|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
![]() Właśnie nie. Zwykłe bakaliowe Algidy sa słodsze.
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizytę miałam domową , jedna lekarka chodzi na wizyty domowe z przychodni to Ją wybrałam,bo była zima ciężka. U mnie pojawiła się położna w ciągu tygodnia po powrocie do domu, zresztą idzie wszystko u nas dogadać . |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tynka a ta karuzelka ma jakieś światełko? tak żeby samo też świeciło - bez muzyczki i wibracji? |
|
|
|
|
#4954 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Jestem tu nowa i jeszcze muszę się trochę obeznać co i jak ![]() Również w kwietniu uściskam mojego maluszka ![]()
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
no to muszę je kiedyś spróbować
ja nie lubię za słodkich lodów. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma kilka opcji, można samo światełko, światełko z melodyjką, melodyjka bez światełka, jest tam przesuwak i się wybiera, ale to światełeczko jest słabiutkie, do wykorzystania przy przewijaniu się nie nadaje, wibracji przy tej karuzelce nie ma |
|
|
|
|
#4959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a którego kwietnia?![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() to ja już nie wiem co kupic.. z drugiej stronie po co mi dwie karuzelki..? ale ta odziedziczona jest taka zwykła.. a światełko jest mi niezbędne.. Bo tak to musiałabym zapalac górne, a to może zupełnie rozbudzić dzieciaczka.. |
||
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja nadal w szpitalu... ale jutro już idę do domu! już dziś była na to szansa...ale miałam troszkę twardnień wczoraj i w nocy... i jeszcze na jeden dzień zostałam... ale już mam dość! Troszkę więcej się o tym twardnieniu moim dowiedziałam...upewniłam się, że nie skracają mi szyjki... bo na razie została bez zmian! więc idę do domu jak będą w domu regularne i bolące i będzie ich więcej niż do tej pory to znowu przyjadę a co tam... Dziś przyszło łóżeczko, materacyk i pościel... fajowo! aha no i termometr ![]() Nadrobię Was już z domu Pozdrowienia!
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tania jest ta lampka , jak się nie sprawdzi to płaczu nie będziehttp://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E100061_S4.jpg ważne żeby sobie tego oświetlenia za plecami gdzieś nie zamontować ,bo będziesz sobie światło zasłaniać i na dzieciaczku cień będzie, a tam właśnie przy przewijaniu musi być w miarę jasno czylo gdybyś jednak kupiła coś na ścianę to nie na tą za plecami
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-01-12 o 20:47 |
|
|
|
|
#4962 |
|
Wtajemniczenie
|
Lena_mi a może coś takiego? Ja mam taką lampkę i jestem zadowolona, bo można ją wszędzie przypiąć
Tylko nie mam ledowej ale zwykłą i dałam za nią ostatnio w elektrycznym 28 zł.http://www.elektryczny.com/p,pl,3300...an+998-23.html
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Kto kupował na allegro zestaw startowy TT? u kogo?
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie pamietam dokladnie od kiedy pediatra nam zalecila podawanie wit. D ale tak mi sie wydaje ze tez w tym terminie I chyba wit, K w ampulkach tez z poczatku podawalismy. ![]() Cytat:
|
|
#4965 | |||||
|
Raczkowanie
|
dziewczyny w co myślicie ubrać dzieci na wyjście ze szpitala
![]() bo ma być ciepło w miarę jak na koniec zimy i kombinezonu na pewno nie ma sensu kupować dla mnie (mam termin przełom marzec/kwiecień), a przecież w samym body i pajacu dziecka nawet przykrytym kocykiem chyba nie wezmę na zewnątrz... sama nie wiem ![]() Cytat:
ale chcę kupić jeszcze babyone na próbę, bo któraś z dziewczyn zachwalała...ja kupiłam dziś w smyku 2 kaftaniki, śpioszki i kombinezon polarkowy, bo miałam 30% rabatu ![]() Cytat:
Cytat:
jedynie potem jak zaczęły odpadać to jest lipa, bo jak zostały moje to były takie króciutkie i ledwo widoczne nawet po wytuszowaniu dokładnym i to mnie wkurzało... oczywiście zanim odrosły![]() Cytat:
Cytat:
marzy mi się chłopak i przy każdej rzeczy, którą kupuje zastanawiam się czy dla chłopaka się potem nada też miałam ochotę na róż, ale zrezygnowałam pokój mam w tonacji beż- jasny brąz, chcę białe mebelki i tylko gadżety różowe typu lampa kwiatek z Ikei, jakiś obrazek (drugi wydatek na lampkę w wysokości 25 zł jak będzie synuś jakoś z mężem przeżyjemy )a z kolei wózek najpierw zamówiłam czerwony (bo wszystko wskazywało na chłopaka), a potem zmieniałam w ostatniej chwili zamówienie w sklepie na brąz tłumacząc, że nie wyobrażam sobie mojej różowej dziewczynki w czerwonym wózku |
|||||
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam z laktatorem (butelki, smoczki, wkładki...) ale jeszcze nie przyszedł od rajrodzica
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i swietnie ze skurcze nie powoduja u Ciebie skracania sie szyjki ![]() A znasz dlugosc szyjki? Cytat:
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, widzę, że produktywność spadła
ja szykuję kolejną część
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta wizyta to normalnie z przychodni, jedna lekarka jest taka ,że przychodzi do domów, za free, tak u mnie jest , jakby nie chodziła to ja i tak bym wzywała do domu, bo Nina po tym zapaleniu to się bałam do przychodni ją targać, mam taką lekarkę co domu za 50 zł przyjeżdża, niedziele i święta 100 zł |
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tu są tylko takie okna balkonowe.. (hehe wiem, wszyscy się dziwią jak to nie masz parapetów! ) na podłodze to jak wstawimy łóżeczko to już zostanie jakieś pół kroku do zrobienia albo i nie.. ten pokój jest mega mini, bo tam stoi nasze spore łóżko i zamontowana jest szafa wnękowa. Zaraz obok będzie łózeczko dzidzi i tyle, nic więcej nie wlezie także jednak muszę kupić lampkę, którą da się zaczepić gdzieś na szczebelki łóżeczka, jest na baterie i do tego daje przyćmione światło. Już się nie moge doczekać większego mieszkania..!!! |
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Małą , która już jedną nogą jest na wolności
hip hip hurrra |
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś takiego włąśnie muszę znaleźć, tylko mniejszą dzięki!i na baterie... |
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na tej szafie nie idzie takiego kwiatka http://p.alejka.pl/i2/p_new/00/24/ik...atek-2_0_b.jpg a może zmień świetlówki w żyrandolu i będzie słabiutko świeciło |
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Mała super że wracasz do domciu!
duuużo zdrówka życzę!!!
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tak mam wiec nie ejstes sama
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a parapetów się nie da, bo nie ma jak.. nie mam zwykłych okien, tylko wyłącznie skrzydła balkonowe w obu pokojach! to taki specyficzny blok - wysokie mieszkania, itp.Szafa ma wszystkie drzwi przesuwane ![]() hehe no już mi sie po prostu śmiać chce,że wszystko na nie, ale to naprawde tak wygląda, nie to że jestem wybredna! ![]() parapetówę się zrobi w nowym mieszkaniu jak parapety będą!
Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-01-12 o 21:12 |
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz zemsta za wybredność http://wiemy.net/prezentdlafaceta/wp...b1-300x300.jpg nie trzeba przyklejać, jest na baterie ![]() i jest twarzowa , można potem upylić komuś kto nocą chodzi szukać robaków na ryby albo lekarska http://www.naturfarm.com.pl/files/di...ypu-clar-a.jpg to takie żarty |
|
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja posegregowałam ubranka na 0-3, 3-6, 6-9, 9-12 i mam swiety spokoj z tym maz mi na gore szafy pochował bez problemu az w szoku jestem ze nie marudził
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

taka nadzieja sobie zyje