Panny Młode 2014 :) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 22:03   #841
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Ja mam znowu okrągłą twarz ale mimo że jestem młoda to nigdy nikt nie chciał ode mnie dowodu. Chociaż ja osobiście uważam że wyglądam jak dziecko z podstawówki.

Larys__a
to widzę że obie plener w górach. Jaki kierunek? Ja Tatry
Stary 2012-01-12, 22:09   #842
tasiulek
BAN stały

No to ja jestem rok starsza rocznik 89 już 23 kiedy to zleciało... jak dziś pamiętam swoją komunię i jak robiłam sobie huśtawki z bandaża a tu czeka mnie kupno mieszkania ślub i takie tam

Ta piękna pani z obrazka to Antonia rumuńska piosenkarka

Co do prywatności, jeśli chcemy sobie pokazywać jakieś fotki to tylko i wyłącznie nie wiem na jakieś tajnej grupie czy fb czy czymkolwiek gdzie można zweryfikować tożsamość drugiej osoby.
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:14   #843
larys__a
Rozeznanie

Beskidy- tu mieszkam.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

tasiulek jaka ona piękna! odrazu każdy moj kompleks mi sie przypomina jak widzę takie śliczne dziewczyny!

A wiecie co ja mysle że najlepiej by było tak pisac pisac tu jakis czas i pewnie bedzie duzo sie pojawiac nowych osób tak na posta , dwa i potem znów znikna i to roche takie zamieszanie bedzie.. To zobaczymy jak np przy 3 czesci beda osoby które udzielają sie cały czas, na biezaco sa ze wszytskim wiadome nie kazdy ma czas zeby wchodzić codziennie no ale trzeba raz na pare dni nadrobic zaleglosci itp. To poźniej by sie taka ekipka przeniosło na zamknięte forum gdzie mozna by bylo fotki dodawać. Bo wiadome bede chciala sie Was doradzic to czy tamto a przecie tu swojego foto nie wstawię.
Co o tym sadzicie??
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:24   #844
exist_
Zakorzenienie

Uważam że to jest dobry pomysł, w zamkniętej grupie ludzi w jakiś sposób bliskich łatwiej wstawiać fotki czy pisać jakieś osobiste rzeczy.
Ale trzeba poczekać na taką grupę osób.

Tylko błagam nie na fb, bo go nie mam
Stary 2012-01-12, 22:41   #845
mala_czarna_21
Zakorzenienie

mozna spokojnie zalozyc np poczne na gmailu ja tez bym wolala zostac anonimowa dla niektorych a jednoczesnie chcialabym sie Was radzic i zasiegac opini.

Zakladalam prywatne zamkniete forum na uczelni to moge zrobic takie cos nam po drugim czy trzecim watku

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:47   #846
moniczka_90
Zakorzenienie

możemy albo zozozyć prywatny klub albo jak się już zaprzyjaźnimy bardziej możemy się pozapraszać na fb ja nie wiedze problemu
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:09   #847
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Przeczytałam właśnie na forum ślubnym naszego miasta na wizażu, że część terminów na 2014 w salach już zajęta czyli jak nie mamy kasy teraz, to zostaniemy w głębokiej ... jak się nam uda ten 2014.

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 06:26   #848
velika
Winter is coming

ehh bo to ludzie napędzają ten szał, każdy leci, żeby jak najszybciej rezerwować. Ja dlatego już teraz biorę się za szukanie, żeby potem nie zostać w czarnej d. Z drugiej strony mam dwie znajome, które na organizację ślubu i wesela mają ledwo kilka miesięcy, tak im się spieszy :P I też dadzą radę
Prywatny klub to dobra opcja ;]
Ja w ogóle chyba jestem tu najstarsza

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 06:44   #849
exist_
Zakorzenienie

My z TŻ będziemy rezerwować we wrzesniu. I mamy 2,3 opcje więc nie jest źle. Może się uda na jeden z dwóch terminów.
Stary 2012-01-13, 06:55   #850
larys__a
Rozeznanie

Prywatny klub tego słowa mi brakowało
Jak miło że myślimy podobnie wkoncu jesteśmy PM2014 ;]

Ja spokojnie mogę gdzieś tak kolo czerwca , lipca zamówić moja remize

velika nie widzę w tym nic złego

Zmykam do pracy. Miłego dnia Wam życzę
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 07:50   #851
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
mozna spokojnie zalozyc np poczne na gmailu ja tez bym wolala zostac anonimowa dla niektorych a jednoczesnie chcialabym sie Was radzic i zasiegac opini.

Zakladalam prywatne zamkniete forum na uczelni to moge zrobic takie cos nam po drugim czy trzecim watku
No to mamy specjaliste od spraw informatycznych

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Przeczytałam właśnie na forum ślubnym naszego miasta na wizażu, że część terminów na 2014 w salach już zajęta czyli jak nie mamy kasy teraz, to zostaniemy w głębokiej ... jak się nam uda ten 2014.
JUŻ??? osz cholerka

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ehh bo to ludzie napędzają ten szał, każdy leci, żeby jak najszybciej rezerwować. Ja dlatego już teraz biorę się za szukanie, żeby potem nie zostać w czarnej d. Z drugiej strony mam dwie znajome, które na organizację ślubu i wesela mają ledwo kilka miesięcy, tak im się spieszy :P I też dadzą radę
Prywatny klub to dobra opcja ;]
Ja w ogóle chyba jestem tu najstarsza
Ale wyglądającą najmłodziej
Stary 2012-01-13, 07:51   #852
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
No ja mam taką urodę, duże oczy, duże usta, jestem dość szczupła i niska, więc mi 18 dają i ciągle muszę dowód nosić przy sobie
larys_1, a ty który rocznik? Bo ja w tym roku kończę 26 lat od 8 lat mam dowód, a ciągle mam problemy z kupnem piwa.
W sumie fajne to jest, gorzej jak w pracy tak na mnie patrzą nieraz jak na młodą i niewiele wiedzącą, a mam dużo kontaktu z klientami Albo jak podrywają mnie dużo młodsi
Chociaż na te 20 bym chciała wyglądać Najlepiej do końca życia
Mam to samo Jestem od Ciebie o rok starsza. Ostatnio przyszła do naszego banku dawna klientka i mnie nie poznała. Zapytała co ja takiego robię, że pomimo upływu czasu wyglądam coraz młodziej? Fajnie coś takiego usłyszeć, natomiast mojemu TŻ dają ok 35 lat (ma 28). Moja chrzestna stwierdziła, że wyglądam przy nim jak dzieciak
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 07:57   #853
xPaulax19
Raczkowanie

GG do xPaulax19
Wink Dot.: Panny Młode 2014 :)

Coś jak i u mnie mam 20 lat a wyglądam jak dziecko A mój TŻ ma 22 a mówią że wygląda na więcej

U mnie nie wiem czy mają już rezerwację na 2014 rok pewnie niektóre sale już coś mają Będę się orientowała w wakacje

Edytowane przez xPaulax19
Czas edycji: 2012-01-13 o 07:58
xPaulax19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:04   #854
iwoncia8
Raczkowanie

GG do iwoncia8

Dziewczyny a wiecie że więkmszość tych zarezerwowanych sal jest bez zaliczki? Ludzie rezerwują sobie po kilka sal w danym terminie a dopiero jak ich właściciel przypili to decydują i placą zaliczkę albo nie i dopiero wtedy już nie ma odwrotu. Natomiast bez zaliczki i umowy to nic nie znaczy.No i terminy są wtedy zarezerwowane, ale nie znaczy że zajęte i że się nie zwolnią.

A co do klubu to też jestem jak najbardziej za Zwłaszcza że nie wstawiam do neta swoich zdjęć, a rada kogoś obiekytwnego by sie przydala.

iwoncia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:48   #855
chiccoo
Zadomowienie

cześć dziewczyny, można się dołączyć?
też będę PM2014, wiec miło by było pogadać z kimś, kto ma te same 'problemy'
chiccoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:58   #856
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwoncia8 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie że więkmszość tych zarezerwowanych sal jest bez zaliczki? Ludzie rezerwują sobie po kilka sal w danym terminie a dopiero jak ich właściciel przypili to decydują i placą zaliczkę albo nie i dopiero wtedy już nie ma odwrotu. Natomiast bez zaliczki i umowy to nic nie znaczy.No i terminy są wtedy zarezerwowane, ale nie znaczy że zajęte i że się nie zwolnią.

A co do klubu to też jestem jak najbardziej za Zwłaszcza że nie wstawiam do neta swoich zdjęć, a rada kogoś obiekytwnego by sie przydala.
Dokładnie, po 2, 3 wątku można zrobić zamknięty klub i tam wrzucać zdjęcia i prosić o jakieś rady albo o zwykłe rzucenie okiem.
To dobrze że te sale są bez zaliczek bo trochę mnie to przeraża że może nie być tej sali
Myślę że jak się zdecydujemy z TŻ to od razu zapłacimy zaliczkę bo nie widzę sensu w zaklepywaniu terminu w kilku salach. Przecież i tak wybiorę jedną a obejrzeć wiadomo że mogę więcej.

Cytat:
Napisane przez chiccoo Pokaż wiadomość
Pewnie, zapraszamy, witaj

Dziewczyny czy oglądała któraś z Was "Nie mów pannie młodej"? Leci na TLC, ale w internecie też można znaleźć?
Jak hmm wrażenia?
Stary 2012-01-13, 11:02   #857
chiccoo
Zadomowienie

hmm nie oglądałam, ale oglądałam za to "Ciąża z zaskoczenia" - masakra. nawet nie wiem czy takie rzeczy są możliwe.

jak przygotowania, macie już coś 'zaklepane' czy nic? my prawdopodobnie w wakacje coś będziemy rezerwować, a przynajmniej pasowałoby. chociaż bez pierścionka nie chciałabym zaczynać, a w sumie nie wiem ile będę musiała jeszcze czekac..
Stary 2012-01-13, 11:16   #858
tasiulek
BAN stały

Cytat:

Ufff, bo bałam się, że trzeba coś już załatwiać a tu dopiero tysiąc zł odłożony
Cytat:
Witomy!
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Dokładnie, po 2, 3 wątku można zrobić zamknięty klub i tam wrzucać zdjęcia i prosić o jakieś rady albo o zwykłe rzucenie okiem.
To dobrze że te sale są bez zaliczek bo trochę mnie to przeraża że może nie być tej sali
Myślę że jak się zdecydujemy z TŻ to od razu zapłacimy zaliczkę bo nie widzę sensu w zaklepywaniu terminu w kilku salach. Przecież i tak wybiorę jedną a obejrzeć wiadomo że mogę więcej.

Dziewczyny czy oglądała któraś z Was "Nie mów pannie młodej"? Leci na TLC, ale w internecie też można znaleźć?
Jak hmm wrażenia?
Ja nałogowo oglądam Wedding Tv i program - Nasz wielki dzień czy coś takiego niektóre śluby są fantastyczne a inne warto przemilczeć

Cytat:
hmm nie oglądałam, ale oglądałam za to "Ciąża z zaskoczenia" - masakra. nawet nie wiem czy takie rzeczy są możliwe.

jak przygotowania, macie już coś 'zaklepane' czy nic? my prawdopodobnie w wakacje coś będziemy rezerwować, a przynajmniej pasowałoby. chociaż bez pierścionka nie chciałabym zaczynać, a w sumie nie wiem ile będę musiała jeszcze czekac..
Widziałam jeden odcinek ciąży z zaskoczenia iii byłam chyba równie zaskoczona

Jeszcze nie zaręczona?

Ja już wylądowałam u tżta w mieszkaniu i jako dobra "żonka" robię mu obiadek i piekę babeczki. Ale wszystko na spokojnie bo z pracy będzie pewnie koło 18

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:18
Stary 2012-01-13, 11:26   #859
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

Witaj
Poza ustaleniem daty nie poczyniliśmy żadnych kroków w celu organizacji wesela. TŻ twierdzi, że początek 2013 r będzie idealny na wszelakie rezerwacje....a ja cichaczem zacznę sale oglądać (organizacja całego wesela jest na mojej głowie - on daje tylko kasę).
Na początku też myślałam, że 2013 będzie ok, ale gdy poczytałam sobie posty Szanownych PM 2014, które już zarezerwowały sale, to się przestraszyłam, że nam ktoś termin "ukradnie"

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:28
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 11:36   #860
chiccoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Ufff, bo bałam się, że trzeba coś już załatwiać a tu dopiero tysiąc zł odłożony

Witomy!

Ja nałogowo oglądam Wedding Tv i program - Nasz wielki dzień czy coś takiego niektóre śluby są fantastyczne a inne warto przemilczeć

Widziałam jeden odcinek ciąży z zaskoczenia iii byłam chyba równie zaskoczona

Jeszcze nie zaręczona?

Ja już wylądowałam u tżta w mieszkaniu i jako dobra "żonka" robię mu obiadek i piekę babeczki. Ale wszystko na spokojnie bo z pracy będzie pewnie koło 18
no jeszcze nie.. bo pewnego dnia zrobiłam błąd i powiedziałam, że moim zdaniem to głupota zaręczać się 3-4 lata przed ślubem i najlepiej rok przed.. aczkolwiek wtedy nie brałam pod uwagę tego, że aby zorganizować fajne wesele trzeba 2 lat. ale tż ostatnimi czasy coś przebąkuje. tzn w Sylwestra coś powiedział, że wielu jego kolegów 'coś tam' - nie pamiętam co. a ja powiedziałam, że wiele moich koleżanek jest zaręczonych, po ślubie, albo mieszkają z facetami. on wtedy powiedział, że mógłby mi się oświadczyć w te święta, które były, ale przecież powiedziałam, że nie chce wcześniej niż rok przed ślubem. zapytałam go czy myśli, że jakby się oświadczył to powiedziałabym 'nie, przyjdź za rok'? to wstał, powiedział, że nie muszę o wszystkim wiedzieć i poszedł do znajomych. to była pierwsza przesłanka. w zeszłym tygodniu była następna. tzn: bardzo lubię chodzić po allegro i oglądać różne głupoty i jak był u mnie to właśnie wchodziłam i kazał mi wejść pooglądać pierścionki i pytał, które mi się podobają (okazało się, że mamy zupełnie inny gust ). a w weekend jechaliśmy na zakupy, tż wziął bardzo dobrą wypłatę i powiedział, że chce mi coś kupić i żebym sobie coś wybrała, to zażartowałam, że pierścionek a on odpowiedział, że skąd wiem, że już go nie ma? aczkolwiek nie chce się nakręcać, cieszyć, bo mogę jeszcze poczekać..

widziałam raz ten program Nasz Dzień, czy jakoś tak i całkiem fajny

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witaj
Poza ustaleniem daty nie poczyniliśmy żadnych kroków w celu organizacji wesela. TŻ twierdzi, że początek 2013 r będzie idealny na wszelakie rezerwacje....a ja cichaczem zacznę sale oglądać (organizacja całego wesela jest na mojej głowie - on daje tylko kasę).
Na początku też myślałam, że 2013 będzie ok, ale gdy poczytałam sobie posty Szanownych PM 2014, które już zarezerwowały sale, to się przestraszyłam, że nam ktoś termin "ukradnie"
no ja tak jak pisałam, chciałabym w wakacje sie rozejrzeć, tzn też mamy właściwie 2 sale na oku, wiec myślę, że dużego problemu nie będzie.
Stary 2012-01-13, 11:50   #861
xPaulax19
Raczkowanie

GG do xPaulax19

Cytat:
Witamy

exist_ tak oglądałam ale podejrzewam że mój TŻ nie zgodził by się aby to on zorganizował wszystko prędzej by się załamał a ja raczej tez nie chciała bym aby to on wszystko zorganizował

chiccoo ciąże z zaskoczenia też oglądałam bo lubię oglądać takie rzeczy

tasiulek a co do Weeding Tv to wcześniej lubiłam bardzo oglądać teraz już tylko niektóre programy
Stary 2012-01-13, 11:51   #862
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:

Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo jeżeliby TŻ zmienił pracę i byłyby jakieś przesłanki do tego, że można organizować ślub, to myśleliśmy koło czerwca zacząć coś szukać. Dwa, TŻ uzależnia zaręczyny od tego, czy dostanie stałą, dobrą pracę. Czyli więcej niewiadomych niż wiadomych

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:57   #863
iwoncia8
Raczkowanie

GG do iwoncia8

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Jak hmm wrażenia?
My też napewno wpłacimy zaliczkę jak będziemy już zdecydowani i podpiszemy umowę, żeby nie było nieprzyjemnych niespodzianek, typu " przykro nam, ale nie mamy jeszcze podpisanej umowy i jest chetny z wieksza iloscia gosci ktory dzis juz podpisze umowę, więc szukajcie innej sali"

Widziałam 1 odcinek, ale tak średnio mi się podoba realizacja tego programu. Wersja zagraniczna była o wiele lepsza ( jak ze wszystkimi tego typu programami)

Cytat:
Witaj

Cytat:

Ja oglądałam nałogowo "ciąża z zaskoczenia", niektóre historię wręcz wydają się nieprawdopodobne.
My też jeszcze nie zaręczeni więc się nie przejmój. Dla mnie obecność pierścionka na palcu nic nie zmienia. I nawet terminu nie mamy Ale dziewczyny, jeszcze ponad DWA LATA Spokojnie z wszystkim zdążymy.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo jeżeliby TŻ zmienił pracę i byłyby jakieś przesłanki do tego, że można organizować ślub, to myśleliśmy koło czerwca zacząć coś szukać. Dwa, TŻ uzależnia zaręczyny od tego, czy dostanie stałą, dobrą pracę. Czyli więcej niewiadomych niż wiadomych
Naprawde nie ma co się przejmować. My będziemy się za salą rozglądać w wakacje dopiero, pewnie wtedy też ustalimy termin. A z tymi rezerwacjami wiem, bo w listopadzie kuzyn TŻ szukał jakiejś fajnej sali, no i jak dzwonił to się okazało że wszystkie terminy na 2012 rok zajętę i na 2013 też bardzo mało zostało. Ale jak zaczęli jeździć po salach i rozmawiać w 4 ( a raczej 6) oczy to się okazało że terminów bez umowy jest całkiem sporo i to w 2012 roku jeszcze, ostatecznie bierze ślub w czerwcu 2012 roku ( bo chcieli jak najszybcie alej nie ze wzgl na ciaze). A sale ma taką jaką chciał.

Wiadomo że nie na każdej sali może tak być, ale naprawde ludzie sami robią sztuczny tłum.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 11:59   #864
xPaulax19
Raczkowanie

GG do xPaulax19

Zauważyłam że sporo nas jeszcze przed zaręczynami Ja powiedziałam mojemu TŻ że nawet bez zaręczyn ślub będzie w 2014 ale nie protestuje No ale po 6 latach razem coś trzeba zmienić i pewnie dlatego nie protestuje

No cóż niby te 2 lata to dużo ale szybko zleci coś mi się wydaje
Stary 2012-01-13, 12:18   #865
iwoncia8
Raczkowanie

GG do iwoncia8

Cytat:
Napisane przez xPaulax19 Pokaż wiadomość
Zauważyłam że sporo nas jeszcze przed zaręczynami Ja powiedziałam mojemu TŻ że nawet bez zaręczyn ślub będzie w 2014 ale nie protestuje No ale po 6 latach razem coś trzeba zmienić i pewnie dlatego nie protestuje

Zleci zleci, ale nie ma co siać paniki.

My na pewno się zaręczymy przed ślubem. TŻ powiedział że będę mieć niespodzianke i że do chwili zaręczyn nic a nic mi nie zdradzi kiedy gdzie jaki pierścionek itp

Ale czy w tym roku czy w przyszłym... Nie robi mi różnicy. Bo zaręczyny to taka miła tradycja, ale w naszym życiu nic nie zmieni, bo i tak postanowione ze ślubem. ( no może tyle że status chłopak zmieni sie na status narzeczony).

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Ale głupio napisałam "zaręczymy sie przed ślubem" jakby ktos wpadl na pomysl zareczania sie po slubie...
Eh... wybaczycie ;p

Stary 2012-01-13, 12:19   #866
tasiulek
BAN stały

Cytat:

Podobno upływający czas najlepiej widać po dzieciach. A coś mi się wydaje że te moga się pojawić w moim przypadku znacznie wcześniej niż w dniu ślubu
Stary 2012-01-13, 12:27   #867
iwoncia8
Raczkowanie

GG do iwoncia8

Cytat:
Podobno upływający czas najlepiej widać po dzieciach. A coś mi się wydaje że te moga się pojawić w moim przypadku znacznie wcześniej niż w dniu ślubu
W ciąży jesteś? Czy planujecie?

Stary 2012-01-13, 12:41   #868
tasiulek
BAN stały

Jutro powinnam dostać okres, a objawów które zawsze miałam brak
Powiedziałam tżtowi "Mogę być w ciąży" ten źle coś zrozumiał wziął mnie na ręce zaczął całować po czole " będzie córka napewno" ja tak na niego patrze se myśle AHA
Stary 2012-01-13, 13:28   #869
Cathe_Elen
Raczkowanie

Cytat:
No my mieszkamy w Trójmieście, a kościół jest w rodzinnej miejscowości mojego TŻta jakąś godzinę drogi. Ale ja się w nim po prostu zakochałam i uparłam na niego. Moja mama też się w nim zakochała no i widać z niego morze
Planujemy maleńki ślub więc chociaż w najpiękniejszych okolicznościach
Łoooooo matko!! Jakie cudo, ale Ci zazdroszczę tego Kościoła!!

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
tasiulek sliczny kościół

załączam zdjęcie mojego kościoła w moim miescie gdzie będzie slub
Tobie również!!

Cytat:
U mnie kościół nic specjalnego Ale za to widziałam super miejsce na wesele Dołączę zdjęcia Bardzo fajne miejsce ale z pół godziny może trochę więcej od mojej miejscowości
Przepiękne miejsce, brawo! Uwielbiam drewniane klimatyczne miejsca.

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Cathe-Elen
nie uwierzysz jak zrobiło mi sie miło gdy doczytałam się że Ty jesteś z tych co ja- chcemy przytyć a nie schudnąć. Ważę tyle samo co Ty i jestem o jakies 3 cm wyższa do tego budowe ciała mam bardzo koścista- masakra za czasów licealnych określenia anoreksja i oświęcim były na porządku dziennym.
Powiedz mi jeszcze jestes tak szczupła bo: problemy zdrowotne, nie jesz, czy takie geny??

Temat teściowej pozwólcie że przemilczę nie chce sobie jeszcze bardziej psuć humoru :/
Taaaak, o anoreksję byłam oskarżona w liceum, ważyłam wtedy 39kg Ale to nie z mojej winy, jadłam dużo, normalnie, mnóstwo słodyczy do tego (jestem czekoladoholiczką ), badania i tarczyca w normie - po prostu tak mam. Ale na słowa: "Ale Ty jesteś chuda" reaguję jak byk na czerwony kolor. Bo mówi się SZCZUPŁA! Na szczęście teraz nie widać mi już kości (generalnie to już nikt nie mówi, że jestem ZA szczupła, nie oskarża o anoreksję i te sprawy), figura zrobiła się bardziej kobieca, mimo, że ważę nadal mało. No i stety albo niestety - geny (mama wygląda tak jak ja, a brat ma 25 lat, prawie 190cm wzrostu, a waży 55kg i tez jest zdrowy).
No, ale tylko pomyśl - na starość nie będziesz mieć brzuszka. Ja się staram pocieszać i nie próbować już tyć na siłę, bo to i tak nic nie daje. Piłam nawet białko, ćwiczyłam... Ale żadnych rezultatów.

Co do teściowej... Ja chyba też się nie będę odzywać.
Budżet weselny - moi rodzice płacą za moich gości, rodzice TŻa za jego gości, dodatkowo jeszcze dochodzi im hotel. Razem płacimy za fotografa, kamerzystę, DJ'a i takie tam wspólne pierdółki. Wyliczyliśmy już z zapasem, że bez ubrań wychodzi: moi rodzice 8 tys., TŻa rodzice ok. 12 tys., bo mają więcej osób w rodzinie. Ubrania i dodatki oraz obrączki ja i narzeczony kupujemy we własnym zakresie, żeby rodziców już nie obciążać

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość

Gdzieś słyszałam, że tradycją jest, aby to ojciec kupował córce suknię ślubną....
Na prawdę?? WOW, a to nowina. Ja suknię będę kupować z mamą/świadkową. Welon mam po mamie... Przepiękny, długi, koronkowy. Wygląda jak nowy. Ja natomiast słyszałam, że na ślubie Panna Młoda i Pan Młody muszą mieć coś na sobie założonego od kogoś, w sensie, że coś pożyczonego - krawat, muszka, spinka do włosów, cokolwiek. No to ja będę mieć welon.

Jeszcze a propo tradycji - my zupełnie odchodzimy od niej, co kto ma kupować itd. Patrzymy na to raczej racjonalnie... Dzielimy wszystko na pół, a osobno płacimy sobie za gości, autokar i alkohol.

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
możemy albo zozozyć prywatny klub albo jak się już zaprzyjaźnimy bardziej możemy się pozapraszać na fb ja nie wiedze problemu
Świetny pomysł! Możemy nawet stworzyć własne forum zamknięte i tam wymieniać się przeróżnymi zdjęciami.

Cytat:
Jutro powinnam dostać okres, a objawów które zawsze miałam brak
Powiedziałam tżtowi "Mogę być w ciąży" ten źle coś zrozumiał wziął mnie na ręce zaczął całować po czole " będzie córka napewno" ja tak na niego patrze se myśle AHA
Hahaha, no to chyba już wiesz, że Twój TŻ chce dzidziusia.

Ja wrzucę zdjęcia mojej sali, w której termin już zaklepany na 30.08.2014r. - Dworek Śląski Racibórz Końcowe zdjęcia to sposób podania dań.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dworek.jpg (65,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dworek%20%C5%9Al%C4%85ski.jpg (99,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 257_0.jpg (76,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 254_0.jpg (68,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_0.jpg (48,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 86_0.jpg (69,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 85_0.jpg (58,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 83_0.jpg (60,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 342_0.jpg (57,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111_0.jpg (49,4 KB, 9 załadowań)
Cathe_Elen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:45   #870
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cathe_Elen Pokaż wiadomość
Łoooooo matko!! Jakie cudo, ale Ci zazdroszczę tego Kościoła!!

Tobie również!!

Przepiękne miejsce, brawo! Uwielbiam drewniane klimatyczne miejsca.

Taaaak, o anoreksję byłam oskarżona w liceum, ważyłam wtedy 39kg Ale to nie z mojej winy, jadłam dużo, normalnie, mnóstwo słodyczy do tego (jestem czekoladoholiczką ), badania i tarczyca w normie - po prostu tak mam. Ale na słowa: "Ale Ty jesteś chuda" reaguję jak byk na czerwony kolor. Bo mówi się SZCZUPŁA! Na szczęście teraz nie widać mi już kości (generalnie to już nikt nie mówi, że jestem ZA szczupła, nie oskarża o anoreksję i te sprawy), figura zrobiła się bardziej kobieca, mimo, że ważę nadal mało. No i stety albo niestety - geny (mama wygląda tak jak ja, a brat ma 25 lat, prawie 190cm wzrostu, a waży 55kg i tez jest zdrowy).
No, ale tylko pomyśl - na starość nie będziesz mieć brzuszka. Ja się staram pocieszać i nie próbować już tyć na siłę, bo to i tak nic nie daje. Piłam nawet białko, ćwiczyłam... Ale żadnych rezultatów.

Co do teściowej... Ja chyba też się nie będę odzywać.
Budżet weselny - moi rodzice płacą za moich gości, rodzice TŻa za jego gości, dodatkowo jeszcze dochodzi im hotel. Razem płacimy za fotografa, kamerzystę, DJ'a i takie tam wspólne pierdółki. Wyliczyliśmy już z zapasem, że bez ubrań wychodzi: moi rodzice 8 tys., TŻa rodzice ok. 12 tys., bo mają więcej osób w rodzinie. Ubrania i dodatki oraz obrączki ja i narzeczony kupujemy we własnym zakresie, żeby rodziców już nie obciążać

Na prawdę?? WOW, a to nowina. Ja suknię będę kupować z mamą/świadkową. Welon mam po mamie... Przepiękny, długi, koronkowy. Wygląda jak nowy. Ja natomiast słyszałam, że na ślubie Panna Młoda i Pan Młody muszą mieć coś na sobie założonego od kogoś, w sensie, że coś pożyczonego - krawat, muszka, spinka do włosów, cokolwiek. No to ja będę mieć welon.

Jeszcze a propo tradycji - my zupełnie odchodzimy od niej, co kto ma kupować itd. Patrzymy na to raczej racjonalnie... Dzielimy wszystko na pół, a osobno płacimy sobie za gości, autokar i alkohol.

Świetny pomysł! Możemy nawet stworzyć własne forum zamknięte i tam wymieniać się przeróżnymi zdjęciami.

Hahaha, no to chyba już wiesz, że Twój TŻ chce dzidziusia.

Ja wrzucę zdjęcia mojej sali, w której termin już zaklepany na 30.08.2014r. - Dworek Śląski Racibórz Końcowe zdjęcia to sposób podania dań.

Tort mi się nie podoba Ale ta ryba taka tacka fajna.
Takie samo ustawienie stołów chciałabyś? Czy może jakoś inaczej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości