|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVII
Cytat:
[QUOTE=Agatau88;31557700]ale lampe bardzo dobrej jakosci mozna miec juz za sto pare zlotych i starczy ci na rok uzytkowania.
|
|
#1412 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blond bunny;31558651]ojej agatko... to chyba najmilsze co uslyszalam w zwiazku z pazurami jakie tworze
Cytat:
a ułatwia życie ja ☠☠☠☠icy dostałabym jakbym nie miała i musiała latać wypełniać ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
ale dużo cudeniek to ja z neta a jak nie wiedziałam o ich cudownej mocy to nie kupowałam tak i zamówić nie da rady bez neta ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- |
||
|
|
|
#1415 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
tylko ja dodawałam jeszcze ciut średniego do niej ![]() wrzuc koniecznie foty bo jestem ciekawa jak sama 17 wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
kojarzą mi się z ozdóbkami z torta nawet dziś myslałam co tam u Twojego dziadka bo dawno nic nie pisałaś a wpierwszej chwili tez myślałam że to Twój dziadzio umarł a teściowa to widać że wredna baba ![]() wypróbowałam ten olejek z Alterry i super wrażenia ![]() następny test będzie baby dream za jakiś tydzień ![]() dziewczynki otrzymałam wiadomość odnośnie PALETTE C12 wklejam poniżej: Szanowna Pani, Dziękujemy za wiadomość, bezpośredni kontakt z użytkownikami naszych produktów zawsze sprawia nam przyjemność. Chętnie odpowiemy na Pani pytanie. Jak Pani zapewne wie nasza firma bardzo prężnie się rozwija, z roku na rok wprowadzamy szereg nowości do naszego asortymentu, wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów. Automatycznie pewne produkty znikają z pólek sklepowych, tak też stało się ze stosowanym przez Panią preparatem. Jesteśmy jednak pewni, ze w naszym aktualnym asortymencie znajdzie Pani cos odpowiedniego dla siebie, nie będzie to może identyczny efekt kolorystyczny, ale z cala pewnością zbliżony. Możemy Pani np zaproponować: Palette Intensiva Color Creme o numerach E20 lub A10. W razie kolejnych pytań lub watpliwosci prosze o kontakt.
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2012-01-11 o 20:05 |
|||
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu na którą alterre się skusiłaś? Pomarańczkę?
![]() czyli jednak wycofali C12
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Tobie ![]() szkoda, że wycofali i to akurat ten odcień
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam znak że już trzeba - TŻ zauwazył Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że TŻ nie jest tak bardzo pod jej wpływem..A pazury to szpice? Mi one bardziej wyglądają na wydłużone migdały Bo szpice to bardziej w trójkąt idą, przynajmniej mnie tak uczyli, ale moge sie mylic ![]() Cytat:
![]() Kurcze, musze sie za prace zabrać, obiecałam sobie że do polowy lutego większość skończe
|
|||||
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
dupki znacie jakieś sklepy internetowe z fajnymi sukienkami? (prócz asosa i allegro) ;d
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko-Guerlain to raczej na wiosnę
Adzi-ciachnęłam 5 cm bez mrugnięcia okiem nawet przez chwilę się zastanowiłam już będąc na fotelu czy nie ciachnąć wiecej, ale póki co 5 cm styknie ![]() Asiu-ja sobie chwalę tą londe, co prawda trzymałam ją 10 min ![]() rzeczywisty w sztucznym to jak na fotce nr 1 Bunny-pazurki nieziemskie Ci wyszły wklejam fotki samoróbki
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2012-01-11 o 22:25 |
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
nic więcej nie znam
ale google wyszukało : http://www.moda.pl/odziez/sukienki/ http://www.trendylook.pl/sklep/ubrania/sukienki i patrz na te sukienki studniówkowe http://modbis.pl/pol_m_Suknie-i-suki...wkowe-152.html ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ja kiedyś na taki kolor powiedziałabym jasny brąz w ogóle nie rozróżniałam średniego od ciemnego to był jasny brąz i tyle a blond to tylko bardzo jasny |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Byłam na tej ostatniej stronie
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zrobiłam wczoraj tą Londą 12/9, ale dopiero wieczorem mogłam zrobić zdjęcia, tylko, ze na nich nie widać koloru
Może jutro mi się uda ![]() Po pierwsze: to dziwne, że farby jest tyle samo, co emulsji utleniającej Nie jestem przyzwyczajona do tak gęstych mieszanekPo drugie: Mam kurczaka Co prawda, przy włosach na długości większość kolorów wydaje się ciepła, ale ta Londa jest zdecydowanie cieplejsza u mnie, niż Garnier XL1 A trzymałam ją nawet dłużej, niż powinnam. Po prostu mam do niej za ciemne włosy Zero efektu szarego mopa- a na takim mi trochę zależało, żeby mi się kolor wyrównał ![]() Już nie mam pojęcia, czym farbować Myślę o Intercosmo Voila z poziomu 11: http://sklepfryzjerski.pl/voila-1110...lond-p-83.html albo ten: http://sklepfryzjerski.pl/voila-1120...lond-p-85.html A miałam taką nadzieję, że ta Londa będzie dobra Bo teraz to jeszcze ten kolorek ujdzie (ale wtedy, gdy nie widać całości włosów: góra ciepła, dół baaardzo zimny), ale bardzo szybko zrudzieje. A ja chcę coś super popielatego czy opalizującego
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze na takie coś natknęłam się ![]() http://www.lejdi.sklep.pl/index.php?...ska-sukienki,1 |
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh no tak, bo jak mówimy na wellatonowy "jasny blond" to taki prawdziwy jasny blond wydaje się byc brązem a spytałam fryzjerki dziś jakby określiła mój kolor to mówi, że właśnie jasny blond ![]()
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i czytałam na KWC, że jakaś wizażanka używa właśnie z joanny srebrny pył z oks 12% i ma własnie chłodny popielaty blond i odrost idealnie rozjaśnione ja osobiście poprawiałam żółty odrost tą farbką z orginalnym oks i faktycznie ochłodziło fajnie kolorek ale da się przeżyć .
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny specialnie dla was zdjecie paznokci ale jedna fota bo wiecej nie mam a teraz już odrosniete! i lejdunia jedno foto złapane jak sie przewracała ale łach był
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tylko nazwy- ja mowie teraz na nie tym bardziej SZPONY ![]() farbuj predko bo wstyd! Cytat:
infa to sa fotki po tej londzie jasny blond 17 tak? bo sie zamotalam w kazdym razie- cudny kolor, jak najbardziej jasny blond i piekne wlosy- jak kitki czy snowi ps. zaklepuje fotki jesli to ta londa ok?
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o tej Joannie pomyślę jeszcze Bardzo dziękuję za podpowiedź ![]() Żeby było śmieszniej- ja niegdyś farbowałam profesjonalną Londą 12/89 a także 12/1 z wodą 9% i mocniej rozjaśniały włosy. Ale jakoś efekt kolorystyczny nie powalał |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Na lejdi są dobre ;D! http://www.lejdi.sklep.pl/index.php?...zdobiona-heine ta jest nawet, ale długa :<
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna krótka jakby była opięta na dupie |
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie chcesz lepszych zdjęc? ![]() i dziekuje za miłe słowa
|
||
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet ostatnio sie z dresami polubiłam Ale nogi gole regularnie |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
farbuj czeko
jak widzę blondi z mega odrostem to litości najgorsze to są agentki na pół łba
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Ja trolla zawsze od nóg rozpoczynam ;d bierz się do farby! Jeszcze połażę jutro po mieście, jak nie znajdę to na pewno usłyszycie moją frustrację za oknem
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
centymetra nie ma?
łe to co Ty pierdzielisz ![]() ja robiłam bo od świąt miałam ok. 1,5 cm mierzyłam linijką ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

a że było już pózno i światło nie bardzo to trochę robiłam na czuja, tak z przyzwyczajenia jak wiedziałam gdzie powininen byc
nie mam jak zrobić teraz fotek, ale po południu idę do fryzjera na ciachanie(
) to może wtedy hurtem wrzuce 

Bo szpice to bardziej w trójkąt idą, przynajmniej mnie tak uczyli, ale moge sie mylic 

najgorsze to są agentki na pół łba