|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziecięce teksty, które powalają na kolana
Leżymy sobie dziś na łóżku z moją 4-letnia chrześnicą , obie mamy bose stopy i tak się przepychamy nogami i w pewnym momencie mała mówi obniżonym głosem (w stylu dorosłego mężczyzny)do mojej nogi: "Ale co ty robisz Wielka Stopo?"
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogarniam trochę w łazience, po paru minutach przylatuje do mnie 2,5-letnia siostra. Spogląda na wiszące staniki. Podskakuje trochę, marszczy się, więc pytam się jej czy coś chce. Na co ona: daj mi te ochraniacze na cycki.
Wprowadzenie: Dawno temu mama zwróciła małej uwagę, że kręci się jakby miała robaki w tyłku. Wywiązała się na ten temat rozmowa i od tamtej pory L. pała wielką miłością do owsików. Nosi je na ręce, huśta, karmi. Dzisiaj L. pojechała z rodzicami do poradni hematologicznej. Kręci się, wierci się. Mama prosi ją żeby była ciszej. A ona na to krzyknęła: nie mogę być spokojna, bo mi wychodzi owsik z dupki. ![]() Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2011-09-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#2224 |
|
Konto usunięte
|
Moja siostra, kiedy miała 3 latka, była w kościele z ojcem na mszy. Kiedy ksiądz podczas kazania zrobił małą pauzę, żeby podkreślić powagę wypowiedzianych właśnie słów, moja N. zaczęła klaskać i drzeć się na cały głos "Braaawooo, braaawooo".
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29527821]Moja siostra, kiedy miała 3 latka, była w kościele z ojcem na mszy. Kiedy ksiądz podczas kazania zrobił małą pauzę, żeby podkreślić powagę wypowiedzianych właśnie słów, moja N. zaczęła klaskać i drzeć się na cały głos "Braaawooo, braaawooo".
[/QUOTE]nieźle
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój 4 letni sąsiad Kubuś jak byłam z nim na lodach to poprosił lody o smaku czekoladowym z posypką marchewkową. Albo kiedyś opowiadał mamie że idziemy na piwo. Na co ona że mu nie wolno a on na to " Ale mamo takie jabłkowe " Później po drodze jak szliśmy to mi powiedział " Ale ty się możesz napić tego prawdziwego"
Heh dba o swoją sąsiadkę. Twierdzi również że jestem jego narzeczoną, a jak raz mu powiedziałam że nie dostałam pierścionka to chciał swojej mamie ściągnąć i mi dać. |
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam dzieci
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Moja bratanica - (4l). Lezymy sobie ostatnio na łóżku, mała patrzy się na moj biust, a mam dosyć duży i pyta mnie ' Ciociu, a co trzeba robić, żeby mi urosły takie cycki jak Tobie? Odpowiadam jej, że trzeba dużo jeść, na co ona ' Jak będę dużo jadła, to mi takie urosną? Też chce takie duże, a na razie o (dźwiga koszulkę) i taka zmartwiona ' nie mam nic'.
Zabrałam ją ostatnio po raz pierwszy do kina na Króla Lwa oczywiście. Puszczają film, właśnie się zaczyna, a Niki do mnie, że ona musi siku. Mówię, ze dobrze, że szybciutko wyjdziemy, po czym Mała wstała i na cały głos ' No niech to zatrzymają na chwilkę!' W czasie trwania filmu już zaczęła się nudzić, bajkę zna całą na pamięć, więc znowu do mnie, tym razem, ze musi kupę. Wyszłyśmy z sali idziemy do łazienki, a ona do mnie ' Ciociu, bo wiesz, ja wcale nie chciałam kupy, ja chciałam się tylko tak ogarnąć' Uwielbiam ją po prostu!
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam takich sasiadow chinczykow z 4 letnim synkiem,kiedys spotkalismy sie na korytarzu i chwile rozmawialismy,w pewnym momencie maly bierze tate za reke i ciagnie go za sobia wchodzac do mojego mieszkania i mowi "Tato chodz tu,chodz....ta pani mi sie podoba" ...
ciekawe co bedzie za kilka,kilkanascie lat
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja coś opowiem o "moim" Kubusiu w grudniu ma urodziny więc wszystkim powtarza że jak spadnie śnieg to będzie miał torta.
Kiedyś odpruły mu się skarpetki -owieczki więc mówi do swojej mamy że musi zanieść do cioci Hani albo pani Marysi bo one lepiej szyją. I jak powiedział tak zrobił nie dał mamie się przekonać że ona mu to naprawi. Rozmowa z jego mamą: K: coś tam mówi i nagle Kurde M: Jak ty mówisz K: No co przecież jestem już pięciolatkiem to mogę Dzisiaj dostał "walky talky" mówi na to że ma mikrofalówki. Rozmawiam z nim przez ten sprzęt gada gadam a tam cisza. Przychodzi do mnie i " no przecież się rozłączyłem". Na bajkę 101 Dalmatyńczyków mówi Dalmakchińczyki. Pytam sie mojego Tż-ta K: Ty jesteś jej chłopakiem ??? T: Tak K z dumną miną : Bo ja jej narzeczonym Chodzę sobie normalnie ubrana po domu a Kuba na to " A ty gdzie się tak wystroiłaś." Jadę z nim do miasta K: Ale ty się ładnie ubrałaś. Jesteś ładniejsza ode mnie. Robi smutną minę i łzy w oczach. Potem muszę go przez kolejne 5 minut przekonywać że on jest ładniejszy, lepiej ubrany i że sama bym chciała mieć takie ciuchy. Widział zdjęcie mojego Tż bez brody i w krótki włosach, twierdzi więc że jest mój kochankowiec. Prosił mnie żebym mu powiedziała jak ten kochankowiec ma na imię. W końcu po namowach się zgodziłam ale pod warunkiem że nie powie T. Powiedziałam mu takie same imię jak ma Tż, zgodnie z prawdą bo to w końcu jedna i ta sama osoba. Jakiś czas później siedzimy sobie we trojkę coś tam opowiadamy nagle Kuba się pyta K: A ten T też to ma ? J: Ja jaki T K: No ten drugi T. kochankowiec. J z przejęta mina: Przecież miałeś nie mówić nic mojemu Tż-towi. K z uśmiechem: Zapomiałem Oj nic nie ukryje jak bym chciała przed Tz tem. Edytowane przez siempre Czas edycji: 2011-10-29 o 22:22 |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
zasłyszane na placu zabaw - ojciec do czterolatki: "Marianko, masz takie ładne futerko, nie możesz się tak w nim tarzać po ziemi!" odpowiedź małej: "Moim zdaniem nie jest ładne, a na dodatek pochodzi z drugiej ręki!"
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacja!
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa z 4letnią siostrzenicą TŻta, która uwielbia bawić się w chowanego:
O: A wies, jak ostatnio się bawiliśmy w chowanego, to jak się schowałyśmy z babcią to dziadek nas szukał w czajniku! Ja: No wiesz, ale jesteś malutka, to może byś się zmieściła w tym czajniku? ![]() O: Nieeee. W cajniku to bym się zmieściła jakbym była cytrynką. Słodziak
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Mój 8-latek miał ułożyć zdanie z wyrazem "górniczy".Myśli i myśli i nic.
Jego młodszy o 4 lata brat podchodzi i mówi: -Ułożyłem,ułożyłem! -Tak? to powiedz Mały na to: Górniczy robi kupę |
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam
|
|
|
#2241 |
|
Zadomowienie
|
górniczy robi kupę, hahaha nie mogę...
![]() no co, skoro istnieje leśniczy... zwrotniczy... i też pewnie kupę czasem robią
|
|
#2242 |
|
Konto usunięte
|
Kuzynki synek do mnie ostatnio:
'Ciocia.. A wiesz ze ta woda to jest taka.. PICIOWA' hahaha wymyslil sobie , mowil piciu na cos do picia wiec woda teraz jest piciowa ![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
Odwiedziłam mojego 3 letniego chrześniaka Misia. W trakcie zabawy Misiu rzucił czymś we mnie. Więc wszyscy zgromadzeniu Misiu przeproś bo na pewno to bolało. Na to Misiu: Ale mi to ciężko mówić. I dodaje jeszcze : Tata też tak nie mówi.
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Moja 4-letnia bratanica wypaliła z tekstem do swojej mamy mówiąc jej właśnie "kazanie" na temat niegrzecznego zachowania:
Nie życzę sobie, żebyś tak do mnie mówiła, nie jestem twoją koleżanką. No i co tu powiedzieć takiemu dziecku?
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój teraz już 5-latek mówi podobnie,kiedy walnę mu kazanie: Nie mów tak do mnie,nie jesteś w pracy
|
|
|
|
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł do nas ksiądz po kolędzie i pyta "jak żyjecie" a mój 3,5 letni syn na to "biednie ale szczęśliwie"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Heh dba o swoją sąsiadkę. 

No wiesz, ale jesteś malutka, to może byś się zmieściła w tym czajniku?

padłam