|
|
#5881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() Ale ja miałam się zbierać spać... |
|
|
|
|
#5882 |
|
Zadomowienie
|
tak tak, siedzi w lazience w gotowosci na prallce
i juz mnie wola,bo niby zaraz zacznie wirowac i mam tam wskoczyc japieprzę co za fantazja... juz nigdy nie bede pic kaka-aaaaaa z wkladka
|
|
#5883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ebi da rade w koncu wytrzymaly chlopak
|
|
|
#5884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, bo ja jestem komputeroholiczką i stwierdził, że mi się będzie wtedy bardziej podobało ![]() Edit: Miałam iść spać!!! Edit2: Chyba już wiem, dlaczego niektórzy tylko podglądają nasz wątek, a się nie wypowiadają. Po prostu brak im słów z zazdrości
|
|
|
|
|
#5885 |
|
Zadomowienie
|
obożesztymój, właśnie sobie przypomniałam nową reklamę pepsi. no wiecie, konkurs świąteczny, raz dziennie psp a co dwa tygodnie MEGA BONUS, mówisz,co chcesz na święta- i masz. jaapieeeeerdziuuuu!
muszę to wygrać! ![]() pocieszę was, ja wstaję o piątej co ja tu jeszcze robię
|
|
#5886 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...ja tu cierpie , a nikt sie mną nie przeejmuje
.Ide spać . Do jutra
|
#5887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dont worry i mniej stresu! ![]()
|
|
|
#5888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie ostra rywalizacja Tylko, żebyśmy się nie pobiły.
|
|
|
|
|
#5889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5890 |
|
Zadomowienie
|
dopiero teraz dojrzalam ze masz pięknego chrisa w avku
caly czas mialam wizje ze to cos w stylu władcy pierścieni nie wiem dlaczego ślepa ja. bo do pieknego chrisa to wcale nie podobny ten chłopiec
|
|
#5891 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, a ty się z nami podzielisz wspomnieniami z nocy przed meczem? Bo skoro jest już po 22, to chyba można
|
|
|
|
#5892 |
|
Zadomowienie
|
nie no ja wygram teraz, a Ty za dwa tygodnie
i tyle. najwyzej sie zdziwią na dwa te same super życzenia w te święta niegrzecznym się dostanie ![]()
|
|
#5893 |
|
Zadomowienie
|
dobra, słyszę, że zaczyna wirować, życzcie nam powodzenia
dobranoc
|
|
#5894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Wow, ja za dwa tygodnie, to jadę na weekend (przedłużony) do Wiednia! Czyli chcę, żeby Ebi pojechał ze mną
|
|
|
|
|
#5895 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ty tak specjalnie, żebym nie mogła spać z zazdrości? Nie dam się wyprowadzić z równowagi! Powodzenia Nov, powodzenia Ebi! Idę spać, może mi się przyśni, co mam robić we wtorek. Może by tak na lodówce? Albo na telewizorze? Nie wiem, ale mam jeszcze czas
Dobranoc wszystkim! Albo niektórym dobrej zabawy na pralce! |
|
|
|
#5896 |
|
Konto usunięte
|
o jaa dziewczyny
nadrobię potem, teraz lecę do szkoly ja nie chce! |
|
|
|
#5897 |
|
Zakorzenienie
|
a ten artykuł czytały?
![]() Smolarek: Wreszcie przestaliśmy się bać Nie wszyscy w kadrze mnie lubią. Ale udowadniam, że chcę być jednym z liderów tej drużyny, wygrywać z nią i strzelać dla niej bramki - mówi najskuteczniejszy piłkarz reprezentacji Polski, Euzebiusz Smolarek. Zagrał w pięciu meczach eliminacji EURO 2008, strzelił gola Kazachom i dwa Portugalii. Euzebiusz Smolarek, 25-letni skrzydłowy Borussii Dortmund, jest jak na razie najskuteczniejszym graczem reprezentacji Polski walczącej o pierwszy w historii awans do mistrzostw Europy. Jak Pan oceni te pierwsze pięć meczów kwalifikacyjnych? Euzebiusz Smolarek: Dobrze, choć w pierwszych dwóch nie za bardzo mogłem pokazać, co potrafię, bo nie grałem od początku. Gdy nagle straciłem miejsce w składzie, byłem przekonany, że ktoś źle podpowiedział Leo Beenhakkerowi. Takie miałem odczucie, choć żadnego nazwiska nie wymienię. Po meczu z Portugalią i Pana dwóch bramkach oraz świetnej grze całej drużyny nie ma chyba nikogo, kto by nie lubił kadrowiczów i trenerów. Obejrzał Pan ten mecz jeszcze raz? - Nie miałem czasu. Dopiero dwa tygodnie po spotkaniu w Chorzowie, w Eurosporcie, zobaczyłem bramki. Niedługo świąteczna przerwa, wtedy obejrzę od pierwszej do ostatniej minuty. Jak Pan wspomina mecz z Portugalią? - Byliśmy lepsi. I wreszcie się nie baliśmy przeciwnika! (wiecej w GW) dzień dobry |
|
|
|
#5898 | |||
|
Konto usunięte
|
Biedulka
![]() Cytat:
Ale dobra, czemu nie A Sun mieszka w Poznaaaniu... To też niedaleko Zrobimy czworokącik Cytat:
A co do nocy przedmeczowej...arrr..... Wyobraźcie sobie, pierwszy raz w wielkiej wannie, pełnej piany i płatków róż, wokół pełno świec, gra muzyczka szmpan, papieroski, te sprawy Drugi raz, w mięciutich szlafroczkach z frotty, na dywanie przed kominkiem, w którym płonął ogień Trzeci raz w łóżku, na satynowej pościeli ![]() Czwarty raz patrz wyżej ![]() Piąty na stole w kuchni!! ![]() Szósty raz przed Tv ![]() Potem poszliśmy spać Zajęło nam to godzinę, bo potem Ebi się obudził ![]() Normalnie pozd tym względem Ebi ma siły NIESPOŻYTE ![]() I kto jest debeściak? Cytat:
|
|||
|
|
|
#5899 |
|
Konto usunięte
|
A tak nawiasem...Novi, Ty mieszkasz na trasie "Wolsztyn-Poznań" znaczy się dokładnie gdzie? Bo ja nie moge rozszyfrowac tego skrótu "stw"
Down ze mnie... I jeszcze jedno, do jakiej Ty chodzisz szkoły w Poznaniu? |
|
|
|
#5900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze , że mąż jest pewny siebie . Zwiększa to szanse na przyszłe zwycięstwa
|
|
#5901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam dzięki |
|
|
|
|
#5902 |
|
Zakorzenienie
|
http://euzebiusz-smolarek.blog.onet.pl/
na tym blogu całośc wywiadu z GW
|
|
|
|
#5903 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3155940]A tak nawiasem...Novi, Ty mieszkasz na trasie "Wolsztyn-Poznań" znaczy się dokładnie gdzie? Bo ja nie moge rozszyfrowac tego skrótu "stw"
Down ze mnie... I jeszcze jedno, do jakiej Ty chodzisz szkoły w Poznaniu?[/QUOTE] Stęszew? tak se zgaduje i XII LO? )witanko tak poza tym ja tylko na chwile ![]() bo zapowiada mi się tydzień spr a musze zdobyć jakieś dobre oceny, żeby podnieść je na koniec semestru ![]() bd potem |
|
|
|
#5904 |
|
Konto usunięte
|
Tricomi, idziesz na ten mecz 9 grudnia? ten charytatywny?
![]() bo będzie albo na Stadionie Śląskim lub Stadionie Ruchu Chorzów |
|
|
|
#5905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
on jest taaaaaki fajny ja go lubie, lubilam i zawsze bede lubic - chociazby za ta nowoczesna polszczyzne
|
|
|
#5906 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3156839]Tricomi, idziesz na ten mecz 9 grudnia? ten charytatywny?
![]() bo będzie albo na Stadionie Śląskim lub Stadionie Ruchu Chorzów chyba nie, ma grać ta kadra z meczu z ZEA, więc nikt ciwekawy a Ty się wybierasz?Cytat:
|
|
|
|
|
#5907 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a z chęcią bym sobie obejrzała
|
|
|
|
|
#5908 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Nadrabiam nadrabiam i nadrobić nie mogę...mówie o postach a nie o biologii, za której nadrabianie powinnam się wziąć jeszcze przed weekendem (oj nieuchronnie zbliza się koniec półrocza) a dziś zamiast siedziec grzecznie w szkole to na wagary poszłam ale wybaczam to sobie bo dziś kończe 17 lat jejku jaka ja stara już jestem
|
|
|
|
#5909 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5910 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo Sun
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

i jeżdżę [czasem] pociągiem, ale z wolsztyna
wlasciwie to hm. .. poejchałabym w jakąś sobotę sobie sobie z winkiem i urządziłybyśmy sobie coś tam coś tam babski dzień, ebiego się weźmie i co, no 

co ja tu jeszcze robię
.
dont worry i mniej stresu!

ja nie chce! 
To też niedaleko
)
on jest taaaaaki fajny
a z chęcią bym sobie obejrzała