|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Laski nie piszcie jutro za dużo bo cały dzień mnie nie bedzie a padne jak zobacze ze nabazgrałyście 5 stron
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania - jeszcze nie wiem jakie mam brać. Ale sama nie wiem czy się decydować, bo chyba wolę ryczeć w lustro, że mam plamki na policzkach niż patrzeć w lustro i widzieć Laurę x2!
Nie mam weny do niczego! Kumpela miała dzisiaj 19-stke.. wtrąbiłyśmy Miszela i zjadłam 3 kawałki ciasta, więc kolacji dzisiaj nie ma! I: Kanapka w szkole II: To co wczoraj, zupa a'la bogracz III: Trzy kawałki ciasta zaraz dokończę list na angielski i zrobię 8 minut ABS, a potem chyba się zachlastam. Nie mój dzień
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
moja coreczka ma 9 miesiecy, ząbki zaczely jej wychodzić, gdy miala 5,5.
poprzednia noc za to ladnie spala, 11 godzin ciurkiem, pewnie by i dluzej polulala, ale musiałam obudzić do żłobka. Malapikanteria-gratki pracy ![]() wczorajsze menu (troche duże, ale mam @). ćwiczeń mało, a to dlatego, ze jak się położyłam, żeby ćwiczyć, to od razu zaczęłam zasypiać ![]() Dieta:
Ćwiczenia
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaa
pieprzona statystyka
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Na FB napisałaś, że od przyszłego semestru spinasz tyłek i nie ryczysz - nie lepiej zacząć od teraz?!Kochana, pracę znalazłaś to ze statystyką sobie nie poradzisz? Nie wiem o co chodzi, ale mój tyłek wygląda lepiej po BUNS, już?
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zrobiłam sobie małą przerwe na odstresowanie móżdżku i wykorzystanie czaus póki TZ nie ma - słucham odstresowujacej muzyczki ![]() A co do BUNS to mozliwe - moje nogi tez nie sa takie sflaczałe po kilku dniach LEGS i tych innych rozciągaczy
|
|
|
|
|
|
#817 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
ale miałam dzisiaj wycisk na siatce. ledwo żyję
dzisiaj Tż przywiózł mój step, od jutra zacznę jeszcze skoki na stepie Cytat:
bardzo mnie mobilizuje. u mnie nastrój też się poprawił po siatce hmmm może ja dzisiaj też dorwę Tża? Cytat:
powodzenia! Cytat:
gofry? aaaaaaaa daj mi no to korzystaj ![]() Cytat:
wiesz,że ja też zauważyłam różnice... nie wiem czy tak jest naprawdę, czy tylko mi się wydaje haha idę wziąć ciepłą kąpiel. moje mięśnie musza trochę odpocząć
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapowiada się burzliwa noc
![]() Cytat:
![]() Pomyśl,że zaraz semestr za Tobą Laura,a od czego masz te plamki?
|
|
|
|
|
|
#819 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra? ![]() w maju bedzie 16l, wzrostu ma ok. 170, a wazy 57/8 kg ;> Cytat:
tz tez mi pomaga w walce z "kompleksem" jednak wiem tez ze lubi duze cycki uaaa! będzie kasa! Cytat:
Winyl, kocham Cię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że nie wiadomo! Ja nie mam trądziku tak jak normalni ludzie! Mnie pojawiają się takie bolące gródki pod skórą, których nie widać tylko czuć jak się przejedzie palcem.. No i z czasem to czerwienieje i pojawia się plamka. Czasami i bez niczego pojawia się przebarwienie. Chcieli robić wymaz na gronkowiec złocisty, ALE nie mam ropnych zmian i wymaz nie wyszedł. Moja mama chce żebym poszła na solarium, ale moim zdaniem to jedynie maskowanie problemu, a nie jego eliminacja!
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam wczoraj taka klientke, jak zmylam jej makijaz nie moglam uwierzyc, miala takie plamy i wlasnie grudki. To jest trądzik grudkowy. A bralas doustnie antybiotyki?? ja biore unidox
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, to jesteś od niej chudsza
![]() ![]() ![]() Poluję na klasyczną, taliowaną, białą koszulę z długim rękawem i naaaa taki fajowy sweter widziałam w housie i mam nadzieję, że jeszcze będzie ![]() Monia, był burzliwy wieczór
|
|
|
#824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
mmm wyspałam się dzisiaj jak nigdy, 7 godzin snu ahhh ciężko się z łóżka wychodziło, ale cóż, Oliwka czekała na butlę na wadzę 55 kg cały czas dzisiaj na śniadanko: bułka z dżemem + zielona herbata. II śniadanie:mały kawałek ciasta marchewkowego. obiad: filety z rybki w panierce. podwieczorek:jabłko. kolacja:bułka z szynką i ogórkiem. ćwiczenia: 20min workout 30minut step 8min buns 50 przysiadów Cytat:
Cytat:
Baaania - masz racje
|
|
|
#825 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski!!! Wczoraj bardzo fajnie dietkowo i zumba
Dzisiaj też poćwiczyłam już taka sama seria jak wczoraj rano MP gratuluje pracy ja też poroznosiłam podania i czekam, mam nadzieje ze już nie długo ![]() Bania ja czasami mówię do TŻ, że jak po dzieciach będę miała wiszące cycki to sobie podniosę hehe. Zawsze mówi mi weź przestań wymyślać No ale ja akurat mam fajne cycki jędrne bardzo nawet koleżanki pytają co ja z nimi robię że tak ładnie wyglądają: a no odkąd zaczęły się powiększać balsamik rano i wieczór, jak siedzę przed tv to często robię takie ćwiczenie ze składam ręce coś jak do modlitwy i cisnę jedną rękę w drugą, no i dobrze dobrany stanik to podastawa![]() Agnes fajnie że chodzisz na siatkówkę zawsze wyrwiesz się z domu trochę ![]() Dieta: śn: kanapka z masłem, sałatą, szynką, pomidorem i rzeżucha II śn: sałatka owocowa z orzechami włoskimi Obiad: wędzone udko z kurczaka plus surówka z kapusty i buraczki Kolacja: nie wiem może zjem wieśniaka Najgorsze jest to, że zbliża sie @ i ciągnie mnie do słodkiego ale nie dam się!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmmmmm, mam ochotę na kubełek classic
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam ochotę na jakiegoś fast fooda
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od 3 dni mam scisniety zoladek, mdli mnie z rana, w ciagu dnia tez, wieczorem robie sie glodna. Nie mam pojecia o co chodzi
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadal problemy ze wzdęciami i qpą
|
|
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj dostałam pracę w hurtowni z bielizna i art. dziecięcymi, ale jeszcze nie wiem co zrobię :P bo po:1) załatwiam staż w banku, jutro idę do pośredniaka i jak już uruchomili fundusze to startuje tu, jeśli nie ma funduszy, bank na mnie poczeka bardziej perspektywiczne (ok. miesiąca załatwiania wszystkiego)MP długo czekałaś na staż ? załatwiłaś sobie sama czy z UP Ci proponowali ? 2) jak nie ma funduszy to idę do hurtowni, nie będę z tyłkiem w domu siedzieć na początek 1000 zl i zlecenie, ale po 2 miechach umowa o pracę + system premiowy, z dobrego źródła wiem, ze ok.1800-2000 dziewczyny wyciągają![]() Wiec jakby nie było będzie git jakieś światełko się pokazało![]() I dzisiaj wskoczyłam na wagę z okazji 10 dnia diety i są spadki wagowy 60,5 -0,5 a w wymiarach tak dużo ![]() bylo/jest biceps 31/29 talia74/71 biodra96/94 ![]() ![]() biust96/94 pod biustem: 79/75 boczki ?/89 udo56,5/55,5 W ramach spadku na II śniadanie pozwoliłam sobie na 1,5 parówki ![]() Mam większą motywacje do ćwiczeń i do kontrolowania tego co jem ![]() SZCZĘŚLIWA
|
|
|
|
#831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweter ja kurcze nie znosze swetrow czuje sie w nich jak wieloryb. ale jak znajdziesz koszule, to pochwal sie gdzie ![]() Cytat:
![]() slucham na zmiane z bbc i rmf fm na ktore jestem skazana everywhere;pCytat:
ja miałam zawsze fajny biust, jako nastolatka robiłam szał xD (szkoda ze tylko biustem.... ) no ale jak schudlam, figura mi sie zmienila, niestety![]() Cytat:
czasami mi nie dobrze po kawie, wiec troche od niej odpoczne, ale ciezko mi sie odzwyczaic od kofeiny Cytat:
![]() fajnie ze Ci sie uklada znajoma mowila mi ze u nas staze beda w okolicach marca (tzn. kasa na staze. jak beda w marcu, to znajac zycie przyznaja je z poczatkiem kwietnia )
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-12 o 15:08 |
|||||
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykluczono mi wszystkie możliwe odmiany trądzika.. Po prostu czuję się źle z samą świadomością. Raz wpadł TŻ prosto z DE i zobaczył mnie w pidżamie i bez makijażu - miałam ochotę się popłakać, a On mnie sprowadził do pionu Ja tak samo
|
|
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wizaż-sen-wizaż-sen
![]() Cytat:
![]() Kiedy powtórka z rozrywki? ![]() Cytat:
![]() Był dzisiaj fajny kupon na grouponie,ale oczywiście nie mogłam kupić bo nie mogę zrobić przelewu. Hasło do przelewu przychodzi mi sms-em,a zgubiłam swoją kartę sim, nie mogę dostać duplikatu bo nie była zarejestrowana. A przez infolinię nie chcieli mi zmienić numeru tel w mbanku. No i wykupili
|
||
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, jaki grupon? Mów, mów! Ja poluję na rzęsy, bo chcę mamie sprezentować na urodziny, bo ciągle o nich mówi!
Jutro jedziemy na zakupy A w sobotę rano rodzice jadą w góry i wracają w niedziele wieczorem. Póki co jestem umówiona, że w sobotę robimy z TŻ kolację, a potem słodkie lenistwo przed TV - musimy się w dwójkę ogarnąć.Żeby już był piątkowy wieczór, bo mogłabym wziąć ten bisacodyl Dzisiaj I: Bułka w szkole - serek do smarowania, sałata, szynka II: Plaster pieczeni z 2 ziemniakami, garścią sałaty z sosem czosnkowym i garścią marchewki z groszkiem na gęsto III: 100ml jogurtu 'czerwona pomarańcza' z Milko IV (zaraz): Pół bułki moczonej w oliwie z oliwek + szklanka mleka + 8 minut BUNS
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-12 o 19:43 |
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam superową koszulę, leginsy i sweter oversize, aczkolwiek to nie jest sweter, bo jest z takiej włóczki
z nitkami złotymi Zaaaaaaaaaaaaajeeeee*iasz czy I mega seksowny i super wygląda do leginsów ![]() Mam nadzieję, że jutro mi przyjdą w końcu te buty!!!! ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Aniabania, tą koszulę sobie kupiłam ![]() http://beauty-fashion-shopping.blogs...-all-time.html
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam podobny do tego z Twojego opisu, ale w wersji różowej. lubilam go co do koszuli - WOW! to w ny są takie rzeczy?! na tej lasce wygląda swietnie
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Są, są
![]() Na mnie wygląda jeszcze lepiej Bo mam odrobinę biustu A sweter mam z Zary :P
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
ambitnie! a gdzie 8 min bans, legs, brasil butt fit itepe
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
lift chyba
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tez bylam dzis na shoppingu! w lumpie! kupilam super bluzkę w rozm 14 i jeszcze kombinezon ( nie wiem, czy tak to sie nazywa? na ramiaczkach, polaczone z krotkimi portkami i w kwiatki.) - taki sobie. nie mam na to pomyslu i co wiecej, wydaje mi sie ze monia powie ze mam to zbunkrowac na dno szafy ![]() niestety nie wrzuce wam fotek, bo aktualnie nie mam aparatu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

BLOGUJĘ 

Piekarnik Laury

Na FB napisałaś, że od przyszłego semestru spinasz tyłek i nie ryczysz - nie lepiej zacząć od teraz?!

więcej nie chciało mi się

chciałabym się ubierać bardziej kobieco, ale nie umiem dobrać sobie tak ciuchów. każdą rzecz którą kupuje ma lekko sportowy charakter. źle się czuję w typowo kobiecych ubraniach... uwielbiam mieć na sobie obcisłe rurki, fajną bluzkę i długi wiszący sweter. ciągle czuję,że to nie to. a tak naprawdę oszukuję sama siebie, bo wiem w czym najlepiej się czuję, a na siłę próbuje to zmienić... nie wiem dlaczego? może ze względu na Oliwkę? nie chcę żeby ludzie którzy widza mnie z wózkiem mieli w głowie "oho kolejna małolata z wózkiem". nawet na treningu dziewczyny które były pytały z ktorej jestem klasy, bo mnie nie widziały w szkole"niby fajnie wyglądać młodo, ale ja się z tym kiepsko czuję. i nie wiem co robić 
Okropne! Sztuczne, nadmuchane, skóra napięta, jakby miała zaraz pęknąć, na dodatek paskudnie wyglądają w biustonoszu.

(ok. miesiąca załatwiania wszystkiego)
) no ale jak schudlam, figura mi sie zmienila, niestety