Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 21:48   #2371
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
samara farbowałam wellatonem 12/1 , moją ulubioną farbką
też ją dzisiaj kupiłam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 21:51   #2372
ramoncia217
Wtajemniczenie

Samara bardzo fajna jest, nic nie rudzieje ani szybko się nie wypłukuje Już drugi raz nią robię i jestem mega z niej zadowolona..
Stary 2012-01-12, 22:03   #2373
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:12   #2374
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ej faktycznie te ceny kusza na tej stronce
ja już na rzeczy stamtąd pod pewnego czasu się czaję, ale teraz moje 2 koleżanki cos c hcą zamówić, więc stwierdziłam, że też się skuszę
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a podałabyś 3 pierwsze rzeczy ze składu?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=h5m7k...5&feature=plcp

jaka kolekcja
ooooo uwielbiam w ogołe oglądać takie filmiki z kolekcjami kosmetyków dzisiaj podobny wrzuciła digitalgirl
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
tak, wszystko ok
przeglądasz stronkę, rejestrujesz się, wrzucasz produkty do koszyka (taki różowy przycisk 'do koszyka' jak wejdziesz na dany produkt), a później zamawiasz,
wybierasz sposób dostawy itd.
tylko czytaj uważnie opisy produktów, jakie mają pojemności i czy nie są testerami, bo często niższe ceny wynikają właśnie z tego.
dziękuję Ci bardzo jutro chyba to ogarnę na 100%
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Wstawiam jak obiecałam zdjęcia ostatnich zakupów z sh
-torebka nine west
-spodnie orsay
Dostałam wczoraj nowy aparat fotograficzny wiec myślę że moje zdjęcia będą lepsze
Jutro lecę po Jantara i olej lniany i krem z 30% urea Rombalsam jak znajdę

Caate super że znalazłaś chwilę żeby do nas zajrzeć
fajne rzeczy, szczególnie torebka i zazdroszczę aparatu
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Ja tak samo wyglądam jak sie nie pomaluje Co do tabletek to normalnie lanie ci się należy
no, każdy mi to mówi, do tej pory czuję sie nimi otumaniona xD a teraz bez makijażu i tak wyglądam w miare względnie, bo mam już jw miarę jasne blizny po tradziku. Przed zabiegami było znacznie gorzej
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
staralam sie min tyle ile nosilam staly, ale na poczatku co noc, a po ok roku robilam coraz wieksze przerwy... mysle ze tak poltora roku na pewno nosilam

ja sie chyba skusze na kilka rzeczy z tamtej stronki: baze CK, blyszczyk CK, blasam do opalania, maseczki..
miala moze ktoras te baze lub blyszczyk? ciekawa jestem opinii
ja tych produktów nie mam, ale jesli chodzi o cene tych błyszczyków w słoiczku wychodzi całkiem ok, bo w TK MAxxx można dosrwać zestaw 4 tych błyszczyków za 54 złote, a tu wychodzą po dyszce
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ja już po ćwiczeniach demakijaż zrobiony, będzie jeszcze tylko krem na noc i pod oczy.
Muszę jeszcze zapakować prezent dla Tż, zarezerwowałam też bilety do kina na jutro na "dziewczyne z tatuażem", oboje czytaliśmy i wiem, że Tż bardzo chciał iść na to także poświęciłam swojego kota w butach mam nadzieję, że Tż się zlituje nade mną i zabierze mnie i na to do kina niedługo
ja niestety nie czytałam, ale trochę czytałam o samej fabule filmu i jestem ciekawa tego filmu. No i ten Daniel Craig

Cytat:
Hej
wpadłam pokazać Wam swoje włoski po farbowaniu włosów na olej kokosowy dziś rano

ładnie wyszło, mi się podoba
Cytat:
Dziękuję dziewczyny

samara farbowałam wellatonem 12/1 , moją ulubioną farbką
bardzo ładny kolor, mam w sumie do takiego odcienia sentyment, bo kiedys sama z takim śmigałam swoją droga już któryś raz 'słyszę' ze ktos farbuje się wellatonem i sobie chwali chyba musze się obok nich zakręcić i znależc jakąś szaloną rudość
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:12   #2375
ParoleParole
Zakorzenienie

Zrobiłam pranie ręczne. bo pralki dalej zrobionej nie ma

I Tż mnie denerwuję. Bo pytam czy idzie ze mną na bal na uczelni a ten, że nie wie. Więc pytam co mam zrobić bo muszę sie zdeklarować i zaliczke dać. A ten no to najwyzej z kimś innym pójdziesz
Stary 2012-01-12, 22:12   #2376
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Też miałam ten problem -jakby taką suchą skorupę na piętach, ale poradziłam już sobie z tym. Używałam maść na odciski Gemi i krem Oxedermil też z 30% mocznikiem. Ta maśc kosztuje ok 3-4 zł, ale działa cuda. Ma w skladzie kwas salicylowy i trzeba uważać ze stosowaniem, bo może zrobić krzywdę, ale umiejetnie nakładana jest moim kwc A krem świetnie podtrzymuje efekt, który uzyskałam po maści.
Hmm ciekawe a jak trzeba tą maść nakładać bo ja się kwasów boję
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
aaa, bo ja myślałam, że do twarzy

jak go nie dostaniesz polecam sztyft scholl do pękających stóp, mnie pomógł, do dostania w sp, czasem rossach
kosztuje 29 zł
Widziałam u mnie w Rossie przydałaby się jakaś promocja bo trochę drogi ale jak nic nie pomoże to kupię

Dobranoc Piękne
Stary 2012-01-12, 22:20   #2377
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja już na rzeczy stamtąd pod pewnego czasu się czaję, ale teraz moje 2 koleżanki cos c hcą zamówić, więc stwierdziłam, że też się skuszę

ooooo uwielbiam w ogołe oglądać takie filmiki z kolekcjami kosmetyków dzisiaj podobny wrzuciła digitalgirl

dziękuję Ci bardzo jutro chyba to ogarnę na 100%

fajne rzeczy, szczególnie torebka i zazdroszczę aparatu

no, każdy mi to mówi, do tej pory czuję sie nimi otumaniona xD a teraz bez makijażu i tak wyglądam w miare względnie, bo mam już jw miarę jasne blizny po tradziku. Przed zabiegami było znacznie gorzej

ja tych produktów nie mam, ale jesli chodzi o cene tych błyszczyków w słoiczku wychodzi całkiem ok, bo w TK MAxxx można dosrwać zestaw 4 tych błyszczyków za 54 złote, a tu wychodzą po dyszce

ja niestety nie czytałam, ale trochę czytałam o samej fabule filmu i jestem ciekawa tego filmu. No i ten Daniel Craig

bardzo ładny kolor, mam w sumie do takiego odcienia sentyment, bo kiedys sama z takim śmigałam swoją droga już któryś raz 'słyszę' ze ktos farbuje się wellatonem i sobie chwali chyba musze się obok nich zakręcić i znależc jakąś szaloną rudość
ja akurat nie przepadam za tym aktorem, wszędzie go pełno ale film i tak chętnie obejrzę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:23   #2378
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja akurat nie przepadam za tym aktorem, wszędzie go pełno ale film i tak chętnie obejrzę
ja nawet nie muszę na niego patrzyć- mnie wystarczy, że chwilkę go sobie posłucham. No i tak samo mam np z Jude Law'em

w ogóle załamka, spoko, że jutro, we wtorek i środę mam 4,5h [zegarowej] języka hiszpańskiego - padnę !
Stary 2012-01-12, 22:28   #2379
Soph
Zakorzenienie

dobranoc

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:29   #2380
snowhitee
Zakorzenienie

dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:36   #2381
samaraNW
Zakorzenienie

ale mam znowu długaśne paznokcie, a wydawało mi się, że niedawno je piłowałam albo mi czas tak szybko leci, albo to one tak szybko rosną

ja jeszcze trochę posiedzę, bo w końcu mam wolny wieczór, mogę troszkę poleniuchować
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 22:37   #2382
ghana
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=8i3X1GHFAKQ omg, ja mam wyrzuty sumienia jak kupie sobie kolejna szminke czy cien, ale to co t u widze jest chore? po co komu np 4 identyczne podkłady? xD
Stary 2012-01-12, 22:44   #2383
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja i tak coś czuje, że jeszcze koleś przyjdzie w łaske...
A co do poloneza to krok podstawowy oczywiscie jest do ogarnięcia, ale oni mają dość skomplikowanie to wszystko ułożone, bo sala na której tańczą jest mała, a ludzi sporo. Siostra nie chce ciągnać kogoś za sobą bo mogloby to zabawnie wyglądać.
Głupi facet
A wszystkie klasy tańczą jednocześnie razem? U mnie było tak, że najpierw była "a", potem "b" wychodziła, "a" schodziła itd. Jeśli jest tak samo, to może uda się zatańczyć z chłopakiem z innej klasy, który ma pojęcie jakiekolwiek co i jak? Ja też tańczyłam dwa razy na przykład, w swojej klasie i w innej, bo kolega mnie poprosił.
Cytat:
Mi działa. Joanna, Ultra Color System, Szampon do włosów rudych, czerwonych i kasztanowych
Dziękuję mi znowu nie działa, a już ok było szampon wynajdę do blondu, bo do czerwonego mi na nic
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Shadii tak, wiem że eveline, dziewczyny mi już napisały, a mnie się pomyliło.
(...)
Wiem już, napisałam to, zanim jeszcze przeczytałam resztę postów

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:47   #2384
tillavanilla
Raczkowanie

caate widze,ze swietnie sobie radzisz i zyjesz na pelnych obrotach
Maala_Czaarna tak naprawde zaden moment nie jest dobry na rozstanie,moze lepiej,ze chlopak zrobil to teraz niz mialby ja oszukiwac w nieskonczonosc Zycze twojej siostrze by ta impreza byla najlepsza jaka dotychczas przezyla i aby tego dnia nawet przez chwile nie pomyslala o eksie
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Przykro mi, życzę dużo sił

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
tillavanilla
jesteś silna kobietą i na pewno sobie poradzisz wierzę w Ciebie mocno
dziekuje

E.J koniecznie pokarz nam ten stojak na wino

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:08   #2385
caate
Zakorzenienie

GG do caate

tak na chwile jestem, bo skonczylam dwa projekty, jutro tylko zrobic pokroje drzew i w sobote nauka po zajeciach na niedziele i bedzie luuuz

Loluska, tez sobie kupilam nowe okulary 2tyg temu i to byla najlepsza inwestycja ostatnich miesiecy, jestem baardzo zadowolona i o dziwio, podobam sie sobie w okularach! ja pokierowalam sie swoja intuicja, mimo ze ex mi doradzal wybralam i tak to co mi sie podobalo
jestem ciekawa jak Ty wygladasz w okularach

z tancow to chce zumbe, salse albo dancehall i dlatego ciezko mi sie zdecydowac

Karolcia, jak zwykle lupy do pozazdroszczenia

Ramonciu, jak jak daawno nie widzialam Twoich wlosow, ladnie sie prezentuja!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

dziekuje za wszystkie slowa wsparcia i przywitanie cieple

do bloga wroce, bo moja pielegnacja przez ostatni miesiac przeszla metamorfoze i troche musialam sie zakupami podniesc z dolka, wiec mam o czym recenzje pisac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-01-13 o 00:02
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:41   #2386
loluska
Zakorzenienie

dzień dobry!

caate
ja Ciebie też w okularkach nie widziałam, pokaż się A jeśli chodzi o tańce to gustujemy w tych samych a dancehall to już w ogóle <3

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:11   #2387
Kalpana
Zakorzenienie

Hello

Ramoncia Bardzo ładny kolorek Ci wyszedł

Caate Super że jesteś Wracaj szybko, bo bez Ciebie to już nie to samo

Zaraz nałożę maskę na włosy i własnoręcznie zrobioną maseczkę z jogurtu i banana na buźkę

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:21   #2388
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hmm ciekawe a jak trzeba tą maść nakładać bo ja się kwasów boję
Ja robiłam tak jak napisane na opakowaniu: "Stopy namoczyć i osuszyć. Na odcisk nałożyć cienką warstwę maści i zakleić plastrem. Zabieg powtarza się przez kilka dni rano i na noc, nie zmywając smarowanych miejsc wodą. Wymoczyc stopy w gorącej wodzie, a następnie usunąć odcisk. Nie należy wycinać ani odrywać odcisków. W razie potrzeby powtórzyć kurację po 3 dniach." Jak zobaczyłam swoje piety po dwóch razach nałożenia tej maści to się przeraziłam. Normalnie wszystko schodziło i pod spodem była już nowa, ładna skóra. Tylko ta warstwa musi być naprawdę cieniutka, żeby za szybko ten kwas nie "wyżarł" skóry - chodzi mi o to, że stopniowo cały proces postępował. Ogólnie maść ma okropną tępą i gęstą konsystencję, ale dobrze działa
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Głupi facet
A wszystkie klasy tańczą jednocześnie razem? U mnie było tak, że najpierw była "a", potem "b" wychodziła, "a" schodziła itd. Jeśli jest tak samo, to może uda się zatańczyć z chłopakiem z innej klasy, który ma pojęcie jakiekolwiek co i jak? Ja też tańczyłam dwa razy na przykład, w swojej klasie i w innej, bo kolega mnie poprosił.
Tańczą po 3 klasy i każda grupa ma inny układ. Już zadecydowała, że nie będzie tańczyć.
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
caate widze,ze swietnie sobie radzisz i zyjesz na pelnych obrotach
Maala_Czaarna tak naprawde zaden moment nie jest dobry na rozstanie,moze lepiej,ze chlopak zrobil to teraz niz mialby ja oszukiwac w nieskonczonosc Zycze twojej siostrze by ta impreza byla najlepsza jaka dotychczas przezyla i aby tego dnia nawet przez chwile nie pomyslala o eksie
Przekaże siostrze i dziękuję w jej imieniu Okazało się, że już ma inną od jakiegoś czasu, a siostrze taki kit wcisnął

Cześć dziewczyny Nic mi się dziś nie chce, a muszę jechać pomalować siostrę na tą imprezę, a potem mam egzamin z kosmetologii o 16. Trzymajcie kciuki
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:25   #2389
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Hej
wpadłam pokazać Wam swoje włoski po farbowaniu włosów na olej kokosowy dziś rano

ładnie wyszło, mi się podoba
Ładnie.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Zrobiłam pranie ręczne. bo pralki dalej zrobionej nie ma

I Tż mnie denerwuję. Bo pytam czy idzie ze mną na bal na uczelni a ten, że nie wie. Więc pytam co mam zrobić bo muszę sie zdeklarować i zaliczke dać. A ten no to najwyzej z kimś innym pójdziesz
Współczuje Ci, a Twój Tż. lubi chodzić na imprezy?
Wcześniej też nie chciał, teraz też nie. Mój to skakał z radości, jak go zaprosiłam na studniówkę. Ja niestety balu na uczelni nie mam (minusy studiów zaocznych).

caate pokarzesz nam się w okularach?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 12:51   #2390
kobietasukcesu
zawsze mam racje

wpadam tak przelotem, ale mimo napiętego dnia nie mogłam się powstrzymać

e.j: ja maski dobrej nie znam, a próbowałam moczenia w podgrzanych olejkach i kremów z mocznikiem?
w rossmanie jest krem z mocznikiem z isany za parę zł

karolcia: mnie też pomaga lawendowy krem do stóp yves rocher, w promocji kosztuje 14,90.
Na szczęście odkąd noszę bambusowe skarpetki, ze stopami znacznie lepiej, aż mnie to dziwi, ale jednak to możliwe.

caate: z niecierpliwością czekam na nowe notki

Ja też muszę chyba okulary kupić, bo takie wstawanie z łóżka wieczorem po filmie,żeby soczewki ściągnąć to męczące jest, a nie ściągnie rękami którtymi czegoś dotykałam, bo już raz miałam od nie wiem czego zapalenie spojówek i dziękuje.
Nie mogę się doczekać, aż będę mogła iść na laser

Tylko wszystkie oprawki takie wąskie mi się wydają

Tż się pewnie będzie ze mnie śmiał w okularach, tzn nie tak chamsko, ale pewnie się będzie głupio uśmiechał. Będę to musiała przeżyć.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:17   #2391
Kalpana
Zakorzenienie

Ten szampon z Alterry nadaje się do zmywania olei?

K

Sz
Stary 2012-01-13, 13:21   #2392
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam, że niektórzy z nim zmywają oleje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-01-13, 13:37   #2393
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
Cytat:
ja zmywam

caate to czekamy na jakieś recenzje na blogu

ramoncia bardzo ładny blond ci wyszedł

a dzisiaj mega spamowanie bo jutro studniówka

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:42   #2394
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

ja zmywam

Pokarzesz nam zdjęcia, jak wyglądałaś?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-01-13, 13:47   #2395
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Pokarzesz nam zdjęcia, jak wyglądałaś?
jak zdj będą ładne to pokaże

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:50   #2396
Kalpana
Zakorzenienie

Angel, Czekoladowa dzięki za odpowiedź

Czekoladowa to ja Ci życzę udanej zabawy Na pewno będziesz wyglądała prześlicznie i czekam na zdjęcia z niecierpliwością

K

Sz
Stary 2012-01-13, 15:58   #2397
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

ja zmywam

Nawet nie wiesz jak ci tej studniówki zazdroszczę Wybaw się do rana i napstykaj duuuuuuużo zdjęć bo będziesz musiała sie nam pokazać

Ja juz po zajęciach, przyjechałam do domu żeby sie ogarnąć i na piwko ze znajomymi uciekam

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:04   #2398
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej

caate fajnie że znalazłaś czas żeby do nas wpaść. Myślę że wszystko Ci się ułoży tak jak tego byś chciała i wrócisz do nas nie długo pełną parą..
I czekam na recenzję na blogu
I dziękuję odnośnie wypowiedzi co do moich włosków

czekoladowa
dziękuję bardzo

Kalpana dziękuję, a Ty już zdecydowałaś się co zrobić z włoskami?? Bo może wystarczyła by zmiana fryzurki niż zmiana koloru na blond bo mogą się włoski poniszczyć . Sama to już wiele razy przerabiałam..

I chętnie zobaczę Was w okularkach, ja też mam i powinnam nosić ale ja myślę że mi nie pasują. Jutro wstawię Wam zdjęcie to ocenicie i powiecie..
Stary 2012-01-13, 16:20   #2399
Kalpana
Zakorzenienie

Ramonciu no właśnie nie zdecydowałam się jeszcze.... Zdaję sobie sprawę, że przejście z czerni na blond nie wpłynie dobrze na moje włosy (delikatnie mówiąc) i dlatego chcę to dobrze przemyśleć, żeby nie żałować, albo po kilku dniach/tygodniach wrócić do czerni. Pytam się osób, które mnie widziały i w tym i w tym kolorze w którym mi jest lepiej, bo chodzi mi o to, żeby wyglądać jak najkorzystniej. Większość obstawia czerń, ale może dlatego, że się przyzwyczaili, bo gdy się przefarbowałam z blondu na ciemny większość mówiła, że w jasnych mi było ładniej, bo mam jasną karnację i oprawę oczu. TŻ mówił, że by mnie do łóżka nie wpuścił, bo by mnie nie poznał i by myślał, że to jakaś inna baba się do niego dobiera
Poprosiłam kolegę, który ma moje stare zdjęcia, które były dość ładne, żeby mi je podesłał, bo moje zżarł komputer i zobaczę, ale czuję, że to będzie strasznie trudna decyzja.
Myślałam, że zamiast koloru warto pomyśleć o zmianie fryzury, ale nie mam za bardzo pomysłu, bo chciałabym jeszcze zapuścić włosy, a z grzywką nie bardzo da się coś zrobić niestety, a chciałabym się jej pozbyć, albo chociaż zrobić na bok, ale nie wygląda to dobrze

K

Sz
Stary 2012-01-13, 16:22   #2400
party_girl7
Zakorzenienie

ja tez niedawno sprawilam sobie nowe oprawki, ale nie do konca jestem zadowolona bo sugerowalam sie cena i jednak stwierdzam ze troche za duze sa dla mojej twarzy te oprawki, jednak i tak raczej wychodzac zakladam soczewki, a najwazniejsze ze teraz widze wyrazniej w okularach i mam antyrefleks.

Ja zamowilam sobie wlasnie na tej str paatal kilka rzeczy, zobaczymy jakie beda

po pierwszym razie z zelem lnianym mam pozytywne wrazenia, zobaczymy jak bedzie pozniej

Czeko to udanej imprezki, koniecznie musisz nam pokazac siebie po zabawie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości