![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Ja mam znowu okrągłą twarz ale mimo że jestem młoda to nigdy nikt nie chciał ode mnie dowodu. Chociaż ja osobiście uważam że wyglądam jak dziecko z podstawówki.
Larys__a to widzę że obie plener w górach. Jaki kierunek? Ja Tatry ![]()
![]() |
#842 |
BAN stały
|
No to ja jestem rok starsza
![]() ![]() ![]() ![]() Ta piękna pani z obrazka to Antonia rumuńska piosenkarka ![]() Co do prywatności, jeśli chcemy sobie pokazywać jakieś fotki to tylko i wyłącznie nie wiem na jakieś tajnej grupie czy fb czy czymkolwiek gdzie można zweryfikować tożsamość drugiej osoby. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
Beskidy- tu mieszkam.
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- tasiulek jaka ona piękna! odrazu każdy moj kompleks mi sie przypomina jak widzę takie śliczne dziewczyny! A wiecie co ja mysle że najlepiej by było tak pisac pisac tu jakis czas i pewnie bedzie duzo sie pojawiac nowych osób tak na posta , dwa i potem znów znikna i to roche takie zamieszanie bedzie.. To zobaczymy jak np przy 3 czesci beda osoby które udzielają sie cały czas, na biezaco sa ze wszytskim wiadome nie kazdy ma czas zeby wchodzić codziennie no ale trzeba raz na pare dni nadrobic zaleglosci itp. To poźniej by sie taka ekipka przeniosło na zamknięte forum gdzie mozna by bylo fotki dodawać. Bo wiadome bede chciala sie Was doradzic to czy tamto a przecie tu swojego foto nie wstawię. Co o tym sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Uważam że to jest dobry pomysł, w zamkniętej grupie ludzi w jakiś sposób bliskich łatwiej wstawiać fotki czy pisać jakieś osobiste rzeczy.
Ale trzeba poczekać na taką grupę osób. Tylko błagam nie na fb, bo go nie mam ![]()
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
mozna spokojnie zalozyc np poczne na gmailu
![]() Zakladalam prywatne zamkniete forum na uczelni to moge zrobic takie cos nam po drugim czy trzecim watku ![]()
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
możemy albo zozozyć prywatny klub albo jak się już zaprzyjaźnimy bardziej możemy się pozapraszać na fb
![]() ![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam właśnie na forum ślubnym naszego miasta na wizażu, że część terminów na 2014 w salach już zajęta
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Winter is coming
|
ehh bo to ludzie napędzają ten szał, każdy leci, żeby jak najszybciej rezerwować. Ja dlatego już teraz biorę się za szukanie, żeby potem nie zostać w czarnej d.
![]() ![]() Prywatny klub to dobra opcja ;] Ja w ogóle chyba jestem tu najstarsza ![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ będziemy rezerwować we wrzesniu. I mamy 2,3 opcje więc nie jest źle. Może się uda na jeden z dwóch terminów.
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
Prywatny klub tego słowa mi brakowało
![]() Jak miło że myślimy podobnie wkoncu jesteśmy PM2014 ;] Ja spokojnie mogę gdzieś tak kolo czerwca , lipca zamówić moja remize ![]() velika nie widzę w tym nic złego ![]() Zmykam do pracy. Miłego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
![]()
Coś jak i u mnie mam 20 lat a wyglądam jak dziecko
![]() ![]() U mnie nie wiem czy mają już rezerwację na 2014 rok pewnie niektóre sale już coś mają ![]() ![]() Edytowane przez xPaulax19 Czas edycji: 2012-01-13 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wiecie że więkmszość tych zarezerwowanych sal jest bez zaliczki? Ludzie rezerwują sobie po kilka sal w danym terminie a dopiero jak ich właściciel przypili to decydują i placą zaliczkę albo nie i dopiero wtedy już nie ma odwrotu. Natomiast bez zaliczki i umowy to nic nie znaczy.No i terminy są wtedy zarezerwowane, ale nie znaczy że zajęte i że się nie zwolnią.
A co do klubu to też jestem jak najbardziej za ![]()
#855 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, można się dołączyć?
![]() też będę PM2014, wiec miło by było pogadać z kimś, kto ma te same 'problemy' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze że te sale są bez zaliczek bo trochę mnie to przeraża że może nie być tej sali ![]() Myślę że jak się zdecydujemy z TŻ to od razu zapłacimy zaliczkę bo nie widzę sensu w zaklepywaniu terminu w kilku salach. Przecież i tak wybiorę jedną a obejrzeć wiadomo że mogę więcej. Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny czy oglądała któraś z Was "Nie mów pannie młodej"? Leci na TLC, ale w internecie też można znaleźć? Jak hmm wrażenia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
hmm nie oglądałam, ale oglądałam za to "Ciąża z zaskoczenia" - masakra. nawet nie wiem czy takie rzeczy są możliwe.
![]() jak przygotowania, macie już coś 'zaklepane' czy nic? my prawdopodobnie w wakacje coś będziemy rezerwować, a przynajmniej pasowałoby. chociaż bez pierścionka nie chciałabym zaczynać, a w sumie nie wiem ile będę musiała jeszcze czekac.. |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze nie zaręczona? ![]() Ja już wylądowałam u tżta w mieszkaniu i jako dobra "żonka" robię mu obiadek i piekę babeczki. Ale wszystko na spokojnie bo z pracy będzie pewnie koło 18 Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-01-13 o 11:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza ustaleniem daty nie poczyniliśmy żadnych kroków w celu organizacji wesela. TŻ twierdzi, że początek 2013 r będzie idealny na wszelakie rezerwacje....a ja cichaczem zacznę sale oglądać (organizacja całego wesela jest na mojej głowie - on daje tylko kasę). Na początku też myślałam, że 2013 będzie ok, ale gdy poczytałam sobie posty Szanownych PM 2014, które już zarezerwowały sale, to się przestraszyłam, że nam ktoś termin "ukradnie" ![]()
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2012-01-13 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widziałam raz ten program Nasz Dzień, czy jakoś tak i całkiem fajny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() exist_ tak oglądałam ale podejrzewam że mój TŻ nie zgodził by się aby to on zorganizował wszystko prędzej by się załamał ![]() chiccoo ciąże z zaskoczenia też oglądałam bo lubię oglądać takie rzeczy ![]() tasiulek a co do Weeding Tv to wcześniej lubiłam bardzo oglądać teraz już tylko niektóre programy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#863 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam 1 odcinek, ale tak średnio mi się podoba realizacja tego programu. Wersja zagraniczna była o wiele lepsza ( jak ze wszystkimi tego typu programami) Cytat:
![]() Cytat:
My też jeszcze nie zaręczeni więc się nie przejmój. Dla mnie obecność pierścionka na palcu nic nie zmienia. I nawet terminu nie mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Wiadomo że nie na każdej sali może tak być, ale naprawde ludzie sami robią sztuczny tłum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
![]()
Zauważyłam że sporo nas jeszcze przed zaręczynami
![]() ![]() ![]() No cóż niby te 2 lata to dużo ale szybko zleci coś mi się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My na pewno się zaręczymy przed ślubem. TŻ powiedział że będę mieć niespodzianke i że do chwili zaręczyn nic a nic mi nie zdradzi kiedy gdzie jaki pierścionek itp ![]() Ale czy w tym roku czy w przyszłym... Nie robi mi różnicy. Bo zaręczyny to taka miła tradycja, ale w naszym życiu nic nie zmieni, bo i tak postanowione ze ślubem. ( no może tyle że status chłopak zmieni sie na status narzeczony). ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Ale głupio napisałam "zaręczymy sie przed ślubem" jakby ktos wpadl na pomysl zareczania sie po slubie... Eh... wybaczycie ;p
![]() |
#866 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
W ciąży jesteś? Czy planujecie?
#868 |
BAN stały
|
Jutro powinnam dostać okres, a objawów które zawsze miałam brak
![]() Powiedziałam tżtowi "Mogę być w ciąży" ten źle coś zrozumiał wziął mnie na ręce zaczął całować po czole " będzie córka napewno" ja tak na niego patrze se myśle AHA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, ale tylko pomyśl - na starość nie będziesz mieć brzuszka. ![]() Co do teściowej... Ja chyba też się nie będę odzywać. ![]() Budżet weselny - moi rodzice płacą za moich gości, rodzice TŻa za jego gości, dodatkowo jeszcze dochodzi im hotel. Razem płacimy za fotografa, kamerzystę, DJ'a i takie tam wspólne pierdółki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze a propo tradycji - my zupełnie odchodzimy od niej, co kto ma kupować itd. Patrzymy na to raczej racjonalnie... Dzielimy wszystko na pół, a osobno płacimy sobie za gości, autokar i alkohol. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wrzucę zdjęcia mojej sali, w której termin już zaklepany na 30.08.2014r. - Dworek Śląski Racibórz ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tort mi się nie podoba ![]() Takie samo ustawienie stołów chciałabyś? Czy może jakoś inaczej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.