|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() A tak w ogóle przeżywam jakby mi to robiło różnicę. Miałam chyba 6 lat Orange i ani razu nie skorzystałam z tych śród. Fragrantica w moim przypadku sprwadza się w 100%. Jak chcesz to popatrzę przy okazji u siebie za tą Joanną. Na gwałt chyba nie potrzebujesz?
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-01-10 o 18:14 Powód: literówki |
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to jeśli możesz to rozejrzyj się przy okazji.
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie, fragrantica sprawdza się i w moim przypadku!
|
#2045 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby osobie, która lubi takie świeżaki spodobało się The One, bo to mocny i słodki zapach...---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- u mnie tylko czasami
|
|
|
#2046 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- carrola: moja mama jest w podobnym guscie zapachowm i moze Intimately Beckham? (te klasyczne, rozowe, nie night)
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola a może kup Vivabox czy jak się to coś nazywa?
|
#2048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle źle to szukanie na mnie działa, bo dla siebie nie mogę kupować zapachów, a tyyyle bym chciała. ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Uff po przeanalizowaniu aktualnych promocji wybrałam jednak 30 ml Bright Crystal. Dziękuję Wam ślicznie za pomoc.
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2012-01-10 o 21:33 |
||
|
|
|
#2049 |
|
Konto usunięte
|
Też mam problem, bo mama ma na dniach urodziny, a ja wszystkie pomysły na prezenty dla niej wykorzystałam na święta - w imieniu swoim i innych
![]() Teraz tusz jej się skończył, chciałam jej jakiś fajny kupić, podpytałam i powiedziała, że przyzwyczaiła się do tego co ma i ten kupi sobie znowu - avonowy SuperShock. |
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Orlica- a może jakiś bilet na koncert/do teatru/kupon na zabiegi kosmetyczne? w przypadku moich rodziców się sprawdziło.
Nad środami z Orange ubolewam- CinemaCity miałam dwa kroki od domu a tak będę musiała gdzieś dojeżdżać. Chociaż w zeszłym roku wykupiłam sobie kartę zniżkową do Feminy za grosze i dzięki temu kazdy bilet kosztował mnie 11pln. (Warszawiankom polecam!)W ogóle dziękuuuję wszystkim za takie miłe powitanie. Zdjęciami podzielę się chętnie, chociaż po pobieżnym przejrzeniu wątku od początku muszę przyznać, że moja kolekcja nie jest tak imponująca jak niektórych z Was. :P Ale mnie i tak wystarczająco to męczy, i docelowo dążę do sytuacji gdy będę miała jeden produkt używany i jeden czekający na swoją kolej. Na pierwszy ogień rzucę balsamy i oliwki. Endżoj. ![]() od lewej: aloesowa oliwka do ciała (firmy nie pamiętam, ale pachnie cudnie) przelałam ją do buleteczki z atomizerem suchy olejek do ciała pomarańczowo-mandarynkowy cytrynowe masło do ciała z Biedronki (pachnie jak sernik cytrynowy )balsam do ciała o zapachu orchideii i kokosa z Eveline mleczko do ciała jeżynowe z Yves Rocher masło o zapachu mango z biedronki masło jagodowe z Body Shopu
|
#2051 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przekażesz link na pw jak wystawisz na aukcje? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31511135]Moja mama gdyby nie ja to zapewne używałaby jednego tuszu przez parę lat, nawet jakby się już dawno skończył... Ma tak krótkie i rzadkie rzęsy, że jej to nie robi czy są faktycznie pomalowane, bo nie widzi różnicy, ale rytuał ich malowania musi się odbyć przynajmniej raz dziennie [/QUOTE]Są odżywki do rzęs, po których rzęsy rosną. Może Twoja mama by używała na noc? Np z Pierre Rene, kosztują chyba z 10 zł Cytat:
Zużyłam: 1. szampon z odżywką z AVON 2. Krem z YR Hydra Specyfic Czy któraś z was miała ten krem z YR ale matujący? A propos tej akcji SRODY Z ORANGE - czy każdy nawet nowy użytkownik Orange moze skorzystać z tej akcji? czy trzeba być juz przez jakiś czas ich klientem?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-10 o 22:56 |
|||||
|
|
|
#2052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym zrobiła wywiad, zabrała dziewczynę do perfumerii na wspólne wąchanie i komentowanie bo np. ja uwielbiam niektóre świażaki jak kilka tu wyżej wymienionych, ale również i te mocne zapachy...
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Konto usunięte
|
Rachuciachu, na gwiazdkę jej dałam kupon właśnie z Groupona na zabiegi kosmetyczne, twierdzi, że nie będzie miała kiedy go wykorzystać, choć cieszy się z niego bardzo
![]() Koniku, neee, nasłuchałam się już o sobie jak wsmarowywałam L'Biotikę w rzęsy, na pewno by nie stosowała
|
|
|
|
#2054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jupiii ![]() Dwójka dużo lepsza, niż jedynka Ale ogólnie było super, mamy zamiar z koleżankami chodzić na to Kino na obcasach co miesiąc.Toż to byłoby zuo! Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję zużyć ![]() Jeśli chodzi Ci o Sebo Specific, to ja własnie używam. Każdy może skorzystać ![]() Do kosza poleciało opakowanie z tuszu L'Oreal-a Extra-Volume Collagene
|
||||
|
|
|
#2055 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
Ale znając tylko takie 3 przykłady perfum i chcąc kupić coś bez konsultacji nie porywałabym się na coś z drugiego końca zapachowej półki. ![]() Cytat:
Jutro zrobię listę perfum na wylocie i się tu pochwalę.
|
|
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam parę końcówek - wodę brzozową, pastę do zębów, płyn do kąpieli, mgiełkę do ciała
![]() Mam nadzieję, że na dniach namnoży mi się zużyć
|
|
|
|
#2057 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To oczywiście byłoby najlepsze wyjście, ale nie mam takiej możliwości - nie widziałam nigdy tej dziewczyny i raczej nie będę mieć okazji. Wyświadczyła mi przysługę "zaocznie". Gratuluję wszystkim zużyć! ![]() A ja porobiłam fotki zbioru, nie miałam pojęcia że zejdzie mi z tym wszystkim prawie 2 godziny. Muszę już biegiem lecieć do pracy, wrzucę zdjęcia wieczorem. Miłego dnia.
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Kiedy ja będe mogła sobie kupić balsam ![]() ![]() Mi znów nic się nie chce skończyć, jedynie tonik do twarzy .... |
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy ![]() Cytat:
Ty ze swoim zbiorem i zerowymi zakupami możesz sobie pozwolić na co chcesz, nawet jeśli nie jest Ci potrzebne |
||
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wycofaj to pozwolenie bo ja już myślę kiedy będe mogła do rossmana wejść
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc ludki!
Wrocilam z Pl Bylo swietnie!Z zapasow bede sie spowiadac jak je ogarne ale mam chyba z 10 peelingow. Reszta umiarkowanie
|
|
|
|
#2062 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
kliknęłam tester she wood na allegro
![]() miałam już kilka odlewek, potem 30-tke, zużyłam całą mam jeszcze co prawda odlewkę velvet forest wood, ale to w domu u mamy a poza tym wolę klasyka ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-01-11 o 17:51 |
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() Brawo za żel ![]() Cytat:
Muszę zapolować na balsam jak pozbędę się części zapasów [/QUOTE]Włsnie niedawno wykończyłam tę kąpiel bzową, pisałam o niej na blogu. Jest boska ![]() Hej Ostatnio jestem strasznie zagoniona, mam mnóstwo pracy (koniec semestru ), do tego namnożyły się korepetycje i moja własna nauka nawarstwiła. W sobotę mam ostatnie kolokwium z algebry abstrakcyjnej, w niedzielę egzamin z teorii grafów i w zasadzie już dawno powinnam się uczyć na wszystko żeby zdążyć, a jeszcze nie zaczęłam. Zużycia na razie się przystopowały, chociaż na pewno w styczniu będzie jeszcze kilka. Gabipati pytałaś mnie o przystawki na przyjęcia - wczoraj umieściłam jeden przepis na blogu klik. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-01-11 o 18:19 |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaszalałam na zakupach...
Kupiłam w YR 1. Żel pod prysznic ze świątecznej kolekcji - był na przecenie - duża butla za 7,90 2. Krem matujący Sebo za 29,90 (potrzebuję na dzień matującego, chcę wypróbować, bo jeśli się sprawdzi to kupię 2 w cenie 1) 3. Maseczkę z peelingiem w saszetce(zabrakło mi 4 zł do kolejnej pieczątki więc się skusiłam) No i w Rossmanie: 1. Krem Nivea odświeżający 2. Gąbki do twarzy - potrzebuję do zmywania maseczek 3. Golarki 4. Odżywka Eveline 8 w 1 - świetne recenzje na KWC i jest w gazetce za 9,90 5. Chusteczki do higieny intymnej 6. Puder Synergen - był w promocji więc kupiłam na zapas, bo go bardzo lubię a rzadko jest w gazetce Nie bijcie proszę - obiecuję, że zużyję więcej niż kupiłam No i przyszedł AVON - kupiłam zestaw za 5,90 - balsam i olejek do ciała, balsam spowalniający porost włosów, przyszedł zaległy balsam z wodorostami i woda Aspire. Luskap jak oceniasz zapach wody Aspire? Ja jestem zażenowana...
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym zestawie SSS jest żel pod prysznic i olejek ![]() A co do Aspire, to będzie prezent na Dzień Babci- idealnie się nadaje
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zazdroszczę, że masz babcię, której możesz oddać te perfumy, ja nie mam już babci No nic... pomyślę co mam z tym zrobić.
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nadal dzielnie trzymam
Doszły mi tylko 2 zaległe rzeczy z Avonu (odżywka do włosów w sprayu z pokrzywą i podwójna kredka szaro-srebrna SuperShock). TŻ obiecał (tzn wymusiłam na nim obietnicę i pokusiłam wizjami ), że jak dalej pójdzie to w nagrodę dostanę kąpiel bzową (?) z Joanny Ehhh zła jestem ... Chcieliśmy kupić dziś szafkę do łazienki i co ... ponad miesiąc była w promocji, a teraz już nie Jest o ok 150 zł droższa 480 zł mogliśmy za nią dać, ale ponad 600 już nie bardzo (zwłaszcza, że zrobili nam cięcia i co miesiąc będę dostawać o 200 zł brutto mniej Kupiliśmy za to panele do przedpokoju i kuchni i tym samym podłogi już mamy
|
#2068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za zaliczenia, na pewno ze wszystkim zdążysz Wygląda bosko Koniecznie zrobię tą przystawkę, jak tylko będzie okazja!A ile z tego jest naprawdę potrzebne? ![]() Cytat:
Super
|
|||
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że tak będzie jak się przyznam... No ale zgrzeszyłam więc kara się należy.
Potrzebne to: 1. Odżywka do paznokci Eveline, bo mam bardzo zniszczone paznokcie - łamią się nawet gdy są bardzo krótkie, rozdwajają, masakra jeszcze nigdy nie miałam takich słabych paznokci ![]() 2. Gąbki do twarzy i golarki też potrzebne. Podobnie chusteczki do hig. intymnej YR nie potrzebny, no może poza kremem, Avon też nie. Ale postanowiłam, że muszę mieć 2 razy więcej zużyć niż zakupów Czyli na 1 kupiony produkt przypadają 2 zużycia. Zobaczymy jak to wyjdzie.
|
#2070 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, że już jesteś i miło spędziłaś "u nas" czas. Gratuluję zapachu i reszty! Cytat:
![]() Cytat:
Może pojawi się jakaś nowa promocja niedługo? Szkoda tak przepłacać. ![]() Wrzucam zdjęcia całej pielęgnacji po raz pierwszy. Jest fatalnie z ilością balsamów i żeli, ale pozostałe kategorie chyba nie są aż tak przesadzone, choć mogłoby być tego mniej...1 usta 2 dłonie 3 stopy 4 włosy (tu będą w niedługim czasie spore zmiany, w końcu muszę spróbować nowej pielęgnacji )5 umilacze kąpieli 6 kremy do twarzy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Miałam chyba 6 lat Orange i ani razu nie skorzystałam z tych śród. 

Wiem, że lubi Pure DKNY, I love love i Chanel Chance... Myślicie, że Bright Crystal może się spodobać? Czy jakieś inne typy może?

Co za zapach
Delikatny, prawdziwy bez
), że jak dalej pójdzie to w nagrodę dostanę kąpiel bzową (?) z Joanny
Jest o ok 150 zł droższa 

Może pojawi się jakaś nowa promocja niedługo? Szkoda tak przepłacać.