|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale w nocy i tak sie budzi kilka razy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Justin piekna suknia ![]() ona Wasze fotki jak zawsze,cudne sa ![]() Edzia fajna ta Twoja corcia ![]() Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2012-01-11 o 17:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
lea ucieczka w strone stawu to pikus z tego co ona wyprawia
![]() a oczko to juz dawno postanowione że bedzie ogrodzone , ale zrobimy to pewnie wiosną bo mąż musi filtry przebudowac a niestety cierpi na brak czasu , w tym że ja tego czasu mam na latanie za Gabi ![]() ![]() curly ja kupiłam takie tytuły - wieś, nazywam świat, przeciwienstwa , dzien malucha . napewno dokupie inne tytuły - bardzo nam sie spodobały - szata graficzna jak i wytrzymałośc książek ![]() no i mysle że to książki na dłużej ![]()
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Jola dziękuję
![]() lea dzisiaj nie bo mnie wszystko boli, roczną przerwę miałam od ćwiczeń . Teraz będę chodziła we wtorki, w domu mam w lanach ćwiczyć w piątki ![]() ![]() Silpe u nas odpukać ostatnio z pieluchą ok, ale byl czas, że makabra była. Ostatnio miał fazę, że rozebrać się nie dał a potem ubrać, wrzask na cały dom jak by ze skory go obdzierali. Całe szczęscie teraz jest lepiej. Do tego doszło, że nad ranem po ciemku mu rajtuzy ubieralam bo później nie miałam siły się szarpac z nim, ganiać po całym domu. A rano strasznie mało czasu, dwójke nakarmić, wyszykować. Dobrze chociaż, że Michała na 9 prowadzam a nie 8. My mamy dobrze u tesciów na dzialce, teść zrobił wszystko z myślą o dzieciach, jest bardzo bezpieczna (no może poza ślizgawką), bez problemu moge dzieci puścić i nie chodzić za nimi krok w krok.
![]() |
#2134 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam takie puzzle 5 el.Na razie wystarczą i skusiłam się też na kolejkę
![]() http://allegro.pl/puzzle-drewniane-u...008710488.html http://allegro.pl/drewniany-pociag-k...994782386.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam zamiar zapisać Bruna od stycznia. Tylko u nas warunek- bez pieluchy. I tak dumam, czy nam się to uda.Mamy na to rok. Teraz to on nawet nie sni zrobić cokolwiek na nocnik/kibelek( a już tak ładnie siusiu robił). Bawi się tylko...ptakiem. ![]() Na wiosnę zacznę w samych gatkach puszczać.Jak poczuje mokro, to może zacznie wołać.Może się uda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Konto usunięte
|
Bydgosiu, gratulacje przedszkola
![]() ![]() [B]Curly[/B], paletę spokojnie za rok możesz kupować. Wiadomo, będziecie ukladać razem, ale warto ![]() Pociąg fajny, do tego można dobrą zabawę na nieco później zrobić - układasz na sobie po 2-3-4-5 klocków, robisz fotki a potem dziecko musi tak samo je ułożyć ![]() Silpe, te książeczki genialne są. My mamy dzień malucha, uwaga, to niebezpieczne! Boże Narodzenie, Nazywam świat, Gry j zabawy dla najłodszych. Wieś super jest, ale mamy inną w tym stylu, to nie kupuję. Ale na pewno inne wezmę. Dilayla, coś dla dziebie, w stadninie kucyków: http://alejka.pl/w-stadninie-kucykow...-maluchow.html A ja dzisiaj w Cubusie na wyprzedaży kupiłam Agatce bodziaki, 3 2 cenie 2, dałam 35zł - czarne z jakby tuniczką na wierzchu w serduszka białe, czarne z kotkiem na wierzchu i kremowe z czerwonymi takimmi norweskimi wzorami. Z pewnością oryginalne :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
lea, gorzej, jak Lusia zacznie płakać i udzieli sie reszcie ![]() No to mamy od października przedszkolaka ![]() Od lutego będziemy razem chodzić na godzinkę dziennie ( co jakiś czas ) na zajęcia adaptacyjne. Potem same dzieci będą chodziły od połowy czerwca. Pani dyrektor mnie poznała, trochę sobie pogadałyśmy ![]() Jakoś mi tak dziwnie, że moja mała córeczka już niedługo pójdzie do przedszkola ![]() My mamy z tej serii książkę Na zdrowie.
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2012-01-11 o 21:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Konto usunięte
|
Jakie niedługo? 9 mcy jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajowo. ![]() Ja dziś Tymka zostawiłam w moim przybytku na 2 godziny i spokojnie na kawkę do mamy pojechałam, bo chciała, żebym jej z angielskiego wytłumaczyła. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Bydgoś - gratuluję przedszkola, szybko i konkretnie.
ten artykuł - nie wyobrażam sobie nie kochać własnego dziecka. film chciałabym zobaczyć. ostatnio oglądałam "Salę samobójców", też ciekawy temat. małż zabiera dvd do pracy i na zebraniu rodziców zrobi pokaz filmowy. Cytat:
kryteria stałe też są, pierwszeństwo samotni rodzice i mający orzeczenie o niepełnosprawności. o ile niepełnosprawność widać przeważnie, o tyle samotności nie. ale u nas NIE WOLNO szefowej tego sprawdzać, wypowiadał się radca prawny. i tak to wygląda, że przyjęte często są dzieci, które niby wychowuje jeden rodzic, a w rzeczywistości to jest ściema, bo znamy tych ludzi, miasteczko nie jest duże. nic z tym nie można zrobić. za tydzień w środę idę na imprezkę połączoną z wręczaniem aktów nadania awansu zawodowego. dostanę wreszcie papier, dzięki któremu od lutego będą mi mogli oficjalnie przyznać podwyżkę i wyrównanie. fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeeju kiedy ja się wybiore w końcu ![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na wyprzedażach i biidaaa. ![]() NIE MA NIC! W zarze jak ceny stały tak stoją, wiem jedynie że ta kurtka co chciałam kupić jest niewiele większa od tego ma teraz więc wątpie żeby za rok była dobra.. Czyli powoli przerzucamy się na większy dział. a tam nie ma już takich ładnych ubranek ![]() W Smyku te kurtki jakies wielgachne! Była 98 ale taka wielka że szok! Nie wiem czy doczekam się porządnych wyprzedaży ![]() Kupiłam jedynie w końcu zwykłą beżową marynarkę i Tż kurtkę na wiosnę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
hej, spadam zaraz do pracy na cały dzien, nie chce mi się...
2 dni temu dałam Ewci mój telefon, oczywiście odblokowała. stuka w klawisze numeryczne i nagle krzyczy "BAŁ!", patrzę na wyświetlacz, a tam ostatnia cyfra to 8 i jej się z bałwankiem skojarzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja teściowa nie kochała NAPRAWDĘ i nie kocha nadal swojego syna. "Wychowała" niezdolnego do głębszych uczuć faceta, który nie wie co to jest miłość i który nawet własne dzieci "kocha" przez chwilę. ![]() Cytat:
Są sytuacje, gdzie kobieta mieszka z panem X, który nie jest ojcem jej dziecka czy dzieci. On nie ma obowiązku prowadzać je do przedszkola czy finansować nianię. Czy ona wtedy już nie jest matką samotnie wychowującą dziecko, bo ma pod bokiem jakiegoś, obcego chłopa? ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() Mój tymczasem nauczył się podłączać do laptopa mysz, dodatkową klawiaturę i jeszcze parę innych urządzeń na USB. ![]() Informatyk mi rośnie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to super, informatyk dobry fach ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Miałam wam napisać - zakochałam się w tuszu do rzęs: http://2.bp.blogspot.com/_qOC8B3FWcg...n+mascara.Jpeg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31566736]U nas też kiepsko. Opłaca się do Cubusa iść, bo mają promocję 3 rzeczy za 2, nie dość, że np. bodziaki przecenione, to jeszcze najtańszy za free. Tym sposobem za 35zł mamy 3 bodziaki. [/QUOTE] Tam gdzie jeżdże nie ma Cubusa. Zamknęli i otworzyli GAP ![]() Bodziaków nie kupuje, szukam kurtki na następną zimą i pewnie na wiosnę/jesień bo ten płaszczyk za mały będzie. I takich ciuchów na codzień, moze jeszcze jeden sweterek na wiosnę, chociaż nie koniecznie. ale na jesień już muszę. Blanka zasnęła wczoraj o 20 jak wracaliśmy z wawy i spała już na noc. Obudziła się o 2 w nocy w pełnej gotowości do wygłupow ![]() Zasypiała od 3, kręciła się, mruczała.. o 7.20 juz nie spała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31561717] Ale na pewno inne wezmę. Dilayla, coś dla dziebie, w stadninie kucyków:
http://alejka.pl/w-stadninie-kucykow...-maluchow.html A ja dzisiaj w Cubusie na wyprzedaży kupiłam Agatce bodziaki, 3 2 cenie 2, dałam 35zł - czarne z jakby tuniczką na wierzchu w serduszka białe, czarne z kotkiem na wierzchu i kremowe z czerwonymi takimmi norweskimi wzorami. Z pewnością oryginalne :d[/QUOTE] Super wszystkie książeczki...ale adrian mało zainteresowany jest książeczkami... ![]() pozatym nadal mam problem...po matce zostało mieszkanie spółdzielcze,najpierw musze przeprowadzic sprawe spadkowa...była opcja ze mój brat sie odpisuje ,że nie chce z tym miec nic wspolnego(bo matka zostawiła długi) ![]() Wczoraj dostałam sms-a że jednak on zmienił zdanie,mam sprzedac to mieszkanie i sie z nim dzielic bo on potrzebuje pieniądze(zaznacze,że nie ma dzieci)....mieszkanie jest zadłużone na 20 tys!!wiec on teraz oczekuje ze ja w jeden dzien załatwie spadkową sprawe,wytrzepe sobie to 20 tys spóldzielnia zrobi mnie członkiem spółdzielni ,wykupie mieszkanie na własność i je sprzedam ![]() z rodzina faktycznie tylko na zdjeciu a i nawet nie....mam juz wszystkiego dosc jak sie wkurze to poprostu znajde robote w innym miescie albo kraju ![]()
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś z szoku na dzioba padłam.
Wyczytałam, że żeby dostać pieniądze z funduszu alimentacyjnego, trzeba mieć dochód na osobę nie przekraczający 725zł. ![]() 1450zł na miesiąc, przed opodatkowaniem. ![]() ![]() Ja mam jakieś 800zł opłat. Czyli wg państwa mając (1200 - 800) 400zł na życie na siebie i syna, powinnam żyć nieźle. ![]() Ku*wa. Nie wiedziałam, że jestem tak dobrze sytuowana. Mam dochód netto wyższy od tego ustawowego brutto i dumam, jak będę żyć za to. A fundusz mi nie przysługuje. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2012-01-12 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Szaja-hehe,a ja go nienawidzę
![]() Margo-ale pobalujesz ![]() ![]() ![]() Ona-zdjęcia jak zwykle obłędne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justin-piękna suknia ![]() Silpe-no nabiegasz się latem ![]() ![]() ![]() U nas świetną zabawką jest piankolina! Zu dostała na gwiazdkę zestaw do robienia pizzy i to jest szał dla obu! oczywiście rozpierducha niezła ,ale piankoline w przeciwieństwie do ciastoliny świetnie się sprząta a i ona nie wysycha tak jak ciastolina,więc polecam! i bardzo lubi oglądać obraki z zagadek smoka -obiboka ![]() ![]() Tośka nie je w nocy(pewnie dzisiejszej się obudzi ![]() Ostatnie hocki-klocki to były jak przypuszczałam ZĘBY I UWAGA: Mamy 3czwórki i 1 dolną dwójkę ![]() Następna dwójka i czwórka w kolejce,ale chyba się nie przebiły jeszcze-dzisiaj sprawdzę No i pięknie je sama zupę! ![]() Próbuję nagrać,ale chyba będę musiała z ukrycia to zrobić ![]() Coś jeszcze miałam i nie pamiętam...za szybko i za dużo piszecie ![]() Edytowane przez annLee Czas edycji: 2012-01-12 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31566736]
Miałam wam napisać - zakochałam się w tuszu do rzęs: http://2.bp.blogspot.com/_qOC8B3FWcg...n+mascara.Jpeg[/QUOTE] ja ten tusz kocham od dawna, od kilku lat jestem w mu wierna. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31566736]
[/COLOR]Miałam wam napisać - zakochałam się w tuszu do rzęs: http://2.bp.blogspot.com/_qOC8B3FWcg...n+mascara.Jpeg[/QUOTE] A ja nie lubię tego tuszu ![]() Miałam kiedyś ten i taki podobny tez podwójny z loreala. Dziadostwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
z tymi wyprzedażami to kpina
a z przepisami odnośnie dodatków to już w ogóle ![]() ![]() ![]() Dilayla-sprawy spadkowe niestety potrafią skłócić nie jedną zgodną rodzinę ![]() ![]() Justin-napisz więcej o tym rezonansie ![]() ![]() ![]() Bydgoś- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wiem,że to dziwnie się mama czuje ![]() ![]() ![]() Edzia-Ami jak pójdzie do p-la to całe będzie pod jej komendę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Zadomowienie
|
A mi udało sie zrobić fajne zakupy na wyprzedażach w tym roku
![]() ![]() ![]() ![]() Kardashi - panie w zarze wczoraj mówiły do mnie, że to co jest na dziale baby to juz druga tura wyprzedaży ![]() ![]() Ona - ja też uważam, że mąż powinien "zawodowo" zająć sie fotografią, bo zdjęcia są piekne ![]() ![]() U nas po odstawieniu od piersi nie ma w nocy żadnego jedzenia (tfu, tfu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga tura powiadają ![]() Hmm no nie wiem.. sukienki po 70zł, spodnie 55.. I ceny cały czas od 27grudnia te same ![]() Poza tym z wyprzedaży zostały ze 3 wieszaki ciuchów, w większości to nowa kolekcja już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co to za tusz sie nie maluje :d a jak juz mam to pewniak ze termin przydatnosci dawno minął
u nas w rodzinie w wwieku Ami nie ma zadnej dziewczynki jest jedna 3 latka a potem dopiero 10 latka chłopców owszem kuba 2lata potem 2 chłopaków 3 letnich , jeden 1 klasista wiec jak my idziemy na kawe to Ami ciagle ma chłopaków wokół siebie (zreszta tak ja kiedys miałam) no i tez niedobra byłam akakałam po drzewach chodziłam na takie jeziorko skakałam w stodole po sianie itp no wyłacznie urzedowałam z chłopakami no i Ami chyba tez taka bedzie wczoraj przez 2 godz szalala z mateuszem dla Ameli to (teusśz) w nocy jak spała to go wołała dzis rano tak samo ami ubiera kurtke ja: gdzie sie ubierasz Amelko A: papa Ja: a gdzie idziesz papa A: teusz ide teusz Ja: ale mateuszek w szkole jest a: ne teus ciem mamo Ja: ale kochanie mateuszek jest teraz w szkole uczy sie liczyc A: ne ne rzuciła kurtke w kąt i zaczeła kopac zabawki na ziemi ![]() heheh uwaga moje dziecko kopie w nosie w towarzystwie wyciaga kozy z nosa i sie nimi chwali ![]() u nas dziwnie jakos umie powiedziec kuku koko kotek ale kot nie powie tylko tot konie tez nie umie powiedziec bo mówi toń a i problem mamy z g mówi d zamiast g ale mysle ze jeszcze ma czas i sie wyrobi padł mi tel i mam teraz xperie pro 10 mini coraz to bardziej jestem na nie co do tego telefonu najbardziej wkurza mnie fakt przychodzacych sms zaraz widac jego zawartosc wole zby yswietlało mi tylko od kogo ten sms nie da sie tego zmienic i druga rzecz strasznie krótko trzyma bateria nie polecam jesli kto zamiar ma zakupowac kropko zgadzam sie z któras dziewczyna ze poprostu nami rzadza debile i wiem to ze kiedys a nawet w tym roku ludzie nie wytrzymia i poprostu sie w poslce zamiele , bo wszystko podnosza do góry a wypłaty nie wuj dostał z opieki na wegiel - wczoraj kupował poł tony wiec wegiel przywóz i uwaga akcyza (36zł bodajze) wyszło mu 480 ![]() heheh no bedziesz miała informatyka w domu przyda sie , Ami tez wszystko zał cwaniura jak jeje nie daje klikac wył mi lapka albo komputer gdziesz na klawiaturze ja nie wiem gdzie nie mam tej klawiattury gdzie pisze power ![]() dilaya - a to mieszkanie to musisz wykupić jesli go nie chcesz mozesz sie zrzec praw do spadku i wsszystkich dobrodziejstw wtedy nie płacisz dlugu mamy ale wtedy tez nic po niej nie dostaniesz musisz to jednak załatwic do pol roku po smierci no i oczywiscie isc do sadu rodzinnego i dostac zgode zeby twoje dzieci tez sie tego spadku zrzekaja , chyba ze ci zalezy na mieszkaniu dobra spadam bo mam dziecia na kolanach juz 3 raz to pisze i nie wiem czy znów mi zaraz nie skasuje cigle mi zabiera myche heheh uniki musze robic jak nie wiem dzis nas ładna pogoda wiec szubki obiad i wybywam,y na podwórko ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() dziekuje dziewczyny co do Ami powiem wam ze to moja taka isierka do zycia gdyby nie ona to nie wiem jakby teraz wygladało moze zycie ....
![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz pasek informacyjny u góry i tylko kopertka się tam świeci. Dopiero jak tam wejdziesz, to masz treść. Poza tym to nie jest telefon, tylko smartfon z androidem. Smartfony nie trzymają tydzień. ![]() I wyłącz wszystkie cuda, bluetootha, wi-fi i transfer danych! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie opcja flachy mleka w nocy w ogóle nie wchodzi w grę, bo moje dziecko nigdy w ten sposób nie jadło ![]() ![]() ![]() Bydgoś - gratuluje przedszkola ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o męża ony. najpierw znajomym , potem znajomym znajomych i by poszło. ceny symboliczne zrobić, stronę w necie(mąż informatyk to da radę). ja za sesję ślubną w este w szczecinie płaciłam kupę kasy,koleżanka miała fotografa amatora. zapłaciła ponad połowę mniej a zdjęć ma z 4 razy więcej i nie odbiegają jakością od moich Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj znowu w domu. niania ma jelitówkę, jutro mąż z małym zostaje a ja do roboty idę bo mi szkoda od razu całej opieki wykorzystać znalazłam nawlekankę naszą, polecam , bardzo dobra jakość wykonania. jedyny minus to że potyczek i sznurówka są oddzielnie, ja przykleiłam http://www.otto.de/Bambini-Perlen-HA...Article=454983 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Zadomowienie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ok tak jest ale jak ta koperte na dół dasz to ci pokazuje zaraz tresc w moim starym SS chybak800albo 850 i miałam tak ze wchodziłam na sms i pokazywala mi sie koperta i nadawca dopiero potem jak kliknełam na niego wyswietlała sie wiadomosc tu w xperi jest to na zasadzie czatu jakby sciagasz koperte w doł i widzisz juz sms wysłane i odebrane z trescia poprostu zero prywatnosci (mam duzo esów gdzie narzekam na tesciowa a nie mam czasu tego kasowac , nie chciałam zeby to czytał tż ,w tym telefonie to jest niestety niemozliwe ) i masz racje ze to smartfon tylko ze ja nie mam tam narazie nic załaczonego tylko podstawy wiec nie wiem dlaczego tak którko trzyma co dopiero jak sie zaczne bawic badz wł wifi ![]() ![]() zreszta lece na zwykłym gps tamto wyl; bo tez zre baterie bluu tez wył ba nawet nie konfigurowałam trzeba cos tam sciagnąc z zeby działał ) nie mam jak narazie na to czasu wiem ze to inny sprzet niz miałam i ze trzeba sie przyzwyczaic ale te sms mnie przerazaja papierówka ja miałam wam pogratulowac nocnika bydgos a lusi dostanie sie do przedszkola Amelia juz drugi dzien wysikala sie na nocik ale nie wolała ja ja sama wysadziłam tylko zapytałam czy na nocnik chce zasypiamy tez druga nocke bez smoka ale w dzien na drzemke musi pocyckac ewci bałwanka a któres tam jeszcze za zebolki hmmm ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
tu fajna strona z drewnianymi zabawkami http://www.babydeco.pl/pl/c/Klocki-u...nawlekanki/209
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2012-01-12 o 12:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.