|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Dziewczyny świetnie wyglądacie na tych fotkach. Naprawdę jak takie super laski!
Rewelacja! Niki ty jak śliczna, zgrabna, młoda mamusia pozazdrościć, na pewno jest wiele dziewczyn, które zazdroszczą Ci tego
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, albo to my nie widzimy tej chudości w kimś bo same jestesmy chudziutkie, nie wiem już sama.... Może zaprośmy tu jakąś grubszą od nas osobę i nas oceni
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za miłe słowa
. Pamietam jak sie dowiedziałam ze jestem w ciąży, to pierwsze co zrobiłam to zaczęłam ryczeć, że będę gruba, mówiłam do TZ że ja się już przyzwyczaiłam do tego że jestem chudzinka i nie chcę być gruba, nie mogłam sobie wyobrazić siebie takiej "wielkiej" z brzuchem |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Niki a w ciazy mialas duzy brzuch? bo np po mojej mamie to do 7 mca mniej wiecej, nie bylo widac ze jest w ciazy no ale wlasciwie co mialo byc widac jak ja taka maluska bylam ?
![]() co do tej modelki na fotkach z allegro to musze wam powiedziec jak jak ogladalam te fotki to jakbym siebie widziala, mam niemal indentyczna figure, tylko mniejsze piersi i chudsze lydki, ale geeneralnie rece, ramiona uda takie same. Jest bardzo szczupla, ale moim zdaniem na niektorych zdjecia wyglada faktycznie wieszakowato, jak pisala Niki ze jej kolega tak mowil, bo pooprostu te bluzki na niej wisialy! za duze byly na nia, laska ewidentnie nosi romiar xs w porywach do s, a tutaj ubrali ja w rozmiarek uniwersalny...i ta dziwczyna wygla niekorzystnie i te ciuchy niektore takze nieladnie sie na niej prezentuja... |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii nie miałam bardzo dużego brzucha, taki średni chyba
Każdy mi mówił co innego, jedni że mam mały brzuch, inni że duży . Znajdę jakąś fotkę to pokazę i sama ocenisz
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
A co do tej dziewczyny to może rzeczywiście ręcę ma chudziutkie, ale nogi mi się wydają OK
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fotki z czasów ciąży
taki miałam brzuszek same oceńcie (sorki ze takie zdjecie w majciorkach, ale na innych tak nie widać brzuszka ) Acha to było robione w 8 mies. chyba
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna z Was nie jest chuda
Ta dziewczyna z allegro wygląda jak ja
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeja jak to smiesznie wygląda, taki brzuszek odstający ale piłeczka, kurcze mnie tez to czeka kiedys ja to sie boje porodu i zawsze mówiłam ze ja nie bede rodzic tylko adoptuje dziecko
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama się ze mnie śmiała ze wyglądam jak kaczorek na chudych nóżkach z duzym brzuszkiem . Jak jestes przy kości to się to wszystko jakoś "rozkłada" no a jak się jest chudzinką to brzuszek bardzo widać .A co do porodu to ja też się straaaaasznie bałam, przeżyłam ale .... szkoda mówić
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Niki,jak na moje oko to duży brzuszek
Jeśli bywają mniejsze lub większe,to chyba niewiele,bo w końcu brzuch to brzuch Z resztą niewiele miałam okazję widzieć.
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obejrzałam Twoje zdjęcia. Jesteś naprawdę zgrabną dziewczyną. I jak ci się udało zachować po ciąży taką fajną figurę? Pewnie niejedna młoda mama, która ma rozstępy i sadełko po ciąży zazdrości ci, że ty nadal masz fajne ciało. Bo wydaje mi się, że w Polsce ciągle pokutuje standard, że młoda mama musi się w trakcie ciąży roztyć, a potem tylko jeszcze bardziej przybierać na wadze... A jak po ciąży wracas do zgrabnej figury przed, to zaczynasz być postrzegana jako chuda .Tak przynajmniej jest w stronach, skąd pochodzę . Na szczęście w Wawie ludzie lepiej odnoszą się do osób szczupłych i chudych.
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Niki no taki spory brzuszek hcyba mialas...wlasciwie to ja sie nie znam:P no ale na moje oko duzy
![]() ja to sie boje najbardziej tego ze jak bede w ciazy to nie udziwgne brzucha, haha ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
heh.. Ja mam straszną niedowagę
Maam juz prawie 170cm i ważę ok. 43kg. ;( A dziś od kolegi uslyszalam że nie mam chlopaka pewnie dlatego że "nikt nie chciał by się o kości obijać" i powinnam przytyć... Może żartował ale mnie to nie ubawiło... Pociekły łzy... ;( Mam dopiero 14 lat wiec moze przytyję... mam nadzieję Ehhh... Poza tym jestem straszny zmarźluch... nie ma mnie co grzać... Papapa ![]()
|
|
#2685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dostałam niedawno cyfrowke i jutro dam wam obecne zdjecie Patrząc na wasze fotki to ja jestem najchudsza I to nie jest takie sobie gadanie.
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Ok to pora na mnie
Wkleiłam też zdjęcie mojej szanownej gęby. Zresztą i tak nie widać za wiele. Sylwetka ma słabą jakość bo robiona teraz , w nocy na szybko. Lepsze zdjęcia wychodzą w świetle dziennym. Ok , chudzinki ide stąd. Mykam spać. |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak siostry z figury![]() daj mi te włosy
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
heleane ale Ty chyba rączki masz w miarę normalne, nie takie patyki jak ja
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie robiłam nic zupełnie, trochę moze też nerwy i brak czasu na jedzenie o stałych porach sprawiły ze tak szybko wróciłam do "swojej chudości" .Tez mi się tak wydaje, że w Polsce panuje ten standard, ze po ciązy ma sie być przy kości, otyłą.. ![]() A mój wagowy sukces to 62-64 kg oczywiście w ciąży
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Teraz czas na mnie, dodaję swoje fotki
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
niewiem co ty szukasz na tym forum
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Magdaa_j,heleane,żadne z Was chudzielce,tylko szczupłe po prostu.Ile macie cm w miejscu powyżej nadgarstka, gdzie nosi sie zegarek?
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Proszę Was o wypowiedzi. Czy waszym zdaniem powinnyście zostać przerzucone na Wizażowe Społeczności? Moim zdaniem tak - tworzycie pewną społeczność ludzi o wspólnych zainteresowaniach Ale liczy się też Wasze zdanie - w końcu kto ma wiedzieć jak nie Wy? Nowe podforum to nie żaden "śmietnik" - a wszystkie określenia tego typu będę osobiście tępić Uzgodnijcie między sobą kwestię przeniesienia na WS bądź pozostania na Plotkowym i dajcie znać na PW rambo lub cheer
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co tu zauważyłam to zawsze negujesz czyjąś chudość. Zazwyczaj nie masz racji , bo te dziewczyny są takie same jak Ty szczuplutkie( nie lubię słowa chuda),a poza tym to to forum to nie wyścig kto jest szczuplejszy.
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze wyscig no nieee
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 17cm nad nadgarstkiem.
Wydaje mi się, że wszystkie wyglądamy szczupło na tych fotkach, gdyby tak było w rzeczywistości...
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja też uważam ze nie jesteś chuda, jesteś chyba najgrubsza Aguś ma rację
Ja też mam w nadgarstku 14,5 tak jak Ty Aguś
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
NIKI - miałam bardzo zgrabny brzuszek w ciązy
tylko pozazdrościć ![]() A ja w pracy mam pogrubiające lustro A tak na poważnie to chyba przytyłam, bo po spodniach z wiosny widzę pewną różnicę (w porcjach jedzenia też ). I chociaz waga pokazuje mniej niz zwykle - olewam to. Coraz więcej ludzi mówi mi, że wyglądam normalnie, jak zwykla szczupla, zgrabna dziewczyna. Moją obsesją są jeszcze chude ręce i "zapadnięte" policzki (szczegolnie to widzę jak jestem zmęczona). Ale tak... Coraz bardziej wierze w siebie. Jak bede miala czas to opowiem wam jak bylo na egzaminie A to, ze nie zdalam - loozik. 21 grudnia mam poprawkę, tym razem o 8.30 mam tylko nadzieje, ze nie bedzie w ten dzien zadnych opadów atmosferycznych i innych dziwnych zjawisk jak np. dzisiaj.dobranoc.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

Rewelacja!

, albo to my nie widzimy tej chudości w kimś bo same jestesmy chudziutkie, nie wiem już sama....

ja to sie boje porodu 
zwłaszcza te ręce jak patyki- nie znoszę ich.

.