Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 18:12   #2491
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

A ja zrąbałam diete a juz tak dobrze mi szło caly tydzien ;/ jaki głód mnie napadł jak wrociłam do domu i zrobiłam sobie zapiekanki;/ z żółtym serem szynka itp;/;/
Nażarłam sie , (bo najedzeniem nie mozna tego nazwac jak prosie)
Ale jestem na siebie wsciekla

Kamikadze1706 wspolcyuje Ci tej operacji, ale zdrowie jest najwazniejsze. Wszystko bedzie napewno dobrze

monika01011986 nie poddawaj sie, teraz ciiezki okres masz bo Mąż wyjechał i pewnie CI smutno moze na razie powolutku wracaj do dietki a pełna para ruszysz na wiosne? jestem pewna ze CI sie uda.
A co do spania to ja mam podobnie ciagle chodze ziewam i jakas zmeczona sie czuje chociaz spie zawsze te 6-7 h .... i jakos ogolnie smuty łapie, nie wiem czy przez pgode czy przez co tak sie dzieje....

bialaczekoladka nie wiem co sie stało, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze jak bedziesz chciala sie wyzalic to pisz do nas i nie zostawiaj nas wiecej

zelka9o super, ze znalazlas mu prace juz niedlugo bedziecie razem

Wogole zauwazyłam w koncu efekty masek, waxa i olejowania przed Sylwestrem farbwałam włosy i juz mam odrost jakos okolo 1-1,5 cm

A tymczasem ide na rower bo mi az ciezko po tym obzarstwie;/

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 18:46   #2492
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja też coś w zimie nie umiem się odchudzać, niby teraz schudłam ale już czuję, że przytyłam, bo jem teraz wszystko na co mam ochotę i pizze i słodycze itp ehh... szkoda gadać. No trudno jak przytyję teraz to na wiosnę znów wrócę do diety.
Widze, ze nie tylko ja pojadam sobie.
Stanowczo styczen to nie jest dobry miesiac na diety. Zimno na dworze...ciagle chce sie cos dobrego zjesc. Ja np. wczoraj zaliczylam pizze, a dzis byly lody, orzeszki pistacjowe, frytki do obiadu musze no ja sie ostro za siebie zabrac. To ten zastoj na wadze....mowie sobie, ze skoro i tak nie spada, to mozna cos zjesc, a wlasnie teraz powinnam trzymac sie diety, zeby ''przeprzec'' organizm, co tak uparcie broni swojego tluszczyku. Co gorsza jestem po pracy okropnie zmeczona i nie mam sily na cwiczenia. Ale dzis sie uparlam i pocwicze troche z agrafka.
Bede miala od przyszlego tygodnia inspiracje do pracy do nas przychodzi na stale nowa dziewczyna, do tej pory tylko przychodzila na godziny, teraz ja szefowa zatrudni na zastepstwo, na kilka miesiecy. Mloda dziewczyna, 18 lat, Litwinka, szczuplutka jak marzenie, zupelnie ma figure modelki. Motywacja do walki z wlasnym tluszczykiem. Marze o dniu w ktorym zobacze 5 z przodu na wadze, co jeszcze mi sie nie zdarzylo nigdy w doroslym zyciu.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 18:50   #2493
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!
Mam pytanie czy któras z Was lub którejs TŻ zna sie na urzadzeniach typu Tablet? chciałabym kupic i nie wiem na jaki sie zdecydowac...Bede wdzieczna za pomoc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-12, 20:01   #2494
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia oo przypomniałaś mi, że właśnie wczoraj zjadłam dwa lody a chipsy to na okrągło podjadam albo orzeszki jak tak dalej pójdzie to ja szybciutko nadrobię te stracone kg w ogóle to ciągle chce mi się jeść
Dziś drugi dzień @ to pewnie też dlatego, a ja sama siebie tym usprawiedliwiam i daję sobie "pozwolenie"
Stary 2012-01-12, 20:22   #2495
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Przepraszam że się nie odzywam- caly czas zabiegana jestem. Ale przyznam ze caly czas doczytuje i jestem na bieżąco :P

Piszę z zapytaniem czy ktoras z was ma jakis pomysl na platki owsiane. Jak je smakowicie przygotowac na sniadanie
Kupilam dzisiaj i na dniach mam zamiar je wyprobowac, chciabym zaznaczyc ze nie lubie mleka. Ale jestem sklonna przekonac sie do niego jesli platki z dodatkiem mleka bylyby dobrze przyrzadzone i nie byloby go za bardzo czuc ;p
Czekam na propozycje i sciskam was gorąco!!!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Zaczynajmy dzień od śniadanie bogatego w błonnik. Najlepszym źródłem będzie zwykła owsianka. Najprostsza wersja lekko słodka, z nutą wanilii. Szczególnie polecana osobom na diecie. Już się nie mogę doczekać jutrzejszego śniadania…

Składniki na 1 dużą porcję lub 2 małe:
  • 1/2 szklanki wody
  • 1/2 – 1 szklanki mleka
  • 3 czubate łyżki płatków owsianych
  • szczypta soli
  • szczypta cukru
  • kilka kropel ekstraktu waniliowego

Przygotowanie:
Do gotującej się, osolonej wody wsypujemy płatki owsiane i gotujemy na najmniejszym gazie, często mieszając ok 5 minut. Aż zgęstnieje. Następnie dolewamy mleko. Ja lubię gęstą owsiankę więc dodaję tylko 1/2 szklanki mleka. Gotujemy dalej ok 5 minut. Dodajemy cukier i ekstrakt. Owsianka musi ostygnąć.

Co wy na to? probowala ktoras? Brzmi smakowicie ale nadal czekam na sprawdzone przez was przepisy jutro wolne mam wiec dzien z dietą pełną parą :P

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:35   #2496
babciam
Raczkowanie

Witamdawno nie pisałam,ale nie mam czym się pochwalić ,doszłam do wniosku że te moje podchody z dietą to jest wielka lipa,nic mi się nie udaje cały dzień wszystko ok ,a jak przyjdzie wieczór to masakra,trzepie mi się w żołądku ,jest mi niedobrze i ogólnie jestem poddenerwowana.Jak zjem to wszystko jest ok ,organizm mi się uspokaja , myslę że już po prostu jestem za stara na odchudzanie ,przykre ale prawdziwe .Serdecznie Was pozdrawiam i przesyłam buziaki
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 21:15   #2497
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Przepraszam że się nie odzywam- caly czas zabiegana jestem. Ale przyznam ze caly czas doczytuje i jestem na bieżąco :P

Piszę z zapytaniem czy ktoras z was ma jakis pomysl na platki owsiane. Jak je smakowicie przygotowac na sniadanie
Kupilam dzisiaj i na dniach mam zamiar je wyprobowac, chciabym zaznaczyc ze nie lubie mleka. Ale jestem sklonna przekonac sie do niego jesli platki z dodatkiem mleka bylyby dobrze przyrzadzone i nie byloby go za bardzo czuc ;p
Czekam na propozycje i sciskam was gorąco!!!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Zaczynajmy dzień od śniadanie bogatego w błonnik. Najlepszym źródłem będzie zwykła owsianka. Najprostsza wersja lekko słodka, z nutą wanilii. Szczególnie polecana osobom na diecie. Już się nie mogę doczekać jutrzejszego śniadania…

Składniki na 1 dużą porcję lub 2 małe:
  • 1/2 szklanki wody
  • 1/2 – 1 szklanki mleka
  • 3 czubate łyżki płatków owsianych
  • szczypta soli
  • szczypta cukru
  • kilka kropel ekstraktu waniliowego

Przygotowanie:
Do gotującej się, osolonej wody wsypujemy płatki owsiane i gotujemy na najmniejszym gazie, często mieszając ok 5 minut. Aż zgęstnieje. Następnie dolewamy mleko. Ja lubię gęstą owsiankę więc dodaję tylko 1/2 szklanki mleka. Gotujemy dalej ok 5 minut. Dodajemy cukier i ekstrakt. Owsianka musi ostygnąć.

Co wy na to? probowala ktoras? Brzmi smakowicie ale nadal czekam na sprawdzone przez was przepisy jutro wolne mam wiec dzien z dietą pełną parą :P
Ja uwielbiam owsiankę na mleku i jak juz bedzie gotowa scieram jablko i doprawiam cynamonem, ew. dodaje kilka rodzynek. Pycha!!!

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

DobranocJa dzis juz padam na klawiature. Zmeczona potwornie jestem io do lozka zmykam. A przez weekend z dieta bedzie zle. Juz to wiem, jade do kolezanki(sukienki bede ogladac i mierzyc i na pewno pozniej %%%%%% wpadna. no nic.. raz sie zyje. Slodkich snow
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:44   #2498
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ale tu dziś cisza U mnie na wadze 48,0 kg czyli wzrost :/ i pewnie szybko nie spadnie, bo nie chce mi się być na diecie :/ jem na co mam ochotę, nawet chipsy i czekoladę przed spaniem więc nie oczekujmy cudów, że waga spadnie
A dziś na obiad pierożki uwielbiam
Stary 2012-01-13, 12:03   #2499
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Hej laseczki
Ale tu dziś cisza U mnie na wadze 48,0 kg czyli wzrost :/ i pewnie szybko nie spadnie, bo nie chce mi się być na diecie :/ jem na co mam ochotę, nawet chipsy i czekoladę przed spaniem więc nie oczekujmy cudów, że waga spadnie
A dziś na obiad pierożki uwielbiam
No wlasnie ciasza jak makiem zasial. A ja dzisiaj na sniadanie jogurt fru vita z 3 lyzkami otrebow. Pozniej dwie pomarance i jablko- troche za duzo tych owocow ((
Co sadzicie w ogole o owocach w czasie diety? Czym mozna je zastapic?
Ja jem 3 glowne posilki a pomiedzy nimi dwie przekaski. Jest to zazwyczaj owoc ale chyba bede musiala zamienic na cos innego... na co np?

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:41   #2500
meeedzik
Zakorzenienie

Muffinek ja uważam, że owoce są ok na drugie śniadanie np. pomarańcza czy jabłko, albo grapefruit i na podwieczorek też jakiś owoc. Ja zawsze na podwieczorek jadłam jakiś owoc, przeważnie grapefruit albo pomarańcze lub mandarynki
Stary 2012-01-13, 13:46   #2501
Eldo_rado
amor vincit omnia

hej Miśki trochę mnie nie było, bo nie miałam dostepu do Internetu... będe Was w weekend nadrabiać bo teraz nie dam rady trochę się u mnie dzialo przez ten tydzień (kurcze, mam wrażenie jakby to więcej minęło...) z ważniejszych rzeczy to zdałam prawo jazdy
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 14:26   #2502
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo kochana gratuluję prawka no i trochę zazdroszczę za którym razem zdałaś? Fajnie, że masz to już za sobą
Stary 2012-01-13, 14:29   #2503
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo kochana gratuluję prawka no i trochę zazdroszczę za którym razem zdałaś? Fajnie, że masz to już za sobą
za 2gim, jak prawdziwi kierowcy a u Ciebie jak sytuacja z prawkiem?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:48   #2504
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witamdawno nie pisałam,ale nie mam czym się pochwalić ,doszłam do wniosku że te moje podchody z dietą to jest wielka lipa,nic mi się nie udaje cały dzień wszystko ok ,a jak przyjdzie wieczór to masakra,trzepie mi się w żołądku ,jest mi niedobrze i ogólnie jestem poddenerwowana.Jak zjem to wszystko jest ok ,organizm mi się uspokaja , myslę że już po prostu jestem za stara na odchudzanie ,przykre ale prawdziwe .Serdecznie Was pozdrawiam i przesyłam buziaki
ojj ! uwarzam że nigdy nie jest za późno na odchudzanie ! Wiec prosze sie tak szybko nie poddawac ! zawsze początki bywają cieżkie ! wierze że sie Uda ! tylko wystarczy chcieć i się nie poddawać
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:20   #2505
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo no to super fajnie, że tak szybko masz to za sobą
A ja dopiero początkiem lutego mam teorię :/ pewnie dopiero w połowie lutego będę miała pierwszy egzamin a to wszystko przez to, że miały się przepisy zmienić i dużo osób poszło teraz, dlatego takie terminy odległe :/ osoby z mojej grupy miały o tydzień wcześniej datę na badaniu lekarskim i już wczoraj mieli teorię.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 17:30   #2506
LoczuSiek5
Raczkowanie

Znacie dziewczyny, jakieś strony ze zdrowymi przepisami na obiad ? Chciałabym się zdrowo odżywiać, cały czas, a nie tylko podczas diety ...
Stary 2012-01-13, 18:06   #2507
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
Dobrze ze juz piatek włąsnie odpoczywam po pracy z zielona herbatka zaraz zabieram sie za sprzatanie zeby miec jutro juz z głowy
Jutro dzien wazenia .....mam nadzieje ze zobacze jakikolwiek spadek

muffinek666 jak dla mnie owoce sa okej na drugie sniadanie zawsze jakis owoc jem mandarynki, jabłko badz grejpfruta czasami nawet wieczorem

meeedzik nie musisz niewiadomo jak trzymac dietki, i tak masz super figurke

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-13, 18:25   #2508
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ojj ! uwarzam że nigdy nie jest za późno na odchudzanie ! Wiec prosze sie tak szybko nie poddawac ! zawsze początki bywają cieżkie ! wierze że sie Uda ! tylko wystarczy chcieć i się nie poddawać
Serduszko nie chcę się poddawać ale już czasami nie mam siły , mam na siebie nerwy ,już nie mam takiej silnej woli jak kiedyś ,mówię sobie że nie wolno jeść wieczorem ,a robię inaczej ,tylko lanie mi się należą ,a powinnam schudnąć dla zdrowia ,bo mam kiepskie wyniki,ciśnienie i wysoki cukier ,a więc ogólnie kicha ,no ale nie będę się nad sobą użalała i będę próbować dalej.Mocno Cię pozdrawiam i przesyłam całuski
Stary 2012-01-13, 18:38   #2509
Secret125
Raczkowanie

Witam Podczytuje was od pewnego czasu i muszę się w końcu odezwać. Postanowiłam coś zmienić, zacząć się zdrowiej odżywiać i przy tym schudnąć, to co już się nazbierało. Mimo, że mam 16 lat, muszę coś zmienić bo zwariuję. Źle się czuje w swoim ciele co bywa udręką, patrząc na szczupłe dziewczyny Po prostu zazdrość Największym problemem jest moja mama, która nie może się przekonać czy to będzie smaczne, nie chce zaryzykować. Od pewnego czasu staram się robić rewolucje w jej kuchni, aby wszyscy się zdrowo odżywiali, a nie tylko ja.

Moje fotografie, moje spojrzenie na świat
https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108
Secret125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 18:54   #2510
meeedzik
Zakorzenienie

Aguś dziękuję kochana, ale wiadomo że nie mogę też się tak obżerać jak chcę utrzymać tą wagę. No nic będę się starała jak @ się skończy
Babciam kochana a ja wierzę, że Ci się uda Jesteś silną kobitką i na pewno sobie poradzisz
Secret powiedz ile masz wzrostu, bo przeraziłam się jak zobaczyłam, jaką wagę chcesz osiągnąć
Stary 2012-01-13, 18:55   #2511
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Witam Podczytuje was od pewnego czasu i muszę się w końcu odezwać. Postanowiłam coś zmienić, zacząć się zdrowiej odżywiać i przy tym schudnąć, to co już się nazbierało. Mimo, że mam 16 lat, muszę coś zmienić bo zwariuję. Źle się czuje w swoim ciele co bywa udręką, patrząc na szczupłe dziewczyny Po prostu zazdrość Największym problemem jest moja mama, która nie może się przekonać czy to będzie smaczne, nie chce zaryzykować. Od pewnego czasu staram się robić rewolucje w jej kuchni, aby wszyscy się zdrowo odżywiali, a nie tylko ja.
Mam pytanie ile masz wzrostu? bo 40 kg jako cel to strasznie malutko....

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-13, 23:56   #2512
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Aguś dziękuję kochana, ale wiadomo że nie mogę też się tak obżerać jak chcę utrzymać tą wagę. No nic będę się starała jak @ się skończy
Babciam kochana a ja wierzę, że Ci się uda Jesteś silną kobitką i na pewno sobie poradzisz
Secret powiedz ile masz wzrostu, bo przeraziłam się jak zobaczyłam, jaką wagę chcesz osiągnąć
Słonko ,dzięki za wiarę we mnie będę próbować,bo tak bym chciała aby m jeszcze trochę pożyła ale ,jak tak dalej będzie to kiepsko to widzę,przesyłam całuski ,jesteście ,super
Stary 2012-01-14, 07:53   #2513
meeedzik
Zakorzenienie

Hej gwiazdeczki
A u mnie za oknem zima fajnie, bo już miałam dość tej brzydkiej pogody
Na wadze malutki spadek na 47,8 kg dziwne, bo nie jadłam wcale mniej

Babciam kochana musisz próbować może staraj się więcej jeść w ciągu dnia, żebyś wieczorami nie miała takich zachcianek ? Albo pozbądź się tych słodyczy i tego wszystkiego na co masz ochotę wieczorem? Albo po prostu idź wcześniej spać Nie wiem kochana co mogłabym Ci poradzić, ale wierzę że się uda
Stary 2012-01-14, 08:26   #2514
linuska33
Raczkowanie

witam
przerepraszam ze nic nie pisze..wiedzialam ze tak bedzie..ale wogole nie mam czasu...mala zajmuje duzo miejsca w moim codziennym grafiku, do tego zbliza sie sesja wiec troche nauki, wyjscia terenowe..ech..dla niektorych doba powinna byc dluzsza..
ja wczoraj poleglam pojechalismy do tesciow bo sie za wnuczka stesknili..od razu ostrzeglam meza ze nic nie zjem. tesciowa gotuje tlusto i jak dla mnie niezbyt smacznie. ale obiad zjesc musialam..pol ziemniakow oddalam mezowi, schoowego zostawilam sobie z 5cm i duzo kapustki kiszonej. ale jak to zjadlam to bylam taka zla na siebie...mialam straszne wyrzuty sumienia..ze nigdy nie dojde do swojej wagi 56kg..w domu sie poryczalam no wiem, ze to bardzo glupiutkie zachowanie i troche nienormalne...ale pewnie tez dolozylo sie do tego wszystkiego to ze nie palam za duza sympatia do tesciowki..ech..
a zeby tego bylo malo w domuz jadlam zapiekanki i troche salatki z tunczykiem...

a dzisiaj masz babo placek i na wadze 60.8 zamiast 60.2 aaaaaaaaa!!!!!!!!! bede wrzeszcze chyba zaraz. nawet nie mam jak z mala pojsc na spacer to spalic bo sniezyca u mnie :/

mam nadzieje ze u was lepiej z dieta..i samopoczuciem.. trzymajcie kciuki za mnie kobietki
linuska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:50   #2515
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Muffinek ja uważam, że owoce są ok na drugie śniadanie np. pomarańcza czy jabłko, albo grapefruit i na podwieczorek też jakiś owoc. Ja zawsze na podwieczorek jadłam jakiś owoc, przeważnie grapefruit albo pomarańcze lub mandarynki
Ja niegdyś na śniadanie owocami się raczyłam, ale to neizbyt dobry pomysł bo białko być musi! Aktualnie piję kawkę z niewielką ilością mleka i od wczoraj stosuję dietę niełączenia (białko + tłuszcze,warzywa,kawa = ok , węglowodany + tłuszcze,warzywa,kawa = ok, ale nigdy węglow. z białkiem) ) przyjemna nawet dieta, tym bardziej, że nie lubię ciapać i mieszać
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:17   #2516
meeedzik
Zakorzenienie

linuska33 kochana nie zjadłaś wcale tak dużo na ten obiad, więc nie musisz mieć wyrzutów a tą zapiekanką się nie przejmuj, każdemu zdarzają się wpadki w diecie Trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby udało Ci się osiągnąć cel
Sylvia zgadzam się z Tobą co do owoców na śniadanie moim zdaniem śniadanie powinno dać nam energię na resztę dnia a co do Twojej dietki to mam nadzieję, że na dobre Ci to wyjdzie i szybko zobaczysz efekty
Stary 2012-01-14, 13:16   #2517
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Serduszko nie chcę się poddawać ale już czasami nie mam siły , mam na siebie nerwy ,już nie mam takiej silnej woli jak kiedyś ,mówię sobie że nie wolno jeść wieczorem ,a robię inaczej ,tylko lanie mi się należą ,a powinnam schudnąć dla zdrowia ,bo mam kiepskie wyniki,ciśnienie i wysoki cukier ,a więc ogólnie kicha ,no ale nie będę się nad sobą użalała i będę próbować dalej.Mocno Cię pozdrawiam i przesyłam całuski
wierze że się uda Kochana ! i wkońcu coś wagi spadnie ! i oczywiście się wtedy wyniki poprawia jesteś Kochana silna ! i dasz rade podołać temu wyzwaniu

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Dziewuszki ! zdałam dziś az 2 egzaminy ! poprostu jestem uradowana ! bo bardzo mało sie uczyłam a jednak pomogło !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 14:14   #2518
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wierze że się uda Kochana ! i wkońcu coś wagi spadnie ! i oczywiście się wtedy wyniki poprawia jesteś Kochana silna ! i dasz rade podołać temu wyzwaniu

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Dziewuszki ! zdałam dziś az 2 egzaminy ! poprostu jestem uradowana ! bo bardzo mało sie uczyłam a jednak pomogło !
Gratuluje

Ja dzisiaj sie zwazylam i wsciekła jestem , w sumie byłam bo juz mi troche przeszło, ale spadek tylko 0,1 kg, chociaz na drugiej wadze -1 kg , wiec nie wiem co mam myslec, ale niech bedzie to 0,1, bo elektroniczna tak pokazała ale co sie dziwic jak w czwartek sie nazarlam jak prosiak;/
Od dzisiaj juz sie pilnuje i bede wiecej cwiczyc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-14, 15:09   #2519
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Mi wczoraj od popołudnia do dziś rana Wizaż nie działał
Ale już jestem
U mnie lepiej, choć nadal czasu na nic nie mam synek młodszy jest tak upierdliwy, że nie mam szans nawet przed kompa usiąść i coś do Was napisać.
Na wadze dziś rano ujrzałam 60,0. Czyli malutki spadek bo było 60,5 ostatnio. Zamówiłam sobie z Oriflame te koktajle odchudzające białkowe i będę piła jeden taki na kolację codziennie gdy zacznę dietę pełną parą. Może już od 1 lutego ją zacznę tak jak rok temu. Jeszcze muszę sobie hula hop kupić i może stepper. Zobaczę.
W końcu u mnie tez jest zima i śnieg!!! Od wczoraj pada Jest pięknie i biało Dziś wyszłam z kotkiem na balkon i pierwszy raz w życiu zobaczył śnieg bał sie po nim chodzić ale po chwili biegał już jak szalony! Strasznie mu sie spodobało wkleje Wam zaraz foteczki jakieś
A jak Wam minął piątek 13stego?
U mnie spokojnie bez żadnych tragedii dostałam tylko podwyżkę z Cyfry+ z 69 zł na 82 !!! Wszyscy którzy mają Cyfre+ dostali podwyżki! Od 1 marca ma wejść ale jest możliwość rezygnacji i przerwania umowy jeśli nie zgadzam się na nowe ceny. Oczywiście ja przerwę umowę bo nie będę płaciła 82 zł tym bardziej że nie ma moich ulubionych kanałów w Cyfrze+. Powaliło ich z tymi cenami! Od marca przejdę na cyfrową Multimedię. Mają tam wszystkie moje ulubione kanały i dla dzieci jest dużo więcej kanałów z bajkami.
Jutro mój teść ma urodziny i mnie zaprosił... znowu najem sie jak prosiak tym bardziej że tort będzie no ale postaram się nie przesadzić oczywiście.
Wkleje Wam fotki i idę z synkiem sie pobawić bo starszy synek jest u babci i mój maluszek się nudzi. Później jeszcze tu zajrzę to Wam poodpisuję

Beznazwy_Panorama1.jpg

chester.jpg

Obraz 018.jpg

Obraz 020.jpg

Schowek01.jpg

chester2.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 16:30   #2520
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia najważniejsze, że jest jakikolwiek spadek trzymam kciuki, żeby w końcu porządnie waga ruszyła
Zelka gratuluję kochana
Monia cieszę się, że waga spada pewnie już jutro zobaczysz 5 z przodu a kociak słodziutki i jaki już duży u mnie też biało, wyszłam dziś z psem na podwórko wzięłam aparat ale zapomniałam zdjęcia zrobić ahh ta skleroza

A ja dziś jeździłam naszym autkiem po parkingu Tż spacerował z pieskiem po parkingu a ja sobie sama jeździłam
Dziś wybieramy się na imprezkę to piweczka jak zawsze wpadną desperadosiki jednego przed imprezką sobie wypiję i ze dwa w trakcie korzystam póki mogę bo jak będę mieć prawko to ja będę kierować

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości