Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 13:53   #4651
Linka25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
trzymam mocno

Muminek a dlaczego się boisz laktatora?
Jezu, laktator, ja też się boję

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
ja tak samo za chwilę wychodze z domu. Dam znać jak będę coś wiedziała. Trzymajcie kciuki proszę
trzymam kciuki, ja czekam jeszcze 3 h ;/
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 13:55   #4652
lipus89
Rozeznanie

hej życzcie mi powodzenia dzisiaj mam wizytę u gina miłego dnia

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 13:56   #4653
Balbinka1983
Rozeznanie

Co macie dziś na obiad bo ja jakoś nie mam pomysłu? chodzi mi po głowie szpinak... jajko sadzone... makaron... sama nie wiem a może kalafior w cieście? podsmażony na patelni?
Balbinka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 13:56   #4654
luby957
Raczkowanie

Hej Mamuśki

nie było mnei dwa dni ale miałam okropnie dużo załatwień na uczelni i nie miałam jak na spokojnie siąść do kompa a jak wracałam wieczorem to byłma już tak zmęcozna że myłam isę i od razu kładłam ise spać ;/
no ale praktyki uż sobie w szpitalu załatwiłam(na szczęscie nie muze chodzić, bo gadałam z kierowniczką i pwoiedziałm jej w jakim jestem stanie itd)

Mam nadzieje ze uda mi się was nadrobić chociaz dopiero zaczełam czytać wczorajszy dzień a EWy od rana już tyle napisałyście, a jeszcze musze mieszkanie posprzątać

Chyba po tych dwóch dnia szybkiego tempa musiałam odreagować bo znowu musiałam przytulać się do muszli klozetowej;/ a już dawno tak nie miałam. Do mdłości już się przyzywczaiłam bo mam je codziennie ale te wymioty dosłownie wykańczają człowieka.

Ja dziś zaczynam 16 tydz wg USG a wg OM od wt w 15 tyg. Mam nadzieje ze już za 2-3 tyg zaczne czuć ruchy płodu to może i mój mąż troche bardzieje się zainteresuje się maleńswtem w brzuszku. Zresztą sam ostatnio mówił że jest ciekaw czy będzie go dzidzia kopała jak się do mnei plecami odwróci tak jak było w pierwszej ciąży.

Musze jakiś obiad na szynbko wymyśleć i chyba będą kluski z srem bo jakoś nie mam ochoty i siły do stania przy garach;/ poza tym nawet sama nie iwem na co bym miała ochote.

Ogólnie to gratuuje tym mamusiom które ostatnio miałay usg i wszytko było dobrze i trzymam kciuki za te mamusie które dopiero czekają albo u których wyszło coś nie tak.

POzdrawiam Anka
Stary 2012-01-12, 13:59   #4655
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość

Co Wy się tego laktatora tak boicie? Czasem to zbawienie...

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
Powodzenia i zaciskam , będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Co macie dziś na obiad bo ja jakoś nie mam pomysłu? chodzi mi po głowie szpinak... jajko sadzone... makaron... sama nie wiem a może kalafior w cieście? podsmażony na patelni?
ja pomidorówkę
A narobiłaś mi smaka na gotowanego kalafiora zasmażanego na patelni z bułką tartą i masełkiem

Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki

nie było mnei dwa dni ale miałam okropnie dużo załatwień na uczelni i nie miałam jak na spokojnie siąść do kompa a jak wracałam wieczorem to byłma już tak zmęcozna że myłam isę i od razu kładłam ise spać ;/
no ale praktyki uż sobie w szpitalu załatwiłam(na szczęscie nie muze chodzić, bo gadałam z kierowniczką i pwoiedziałm jej w jakim jestem stanie itd)

Mam nadzieje ze uda mi się was nadrobić chociaz dopiero zaczełam czytać wczorajszy dzień a EWy od rana już tyle napisałyście, a jeszcze musze mieszkanie posprzątać

Chyba po tych dwóch dnia szybkiego tempa musiałam odreagować bo znowu musiałam przytulać się do muszli klozetowej;/ a już dawno tak nie miałam. Do mdłości już się przyzywczaiłam bo mam je codziennie ale te wymioty dosłownie wykańczają człowieka.

Ja dziś zaczynam 16 tydz wg USG a wg OM od wt w 15 tyg. Mam nadzieje ze już za 2-3 tyg zaczne czuć ruchy płodu to może i mój mąż troche bardzieje się zainteresuje się maleńswtem w brzuszku. Zresztą sam ostatnio mówił że jest ciekaw czy będzie go dzidzia kopała jak się do mnei plecami odwróci tak jak było w pierwszej ciąży.

Musze jakiś obiad na szynbko wymyśleć i chyba będą kluski z srem bo jakoś nie mam ochoty i siły do stania przy garach;/ poza tym nawet sama nie iwem na co bym miała ochote.

Ogólnie to gratuuje tym mamusiom które ostatnio miałay usg i wszytko było dobrze i trzymam kciuki za te mamusie które dopiero czekają albo u których wyszło coś nie tak.

POzdrawiam Anka
mam nadzieję, że dolegliwości szybko ustąpią
Dobrze, że tak Ci się udało z tymi praktykami

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:01   #4656
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia i ja też proszę o trzymanie kciuków bo też dziś idę na wizytę

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:03   #4657
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Panierowany sznycel z indyka, pieczone ziemniaczki i brukselka.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:04   #4658
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
.

POzdrawiam Anka
A co się daje do tych klusek z serem? jak to się robi?
Stary 2012-01-12, 14:04   #4659
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Super kochana gratuluje chłopca, rzeczywiście coraz więcej małych mężczyzn się ukazuje Kolejne badanie mam 20.01 już nie mogę się doczekać kiedy dowiem się płeć , super.U mnie to będzie prawie 17 tydzień więc mam już nadzieję , że wrócę z wizyty bogatsza
zazwyczaj więcej rodzi się chłopców tak natura to wymyśliła
ja też mam przeczucie na chłopca ale zobaczymy - mam 50% szans

Cytat:

nie ma czego przecież Cię nie ugryzie w odróżnieniu od dziecka
Cytat:
powodzenia
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:04   #4660
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
zaciskam

Ale się zmówiłyście na te wizyty dzisiaj

Stary 2012-01-12, 14:04   #4661
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej kochane właśnie się obudziłam i pierwsze co to do was jestem chyba uzależniona! kurde tż dzwonij tak mi humor od rama poprawił we masakra murze isc kawę wypic i do lekarza babci taaletki wypisac nie chce mi się ale co zrobić ....

wczoraj usnelam jak dziecko
zazdroscze ja po prostu mam masakryczne noce ostatnio, dziwne sny, budze sie co chwile, nie moge zasnac nie wiem jak tak dalejbedzie to oszaleje

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
witaj w klubie

Cytat:
ja odliczam godziny do usg
zeby tylko było ok
bedzie dobrze czekmay na relacje
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nie nadrobiłam tego, co napisałyście od rana, ale zrobię to.
Wczoraj zadzwoniłam, niedługo po tym, jak do Was napisałam do mamy, która akurat była na dyżurze. Zapytała lekarza o ten mój ból głowy i kazał mi natychmiast przyjechać! Tak więc ok. północy byliśmy na położnictwie i na ginekologii. Okazało się, że to od ciśnienia. Miałam 140/80, choć teraz w ciąży mam normalnie 100/60. Dostałam tabletkę i po pół godziny ciśnienie zeszło i ból odszedł tak po godzinie. Muszę teraz co dwie godziny mierzyć. Jeśli to był tylko jednorazowy incydent, to ok - a jeśli nie to będę musiała badać nerki i wątrobę...
Jeśli okaże się, że bóle głowy nie są związane z ciśnieniem, to muszę iść do neurologa. Nie za fajnie.
Najlepsze, że dwa dni wcześniej małż słyszał, że mi serducho szybciej bije i nic nie powiedział, tylko przeczytał wszystko o wysokim ciśnieniu w ciąży i jak wczoraj wracaliśmy, to mi wszystko tłumaczył... A nic mi nie mówił, bo raz, że nie chciała mnie niepotrzebnie denerwować, a dwa, że się nie zna przecież...
Dobrą stroną jest to, że w nocy lekarz zrobił mi USG, pierwsze, przy którym był tż. Był zachwycony i zdziwiony, że Mały jest taki duży i że tak się wierci! A ten podskakiwał, obracał się, prostował nóżki - rozpychając się, machał łapkami, bawił się pępowiną. Za to lekarz Maluszka zmierzył wzdłuż i wszerz - kręgosłup, nosek, kończyny, przepływy itd. itd. Wszystko w porządku. Mam nadzieję, że już zawsze będzie z dzieckiem dobrze, nawet jak mi coś będzie! Nie wyobrażam sobie inaczej.
3mam kciuki zeby teraz ju zbylo tylko lepiej

ja jestem padnieta dzis.... ale zrobilam juz zupke kalafiorowa a teraz zmykam na male zakupy i potem utne sobie mala drzemke super pomysl dziewczyny z tymi listami, ja tez postaram sie cos zamiescic.
a co do dzieciaczkow- ja bede miala raczka nio chyba, ze sprawi mi niespodzianke wczesniej to bedzie blizniak
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:05   #4662
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:

Co Wy się tego laktatora tak boicie? Czasem to zbawienie...
Hehe to taka podręczna DOJARKA Dziewczyny będziemy się doić:br zydal:
Stary 2012-01-12, 14:06   #4663
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymam mocno

Muminek a dlaczego się boisz laktatora?
he he no nie wiem jakoś mi się żle kojarzy z dziwnym odsysającym urządzeniemże wkładam tam pierś i to ciągnie żeby mleko wyleciało wiem jestem głupolek
Cytat:
za wizytę trzymam
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:06   #4664
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
haha no dokładnie Ale bardzo przydatne, jak się karmi, a chce się gdzieś wyjść na dłużej i dzieciaczka komuś podrzucić Albo jak ma się nawał pokarmu

Stary 2012-01-12, 14:08   #4665
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
o właśnie z dojarką mi się to kojarzy
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:08   #4666
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki, jestem już po pracy, po obiedzie i po nadrabianiu zaległości

Cytat:
Treść usunięta
Ja pomyślę nad wizytą u kosmetyczki Do tej pory chodziłam na zwykłe bikini, ale może zdecyduję się na pełniejszą depilację. O ile wytrzymam Heheh Zresztą kosmetyczka opowiadała o kilku klientkach w bardzo zaawansowanej ciąży którym depilowała całość

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Wogóle wiecie co?na wizycie mnie ginekolog ważyła i szok przeżyłam, że waga taka wysoka, potem w domu się ważę i o 4kg mniej, u mojej mamy też. Niewiem co ona ma za wagę ale czuję się jak słoń u niej
Właśnie dlatego ja ważę się w domu i podaję wagę gin Pomiaru dokonuję rano w dzień wizyty - jeszcze na czczo, więc wtedy ważę nieco mniej

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
o matko pierwsze słysze o tych majtkach

czego to ja jeszcze sie naucze na wizazu
Oj tutaj można przeczytać mnóstwo ciekawych rzeczy.
Mnie najbardziej zdziwiło to, że nie można pić herbatki z liści malin
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:10   #4667
luby957
Raczkowanie

Cytat:

Dobrze, że tak Ci się udało z tymi praktykami
też się ciesze bo ajka sobie pomyśle że musiałabym pojśc do jakiegoś pacjenta który nie jest że tak powiem czysty i pachnący i musiałabym jeszcze dźwigać jego kończyny to bym chyba padła albo uciekła i więcej się już nei pojawiła. Na prawde jak sobei przypomne wcześniejsze praktyki w spzitalu idbanie o higiene innych ludzi to aż mnei ciarki przechodza. Czasmi nawet jak się nei jest w ciązy to się robi niedobrze i wychodzi jaknajszybciej z sali to co mówic w moim stanie;/
Stary 2012-01-12, 14:12   #4668
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej zdziwiło to, że nie można pić herbatki z liści malin
znaczy się dokładnie to można, jak chce się już rodzić Ale w sumie wszystkie znajome, które ją piły na przyspieszenie porodu rodziły i tak po terminie Dzieci bywają uparte i i tak wychodzą kiedy chcą i tak. Ale podobno ta herbatka ma też działanie, które w jakiś tam sposób ułatwiają poród. Przynajmniej tak mi się o uszy obiło, ale mogłam pokręcić

Stary 2012-01-12, 14:17   #4669
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Trzymam kciuki za wszystkie ciężaróweczki które mają dziś wizytę

sas ja też ostatnio coś kiepsko śpię, tzn nie mogę zasnąć gdzieś do 1-2 w nocy a potem jak się obudzę siusiu znowu nie mogę zasnąć

Mi laktator też się z dojarką kojarzy
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:18   #4670
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
ja odliczam godziny do usg
zeby tylko było ok
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
ja tak samo za chwilę wychodze z domu. Dam znać jak będę coś wiedziała. Trzymajcie kciuki proszę
Cytat:
Trzymam kciuki Będzie ok i zobaczycie swoje maleństwa.
A po usg koniecznie zdajcie relację
Powodzenia
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:18   #4671
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
też się ciesze bo ajka sobie pomyśle że musiałabym pojśc do jakiegoś pacjenta który nie jest że tak powiem czysty i pachnący i musiałabym jeszcze dźwigać jego kończyny to bym chyba padła albo uciekła i więcej się już nei pojawiła. Na prawde jak sobei przypomne wcześniejsze praktyki w spzitalu idbanie o higiene innych ludzi to aż mnei ciarki przechodza. Czasmi nawet jak się nei jest w ciązy to się robi niedobrze i wychodzi jaknajszybciej z sali to co mówic w moim stanie;/
Moja mama właśnie miała praktyki w szpitalu ze mną w ciąży i to był jedyny raz, kiedy wymiotowała...
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:19   #4672
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
wtedy można sobie przypomnieć, ze jesteśmy po prostu zwierzętami

mnie brzuch boli... chyba ze stresu przed tym usg, muszę sie zrelaksować i uspokoić.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:30   #4673
luby957
Raczkowanie

ja jak yłam w pierwszej ciąży to bnormalnie chodizłam na praktyki tylko nie czułam się źle i niebyło żadnych obaw że coś może być nie tak, a teraz nawet jak z lekarzem rozmawiałam to poweidział żebym albo sobei toprzełożyła(co by pewnie musiało ozn że bede misiała brać dziekanke po 1 roku-czego okropnie nei chce) albo żeby6m sobei jakoś to załatwiła. No i naszczęscie są jeszcze czasmi w spzitalach ludzie ktorzy miewają ludzkie uczucia i są emaptyczni więc jak tylko usłyszął baba żejestem w ciązy i że jest zagrożona to od razu powieziała że mi popisze i żebym się niemartwiła niczym.

A co do laktatora, hmmmm... Niestey musiałam go używać. Jak mała miałam ok 5 miesięcy trafiłam do spzitala z zapaleniem wyrostka no i niestety musiałam miec operację no i mama wtedy kupiła mi taki zwykły ręczny laktator żebym odciągała pokarm. Przyznam szczerze że za pierwszym razem mama mi odciągała bo ja nie byłam w stanie bo miałam tak nabrzmiałe piersi + to że za bardzo niemogłam się ruszać. No ale czego się nirobi dla swojego maleństwa. Bo później mama zawoziła to odciągnięte mleko, podgrzewała i dawała małej. Na doatek powiem że też musieli sie z moją córcią nieźle natrudzić, bo nie chciała pić z butelki, z kubka niekapka, tylko musieli ją łyżeczką do lodów karmić bo inaczej nie dawała sobie nić włożyć do swojej malutkiej buzi.. Na moje nieszczęscie do spzitala trafiłam w pt a w pon wysżłam na własne rządnie bo powiedziałam do lekarza że jak mnie nei wypisza to ja i tak uciekne bo w miare się już czuje, na kontrole mogę przyjeżdzać nawet i 3 razy dziennie ale do domu musze wyjść i już. No ilekarz mnie wypisał bo nie miał innego wyjścia.

Ide ugotować klusie żeby juz tylko wkładac na talerz jak moja Ama się obudzi

Edytowane przez luby957
Czas edycji: 2012-01-12 o 14:32
luby957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:34   #4674
iizabell
Raczkowanie

za wszystkie wizyty.A mi lakator po pierwszej ciąży uratował życie.Miałam taki nawał pokarmu że nie chcieli mnie wypuścić ze szpitala.Dopiero ich uprosiliśmy i mąż od razu pobiegł do przyszpitalnej apteki i pani położna pokazała mu jak ściągać pokarm i masować piersi.Także nie taki lakator straszny jak go malują
iizabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:38   #4675
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Oj tam . Ja wczoraj zjadłam marsa,pistacje i małą paczkę chipsów+cola.

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hello!
Znowu miałam okołoporodowe sny Najpierw śniło mi się że mi zrobili cesarkę i urodziłam syna (ostatnio śniło mi się, że naturalnie urodziłam córkę) a potem miałam drugi sen i urodziłam bliźnięta-chłopca i dziewczynkę Wy też macie takie sny?
Ja póki co nie mam takich snów

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
wrocilam z miasta masakra jak pochodze to mnie krzyż tak boli ze szok
też tak macie? ?

wykupiłam leki i 100 poszło masakra

ja biore lut
2razy po 4 więc w miesiącu kupuje 8 opakowan a one podrozaly o 10 zl op!! to jakis absurd

a biore jeszcze/ inne no ale cóż

zapisałam się do dentysty leczyć dalej tego. zęba ma poniedziałek na 10 wrrr...
O ja to masz sporą tą dawkę luteiny

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Ciastek, agunia to po ile kupujecie (kupowałyście) luteinę? Ja wczoraj kupiłam za 3,20 zł- 30 szt.
Ja w grudniu kupowałam po 3.20, a koleżanka teraz w styczniu też za 3.20

Cytat:
Cytat:
Kciuki

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Panierowany sznycel z indyka, pieczone ziemniaczki i brukselka.

Jak smakuje sznycel z indyka . Hehe ,wiem,że to głupie pytanie ale czasami widzę sznycle w Biedronce i mam ochote kupić,ale nie wiem jak to smakuje .A szkoda mi wydawać kasy na coś nieznanego

Dostałam od koleżanki body na krótki rękawek. Rozmiarowo to jakieś 62.

edit. Oczywiście wszystkie białe .No i na środku mają takie szare misie

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

Edytowane przez asia665
Czas edycji: 2012-01-12 o 14:46
asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:42   #4676
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabell Pokaż wiadomość
za wszystkie wizyty.A mi lakator po pierwszej ciąży uratował życie.Miałam taki nawał pokarmu że nie chcieli mnie wypuścić ze szpitala.Dopiero ich uprosiliśmy i mąż od razu pobiegł do przyszpitalnej apteki i pani położna pokazała mu jak ściągać pokarm i masować piersi.Także nie taki lakator straszny jak go malują
mnie piersi strasznie bolaly i musialam recznie odciagac, laktatorem nie dalo rady, zaraz mialam lzy w oczach z bolu. Nawet polozna sobie nie radzila

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:46   #4677
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Czesc dziewczyny! Gratuluje wam wszystkim!
Postanowilam do was dolaczyc, choc od razu uprzedzam, ze za czesto sie nie bede udzielac, raczej tak wpadac zobaczyc co u was slychac.
Mam na imie Aska, mieszkam w USA, termin planowany na 21 sierpnia. Mam juz prawie 3 letnia coreczke, wiec ta ciaza jakos tak poki co 'po macoszemu' przebiega, gdyby nie ledwie dopinajace sie spodnie (w 8 tygodniu...) to bym zapominala, ze jestem w ogole w ciazy.

Piszecie o laktatorach - moj zwiazek z laktatorami trwal od 3 miesiaca (zaczelam odciagac i mrozic mleko, zeby po powrocie do pracy miec pelna zamrazarke mleka dla corki) az do 13 miesiaca zycia mojej Julinki. Jak sobie przypomne podlaczanie tego kombajnu do pradu 2 razy dziennie w pracy i siedzenie tak jak krowa, to mi sie w zoladku przewraca, ze bede przez to znowu przechodzic. Niemniej jednak warto bylo- Jula rosla duza i tlusciutka (przytylam prawie 30 kg w ciazy, wiec moje piersi produkowaly prawie maslo )
W mojej pierwszej ciazy znajoma powiedziala mi, ze przez ciaze i porod kobieta pozbywa sie wstydu i godnosci w pewnym sensie - miala racje

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:47   #4678
iizabell
Raczkowanie

Ja piersi też miałam ooooogrooooomne.Mnie też bolało jak mąż ściągał mi mleko ale musiał bo mogłoby dojść do zapalenia.Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło
iizabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:53   #4679
nitka_88
Zadomowienie

Witam Szwagierka przywiozła mi ciśnieniomierz, po obudzeniu miałam 87/45 - już wiem skąd te wczorajsze i dzisiejsze zawroty głowy. Do pracy rzecz jasna nie idę, więc będę miała czas żeby Was nadrobić i co nieco się udzielić

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 14:58   #4680
prince_polo
Zakorzenienie

ale się objadlam

dziewczyny trzymam za wasze wizyty dziś! ! będzie dobrze i czekam ma relacje

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości