Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 15:25   #2401
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez niedawno sprawilam sobie nowe oprawki, ale nie do konca jestem zadowolona bo sugerowalam sie cena i jednak stwierdzam ze troche za duze sa dla mojej twarzy te oprawki, jednak i tak raczej wychodzac zakladam soczewki, a najwazniejsze ze teraz widze wyrazniej w okularach i mam antyrefleks.

Ja zamowilam sobie wlasnie na tej str paatal kilka rzeczy, zobaczymy jakie beda

po pierwszym razie z zelem lnianym mam pozytywne wrazenia, zobaczymy jak bedzie pozniej

Czeko to udanej imprezki, koniecznie musisz nam pokazac siebie po zabawie!
party ile zaplacilas za okulary calosciowo?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:27   #2402
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
party ile zaplacilas za okulary calosciowo?
190zl z lepszymi szklami (ciensze i antyrefleks)
Stary 2012-01-13, 15:28   #2403
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry \
Padam po pracy i zaraz idę się zdrzemnąć.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
E.J koniecznie pokarz nam ten stojak na wino
Wygląda tak jak na zdjęciach na tej stronce niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć osobiście

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:30   #2404
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kalpanko no ja właśnie wiem , bo sama to już wiele razy przechodziłam, najpierw chciałam ciemnego koloru za chwilę znowu blond i tak rozjaśniałam i przyciemniałam aż włosy mi się wykruszyły na 2 cm od czubka włosów.
Ale dobrze że teraz już mam w pełni normalne włosy, tylko żeby jeszcze długie były to było by już dobrze.
Przemyśl to bardzo dobrze żeby nie żałować.
No i powiem Ci że jak oglądałam Twoje fotki to powiem że na prawdę ładnie Tobie w ciemnych, bo te włosy dodają Ci charakteru.
Stary 2012-01-13, 15:43   #2405
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dziękuję. Masz plastikowe oprawki czy metalowe?
Dzisiaj pojadę do VE i zapytam o koszt szkieł, bo trochę się zdziwiłam, jak mam przyszła od optyka, bo powiedziała, że wyliczyli jej same szkła za 1000zł doznałam szoku, zawsze obie kupowałyśmy sobie okulary w różnych miejscach, ostatni raz za swoje zapłaciłam max 220zł, nie pamiętam ile kosztowały mojej mamy, ale też max do 400. A tu za same szkła co prawda optyk mieścił się w przychodni okulistycznej więc pewnie też dlatego miał takie ceny
No nic dziś pojadę i zapytam.

Stary 2012-01-13, 15:50   #2406
Lainathiel
Wtajemniczenie

Buahhot: Może mama zamówiła szkła progresywne?? Wtedy taka cena byłaby wytłumaczalna, w innym przypadku na pewno upadli na głowę.

Tak jeszcze w temacie szkieł, może komuś się przyda na przyszłość - w tej chwili antyrefleks jest do niczego niepotrzebny. Szkła z taką powłoką potrzebne były dawniej, do monitorów/tv kineskopowych. W dobie LCD antyrefleks traci swój sens, więc można sobie darować i w ten sposób zaoszczędzić troszkę pieniążków.

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Stary 2012-01-13, 15:54   #2407
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Czekoladowa to ja Ci życzę udanej zabawy Na pewno będziesz wyglądała prześlicznie i czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak ci tej studniówki zazdroszczę Wybaw się do rana i napstykaj duuuuuuużo zdjęć bo będziesz musiała sie nam pokazać
Cytat:
Czeko to udanej imprezki, koniecznie musisz nam pokazac siebie po zabawie!
dzięki kochane koniec imprezy jest planowany o godzinie 4 nad ranem więc na pewno zdąże sie porządnie wybawić i jeszcze znajomy chciał żebym wpadła z tż do niego na domówke z okazji urodzin po studniówce ale raczej nie podołam

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 16:03   #2408
ramoncia217
Wtajemniczenie

czeko życzę zajefajnej zabawy
Stary 2012-01-13, 16:04   #2409
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Buahhot: Może mama zamówiła szkła progresywne?? Wtedy taka cena byłaby wytłumaczalna, w innym przypadku na pewno upadli na głowę.

Tak jeszcze w temacie szkieł, może komuś się przyda na przyszłość - w tej chwili antyrefleks jest do niczego niepotrzebny. Szkła z taką powłoką potrzebne były dawniej, do monitorów/tv kineskopowych. W dobie LCD antyrefleks traci swój sens, więc można sobie darować i w ten sposób zaoszczędzić troszkę pieniążków.
Tzn mama nie zamówiła, tylko pytała ile by ją kosztowały nowe okulary, bo chciałaby zmienić oprawki. Przed chwilą jej zapytałam- nie pytała o progresywne, tylko zwykłe plastikowe szkła z antyrefleksem.
A orientujesz się czy antyrefleks jest dobry w przypadku prowadzenia auta? Tzn moja mama własnie w tym celu chciałaby mięc tego typu szkła. kiedyś mówili, że to własnie temu też służy.

ok już co nieco wiem w temacie

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:10
Stary 2012-01-13, 16:10   #2410
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc,od niedawna mam internet i moge nadrabiac zaleglosci,choc juz teraz wiem,ze bedzie ciezko Nowy rok przyniosl wiele zmian m.in rozstalam sie z tztem,ja jakos sie trzymam,ale moj synek choc nie do konca to rozumie to bardzo brakuje mu taty,datego tez poswiecam mu caly swoj czas,by nie odczul tak dotkliwei naszej rozlaki Calkowicie zaniedbalam olejowanie wlosow i ogolnie dbanie o siebie,ale postanawiam sie ogarnac,pierwsza zmiana bedzie nowa fryzura,wlosy ma dosc dlugie(do piersi),ale chce je sciac tak do ramion musze tylko znalezc odpowiednia fryzure i fryzjera oczywiscie,kolejnym postanowieniem jest dieta i cwiczenia Z wami bedzie mi latwiej systematycznie dbac o siebie i dotrzymac postanowien,wiec zamierzam tu zostac na dobre
Kochana bardzo współczuję... ale jesteś silną i madrą kobietą i na pewno dasz radę

Cytat:
jak tanio....wow ja za swoje płaciłam ok 400 zł... mam bardzo delikatne, prawie niewidoczne, czasami żaluję ze nie wzięłam jakiś bardziej wyrazistych

w ogóle ostatnio trochę nie pisałam, ale wróciłam do stolicy i zaczyna się mlyn -kolosy itp... więc dopiero dziś mam chwilę i mam zamiar sie wyspamować dziś i jutro...
dodatkowo- jestem przed @ i cera się juz buntuje, wrrr...

czeko udanej imprezy życze- i czekam na fotki

aaa... muszę sie pochwalić-dziś kolezanka powiedziała że schudłam i bardzo się z tego cieszę że juz coś widać

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:21   #2411
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję. Masz plastikowe oprawki czy metalowe?
Dzisiaj pojadę do VE i zapytam o koszt szkieł, bo trochę się zdziwiłam, jak mam przyszła od optyka, bo powiedziała, że wyliczyli jej same szkła za 1000zł doznałam szoku, zawsze obie kupowałyśmy sobie okulary w różnych miejscach, ostatni raz za swoje zapłaciłam max 220zł, nie pamiętam ile kosztowały mojej mamy, ale też max do 400. A tu za same szkła co prawda optyk mieścił się w przychodni okulistycznej więc pewnie też dlatego miał takie ceny
No nic dziś pojadę i zapytam.
ja mam plastikowe, w dodatku takie ze moge sobie wyginac oprawki jak gruba zylke, takze raczej sie nie zlamia
ale to nie mozliwe ze zwykle szkla sa w tej cenie, no nie ma bata! albo sa jakies specjalistyczne albo jakies bardzo cienkie czy cos... ja za ten antyrefleks i to ze sa ciensze szkla to doplacilam 20zl za same szkla
Cytat:

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
"antryrefleks wcale nie jest po to by "chronic oczy przed szkodliwy promieniowaniem komputerow tylko po prostu nie odbija i przez to oczy sie mniej mecza. "
"wcale nie o to chodzi, że okulary chronią przed promieniowaniem w sensie czegoś takiego jak promieniowanie X,, tylko chronią przed odbiciami (refleksami) światła od ekranu, spowodowanymi światłem z lamp oraz słońca wpadającym przez okno. Tak samo na ulicy, zwłaszcza latem, albo zimą przy śniegu."
takie znalazlam na szybko info, ja tez nie wybralam antyrefleksow z powodu komputera, bardziej juz ze wzgledu na jadze samochodem bo te swiatla w nocy to naprawde potrafia walic po oczach... w kazdym razie nie zaluje zakupu, a watpie tez zeby lekarze doradzali takie szkla bez powodu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 16:36   #2412
Lainathiel
Wtajemniczenie

Jesli chodzi o kwestię prowadzenia auta to jak najbardziej jest to zrozumiałe. Po prostu większość kupuje je do pracy z komputerem a tak jak mówię - przy nowych monitorach nie ma to już zastosowania. Sporo na ten temat było dyskusji już jakiś czas temu. Sama również mam okulary takie i takie i nie widzę żadnej różnicy jeśli chodzi o komfort dla oczu, ale też samochodu nie porwadzę więc ten aspekt u mnie odpada.

Swoją drogą do prowadzenia auta przydałoby się jeszcze, aby szkła były fotochromatyczne

Edytowane przez Lainathiel
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:49
Lainathiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:56   #2413
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jak tanio....wow ja za swoje płaciłam ok 400 zł... mam bardzo delikatne, prawie niewidoczne, czasami żaluję ze nie wzięłam jakiś bardziej wyrazistych

Ja też płaciłam około 400 zł za oprawki ze szkłami i to były jedne z najtańszych, które wtedy znalazłam u siebie w mieście. Na lato marzą mi się takie http://szafa.pl/c5749712-okulary-way...e-oprawki.html Już nawet przymierzałam i są super. Jak dostane zwrot za PITa to będą moje

Ja też życzę czeko udanej imprezy Moja siostra za pół godziny juz zaczyna się bawić. Bardzo ładnie wyglądała i nawet makijaż wyszedł tak jak powinien A mojego egzaminu jednak dzisiaj nie było
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:58   #2414
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kitka: gratuluję schudnięcia

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:13   #2415
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam plastikowe, w dodatku takie ze moge sobie wyginac oprawki jak gruba zylke, takze raczej sie nie zlamia
ale to nie mozliwe ze zwykle szkla sa w tej cenie, no nie ma bata! albo sa jakies specjalistyczne albo jakies bardzo cienkie czy cos... ja za ten antyrefleks i to ze sa ciensze szkla to doplacilam 20zl za same szkla

"antryrefleks wcale nie jest po to by "chronic oczy przed szkodliwy promieniowaniem komputerow tylko po prostu nie odbija i przez to oczy sie mniej mecza. "
"wcale nie o to chodzi, że okulary chronią przed promieniowaniem w sensie czegoś takiego jak promieniowanie X,, tylko chronią przed odbiciami (refleksami) światła od ekranu, spowodowanymi światłem z lamp oraz słońca wpadającym przez okno. Tak samo na ulicy, zwłaszcza latem, albo zimą przy śniegu."
takie znalazlam na szybko info, ja tez nie wybralam antyrefleksow z powodu komputera, bardziej juz ze wzgledu na jadze samochodem bo te swiatla w nocy to naprawde potrafia walic po oczach... w kazdym razie nie zaluje zakupu, a watpie tez zeby lekarze doradzali takie szkla bez powodu.
no własnie ja tez nie dowierzałam jak mi mama podała kwotę szkła za tysiąc złotych, tego jeszcze nie widziałam
o właśnie tak, chodzi o te odbicia światła
Cytat:
Jesli chodzi o kwestię prowadzenia auta to jak najbardziej jest to zrozumiałe. Po prostu większość kupuje je do pracy z komputerem a tak jak mówię - przy nowych monitorach nie ma to już zastosowania. Sporo na ten temat było dyskusji już jakiś czas temu. Sama również mam okulary takie i takie i nie widzę żadnej różnicy jeśli chodzi o komfort dla oczu, ale też samochodu nie porwadzę więc ten aspekt u mnie odpada.

Swoją drogą do prowadzenia auta przydałoby się jeszcze, aby szkła były fotochromatyczne
czyli jednak ar jest potrzebny w takim wypadku
czekam na Tzta i jadę zapytać

Czeko udanej studniówki!

Stary 2012-01-13, 17:29   #2416
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Zrobiłam pranie ręczne. bo pralki dalej zrobionej nie ma

I Tż mnie denerwuję. Bo pytam czy idzie ze mną na bal na uczelni a ten, że nie wie. Więc pytam co mam zrobić bo muszę sie zdeklarować i zaliczke dać. A ten no to najwyzej z kimś innym pójdziesz
A czemu nie chce iść?

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

ja zmywam

caate to czekamy na jakieś recenzje na blogu

ramoncia bardzo ładny blond ci wyszedł

a dzisiaj mega spamowanie bo jutro studniówka
Zazdroszczę Ci, baw się dobrze i oczywiście pokaż się później
Stary 2012-01-13, 17:38   #2417
buahhot
Marcelover ♥♥♥

kilka fajnych fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7fe4a5b08011a9fc96f7c2e.jpg (24,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6b01454ede71110b5243ce8.jpg (32,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17d2ca1202bdb5cfce524eb.jpg (26,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94f088a37f9da1aefbc90fa.jpg (27,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 047d726a764c19d0f7f98fe.jpg (16,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 838c9feeddb6b8597b582c8.jpg (46,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5582a413d81fcc4f1d8d086.jpg (38,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3818f922d7a5e70112cc939.jpg (30,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b2e855162dcac8b83c766d6.jpg (29,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img124218.fryzury-dlugie.1233872.jpg (41,3 KB, 9 załadowań)

Stary 2012-01-13, 17:40   #2418
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aa (1).jpg (24,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c0b0f0ae79ab2c502795dd3.jpg (18,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg caa9af61db7162a86bdd30e.jpg (21,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg da8556d5ac11b63dda7e6c7.jpg (45,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg acd8a7888b911943308fc9f.jpg (31,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img112929.fryzury-dlugie.1217259.jpg (29,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_ltqqb5whWn1qdpsx9o1_500.jpg (29,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CSC_1249-1.jpg (46,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d4dd335fd83de059372cd24.jpg (44,3 KB, 6 załadowań)

Stary 2012-01-13, 17:42   #2419
buahhot
Marcelover ♥♥♥

i ostatnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20f32e74255ae178cddafd0.jpg (13,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8472c232e17a4e759f713f1.jpg (41,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1766291e16bb534a7ccfd3a.jpg (43,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img38696.fryzury-dlugie.1219458.jpg (31,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img111483.fryzury-dlugie.1220319.jpg (31,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5a7a57979cb7bc8f44f72d1.jpg (14,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lwbkom7c961r7769mo1_500.jpg (38,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milANIMANDARINA.jpg (26,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_leh8tkmZMT1qaqeleo1_500.jpg (31,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milanirosehipswatch.jpg (22,5 KB, 1 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 17:48   #2420
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci, baw się dobrze i oczywiście pokaż się później
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
czeko życzę zajefajnej zabawy
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ja też życzę czeko udanej imprezy Moja siostra za pół godziny juz zaczyna się bawić. Bardzo ładnie wyglądała i nawet makijaż wyszedł tak jak powinien A mojego egzaminu jednak dzisiaj nie było
Cytat:
Czeko udanej studniówki!

jakoś szalowo to nie bede wyglądać, nawet nie ide do fryzjera ani kosmetyczki, ani też na solarium nie chodziłam a mialam taki zamiar u mnie dziewczyny będą odwalone, troche mi smutno bedzie, po prostu nie mogłam sobie aż na tyle pozwolić bo sporo wydatków ostatnio rodzice mają, ale zbytnio się tym nie przejmuje najważniejsza jest zabawa i wspomnienia

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:03   #2421
buahhot
Marcelover ♥♥♥

albo jeszcze kilka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ysl_13volupte003 (1).jpg (39,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ysl1.jpg (20,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ysl.jpg (23,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ysl2.jpg (29,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5619822789_8ce8bb45ef.jpg (23,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6038474007_6efc640298.jpg (26,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8ad6ff2f280b89a1f6a04290981c40d59f985cd1.jpg (13,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c42e3cb1000635aa4d7e9b9f.jpg (21,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 71ef1e8355c27bba423bd4ee4e4288fb90d89f96.jpg (14,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f54ae47e831677bf51096df467711044012d706e.jpg (14,5 KB, 2 załadowań)

Stary 2012-01-13, 18:05   #2422
buahhot
Marcelover ♥♥♥

i już ostatnie na dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5979840960_27752efffb.jpg (21,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6506885331_ce33077882.jpg (27,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chanel_superstition003.jpg (35,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chanel_candeur003.jpg (33,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac_flamingo003.jpg (32,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac_aperfectday003.jpg (35,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5453631880_eea6f639d7.jpg (22,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2746.jpg (52,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2540.jpg (17,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2840.jpg (22,9 KB, 40 załadowań)

Stary 2012-01-13, 18:26   #2423
Kitka:)
CABIN CREW

buahhot ale fotki

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:29   #2424
Soph
Zakorzenienie

witam

buahhot
cuuudowne zdjęcia!

możecie polecić jakieś sztuczne rzęsy w kępkach ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 23:01   #2425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ooo no w końcu
ja kupuję w kępkach w naturze, ale nie wiem jakiej są firmy

Stary 2012-01-13, 23:29   #2426
karolcia198506
Zakorzenienie

Jej jakaś awaria była ale wreszcie można wejść na wizaż
Nadrobię jutro
Dobranoc
Stary 2012-01-13, 23:51   #2427
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Ale dzisiaj wizaż świruje.
Całkiem sympatyczny dzien, procz tego, ze w srode jak sie oakzało mam egzamin z hiszpanskiego - spoko.

jejku nie cierpie okularów - mega pomniejszaja oczy. a oprawki od kilku lat nosze te same - chociaz co roku kupuje nowe - w tym modelu czuje sie najlepiej - no i koniecznie musi byc czarny http://img.fotocommunity.com/Frauen/...-a19335917.jpg .

Kupiłam sobie dzisiaj olejek z alterry. A teraz po 4h nauce hiszpanskiego i angielskiego zwijam do wyrcia. Dobranoc.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:30   #2428
91moniaa161
Zadomowienie

Czesc laski

jeju cały tydzień mnie nie było a tu z 20 stron naskrobałyście
mam nadzieję, że przez week uda mi się to nadrobic.

Kupiłam kallosa latte

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:33   #2429
kobietasukcesu
zawsze mam racje

czeko: dla mnie to licealna impreza a nie bal debiutantek, dla mnie niektóre dziewczyny przeginają.

u mnie też były balowe suknie a do tego plastikowe krzeszła, dobry kontrast

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:01   #2430
91moniaa161
Zadomowienie

nadrobiłam pare stron ale muszę uciekac i zabierac się za sprzątanie domu..
chyba wybiorę się dzisiaj na zakupy, muszę zimowe buty kupic, bo mam tylko na obcasie a chciałabym takie płaskie do śmigania do pracy.

Co do pielęgnacji to w planach mam nałożenie oleju na mokre włosy tak jak polecałyście a później kallos pod ręcznik

miłego dnia, może uda mi się zajrzec do was później

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości