Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 15:22   #4441
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Czeeść! Pamiętacie mnie jeszcze? Chyba z tydzień się nie odzywałam, ale wróciłam do obowiązków, pracy, sesja mnie dopadła... Nie mam czasu na nic, po za tym nic mnie ślubnego ( mojego) nie cieszy, ech...

Wam, każdej wszystkim i każdej z osobna gratuluję upływających dni, załatwienia ważnych spraw, kupna pięknych detali! Fajnie, że już się doczekałyście tego etapu

Buziaki!
Oj laska nie przesadzaj. Jeszcze tydzien nie upłynął. A my tu nie mamy aż takiej amnezji
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny help!mam problema i nie wiem co robic
na wesele chcę zaprosic bardzo dobrych znajomych moich rodziców byli oni też na weselu mojej siostry, lubię tych ludzi i w ogóle, z ich córką kumplowałam się od chyba 5 roku życia ALE nie spotykam się z nią już od chyba 6 lat bo zwyczajnie nie miałyśmy już o czym rozmawiac między nami jest różnica jeden rok a ona zachowywała się jak dziecko i ogólnie nie miałyśmy już tematów do rozmowy ona wolała komputer od rozmowy ze mną, no i kontakt nam się urwał... i teraz pytanie, zapraszac ją też na wesele? czy tylko do kościoła?
A co Ci podpowiada serce? Ja w sumie taką osobę zaprosiłabym tylko do kościoła. Skoro już Wam się kontakt urwal tyle lat temu. Nie miałyście żadnych wspólnych tematów, to na weselu tym bardziej raczej nie będziecie rozmawiać. Myślę, że kościół to dobry pomysł
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:28   #4442
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oj laska nie przesadzaj. Jeszcze tydzien nie upłynął. A my tu nie mamy aż takiej amnezji

A co Ci podpowiada serce? Ja w sumie taką osobę zaprosiłabym tylko do kościoła. Skoro już Wam się kontakt urwal tyle lat temu. Nie miałyście żadnych wspólnych tematów, to na weselu tym bardziej raczej nie będziecie rozmawiać. Myślę, że kościół to dobry pomysł
serce mi mówi żeby jej nie zapraszac nie widziałayśmy sie tyle czasu nie utrzymujemy kontaktu i zapraszac ją tylko dlatego a bo może się obrazic jak jej nie zaproszę to sory... nie będę patrzec na takie coś bo i tak z nią kontaktu nie utrzymuję i jakoś mi nie spieszno do odnowienia znajomości z nią

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:32   #4443
Blacky
Zadomowienie

Z tego wrażenia, że wreszcie (Z grubsza) nadrobiłam i skleiłam swoje wypociny, zapomniałam napisać: Dzień dobry

O tych koszyczkach już była kiedyś mowa. Chociaż to może było w warszawskich PM albo wrześniówkach? Plączą mi się troszkę wątki,l tylko informacji spływa na raz.

Podobają mi się te chmurki

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:34   #4444
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
A ksiądz się zgodzi? Bębny są przynajmniej w teorii jednym z instrumentów całkowicie zabronionych w kościele. Oczywiście praktyka w wielu kościołach jest inna, ale warto się upewnić, żeby przykrości nie było.
W przyszłym tyg idziemy spisać protokół, wtedy opiszemy swoją wizję oprawy muzycznej. Ale problemu być nie powinno. Nie raz u nas w kościele koleżanka grała na bębenku.
Jedyny problem to może być w postaci repertuaru- bo to przecież okres Wielkanocny, ale mamy haka na naszego księdza, więc nie powinno być problemu z naszymi wizjami

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:34   #4445
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego wrażenia, że wreszcie (Z grubsza) nadrobiłam i skleiłam swoje wypociny, zapomniałam napisać: Dzień dobry

O tych koszyczkach już była kiedyś mowa. Chociaż to może było w warszawskich PM albo wrześniówkach? Plączą mi się troszkę wątki,l tylko informacji spływa na raz.

Podobają mi się te chmurki
nie chwaląc się jam to zapoczątkowała u nas na wątku

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-12, 15:38   #4446
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
i slychac to na nagraniu? Ja tez w ostatnich latach wolalam nie zlapac jak bylam mlodsza to 2 razy mi sie zdarzylo ale wtedy bylam happy

Super! A ta winietka w ksztalcie sukni ma miejsce na "slodkosci"? Skad mialas szablon?

Prosze https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803 sama sie o to ostatnio pytalam

Kicia
co to za cwiczenia?
dzięki

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Tylko, że one głównie łagodzą objawy. A Ty powinnaś leczyć przyczynę. Powikłania po przechodzonym zapaleniu płuc/oskrzeli/grypie to naprawdę nic ciekawego. Tak jak już ktoś wcześniej pisał, pomyśl o orzeszku..
I marsz do lekarza

Mi się średnio podoba nazwisko tż-a, wolę swoje. No ale taka tradycja, a nie mam jakichś szczególnych powodów żeby zostawiać swoje nazwisko (jeszcze nie jestem znanym fotografem ). A podwójnego też za bardzo nie chcę.

czarna_kawa80
Gratuluję wytrwałości. Nie wyobrażam sobie zjedzenia na obiad tylko sałatki
Ja to w ogóle ze zdrowym odżywianiem na bakier jestem. Mimo specyfiki moich studiów i tego że jako takie pojęcie o żywieniu mam. Jem góra 3 posiłki dziennie: śniadanie, jakieś pseudo 2 śniadanie i obiad, ew coś dogryzam w międzyczasie żeby zabić głód. Obiady jemy o 17.30 jak rodzice wrócą z pracy. No chyba że mam tylko jakieś 1 zajęcia rano, to sobie coś upichcę czasem. Na uczelni jest tylko automat z batonami i napojami. A ileż chleba można zjeść do 15.00, potem robię się głodna, ale już nie mogę patrzeć na chleb.
Wprawdzie fast food'ów praktycznie nie jadam od 2 lat, nie piję coli, oranżad itp., ciastka wolę sama upiec niż kupić, ogólnie staram się jest rzeczy jak najmniej przetworzone; ale połowa sukcesu to są właśnie odpowiednio rozplanowane posiłki. A nie każdy może sobie przy określonym trybie życia na coś takiego pozwolić, szczególnie jak zawsze o innej porze jest się w domu.
A propos:
Jak ktoś ma dużo samozaparcia, to polecam wam bardzo ta dietę, a właściwie to nie dieta odchudzająca, tylko reorganizacja sposobu żywienia http://www.hesja.pl/XPL/content/czytaj/dieta/fulltext
We wrześniu kiedy byłam w domu stosowałam sobie tą dietę ściśle przez jakieś 5-6 dni. I wiecie co... schudłam z marszu 1,5 kg, przez to że poprawiło mi się trawienie i jakoś nagle brzucha mi trochę ubyło.
Niestety powrót na studia i masa imprez rodzinnych z pysznym jedzonkiem uniemożliwiły mi stosowanie się do tej diety dalej bo chyba bym padła z głodu, poza tym przy naszych śląskich zwyczajach obiadowych, naprawdę ciężko się na coś takiego przestawić na stałe.
Ale polecam wypróbowanie, może u was też zadziała.

O matko jak się rozpisałam...
przeczytałam o tej diecie, ale ja tego nigdy nie pojmę - nie można łączyć pieczywa z serem, wędliną, no to jakie kanapki jeść? Jak Ty jadłaś muffinko kanapki? I co np. dodawałaś do ryby, czy kurczaka? Ja jem kanapki z wędliną na ciemnym pieczywie, a ryby z ciemnym ryżem, to samo kurczak. A teraz to ja nie wiem z czym mam to jeść.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:47   #4447
paulinak18
Raczkowanie

Zapomniałam dodać że od rana was nadrabiam i wreszcie się udało ale pewnie nie na długo bo zanim z pracy wrócę to znowu 5 stron czytania

(kicia) u mnie jest tak samo z sprawami kościelnymi

księga gości ja tak samo jak jesdna dziewczyna na tym forum też zamierzam mieć ramkę na podpisy, która będzie stała przy wejściu na salę do siedzenia albo przy głównym wejściu na drewnianych sztalugach bo mam takie w domu

melod_y jeżeli chodzi alkohol to my właśnie mamy stocka i płaciliśmy za butelkę chyba 19,3zł, chociaż jak się wcześniej dowiadywaliśmy w naszej hurtowni (bochnia)to nawet było tak że była w promocji po 18,5zł chyba. Wiem że jesteś gdzieś z moich stron to jeżeli chciałabyś jakieś namiary na tą hurtownię to daj znać. Ogólnie my mamy bardzo fajnie dobrane, bo kupiliśmy 150 szt w tamtym roku w listopadzie i przed weselem dobierzemy jeszcze, jak już będziemy wiedzieli ile będzie osób i jeżeli zdarzy się tak że zostanie nam ta wódka to pani właścicielka jest tak super babką, że możemy oddać a ona nam kasę wróci, nawet jeżeli kartony będą otwartę sprawdzi sobie tylko banderole

zaproszenia i winietki tak samo robię sama, jak skończę chociaż trochę to wkleję zdjęcie ja zamówiłam papier gramatury 220 i 250 ale ten 220 nie była taka gruba konieczna bo będzie w środku, ale okazyjna cena więc nie ma co wybrzydzać
jejku jak ja czytam że wy macie już próbne fryzurki i makijaże a ja jeszcze nawet nie wiem u kogo to zrobie... czas się rozejrzeć
czarna_kawa80 gratuluję wyników

Kurczę jak czytam wasze wypowiedzi to wiem co mam napisać, ale jak już piszę to nie pamiętam o czym tam jeszcze myślałam
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:47   #4448
a u d r e y
Wtajemniczenie

WRÓCIŁAM

powiem Wam że póki co jestem niespecjalnie zadowolona.
zacznę tak:
Chatko pytałam o tą sukienkę Twoją w Madonnie, ale Pani mi powiedziała że w ogóle takiej sukienki nie mają ... za to później widziałam ją w Bella Sposa na Filipa.. i kosztowała bodajże 2700 bądź 2800 i do tego też miała ten pas, tylko on na zdjęciu jest bardziej zielony, a tam w salonie był taki trochę mataliczny...
Ogólnie jestem wkurzona, bo w większości tych salonów suknie są szare, bure i brudne i jakie by nie były ładne to wygląda to odrzucająco i od razu człowiek się zniechęca do danej sukni.

Z lepszych informacji znalazłam NIEMAL ideał, ale jak zwykle mam ale ;P
Pronovias BENGASI
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=bengasi
Suknia jest prze, przepiękna, od pasa w dół... Te pióra to dla mnie porażka, nie dość że prawdziwe, to jeszcze jak dla mnie zupełnie tam zbędne.
Cena sukni: 6 770 zł
Przygotowałam się na max 4500 w porywach do 5000, ale nie na prawie 7000....

Juto podjadę do Byszyc gdzie szyją suknie i zapytam czy uszyją mi suknie z Pronoviasowym dołem i u góry gładką ew. lekko namarszczaną i zovaczymy co będzie...

No i sprawdziłam, że muszę mieć suknię odcinaną od naajwęższego miejsca na tułowiu, bo te odcinane od bioder sprawiają że wyglądam jak pigmej
Mierzyłam własnie taką też w Madonnie ale niestety nie widzę jej na stronie...

Chatko jak udało Ci się zrobić zdjęci w sukni? Mi Pani zabroniła i nawet nie miałam chwili żeby zrobić z ukrycia, a przyjaciółka moja miała córkę obok siebie i była nią zaabsorbowana

No także z mojego wypadu .... wielki i bombelki, zobaczymy czego dowiem się jutro.
Stary 2012-01-12, 15:48   #4449
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać że od rana was nadrabiam i wreszcie się udało ale pewnie nie na długo bo zanim z pracy wrócę to znowu 5 stron czytania

(kicia) u mnie jest tak samo z sprawami kościelnymi

księga gości ja tak samo jak jesdna dziewczyna na tym forum też zamierzam mieć ramkę na podpisy, która będzie stała przy wejściu na salę do siedzenia albo przy głównym wejściu na drewnianych sztalugach bo mam takie w domu

melod_y jeżeli chodzi alkohol to my właśnie mamy stocka i płaciliśmy za butelkę chyba 19,3zł, chociaż jak się wcześniej dowiadywaliśmy w naszej hurtowni (bochnia)to nawet było tak że była w promocji po 18,5zł chyba. Wiem że jesteś gdzieś z moich stron to jeżeli chciałabyś jakieś namiary na tą hurtownię to daj znać. Ogólnie my mamy bardzo fajnie dobrane, bo kupiliśmy 150 szt w tamtym roku w listopadzie i przed weselem dobierzemy jeszcze, jak już będziemy wiedzieli ile będzie osób i jeżeli zdarzy się tak że zostanie nam ta wódka to pani właścicielka jest tak super babką, że możemy oddać a ona nam kasę wróci, nawet jeżeli kartony będą otwartę sprawdzi sobie tylko banderole

zaproszenia i winietki tak samo robię sama, jak skończę chociaż trochę to wkleję zdjęcie ja zamówiłam papier gramatury 220 i 250 ale ten 220 nie była taka gruba konieczna bo będzie w środku, ale okazyjna cena więc nie ma co wybrzydzać
jejku jak ja czytam że wy macie już próbne fryzurki i makijaże a ja jeszcze nawet nie wiem u kogo to zrobie... czas się rozejrzeć
czarna_kawa80 gratuluję wyników

Kurczę jak czytam wasze wypowiedzi to wiem co mam napisać, ale jak już piszę to nie pamiętam o czym tam jeszcze myślałam
to wielocytuj nas to będzie ci łatwiej odpisac na posty wiesz jak się wielocytuje?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-12, 15:53   #4450
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
To jest zarąbisty pomysł!!!!!!! Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, ale nie obraź się jak zgapię I do tego koszyczka wrzucić bibułki matujące. Tylko dyskretnie trzeba by roznieść informację o czymś takim między paniami
Nie obrażę się swoją drogą ja też się z czymś takim nie spotkałam a jak to zobaczyłam to od razu pomyślałam że super coś takiego zrobić
ja mam zamiar położyć taki koszyczek przy lustrze koło umywalek z jakąś śmieszną informacją w stylu "pierwsza pomoc" czy z jakimś wierszykiem... nie wiem jeszcze dokładnie

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
to wielocytuj nas to będzie ci łatwiej odpisac na posty wiesz jak się wielocytuje?
niestety nie
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 15:54   #4451
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażę się swoją drogą ja też się z czymś takim nie spotkałam a jak to zobaczyłam to od razu pomyślałam że super coś takiego zrobić
ja mam zamiar położyć taki koszyczek przy lustrze koło umywalek z jakąś śmieszną informacją w stylu "pierwsza pomoc" czy z jakimś wierszykiem... nie wiem jeszcze dokładnie

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

niestety nie
obok ikonki cytuj przy moim poście jest ikonka wielocytuj ten post, wciskasz to tak żeby ta ikonka była pomarańczowa, potem cytujesz ile postów chcesz i na końcu "odpowiedz" i wtedy wszystkie cytowane posty znajdą się w jednym twoim poście

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-12, 16:01   #4452
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
przeczytałam o tej diecie, ale ja tego nigdy nie pojmę - nie można łączyć pieczywa z serem, wędliną, no to jakie kanapki jeść? Jak Ty jadłaś muffinko kanapki? I co np. dodawałaś do ryby, czy kurczaka? Ja jem kanapki z wędliną na ciemnym pieczywie, a ryby z ciemnym ryżem, to samo kurczak. A teraz to ja nie wiem z czym mam to jeść.

Kanapek mało jadłam, miałam dużo czasu, to pichciłam całymi dniami a jak już kanapki to sałatą, pomidorkiem itp.
Mięso jadłam tylko z warzywami. Np. jakieś warzywa na patelnię, albo sałatki/surówki. A potem np. na wcześniejszą kolację ziemniaki pieczone z cebulką, albo kasza gryczana z cebulką. Jak obiad bezmięsny to ryż z warzywami/spaghetti bez mięsa. Tylko, że teraz zimą trudniej o warzywa, dlatego taką dietę najlepiej zaczynać późną wiosną.
Trzeba się sporo nagimnastykować, żeby móc jeść wszystko w ciągu dnia i nie jest łatwo. Dobre jest to, że sama w sobie zmusza nas to jedzenia tych 4-5 posiłków dziennie.
Jest dziwna, to fakt i na pierwszy rzut oka niewykonalna.

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-01-12 o 16:06
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 16:01   #4453
E87
Wtajemniczenie

Pomysl z koszyczkiem calkiem fajny Chyba sobie zakupie winiety tego typu http://allegro.pl/winietki-podziekow...027076569.html dlugi czas mi sie podobaja... do srodeczka pani chyba dam rafaello a panom ferrero
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 16:17   #4454
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Mam już w domu suknię, buty ślubne, welon i... podwiązkę (cudowna! firmy Esotiq)

Suknia jest cudowna (miałam ją ubraną, ale wiadomo, że pare kilo jeszcze musi spaść ) i nie muszę już z nią nic robić, na wzrost super! Buciki są baaaardzo wygodne i takie przepiękne, że chyba już 3 razy je z pudełka wyciągałam Welon też ładniutki, prosty delikatnie zakończony No i dostałam w prezencie naprawde prześliczną błękitną podwiązkę Esotiq

Jestem przeszczęśliwa!!

Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam - chcę się Wam pokazać w pełnej krasie jak już będę zadowolona z figury Więc jeszcze troszeńkę

~~~~~~
Ktoś pytał o bukiet - ja planuję różowe goździki

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 16:21   #4455
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Mam już w domu suknię, buty ślubne, welon i... podwiązkę (cudowna! firmy Esotiq)

Suknia jest cudowna (miałam ją ubraną, ale wiadomo, że pare kilo jeszcze musi spaść ) i nie muszę już z nią nic robić, na wzrost super! Buciki są baaaardzo wygodne i takie przepiękne, że chyba już 3 razy je z pudełka wyciągałam Welon też ładniutki, prosty delikatnie zakończony No i dostałam w prezencie naprawde prześliczną błękitną podwiązkę Esotiq

Jestem przeszczęśliwa!!

Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam - chcę się Wam pokazać w pełnej krasie jak już będę zadowolona z figury Więc jeszcze troszeńkę

~~~~~~
To moze zrobisz chociaz zdjecie bucikow oraz podwiazki i wrzucic na wizac?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 16:32   #4456
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
nie chwaląc się jam to zapoczątkowała u nas na wątku
Wiedziałam, że się temat już przewiną - jestem zachwycona, że coś mi jednak zostaje z tego natłoku informacji.

a u d r e y suknia wygląda jak z Jeziora Łabędziego!

kilianna w wielu dietach nie łączy się węglowodanów z białkiem. To dlatego, że węglowodany długo się trawią, a żadna część białka nie zacznie być trawiona, póki węglowodany się nie strawią. Więc kanapki zawsze odpadają.
Mam też inną rewelację od dietetyczki - jak wiemy zielony ogórek to prawie sama woda i żadnych substancji odżywczych. Ale jeśli połączymy go z pomidorem, to nie tylko zjadamy pustego ogórka, ale blokujemy wchłanianie ię niezwykle cennych składników z pomidora. Więc jak kanapeczki czy sałatki z pomidorkiem, to tylko ogórek kwaszony lub konserwowy.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-01-12, 16:32   #4457
a u d r e y
Wtajemniczenie

Adoosieńka zazdroszczę
Buty chyba zamówię w weekend, pod warunkiem, że będzie numer...
Stary 2012-01-12, 16:34   #4458
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

A tu macie filmik (dostałam właśnie link) ze ślubu Kasi - a w nim MOJA suknia, welon i buciki
http://www.youtube.com/watch?v=TtJ_bd5JlfU

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

To moze zrobisz chociaz zdjecie bucikow oraz podwiazki i wrzucic na wizac?
Okej, ale później bo jestem padnięta po pracy

później wstawię fotki

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-01-12 o 16:35
Stary 2012-01-12, 16:40   #4459
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłam listę pytań do sali i wyszedł ważny problem. Nie wyobrażam sobie, żeby na eleganckiej imprezie dać inne serwetki niż materiałowe. A jeśli już papierowe, to trzeba je kilkakrotnie wymienić (ale u siebie będę cisnąć na materiałowe). Koleżanka majówka była w swojej sali i tam tak ją Pani zakręciła, że nie mają materiałowych serwetek, a papierowych nie będą wymieniać, bo (uwaga, uwaga!) nie mają co z nimi zrobić! Błagam Was, co za ściema, a kosz to od czego jest?
Cytuję samą siebie, bo mój długaśny post chyba umknął na końcu strony, a bardzo żywotnie zajmuje mnie teraz temat tych serwetek. Jakie będziecie miały?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-01-12, 16:47   #4460
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem przeszczęśliwa!!

~~~~~~
No to super szkoda że Ciebie nie zobaczymy na razie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Adoosieńka zazdroszczę
Buty chyba zamówię w weekend, pod warunkiem, że będzie numer...
Ja też się zbieram do kupienia butów ale nic mi się nie podoba
Widziałam dzisiaj w sklepie buty bardzo ładne takie co ma evonia super są tylko dla mnie chyba za wysoki obcas i do tego odkryte a w sklepie ślubnym miała facetka tylko na 5 cm obcasie co za mało dla mnie
Stary 2012-01-12, 16:48   #4461
a u d r e y
Wtajemniczenie

Blacky też nie rozumiem problemu?
Moja sala ma materiałowe z nazwą domu weselnego wyszytego srebrną nitką...
Stary 2012-01-12, 16:50   #4462
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytuję samą siebie, bo mój długaśny post chyba umknął na końcu strony, a bardzo żywotnie zajmuje mnie teraz temat tych serwetek. Jakie będziecie miały?
Ja będę miała normalne
Stary 2012-01-12, 16:55   #4463
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
A tu macie filmik (dostałam właśnie link) ze ślubu Kasi - a w nim MOJA suknia, welon i buciki
http://www.youtube.com/watch?v=TtJ_bd5JlfU

Okej, ale później bo jestem padnięta po pracy

później wstawię fotki
Ok
Ja mykam moze do pozniej, albo do jutra!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Blacky ja tez chyba bede miec materialowe... mna zdjeciach takie sa i jak bylismy w zeszlym roku na slai to tez materialowe byly.
Stary 2012-01-12, 17:05   #4464
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Okej zrobiłam fotki, ale telefonem
U dołu butów (na platformie) widać takie plamki, ale w rzeczywistości są niewidoczne, kwestia wypolerowania butki będą jak nowe bo mam tez do nich nowiutki komplet fleków Aaa dziewczyny kupujące buty ślubne - uwaga! Sprawdzajcie uważnie rozmiarówkę śłubnego obuwia bo ja noszę 37 a to są buty 36 i sa idealne (dziewczyna miała rozmiar 36 i były jej za wielkie, powinna mieć ślubne 35).
No i jest tez fotka podwiązki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12012012423.jpg (94,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12012012424.jpg (91,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12012012425.jpg (64,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12012012426.jpg (70,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12012012427.jpg (74,1 KB, 46 załadowań)

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-12, 17:13   #4465
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
U dołu butów (na platformie) widać takie plamki, ale w rzeczywistości są niewidoczne, kwestia wypolerowania butki będą jak nowe bo mam tez do nich nowiutki komplet fleków Aaa dziewczyny kupujące buty ślubne - uwaga! Sprawdzajcie uważnie rozmiarówkę śłubnego obuwia bo ja noszę 37 a to są buty 36 i sa idealne (dziewczyna miała rozmiar 36 i były jej za wielkie, powinna mieć ślubne 35).
Przepiekna sukienka na tym filmiku!!!!!
jaki to jest model?
Butki tez cudne... wytrzymasz całą noc na obcasach?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 17:20   #4466
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Mnie ten temat męczy od kiedy ujrzałam na stronce naszej sali zdjęcia z zwykłymi serwetkami na stole (rezerwowaliśmy salę zanim odbyło się tam jakiekolwiek wesele, strony też jeszcze nie mieli). Mam nadzieję, że do naszego wesela stwierdzą, że takie papierowe im się nie opłacają i kupią materiałowe, jak nie to nie wiem co zrobię. Bo chyba nie da się serwetek wypożyczyć, a kupować bez sensu

A teraz marsz do nadrabiania....ech...w gazecie mogłybyście pracować, tyle newsów na 1 dzień
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 17:20   #4467
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Zrobiłam na szybko winietki na stół w formie krzesełek i sukienki. Najbardziej podoba mi się sukienka. Powinna być jeszcze przewiązana wstążką w talii i mieć n a dole cyrkonie pokaże je dzisiaj TŻtowi i niech zdecyduje ale ja bym chciała sukienkę
bardzo ładna ta sukienka

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Najgorsze jest to, że TŻ nie chce iść przymeirzać garniturów. Mówi, że jest jeszcze czas i on pójdzie w lipcu/sierpniu. Nie wiem jak on może tak spokojnie do tego podchodzić, przecież różne rzeczy mogą nie wyjść i na ostatnią chwilę będzie kupował garniak. Ech ci faceci... ;/ W ogóle dla niego zamawianie zaproszeń też jest za wcześnie, najlepiej wszystko by zwalił na 2 miesiące przed ślubem. Nie lubię takiego czegoś.
mój TŻ ma tak samo. Do ślubu trochę ponad 3 miesiące a on dopiero na koniec lutego chce jechać poszukać garnituru. A będzie miał z nim problem bo jest niski i ma brzuch. Ale to już jego sprawa.
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a moj Tz zaczal wczoraj projektowac nasze zaproszenie slubne

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

to ja przedsawiam moje zawieszki i winietki, winietka to taki wstepny projekt bo nie mialam kleju jak ja robilam dlatego ta nitka
o bardzo ładnie Ci to wyszło. Bardzo mi się podoba
Cytat:
Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić (według mnie) fajnym pomysłem na wesele a mianowicie, jakiś czas temu, szczerze to nie pamiętam na jakiej stronie wyszukałam pomysł na koszyczki w łazience. takie nieduże koszyczki stawia się w damskiej toalecie a w nich jest lakier do włosów, lakier do paznokci, wsuwki, jakieś rajstopki, plasterki na otarcia, igła z nitką itp, czyli taka kobieca apteczka
Bardzo mi się to spodobało, bo nie kosztuje bardzo dużo, a sama wiem jak to jest na weselu, o jakąś awarię nie trudno
Powiedzcie co o tym myślicie??? Bo ja się nad tym zastanawiam
a to ja też o tym kiedyś pisałam na tym wątku. U mnie też będzie taki koszyczek

Wróciłam od małej, remont trwa, już mam dość.

Idziemy zaraz do znajomych zaprosić ich na ślub.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 17:24   #4468
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Przepiekna sukienka na tym filmiku!!!!!
jaki to jest model?
Butki tez cudne... wytrzymasz całą noc na obcasach?
Moooja jest ta ślicznotka! Model Demetrios 2828

A buty są ślubne, więc specjalnie wyprofilowane i ze specjalną wkładką więc meeega wygodne pomimo 9 cm (ponad 1 cm platforma) wytrzymam w nich spokooojnie

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-12, 17:27   #4469
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Moooja jest ta ślicznotka! Model Demetrios 2828

A buty są ślubne, więc specjalnie wyprofilowane i ze specjalną wkładką więc meeega wygodne pomimo 9 cm (ponad 1 cm platforma) wytrzymam w nich spokooojnie
a ile masz wzrostu jesli mozna spytac?
ja mam 163cm i zastanawiam sie czy nie wygladalabym jak beza w takiej księzniczce....
mmmm.....rozmarzylam sie przez Ciebie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 17:28   #4470
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tu się zgodzę ja mam 35 a noszę 36/37

Ja właśnie siedzę u TŻ na uczelni czekam aż moje Kochanie napisze egzamin. Totalnym debilizmem jest dla mnie robienie egz dla studentów zaocznych na tygodniu. TŻ ledwo z pracy zdążył a jakby nie przyszedł to 2
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości