|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
A mnie się właśnie końcówka nie podobała I denerwuje mnie jedna mina Eleny Jak można reagować tak samo na wszystko?!Słyszałam,że fajny ten serial
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie podobała Ci się końcówka?
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wydawała mi się taka sztuczna/wymuszona. Poza tym skupiłam się na tych strąkach Damona
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja powinnam się uczyć chemii,ale stwierdzam,że i tak nie zdam, więc robię testy na prawko
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego miałabyś nie zdać?
![]() Polecam Once upon a time ![]() |
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie ogarniam tego co robimy, a nikt nie chce się podzielić sprawozdaniem (czyt. pewnie nikt nie umie go zrobić;/).
A o czym to?
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, zła królowa sprawiła, że wszystkie bajkowe postacie trafiły do prawdziwego świata i nie pamiętają kim są. Przełamać klątwę może tylko córka Śnieżki, którą zdążyli ukryć, zanim klątwa zaczęła działać. Gra ją Cameron z House'a. To tak w największym skrócie, obejrzyj pierwszy odcinek, może Ci się spodoba Tu masz trailer http://www.youtube.com/watch?v=Rga4rp4j5TY Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-08 o 15:24 |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje się fajne,ale nie lubię tej aktorki(własnie przez to,że grała Cameron
)
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za nią nie przepadam, ale serial jest fajny, jak obejrzysz pierwszy to obejrzyj też drugi - akcja się rozkręca
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Reklama Dermablend Vichy - powiem tylko, że mnie przekonała
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ Jeśli nie wiecie kim jest pan z reklamy wygooglujcie sobie Zombie Boy ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- O kurde, padłam http://www.wiocha.pl/388917,To_musi_byc_HITEM_INTERNETU |
|
|
|
|
#2142 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A za rzucenie trzymam kciuki i gorąco popieram decyzję Cytat:
Popróbujesz to się naumiesz Podoba mi sie na tyle, że chętnie kupiłabym drugą flaszkę, ale i tak nie zużyję, przeterminuje się i szkoda kasy na taki zapas. Cytat:
![]() Polazłam dziś do Natury i niestety srogo się zawiodłam, bo wszystko z Mypy wymiecione . Ale się wkurzyłam Babka nie wiedziała, czy ma być wycofane, czy tez może nadal będą sprowadzać, ale wspomniała, że w poprzedniej gazetce było -50%, a to mi wygląda na wyprzedaż ostateczną.Pamiętam, że kosmetyki Natuderm Botanics były tak mocno poprzeceniane i niestety znikły z półek ![]() ZONK
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Efekt na włosach mi się podoba, puszyste, mięciutkie, szampon dobrze się pieni, ładnie pachnie, mało włosów w sitku
![]() Niestety skóra caly czas mnie swędzi, spróbuję zadzwonić jutro do dermatologa, bo już się zaczynam zastanawiać czy to nie jakaś grzybica, jeśli coś się dzieje ze skórą to chcę to wiedzieć zanim zostanę łysa, bo mam wrażenie, że dodatkowo od tego drapania włosy mi się przerzedziły Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
|
Cytat:
, zrób smugę na szczycie kości lub tam, gdzie chcesz położy róż i rozsmaruj palcami, koliste ruchy. Efekt jest bardzo delikatny.A, ważne, na gołą skórę, bez podkładu i minerałów najpierw poćwicz.
|
|
|
|
#2145 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Dlaczego, jak chce ktoś Wam krzywdę zrobić nie reagujecie ? Ja, nauczona przykrymi doświadczeniami, każę nawet "przy sobie" farbę rozrabiać, coby procenty oksydantu kontrolować . Pewno Ci fryzjerzy za mało krzywd narobili . Cytat:
![]() Po co Ci prawko ? Zobacz na ceny benzyny . W to, że Vichy pozbawia skóry - to i ja wierzę Cytat:
NIE WIERZĘ ! To musi być jakaś podpucha . Niemożliwe ![]() Ha, jutro jadę do miasta to rzucę okiem czy jest w sklepie . Cytat:
Jakieś tam kosmetyki Delii rzuciły mi się w oczy . Ale sporadycznie i tego lakieru nie widziałam nigdzie . Szafy tej firmy też nigdzie nie widziałam. Cytat:
To bardzo wydajne kosmetyki . Na początku miałam problemy z odżywką . Nie mogłam poradzić sobie z ilością i nakładałam bardzo dużo . Teraz już się naumiałam . Cytat:
Aga, nie wiem jak tam u Ciebie z farbowaniem włosów . Ja mam zawsze swędzonkę od odrostów . Teraz {włosy jeszcze nie pofarbowane za co wczoraj porządny opieprz dostałam} nic innego nie robię tylko czochram się po łbie, tak swędzi . I tego swędzenia u mnie nie zlikwiduje ani olej, ani ocet, ani odżywka . Pofarbuję włosy = znikną odrosty = ustanie swędzenie . Moja Psiapsiółka ma to samo . Wczoraj Ją zaswędziało i o 21-szej olej i o 23-ciej włosy farbowała . Nie mogę nigdzie znaleźć, a takie ploty mnie doszły . Czy to prawda, że hrabia Komorowski zwolnił szefa swojej kancelarii ? Słyszałyście coś o tym ? Jeśli tak - coś się szykuje . Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ---------- A - mam ten przepis na sałatkę z zupek chińskich . Ale, jak na mój gust, dziwny jakiś ten przepis . Albo znajoma nie chciała swojej tajemnicy zdradzić { }, albo trzeba samemu metodę wypracować .- 2 szt zupek chińskich { mają być "ostre"; nie znam tych zupek, więc nie wiem o jakie chodzi, podobno na opakowaniu jest napisane "ostre" i mają być z kurczakiem ; "z kurczakiem" - - puszka 400 g czerwonej fasoli; - puszka 400 g kukurydzy; - 1 por , biała część pokrojona w drobne piórka. - majonez. I teraz najdziwniejsze : zupki wyłożyć na sitko i przez chwilkę potrzymać pod wodą z kranu . Dziwne, bo jak na mój gust, woda cały smak wypłucze, bo przecież to o te przyprawy z zupki chodzi . Nie lepiej w misce zalać odrobiną wody i poczekać aż napęcznieją . Przelane zupki włożyć do miski, sól - pieprz do smaku { przecież te zupki mają już być "ostre"}, dodać pozostałe składniki + majonez w ilości "na oko", zamieszać .Aga, a jak tam Twoja sałatka ? |
||||||
|
|
|
|
#2146 | ||
|
|
Prawda to, ale zawsze w CV lepiej to wygląda, jak prawo jazdy można dopisać
![]() Ja też muszę w tym roku zrobić koniecznie. Bo potem to się chyba pochlastam na testach . A nigdy nie wiadomo, kiedy to się przyda, choćby zawodowo właśnie [bo że mnie chłop wpuści za kółko to się nie łudzę , kiedyś już z nim jechałam, akurat jak poprzednio prawo robiłam, to... ... a ja przecież wcale źle nie jechałam ] Cytat:
Cytat:
Takie tam moje dywagacje... Gdzie polazły ???
|
|
|
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakoś rozsmarować równo (i wystarczająco szybko ) nie umiem, ale będę próbować, następne testy dopiero w weekend, bo w tygodniu nie mam rano czasu, tym bardziej jakbym zrobiła z siebie matrioszkę Cytat:
![]() Też tak pomyślałam, to niemożliwe, żeby aż tyle osób pomyliło homo sapiens z homoseksualistą ![]() Cytat:
Całkiem niezła wyszła Kukurydza, groszek, marchewka, czerwona fasola, jajko, majonez, sól, pieprz i kluseczki z zupki chińskiej - ja zrobiłam tak jak mówisz - zalałam w miseczce razem z przyprawami, trochę się podusiło pod talerzykiem, po kilku minutach wodę wylałam i wrzuciłam kluseczki do sałatki. Z psicą byłam ponad godzinę, bo spotkała koleżankę - brązową labradorkę ![]() |
|||
|
|
|
|
#2148 | |
|
|
Cytat:
A może dodawaj coś łagodzącego? Sok z aloesu? Albo wcieraj żel aloesowy po myciu?
|
|
|
|
#2149 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Wczoraj tankowałam : 5,71 zł /l Cytat:
Hłe, hłe ! Ja jestem świadoma swoich umiejętności jako kierowca, więc okleiłam się zielonymi listkami i mam spokój . Żebyście widziały jaki mam komfort jazdy : wpuszczają z miłym gestem z podporządkowanych, na parkingach nie zastawiają, a w znacznej odległości ode mnie parkują, na drodze nikt mi na ogonie nie siedzi . Istny raj ! ![]() Cytat:
http://esentia.pl/Delia_Onyx_Lakier_...lem_p30887.htm 03 i 05 . Powoli zaczyna mi się kompletować zamówienie w tym sklepie . Mimo wszystko to jednak potrwa. Cytat:
Cytat:
Mam ten sam problem : po prawie wszystkich myjadłach do mycia po ścianach ze swędzawki chodzę. A już w tzw. miejscu intymnym czochram się, jakbym co najmniej mendy miała . Tak samo po większości balsamów do ciała . Jedyna marka, która mi nic nie robi, wręcz przeciwnie - pomaga to DOVE . Żadnej swędzawki, żadnego uczulenia . Dla mnie rewelacyjne . Teraz mam pod prysznic : myjadło z serii Nutrium, a do ciała smarowidło intensive lotion . Szczerze mogę polecić . Cytat:
Chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, Aga chyba lubiła się z Palomą ? Bielenda w serii Bio Plantacja ma kosmetyki z aloesem . U mnie w nocy pośnieżyło i pewnie temperatura poniżej zera, bo śnieg leży . Kurde, kurde ! Autobus mnie czeka, bo do miasta muszę . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie nie muszę się martwić o to,bo i tak nie zdałam Mam na to wyebane,że tak się wyrażę. Wiem,że źle zrobiłam,bo najechałam na pachołek, miałam mega fajnego egzaminatora i łatwe pytania,ale trudno. A następne terminy dopiero na marzec Wczoraj jak jeździłam to prawie się popłakałam jak ktoś oblał,a dziś nic. Aż się mój instruktor zdziwił,że dziś jestem taka spokojna, z dobrym humorem.
|
|
|
#2151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz więc spróbować Cytat:
![]() Za tydzień mam wizytę u dermatologa, nie wiem czy w czymś mi pomoże, ale spróbować muszę. Niech chociaż spojrzy na moją głowę i zobaczy czy mam tam coś czy nie. Cytat:
A jak miałam to nie używałam i musiałam wyrzucić bo się przeterminował ![]() Cytat:
![]() Polazłam dziś do Natury na drugim końcu miasta w poszukiwaniu najjaśniejszego cienia z Cristalliced ale nie było. Zamiast tego kupiłam "puder z pańcią" z limitki Catrice
|
||||
|
|
|
|
#2152 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja to po takich za.du.piach jeździłam, gdzie samochód to jeden na godzinę się trafiał I więcej niż 70 na liczniku nie było.Cytat:
Cytat:
Następnym razem będzie lepiej ![]() Cytat:
Może poszukaj jakiegoś innego żelu aloesowego? Powinny być jakieś zamienniki ![]() Oooo, a u mnie nie ma już nigdzie tego pudru . Miałam go brać, kiedy robiłam zakupy z Las Vegas, bo był, ale ostatecznie odłożyłam, bo w końcu mam zapas bambusowego. A teraz czytając zachwyty nad nim znów się napaliłam, ale już za późno .
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie te pudry jeszcze są, tzn tylko w jednej Naturze, bo w drugiej ślad po nich zaginął. Szkoda tylko, że dosyć drogi jest ![]() Muszę częściej chodzić do tej Natury, bo taka jakaś mniej uczęszczana jest i czasami można coś fajnego znaleźć. Chociaż rozświetlaczy z Cristalliced już nie ma, cieni też ![]() Głowa mnie boli, wczoraj tak samo, to chyba od tej pogody
|
|
|
|
|
|
#2154 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę sobie powtarzać, że nie potrzebuję tego pudru Tj. jak się trafi, to znaczy, że przeznaczenie, ale jak nie to wiadomo ![]() Tego bambusa to chyba za 5 lat nie zużyję... A ja się cieszyłam, że Ueru tak ładnie dzisiaj poszło spać, bez marudzenia i o dobrej porze, a tu przed 23 się rozwyło i 20 minut uspokajania ![]() Mam nadzieję, że ładnie prześpi nockę teraz już.
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nic się nie martw - dzięki temu wiesz już o co chodzi i następnym razem pójdzie jak po maśle . Znaczy się, jam jedynie taka leniwa i tej metody nie stosuję ?! ![]() Wykorzystam Cię kiedy indziej .Musi być ze mną źle, bo wczoraj pojechałam do lekarza . A kusi, kusi z dohtórką to u mnie ewenement . No ale infekcja trzyma już prawie dwa miesiące . I co ? Powypisywała mi lekarstw, powypisywała. W tym dwa antybiotyki, a do tego, że podobno jestem w grupie najwyższego ryzyka, na prześwietlenie płuc mnie skierowała. Gupia dohtórka ! Wykupiłam jeden antybiotyk i środek wykrztuśny . Niech się sama truje prochami . No i na prześwietlenie nie pójdę, bo mi się nie chce Nie palę i już jest tego efekt - od wczoraj 400 g przytyłam . Wcale więcej nie jadłam, bo mnie w domu nie było pół dnia . Można powiedzieć, że nawet mniej w siebie wrzuciłam . Zobaczymy jak będzie jutro. Jeśli waga dalej do góry pójdzie lecę po papierosy . Miłego dnia |
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma innej opcji
już nie wytrzymam z instruktorem Cytat:
![]() Poszłam do lekarza wczoraj,żeby dostać zwolnienie na uczelni i się wpakowałam w pobieranie krwi, ciśnienie i neurologa. A powiedziałam, zgodnie z prawdą, że mam straszne bóle głowy ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,ze jednak nie wrócisz do palenia
|
|
|
#2157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam bambusowy ![]() Cytat:
Wstydź się ![]() A spróbuj tylko nie iść! ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jednak się uda i nie będziesz palić ![]() Cytat:
![]() A propos swędzawki mojego skalpu zauważyłam dzisiaj dziwną rzecz - kiedy jestem na powietrzu skóra mnie nie swędzi (np dzisiaj kiedy wracałam z pracy ani razu się nie podrapałam), a kiedy jestem w pomieszczeniu, gdzie jest sucho i bardzo ciepło (dom, praca), drapię się jak szalona i tak mnie swędzi, że mam ochotę zdrapać sobie skórę z głowy Czy to znaczy, że się drapię bo mam aż tak suchą skórę? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Oglądam właśnie, po raz nie wiem już który, mój ukochany film - kto zgadnie jaki?
|
||||
|
|
|
|
#2158 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
, a po Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia Cytat:
Bo za myśl o powrocie do nałogu będzie ![]() Cytat:
![]() No nawet dało radę. Nad ranem coś tam gadała trochę, ale potem pospała prawie do 9:30. No ale żeby nie było mi za dobrze, Yao przylazła do mnie przed 9 i tak poleżałyśmy sobie we trzy ![]() Cytat:
Ten z Cage'm i Ryan?
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, uwielbiam ten film |
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
|
Cytat:
![]() Przy okazji włosy też skorzystają Ja oglądam jakiś japoński horror [oczywiście mało straszny ![]() Muszę się zabrać za Piłę V, sasasasa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Teraz mam krokoszowy, datę ważności ma do kwietnia, dałam za niego 16 zł i nie chcę go wyrzucić bo się przeterminuje albo popsuje 
Z Jeremym było niezłe, szkoda tylko, że znowu wymazali mu pamięć
I denerwuje mnie jedna mina Eleny 

. Przynajmniej spróbuję pod kontrolą wagi łazienkowej .
i gorąco popieram decyzję
. Ale się wkurzyłam
Babka nie wiedziała, czy ma być wycofane, czy tez może nadal będą sprowadzać, ale wspomniała, że w poprzedniej gazetce było -50%, a to mi wygląda na wyprzedaż ostateczną.
przecież te zupki mają już być "ostre"}, dodać pozostałe składniki + majonez w ilości "na oko", zamieszać .
, kiedyś już z nim jechałam, akurat jak poprzednio prawo robiłam, to... 
A jak miałam to nie używałam i musiałam wyrzucić bo się przeterminował