![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
O mamo, poszłam spać i wstałam z takim wilczym głodem, że za coś słodkiego mogłabym zabić. Na szczęście to pora mojej kolacji, więc to, że pochłonęłam deser czekoladowy satino 0%, szklankę kakaa naturalnego i budyń sojowy jakoś usprawiedliwię tym, że zawsze mogło być gorzej
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
Wystarczy wpisać w allegro - "sukienka koronka" wyuskakuje kilka w różnych fasonach i wariantach i nawet do rozmiaru 44 mają.
Ja nei otwieram więc nie wiem jaka będzie. nie ważne - ważne żeby mieć motywację i się otrząsnąć po tym obżarstwie ![]() I działa !! ![]() Dzisiaj: 1011 kcal i spalonych na orbim "rzekomo" 700 kcal ![]() Będzie dobrze - waga musi ruszyć ![]()
#2073 |
Zakorzenienie
|
ojj ja coś dzisiaj też!
![]() ![]() btw. coś mi się wydaje, że tarczyca mi znowu broi. Od 3 dni biorę mniejszą ciut dawkę leku, ponieważ mam te problemy z sercem, ale kurcze czuję, że teraz ucierpi co innego - mianowicie moja waga :/ akasha, tak, już wiem ![]() Trzymajcie kciuki za jutrzejsze zaliczenie!
#2074 |
Raczkowanie
|
CzarnaDamo Nie martw się
![]() ![]() ![]() arsenalfan26014 Równiez pozdrawiam znad książek ![]() ![]() YennaSnape Mniam... Uwielbiam subwaya:P kurczak teryjiaki(czy jak tam to się pisze:P) albo grillowany kurczak ![]() akasha83 super taka nagroda ![]() thenerdqueen u mnie ponad 1 kg czasami różnica jest... Zalezy ile wypijesz i takie tam ![]() Nutella gratuluje ![]() ![]() thenerdqueen gratulacje spadku wagi! Bottega Powodzenia na kolosach i żbey po jednym przeczytaniu wszystkie słówka do głowy wchodziły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() medzia104 gratulluje spadku ![]() ![]() lordi Bottega ma rację, zró mega wrażenie ![]() ![]() WyrafinowanySmak ja też mam motywację, żbey w lato nie bać się wystapić w biki i oczywiście obowiązkowo jakaś mini do szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale siara !!! - teraz wchodzę na forum (już w domu) i tu jak WÓŁ wielkie zdjęcie sukienki, która akasha wstawiła rano... A w pracy gdzie jestem na forum w ciągu dnia tego zdjęcia nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() ![]() Więc poprawiam jadłospis: I. Dwie kromki razowca z mozzarellą light i szynka drobiową (300) II. Jabłko (50) III. Kociołek chłopski (na cały gar było 3 ziemniaki, 1,5 kiełbaski chudej, 150 g fasoli, pół kapusty, jedna papryka, 3 łyżki oliwiera) Wyszło okoł 6 porcji, ja zjadłam jedną. (400-450) IV. Twaróg z jogurtem naturalnym 100g, plasterek szynki drobiowej, dwa chrupkie.( 200) Około 1000 Powoli wracam do życia ![]()
#2077 |
Wtajemniczenie
|
Asia: dzięki
![]() ![]() WyrafinowanySmak: marudo, nikt nie pomyślał, że jesteś niedorozwój ![]() a ja jak mówiłam, tak zrobiłam .. dziś kalorycznie stuknęło ~1560kcal + 40min na stacjonarce co dało -460kcal. I teraz regularnie co drugi dzień będę jeździć po 40-60 min. czekam jeszcze tylko na to, kiedy przyjdzie strój kąpielowy i będę śmigać w miarę finansowych możliwości ![]()
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Asia, dziękuję
![]() WyrafinowanySmak, ja od razu wiedziałam, że Ci się nie wyświetliła.. sama miałam tak kilka razy ![]() thenerd, basen dużooooo Ci da, zobaczysz! ![]() Yenna, takie ubogie te Twoje jadłospisy.. wiem, że starasz się obciąć kcal po obżarstwie, ale spróbuj podliczyć taki jeden jadłospis w tabelii kcal, żeby Ci wyszło ile zjadasz białka/węgli/tłuszczu... na moje oko nie dostarczasz organizmowi tego, co powinnaś ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny i ja sie przylacze...
kiedys bylo pieknie...wazylam 63 kg, w liceum 2 kalsie...potem zaczelo byc gorzej do 2 roku studiow..kiedys schudlam 8 kg i wazylam 71 z 79...teraz 3 lata od tamtego czasu, zdazylam wyjsc za maz i utyc do 96...jezu przystylam 30!! kg od liceum nie rodzac zadnego dziecka, nie majac chorej tarczycy, nic z tych rzeczy... na wlasne zyczenie moim przeklenstem sa slodycze, ale zaczne to zwalaczac...jezeli teraz nie zaczne to kolejne wakacje spedze udajac ze nie lubie jezdzic nad wode..kiedy tak naprawde kocham to... a wiec. pozstanawiam noworocznie, ze schudne jak najwiecej do wakacji a w nagrode, jezeli mi sie uda pojade zagrabanice za wymarzone wakacje! przyjmiecie mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Wtajemniczenie
|
przyjmiemy, przyjmiemy. napisz jeszcze ile masz wzrostu i co zamierzasz robić, żeby osiągnąć swój cel. melduj posiłki, aktywność fizyczną .. z resztą jeśli przebrnęłaś przez chociaż część wątku to powinnaś wiedzieć o co chodzi
![]() ![]()
![]() |
#2081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() WyrafinowanySmak nikt nic złego nie pomyślał! ![]() ![]() ![]() Addatoniewypada witaj ![]() ![]() No a teraz o wczorajszym menu - nie piszę szczegółów, bo nie ma czym się chwalić, było dziwacznie, miałam jakąś totalną jogurtomanię, w którą wpadłam zaraz po śniadaniu - pochłonęłam w sumie cztery różne sztuki +chleb z ziarnami, koniec końców wyszło wszystkiego razem 1238 kcal. Pocieszam się tylko, że nie obżarłam się na spotkaniu (ostatecznie nie siedziałyśmy w domu, tylko spotkałyśmy się w grycanie ![]() A dziś było tak: 1.Płatki oatibix(25g)+ Łaciate 0%(100g)+suszona żurawina(10g)+1pomarańcza (195g) - 232 kcal 2.1 jog.nat.ze zbożami Activia(125g) - 108 kcal 3.1 jajko+ szynka wędzona(20g)+makaron pełnoziar.penne Lubella(40g)+brokuły(100g ) 4.talerz zupy(wywar z chudziutkiej wołowinki - leżał całą noc w lodówce i nie zebrało się nawet najmniejsze oko+marchew(77g)+pietrusz ka(45g)+seler korzeniowy(20g)+cebula(27 g)+ziemniak(50g) - 134 kcal 5.papryka czerwona(67g)+ogórek surowy(84g)+kromka chleba z ziarnami "Fitness style"+butelka pitnej Activii malinowej z ziarnami(195g) - 252kcal Razem 1006 kcal ![]() Acha,i od wczoraj spadło mi 0,5 kg, ale jakieś to podejrzane, bo te jogurty...Ale jutro się jeszcze zważę, to się okaże, czy mam się już cieszyć ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Rozeznanie
|
a wiec, mam 174, lat 23, prawie 24 w zasadzie
planujemy dzidzie, wiec musze schudnac zeby pozniej przytyc...zapewne co planuje robic, a wiece przede wszystkim nie jesc slodyczy co jest moja zguba jesc na snadanie musi, tzn to bardizej owsianka z owocami, na drugie snaidanie kanpaka z razowcem, ale nie obmyslilam jeszcze co robic z chlebem i gdzie kupic prawdziwie razowy obiad- postaram sie gotowac dietetyczniej, trudne to bo maz musi dobrze zjesc, bo praca wymaga- jakos bede dzielila koacje- postaram sie unikac, albo jakies tez platki, salatka i ruch, tu gorzej bo nie przepadam, lubie basen, ale w godzinach kiedy moge jest zajety...a moze mi sie zaproponujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zadomowienie
|
a wiec, mam 174, lat 23, prawie 24 w zasadzie
planujemy dzidzie, wiec musze schudnac zeby pozniej przytyc...zapewne Addatoniewypada, ja za jakieś pół roku też bym chciała dzidzie (drugą) i też chce najpierw schudnąć, bo to co mi zostało z pierwszej ciąży+to, czego się dorobie w drugiej, to już stanowczo za dużo ![]() co planuje robic, a wiece przede wszystkim nie jesc slodyczy co jest moja zguba Taaaa, z kąd ja to znam ![]() jesc na snadanie musi, tzn to bardizej owsianka z owocami, na drugie snaidanie kanpaka z razowcem, ale nie obmyslilam jeszcze co robic z chlebem i gdzie kupic prawdziwie razowy Z chlebem ciemnym niestety trzeba uważać, na rynku jest mnóstwo pieczywa udającego ciemne, w rzeczywistości jest z mało wartościowej białej mąki, a dla ciemnego efektu zabarwia się je słodem, karmelem,itp. Najlepiej, jakbyś znalazła takie z wypisanym składem obiad- postaram sie gotowac dietetyczniej, trudne to bo maz musi dobrze zjesc, bo praca wymaga- jakos bede dzielila Tu będzie ciężko, bo to podwójna robota, ale trzymam kciuki, by Ci się udało ![]() koacje- postaram sie unikac, albo jakies tez platki, salatka Rezygnowanie z kolacji nie jest najlepszym pomysłem, bo to spowalnia metabolizm na noc ![]() ![]() i ruch, tu gorzej bo nie przepadam, lubie basen, ale w godzinach kiedy moge jest zajety...a moze mi sie zaproponujecie?[/QUOTE] Może jakieś ćw w domu +spacery? Ja akurat w domku nie ćwiczę, ale inne dziewczyny na pewno Ci coś doradzą ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Wtajemniczenie
|
Laseczki, ale wiecie, że żeby wykarmić dzidzię w brzuchu to trzeba jeść więcej o ~300-400kcal a nie jak chora krówka?
![]()
![]() |
#2085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Warzywa nadrabiam w pracy (subwayowskie posiłki). A serio nigdy nie mierzyłam t/w/b, a chudłam. Nie chce mi się szczerze :P Staram się jeść racjonalnie i zdrowo. Jem tłuszcze, białko, węgle, witaminy, pierwiastki. Wiem, że moim błędem jest jedzenie 1000 kcal, powinnam 1200.
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
sorki że się nie rozpisuję ale tylko na chwilkę weszłam bo padam na twarz...sukienka jest boska, też bym chciała taką...może kiedyś:/
a co do sali to w niektórych miejscach trzeba wcześniej nawet niż dwa lata, więc tak to niestety wygląda:/ Witaj adda przyłącz się i bierz się w garść ![]() ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Wtajemniczenie
|
o kurcze, nutella, 10 kg to już spore osiągnięcie
![]() ![]()
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Życzę wytrwałości i jak najmniej potknięć - najlepiej wcale ![]() U mnie wczoraj ta jak pisałam - Ok ![]() Dzisiaj: I - 40 g płatków + 200 kefir II - jabłko (ok. 150g) + marchewka (200g) III - 400 g kalafiora + 80 g szpinaku + ok. 100 g piersi z kurczaka smażonej na łyżeczce oliwy z kostką rosołową IV - 50 g twarogu wymieszanego z posiekanym ogórkiem + 2 chrupkie V -? nie wiem jeszcze ![]() Rano ćwiczenia odhaczone, chociaż szło ciężko jakoś.. Do ćwiczeń w domu możesz sobie pościągać filmiki treningowe - zumba, fitness, albo ćwiczenia claudii schiffer - są różne na 40 min (ciężkie), na 10 min, w zależności ile masz czasu ![]() Zawsze to trochę ruchu i pozornie nie ćwiczysz sama ![]() Waga ruszyła.. powoli ale spada ![]()
#2089 |
Rozeznanie
|
Ada witaj
![]() Dzięki Dziewczyny ![]() Moje żarło na dziś: Ś: 80g razowca + plaster łososia wędzonego 80g + polędwica + sałata 20g + kawa z mlekiem (348kcal) II Ś: 2 wasy + plaster żółtego sera i plaster polędwicy + sałata (190kcal) O: puszka tuńczyka w sosie własnym 130g + mix fasolek różnego typu (310kcal) P: kiwi (42kcal) K: 3 wasy + pasztet podlaski 50g + pomidor 100g + sałata (200kcal) Razem 1090 kcal B-90g W-113g T-30g Dużo białka... wiem ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Rozeznanie
|
hłe, ale ja sie tak nie pilnuje jak wy z kaloriami, nie chce mi sie zwyczajnie
na sniadanie zjadlam troche salatki z brokula,kukurydzy i szynki, plus majonez z jog.nat jako lacznik skladnikow- nie duzo jej jogurt z ziarnami i mandarynki 3? duzo w prownaniu z wami, ale...to tak lepiej niz kanapki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Thenerdqueen z tymi kcal w ciąży jest tak jak napisałaś, niestety, ja w ciąży przegięłam w drugą stonę, bo te 300kcal urosło do conajmniej1000 ![]() Akasha fajnie, że waga Ci ruszyła! Strasznie chciałabym już dojść do tego punktu gdzie Ty jesteś, miałabym wtedy zaliczony pierwszy cel, ale jak tylko zobaczę na wadze szóstkę z przodu, to też będzie cudowna chwila ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze - mi ruszyło bo się katuję na tym orbitreku codziennie od 5 rano. Oby do kolejnej tabelki spadło trochę ![]()
![]() |
#2093 |
Zadomowienie
|
Yenna, oczywiście ja to rozumiem! mojej mamie też nie chce się liczyć wszystkiego i robi to "na oko"... jednak sama po sobie widzę, że jak nigdy udaje mi się teraz nabrać tyle płatków ile chcę zjeść czy ukroić tyle warzywa ile potrzebuję, bo już mniej więcej wiem ile to będzie ważyć
![]() WyrafinowaySmak, troszkę dużo białka, ale niestety sama wiem, że białko na diecie smakuje bardzo dobrze! tu jakaś rybka, tam mięsko, w międzyczasie jogurt, a wszystko ma w sobie dużo białka. Nie mniej - ładny jadłospis! ![]() akasha, cieszę się, że waga zaczyna Ci lecieć! ![]() U mnie dzisiaj: I. 2 kromki razowca, 2 plastry serka żółtego hochland, 20g papryki czerwonej II. 2 ciasteczka owsiane, 160g pomarańczy III. 130g banana IV. 150g pieczonej piersi z indyka, 130g brokuła, 130g marchewki, 50g groszku, 30g śliwek suszonych V. 150g serka białego bieluch, 25g szczypiorku, 50g rzodkiewki, 3 kromki chrupkiego Razem: 1095kcal, B:65g, W: 133g, T:31g
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Raczkowanie
|
ja też się bardzo cieszę
![]() ![]() W weekend jak nigdy zero znajomych i imprez - chyba że coś niespodziewanego wyskoczy.. Mam nadzieję w tabelce mieć tym razem spadek ![]() Odkryłam genialny sok dzisiaj - ananas+ grejfrut - 100 ml tylko 10 kcal ![]() ![]() ![]() Hortex - wersja light. Niestety w tabele-kalorii jest źle wprowadzony... Już wiem co będzie moją popitką na kolejnych imprezach - genialne zastępstwo dla coli, czy innych soków ![]() Na koniec dnia - nie przekroczyłam 1100 kcal ![]() ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2012-01-12 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() wejscie mi sie udalo, wszyscy byli mocno zaskoczeni, kilka osob mnie nie poznalo przez te nowa fryzurke, mowili ze zmienilam sie "in plus" ![]() ![]() ![]() problem mi sie jeszcze nie rozwiazal, chyba jutro sie rozwiaze... ale poki co sie nie przejmuje, nie bede sie stresowac na zapas ![]() jutro przywoza mi okna do domu ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Rozeznanie
|
oj dziewczyny! ale spieprzyłam!
waga dzisiaj stała, jak zwykle, mówię sobie, dobra, poczekam, może po kilku dniach się ruszy. ale nie zjadłam kolacji o godzinie, o której powinnam zjeść i miałam napad na słodkie! zjadłam snickersa, Kinder King, michałki, kit kat... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
Ja cały dzień się ładnie trzymałam, wyszło mi 1046 kcal, ale ucięłam sobie drzemkę wieczorkiem i obudziłam się z takim głodem na słodkie, że szok - zjadłam całego mikołaja z czekolady (dostałam go na mikołajki), który już długo stał i chciałam by jeszcze postał na oznakę tego, że trzymam dietkę i niestety się nie udało...nie wiem ile mógł mieć ale z 300 na pewno
![]() ![]() ![]() ale arsenal Ty to już w ogóle "przegięłaś"...kurcze ja jakbym zjadła kit keta, snickersa, Kinder King i jeszcze michałki to bym chyba zwymiotowała od słodkiego...i w ogóle skąd miałaś w domu aż tyle słodyczy? ja mam często jakieś cuksy, ale tylko wtedy gdy nocuje u mnie TŻ bo on je uwielbia, ale zawsze się staram by wszystko wyjadł, a jak coś zostawi to go tym podkarmiam następnego dnia by mnie to nie kusiło ![]() ja podam wagę jutro lub w sobotę - pewnie mikołaj odbije się na wadze:/
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Wtajemniczenie
|
a ja zjadłam chałwę 100g ale to się nie umywa do ilości arsenalki
![]() i jeszcze mam zakwasiska takie straszne okrutne, bo wczoraj biegłam jak szalona na autobus i naciągnęłam coś w nodze, potem jeszcze 40min na rowerku, a dziś znowu leciałam na przystanek spod uczelni, bo zauważyłam, że autobus jedzie (uroki uczelni na zadupiu, jeździ coś co 20 min, a było strasznie ciemno już i nie chciałam sama wracać na piechotę taki kawał drogi ![]() ![]() ..i kolokwium z angielskiego z 3 unitów na ~150 pkt...... ![]() aaa zapomniałabym: strój przyszedł ^_^
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-01-12 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Raczkowanie
|
akasha Ty to zawsze odkryjesz coś super dietkowego w sklepie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzeniowo dziś u mnie beznadziejnie, wyszłam z domu rano, a wróciłam o 18 :/ Cały dzień w biegu i stresie. Nie miałam nawet czasu iśc kupić sobie cokolwiek do baru na uczelni, zaledwie raz wyszłam sie wysikać :/ Przygotowałam sobie żarełko na zajęcia i nie wzięłam ze sobą (tzn. wzięłam jedynie jabłko ;/), więc jadłam wszystko co mi do ust wpadło, bo już w głowie mi się kręciło :/ tak więc dziś: I) 3 łyżki płatków osianych, 200ml mleka 0,5%, ok. 30-35g płatków Activita, odrobina cynamonu, 10g migdałów II) 250g jabłka III)3 paski czekolady z orzechami ![]() IV) po ok. 120g groszku Jamar i kukurydzy Kotlin, deser satino, ok. 80g ananasa V) "placek" (z 1 jajka i 6 łyżek mleka w proszku + 1 łyżki mleka 0,5% i połowy łyżeczki proszku do pieczenia), 140g chudego twarogu, 20g jogurtu nat., 100g pekińskiej, 2 marchewki, 1 chrupkie, 1 łyżka serka homo waniliowego, 100g rzodkiewek, 4 kosteczki "czekoladowe" dukana (zrobione z zamrożonej nutelli dukanowej). Cóż. Kalorycznie za dużo, głownie przez czekoladę, ale naprawdę to był wyjątkowo ciężki dzień i nie potrafiłam się opanować. Z drugiej strony nie jest najgorzej tak... Myślę, że spaliłam też sporo kcal, bo przez prawie 8 latałam w szpilkach, nogi to mi zaraz odpadną chyba + mózg pracował na pełnych obrotach. Tak czy siak - za mało piłam, nie było kiedy i jak, więc nie wiem nawet czy jutro wejdę na wagę. Umieram, jestem wykończona. Dobranoc. Z grubsza Was przeczytałam, ale nie mam siły odpowiadac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.