![]() |
#2581 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Cytat:
A ile Ty masz lat? ![]() Nie martw się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
ku...wa co za dzień, rano wyciągam list z banku-okzało się,że mojego osczędnościowego konta już nie ma -zamist niego wprowadzili konto,za które słono trzeba płacić...no kurczę.... potem dzwoni tż,ża nadal tęskni i czy można coś z tym zrobić-mówię mu,że nic i sam jest sobie tego winny....jadę z pracy i nagle koleś zajeżdża mój pas, zatrzymuje się, wysiada, i idzie mnie stłuc, za co? nie wiem... udało tylko mi się na wcisk pozamykać drzwi....i to już druga podobna sttuacja w tym tygodniu...naćpali się czy co ci damscy bokserzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2584 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
oj szybko minelo;D
adelaYyyy... no dzien nie ciekawy... ale szczerze?? to ten kierowca tak chyba za nic sie nie zatrzymal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
Ja już po pracy
![]() Santom ![]() ![]() ![]() Aq, weź się w garść dziewczyno! Ja strasznie żałuje, że się na TŻ wkurzałam, że nie był gotowy na zaręczyny, że nie wychodził z inicjatywą. A trzeba było dać chłopakowi czas i na spokojnie czekać. A jak Ty się z nim kłócisz, bo znajoma w ciąży a Ty nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zadomowienie
|
Skończyłam w grudniu 23.
adela nieciekawy dzień ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2588 |
Wtajemniczenie
|
jechałam swoim pasem zgodnie z przepisami,nie wiem o co mu common, zajechał drogę nie miałam jak uciekać, jego fura zajeła dwa pasy w poprzek. Jak zobaczył,że mam zamknięte drzwi to wkoncu wsiadł i pojechał.A propos wieku, a co ja mam powiedzieć jak mam 26?? no??
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-01-12 o 17:58 Powód: dopisane |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zadomowienie
|
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zakorzenienie
|
aq01 piona za coldplay
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Zadomowienie
|
Santom - prawdopodobne, że za nic na Adelke naskoczył, kolega z Gdańska opowiadał mi, że też raz kogoś przepuścił i koleś za nim w korku wyskoczył i mu uderzył pięścią w maskę i chciał Go lać...
![]() Adelko współczuję, a o co poszło z TŻem? Dzionek się kończy, nie mam siły, kurde wiem że grzeszę, ale chyba nie lubię swojej pracy... W ogóle najchętniej bym do niej jutro nie poszła. Masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() siedzę, płacę rachunki i zeruję konto... jeszcze wymyśliłam sobie drogi prezent dla TZ na urodziny... ale cóż, wiem, że się bardzo ucieszy, więc postanowiłam się spłukać (bilety na koncert) poza tym lenię tyłek ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w niedzielę była u mnie koleżanka która wychodzi za mąż 28 lipca - wesele na 160 osób, wczoraj była u mnie druga koleżanka, wychodzi za mąż równiez 28 lipca i lista weselnych gości na .... 230 osób ![]() ![]() Oj, współczuję (ale i zazdroszczę) urwania głowy w pracy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie jeśli w ogóle dojdzie do ślubu to będzie max 90 wiary ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2) wiesz, tu akurat decyduje fakt że rodzice tego chłopaka pochodzą z wielodzietnych rodzin gdzie jego mama miała 9 rodzeństwa, a tata 7 bodajże, oni już mają dzieci, te dzieci mają dzieci no i tak to się uzbiera niestety ![]() ![]() Aaaaa ja dziś wspomniałam mamie że zastanawiamy się nad cywilnym z TŻ. ![]() Reakcja gorsza niż się spodziewałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
jak mama zareagowala?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Rozeznanie
|
Delikatnie mówiąc - źle
![]() Gadanie typu: czemu tak?; nie tak Cię wychowywałam; to Ł. Cię przekabacił, tak?; cywilny to tylko "rejestracja/formalność" więc po co my tam? tylko Wy i świadkowie; tak będziecie siedzieć na kocią łapę; a kto Wam później dziecko ochrzci?; jak na Was będą patrzeć? ----- jednym słowem masakra ![]() Później jak zapytała już na spokojnie czemu o tym myślimy to powiedziałam że głównie ze względu na koszty, że księdzu trzeba zabulić, organiście, siostrze na kwiaty, suknia droższa, itp itd. to powiedziała że przecież oni nam dadzą kasę ![]() ![]() Sama już nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zresztą... w robocie chyba nigdy nigdy nie miałam prawdziwego doła ![]() ale wiecie, o tyle jestem zadowolona, że nie męczę się w tej pracy, to jest mega sukces! Fari bidulko, szkoda że mama źle zareagowała... może musi się oswoić z tą myślą? możesz napisać co powiedziała? a mi na gg właśnie napisał MĄŻ koleżanki, że zawsze mu się podobałam... fajny facet, kurna! ![]() zjadłam czekoladę, czuję ją w żołądku i jak położę się to dołoży mi się w boczkach! ![]()
![]() |
#2601 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Czy my o czyms nie wiemy ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko mnie sie dluzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oczywiscie sie dzis posprzeczalam z tz jak wracalismy z tancow ,tlumaczylam mu cos odnosnie tanca ,a on sie ze mna spiera ,ze nie tak ,po 15 minutach jednak przyznal mi świete "masz racje ,rzeczywiscie tak " ![]() ![]() ![]() Moniq ladny mi mąż ![]() ![]() Fari mama powinna uszanowac wasze zdanie ,na kocia lape zyc nie bedziecie ,a co do ochrzczenia dziecka to parafii mamy akurat pod dostatkiem w Polsce:P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-01-12 o 23:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ksiądz da Wam ślub za free jeśli widzi, że serio się nie przelewa poza tym nie trzeba mieć wszystkiego, wystarczy skromna suknia, wybór między fotografem a kamerzystą (a nie dwóch na raz), organiście 100zł i wsio
![]() |
#2603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, zmieniłam podpis, a co tam ;] choć przyznam, że 5,5 było jakieś ładniejsze ![]() ![]() no mąż... hm, fakt, że przesadził, ale to na prawdę bardzo fajny facet i z jednej strony urosło mi ego, że komuś takiemu mogę się podobać, ale z drugiej... niech to szlag, jak tak można! ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() pogadaj z TŻ, co myśli ja idę, dobranoc ![]()
![]() |
#2605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę źle mnie zrozumiałaś, a może to ja się nie wyrażałam klarownie ![]() ![]() ![]() Ogólnie kierowaliśmy się do tej pory tym że oboje jesteśmy negatywnie nastawieni do księży, ich hipokryzji itp. oboje wierzymy że Bóg jest, ale instytucja kościelna doprowadza nas do ****icy ![]() ![]() Dodatkowym argumentem były właśnie koszta ![]() ![]() W ostatnią niedzielę chciałam pogadać z TZem na ten temat że pojawiły się u mnie wątpliwości i część mnie chce kościelnego, miałam go zapytać czy wystarczy nam kasy itd. ale nie miałam kiedy bo przyjechał późno i zaraz przyjechała koleżanka, a później siedzieliśmy z rodzinką to przy nich nie będę z nim dyskutować. ![]() No i kurde dziś tak mi się wymsknęło mimowolnie o tym cywilnym i mama zaczęła drążyć temat i się nakręciła ![]() ![]() Edytowane przez Fari Czas edycji: 2012-01-12 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do meza kolezanki to ekhm.. co za facet... o swoja reakcje sie nie przejmuj kazdy lubi byc podziwiany a jak sie slyszy komplementy na swoj temat to od razu ego rosnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
ej lachonki jutro piatek trzynastego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- ojej aQ..juz niedlugo zamieszkacie razem..jak ja wam zazdroszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, może ![]() ![]() TŻ jest taki że jak powiem że chcę kościelny to bierzemy kościelny bo nie będzie chciał mi odebrać radości z tego dnia ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() Rety już 4 miesiące tylko? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ja pierdziu!!! Północ już ![]() ![]() Dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.