|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
|
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Samara bardzo fajna jest, nic nie rudzieje ani szybko się nie wypłukuje Już drugi raz nią robię i jestem mega z niej zadowolona..
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
|
|
#2374 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja już na rzeczy stamtąd pod pewnego czasu się czaję, ale teraz moje 2 koleżanki cos c hcą zamówić, więc stwierdziłam, że też się skuszę
![]() Cytat:
uwielbiam w ogołe oglądać takie filmiki z kolekcjami kosmetyków dzisiaj podobny wrzuciła digitalgirl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
swoją droga już któryś raz 'słyszę' ze ktos farbuje się wellatonem i sobie chwali chyba musze się obok nich zakręcić i znależc jakąś szaloną rudość
|
||||||||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pranie ręczne. bo pralki dalej zrobionej nie ma
![]() I Tż mnie denerwuję. Bo pytam czy idzie ze mną na bal na uczelni a ten, że nie wie. Więc pytam co mam zrobić bo muszę sie zdeklarować i zaliczke dać. A ten no to najwyzej z kimś innym pójdziesz
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobranoc Piękne |
||
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale film i tak chętnie obejrzę
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle załamka, spoko, że jutro, we wtorek i środę mam 4,5h [zegarowej] języka hiszpańskiego - padnę ! |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam znowu długaśne paznokcie, a wydawało mi się, że niedawno je piłowałam
albo mi czas tak szybko leci, albo to one tak szybko rosną ![]() ja jeszcze trochę posiedzę, bo w końcu mam wolny wieczór, mogę troszkę poleniuchować |
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8i3X1GHFAKQ omg, ja mam wyrzuty sumienia jak kupie sobie kolejna szminke czy cien, ale to co t u widze jest chore? po co komu np 4 identyczne podkłady? xD
|
|
|
|
#2383 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wszystkie klasy tańczą jednocześnie razem? U mnie było tak, że najpierw była "a", potem "b" wychodziła, "a" schodziła itd. Jeśli jest tak samo, to może uda się zatańczyć z chłopakiem z innej klasy, który ma pojęcie jakiekolwiek co i jak? Ja też tańczyłam dwa razy na przykład, w swojej klasie i w innej, bo kolega mnie poprosił. Cytat:
szampon wynajdę do blondu, bo do czerwonego mi na nic![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
caate widze,ze swietnie sobie radzisz i zyjesz na pelnych obrotach
![]() Maala_Czaarna tak naprawde zaden moment nie jest dobry na rozstanie,moze lepiej,ze chlopak zrobil to teraz niz mialby ja oszukiwac w nieskonczonosc Zycze twojej siostrze by ta impreza byla najlepsza jaka dotychczas przezyla i aby tego dnia nawet przez chwile nie pomyslala o eksie Cytat:
E.J koniecznie pokarz nam ten stojak na wino
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
tak na chwile jestem, bo skonczylam dwa projekty, jutro tylko zrobic pokroje drzew i w sobote nauka po zajeciach na niedziele i bedzie luuuz
Loluska, tez sobie kupilam nowe okulary 2tyg temu i to byla najlepsza inwestycja ostatnich miesiecy, jestem baardzo zadowolona i o dziwio, podobam sie sobie w okularach! ja pokierowalam sie swoja intuicja, mimo ze ex mi doradzal wybralam i tak to co mi sie podobalo ![]() jestem ciekawa jak Ty wygladasz w okularach ![]() z tancow to chce zumbe, salse albo dancehall i dlatego ciezko mi sie zdecydowac ![]() Karolcia, jak zwykle lupy do pozazdroszczenia ![]() Ramonciu, jak jak daawno nie widzialam Twoich wlosow, ladnie sie prezentuja! ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- dziekuje za wszystkie slowa wsparcia i przywitanie cieple do bloga wroce, bo moja pielegnacja przez ostatni miesiac przeszla metamorfoze i troche musialam sie zakupami podniesc z dolka, wiec mam o czym recenzje pisac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-13 o 00:02 |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() caate ja Ciebie też w okularkach nie widziałam, pokaż się A jeśli chodzi o tańce to gustujemy w tych samych a dancehall to już w ogóle <3Miłego dnia
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ramoncia Bardzo ładny kolorek Ci wyszedł ![]() Caate Super że jesteś ![]() Zaraz nałożę maskę na włosy i własnoręcznie zrobioną maseczkę z jogurtu i banana na buźkę
|
|
|
|
#2388 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny
|
|||
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Cytat:
Wcześniej też nie chciał, teraz też nie. Mój to skakał z radości, jak go zaprosiłam na studniówkę. Ja niestety balu na uczelni nie mam (minusy studiów zaocznych). ![]() caate pokarzesz nam się w okularach?
|
|
|
#2390 |
|
zawsze mam racje
|
wpadam tak przelotem, ale mimo napiętego dnia nie mogłam się powstrzymać
![]() e.j: ja maski dobrej nie znam, a próbowałam moczenia w podgrzanych olejkach i kremów z mocznikiem? w rossmanie jest krem z mocznikiem z isany za parę zł karolcia: mnie też pomaga lawendowy krem do stóp yves rocher, w promocji kosztuje 14,90. Na szczęście odkąd noszę bambusowe skarpetki, ze stopami znacznie lepiej, aż mnie to dziwi, ale jednak to możliwe. caate: z niecierpliwością czekam na nowe notki ![]() Ja też muszę chyba okulary kupić, bo takie wstawanie z łóżka wieczorem po filmie,żeby soczewki ściągnąć to męczące jest, a nie ściągnie rękami którtymi czegoś dotykałam, bo już raz miałam od nie wiem czego zapalenie spojówek i dziękuje. Nie mogę się doczekać, aż będę mogła iść na laser ![]() Tylko wszystkie oprawki takie wąskie mi się wydają Tż się pewnie będzie ze mnie śmiał w okularach, tzn nie tak chamsko, ale pewnie się będzie głupio uśmiechał. Będę to musiała przeżyć.
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, że niektórzy z nim zmywają oleje.
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja zmywam ![]() caate to czekamy na jakieś recenzje na blogu ramoncia bardzo ładny blond ci wyszedł ![]() a dzisiaj mega spamowanie bo jutro studniówka
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2395 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zdj będą ładne to pokaże
![]()
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, Czekoladowa dzięki za odpowiedź
![]() Czekoladowa to ja Ci życzę udanej zabawy
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaw się do rana i napstykaj duuuuuuużo zdjęć bo będziesz musiała sie nam pokazać ![]() Ja juz po zajęciach, przyjechałam do domu żeby sie ogarnąć i na piwko ze znajomymi uciekam
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() caate fajnie że znalazłaś czas żeby do nas wpaść. Myślę że wszystko Ci się ułoży tak jak tego byś chciała i wrócisz do nas nie długo pełną parą.. I czekam na recenzję na blogu I dziękuję odnośnie wypowiedzi co do moich włosków ![]() czekoladowa dziękuję bardzo ![]() Kalpana dziękuję, a Ty już zdecydowałaś się co zrobić z włoskami?? Bo może wystarczyła by zmiana fryzurki niż zmiana koloru na blond bo mogą się włoski poniszczyć . Sama to już wiele razy przerabiałam.. I chętnie zobaczę Was w okularkach, ja też mam i powinnam nosić ale ja myślę że mi nie pasują. Jutro wstawię Wam zdjęcie to ocenicie i powiecie..
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Ramonciu no właśnie nie zdecydowałam się jeszcze.... Zdaję sobie sprawę, że przejście z czerni na blond nie wpłynie dobrze na moje włosy (delikatnie mówiąc) i dlatego chcę to dobrze przemyśleć, żeby nie żałować, albo po kilku dniach/tygodniach wrócić do czerni. Pytam się osób, które mnie widziały i w tym i w tym kolorze w którym mi jest lepiej, bo chodzi mi o to, żeby wyglądać jak najkorzystniej. Większość obstawia czerń, ale może dlatego, że się przyzwyczaili, bo gdy się przefarbowałam z blondu na ciemny większość mówiła, że w jasnych mi było ładniej, bo mam jasną karnację i oprawę oczu. TŻ mówił, że by mnie do łóżka nie wpuścił, bo by mnie nie poznał i by myślał, że to jakaś inna baba się do niego dobiera
Poprosiłam kolegę, który ma moje stare zdjęcia, które były dość ładne, żeby mi je podesłał, bo moje zżarł komputer i zobaczę, ale czuję, że to będzie strasznie trudna decyzja. Myślałam, że zamiast koloru warto pomyśleć o zmianie fryzury, ale nie mam za bardzo pomysłu, bo chciałabym jeszcze zapuścić włosy, a z grzywką nie bardzo da się coś zrobić niestety, a chciałabym się jej pozbyć, albo chociaż zrobić na bok, ale nie wygląda to dobrze
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niedawno sprawilam sobie nowe oprawki, ale nie do konca jestem zadowolona bo sugerowalam sie cena i jednak stwierdzam ze troche za duze sa dla mojej twarzy te oprawki, jednak i tak raczej wychodzac zakladam soczewki, a najwazniejsze ze teraz widze wyrazniej w okularach i mam antyrefleks.
Ja zamowilam sobie wlasnie na tej str paatal kilka rzeczy, zobaczymy jakie beda ![]() po pierwszym razie z zelem lnianym mam pozytywne wrazenia, zobaczymy jak bedzie pozniej ![]() Czeko to udanej imprezki, koniecznie musisz nam pokazac siebie po zabawie!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

dziewczyny