|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
a ja też lubie takie pioseneczki chluśniem |
|
|
|
|
#23882 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chulp za wszystko co bylo wymienione
![]() Jutro gra Milan w Copa Italia niech wygra i przejdzie do nastepnej rundy Mam ambitny plan zrobienia wlasnego avka z Filippkiem ciekwe co z tego wyjdzie
|
#23883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Maxi juz nie bije kup kup i sie zaprezentujesz no ale duuuuuzio tych piosenek ![]() no wiesz ... ja Ci juz go w testamencie zapisałam to będzie spuścizna ode mnie ... dla Ciebie ... ![]() Cytat:
jak dobrze że ta Wisełka jest eee no co Cytat:
jakby co to sie chłopakiem podzielić moge ![]() eeee mówcie mu poprostu Adaś
|
|
|
#23884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grają jutro o wszystko albo nic czy jakoś tak Cytat:
to niestety szara rzeczywistość ja dlatego staram sie utrzymać tą cienka granice ![]() dlatego tak nagle zrezygnowałam ze Smolarka, żeby później nie cierpieć ![]() dobranoc Cytat:
rób i nam sie pokaż w nowym avku ![]() ![]() sama zostałam
|
|
|
#23885 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam dziewczeta
chlusne na odchodne |
|
|
|
#23886 |
|
Zakorzenienie
|
chlup
edit: łeeee wywalają mnie z kompa
|
|
#23887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok ... a wiec pozegnalny Cytat:
Cytat:
hehhe.... o jaaa...maxi w spusciznie dzieki... ale ty sie nigdzie nie wybeirasz... wiec i maxia nie dostane fuksiara z ciebie...chociaz wisla jest... bo ja to nie mam co liczyc ![]() hahaha... moj brat mnie wlasnie zalatwil moja wlasna bronia XD ostatnio mnie wyzywal to go nagralam na dyktafon to dzis specjalnie mnie wlasnie denerwowal , zebym sie dala podpuscic... no i sie oczywiscie dalam... wrrr... szkoda tylko, ze on mnie bez podpuszczania wyzywa...gnojek maly...dlaczego inni maja takie rodzentwo fajne...tego żaboluda to ja czuje, ze nawet na swieta nie bede odwiedzac XD bo mnie do domu nie wpusci... ok ide... do wanny ;] dzis wygospodarowalam troche czasu... nie na prysznic...tylko na polezenie w wanience dobrej nocki do jutra...
|
|
|
#23888 |
|
Wtajemniczenie
|
Narazie 1 taki sobie zadna rewelacja
EDIT: AAAa Filippek nie zostal powolany na jutrzejszy mecz Dlaczego ![]() Ale mnie sie humor popsuł ide spac PApa
|
#23889 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Siatkarze wygrali . Jesteśmy już w półfinale, jutro gramy o 7 ostatni mecz w grupie z SiCz
|
||
|
|
|
#23890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#23891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze caly pokoj nauczycielski zyje meczem jednak nasi profesorowie to tez ludzie ![]() chociaz pani od geografii...ghem dzien popsula calej klasie :P magda dostala z kartkowki 2 z munisem ;]Cytat:
coz...pozostane przy wzdychaniu witam nie mialam ostatniej lekcji a wiec jestem w domciu juz jutro nie mam dwóch... ale iestety są jako okienka, bo gdzies w srodku lekcji... eszz...mam dzis kucie z matmy na klasowe zyczcie powodzenia...aleteraz posiedze...chociaz watpie, zeby ktos z was o tej porze był rzadek czekolady... i juz sie czlowiek lepiej czuje pozwole sobie jeszcze wtracic tytul artykulu z wp: Giertych: ograniczmy udział młodzieży w dyskotekach ![]() nalepiej to nas zamknijcie w piwnicy bez światła na czas bycia dzieckiem ![]() + troche mniej optymistycznie (urywek artukulu z bilda): In der Drittelpause des Eishockeyspiels Hannover gegen Krefeld antwortete 96-Ami Steven Cherundolo (27) im TV-Sender Premiere auf die Frage: Wird Jürgen Klinsmann (42) Nationaltrainer der USA? Nationalspieler Cherundolo: „Nach meinen Informationen JA.“
|
|
|
#23892 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
ach...dzisiaj nie miałam 2 godzin super jeszcza nasi siatkarze pokonali tych Rusków |
|
|
|
#23893 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
mam przerwe miedzy zajeciami wiec na chwile wpadlam ![]() Jak sie ciesze ze siatkarze wygrali
|
#23894 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny,
zrobiło się u nas trochę siatkarsko ja to prawie palce połamałam, bo przez trzy sety siedziałam ze skrzyżowanymi ale się opłaciło ![]() za siatkarzy (na dzień dobry) |
|
|
|
#23895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej tłinsie ech...znowu bliźniacza więź bo ja też nie miałam lekcji dzisiaij wszystkich i wcześniej wyszłam a co do geografii....to co prawda nie dostałam 2- X miał akurat okienko to z nim posiedzialam sobie |
|
|
|
|
#23896 |
|
Zakorzenienie
|
odnosnie zlotej pilki:
Na siódmym miejscu uplasował się Miroslav Klose (Werder Brema), zdobył najwięcej punktów z zawodników niemieckich - 29. Bawarczycy zajęli miejsca: 17 (Lukas Podolski) i 25 (Philipp Lahm) bayern: Przed Bawarczykami trudny tydzień - trzy mecze na Allianz-Arena. Rywalami będą Borussia Moenchengladbach, Inter Mediolan (Liga Mistrzów) i Energie Cottbus. ciekawe czy chociaz jeden mecz pokaza w tv :l aaa no i zapomnialam powiedziec...woczraj sie dowiedziałam, ze poldi juz wraca
|
|
#23897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu ....... Cytat:
i za bawarczyków |
||
|
|
|
#23899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogole to nei ja jestem najstarsza...gosia...pros ze mi tu dziewczyny do porzadku doprowadzic ![]() tja... pewnie wstrzasnelo nim, ze jak kahn odejdzie to ma szanse na stolek kapitana i teraz kombinuje jakby tu... XD tak sobie wlasnie przegladam 'gi' i nie wiem skad... bo zwykle tam gdzie wchodze sa same nowosci...ale jest zakladka z mundialu...grupa A ...oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i weszłam i sobie ogladam i wspominam
|
|
|
#23900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko siedziałam w bibliotece szkolnej |
|
|
|
|
#23901 |
|
Zakorzenienie
|
mykam na razie na obiadek i odrobic lekcje
żeby mieć z głowy |
|
|
|
#23902 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez zmykam...
fotki z WM dam wieczorkiem...naprawde tak milo mi sie wspomina ... hahha...nie wyszlam z kumpelami na spacer zanim sie mecz nie skonczyl...za kazdym razem czekalam grzecznie przed tv nic sie nei liczylo tylko tak patrze... i na zadnym zdjeciu z trybun... kiedy są pokazywane laski pilkarzy nie ma szwajniego dziewczyny ja bym nie opuscila zadnego meczu .... w zyciu xD ciekawe czy byla :Pi jest lehmanna syn...jakis taki wyrosniety XD i kobieta z brzuszkiem...na koszulce ma napis ' kleine 5' i strzalke na brzuch czyli wychodzi, ze pewnie laska kehla... ale jakos do niego nei pasuje :P moim skromnym zdaniem ![]() i oczywiscie fotki klinsiego...bo jakos podczas mundialu skromnie fotki dawalam jego miny robi profesjonalne ![]() ok ide...wieczorkiem wpadne
|
|
#23903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eehh.......ja też bym w życiu żadnego meczu nie opuściła, a tymbardziej na Mundialu Ci piłkarze nie wiedza co dobre uuuu ....... a to Kehl tatuśkiem bedzie ???
|
|
|
|
|
#23904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe fajnego masz brata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() taaaa, niech nas zamkną w piwnicy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
taaa, jak dorośniesz to pogadamy
|
|
|
#23905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
... jak ja bym miala go wychowywac jak bastek by sie go bal za piwnice i inne rodzaje 'bezstresowego' wychowania chcesz to ci odsprzedam mojego brata :P wyszkolisz go i mozesz oddac ciagle jak doroscniesz i jak dorosniesz ... a kiedy to bedzie... ? ----> 14 lutego moje panie... 14 lutego :rotf: ![]() a wiec moje wspomnienia mundialowe oparteo gi przedstawiam na watku...czyli fotki z seri : wir sind weltmeister der herzen achhhh...a w tle ciagle: eine liebe die nie endet lalaallala...wpadam teraz, bo potem mnie nie bedzie...bede sie douczac z matmy :P a poza tym brat mi kompa zajmie ;] fotki: a) basti - wszędziewciśninoga ![]() b) klinsi - c) mannschaft
|
|
|
#23906 |
|
Zakorzenienie
|
basti - aggressiv
![]() konkurs na najlepszą mine mundialu: moim zdaniem...wygrywa sznix ![]() jest tu ktos? ;>
|
|
#23907 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam wieczorna narada ?
Porszę o wiadomość o efektach ma PW
|
|
#23908 |
|
Zakorzenienie
|
meine mannschaft
|
|
#23909 |
|
Zakorzenienie
|
magda przedstawia:
a) wielki ból bali - czytaj: ból i wielka symulacja ![]() b) wielka radość klinsiego
|
|
#23910 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff................ja robię historię
Bastek też ma niezłe minki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

... rodzina a niby co 

dojczkowskie...o poldim, klinsim, bastim o nationalelf i te pe
...prawie 50 euro to kosztuje...i w Polsce ni ma
chlip...

. wypijmy za nas 
do jutra...