|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można ubrać najnudniejszy strój na świecie - przypuśćmy białą bokserkę i jeansy i wyglądać świetnie. Zwykłą bokserkę można kupić w przeciętnym osiedlowym sklepie, gdzie mają też majtki i skarpetki, za ok. 10zł, jeansy poza galeriami to zwykle ok.50zł. W zimie najzwyklejszy, jednokolorowy sweterek, bez żadnych napisów i innych pierdołek. a Kamila? ona nie może się normalnie ubrać, ona koniecznie musi stworzyć ekstra zestaw na miarę np. tego http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/01/08.html i co chciałam tą wypowiedzią przekazać - wg mnie gust albo się ma, albo nie. I czy ktoś może wydawać na ciuchy tysiące euro czy max.100zł raz na kilka miesięcy - gustu za kasę się nie kupi
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-01-12 o 20:59 |
|
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
CHAMEL?
naaajs
|
|
#395 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
U mnie w szkole była baaardzo otyła i baaardzo męska dziewczyna (włosy pod pachami, krzaczaste brwi, zero dezodorantu), która nosiła codziennie wielką, granatową, spraną koszulkę z napisem: "Pod tą koszulką jest to o czym marzysz". Serio.
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty pochwal się swoimi futrzakami Co do pogrubionego mam podobnie jak Ty, ostatnio opchnęłam kożuszek, w który się już nie mieściłam Nie sądzę, że akurat dla niego schudłabym do rozmiaru XS
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie uważacie, że może Kamila i jej natchniony blog to zwyczajna prowokacja?
Nie ona pierwsza robi z siebie dziwadło w Internecie. Gracjan Roztocki, jakiś Luntek i jego szajbnięta świta, Gregi (był nawet odcinek o nich w RwT) - są dwie opcje, albo ci ludzie są szurnięci na głowę, albo po prostu znaleźli sposób na bycie rozpoznawanym, bo jak widać dla niektórych to właśnie jest priorytetem. Nie to, co mówią, nie to, że źle mówią, ale ważne żeby w ogóle mówili. Dzięki czemu Jolka Rutowicz stała się znana? Ma talent aktorski, tańczy, śpiewa, działa społeczenie? Nie. Wystarczyło, że dobrze zagrała tępą tipsiarę, a ludzie wszystko to łyknęli jak... tak, jak to Doda określiła niedawno. Bardzo brzydko, ale kto słyszał, ten wie ![]() Nie zdziwcie się, jesli któregoś dnia, załamując ręce nad rzekomym brakiem gustu Kamili, przeczytacie na jej blogu, a może na jakimś forum, że zrobiła ludzi w bambuko. I że nie jest tandetną laską, tylko inteligentną prowokatorką, o której się pisze w gazetach
|
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osoby, tworzące blogi-prowokacje czy inne prześmiewcze akcje - z reguły piszą dane teksty czy układają zestawy celowo pod blog (np. wspomniane siostry Knys), ale prywatnie - chyba nie uważacie, że Damięcka wyskoczy w takiej kreacji do telewizji np.? ![]() http://warsawfashion.blogspot.com/ pierwszy z brzegu blog-prowokacja. zazwyczaj prowokacja nakręcana jest pod publiczkę, zdjęcia przemyślane, teksty inteligentne. a prywatnie - normalna osoba, nie jako ta kreowana na blogu . Kamila prywatnie jest taka sama, o czym świadczą np. jej zdjęcia na fb, gdzie ma foty sprzed 5 lat, a wtedy to nawet jej blog nie istniał poza tym szczerze wątpię, by specjalnie na potrzeby bloga kupowała np. kozaki za 399zł, jeśli widać, że nie jest bogatą osobą.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-01-12 o 21:31 |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://img6.imagebanana.com/img/c7mm...cznaitania.jpg Takie słit nie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam w gimnazjum, to jedna dziewczyna - typowa ubierająca się na szaro-buro kujonka - wyskoczyła raz we sciekle różowej koszulce z napisem "sweet crazy girl". Wszystkich rozwaliła i wcale tego przed nią nie kryliśmy. Na szczęście teraz jest moją przyjaciółką i razem śmiejemy się z tamtej jej koszulki
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popłakałam się ze śmiechu
|
|
#404 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A tak zmieniając temat to bardzo zastanawiają mnie lasencje z Szafy, które wrzucają swoje fotki w kusych sukieneczkach, koszulkach nocnych i erotycznej bieliźnie
Na krytyczne komentarze oczywiście odpowiadają masą bluzgów i kalsycznym "zazdrościsz". Przykład:http://szafa.pl/c7745216-czarna-sukienka.html http://szafa.pl/c7754968-biala-sukienka.html http://szafa.pl/c8596546-sylwestrowo.html |
|
|
|
#405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie komentarze i jak tu nie oceniać po wyglądzie
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez duplo Czas edycji: 2012-01-12 o 22:35 |
|
|
|
|
#408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#409 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale podobają mi się ogromnieCytat:
Cytat:
Cytat:
popłakałam się i zasmarkałam jednocześnie ![]() znałam jego bloga wcześniej, ale jakoś się nie wczytywałam, a jego notki są momentami lepsze niż "stylizacje" ![]() Cytat:
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, podczytuję was od jakiegoś czasu i przyznam, że po dzisiejszej dawce wieści - rozwalaczy jestem w ciężkim szoku... Wyjaśnijcie mi proszę po co to ludzie robią?
|
|
|
|
#411 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Kolejna dawka rozwalaczy. Te Panie szukają sobie mężów/sponsorów czy co? Nie rozumiem
Ta jeszcze twarz pokazuje...http://szafa.pl/c5444987-sexy-panter...yrkoniami.html http://szafa.pl/c5444877-sexy-kicia-...z-koronka.html http://szafa.pl/c5444824-z-pazurkiem.html |
|
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy one nie wiedzą, że w internecie wszystko trwa wiecznie? Wstyd! ![]() obiecane zdjęcia czapek, robione na szybko, bo późno już, brązowa ma kokardkę i normalny kształt, tylko mi się wygięła aż mi niedobrze, że dotykam tego
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet mi przez myśl nie przeszło, ze to może być prowokacja. Jaka prowokacja zresztą? Ona nie robi nic nadzwyczajnego, nie jest dziwadłem na skalę np. tego pana z Warszawy (którego uwielbiam za pomysł, czas poświęcony na tę maskaradę i miny na zdjęciach ) i innych "osobistości", ona po prostu nie ma gustu. Do tego dochodzą te nieumiejętnie cykane foty i przekonanie, ze wszystko co robi jest w najlepszym wydaniu. I dzielenie się tym przekonaniem
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2012-01-13 o 08:36 |
||
|
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boskie! |
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Stylizacja "Wychodzę wiośnie na przeciw: mnie rozwalił
|
|
|
|
#416 |
|
Żona Gargamel
|
Ejj dziewczyny! Poszłam za waszym przykładem i znalazłam Kamile na facebooku ale nie ma tam wielu zdjęć bo tylko 11 i w drugim folderze 5, wywaliła je po waszym wczorajszym nalocie czy wlazłam na zły profil?
Bo niby wszystko się zgadza
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Mnie w związku z jego blogiem rozwala to, jak wiele osób dało się nabrać
Moja znajoma kiedyś wstawiła go na facebooku, oczywiście zaraz lawina śmiechu w komentarzach, a jak napisałam że to na 100% prowo - to zaczęli mi wmawiać, że istnieją ludzie naprawdę tak głupi, jak ten koleś. Aż mam ochotę powiedzieć, że rzeczywiście istnieją, nawet w dużych ilościach
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

A Ty pochwal się swoimi futrzakami
Nie sądzę, że akurat dla niego schudłabym do rozmiaru XS 

67,7 67 66 65 64 63 62 61 60