Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć. - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 12:52   #2221
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

szaja, mocno zaciskam kciuki

Dilayla, to jeszcze tyle sie płaci za h pracy? Ja pierdziele

kropka, takie suki potrafią podburzać Aż się coś ciśnie na usta

Curly, masakra z tym dzieckiem Nie czytałam, zobaczyłam tytuł i mi wystarczyło

kardashi, współczuje nocnych atrakcji

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:00   #2222
panna migotka
Rozeznanie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

cześć

kaszpirek sto lat! spełnienia marzeń

kropka co za typ bezczelny! i tak masz dużo cierpliwości, że nie śpi na klatce schodowej

araczki trzymam kciuki oby ta wysypka to nic poważnego

dilayla ciekawe czy ktoś będzie chętny do tej pracy

velluto książeczki w biedronce są z olesiejuka ale z miękkimi stronami

a u mnie nadal śniegu nie było
Stary 2012-01-13, 13:01   #2223
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
A ja w malym szoku. Mal wysypalo kilka dni temu. Na rekach i nogach pojawila sie bardzo sucha skora. Wczoraj wysypka (na dloniach, udach pod posladkami i na lokciach) byla juz bardzo szorstka i zlala sie w czerwone plamy jakby zaogniona. Pojechalismy do dermatologa bo moze rozyczka albo inne ustrojstwo ale lekarz podejrzewa atopowa skore nie postawila jeszcze diagnozy bo to pierwszy raz takie cos, przepisala masc i jakis krem i za tydzien na wizyte.
Ani ja ani maz nie jestesmy na NIC uczuleni a tu takie cos...
I co teraz?!
Jak nie urok to...
Ale ponoć z tym da sie żyć, więc mam nadzije, że dacie radę
Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Velluto, mam prośbę.. bo może będziesz śmigała po zarze, jak tak, to czy zwróciłabyś uwagę czy na baby jest ta parka ? Rozmiar 24-36...
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%2BWITH%2BFUR
nocki współczuję tez czesto mam takie dyskoteki urzadzane przez sąsiadów
w sprawie parki dzwoniłam przed chwilą do zary, niestety nie mają

velluto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:05   #2224
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

nocki współczuję tez czesto mam takie dyskoteki urzadzane przez sąsiadów
w sprawie parki dzwoniłam przed chwilą do zary, niestety nie mają
Dzięki..
U nas w lato często odstawiała takie dyskoteki..

Kurde to pewnie nigdzie już jej nie dorwę..
Dzięki wielkie

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:13   #2225
Jola00
Zadomowienie

Laski dziekuje za mile slowa
Sorki nie odniose sie do postow,poczytalam szybko. Oli maruda na calego,mam nadzieje,ze antybiotyk szybko pomoze. Teraz mam chwilke,bo padl,ale musze zaraz obiada robic jakiegos...

szaja kciuki za staranka

kropka tez masz wesolo,wspolczuje Ale jakas perspektywe masz,ze tatus sie zechce synem czasem zajac. U mnie masakra znow
Rano szanowny pan przyjechal i zabral sobie telewizor Ja wlasciwie tv nie ogladam,Oli ma jedna ulubiona bajke z pociagami. No i straszy mnie,ze dopiero zaczniemy sie dzielic wszystkim...Przywalil sie np.o odkurzacz,ze chce zabrac. Pytam go po co,przeciez wynajmuje pokoj i tam ma wszystko (odkurzacz tez).Zabierze,bo to on za niego placil
Tv pozwolilam zabrac,ale nic wiecej nie dam ruszyc.Z reszta juz nie otworze mu wiecej drzwi nawet...
Mialam nadzieje,ze jak sie nie bede szarpac o telewizor,to da mi spokoj,ale to tylko pretekst byl. W dodatku nacpany byl tak,ze szok
To ja dziecka nie bede dawac cpunowi.Niech sobie sprawe zaklada o przyznanie widzen,bo ja sie nie zgadzam na jego kontakty z dzieckiem. Jak sie doprowadzi do ladu to i owszem,ale poki co po co malemu taki tatus...

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:19   #2226
Silpe
Zadomowienie

joola nie mów że on teraz bedzie przychodził po rzeczy bo niby mu sie należą , pewnie na cpanie lub hazard - brak mi słów
masz racje - nic mu wiecej nie dawaj , choc napewno bedzie cie nachodził i twierdził że ma do tego prawo..obłed jakiś..

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:26   #2227
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
u nas tez zasypianie zajmuje srednio godzine i nie ma opcji, zeby zasneła sama, musze sie z nia polozyc i juz
A gdzie jedziecie na wakacje?
U nas jest to samo A w nocy jak sie obudzi, to idę, siadam obok łóżka, a ona mi pokazuje, żebym sie położyła Wczoraj tak zasnęłam na 2 godziny i wstałam połamana

Cytat:
Napisane przez Jola00 Pokaż wiadomość
U mnie masakra znow
Rano szanowny pan przyjechal i zabral sobie telewizor Ja wlasciwie tv nie ogladam,Oli ma jedna ulubiona bajke z pociagami. No i straszy mnie,ze dopiero zaczniemy sie dzielic wszystkim...Przywalil sie np.o odkurzacz,ze chce zabrac. Pytam go po co,przeciez wynajmuje pokoj i tam ma wszystko (odkurzacz tez).Zabierze,bo to on za niego placil
Tv pozwolilam zabrac,ale nic wiecej nie dam ruszyc.Z reszta juz nie otworze mu wiecej drzwi nawet...
Mialam nadzieje,ze jak sie nie bede szarpac o telewizor,to da mi spokoj,ale to tylko pretekst byl. W dodatku nacpany byl tak,ze szok
To ja dziecka nie bede dawac cpunowi.Niech sobie sprawe zaklada o przyznanie widzen,bo ja sie nie zgadzam na jego kontakty z dzieckiem. Jak sie doprowadzi do ladu to i owszem,ale poki co po co malemu taki tatus...
Co za parszywa świnia

Moja znajoma się rozwodzi ( mąż ja zdradzał ). Robią sobie takie świństwa, że szok. Kasy mają dużo, wielki dom pod Warszawą. Ale jest sporo jej winy, że tak się nawzajem oczerniają. On chciał jej dać wartość połowy domu ( jakieś 600 tys ), do tego kupić mieszkanie i płacic jej przez 5 lat takie jakby alimenty ( nie mają dzieci, ona nie pracuje ). Ona sie nie zgadza, chce więcej Śledzi go, nagrywa, robi fotki. Chore to dla mnie.

Luiza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 13:27   #2228
velluto
Zadomowienie

Cytat:
te co ja kupiłam tak samo
Ale kurtałki sa po 60zł i spodnie po 40

u nas to samo. mogę ją usypiać godzinę, a Tż sprawi ze uśnie w ciągu 5 minut nawet jak nic nie wskazuje że ona jest śpiąca
maj maz jak sie wezmie za usypianie malej to konczy sie to tak, ze to on po 10 min. chrapie na cale mieszkanie a Natalia biega boso po domu i pokazując na niego palcem mówi "nieżywy"
Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
velluto książeczki w biedronce są z olesiejuka ale z miękkimi stronami

a u mnie nadal śniegu nie było
dzieki za info
U mnie niezle pada śnieg, obecnie jet bielusieńko
Cytat:
Kurde to pewnie nigdzie już jej nie dorwę..
Dzięki wielkie
U nas tej parki w ogóle nie było

Jola - współczuję. Zanim sie z nim związałaś na poważnie nie wiedziałaś, że ma problemy z narkotykami?

Stary 2012-01-13, 13:29   #2229
Darianna25
Zakorzenienie

Hej
Na wakacje lecimy na Teneryfe,na tydzien.
SLIPIE a skad wiesz? Bana mialam za link w podpisie,ktory jakims cudem mi sie schowal pod napisem+poprzednie pkt i mialam szlaban. Wracam do pracy

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:24
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:34   #2230
Silpe
Zadomowienie

Cytat:
maj maz jak sie wezmie za usypianie malej to konczy sie to tak, ze to on po 10 min. chrapie na cale mieszkanie a Natalia biega boso po domu i pokazując na niego palcem mówi "nieżywy"
?

u nas usypiam TYLKO JA i nie ma innej opcji - mąż jak jest to młoda ma chopsia na jego punkcie i chce żeby to tata wszystko przy niej i znią robił ale usypianie nie musi byc mamima

No dziewczyny chyba dziś zalicze swoje pierwsze odśnierzanie , z Gabi i psem
nie wiem jak to zrobie jeszcze i czy nie przełoże na jutro
przezornie rano byłyśmy na zakupach . co by własnie po południu nie miec dylematu i braku mleka

kurcze a jak pomysle jak było zeszłej zimy - 3 miechy odśnierzania non stop - ale dziec był grzeczny i siedział w wózku a nie latał na złamanie karku ..

Stary 2012-01-13, 13:34   #2231
panna migotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
HejNa wakacje lecimy na Teneryfe,na tydzien.SLIPIE a skad wiesz? Bana mialam za link w podpisie,ktory jakims cudem mi sie schowal pod napisem+poprzednie pkt i mialam szlaban. Wracam do pracy
a ile płacicie? bo z tego co pamiętam w kwietniu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 13:36   #2232
Silpe
Zadomowienie

Cytat:
HejNa wakacje lecimy na Teneryfe,na tydzien.SLIPIE a skad wiesz? Bana mialam za link w podpisie,ktory jakims cudem mi sie schowal pod napisem+poprzednie pkt i mialam szlaban. Wracam do pracy
widziałam Cie na wątku wyspowym
za ten link z Olką

Stary 2012-01-13, 13:39   #2233
panna migotka
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

u nas usypiam TYLKO JA i nie ma innej opcji - mąż jak jest to młoda ma chopsia na jego punkcie i chce żeby to tata wszystko przy niej i znią robił ale usypianie nie musi byc mamima

No dziewczyny chyba dziś zalicze swoje pierwsze odśnierzanie , z Gabi i psem
nie wiem jak to zrobie jeszcze i czy nie przełoże na jutro
przezornie rano byłyśmy na zakupach . co by własnie po południu nie miec dylematu i braku mleka

kurcze a jak pomysle jak było zeszłej zimy - 3 miechy odśnierzania non stop - ale dziec był grzeczny i siedział w wózku a nie latał na złamanie karku ..
a u nas wieczorne rytuały należą do męża i jak Wiktor przebudzi się w nocy to musi iść do niego tatuś bo mnie odpycha
Stary 2012-01-13, 13:39   #2234
Silpe
Zadomowienie

Patrzcie jakie fajowe rzeczy z czekolady

http://chocolissimo.pl/do/index.jsp?...DzienBabci2012

Stary 2012-01-13, 13:47   #2235
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, przyda się i siła i spokój i inne też...

Ale masz miło.

U mnie problemy wyskakują przez pewną panią, którą mąż poznał w grudniu. Po naszym rozstaniu rzucił się na nią jak opętany i ciągle tam biega. I zakładam, że ona mu "dobre rady" daje, bo po każdym dłuższym pobycie tam, jest dym w domu.
2 stycznia był tam całą dobę, wrócił rano, wyżył się na Danielu, potem pokłócił z moją matką, a wieczorem ze mną.
Potem podobna akcja była w weekend, a teraz znowu, pojechał do niej na urodzinki 11go, wrócił rano wczoraj i dym od razu...
szybko się kolo pocieszył....
ciekawe na co ona liczy podburzając go?

podziwiam Cię, że znalazłaś w sobie tyle siły, żeby to udźwignąć. jak czytam ile załatwiłaś w takim krótkim czasie, to myślę "cyborg"

a co do samotnych matek - to tak jak pisałam, nikt tego nie sprawdza, więc osoba podająca się za samotną, a mieszkająca z panem X, nadal jest samotna, bo w świetle prawa nie możemy jej inwigilować, więc nie udowodnimy jej, że prowadzi wspólne gospodarstwo z panem X.

Jolu - nie wpuszczaj gnojka. jakby coś to zawsze masz argument, że jest naćpany i zagraża dziecku.

u nas przed chwilą ostro sypało, teraz spokój.
wróciłam z pracy koło 12, małż miał dzisiaj dyżur przy Ewci i od progu zatrzelił mnie informacją, że musi na 13 być w pracy, bo mają awaryjną sytuację i większość terapeutów przyjeżdża, żeby ustawić pacjentów do pionu. a liczyłam na miłe rodzinne popołudnie...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 13:49   #2236
Jola00
Zadomowienie

Cytat:
joola nie mów że on teraz bedzie przychodził po rzeczy bo niby mu sie należą , pewnie na cpanie lub hazard - brak mi słów
masz racje - nic mu wiecej nie dawaj , choc napewno bedzie cie nachodził i twierdził że ma do tego prawo..obłed jakiś..
Jakie prawo?
Prawo to on mial,jak tu mieszkal jeszcze,ale juz bylismy w separacji. Mieszkal wtedy w salonie. Znalazl pieniadze,ktore mialam odlozone na dom (oplate za wynajem) i ukradl mi z tego 60 funtow. "Tylko" 60 na szczescie,tam bylo 600 To bylo tuz przed jego wyprowadzka. Dzwonilam na policje,ale nic nie mogli zrobic,bo mieszkalismy razem.
Teraz juz nie mieszkamy razem. Niczego wiecej nie dostanie
Nie mamy jakiegos majatku. Odkurzacza mu nie oddam,bo on i tak sprzeda go za grosze i przecpa. Szkoda mi,bo ja tez ciezko na to wszystko pracowalam...

Cytat:

hahahaha

Jola - współczuję. Zanim sie z nim związałaś na poważnie nie wiedziałaś, że ma problemy z narkotykami?
Wiedzialam,ze mial problemy w przeszlosci. Ale nie spodziewalam sie,ze takie powazne. W jego domu nie mowi sie o jego bledach. To jedynaczek

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
U nas jest to samo A w nocy jak sie obudzi, to idę, siadam obok łóżka, a ona mi pokazuje, żebym sie położyła Wczoraj tak zasnęłam na 2 godziny i wstałam połamana

Co za parszywa świnia

Moja znajoma się rozwodzi ( mąż ja zdradzał ). Robią sobie takie świństwa, że szok. Kasy mają dużo, wielki dom pod Warszawą. Ale jest sporo jej winy, że tak się nawzajem oczerniają. On chciał jej dać wartość połowy domu ( jakieś 600 tys ), do tego kupić mieszkanie i płacic jej przez 5 lat takie jakby alimenty ( nie mają dzieci, ona nie pracuje ). Ona sie nie zgadza, chce więcej Śledzi go, nagrywa, robi fotki. Chore to dla mnie.
No chore

Stary 2012-01-13, 14:02   #2237
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:

U nas usypianie tylko ze mną.

Luiza

Stary 2012-01-13, 14:20   #2238
sparkly
Raczkowanie

Witajcie.

Kropka, Jola no atrakcyjnie się Wam nowy rok zaczął. Nie ma co. Kciuki trzymam za szybki powrót do normalności.
Jola jak masz takie akcje, że przychodzi naćpany i wynosi Ci rzeczy z domu, to na policje dzwoń. Na Wyspach bardzo poważnie podchodzą do przemocy domowej, a kiedy się czujesz w jakikolwiek sposób zagrożona, Ty i dziecko, to tym bardziej. Niech wie drań, że się żarty skończyły. Ściskam

Moim dziewczynom też odbija z jedzeniem w nocy. Ok. 2. budzą się obie i ryyyyk aż mleko dam. Nie jadły w nocy od 3 m-ca życia. teraz im się przypomniało. Co to jest swoją drogą - jakiś okres wzmożonego wzrostu czy co? Powróciliśmy do niemowlęctwa.

Z usypianiem nie mamy problemu, od zawsze zasypiają same we własnym pokoju i własnych łóżeczkach. Odpukać
Czasem jak się w nocy wybudzą to jest problem z zaśnięciem i jeśli nie śpi tylko jedna to biorę do nas do łóżka ale jak nie śpią obie to najczęściej ląduję na podłodze na materacu, pomiędzy łóżeczkami

Z gadaniem nadal cisza. Na topie jest cały czas mama, papa, tata, baba, dada i takie tam. A ... ostatnio Iga załapała "cześć" i jakoś tam po swojemu gada, brzmi to raczej jak "teść" i rączkę podaje

Dziś mały sukcesik - na nocniku posiedziały z 10 minut bo do tej pory po sekundzie był płacz i ucieczka z gołym tylkiem po domu. Nic nie zrobiły ale chociaż posiedziały.

Drzemki w dzień różnie - teraz akurat śpią. Ale wczoraj nic. Czasem pośpią nawet 2 godziny

Zmykam obiad robić. Gulasz i placki ziemniaczane dziś
I radość do łez
sparkly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 16:31   #2239
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość

Spotkanie w sprawie pracy zaliczone...no i jak siedzicie to zebyscie z krzeseł nie p[ospadały
pracuje sie po 10 h stawka to 5 zł!!!na h i umowa zlecenie
poprostu takie akcje rozbrajaja mi konstrukcje

u nas była jakas wichura śnieżna..ale teraz juz sie uspokoiło i wyszło słonce
No porazka
Że jeszcze sie tacy uchowali coby 5zł proponować.

Cytat:
a ile płacicie? bo z tego co pamiętam w kwietniu?
Niedużo.Napisze klubie.

Cytat:
widziałam Cie na wątku wyspowym
za ten link z Olką
O tym konkursie już dawno zapomniałam ale jak zmieniałam opis to musiał mi sie jakoś schować.Nie umiem tego wyjasnić.

U nas był przymrozek w nocy.
Ola obudziął sie z katarem.
Obiadek dziś zjadla cały, ładnie i szybko.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 16:40   #2240
Silpe
Zadomowienie

Odśnieżanie zaliczone z pomocą Gabi i Benka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,5 KB, 75 załadowań)

Stary 2012-01-13, 17:13   #2241
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:

U nas tej parki w ogóle nie było

Ciekawe czy w wawie była. ja jej ogólnie nie widziałam, ale ja niebywam często w CH..

Cytat:

ej u Was w lidlach też -30%? u mnie na WSZYSTKO -30% i ludzie wykupili już większość sklepu
a w biedrze kalosze po 5zł !

Stary 2012-01-13, 17:57   #2242
Darianna25
Zakorzenienie

U nas w Zarze też bida.
Mam na oku jedna kurtke zimowa jak nie bedzie w sklepie to kupie on line.

Dziewczyny a u was nie mozna kupic przez neta tej kurtki?

Stary 2012-01-13, 18:36   #2243
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość

Dziś mały sukcesik - na nocniku posiedziały z 10 minut bo do tej pory po sekundzie był płacz i ucieczka z gołym tylkiem po domu. Nic nie zrobiły ale chociaż posiedziały.
no to gratulacje
UWIELBIAM placki ziemniaczane
Cytat:
fajnych mialas pomocnikow
Cytat:
ej u Was w lidlach też -30%? u mnie na WSZYSTKO -30% i ludzie wykupili już większość sklepu
a w biedrze kalosze po 5zł !
w Lidlu nie bylam, ale kalosz u mnie w biedrze na bank nie bylo i zadnych fajnych ksiazek tez nie bylo
Cytat:
nie ma takiej mozliwosci w PL

Stary 2012-01-13, 18:42   #2244
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w Zarze też bida.
Mam na oku jedna kurtke zimowa jak nie bedzie w sklepie to kupie on line.

u nas nie ma esklepu

pozostałe sklepy Intidexu mają sklepy tylko Zara nie.

Stary 2012-01-14, 00:09   #2245
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Papierowka1 Pokaż wiadomość
justin jaki fotograf, jaki? ze szcz.?
szaja kciukasy trzymam, jak jajniki zaczną po odstawieniu tabl. szaleć to jeszcze bliźniaków się doczekasz
Michal Niedzielski, ze Szczecina

Cytat:
a ja nie znoszę oglądania filmów ze ślubów i dlatego nie mieliśmy kamerzysty no i zamiast kapeli dj ale byliśmy bardzo zadowoleni
ja tez nie bylam za filmami, ale ta ekipa, z ktora podpisalismy umowe ma swietna oferte - skusilam sie kapela tez nam sie bombowa trafila, mlodzi ludzie po szkole muzycznej, na poprawinach bedzie DJ

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Ja tylko na chwilę bo mną zatrzęsło jak to przeczytałam...Jak można coś takiego zrobić?! .
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
masakra

Cytat:
potem Tż tak chrapał że dostawał aż bezdechu, no tak chrapać to nigdy nie chrapał.po 3 obudziła się Blanka na jedzenie i zarzygała mi całe łóżko i siebie.. nie wiem czemu..
oj Biedulka, juz lepiej

Cytat:
i na koniec kobiety w trakcie przejśc - szacun jakie to ciekawe że żyje sie z facetem , niby jest ok , wychodzą brudy , chcemy sie rozejśc a z dotychczas niby kochających meżów takie świnie wychodzą , i im bardziej chcemy kulturalnego zakonczenia związku tym bardziej takie prymitywy stają na głowie żeby co , odbic sobie porażke
bo jak można nazwac , okradanie własnej żony lub wyciskanie na koniec kasy z niej ile sie da ..
a pózniej jeszcze opowiedzą kumplom że suka była i nie do życia ...
gorzej niż zwierzeta
coz, lepiej bym tego nie opisala
swieta prawda!

Cytat:
kropka tez masz wesolo,wspolczuje Ale jakas perspektywe masz,ze tatus sie zechce synem czasem zajac. U mnie masakra znow
boszeeee to sie czyta jak scenariusz do jakiegos dramatu - Jolaa, trzymaj sie dzielnie kobito!

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
no wlasnie...chore to malo
----------------------------------------------------
heja Kobitki,
Ja zakatarzona, cos mnie rozbiera. Ciesze sie, ze 13. juz sie skonczyl, tfuuu. Najpierw wymowili nam umowe o wynajem czesci domu, ktora od prawie roku wynajmujemy mojej firmie (wiec ukroca sie finanse), potem kumpela, ktora odbiera mi Stefka z przedszkola kiedy obydwoje z Malzem jestesmy w trasie oznajmila, ze znalazla sobie prace na popoludnie i dooopa, bo nie mam nikogo z autem kto moze nam pomoc jak nie urok.... musze teraz pokombinowac znowu

Kropka - jestem w totalnym szoku, ale nie z powodu tego gnoja i tego co zrobil i robi, ale jaka z Ciebie babka z klasa, ja bym chyba pacana utlukla! mocno sciskam i oby imbecyle w bankach przestali robic problemy (sama wiem co potrafia wymyslic, bo bralam teraz gotowkowy kredyt na wesele w nordei! - maskra jakas)
Araczki sciski dla naszej Malvini, te nasze dzieciaczki faktycznie sie 'kochaja', bo nawet te same schorzenia maja hehe - najpierw katar, uszka a teraz plamy atopowe - my tez z tym walczymy

Brzdac mi sie budzi...kurlam sie spac

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-14, 10:40   #2246
Papierowka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, przyda się i siła i spokój i inne też...

Ale masz miło.

U mnie problemy wyskakują przez pewną panią, którą mąż poznał w grudniu. Po naszym rozstaniu rzucił się na nią jak opętany i ciągle tam biega. I zakładam, że ona mu "dobre rady" daje, bo po każdym dłuższym pobycie tam, jest dym w domu.
2 stycznia był tam całą dobę, wrócił rano, wyżył się na Danielu, potem pokłócił z moją matką, a wieczorem ze mną.
Potem podobna akcja była w weekend, a teraz znowu, pojechał do niej na urodzinki 11go, wrócił rano wczoraj i dym od razu...

I wszystko mu wtedy nie pasuje, że on ma coś płacić (a jeszcze nie zapłacił nic), że ja w styczniu chcę od niego pieniądze (powiedziałam, że albo po staremu, daje na połowę opłat i połowę życia skoro je w domu, albo tylko śpi i daje na dziecko, po nowemu), że on jest u siebie, że ma prawo, że w dupie ma moje auto (a nim jeździ do laski) i nic w nim robił już nie będzie, odda mi kluczyki zaraz i mam się od*pier*dolić, itd. itp.

W końcu nie wytrzymałam, rozliczenie mu w mailu wysłałam dokładne, że miał dostać połowę naszego mieszkania, czyli jakieś 75tysięcy, a dostał chatę za 90 (wyremontowaną! z wyposażeniem! - tam jest łóżko, materac, biurko, rolety, pralka, lodówka, mikrowela, czajnik, zlew, kibel nowy, nowa wanna i piec na ciepłą wodę, plus jeden regał, panele i kafelki!) plus opłaty prawie 9 tysięcy, plus odsetki, które za 30 lat dadzą mi razem kwotę 214 tysięcy!
Więc niech mnie nie wkur*wia o 700zł.
A tyle od niego chciałam, bo tyle muszę wpłacić do banku, przy ostatecznym rozliczeniu, nim bank zrobi przelew kredytu.

Napisałam też, że już o niczym z nim nie chcę rozmawiać, że załatwimy mieszkanie i tylko temat dziecka zostanie, że nie chcę go widywać i że będzie jedynym moim byłym facetem, z którym na ulicy nie pogadam nawet grzecznościowo i że już rozumiem, czemu ja z moimi byłymi piwo piję, a jego ex nawet życzeń na święta mu nie wysyłają, a jak już o nim mówią, to łaciną...

Wieczorem zadzwonił przeprosić.
Ale już mam to w dupie.

Słodki.

Ja nie pytam kochanie o to co Wam wolno, tylko jak przedszkole traktuje taką matkę, która mieszka czy pomieszkuje z nowym panem X. Nie jest samotnie wychowująca, bo ma faceta, czy jest, bo nie żyje z ojcem dziecka?
szanowny niech się cieszy i po stopach Cię całuje że mieszkanie dostaje, normalnie to nawet połowa tego w którym mieszkacie nie należałaby mu się , bo jest Daniel jeszcze, który zostaje z Tobą, on też udziałowiec przecież. ja nie rozumiem dlaczego przy rozstaniu mówi się zazwyczaj, że coś tam "baba wzięła" np. mieszkanie właśnie, przecież to nie dla tej "baby" tylko dla dziecka, . no chyba że ktoś myśli tylko o swojej urażonej dumie, a nie o dziecku

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
J
A ja w malym szoku. Mal wysypalo kilka dni temu. Na rekach i nogach pojawila sie bardzo sucha skora. Wczoraj wysypka (na dloniach, udach pod posladkami i na lokciach) byla juz bardzo szorstka i zlala sie w czerwone plamy jakby zaogniona. Pojechalismy do dermatologa bo moze rozyczka albo inne ustrojstwo ale lekarz podejrzewa atopowa skore nie postawila jeszcze diagnozy bo to pierwszy raz takie cos, przepisala masc i jakis krem i za tydzien na wizyte.
Ani ja ani maz nie jestesmy na NIC uczuleni a tu takie cos...
I co teraz?!
zdrówka dla Malvinki
Cytat:
miałam okropną noc!
po 22 babia Tż zrobiła sobie dyskotekę. Bo u teściów byli goście a ta chyba z czystej złośliwości przyniosła sobie radyjko i rozgłosiła je na cały regulator.
potem Tż tak chrapał że dostawał aż bezdechu, no tak chrapać to nigdy nie chrapał.po 3 obudziła się Blanka na jedzenie i zarzygała mi całe łóżko i siebie.. nie wiem czemu..
dla Blaneczki też zdrówka

Cytat:

Cytat:
Gabi nadal grzeczniejsza?
Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
Mical Niedzielski, ze Szczecina

----------------------------------------------------
heja Kobitki,
Ja zakatarzona, cos mnie rozbiera. Ciesze sie, ze 13. juz sie skonczyl, tfuuu. Najpierw wymowili nam umowe o wynajem czesci domu, ktora od prawie roku wynajmujemy mojej firmie (wiec ukroca sie finanse), potem kumpela, ktora odbiera mi Stefka z przedszkola kiedy obydwoje z Malzem jestesmy w trasie oznajmila, ze znalazla sobie prace na popoludnie i dooopa, bo nie mam nikogo z autem kto moze nam pomoc jak nie urok.... musze teraz pokombinowac znowu
widziałam jego stronę jakiś czas temu, chrześniakowi na roczek chciałam u niego sesje wykupić ale był dla mnie za drogi...

zdrówka i pozytywnego rozwiązania spraw

spadam, bo mi dziecko wstało. spał 30 min
Papierowka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-14, 12:18   #2247
panna migotka
Rozeznanie

ale się wkurzyłam między 11 a 12.30 miał przyjść facet sprawdzać elektrykę w mieszkaniu (wymóg) i albo dziada nie było albo przyszedł między 11 a 11.02 bo jeszcze wtedy odkurzałam. dawno bym zakupy zrobiła

dziś mały pojechał do moich rodziców a ja sprzątam a potem prasowanko, przyda mu się zmiana otoczenia bo jego pomysły mnie wykończą wieczorem wyrwał mi spłuczkę z kibelka (a mam takei płaskie srebrne kółko) i to tak, że cos tam się oderwało w środku,a rano juz był w kurtce i nagle wparował mi do kuchni i pozbawił piekarnik uszczelki nie wiem czy się śmiać czy płakać a tż nie dość, że cały tydzień pracował do późna to jeszcze cały weekend na uczelni

silpe przy takich pomocnikach to chyba szybko ci poszło

sparkly dla dziewczynek za postępy nocnikowe

i u mnie jest śnieg jakies pół cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 12:19   #2248
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
widziałam jego stronę jakiś czas temu, chrześniakowi na roczek chciałam u niego sesje wykupić ale był dla mnie za drogi...

zdrówka i pozytywnego rozwiązania spraw

spadam, bo mi dziecko wstało. spał 30 min
no tani nie jest
---------------------------------------------------
Ja dzis przeziebienia ciag dalszy, ale od rana moje chlopaki sobie radza
byli na dworzu, teraz Stefek drzemie a ja odpoczywam kopytami do gory
przegladam sobie you tube, wrocilam na facebooka i tak leci sobota, slyszalam, zew Polsce zima a tu ani grama sniegu to gdzie ta Norwegia??hehe
Szukam dziewczyny, ktora pomoze nam przy opiece nad Stefciem rozmawialam dzis z kolezanka mojej kumpelki, ma mala coreczke, mieszka obok naszego przedszkola...to teraz tylko przyzwyczaic Stefcia do nich i bedzie super! hehe, na szczescie Stefanek bardzo lubi dzieci aaaa i z nowosci, pani w przedszkolu twierdzi, ze Stefanek zaczyna mowic pojedyncze norweskie slowa...w domu nie chce - mowi tylko puka puka (czyli doopa) jak zrobi kupke

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-14, 12:27   #2249
Jola00
Zadomowienie

Cytat:
Super

Dziewczyny dziekuje Jak na razie jestem twarda. Wczoraj wieczorem byl szanowny i dzis rano juz tez,ale drzwi nie otworzylam. Dzis powiedzial,ze to chore jest i na policje zadzwoni Prosze bardzo,nie moge sie doczekac!

Kurcze,my tez mamy plamy atopowe I to juz bardzo dlugo (ponad rok). One w zasadzie sa caly czas,po kapieli zawsze wygladaj strasznie,sa bardzo czerwone. Kapiemy sie w Oilatum i to troszke lagodzi. Mamy tez jakis preparat (od rodzinnego) do smarowania. Ale te plamy nie znikaja w ogole. One nigdy juz nie znikna

Stary 2012-01-14, 12:48   #2250
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Pięknie teraz nie wiem, na którą modelkę patrzeć

Cytat:
szanowny niech się cieszy i po stopach Cię całuje że mieszkanie dostaje, normalnie to nawet połowa tego w którym mieszkacie nie należałaby mu się , bo jest Daniel jeszcze, który zostaje z Tobą, on też udziałowiec przecież. ja nie rozumiem dlaczego przy rozstaniu mówi się zazwyczaj, że coś tam "baba wzięła" np. mieszkanie właśnie, przecież to nie dla tej "baby" tylko dla dziecka, . no chyba że ktoś myśli tylko o swojej urażonej dumie, a nie o dziecku

A tu myślisz, że jak jest? skopałabym rzyć normalnie dziadowi.

Cytat:

i u mnie jest śnieg jakies pół cm
Łeee rozpusta

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
no tani nie jest
---------------------------------------------------
Ja dzis przeziebienia ciag dalszy, ale od rana moje chlopaki sobie radza
byli na dworzu, teraz Stefek drzemie a ja odpoczywam kopytami do gory
przegladam sobie you tube, wrocilam na facebooka i tak leci sobota, slyszalam, zew Polsce zima a tu ani grama sniegu to gdzie ta Norwegia??hehe
Szukam dziewczyny, ktora pomoze nam przy opiece nad Stefciem rozmawialam dzis z kolezanka mojej kumpelki, ma mala coreczke, mieszka obok naszego przedszkola...to teraz tylko przyzwyczaic Stefcia do nich i bedzie super! hehe, na szczescie Stefanek bardzo lubi dzieci aaaa i z nowosci, pani w przedszkolu twierdzi, ze Stefanek zaczyna mowic pojedyncze norweskie slowa...w domu nie chce - mowi tylko puka puka (czyli doopa) jak zrobi kupke
W Polsce

Cytat:
Super

Dziewczyny dziekuje Jak na razie jestem twarda. Wczoraj wieczorem byl szanowny i dzis rano juz tez,ale drzwi nie otworzylam. Dzis powiedzial,ze to chore jest i na policje zadzwoni Prosze bardzo,nie moge sie doczekac!

Kurcze,my tez mamy plamy atopowe I to juz bardzo dlugo (ponad rok). One w zasadzie sa caly czas,po kapieli zawsze wygladaj strasznie,sa bardzo czerwone. Kapiemy sie w Oilatum i to troszke lagodzi. Mamy tez jakis preparat (od rodzinnego) do smarowania. Ale te plamy nie znikaja w ogole. One nigdy juz nie znikna
Znikną pewnie, jak podrośnie trochę i organizm mocniejszy będzie
Nie daj się dupkowi!

Byłam w biedrze i guzik jest na wyprzach. Wczoraj w C&A jeszcze sobie spodnie dorwałam, wąskie jeansy. Niedrogie, 69zł, jak na nowe sieciowe ale na młodziezowym dziale na dorosłym powyżej stówy są a jakość ta sama.

Wyszły nam wreszcie dolne dwójki prawą już widać czubek ładnie, lewą to pod lupą chyba, ale palcem czuję już
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości