Ostatnio testowałam - cz. III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 21:28   #1951
jarzo83
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio testowałam - cz. III

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
To nie te co ja kiedyś tam miałam

Kasiu teraz testuję Tauery ale to nie mój styl raczej za to kocham Mugleraoprócz Womanity

Do mnie Mugler nie przemawia i sie ciesze ja i moja kieszena wzielam sobie ostatnio samplerka tea for two i czekam az przyjdzie bom strasznie ciekawa tego zapachu chcialabym taka herbatka pachniec, no ale moje wyobrazenie o tymze zapachu bedzie pewnie daleko odbiegalo od tego jaki rzeczywiscie sie okazea jaki Tauer jest??oprocz tego ze drogiporown alabys do czegos?
jarzo83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:33   #1952
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez jarzo83 Pokaż wiadomość
wzielam sobie ostatnio samplerka tea for two i czekam az przyjdzie bom strasznie ciekawa tego zapachu chcialabym taka herbatka pachniec, no ale moje wyobrazenie o tymze zapachu bedzie pewnie daleko odbiegalo od tego jaki rzeczywiscie sie okaze
TeA For Two an samym poczatku to dla mnie miks tytoniu z zieloną herbatą Ale wybaczam mu to, później się pięknie rozwija

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:50   #1953
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
TeA For Two an samym poczatku to dla mnie miks tytoniu z zieloną herbatą Ale wybaczam mu to, później się pięknie rozwija

No to moze byc problem bo tytoniu nie cierpieale zielona herbatke kocham, ale ja suzkam takiej mocnej herbaty z odrobinka cukru i jakby kapka cytrynkiistnieje cos takiego??kiedys na ulicy przemknela obo mnie Pani ktora tak cudownie pachniala taka herbatka, ze zaluje teraz ze nie pobieglam za nia sie zapytac co na sobie miala
Stary 2012-01-12, 22:55   #1954
skarbiatko
Zakorzenienie

pierwsze, pobiezne nieco testy :

Pentachords Auburn
nie umiem nawet określić tego zapachu po pierwszym teście, gigantycznie się rozczarowałam , nie ma nic co obiecywały nuty. Jutro ponowię testy bo nie wierzę
kawałk filcu, co najwyżej pudełko w którym 30 lat temu była jakaś przyprawa, hmm po 30 latach trudno wyczaić co to było......

Pentachords Verdant
, podobny do Nomad Tea CdG,zawilgotniałe haszcze, miejscami zielone , w wiekszości jednak pociemniałe i bure od wilgoci

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:08   #1955
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No to moze byc problem bo tytoniu nie cierpieale zielona herbatke kocham, ale ja suzkam takiej mocnej herbaty z odrobinka cukru i jakby kapka cytrynkiistnieje cos takiego??kiedys na ulicy przemknela obo mnie Pani ktora tak cudownie pachniala taka herbatka, ze zaluje teraz ze nie pobieglam za nia sie zapytac co na sobie miala
Ja tez tytoniu nie cierpię. Ale może Ty wyczujesz w poczatkowych nutach samą zieloną herbatę. Bo ile nosów tyle opinii
Tak czy siak, ja swoją wymiankową flaszkę T4T bardzo pokochałam i ani mi w głowie ja wrzucic na targowisko mimo początkowego zapachu, który mnie trochę męczy.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2012-01-12, 23:24   #1956
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tytoniu nie cierpię. Ale może Ty wyczujesz w poczatkowych nutach samą zieloną herbatę. Bo ile nosów tyle opinii
Tak czy siak, ja swoją wymiankową flaszkę T4T bardzo pokochałam i ani mi w głowie ja wrzucic na targowisko mimo początkowego zapachu, który mnie trochę męczy.

Podziele sie opinia jak probas dolecia jakas mala podpowiedz co do czarnej herbaty
Stary 2012-01-12, 23:59   #1957
BlueberryMilkshake
Zadomowienie

Cytat:
Podziele sie opinia jak probas dolecia jakas mala podpowiedz co do czarnej herbaty
Spróbuj Au The Rouge Bvlgari
BlueberryMilkshake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:03   #1958
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueberryMilkshake Pokaż wiadomość
Spróbuj Au The Rouge Bvlgari

Dzieki, zastanawailam sie ostatnio nad black podobno tez cos czuc herbate a Twoja propozycja to chyba unisex jest?
Stary 2012-01-13, 00:06   #1959
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

Pentachords Auburn
nie umiem nawet określić tego zapachu po pierwszym teście, gigantycznie się rozczarowałam , nie ma nic co obiecywały nuty. Jutro ponowię testy bo nie wierzę
kawałk filcu, co najwyżej pudełko w którym 30 lat temu była jakaś przyprawa, hmm po 30 latach trudno wyczaić co to było......

Pentachords Verdant
, podobny do Nomad Tea CdG,zawilgotniałe haszcze, miejscami zielone , w wiekszości jednak pociemniałe i bure od wilgoci
No właśnie, kurcze, tego niestety się spodziewałam po netowych recenzjach. Ale daj Skarbku znać koniecznie jutro, czy to prawda!

A biały pentachord, ktoś wąchał? Bo jakos łaskawiej jest recenzowany...

OlaVS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:26   #1960
Parabelka
Panaroja

Cytat:
T4T dla mnie na pczątku jedzie intensywnie dymem z wędzonej ryby (konkretnie makreli) - w końcu ta herbatka to lapsang wędzony

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:36   #1961
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
T4T dla mnie na pczątku jedzie intensywnie dymem z wędzonej ryby (konkretnie makreli) - w końcu ta herbatka to lapsang wędzony
He he, dobrze, że mi nie jedzie dymem z wędzonej makreli, aczkolwiek nic nie mam przeciwko tej rybie i w takiej postaci
Ale mówiłam - ile nosów tyle opinii i skojarzeń

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2012-01-13, 09:03   #1962
BlueberryMilkshake
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki, zastanawailam sie ostatnio nad black podobno tez cos czuc herbate a Twoja propozycja to chyba unisex jest?
. Chyba wszystkie trzy herbatki z tej serii to unisexy.
BlueberryMilkshake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:34   #1963
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Po nieudanych zakupach w wątku z Perfumers Apprentice postanowiłam złożyć samodzielne zamówienie i już mogę cieszyć się olejkami I tak:

Guaiacwood okazał się być nutą mi znaną aczkolwiek zwykle w połączeniu z wanilią i piżmem, solo to bardzo gęsty, brązowy olejek, który z początku pachnie ogniskiem i palonymi liśćmi a po czasie staje się cierpki i wytrawny - dobrze go czuć w Terre Hermesa

Styrax to zapach słodkawego kleju biurowego, białego w tubce zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam...

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:49   #1964
RenWier
Zakorzenienie

Cytat:

Pentachords Auburn
..hmmmm.. nie powiem, toś mnie pocieszyła
RenWier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:05   #1965
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
Po nieudanych zakupach w wątku z Perfumers Apprentice postanowiłam złożyć samodzielne zamówienie i już mogę cieszyć się olejkami I tak:

Guaiacwood okazał się być nutą mi znaną aczkolwiek zwykle w połączeniu z wanilią i piżmem, solo to bardzo gęsty, brązowy olejek, który z początku pachnie ogniskiem i palonymi liśćmi a po czasie staje się cierpki i wytrawny - dobrze go czuć w Terre Hermesa
.

Zazdroszczę zakupów

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez RenWier Pokaż wiadomość
..hmmmm.. nie powiem, toś mnie pocieszyła
ano , dziś od rana noszę Auburn znowu , poczatkowo pachniał mi troszkę tytoniem i cytrusami, cynamonu nie czułam wcale , teraz, po 2 godzinach właściwie ostał sie na łapie jeno cień zapachu, kwaśny i taki jakby.... brudny , ta ostatnia faza coś już znanego mi przypomina, staram sie przypomnieć sobie co

Stary 2012-01-13, 10:07   #1966
selya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
Styrax to zapach słodkawego kleju biurowego, białego w tubce zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam...

jedno słowo i mija mi ochota na testy
klej jest oki
ale słodkawy klej

przetestować przetestuję, ale jakoś entuzjazm mi uleciał

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:11   #1967
RenWier
Zakorzenienie

Cytat:

ano , dziś od rana noszę Auburn znowu , poczatkowo pachniał mi troszkę tytoniem i cytrusami, cynamonu nie czułam wcale , teraz, po 2 godzinach właściwie ostał sie na łapie jeno cień zapachu, kwaśny i taki jakby.... brudny , ta ostatnia faza coś już znanego mi przypomina, staram sie przypomnieć sobie co
... w tym momencie straciłam nadzieję
RenWier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:26   #1968
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Do mnie Mugler nie przemawia i sie ciesze ja i moja kieszena wzielam sobie ostatnio samplerka tea for two i czekam az przyjdzie bom strasznie ciekawa tego zapachu chcialabym taka herbatka pachniec, no ale moje wyobrazenie o tymze zapachu bedzie pewnie daleko odbiegalo od tego jaki rzeczywiscie sie okazea jaki Tauer jest??oprocz tego ze drogiporown alabys do czegos?
Herbatka dla mnie pachnie ładnie, nie pozbędę się jej ale pachnieć nią też nie chcę
mam dużo zapachów które mi się podobają ale nie koniecznie są dla mnie noszalne

Tauer to dla mnie straszna nisza, ciężko opisać te zapachy zwłaszcza jak się nie umie tak jak ja
Dla mnie coś jest ładne albo nie no i nie rozróżniam większosci nut żeby je rozebrać na czynniki pierwsze.

Z Tauera narazie mogę powiedzieć że Orange Star na mnie pachnie jak odświeżacz powietrza
Miriam to szypr, Pentachord White nie umiem opisać ale z trwałością kiepsko. Czekam jeszcze na Zetę,Incense Extreme i Le Maroc. Zobaczymy co to za cuda

I zauważyłam u siebie dziwną rzecz: mam wiele zapachów które nie będę nosić ale lubię je mieć, Wy też tak macie?

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2012-01-13 o 10:27
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:15   #1969
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:

matko kochana az sie boje, makrele kocham jesc, ale nie chcialabym pachniec dymem z niej ani tez sama makrelajakie to dziwne ze jeden nos potrafi tak zachecic do testow ze czlowiek by od razu kupil nawet w ciemno, a drugi tak zniechecic ze przechodza wszelkie ochoty na testy:roz a:podziele sie wrazeniami

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:

I zauważyłam u siebie dziwną rzecz: mam wiele zapachów które nie będę nosić ale lubię je mieć, Wy też tak macie?

Ja rowniez tak mam, podobaja mi sie tyllko z probasow ale nosic nie zamierzam ja tak mam np z Kenzo, Le Monde Est Beau EDT, typowy swiezak, cytrusy przewazaja , totalnie nie moja grupa olfaktoryczna a jednak mi sie podoba, cos mnie do niego ciagnie
Stary 2012-01-13, 11:56   #1970
OlaVS
Zadomowienie

Ha, ja butlę Le Monde zawsze też muszę mieć, choć używałam głównie we wczesnej młodości. Ale teraz też czasem w lecie się psiknę.

Co do Tauera - to nisza ekstremalna. O ile nisza stricte kadzidlana jest już oswojona i stała się jakimś tam określonym trendem, o ile Artisan to Artisan i wiadomo czego można się mniej więcej po nim spodziewać, o ile takie Rosine to całkiem mainstreamowa nisza można powiedzieć, o tyle kompozycje Tauera są nieprzewidywalne - jak dla mnie.
Dotąd żadnego zapachu z jego linii nie byłabym w stanie nosić. Swego czasu podobał mi się bardzo L'Air du Desert Maroccain - ale też nie na tyle, by nosić. Pachnie jak ostry wiatr pustynny z piaskiem żwirem wwiercającym sie w śluzówki, a w tle echo spalin z autostrady przecinającej ową pustynie i jeszcze dalsze echo ogrodów.

Natomiast Le Maroc Pour Elle to nisza nawet na miarę Tauera. Zapach megajaśminowo-orientalny. W czasie, gdy go testowałam (jedna kropla na nadgarstek, nie jakieś tam testy całościowe, nie!) moja cztero- czy pięcioletnia wówczas córeczka pouczyła mnie tonem pani przedszkolanki, że po wyjściu z toalety należy myć ręce.

Orange Star jest megamydlane - mnie się to bardzo podoba, ale kurczę tam kadzidło jest domieszane. Wybrzmienie przypomina L'Air Du Desert.

Bardzo ciekawe i wyjątkowe są Une Rose Chypree oraz Incense Rose - ale trzeba w nich zagustować. Ja niestety jakoś nie zagustowałam.

Zeta mi się nie podoba - jakieś popsute kwiatki.

Incense Extreme - gładkie kadzidło. Dla kogoś, kto to lubi.

Une Rose Vermeille to bardzo słodziutka, kandyzowana różyczka - jakby nieniszowa i nietauerowa.

Pentachordów nie znam i nawet nie wiem, czy chcę znać...

A tymczasem testuję nabyte w ciemno Birmane EDT Van Cleef&Arpels. Zapach w stylu niewspółczesnym, ale i nie staroć żaden; czytałam recenzje, że to ciepły orient, a ja tymczasem czuję co innego. Zdecydowany, bardzo perfumeryjny kwiatowiec, z domieszką optymistycznych owoców, przyciemniających lekko nut orientalnych i czymś świeżym. Klasyka, wcielenie kobiecości. Powiedziałabym, że nic nowego i nic specjalnego, gdyby nie fakt, że to wszystko razem jest AŻ TAK ŁADNE...

Edytowane przez OlaVS
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:59
Stary 2012-01-13, 12:03   #1971
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaVS Pokaż wiadomość

Dotąd żadnego zapachu z jego linii nie byłabym w stanie nosić. Swego czasu podobał mi się bardzo L'Air du Desert Maroccain - ale też nie na tyle, by nosić. Pachnie jak ostry wiatr pustynny z piaskiem żwirem wwiercającym sie w śluzówki, a w tle echo spalin z autostrady przecinającej ową pustynie i jeszcze dalsze echo ogrodów.

Nowa L'Air du Desert jest moim zdaniem pozbawiona tego wwiercającego się piasku, już nic nie drapie, ucichło, uspokoiło się , jakby została okrojona z tej początkowej fazy

tak mi się przynajmniej wydaje... po pierwszym pobieżnym teście

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2012-01-13 o 12:05
Stary 2012-01-13, 12:06   #1972
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
moja cztero- czy pięcioletnia wówczas córeczka pouczyła mnie tonem pani przedszkolanki, że po wyjściu z toalety należy myć ręce..
no ale ja też tak go czuję

To mnie Zetą nie pocieszyłaśno ale poczekamy

Lubię szypry, nawet Habanita mi się podobaale nie na tyle żeby go nosićTauer ma ładne różane szypryjak narazie to najbardziej noszalne Jego zapachy dla mnie
Bardzo lubię chodzić do Galilupięknie tam pachnie i zawsze kupię jakieś próbeczki ale tylko raz pachniałam zapachem stamtąd.Ale lubię sobie wyciągnać te zapachy i wąchać.To nie choroba co?

Stary 2012-01-13, 12:17   #1973
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Nowa L'Air du Desert jest moim zdaniem pozbawiona tego wwiercającego się piasku, już nic nie drapie, ucichło, uspokoiło się , jakby została okrojona z tej początkowej fazy

tak mi się przynajmniej wydaje... po pierwszym pobieżnym teście
To nie tylko przebutelkowali, ale i przeformułowali??!! Co to się wyprawia!....

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Bardzo lubię chodzić do Galilupięknie tam pachnie i zawsze kupię jakieś próbeczki ale tylko raz pachniałam zapachem stamtąd.Ale lubię sobie wyciągnać te zapachy i wąchać.To nie choroba co?
Ja też tam czasem chodzę i też tylko kupuję próbki. Najpierw się tak trochę wstydziłam, teraz jakoś mniej. Bo prawda taka, że mnie to bogactwo tych dziwnych zapachów bardzo interesuje, ale żeby chodzić w tym... eeee.... no właśnie.
Choć plan mam taki, że kupię w końcu L'Ombre dans l'Eau - jak się zrobi ciepło. Zatsanawiam się też nad Jardin de Kerylos, ale jeszcze muszę potestować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 12:21   #1974
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
To nie tylko przebutelkowali, ale i przeformułowali??!! Co to się wyprawia!....
.
Na to wygląda Incense Extreme ponoć też, nie wziełam teraz ani ml nie mam jak porównać, ale Basiek twierdzi że straciło moc

W ogóle muszę chyba stwierdzić, że naklepał Tauer tych zapachów trochę ostatnio i ilość nie poszła w jakość niestety, straciły one COŚ, są po prostu nijakie, te kilka pierwszych miały charakter, mogły się podobać albo nie ale były jakieś, a Pentachordsy, Zeta...... bezpłciowe są i tyle....

Jeszcze Miriam obczaję

Stary 2012-01-13, 12:30   #1975
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Uuu! Jak T4T to wędzona makrela (ja w t4t nie czuje makreli ino lekkiego lapsanga z kandyzowanym cukrem) to co byś powiedziała na Eau de Fier (A. Goutal)?

Cytat:
matko kochana az sie boje, makrele kocham jesc, ale nie chcialabym pachniec dymem z niej ani tez sama makrelajakie to dziwne ze jeden nos potrafi tak zachecic do testow ze czlowiek by od razu kupil nawet w ciemno, a drugi tak zniechecic ze przechodza wszelkie ochoty na testy:roz a:podziele sie wrazeniami
Hmmm! nie trzeba się tak od razu bać. Ja np. nic a nic żadnych ryb w T4T nie znajduję.
Ale z drugiej strony nos bywa zgubny i jest podatny na sugestie innych.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:47   #1976
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja też tam czasem chodzę i też tylko kupuję próbki. Najpierw się tak trochę wstydziłam, teraz jakoś mniej. Bo prawda taka, że mnie to bogactwo tych dziwnych zapachów bardzo interesuje, ale żeby chodzić w tym... eeee.... no właśnie.
Choć plan mam taki, że kupię w końcu L'Ombre dans l'Eau - jak się zrobi ciepło. Zatsanawiam się też nad Jardin de Kerylos, ale jeszcze muszę potestować.
Figa kocham ale nie wiem czy chcę nosić
Za to bardzo miła Pani mi polecila Wodę Hesperydową, jest piękna, taka letnia ale nie ma ogona co mi przeszkadza

Cytat:
W ogóle muszę chyba stwierdzić, że naklepał Tauer tych zapachów trochę ostatnio i ilość nie poszła w jakość niestety, straciły one COŚ, są po prostu nijakie, te kilka pierwszych miały charakter, mogły się podobać albo nie ale były jakieś, a Pentachordsy, Zeta...... bezpłciowe są i tyle....

Jeszcze Miriam obczaję
Miriam poszła u mnie jako pierwsza na testy, dla mnie szypr niszowy, mam nadzieję że Ci się spodoba
Nie znałam wcześniej zapachów Tauera ale z tego co piszecie to cena nie jest adekwatna ani do jakości ani do wcześniejszych zapachów

Stary 2012-01-13, 13:20   #1977
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Hmmm! nie trzeba się tak od razu bać. Ja np. nic a nic żadnych ryb w T4T nie znajduję.
Ale z drugiej strony nos bywa zgubny i jest podatny na sugestie innych.
co nos to opinia zobaczymy jak przyleci, juz sie nie moge doczekac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 07:05   #1978
renia30
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam podobne wrażenie, może zamiast makreli czułam inne grillowane nie-rybne mięsa

renia30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:40   #1979
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez renia30 Pokaż wiadomość
Miałam podobne wrażenie, może zamiast makreli czułam inne grillowane nie-rybne mięsa
Jak przyjdę do domu to muszę ją powachać, bo nie przypominam sobie aż takich zapachów w niej

Stary 2012-01-14, 12:44   #1980
ropuszka
Zakorzenienie

Musze sie pozalic, ze smierdze okrutnie:
Valentino edp nie ma tego w perfumeriach naszych (z tej marki sprzedaja chyba tylko nowosc - Valentine), ale sa recenzje w KWC (taki rozowy flakonik z czarnym korkiem). Pachnie toto jak podrobka czegos Tylko czego....? Nie moge sobie przypomniec, natomiast gdzies ktos porownal do Celebre i moge powiedziec, ze zapach jest wlasnie w tym klimacie, tylko niestety gorszy. Dosyc mocny, trwaly raczej, nalezy do nielubianej przeze mnie rodziny zapachow slodko-kwasno-pudrowych, nazywam je zreszta majtkowymi Sa po prostu zapyziale, jakby tuszowaly inny nieprzyjemny zapach.
Gold edp DKNY nie wiem czemu ta pani tworzy tylko 2 grupy zapachow: pod publiczke (jabluszka) i ekscentryczne (np. BC). Gold nalezy do drugiej grupy i coz moge powiedziec - kocham lilie, wyglad, zapach i nawet te pogrzebowe skojarzenia, ale Gold, choc pachnie troche liliami, momentami zalatuje czyms brzydkim. Moze mokra ziemia? Dentysta? Srodkami dezynfekujacymi? To jak bycie w 3 miejscach naraz: zakladzie pogrzebowym, kostnicy i oddziale zakaznym Bleh, juz wole Angel.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości