|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz II
Cytat:
No i fajnie, że trafiłaś na odpowiedniego faceta
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ja spóźniona
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
nooo to z takim arsenałem chwila moment i będziesz zdrowiusieńka
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w drugiej części
![]() Widzę, że tytuł nie został udziwniony. I bardzo dobrze
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
no i ja sie melduje !
![]() Paula SHIN jak mozesz to dopisz mi ( Iwona 20 l ) ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- a ja jadlam Snikersa ![]() takiego lodowego pycha pycha ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- moja mame juz napadla mania kupowania dzis kupila dla wnusia turkusowe spioszki z napisem ,, Babcia pozwoli broic dowoli " ![]() turkusowe skarpetki ze zmoczkami swiecace w ciemnosci i jeszcze jedne takie granatowe skarpeteczki jak wroce od Tż to zrobie zdj i wkleje do klubu
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
zrobione
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się melduję w nowym wątku
![]() wanilllka82 - to na pewno przeziębienie, a nie ten tzw. katar ciążowy? Mi się to cholerstwo włączyło ze trzy tygodnie temu i na początku byłam przekonana, że musiałam się gdzie przeziębić. Żeby... ![]() Nie mijało tydzień, drugi, w końcu zainteresowałam się tematem i odkryłam, co musi byc przyczyną. I SZLAG MNIE, ZA PRZEPROSZENIEM, CIĘŻKI TRAFIA, bo nic z tym nie można zrobić - kichaj sobie, człowieku, do upojenia, a w nocy to się choćby uduś: lekarz zabrania stosowania jakichkolwiek kropli |
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
ivoncia16, koniecznie zrób zdjęcia ubrankom
![]() buena, badanie genetyczne ponoć może wykryć rozszczep kręgosłupa,który można właśnie na tym etapie naprawić łatwym zabiegiem.. a po urodzeniu takiemu dziecku nieleczonemu grozi wózek, więc po coś tam są te badania. Ja z duszą na ramieniu ale nie robiłam ich, posłuchałam się mojej gin, ona robiła tam trochę pomiarów, sprawdzała narządy.. ale np. dokładnej budowy serduszka nie widziałam.Mam nadzieję że jest wszytko ok. W ogóle to zaczęłam od końca, ale witam w nowym wątku i nowe mamusie również Zjadłam właśnie kopiasty talerz warzyw na patelnie i zaczynam cieszyć się weekendem i tym że sobie pośpie jutro wy pisałyscie o tym tyciu i chudnięciu, ja tustaję na wagę a tam bateria się wyczerpała... więc postanowiłam się u siostry zważyć a tam to samo chyba nie powinnam wiedzieć ile przytyłam![]() Co do samochodów mi się combi nie podobają, ale są bardzo praktyczne i rzeczywiście pojemne Moje marzenie motoryzacyjne to taki Volkswagen New Beetle , zawsze się kochałam w garbuskach ale cóż jeździmy naszą żabką (matizem) i nie zapowiada się na zmiany, bo nie ma za co... a ona się niestety rozpada powoli, a my wymieniamy wszystko co trzeba, dzisiaj poszło kolejne 400zł. Jeśli człowiek by usiadł i podliczył to co wkłada w takie auto torzeczywiście lepiej byłoby kupić nowe, ale wiadomo jak to jest.Ja też smarkam i kicham, ale na szczeście ropiejące oko mi przeszło więc przeziębienie to dla mnie małe piwo
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Depoison-mnie też choroba długo męczy, bo zaczęło się zaraz po Świętach...
Pierwsze słyszę o "katarze ciążowym" On się czymś różni od normalnego kataru, czy chodzi tylko o to że mają go ciężarne?
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
o to ja mam chyba taki, bo nie cieknie mi ciurkiem, bardziej zatyka nos i całą noc oddycham przez usta.. a rano budzę się wyschnięta tak, że czuję że zamiast języka mam papier scierny...
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
och jak dobrze że nowy wątek ma taki sam tytuł
![]() miałam rozmowę z moim. zaczęło się od jego przeprosin. mam nadzieję że coś dotarło
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autka nie kupujemy nowego, rocznik 2001, ale w porównaniu z pełnoletnią astrą to w sumie jak nowe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że mamy wątek motoryzacyjny
![]() My starą mazde 626 - taką 16-stkę Za chwilę będzie pełnoletnia Małżowi marzy się Renault Scenic, ponieważ jest to jedno z niewielu aut, w naszym segmencie cenowym, do którego się mieści. Poza tym sceniki też są bardzo pojemne, a kombiki nigdy mi się nie podobały. Bo wiadomo, jeśli miałabym brać udział w wybieraniu samochodu to dla mnie najważniejszy jest wygląd. Na parametrach znam się średnio
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
a moj Tż wlasnie chodzi na prawko takze autka jeszcze nie mamy
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj, to ja tez się melduję! Widzę jednak, że jak mnie nie było od rana, to w pół godzinki czytania się zmieściłam - nie jest tak źle!
Zobaczymy, ile będę teraz pisać ![]() Cytat:
Jeśli kiedyś był inny, to może też dostaje na głowę przez ciążę. ![]() Cytat:
![]() My też się czaimy na coś, zanim dziecko się pojawi. Cytat:
|
|||
|
|
|
#49 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
To będzie Ci tu wygodniej z nami! Cytat:
![]() Kochana mamusia |
|||||||
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
My od ponad roku mamy Forda Fusion z 2004 r i bardzo sobie go chwalimy
Ma bardzo fajny duży bagażnik i siedzi się dość wysoko, a to oboje bardzo lubimy. Powiem Wam, że bardzo lubię samochody i jak tylko mamy wolny dzień i jest fajna pogoda to jeździmy po komisach![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
#51 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsze słysze o katarze ciązowym ale może mało jeszcze słyszałam mam kołu łózka górę chusteczek, zatkany i jednocześnie cieknący nos, no i miałam przez chwile gorączkę, jestem osłabiona więc stawiam na przeziębienie z dziwnego kataru to mam tak że jak wstanę na siku w nocy to potem jak już się położę to po 5 min zatyka mi się nos, smarkam i przechodzi, mam to od początku ciąży, jakiś dziwny objaw---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
o matko, i to ma być przyszły ojciec? niektórzy nie powinni mieć dzieci, po co taki idzie na porodówkę, dla rozrywki czy jak |
||
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ja mieszkam z babcią i jest taka upierdliwa i zgryzliwa ze czasem mam ochote ją....
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
powiem Wam szrze że choć to już moja druga ciąża nigdy nie słyszałam o katarze ciążowym. Może ja jakoś niedouczona jestem
|
#54 | |||
|
Branzoletka
|
Cytat:
Miejmy nadzieje, że tak nie myśli ![]() Cytat:
Cytat:
Z moim nie pogadam, bo mamy nowy problem i mój problem to pestka Chyba tż przedłużenia kontraktu nie dostanie i kurcze niezły zonk Jeszcze nie na 100% ale jak tak będzie, to będziemy cienko piszczeć Staram się o tym nie myśleć, żeby się nie stresować ale nie wiem czy uda mi się udawać samej przed sobą, że nic się nie stanie
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo fajnie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Prince a Wy z mężem mieszkacie sami z babcią czy też z Twoimi rodzicami? Współczuję,bo wiem jakie starsze osoby potrafią być czasem upierdliwe, mam nadzieję że ja taka nie będę na starość dla dzieci
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
tylko z nią
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że miałam jeszcze odpowiedzieć, czy świnka w awatarze jest moja - nie, ale mam swoje trzy dorodne zwierzyny!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
On się czymś różni od normalnego kataru, czy chodzi tylko o to że mają go ciężarne?

Jeśli kiedyś był inny, to może też dostaje na głowę przez ciążę. 

Dziś postaram się z nim porozmawiać i powiem, że OCZEKUJĘ wsparcia i że ma przeczytać cholerną książkę, żeby wiedział przez co przechodzę
klask i:

Staram się o tym nie myśleć, żeby się nie stresować ale nie wiem czy uda mi się udawać samej przed sobą, że nic się nie stanie