Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 16:35   #4681
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
oczywiście niech się Eliza wypowie, w końcu prawa autorskie

dziewczyny te Wasze dzieciaczki do tej pory to złote jakieś, wszystkie śpią ładnie, no aniołki
Oczywiście zgadzam się na modyfikacje,zresztą już raz współpracowałam z tobą z tytułem i współpraca wyszła wyśmienicie
Nie wiem czy wypada głosować na własne tytuły jak nikt inny nie dal,ale niech będzie 6 będzie sprawiedliwy co do mamuś lutowych

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/lampka-nocna-dla-m...052253508.html
Dziewczyny ,któraś z Was o ile się nie myle kupiła tą lampke.Mam pytanko fajna jest?
Ja mam tą lampke ,do tego jeszcze pozytywke ,kupiłam za 59,90 i ta lampka daje bardzo słabe światło,wiec szukam teraz czegoś mocniejszego bo przy tym świetle nawet dziecka nie nakarmię.Lampka się super prezentuje mi się podoba ,ale będę próbowała oddać ze względu na slabe światło własnie,a świeci na niebiesko

dziękuje dziołszki za zyczenia
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:38
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:39   #4682
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Wkurrrrr......ia mnie moj tz niemilosiernie. W ogole nie mozna sie z nim dogadac w sprawie zakupow. Jak zwykle ja chce troche przyoszczedzic, bo w tym miesiacu jeszcze mam usg prywatnie do zrobienia, a w tym cholernym miescie za taniej niz 200 zl sie nie da, a ten jak zwykle ma w dupie i kupuje nie patrzac na ceny. Niech sobie sam robi te pieprzona parapetowke, jak jest taki madry. Nie gadam z nim, a mamy jechac na szkole rodzenia, a tam maja byc jakies cwiczenia. Ciekawe, jak to zrobimy bez odzywania sie do siebie.

Ech...ciekawe jak Neska?

Eliza, sto lat !!!! Usmiechu i szczescia oraz cudownego dzieciaczka

Fajnie, ze Agatek ma kolezanke w szpitalu i ze upasla tak Zajaczka

Kamciurko, to Twoj wozek musi przyjac przydomek "SKŁADAK"

MalaStopka, to masz teraz wesolo. Iga smiejaca sie z kupki Majki - fajnie

AgaMili, oj, Ty to zaraz chyba urodzisz Dzisiaj bysmy sie mega dogdaly - ja tez zla jak osa

Mijus, no to beda nas wytykac palcami, kiedy za oknem bedzie chlapa i bloto, a my z takimi kremowcami na spacerku Jaki masz wozeczek, bo zapomnialam?

Zoska, pochwal sie sukienka

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

a co do tytulu to jestem za wspolpraca Eliza-Kamciurka, czyli za 6

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:39   #4683
sandra1892
Zadomowienie

I jestesmy juz po wizycie pediatry.

Mala zdrowa nic nie slychac na pluckach, okaz zdrowia Wazy 2500 gram.
A tak po za tym lekarka b. mila Myslalam , ze moze bedzie sie krzywo patrzec, ze jestem jakas przewrazliwiona , ale nie Mowila , ze z takimi maluchami lepiej dmuchac na zimne

kasik, ja jestem za 5
Stary 2012-01-13, 16:57   #4684
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Właśnie ja chcę się zaopatrzyć z laktator elektyczny tej firmy. Co o nim uważasz? Ręczny aventu jest super, ale jak mam małego karmić jeszcze kilka miesięcy to nie chce mi się ręcznie pompować

Mój Gad też śpi

Dziś dał pospać - pobudka była o 23, potem o 3, gadał do mnie półtorej godzinki , usnął i kolejna pobudka o 7 a następna o 11. Da się żyć
Jak sie nie mylę to Magda poleca ten laktator. ja narazie sie wstrzymam z wypowiedzią bo nie wiem czy to kwestia tego ze mam mało pokarmu ale strasznie długo mi to idzie. Odciągam godzine i mam od 60ml do max 100ml z obydwu piesi.
Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Natalia z opinii to pamiętam tyle że jest tylko na baterie.
i ze chyba slabe swiatlo daje

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Oczywiście zgadzam się na modyfikacje,zresztą już raz współpracowałam z tobą z tytułem i współpraca wyszła wyśmienicie
Nie wiem czy wypada głosować na własne tytuły jak nikt inny nie dal,ale niech będzie 6 będzie sprawiedliwy co do mamuś lutowych

Ja mam tą lampke ,do tego jeszcze pozytywke ,kupiłam za 59,90 i ta lampka daje bardzo słabe światło,wiec szukam teraz czegoś mocniejszego bo przy tym świetle nawet dziecka nie nakarmię.Lampka się super prezentuje mi się podoba ,ale będę próbowała oddać ze względu na slabe światło własnie,a świeci na niebiesko

dziękuje dziołszki za zyczenia
no to połaczyłam

no tak myslalam z ta lampka
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:57   #4685
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc laseczki
ale milalam noc;( maly ladnie zasnal o 20 i jak wstal o 21,30 tak do 3 byla masakra;( robilam oklady na brzuszek nic, probowalam herbake z koperkiem nie chcial w ogole butelki wiec wypilam sama i dalam cyca.. myslalam ze wykoncze sie i ja i on robil tylko takie malenkie kupki.. wiec wyslalam tzta po czopki.. a na nich pisze dziecko po 6mcaach pol czopka w wczesniej po konsultacji z lekarzem... i dupa nie wiedzilalm ile wiec nie dalam zjadlam gruszeke i jakos poszlo..

a dzis od 12 mielismy sesje foto zdjecia wrzuce jak beda

Eliza 100 lat

Kasik tytuly super 1 naj

Agatek bedzie dobrze fajnie ze jest kolezanka

Neska
Ojej,biedny Igorek Mam nadzieję, że dzisiaj go tak nie będzie męczyć
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Wkurrrrr......ia mnie moj tz niemilosiernie. W ogole nie mozna sie z nim dogadac w sprawie zakupow. Jak zwykle ja chce troche przyoszczedzic, bo w tym miesiacu jeszcze mam usg prywatnie do zrobienia, a w tym cholernym miescie za taniej niz 200 zl sie nie da, a ten jak zwykle ma w dupie i kupuje nie patrzac na ceny. Niech sobie sam robi te pieprzona parapetowke, jak jest taki madry. Nie gadam z nim, a mamy jechac na szkole rodzenia, a tam maja byc jakies cwiczenia. Ciekawe, jak to zrobimy bez odzywania sie do siebie.

Ech...ciekawe jak Neska?

Eliza, sto lat !!!! Usmiechu i szczescia oraz cudownego dzieciaczka

Fajnie, ze Agatek ma kolezanke w szpitalu i ze upasla tak Zajaczka

Kamciurko, to Twoj wozek musi przyjac przydomek "SKŁADAK"

MalaStopka, to masz teraz wesolo. Iga smiejaca sie z kupki Majki - fajnie

AgaMili, oj, Ty to zaraz chyba urodzisz Dzisiaj bysmy sie mega dogdaly - ja tez zla jak osa

Mijus, no to beda nas wytykac palcami, kiedy za oknem bedzie chlapa i bloto, a my z takimi kremowcami na spacerku Jaki masz wozeczek, bo zapomnialam?

Zoska, pochwal sie sukienka

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

a co do tytulu to jestem za wspolpraca Eliza-Kamciurka, czyli za 6

Pearl
, ten Twój TZ rozrzutny jest Ale już chyba tak ma, sama mówiłaś to już nie raz (tym bardziej, że szasta nie swoja kasą )

Wiecie co, my chyba też zamówimy jasny wózek

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2012-01-13 o 17:04
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:58   #4686
kasikzaki
Zadomowienie

tz wrócił wlasnie z pracy i za godz jedzie do tej drugiej i bedzie ok 2 w nocy
Stary 2012-01-13, 17:02   #4687
pearpearl
Wtajemniczenie

Agawoo, oj jest. I wkurza mnie to jak cholera. Gdyby sam zarabial i swoje wydawal - nic mi do tego! Ale poki zyjemy na koszt Rodzicow i tesciow, to moglby sie, kur..., nauczyc troche oszczednosci.

Witaj w gronie jasnowozow

Sandra, fajnie, ze wizyta udana i Malutka jest zdrowa

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:22   #4688
kropeczka1984
Rozeznanie

Agatek super, że masz ze sobą koleżankę, to przynajmniej nie zanudzisz się do porodu

Pearl przypomniało mi się, że miałaś robiony wymaz na paciora tylko z pochwy. Ja też i nawet mnie to troszkę dziwiło, ale mi i tak wyszło, że go mam, więc już się nie będę pytała o drugą dziurkę, bo i tak to nic nie zmieni

Mała stopka zapomniałam napisać, że masz śliczne dziewczynki A przypomnij mi jaka jest między nimi różnica wieku? Może też tak z drugim zceluję

Eliza wszystkiego najlepszego A takie ciacho to najchętniej codziennie bym jadła

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Też już dechę roakładam, bo wczoraj zrobiłam... ostatnie pranie
No to już spokój będziesz miała Ja jak w ostatnim uprałam ostatnie rzeczy typu jakiś kombinezon i dosłownie jedne śpiochy to do tej pory ich nie wyprasowałam Może się dzisiaj zmobilizuję

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość

chyba lubi kąpiele, bo taka zadowolona słodka jest a jak często kapiesz? na SR nam powiedzieli, że teraz to nawet wystarczy co 3-4 dni
U mnie na szkole gadali tylko jakieś suche teorie o porodzie i nic praktycznego, więc nie wiem, co ile kąpać maluszka. Ale ja raczej będę codziennie. Na pewno dupsko maluszka raz dziennie wypada umyć w wodzie A taka kąpiel cała to i tak powinna trwać góra do 8 minut (tyle zdążyłam gdzieś wyczytać ), więc to raczej nie będzie wysuszało skóry tak jak nam półgodzinna kąpiel

Cytat:
no i z tymi humorami u mnie to samo, mimo, iż do terminu jeszcze miesiąc, ryczę z byle powodu, TZ to już ciśnienie podnoszę bo widzę, ale się nic nie odzywa no potrafię płakać z byle pierdoły, a on mi tylko łazi i mówi, że dziecko się denerwuje przeze mnie
Też mam te humory :/ W zeszłym tygodniu płakałam przez 3 dni Aż się zaczęłam bać, że dzidek będzie miał po mnie humory i w tym tygodniu już troszkę stopuję

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
tylko uważaj. Ja jak pierwszy raz wypiłam lampke to byłam pijana... Normalnie mroczki, zawroty głowy i trudność w mówieniu
A humorek był? Jak tak, to będziesz miała wesołego bobasa

Nadrobiłam Ja już po drzemce Ostatnie 2 dni jeździliśmy za materacykiem i nie spałam w dzień. Byłam taka zmęczona, że myślałam, że wieczorem, to polegnę, a tu się okazało, że jeszcze zasnąć nie mogłam
A wiecie jaką miałam przeprawę z materacami? Pojechaliśmy z Mężulem do hurtowni no i mówię, że chcę lateksowy. Pani wyciąga mi lateksowy, ale po obu stronach ma kokos. No to mówię, że chcę sam lateks. No i wyciągnęła mi drugi i mówi, że ten ma jeszcze jakieś strefy. Ja uradowana wzięłam ten materac za 185 zł. W domu myślałam, że szału dostanę, bo okazało się, że materac jest nie z lateksu ale z pianki wysokoelastycznej!!! Niby fajny, ale prosiłam o lateks!!! Wczoraj byłam go oddać. Na szczęście nie robili problemu ze zwrotem. A ta dziewczyna, co nam go wcisnęła jeszcze z tekstem, że ja chciałam strefowy a nie z lateksu
Na necie znalazłam wczoraj firmę niedaleko nas, która sprzedaje materace Hevea. Pojechaliśmy tam i już miałam brać ale patrzę, a on jest strasznie mięciutki... Zgłupiałam. Jeszcze znajoma mi mówi, że jej synek ma z lateksu i że widzi, że główka mu się troszkę zapada w tym materacyku i że ogólnie zaczął tak odchylać teraz tą główkę... No to się troszkę przeraziłam. W końcu wróciłam wczoraj do domu i na allegro zamówiłam materac z pianki wysokoelastycznej i z jednej strony kokos W końcu przestałam się zadręczać tym materacem i mam tylko nadzieję, że Wojtusiowi podpasuje

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
tz wrócił wlasnie z pracy i za godz jedzie do tej drugiej i bedzie ok 2 w nocy
Mój pojechał o 15-tej do pracy i będzie dopiero w poniedziałek ;( Jutro i w niedzielę musi być w domu u rodziców, bo pogrzeb mają gdzieś daleko i ktoś musi się zająć gospodarką, a w poniedziałek musi jeszcze jechać do elektryka od samochodu a on znajduje się od nas jakieś 200km... Chyba się zapłaczę
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:26   #4689
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Monika widzę, że malutki dzisiaj kończy 3 tygodnie wszystkiego naj dla Michasia

tak tak to już 3 tygodnie Michaś dziękuje
dziś była u nas pani położna i Misiu ma już 4680 a w poniedziałek miał 4510 wiec ładnie przybiera na wadze no nie powiem jest co dzwigac
dziś mieliśmy drugi dzień werandowania może w niedziele jak będzie ładnie to się uda pójść troszke na spacer bo będe u rodziców atam jest nasz wóziczek więc moze uda sie wykorzystać - dziadek już zaapelował że jak by co to on prowadzi fure z Miśkiem hahahah nie ma sprawy już sie dziadzio nie może doczekać spacerku z wnukiem
głowa mnie dziś boli makabrycznie jeszcze do tego maluda przez ponad godzine mi się darła do ucha nie wiem już co mu jest teraz go trochę ululałam położyłam na brzuszku i śpi ale jak tak dalej będzi eto i ja sie wykończe i dziecko jeszcze czasami załapie jakąś depresje poporodową bo już ryczę razem z małym jak on tak mi płacze strasznei a ja niewiem co mu jest

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

http://allegro.pl/komplet-dres-bluza...051835490.html zobaczcie jakie fajne śliczności
Stary 2012-01-13, 17:31   #4690
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Hej mamusie

Czas wybrać tytuł do nowej cześci :

Tylko Eliza podesłała mi tytuły a wiec:

6)jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają

[B]

Widziałam że Konczitka sie pojawiła, witaj kochana Bardzo czesto o Tobie myślę i zaglądam na Twój profil żeby zobaczyć czy sie odzywasz na forum i jak sobie radzisz. Podziwiam Twój optymizm i wiarę...tak trzymaj
Eliza, gratuluje kreatywności. U mnie już jedna czarna dziura w mózgu :/ Roztargnienie ciążowe, w stadium mocno zaawansowanym

Obstawiam 6

Kasikzaki - Konczita dopisana do wrześniówek!
siobhan1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:33   #4691
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
tak tak to już 3 tygodnie Michaś dziękuje
dziś była u nas pani położna i Misiu ma już 4680 a w poniedziałek miał 4510 wiec ładnie przybiera na wadze no nie powiem jest co dzwigac
dziś mieliśmy drugi dzień werandowania może w niedziele jak będzie ładnie to się uda pójść troszke na spacer bo będe u rodziców atam jest nasz wóziczek więc moze uda sie wykorzystać - dziadek już zaapelował że jak by co to on prowadzi fure z Miśkiem hahahah nie ma sprawy już sie dziadzio nie może doczekać spacerku z wnukiem
głowa mnie dziś boli makabrycznie jeszcze do tego maluda przez ponad godzine mi się darła do ucha nie wiem już co mu jest teraz go trochę ululałam położyłam na brzuszku i śpi ale jak tak dalej będzi eto i ja sie wykończe i dziecko jeszcze czasami załapie jakąś depresje poporodową bo już ryczę razem z małym jak on tak mi płacze strasznei a ja niewiem co mu jest
Monia nie zadręczaj się ,nie zawsze dzidzius będzie uśmiechnięty i nie zawsze jesteśmy w stanie zaradzić jego płaczu.Wiem ,że wtedy serce się kraja ,ale czasmi trzeba to przetrzymac.Spróbuj może szuszarkę mu wlaczyć,może się wtedy uspokoi.

Pearl musisz nauczyć męża oszczędności,pewnie potrwa to troche skoro on taki rozrzutny ale jak będziesz mu tak wiercić o tym głowę to w końcu sie nauczy.Zacznij już na zakupach spożywczych.Mój też czasami by nawydawał kasy na pierdoły,ale go stopuje bo ja trochę takie skompiradło jestem i go powstrzymuje.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:36   #4692
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

MONIA no Michalek to juz powazny facet, gratki 3 tyg !!

Powiedz mi a jaki rozmiar nosi twój synuś, urodził sie duzy i zastanawiam sie czy miesci sie w 62 ??

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:42   #4693
agacia_cz
Zadomowienie

Eliza wszystkiego najnajlepszego!!!
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:45   #4694
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość

Powiedz mi a jaki rozmiar nosi twój synuś, urodził sie duzy i zastanawiam sie czy miesci sie w 62 ??
w 62 tak mam nawet kilka rzeczy 56 w ktore wchodzi ze spokojem ale to mam od koleżanki przesłane z irl. wiec nie wiem cyz to inna rozmiarówka czy inny gatunek materiału ze sie dobrze ciągnie ale kilka bodziaków mam rozm.56 w które wchodzi jeszcze z 2 tyg może sie w nie wmiesci a potem już będą za małe
Stary 2012-01-13, 18:00   #4695
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

Mój pojechał o 15-tej do pracy i będzie dopiero w poniedziałek ;( Jutro i w niedzielę musi być w domu u rodziców, bo pogrzeb mają gdzieś daleko i ktoś musi się zająć gospodarką, a w poniedziałek musi jeszcze jechać do elektryka od samochodu a on znajduje się od nas jakieś 200km... Chyba się zapłaczę
oj to wspolczuje
Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość

ja dodam od siebie bo Milenka ma 62cm i te 56 sa za male a niekture 62 sa na styk
Stary 2012-01-13, 18:20   #4696
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

A humorek był? Jak tak, to będziesz miała wesołego bobasa

był cały wieczór się śmiałam

Właśnie czytam wątek mam wrzesień-październik i ryczę bo przypomniałam sobie jak to było u mnie na początku a tu juz prawie koniec.

Mąż dziś robił w aptece ostatnie zakupy Jutro kończę pakowanie toreb do szpitala

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:27   #4697
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
my jesteśmy od wczoraj z Filipkiem w domu nareszcie

Cytat:
Wiadomość od Agatka

Hej! Jestem już w szpitalu. Maluch waży niby 3200 (ładnie go upasła ) Jutro albo w niedziele podadzą mi oksytocynę na wywołanie. Pokój i laski sa jak na razie ok.
A tak się biedna stresowała niepotrzebnie

Cytat:
Hej mamusie

Czas wybrać tytuł do nowej cześci :

Jakoś brak weny widzę

Tylko Eliza podesłała mi tytuły a wiec:

1)dzieci się rodzą ,słodkie chwile nadchodzą
2)dzieciaczki już powoli mamy ,z pieluszkami i kolkami się użeramy
3)w nocy już się nie wysypiam,ale kocham swego smyka
4)już figurki nam wracają,a inne jeszcze z brzuszkami biegają-(połaczony z 6)
5)już odchodzą nam wody,czekamy na lekkie porody

6)jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają
4+6

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
I jestesmy juz po wizycie pediatry.

Mala zdrowa nic nie slychac na pluckach, okaz zdrowia Wazy 2500 gram.
A tak po za tym lekarka b. mila Myslalam , ze moze bedzie sie krzywo patrzec, ze jestem jakas przewrazliwiona , ale nie Mowila , ze z takimi maluchami lepiej dmuchac na zimne
uff

Byliśmy znów na ktg, bo lekarz dzwonił... serduszko super, mały się wiercił, a skurcze coraz mocniejsze i częstsze
Zaraz biorę się za poprasowanie ostatnich kilku sztuk ciuszków, pieluch (na razie tylko kilka), no i torbę bym musiała przepakować
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:28   #4698
Konczita
Zakorzenienie

kochane to się tez pochwalę że po dokładnie pół roku od straty szczęscie się do nas usmiechnęło i we wrzesniu będziemy tulić naszego bobaska
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:34   #4699
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
kochane to się tez pochwalę że po dokładnie pół roku od straty szczęscie się do nas usmiechnęło i we wrzesniu będziemy tulić naszego bobaska

Konczita z całego serca GRATULUJE

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:35   #4700
bybella
Wtajemniczenie

Elizka sto lat kochana
Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, miejcie litość dla tych które mają termin na koniec lutego
wg mnie nr 2 i 3 odpada na razie - może być na później.
Mnie podoba się nr 6 - -jest przynajmniej sprawiedliwie
tak jest, zgadzam się też obstawiam nr 6
Cytat:
cudownie, naprawdę b. się cieszę razem z tobą
Stary 2012-01-13, 18:38   #4701
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
cudownie
Stary 2012-01-13, 18:45   #4702
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Zdradź nam na co takiego wydaje Twój TŻ niepotrzebnie?

Cytat:
Wspaniała wiadomość, na pewno wszystko będzie super.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:49   #4703
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczita z całego serca GRATULUJE
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
Elizka sto lat kochana

tak jest, zgadzam się też obstawiam nr 6

cudownie, naprawdę b. się cieszę razem z tobą
Cytat:
cudownie
Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Zdradź nam na co takiego wydaje Twój TŻ niepotrzebnie?

Wspaniała wiadomość, na pewno wszystko będzie super.

dziękuję Wam bardzo
Stary 2012-01-13, 18:55   #4704
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Konczitko cudowne wieści ;*

Sukienki jeszcze nie mam ,w następnym tygodniu kupię jakąś i myślę, że zrobię jakieś zdjęcie by sie Wam pokazać.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:56   #4705
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Super gratulacje
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:04   #4706
uska000
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:04   #4707
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo

(ja Ciebie za bardzo nie kojarzę, ale pamiętam avatar i tą miętową czcionkę :P)
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:07   #4708
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Oglądałam w klubie własnie pokoje Waszych pociech, normalnie cudeńka no!! Aż zazdroszczę, bo my póki co będziemy mieli Malutką w sypialni.

Wszystko u Was takie przemyślane w ogóle, piękne są te pokoje!
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:11   #4709
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
cudowne wiesci trzymam mocno kciuki za Ciebie i malenstwo

Eliza sto lat *******

Agatko
mam nadziej ze juz za niedługo WAsza niespodzianka bedzie z Wami :

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 19:31   #4710
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Oglądałam w klubie własnie pokoje Waszych pociech, normalnie cudeńka no!! Aż zazdroszczę, bo my póki co będziemy mieli Malutką w sypialni.

Wszystko u Was takie przemyślane w ogóle, piękne są te pokoje!
o prosze też bym pooglądała pokoiki waszych pociech .. ale rozumiem że ściśle tajne

dziękuję dziewczynki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości