzie ![]() I oczywiście gratuluję wszystkim dobrych ocen
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#787 | |
|
MUSEarka
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;31558131]Haha, panikara!
[/QUOTE] Ale ja nigdzie nie napisałam, że mi źle poszło, tylko obawiałam się o sytuację, którą opisałam ![]() Cytat:
Dziękiii Też u mnie zmęczenie już dominuje, a to dziwne, bo dopiero co w domu byłam i codziennie się wysypiałam. Tenk Ju Nauczyłam się już na maszyny, pozostała mi nieszczęsna biochemia, której jeszcze nie ruszyłam, poza ogarnięciem tych pytań - pisałam Wam o tym. Zejdzie mi się pewnie całą noc. Dobrze, że jutro mam na 12, to się chociaż wyśpię te.. 3 godziny Zaraz kawka i do roboty!
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, ja dzisiaj też przestaję się obijać i zaraz siadam do roboty
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie kciuki o 18:00-19:30 Nie wiem jak ja to przeżyję, jak sobie o tym pomyślę to aż mnie skręca w brzuchu.
|
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Miałam dzisiaj dwa zaliczenia, ale niestety nie poszły mi najlepiej
Było mało czasu, zestresowałam, no i jakoś perfekcyjnie przygotowana też nie byłam. Ech, mam nadzieję, że uda mi się je zaliczyć, albo chociaż jedno...
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Zaliczyłam gramatykę na 4!
![]() ![]() ciekawe jak dzisiejsza literatura.... |
|
|
|
#792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ogarnęłam tematy na koło z gospodarczego, tzn przeczytałam i zrobiłam notatki i widzę, że nauczenie tego zajmie mi 1 dzień Takie koła to ja mogę mieć codziennie
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Trzymam kciuki! i daj znać, jak poszło ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj miałam to kolokwium z rachunkowości. I obawiam się, że chyba nie poszło mi za dobrze. Najgorsze jest to, że wynik dostaniemy we wtorek wieczorem, poprawa w środę, a w czwartek zerówka... Na wykładzie dzisiaj podawała pytania, jak mniej więcej mogą wyglądać na tej zerówce, i bardzo bym chciała na nią iść! ![]() Siadam zaraz do nauki.
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje dziewczyny
![]() ja sie ucze ale srednio mi to wychodzi tyle ciekawych rzeczy mozna robic
|
#796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje. Cytat:
![]() Cytat:
A co do Twojego koła z rachunkowości - może Ci się tylko tak wydaje, że poszło Ci źle ? U nas też teraz natłok tych wszystkich kół. Ja np. gdy dostanę 4 z drugiego koła z mikro to jestem zwolniona z egzaminu. Ale o ocenie z tego koła (pod koniec stycznia) dowiem się dopiero w piątek wieczorem/sobotę rano. Gdy nie zaliczę tego koła to mam jeden dzień na naukę do koła poprawkowego (które jest w niedzielę - wtf ?! ) i 3 dni na naukę do egzaminu, do którego jest maaasa nauki. Ale będę robić wszystko, żeby dostać 4 i mieć z tym spokój. A tak swoją drogą - Dziewczyny jak to jest - końcowa ocena z ćwiczeń to średnia arytmetyczna ocen z dwóch kół ? ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez GirlOfDeath Czas edycji: 2012-01-12 o 16:42 |
||||
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() trzymam kciuki za wszystkich którzy mają koła/zaliczenia/sesję! ![]() damy radę! kto jak nie my? |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracam do Was miałam kryzys żeby rzucić te studia w cholerę, ale dzisiaj nawet dość poszło mi koło z makro i jak to zdam to chyba zacznę wierzyć w to, że skończę te studia
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wracam po dłuższej przerwie. Miałam kilka dni kryzysowych. Sytuacja póki co opanowana, ALE muszę się wyżalić. Napisałam tą pracę, z którą miałam problem. No i wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że napisałam ją na zupełnie inny temat niż miałam. Żeby oddać cokolwiek musiałam tak zrobić, bo nigdzie nie znalazłam książek. Nawet panie w bibliotekach nie były mi w stanie pomóc. No i martwię się. Przecież facet mi tego nie zaliczy ![]() Trzymam kciuki za Wasze zaliczenia gratuluję ocen i życzę powodzenia w ogarnianiu materiałów ![]() Ja dziś muszę się uczyć na jutrzejszy egzamin. Nie ma tego dużo, ale... |
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do ocen, to wszystko zależy od ćwiczeniowca.
|
|
#802 | |||
|
MUSEarka
|
Gratsy! Cytat:
U mnie sesja zaczyna się 30ego, zajęcia kończą się już 23. Sesja trwa dwa tygodnie a potem tydzień ferii, a że udało nam się ustawić wszystkie egzaminy w pierwzym tygodniu - oprócz niestety angielskiego, który i tak jest w poniedziałek w drugim tyg - więc w sumie będę miała 2 tygodnie wolnego. Cytat:
Zależy od ćwiczeniowca, ale najczęściej tak właśnie jest Cytat:
To nie rozumiem, nie napisałaś w końcu na te biochemiczne przemiany w życiu człowieka, czy napisałaś na ten, a miałaś zupełnie inny? Może nie będzie najgorzej Pogadaj z gościem i wyjaśnij sytuację. Inni mieli taki sam temat? Też mieli problemy? Mój dzisiejszy dzień zakończył się superancko. W nocy spałam 4h, bo się uczyłam na to koło z biochemii dzisiejsze. Brakowało mi 1,25pkt do zaliczenia ćwiczeń [czyli do 3] a napisałam na, uwaga.... 6,25pkt co dało mi.. 3,5 Zawsze w takich sytuacjach mi jest głupio, ale wychylać się nie będę. Byłam na prawie wszystkich wykładach, na wszystkich ćwiczeniach + nie skorzystałam z możliwości przełożenia kolosa, ciężko pracowałam przez cały semestr, żeby jakoś wyciągnąć z tej biochemii. Uważacie, że powinnam pójść do niego i powiedzieć, że chyba się pomylił w sumowaniu punktów? Byłabym fair w stosunku do grupy.. Myślę, że czasami trzeba być jednak trochę egoistycznym. No nie wiem. Co Wy byście zrobiły? Poradźcie mi ![]() A wejściówkę z maszyn napisałam na maksa co daje mi możliwość podejścia do zerówki w przyszły czwartek - magia
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko powiedzieć. Ja w takiej sytuacji zawsze się zastanawiam czy ktoś inny z grupy poszedłby do profesora kłócić się o zawyżenie pkt. Niestety studia to wyścig szczurów i każdy martwi się o siebie. Więc nie wiem co Ci poradzić. |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
mesarka wydaje mi sie ze mozesz to zostawic jak jest, no chyba ze beda jakies bunty w grupie. Watpie zeby inni poszli cos takiego zgłosić... bynajmniej u mnie napewno nikt by nie zgłosił tego...
|
#805 |
|
MUSEarka
|
U mnie w grupie ogólnie był problem z zaliczeniem tych ćwiczeń, ludziom brakowało po 8 - 9 punktów i nie uzyskali ich z dzisiejszego kolosa.
Poradziłabym się koleżanki z grupy, z którą się trzymam, ale obawiam się, że ona może chlapnąć to dalej, nawet nie celowo, i się rozniesie po grupie, że mesarka - pupilka Dr O.
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty masz za to faaajnie. No i gratuluję wejściówki z maszyn i koła z biochemii. A co do tej sytuacji z punktami to powiem Ci tak - ja zawsze się przyznawałam do takich rzeczy, a inni jakoś się śmiali i siedzieli cichutko. Nie mam już zamiaru myśleć o innych. No ale może stałam się już egoistką. Nie wiem. Wątpie, by inni się przyznali. Chyba, że męczy Cię sumienie to idź to wyjaśnić. ![]() Koło z matematyki - masakra.... Każdy przykład zaczynałam robić, a potem nie wiedziałam co dalej... Potem coś tam nabazgrałam, ale i tak jestem zła na siebie. Uczyłam się 3 dni, żeby dowiedzieć się, że nic nie umiem. |
|
|
|
|
#809 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam podobne zdanie, jak kawa_tylko_z_mlekiem. Pewnie, jakby komuś innemu udało się w takiej sytuacji, to zapewne nie zgłosiłby tego. Z tego, co piszesz, jeżeli by nawet zawyżył, to i tak Ci się należało. Chodziłaś na wykłady, na ćwiczenia, przygotowywałaś się Właśnie udało mi się trochę posiedzieć nad statystyką. Ćwiczenia wydają się całkiem spoko, ale z wykładami już nie jest tak fajnie. Udało mi się opracować kilka zagadnień z podręcznika wykładowcy, w przyszłym tygodniu muszę jeszcze nad tym posiedzieć... Miłej nocy
|
|
#810 |
|
MUSEarka
|
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. W takim razie zostawiam jak jest i cieszę się z 3,5
![]() Jeju wczoraj usypiałam na stojąco, więc położyłam się już o 22, co mnie się nie zdarza. A dzisiaj wstałam o... 15
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

za marketing!

Nie wiem jak ja to przeżyję, jak sobie o tym pomyślę to aż mnie skręca w brzuchu. 

gratuluję ocen i życzę powodzenia w ogarnianiu materiałów
Pogadaj z gościem i wyjaśnij sytuację. Inni mieli taki sam temat? Też mieli problemy?