|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Ale dziwnie... Raz mi świeci słońce po oczach, a białe chmury pędzą jak szalone na tle błękitu, a raz jest szaro, ciemno i w dodatku śnieg pada z dołu do góry...
|
|
#3812 |
|
Konto usunięte
|
ale szalona pogoda
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31592188]buahahahahahaha jak Ty jesteś realistką to ja jestem niemową I ja
|
|
#3814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nieee, bo 2dni wcześniej go kupiłam i miał dobrą datę ważności.
Granatowa twierdzi, że dzisiaj powinien być lepszy jak postoi. zobaczymy choć mocno w to wątpię Cytat:
tak wiele razy go swego czasu czytałam, że w końcu w niego uwierzyłam i na prawdę żyje się łatwiejwytatuować też można ![]() Cytat:
to w lutym się rozpoczyna sezon to idziemy ![]() ja strasznie chciałam iść, w ogóle nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłam. podobno jeszcze są b. tanie bilety dla dziewczyn- w ten sposób zachęcają do tego żeby laski też chodziły. trzeba tylko wcześniej zrobić zdjęcie do bazy kibiców Cytat:
Cytat:
![]() "chodzi" za mną kino bo ostatni raz byłam w październiku a chciałabym obejrzeć chciwość i właśnie dziewczyna z tatuażemale te ceny biletów normalnych dorosłe życie nie dość że jest trudne to jeszcze drogie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3815 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ER promuje go nawet dziś na swojej fejsbukowej tablicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
także zabieram grubszą kurtkę i idę na pociąg
|
|
#3816 |
|
Copyraptor
|
GG, polecam środy z orange - teraz są w multikinie, nielimitowana liczba kodów. Jak wyślesz smsa z orange to dostajesz kod, który podajesz przy kasie w środę, i masz 2 bilety w cenie 1, wychodzi dyszka na głowę
tylko trzeba bardzo wcześnie rezerwować miejsca.
|
|
|
|
#3817 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tylko jak to potem czytać?
|
|
#3818 |
|
Konto usunięte
|
Malla, mieć to
przecież na brzuchu.nodze to bez sensu a na dolej części pleców też odpada bo gdybym kiedyś chciała miec dzieko to sama wiesz :P
|
|
|
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak coś to służę kodem-sama wejdę na studenckim lub mogę być dla kogoś parą w tej promocji
|
||
|
|
|
#3820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj obserwowanie pogody jest ciekawsze niż ruch na wątku ![]() Cytat:
Do kiedy ta promocja trwa? Nie boicie się iść na mecze piłki nożnej W KRAKOWIE?!
|
|
|
#3821 |
|
Copyraptor
|
Bezterminowo, poprzednia edycja z Cinema City trwała chyba 2 lata? Wtedy było lepiej, bo chociaż trzeba było polować na kod (w poniedziałki i wtorki już czasami nie było), to były 3 kina do wyboru. Teraz jest tylko multikino, a kody nielimitowane, więc ja na przykład dziś rezerwowałam sobie bilety na przyszłą środę, a i tak większość sali była zajęta
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest burza śnieżna, z grzmotami
I świata nie widać!
|
#3823 |
|
Nie depcze krokusów
|
Trust - fajnie
|
|
#3824 | |
|
Zadomowienie
|
Ale pędzicie
Ja już w domu i uwaga uwaga! U mnie poza ciągłą zawieruchą i słońcem na zmianę dochodzi jeszcze BURZA!!! Widział ktoś błyskawice i słyszał ktoś grzmoty w styczniu?Idzie koniec świata jak nic! Cytat:
Spróbuj przegryzać chlebem z masłem - jest wtedy pycha :ślina: Kolor... ciemny Ładny, ale nie mogę się przestawić.Linka wrzucę zaraz Lenka, jeden paw jest Twój Dziewczyny, które znają Power'ów (wciąż nie mogę w to uwierzyć ![]() Ville i inne dziewczyny... Ja lubię chodzić do teatru PWST, w którym grają aktorzy-studenci wyższych lat. Bilet na taką sztukę kosztuje ok 10zł (normalny) i 8zł (ulgowy). Może któraś chciałaby się przejść ze mną raz na jakiś czas?
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Ja!
|
#3826 |
|
Nie depcze krokusów
|
granatowo - ja
Kiedyś byłam na przedstawieniu studenckim i bardzo dobrze mi się spało.
|
|
#3827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to jest dobry pomysł. teraz niech się przewalą tłumy i za jakiś czas można iść. zresztą oni chyba sobie zastrzegają, że na pewne filmy te kody nie obowiązują nieee, dlaczego mam się bać? jest pełno policji, każdym a zrobione zdjęcie i jest weryfikowany przy wejściu, sektory są wydzielone i oddzielone od siebie, każdy jest przeszukiwany. wydaje mi się, że na samym meczu jest bezpiecznie. cały chaos i dzicz dzieją się już poza stadionem.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę w czytelni obłożona książkami i czuję się jak Hermiona Granger
Cytat:
![]() 2. Ja na pewno idę na "Skórę..." w czwartek, powyciągam też moje znajome, jeżeli ktoś jest chętny, to może dołączyć ![]() 3. Niestety. To mnie zniechęca do zakończenia studiów. Nawet czasem nie zdaję sobie sprawy, ile daje legitymacja studencka. Kino, wejście do klubów darmowe, przejazdy MPK (ostatnio sobie uświadomiłam, że normalny bilet jednoprzejazdowy kosztuje 2,80 ), bilet pociągowy 50% taniej...Cytat:
A więc (nie zaczyna się zdania od "a więc"!) siedzę w bibliotece w Hogwarcie, mam dużo materiałów, ale znowu nie wiem, od jakiej strony ugryźć tę pracę. |
||
|
|
|
#3829 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czytelnię w Jagiellonce
|
#3831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Żadnego spania ![]() Tu jest link: http://www.pwst.krakow.pl/?strona=6 16.01., w poniedziałek akurat nie mogę, bo idę na slajdowisko autora książki 12x śmierć do Piwnicy pod Baranami. Podejrzewam, że będzie bardo ciekawie i bardzo tłoczno. Gdyby ktoś chciał to może do nas (GG22 i mnie) dołączyć
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper, myślisz, że polecany przez Ciebie pędzel nr 155 będzie lepszy niż 150? Widzę, że jest bardziej szpiczasto zakończony niż 150. Do modelowania twarzy mam wyłącznie taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ozy-15bjf.html i szukam mu braciszka
Na razie mam wpisany w Klubie ten numer 150, ale chciałam jeszcze zasięgnąć Twojej rady
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Cholerka i gg22 do klubu
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam że jak kiedyś poszłam z koleżanką już na studiach, to był taki błazen, który jak to błazen, okazał się najmądrzejszy w całym przedstawieniu i, który to przez całe przedstawienie jak tylko śpiewał jakąś piosenkę to patrzył mi się głęboko w oczy, a siedziałam w 1 rzędzie ![]() Nawet kumpela która była ze mną powiedziała że to ewidentnie na mnie ![]() A w ogóle to dzięki, że o mnie pamiętałaś dziś Nie zdążyłam
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-01-13 o 17:19 |
|
|
|
|
#3835 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31589960]Pędzel 155 to mój ulubiony pędzel do konturowania twarzy (Shir ostatnio mówiła, że jest super, jak ja malowałam
)A 120 spokojnie Ci w rozmiarze 20 wystarczy, po masz drobniutką buzię Super, dziękuję A ten brać ten średni? R1? http://maestrobrush.pl/pl/pedzle-do-...ia-nr-790.html Wieczorem wpiszę zamówienie Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31592188]buahahahahahaha jak Ty jesteś realistką to ja jestem niemową No wiesz, to Twoja biblioteka-matka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() 2. Jak robiłaś żurek z barszczu to się nie dziwię, że nie wyszedł ![]() 3. To może odbiorę herbatę kiedyś przy okazji, i tak o niej zapomniałam Cytat:
I polecam PWST
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2012-01-13 o 17:31 |
|||||
|
|
|
#3836 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bez ekspresu potrafię zrobić trójwarstwowe latte, więc wiesz - dasz radę i Ty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym bilety ulgowe w Krk nie są aż takie fatalne, jak za to co oferują ![]() No a ta promocja październikowa w Starym Widziałam "Trylogię" w reżyserii Klaty, świetne, poszłabym jeszcze raz i jeszcze ![]() Jagiellonka jest wspaniała! Cytat:
Byłam dzisiaj na fitnessie i w siłowni przez ponad 4h. Jestem tak zmęczona, że nawet nie mam siły pisać jak bardzo dali mi w kość (zresztą ja sama sobie też ).
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały śnieg dzisiaj przesiedziałam w pracy więc jak wyszłam to już nic nie było
|
|
|
|
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem chętna! ![]() Ale chaos dzisiaj panuje na mieście. A to jakiś wypadek (?), a to tramwaj popsuty. Tramwaje jeżdżą po innych trasach, w zależności od tego, jaki kierunek wyznaczy im centrala spod Bagateli. Sajgon, myślałam, że czeka mnie powrót na nogach do domu ;p Kociary, uważajcie! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ahrRuDYHNio---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że wróciłam do domu przed 11.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

a chciałabym obejrzeć chciwość i właśnie dziewczyna z tatuażem
dorosłe życie nie dość że jest trudne to jeszcze drogie

także zabieram grubszą kurtkę i idę na pociąg 

nie mam w pracy głośników
Nie zdążyłam

Widziałam "Trylogię" w reżyserii Klaty, świetne, poszłabym jeszcze raz i jeszcze