|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
szaja, mocno zaciskam kciuki
![]() Dilayla, to jeszcze tyle sie płaci za h pracy? Ja pierdziele ![]() kropka, takie suki potrafią podburzać ![]() ![]() Curly, masakra z tym dzieckiem ![]() ![]() kardashi, współczuje nocnych atrakcji ![]()
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
cześć
![]() kaszpirek sto lat! spełnienia marzeń ![]() kropka co za typ bezczelny! i tak masz dużo cierpliwości, że nie śpi na klatce schodowej araczki trzymam kciuki oby ta wysypka to nic poważnego dilayla ![]() velluto książeczki w biedronce są z olesiejuka ale z miękkimi stronami a u mnie nadal śniegu nie było ![]()
![]() |
#2223 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ponoć z tym da sie żyć, więc mam nadzije, że dacie radę ![]() Cytat:
![]() ![]() w sprawie parki dzwoniłam przed chwilą do zary, niestety nie mają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w lato często odstawiała takie dyskoteki.. ![]() Kurde to pewnie nigdzie już jej nie dorwę.. ![]() Dzięki wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Zadomowienie
|
Laski dziekuje za mile slowa
![]() Sorki nie odniose sie do postow,poczytalam szybko. Oli maruda na calego,mam nadzieje,ze antybiotyk szybko pomoze. Teraz mam chwilke,bo padl,ale musze zaraz obiada robic jakiegos... ![]() szaja kciuki za staranka ![]() kropka tez masz wesolo,wspolczuje ![]() Rano szanowny pan przyjechal i zabral sobie telewizor ![]() ![]() Tv pozwolilam zabrac,ale nic wiecej nie dam ruszyc.Z reszta juz nie otworze mu wiecej drzwi nawet... Mialam nadzieje,ze jak sie nie bede szarpac o telewizor,to da mi spokoj,ale to tylko pretekst byl. W dodatku nacpany byl tak,ze szok ![]() To ja dziecka nie bede dawac cpunowi.Niech sobie sprawe zaklada o przyznanie widzen,bo ja sie nie zgadzam na jego kontakty z dzieckiem. Jak sie doprowadzi do ladu to i owszem,ale poki co po co malemu taki tatus... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
joola nie mów że on teraz bedzie przychodził po rzeczy bo niby mu sie należą , pewnie na cpanie lub hazard - brak mi słów
![]() ![]() masz racje - nic mu wiecej nie dawaj , choc napewno bedzie cie nachodził i twierdził że ma do tego prawo..obłed jakiś..
![]() |
#2227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja znajoma się rozwodzi ( mąż ja zdradzał ). Robią sobie takie świństwa, że szok. Kasy mają dużo, wielki dom pod Warszawą. Ale jest sporo jej winy, że tak się nawzajem oczerniają. On chciał jej dać wartość połowy domu ( jakieś 600 tys ), do tego kupić mieszkanie i płacic jej przez 5 lat takie jakby alimenty ( nie mają dzieci, ona nie pracuje ). Ona sie nie zgadza, chce więcej ![]()
![]() |
![]() |
#2228 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie niezle pada śnieg, obecnie jet bielusieńko ![]() U nas tej parki w ogóle nie było ![]() Jola - współczuję. Zanim sie z nim związałaś na poważnie nie wiedziałaś, że ma problemy z narkotykami? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Hej
Na wakacje lecimy na Teneryfe,na tydzien. SLIPIE a skad wiesz? Bana mialam za link w podpisie,ktory jakims cudem mi sie schowal pod napisem+poprzednie pkt i mialam szlaban. Wracam do pracy Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2012-01-13 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas usypiam TYLKO JA i nie ma innej opcji - mąż jak jest to młoda ma chopsia na jego punkcie i chce żeby to tata wszystko przy niej i znią robił ale usypianie nie ![]() ![]() No dziewczyny chyba dziś zalicze swoje pierwsze odśnierzanie , z Gabi i psem ![]() nie wiem jak to zrobie jeszcze i czy nie przełoże na jutro ![]() przezornie rano byłyśmy na zakupach . co by własnie po południu nie miec dylematu i braku mleka ![]() kurcze a jak pomysle jak było zeszłej zimy - 3 miechy odśnierzania ![]()
![]() |
![]() |
#2231 |
Rozeznanie
|
a ile płacicie? bo z tego co pamiętam w kwietniu?
![]() |
#2232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za ten link z Olką ![]()
![]() |
![]() |
#2233 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Patrzcie jakie fajowe rzeczy z czekolady
http://chocolissimo.pl/do/index.jsp?...DzienBabci2012
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe na co ona liczy podburzając go? podziwiam Cię, że znalazłaś w sobie tyle siły, żeby to udźwignąć. jak czytam ile załatwiłaś w takim krótkim czasie, to myślę "cyborg" ![]() a co do samotnych matek - to tak jak pisałam, nikt tego nie sprawdza, więc osoba podająca się za samotną, a mieszkająca z panem X, nadal jest samotna, bo w świetle prawa nie możemy jej inwigilować, więc nie udowodnimy jej, że prowadzi wspólne gospodarstwo z panem X. Jolu - nie wpuszczaj gnojka. jakby coś to zawsze masz argument, że jest naćpany i zagraża dziecku. u nas przed chwilą ostro sypało, teraz spokój. wróciłam z pracy koło 12, małż miał dzisiaj dyżur przy Ewci i od progu zatrzelił mnie informacją, że musi na 13 być w pracy, bo mają awaryjną sytuację i większość terapeutów przyjeżdża, żeby ustawić pacjentów do pionu. a liczyłam na miłe rodzinne popołudnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prawo to on mial,jak tu mieszkal jeszcze,ale juz bylismy w separacji. Mieszkal wtedy w salonie. Znalazl pieniadze,ktore mialam odlozone na dom (oplate za wynajem) i ukradl mi z tego 60 funtow. "Tylko" 60 na szczescie,tam bylo 600 ![]() Teraz juz nie mieszkamy razem. Niczego wiecej nie dostanie ![]() Nie mamy jakiegos majatku. Odkurzacza mu nie oddam,bo on i tak sprzeda go za grosze i przecpa. Szkoda mi,bo ja tez ciezko na to wszystko pracowalam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas usypianie tylko ze mną.
![]() |
![]() |
#2238 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
Kropka, Jola no atrakcyjnie się Wam nowy rok zaczął. Nie ma co. Kciuki trzymam za szybki powrót do normalności. Jola jak masz takie akcje, że przychodzi naćpany i wynosi Ci rzeczy z domu, to na policje dzwoń. Na Wyspach bardzo poważnie podchodzą do przemocy domowej, a kiedy się czujesz w jakikolwiek sposób zagrożona, Ty i dziecko, to tym bardziej. Niech wie drań, że się żarty skończyły. Ściskam ![]() Moim dziewczynom też odbija z jedzeniem w nocy. Ok. 2. budzą się obie i ryyyyk aż mleko dam. Nie jadły w nocy od 3 m-ca życia. teraz im się przypomniało. Co to jest swoją drogą - jakiś okres wzmożonego wzrostu czy co? Powróciliśmy do niemowlęctwa. Z usypianiem nie mamy problemu, od zawsze zasypiają same we własnym pokoju i własnych łóżeczkach. Odpukać ![]() Czasem jak się w nocy wybudzą to jest problem z zaśnięciem i jeśli nie śpi tylko jedna to biorę do nas do łóżka ale jak nie śpią obie to najczęściej ląduję na podłodze na materacu, pomiędzy łóżeczkami ![]() Z gadaniem nadal cisza. Na topie jest cały czas mama, papa, tata, baba, dada i takie tam. A ... ostatnio Iga załapała "cześć" i jakoś tam po swojemu gada, brzmi to raczej jak "teść" i rączkę podaje ![]() Dziś mały sukcesik - na nocniku posiedziały z 10 minut bo do tej pory po sekundzie był płacz i ucieczka z gołym tylkiem po domu. Nic nie zrobiły ale chociaż posiedziały. Drzemki w dzień różnie - teraz akurat śpią. Ale wczoraj nic. Czasem pośpią nawet 2 godziny ![]() Zmykam obiad robić. Gulasz i placki ziemniaczane dziś ![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że jeszcze sie tacy uchowali coby 5zł proponować. Niedużo.Napisze klubie. O tym konkursie już dawno zapomniałam ale jak zmieniałam opis to musiał mi sie jakoś schować.Nie umiem tego wyjasnić. U nas był przymrozek w nocy. Ola obudziął sie z katarem. Obiadek dziś zjadla cały, ładnie i szybko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Zadomowienie
|
Odśnieżanie zaliczone
![]() ![]()
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe czy w wawie była. ja jej ogólnie nie widziałam, ale ja niebywam często w CH.. ![]() ![]() ej u Was w lidlach też -30%? u mnie na WSZYSTKO -30% i ludzie wykupili już większość sklepu ![]() a w biedrze kalosze po 5zł ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
U nas w Zarze też bida.
Mam na oku jedna kurtke zimowa jak nie bedzie w sklepie to kupie on line. Dziewczyny a u was nie mozna kupic przez neta tej kurtki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() UWIELBIAM placki ziemniaczane ![]() fajnych mialas pomocnikow ![]() Cytat:
![]() ![]() nie ma takiej mozliwosci w PL ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozostałe sklepy Intidexu mają sklepy tylko Zara nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() swieta prawda! Cytat:
Cytat:
---------------------------------------------------- heja Kobitki, Ja zakatarzona, cos mnie rozbiera. Ciesze sie, ze 13. juz sie skonczyl, tfuuu. Najpierw wymowili nam umowe o wynajem czesci domu, ktora od prawie roku wynajmujemy mojej firmie (wiec ukroca sie finanse), potem kumpela, ktora odbiera mi Stefka z przedszkola kiedy obydwoje z Malzem jestesmy w trasie oznajmila, ze znalazla sobie prace na popoludnie i dooopa, bo nie mam nikogo z autem kto moze nam pomoc ![]() ![]() Kropka - jestem w totalnym szoku, ale nie z powodu tego gnoja i tego co zrobil i robi, ale jaka z Ciebie babka z klasa, ja bym chyba pacana utlukla! mocno sciskam i oby imbecyle w bankach przestali robic problemy (sama wiem co potrafia wymyslic, bo bralam teraz gotowkowy kredyt na wesele w nordei! - maskra jakas) Araczki sciski dla naszej Malvini, te nasze dzieciaczki faktycznie sie 'kochaja', bo nawet te same schorzenia maja hehe - najpierw katar, uszka a teraz plamy atopowe - my tez z tym walczymy ![]() Brzdac mi sie budzi...kurlam sie spac
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zdrówka i pozytywnego rozwiązania spraw spadam, bo mi dziecko wstało. spał 30 min ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
ale się wkurzyłam
![]() ![]() dziś mały pojechał do moich rodziców a ja sprzątam a potem prasowanko, przyda mu się zmiana otoczenia bo jego pomysły mnie wykończą ![]() ![]() ![]() silpe przy takich pomocnikach to chyba szybko ci poszło ![]() sparkly ![]() i u mnie jest śnieg ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() --------------------------------------------------- Ja dzis przeziebienia ciag dalszy, ale od rana moje chlopaki sobie radza byli na dworzu, teraz Stefek drzemie a ja odpoczywam kopytami do gory ![]() przegladam sobie you tube, wrocilam na facebooka ![]() ![]() Szukam dziewczyny, ktora pomoze nam przy opiece nad Stefciem ![]() ![]() ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Super
![]() Dziewczyny dziekuje ![]() ![]() Kurcze,my tez mamy plamy atopowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 | |||
Konto usunięte
|
Pięknie
![]() ![]() Cytat:
![]() Łeee rozpusta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie daj się dupkowi! Byłam w biedrze i guzik jest na wyprzach. Wczoraj w C&A jeszcze sobie spodnie dorwałam, wąskie jeansy. Niedrogie, 69zł, jak na nowe sieciowe ![]() ![]() ![]() Wyszły nam wreszcie dolne dwójki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.