Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 11:53   #4681
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
My planujemy wyłącznie zabawę- "Kto się w styczniu urodził..." na początku wesela, tak dla poznania się gości, później oczepiny i to wszystko. Takiej typowej zabawy weselnej, gdzie do wygrania jest wódka nie będzie w ogóle. Nie lubimy tego z TŻem, więc zupełnie z tego rezygnujemy

są też inne fajniejsze bez picia przyśpiewki
Stary 2012-01-13, 11:53   #4682
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
melod_y nawet nie będe dopytywać o te pióra, bo one mi kompletnie nie leżą, gdyby góra była gładka to bym ją brała, nawet za taką cenę, ale w momencie kiedy jest w niej coś co mi ewidentnie nie psuje, no to nie moge się zmusić niestety.. albo i stety

U mnie też śnieg wali i to mocno Dodatkowo jest halny więc istna burza śnieżna!
A ja zaraz muszę za oknami jechać

Magdziu no nie tak od 7 w górę bo te dwie które wkleiłam to, z piórami 6770zł, a ta druga z odcinanym pasem na wys., bioder 4500, a obydwie to pronovias 2012.

Co do NIEZBĘDNIKA przedślubnego, jakkolwiek by to zabrzmiało MUSISCIE MIEĆ PARASOL w razie awarii W lipcu zeszłego roku moja przyjaciółka brała ślub, słuchajcie tydzień poprzedzający wesele ukrop afrykański, dzień ślubu: ulewa, 12 stopni na polu a to lipiec, wiatr, zimno, piździ jak w kielecki, a PARASOLA NIE MA! Zjeździłam w dniu ślubu pół Krakowa i nie udało mi się. Szli z czarnym, który trzymał Pan Młody, także zawczasu lepiej się opamiętać

A teraz relacja: jestem przemile zaskoczona. Zamówiłam pudełka w środę po 20 , zapłaciłam od razu, ale liczyłam że przyjdą na przyszły tydzień, a przyszły DZISIAJ

Pudełka składa się dosłownie w kilka sekund, nie trzeba nic kombinować, kleić itp, spód na zakładkę i już jest, miejsca do składania są wyżłobione więc zajmuje to nie więcej jak 15 sekund
skad sie u Ciebie wzial snieg u mnie ani jednego platka
Ja juz jestem po pierwszych zimowych szalenstwach, w swieta Bozego Narodzenia bylam w Bialce T. i bylo super mam nadzieje ze jeszcze znajde czas zeby posmigac na deseczce

piekne te pudeleczka musze zapytac w mojej cukierni jakie mamy w standardzie, bo wydaje mi sie ze kiedys widzialam u nich takie papierowe sliczne pudeleczka

a co do parasola to wlasnie zamierzam kupic jakis fajny i ogromny - wstepnie myslalam o jakims teczowym, pozniej moznaby go wykorzystac jakos fajnie na sesji no i zamierzam tez kupic sobie jakis slodki sweterek na wszelkie wypadek, bo bolerka niestety jeszcze nie widzialam ladnego

Cytat:
trwało to pół godziny i już spokój :P
Ja jutro z rana musze jechać do promotorki podać jej temat magisterki, a jeszcze nie wiem o czym będę pisać, waham się pomiędzy 2 tematami i nie mogę sie skłonić ku konkretnemu :/

melod_y bardzo proszę:
http://allegro.pl/slub-pudelka-pudel...004284100.html
podaj to moze pomozemy Ci wybrac

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A to mnie zmartwiłaś, ja też mam problemy z tarczycą, ale nikt mi nie powiedział, że to przeciwwskazanie do zachodzenia w ciążę. Aż muszę spytać moją panią gin.
to bardzo wazny czynnik, mi tez gin kazal zrobic na wstepie badanie poziomu tarczycy

Moi znajomi, nie bardzo bliscy (ale bardzo fajni!), u ktorych bylam na weselu w sierpniu ubieglego roku wlasnie sa w ciazy no i termin ma na poczatek czerwca wiec dzidzia bedzie miala miesciac na moim weselu i obiecali ze na pewno przyjda, chociaz na obiad albo na chwile wieczorem, ale powiedzieli ze jak nie bedzie zadnych komplikacji to na 100% beda

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:54   #4683
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no na zdjęciu ładnie wygląda. Tylko no właśnie.. różnie to jest na żywo.
Fajna jest. Powiem że lepszy jest taki prezent niż jak zwykle moi znajomi dawali tylko kosz kwiatów.
A taka ramka juz zostanie na zawsze.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

szczerze to ja się nie spotkałam jeszcze z jakimiś "fajnymi" zabawami.. Stąd też mam niesamowity uraz do oczepin
no ja np uczestnicząc w zabawie gdzie musieliśmy tańczyc na leżąco tango nie czułam się zażenowana tylko pokładałam się ze śmiechu, ale każdy ama różne poczucie humoru

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:56   #4684
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
To oczywiście pochwal się jak je będziesz mieć
Oczywiscie - fotka na wizaz rzecz konieczna!
Ja sie tez ciezko zastanawiam nad zabawami... nie chce jakis zenujacych ale cos chcialabym zrobic... na pewno bedzie "labado" czy jak sie to nazywa
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:57   #4685
baskaeta
Zadomowienie

to co powiecie o tym:

" Zabawa dla pełnoletnich ze względu na finał imprezy. Oczywiście można ją zmodyfikować tak, by pasowała do każdego wieku. W zależności od prowadzącego podczas tańca wykonywane są przeróżne figury.

Tańczymy w kółeczkach, okręcamy panie, łączymy się w pary, wymieniamy partnerki, wracamy do swoich partnerów itd. W przypadku pełnoletnich możemy wprowadzić dodatkową figurę: panowie klęczą, a panie tańczą wokół panów. Na koniec zabawy role się odwracają: panie klękają, panowie stają naprzeciwko, cichnie muzyka. Wszyscy oczekują, że teraz panowie zaczną tańczyć wokół swoich partnerek, a wodzirej mówi: tak właśnie panie chciałyby podziękować swoim partnerom. "

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-13 o 12:00
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:59   #4686
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no ja np uczestnicząc w zabawie gdzie musieliśmy tańczyc na leżąco tango nie czułam się zażenowana tylko pokładałam się ze śmiechu, ale każdy ama różne poczucie humoru
No właśnie przyznam sie bez bicia ze ja nie mam poczucia humoru jeśli chodzi o takie zabawy
Serio, czuję sie zażenowana i wogole unikam tych zabaw jak mogę.
Tym bardziej że tango na ziemi to nic w porównaniu do picia z butelki na czas która jest między nogami facetów

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:01   #4687
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie przyznam sie bez bicia ze ja nie mam poczucia humoru jeśli chodzi o takie zabawy
Serio, czuję sie zażenowana i wogole unikam tych zabaw jak mogę.
Tym bardziej że tango na ziemi to nic w porównaniu do picia z butelki na czas która jest między nogami facetów
no nie no bez przesady takich zabaw to my nie chcemy, wybierzemy takie zabawy w których my byśmy z chęcią uczestniczyli... i myślałam nad 3 zabawami, jedna dla par jedna dla pań i jedna dla facetów... tylko boje się że baby nie będą chciały wyjśc do zabawy bo są bardziej jakby to nazwac.. wstydliwe, bo o facetów to się nie martwię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-13, 12:05   #4688
baskaeta
Zadomowienie

my an pewno bedziemy miec karete bo ta jest fajna - barzdiej mi podchodzi niz zoo
Stary 2012-01-13, 12:05   #4689
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no nie no bez przesady takich zabaw to my nie chcemy, wybierzemy takie zabawy w których my byśmy z chęcią uczestniczyli... i myślałam nad 3 zabawami, jedna dla par jedna dla pań i jedna dla facetów... tylko boje się że baby nie będą chciały wyjśc do zabawy bo są bardziej jakby to nazwac.. wstydliwe, bo o facetów to się nie martwię
to pomyśl że na większości wesel jakich byłam, takie zabawy to norma...
Ostanio to facet by wygrać wódkę rozebrał się do majtek
Centralnie ściągnął wszystko (musiał sznur z ubrań zrobić czy coś takiego)
Nosz kurcze

Stary 2012-01-13, 12:07   #4690
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
to pomyśl że na większości wesel jakich byłam, takie zabawy to norma...
Ostanio to facet by wygrać wódkę rozebrał się do majtek
Centralnie ściągnął wszystko (musiał sznur z ubrań zrobić czy coś takiego)
Nosz kurcze
przy zabawie z "rurą" też jest takie prawdopodobieństwo tej zabawy nie chcemy bo jest beznadziejna.....
Stary 2012-01-13, 12:09   #4691
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
są też inne fajniejsze bez picia przyśpiewki
Tak, tak, wiem Nie zdecydowaliśmy się ostatecznie, która dokładnie będzie na naszym weselu, ale tę wszyscy znają i to był przykład dla zobrazowania tego co wykorzystamy u siebie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:11   #4692
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
przy zabawie z "rurą" też jest takie prawdopodobieństwo tej zabawy nie chcemy bo jest beznadziejna.....
już kiedyś pisałam:
Inne wesele, zabawa przy rurze. Dziewczyna na sam koniec ściąga facetowi spodnie wraz z bielizną.
Wszystko mu wszyło na wierzch, kamerzysta nagrał i nie wyciął z filmu

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Tak, tak, wiem Nie zdecydowaliśmy się ostatecznie, która dokładnie będzie na naszym weselu, ale tę wszyscy znają i to był przykład dla zobrazowania tego co wykorzystamy u siebie
Nie spotkałam się z tymi przyśpiewkami ale takie coś mi sie podoba. Ciekawe czy nasz zespół to zna
Wogóle to jednak szukamy teo drużby czy też wodzireja jak kto woli.. No ale ciężko jest bo Ci lepsi już maja zajęte terminy..

Stary 2012-01-13, 12:13   #4693
madzia2306
Zakorzenienie

są przeróżne przyśpiewki ale najlepsze to zna mój dziadek na weselu siostry zrobił taką furorę że nawet dj się przyłączył do śpiewania

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-13, 12:15   #4694
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
są przeróżne przyśpiewki ale najlepsze to zna mój dziadek na weselu siostry zrobił taką furorę że nawet dj się przyłączył do śpiewania
oooo to bedzie wesoło
Stary 2012-01-13, 12:16   #4695
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
oooo to bedzie wesoło
dziadek jest już leciwy ale pamięta tyle przyśpiewek że szok... mam nadzieję że na naszym weselu też zaśpiewa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 12:18   #4696
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Musisz (jesli dziadek na Twoim tez bedzie spiewal)po swoim weselu wrzucic to na wizaz

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2012-01-13 o 12:19
Stary 2012-01-13, 12:19   #4697
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
skad sie u Ciebie wzial snieg u mnie ani jednego platka
Ja juz jestem po pierwszych zimowych szalenstwach, w swieta Bozego Narodzenia bylam w Bialce T. i bylo super mam nadzieje ze jeszcze znajde czas zeby posmigac na deseczce

piekne te pudeleczka musze zapytac w mojej cukierni jakie mamy w standardzie, bo wydaje mi sie ze kiedys widzialam u nich takie papierowe sliczne pudeleczka

a co do parasola to wlasnie zamierzam kupic jakis fajny i ogromny - wstepnie myslalam o jakims teczowym, pozniej moznaby go wykorzystac jakos fajnie na sesji no i zamierzam tez kupic sobie jakis slodki sweterek na wszelkie wypadek, bo bolerka niestety jeszcze nie widzialam ladnego

podaj to moze pomozemy Ci wybrac
A gdzie mieszkasz?

Na razie tematy mam niesprecyzowane, ,mam promotorce powiedzieć na jakie temat chce pisać, zastanawiam się pomiędzy DDA a nastoletnimi matkami... I nie wiem... DDA niejako mnie dotyczy, bo mój TŻt to DDA, ale bardzo ciężko znaleźć grupę docelową, z koleii nastoletnie matki to temat łatwo dostępny do badań, w domach matek nieletnich dziewczyny są raczej wylewne i chętne do opowiadania o swoim życiu...

Cytat:
już kiedyś pisałam:
Inne wesele, zabawa przy rurze. Dziewczyna na sam koniec ściąga facetowi spodnie wraz z bielizną.
Wszystko mu wszyło na wierzch, kamerzysta nagrał i nie wyciął z filmu
ooo jjaaaa kino bambino!

Widzę że kilka z Was myśli już o dziecku... My z TŻtem też już zaczęliśmy się zastanawiać czy by nie zacząć myśleć poważnie o tym... ja bym bardzo chciała. z resztą ja już od jakichś 2 lat myślę o dziecku...
Stary 2012-01-13, 12:24   #4698
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Musisz (jesli dziadek na Twoim tez bedzie spiewal)po swoim weselu wrzucic to na wizaz
wrzucę napewno

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-13, 12:27   #4699
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie mieszkasz?

Na razie tematy mam niesprecyzowane, ,mam promotorce powiedzieć na jakie temat chce pisać, zastanawiam się pomiędzy DDA a nastoletnimi matkami... I nie wiem... DDA niejako mnie dotyczy, bo mój TŻt to DDA, ale bardzo ciężko znaleźć grupę docelową, z koleii nastoletnie matki to temat łatwo dostępny do badań, w domach matek nieletnich dziewczyny są raczej wylewne i chętne do opowiadania o swoim życiu...

ooo jjaaaa kino bambino!

Widzę że kilka z Was myśli już o dziecku... My z TŻtem też już zaczęliśmy się zastanawiać czy by nie zacząć myśleć poważnie o tym... ja bym bardzo chciała. z resztą ja już od jakichś 2 lat myślę o dziecku...
Temat o nieletnich matkach bardzo dobry.. Łatwiej znaleźć właśnie osoby w domach samotnych matek itp..
Bo jesli chodzi o DDA... nie kazdy się do tego przyznaje i jest to na prawde utrudnione..
A mogę wiedzieć co studiujesz?

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
wrzucę napewno
a może pożyczysz mi swojego dziadka na wesele?
Powiedz że znalazłaś mu przyjemną pracę na 1.09

Stary 2012-01-13, 12:29   #4700
tusia_m
Zakorzenienie

hejo Witam w piątek 13-stego

Widzę, że na tapecie są zabawy weselne - my na pewno będziemy mieć kilka. Ile? to się okaże w praniu. nie chcę żadnych zabaw na picie oraz obleśnych.

Siedzę i zajadam się nutellą Muszę domagnezować organizm hehe.
Weekend a ja znów mam zjazd na uczelni. w dodatku w niedzielę mam 2 zaliczenia :/ Także całe popołudnie dziś będę zakuwać

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:31   #4701
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Wierzycie w jakieś zabobony?
Uwielbiam piątki trzynastego

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Margido wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i duużo szczęścia!
Stary 2012-01-13, 12:37   #4702
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Temat o nieletnich matkach bardzo dobry.. Łatwiej znaleźć właśnie osoby w domach samotnych matek itp..
Bo jesli chodzi o DDA... nie kazdy się do tego przyznaje i jest to na prawde utrudnione..
A mogę wiedzieć co studiujesz?
DDA jest dużo na forach internetowych, więc mogliby wypełnić ankiety internetem, ale jednak wolałabym mieć osobe którą badan przed sobą, móc przeprowadzić wywiad itp a to na prawdę jest trudne w przypadku DDA, mój TŻt nie lubi o tym rozmawiać...

Studiuję pedagogikę społeczną
Stary 2012-01-13, 12:39   #4703
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Siema Ziomki

Margida z okazji urodzin Twych życzę Ci wszystkiego co najlepsze!!!! Dużo słonka i miłości, uśmiechu na co dzień i pociechy z córy!!!!! Do tego zdrówka i pomyślności

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Mam coś dla dziewczyn, które mają jakieś obiekcje co do swojego wyglądu w sukni...

Wprawdzie nie ślubne, ale rozłożyło mnie na łopatki.
Przy typowo męskim treningu jaki Marit stosuje, nie ma opcji by wyglądać inaczej. Ja i tak ją podziwiam, bo całą sobą poświęciła się dla sportu i wychodzi jej to!

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
cześć, wpadłam na chwile żeby sie pochwalić ż ejuż CHYBA wszystko mamy!!!
obraczki, całe stróje, kwiaty zamówione, kieliszki są, organista umówiony, auto jest, zakupy zrobione, aaa..nie mamy wódki na bramy ale to niech sie młody martwi.
i co najważniejsze sejse ślubną w plenerze będziemy mieli za darmo!!!
Świetna wiadomość!!!! Teraz tylko pozostaje zrelaksować się i czekać jeszcze 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Kurczę, dziewczyny strasznie smutno mi Już jedna "bliska" koleżanka ( u której byłam z Tż na weselu) powiedziała, żebym nawet jej zaproszenia nie dawała, bo ona chce karmić dziecko piersią, a teraz druga "bliska" stwierdziła, że jak sobie nie znajdzie chłopaka to też nie przyjdzie, poza tym tamtej z dzieckiem nie będzie. Już pomijając kwestię, że planowaliśmy poprosić ja na świadkową...Jest mi cholernie przykro i mam żal do tych dziewczyn. Nie spodziewałam się tego po nich. Gdybym wiedziała, że tamta pierwsza odwali mi taki numer, to w życiu nie poszłabym na to jej wesele. Z kolei ta druga była na weselu tej pierwszej (sama, bez osoby towarzyszącej!) i było o.k., a u mnie nagle jest źle. A argument, że tamtej nie będzie po prostu mnie powalił
Nie dość, że mam problem z wyborem świadkowej, w sumie nie mam żadnego wyboru to jeszcze te mi dowalają. Tak się na nich zawiodłam, że zaczynam się zastanawiać czy takie znajomości mają w ogóle sens.

Przykro mi bardzo z powodu Twoich koleżanek. Chociaż ja uważam, że dla chcącego nic trudnego. Rozumiem, że karmienie piersią może być niewygodne i krępujące dla Twojej koleżanki, ale pewnie da się to rozwiązać w inny sposób. Jeśli na sali są oddzielne pomieszczenia, pokoje gdzie można by dzieci na spokojnie przewinąć, nakarmić, wtedy mamy nie muszą martwić się o swój komfort. Chyba, że chodziło jej o to, że dziecko zostawia w domu i przychodzi bez dziecka, wtedy wiadomo- instynkt macierzyński bierze górę i pewno woli zostać ze swoim dzieckiem. A z odciąganiem pokarmu to tez nie jest tak łatwo. Sama mam karmiąca siostrę i z tego co mi mówiła wolałabym sama karmić dziecko piersią niż odciągać i dawać z butelki. No i moja siostra dodatkowo chodzi już do pracy, mała ma skazę białkową więc może pić tylko mleko matki, siostra nie odciąga, a mała mimo tego w ciągu 8 godz mleka nie dostanie nie jest z tego powodu smutna, czy głodna, wszystko da się rozwiązać.
A dla koleżanki samotnej nie macie jakiegoś wolnego kuzyna lub kumpla TŻta???? Wiem, że łączenie singlów w parę na siłę nie jest dobrym pomysłem, ale przynajmniej ma się kompana do zabawy.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dziękuję Wlazłam do Aldo, patrze, stoją piękności... z 350 na 125zł!
Jeszcze jak usłyszałam, że jest 38, to umarłam
Ja pitole!!! Też bym brała za taką cenę! Bez zastanowienia

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

gosza, ja mam takie - tylko, że to takie wet looki matowe (nie wyglądają jak chamski lateks) i do klubu są idealne, bo udają skórzane spodnie. Ja bym nie wyrzucała.
No w sumie moje też się tak chamsko nie błyszczą, ale póki co mam opory przed założeniem ich.

Cytat:
to co powiecie o tym:

" Zabawa dla pełnoletnich ze względu na finał imprezy. Oczywiście można ją zmodyfikować tak, by pasowała do każdego wieku. W zależności od prowadzącego podczas tańca wykonywane są przeróżne figury.

Tańczymy w kółeczkach, okręcamy panie, łączymy się w pary, wymieniamy partnerki, wracamy do swoich partnerów itd. W przypadku pełnoletnich możemy wprowadzić dodatkową figurę: panowie klęczą, a panie tańczą wokół panów. Na koniec zabawy role się odwracają: panie klękają, panowie stają naprzeciwko, cichnie muzyka. Wszyscy oczekują, że teraz panowie zaczną tańczyć wokół swoich partnerek, a wodzirej mówi: tak właśnie panie chciałyby podziękować swoim partnerom. "
Szczerze- mi się podoba. Moim rozrywkowym gościom pewno też. Mam to szczęście, że moja część rodziny ma duży dystans do siebie i akurat takimi zabawami nie czułaby się urażona. A ile śmiechu przy tym by było

Jamee wielkie dla Ciebie

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:40   #4704
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
DDA jest dużo na forach internetowych, więc mogliby wypełnić ankiety internetem, ale jednak wolałabym mieć osobe którą badan przed sobą, móc przeprowadzić wywiad itp a to na prawdę jest trudne w przypadku DDA, mój TŻt nie lubi o tym rozmawiać...

Studiuję pedagogikę społeczną
No nie dziwie się Twojemu TŻ... Ciężko jest znaleźć osoby które mają do tego dystans.
Właśnie pedagogiką mi "zalatywały" te tematy

Stary 2012-01-13, 12:44   #4705
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
dziadek jest już leciwy ale pamięta tyle przyśpiewek że szok... mam nadzieję że na naszym weselu też zaśpiewa
To ja wypożyczam od Ciebie dziadka

A swoją drogą też chcemy przyśpiewki na weselu. Jak to wygląda z DJ'em? Orientujesz się czy maja podkłady muzyczne, czy goście muszą tak na sucho zasuwać. Wiadomo, że z muzyczka byłoby lepiej
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:45   #4706
a u d r e y
Wtajemniczenie

hehe licencjat zrobiłam z społeczno- opiek, a magistra robię ze społecznej: specj. aktywizacja i opieka społeczna. licencjat pisałam o cyberprzemocy, w sumie temat ciekawy, ale ilość pozycji z których można czerpać inf. w języku PL liczone na palcach 1 ręki, opierałam się w dużej mierze na publikacjach z USA, więc było ciężko...
Stary 2012-01-13, 12:51   #4707
E87
Wtajemniczenie

Beasketa ja chyba zrobie ta zabawe o ktorej pisales, ale na odwrot Najpier panie beda kleczaly a pozniej panowie
Stary 2012-01-13, 12:51   #4708
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
hehe licencjat zrobiłam z społeczno- opiek, a magistra robię ze społecznej: specj. aktywizacja i opieka społeczna. licencjat pisałam o cyberprzemocy, w sumie temat ciekawy, ale ilość pozycji z których można czerpać inf. w języku PL liczone na palcach 1 ręki, opierałam się w dużej mierze na publikacjach z USA, więc było ciężko...
Ja licencjat zamierzam robic z przedszkolno-wczesnoszkolnej, co by móc w razie czegoś mieć jakąś możliwośc pracy, a nad magisterką zastanawiam się nad resocjalizacją lub właśnie czymś całkiem nie związanym z nauką dzieciaków. Ale to dopiero za rok więc mam czas jeszcze.
A temat o cyberprzemocy- podziwiam

Stary 2012-01-13, 12:54   #4709
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Siema Ziomki

Margida z okazji urodzin Twych życzę Ci wszystkiego co najlepsze!!!! Dużo słonka i miłości, uśmiechu na co dzień i pociechy z córy!!!!! Do tego zdrówka i pomyślności

Przy typowo męskim treningu jaki Marit stosuje, nie ma opcji by wyglądać inaczej. Ja i tak ją podziwiam, bo całą sobą poświęciła się dla sportu i wychodzi jej to!

Świetna wiadomość!!!! Teraz tylko pozostaje zrelaksować się i czekać jeszcze 2 tygodnie

Przykro mi bardzo z powodu Twoich koleżanek. Chociaż ja uważam, że dla chcącego nic trudnego. Rozumiem, że karmienie piersią może być niewygodne i krępujące dla Twojej koleżanki, ale pewnie da się to rozwiązać w inny sposób. Jeśli na sali są oddzielne pomieszczenia, pokoje gdzie można by dzieci na spokojnie przewinąć, nakarmić, wtedy mamy nie muszą martwić się o swój komfort. Chyba, że chodziło jej o to, że dziecko zostawia w domu i przychodzi bez dziecka, wtedy wiadomo- instynkt macierzyński bierze górę i pewno woli zostać ze swoim dzieckiem. A z odciąganiem pokarmu to tez nie jest tak łatwo. Sama mam karmiąca siostrę i z tego co mi mówiła wolałabym sama karmić dziecko piersią niż odciągać i dawać z butelki. No i moja siostra dodatkowo chodzi już do pracy, mała ma skazę białkową więc może pić tylko mleko matki, siostra nie odciąga, a mała mimo tego w ciągu 8 godz mleka nie dostanie nie jest z tego powodu smutna, czy głodna, wszystko da się rozwiązać.
A dla koleżanki samotnej nie macie jakiegoś wolnego kuzyna lub kumpla TŻta???? Wiem, że łączenie singlów w parę na siłę nie jest dobrym pomysłem, ale przynajmniej ma się kompana do zabawy.

Ja pitole!!! Też bym brała za taką cenę! Bez zastanowienia

No w sumie moje też się tak chamsko nie błyszczą, ale póki co mam opory przed założeniem ich.

Szczerze- mi się podoba. Moim rozrywkowym gościom pewno też. Mam to szczęście, że moja część rodziny ma duży dystans do siebie i akurat takimi zabawami nie czułaby się urażona. A ile śmiechu przy tym by było

Jamee wielkie dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Beasketa ja chyba zrobie ta zabawe o ktorej pisales, ale na odwrot Najpier panie beda kleczaly a pozniej panowie
ja ta zabawię znalazłam na tej stronce co wam podałam z zbawami jak przeczytaliśmy ja to popadaliśmy ze śmiechu ale wiem że nie kazdy ma dystans do siebie
Stary 2012-01-13, 12:55   #4710
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ta zabawię znalazłam na tej stronce co wam podałam z zbawami jak przeczytaliśmy ja to popadaliśmy ze śmiechu ale wiem że nie kazdy ma dystans do siebie
No ja juz ja tez tam kiedys wyczytalam! Mysle, ze nikt sie nie powinien obrazic, a jest super Mysle ze ja zastosujemy u nas na weselu Ok mykam, milego weekendosa!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości