Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 16:23   #2641
Fari
Rozeznanie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Fari widzę, że Wy tak samo mącicie z tym ślubem jak my

A może odłożyć decyzję, jak obydwoje przemyślicie sprawę, bo nie może być tak, że Ty zdecydujesz że jednak będzie kościelny, a TŻ się dostosuje, to nie powinno być tak, jeszcze potem coś Ci wypomni i będzie klops.

Ale działaj działaj, żeby Wam było dobrze, moim też się cywilny nie spodobał w ogóle.
Nie, znam go on jest taki że pewnie powie "ja chcę tego czego Ty" i nic mi później nie wypomni, pogadam z nim oczywiście i dopytam czego on by chciał i dopiero coś ustalimy

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki

Kurcze, napisałam do managera, czy jakbym się jutro też tak beznadziejnie czuła, to czy mogę mieć wolne, to napisał, że mogę zapomnieć o wolnym, bo jutro ja muszę wszystko pozamykać
Jaki ciul
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:30   #2642
bluesky89
Zakorzenienie

No ciul i już się boje tej jutrzejszej nocy
Stary 2012-01-13, 16:46   #2643
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

blue pracujesz przy jedzeniu, wiec nie mozesz pracowac kiedy jestes chora;/ niech sie ten ciapaty nie rzuca, bo przysluguje Ci normalny off sick ja bym sie dziadowi postawila

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:57   #2644
bluesky89
Zakorzenienie

Też mu to napisałam, ale odpisał, że nie ma kto zamknąć kas i ja MUSZE być.
Poza tym, z tego kursu na który miałam jechać nici, niby mi napisał, że pojadę w następnym terminie, ale niech mnie cmoknie w Pier*ole go. Będę robić tylko to co muszę i tyle. Choćby się człowiek nie wiem jak starał, to i tak mają Cię daleko w nosie. Aa, szkoda moich nerwów.
Stary 2012-01-13, 17:17   #2645
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Adelko współczuję, a o co poszło z TŻem?
z tż-tem od dwóch tygodni układa się świetnie...często dzwoni i wogóle.No ja dopiero dziś zakończyłam sprawę z bankiem i jeszcze dopłacić musiałam 68zł za prowadzenie konta, przed jego zamknięciem. Masakra,a ten bank był taki fajny.No nie ładnie jak z konta oszczędnościowego nagle robią ROR.Zajęta jestem ostatnio i nie mam czasu na tż-ta...Rany muszę pogadać z tż-tem na temat urlopu, moze w lutym udałoby się wyjechać.Tak o tym marze...Chciałabym w tym roku znowu do Egiptu i Turcję zaliczyć.Coraz częściej myślę o dziecku.Nie wiem,widocznie tu się za dużo naczytałam....
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 23:21   #2646
aQ01
Zadomowienie

Cicho tu od 18, chyba wszystkie się tżtowały Ja mimo zabieganego dnia w pracy a później na konferencji też znalazłam czas dla M. I już weekend

Cytat:
Cześć.
Eh, nie wyleczyłam dobrze tego ucha i dziś jest to samo Do tego boli gardło i dziąsła Nie wiem jak ja przeżyje.
Przeczytałam Was, ale nie mam siły odpisywać. Wybaczcie.
Niedoleczone i wirus/bakteria atakuje gardło i jamę ustną... Biedna Blue A w pracy się nie daj, co Ci ludzie powariowali? Tylko pieniądz i pieniądz a gdzie w tym wszystkim człowiek?

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
Rany rajuśku!! Jaka śnieżyca u nas za oknem!! szok, czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam, w przeciągu 1/2 godziny wszystko BIAŁE i warstwa kilkucentymetrowa sniegu Zima jest zła nie chcę zimy ale wygląda to pięknie
Też dziś przeżyłam ciężki pogodowy szok! Świeciło słońce a nagle zrobiło się ciemno jak w nocy i rozpętała się taka zawieja śnieżna i uwaga... Grzmiało i trzaskały takie różowawe błyskawice! Masakra

Cytat:
http://allegro.pl/biale-czolenka-but...045874239.html jak mi się białe buty nigdy nie podobały, tak w tych jestem zakochana po uszy już
O jacie, piękne Strasznie zgrabne i taki fajny obcasik, wyglądają na bardzo wygodne

Cytat:
Ja coś podeślę Pierwszy to mój wymarzony, ale może byc drogi ze względu na storczyk
A pozostałe to takie jakie znalazłam a wydały mi się ciekawe ale niekoniecznie dla mnie
Ja jestem 100% za różami

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
z tż-tem od dwóch tygodni układa się świetnie...często dzwoni i wogóle.No ja dopiero dziś zakończyłam sprawę z bankiem i jeszcze dopłacić musiałam 68zł za prowadzenie konta, przed jego zamknięciem. Masakra,a ten bank był taki fajny.No nie ładnie jak z konta oszczędnościowego nagle robią ROR.Zajęta jestem ostatnio i nie mam czasu na tż-ta...Rany muszę pogadać z tż-tem na temat urlopu, moze w lutym udałoby się wyjechać.Tak o tym marze...Chciałabym w tym roku znowu do Egiptu i Turcję zaliczyć.Coraz częściej myślę o dziecku.Nie wiem,widocznie tu się za dużo naczytałam....
Super, że układa Ci się w końcu z tż I trzymam kciuki za urlop

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 23:47   #2647
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
15IX
ja 7 IX jesteśmy za☠☠☠iste (razem z Gajką )
Cytat:
Dzięki dziewczynki

Kurcze, napisałam do managera, czy jakbym się jutro też tak beznadziejnie czuła, to czy mogę mieć wolne, to napisał, że mogę zapomnieć o wolnym, bo jutro ja muszę wszystko pozamykać
o fuck, co za... trzymaj się!
Cytat:
Poza tym, z tego kursu na który miałam jechać nici, niby mi napisał, że pojadę w następnym terminie, ale niech mnie cmoknie w Pier*ole go. Będę robić tylko to co muszę i tyle. Choćby się człowiek nie wiem jak starał, to i tak mają Cię daleko w nosie. Aa, szkoda moich nerwów.
o, i to jest prawidłowe podejście do pracy! gratuluję, tak trzymać

adela oby Wasz urlop w końcu wypalił, już tyle miesięcy o nim mówisz!
Fari daj znać co tam uzgodnicie z TŻ

u mnie też biała zawierucha... wizaż też zasypało, bo od godz.20 nic nie działało
dziś pierwszy dzień @ ;/ cóż, w końcu był 13 w piątek na szczęście brzuch i kręgosłup nie bolał tak bardzo jak zwykle, więc w pracy miałam dobre samopoczucie teraz im dalej tym lepiej, więc jutro nie powinno nic boleć w robocie dużo pracy, ale jestem z siebie dumna, coraz lepiej obczajam system (skróty) i obsługuję go prawie samą klawiaturą, super, bo to przyspiesza pracę
po robocie króciusieńko widziałam się z TŻ na kawie, potem nudziłam się w domu od 20, bo wizażu nie było ale nic to, w ramach samokształcenia obejrzałam 'Zieloną milę' po ang i prawie nic nie zrozumiałam
bosh... kupiłam prezent dla TŻ i jestem biedna... na cały miesiąc zostało 20zł, a jutro czeka mnie studenckie piwko... cóż, zostanę przy jednym małym piweczku
ale rozgadałam się na koniec hehe
lecę, bo z rana śmigam na zakupy spożywcze w rodzinką a TŻ na 10 idzie na piłkę... haha już to widzę, w śniegu po pachy pewnie odwołają, choć twarde chłopaki
lecę, paaa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 06:14   #2648
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wrześniówki górą!

Fari, ja się o Was nie martwię, ja jestem wścibska ale fakt faktem, gdybym miała możliwość, w życiu nie brałabym ślubu nie mając pracy i wiedząc, że mnie mąż by musiał utrzymywać. Co innego, jak już w czasie trwania wspólnego mieszkania straci się pracę - jak u nas. Przecież nie spakujemy manatków i się nie rozjedziemy do rodziców. Jestem zwolenniczką nie robienia sobie tyłów, jak nie muszę

A my zaraz do Kazia! nie obyło się bez siary: zapomniałam ze SD telefonu i zaraz lecę go zabrać

Blue, bido, kuruj się!

Ruda, a co mu kupiłas?

Udanego weekendu!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:47   #2649
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Masakracja jakaś, wszędzie tylko wyzysk i zero szacunku dla pracownika

Cytat:
No pięknie fajnie że się Wam układa

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Wrześniówki górą!

Fari, ja się o Was nie martwię, ja jestem wścibska ale fakt faktem, gdybym miała możliwość, w życiu nie brałabym ślubu nie mając pracy i wiedząc, że mnie mąż by musiał utrzymywać. Co innego, jak już w czasie trwania wspólnego mieszkania straci się pracę - jak u nas. Przecież nie spakujemy manatków i się nie rozjedziemy do rodziców. Jestem zwolenniczką nie robienia sobie tyłów, jak nie muszę

A my zaraz do Kazia! nie obyło się bez siary: zapomniałam ze SD telefonu i zaraz lecę go zabrać

Blue, bido, kuruj się!

Ruda, a co mu kupiłas?

Udanego weekendu!
Każdy robi jak uważa Za nudno by było na tym świecie gdyby wszyscy robili tak samo
Miłego wypadu do Kazia

Moni mi nie zacytowało ale mój TŻ jest też z 7 września

Rany, jak wczoraj wizaż nie działał to myślałam że zwariuję co 15 minut sprawdzałam czy działa
Stary 2012-01-14, 07:47   #2650
Promyk03
Zakorzenienie

Wrześniówki górą Ja 3.IX
ja się pochwalę wczorajszym dniem
Wczoraj miałam cudowny dzień z TŻ przyjechał do mnie z czerwoną różyczką i poszliśmy na tą pizzę był taki Kochany i czuły cięgle mówił o Nas o Naszej przyszłości Czuję się tak ->

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:06   #2651
adela50
Wtajemniczenie

ja po 18 nie moge pisać, u mnie zawne w sieci tyle luda sieci,że już dostępu nie mam, tzn słaby net jest.Tak miałam urlop we wrześniu,ale tż-ta nie było, musiaam zajac się leżżacą chorą psychicznie babcią...Natomist ten ceny wycieczek też nie zawsze są atrakcyjne.Myślę i myślę....no nic
Stary 2012-01-14, 08:44   #2652
Kohnelia20
Zakorzenienie

Gaja masz racje z tym co piszesz tobie też udanego weekendu

Ala to juz rok dziś jak jesteś zarręczona brawo

u mnie też snieg za oknem

rudy 6 juz jest no proszę bardzo ładny staż, pogonic tż do zaręczyn
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:49   #2653
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Wrześniówki górą Ja 3.IX
ja się pochwalę wczorajszym dniem
Wczoraj miałam cudowny dzień z TŻ przyjechał do mnie z czerwoną różyczką i poszliśmy na tą pizzę był taki Kochany i czuły cięgle mówił o Nas o Naszej przyszłości Czuję się tak ->

Super Kochana może coś się jednak kroi
Stary 2012-01-14, 08:53   #2654
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Super Kochana może coś się jednak kroi
Nie mój TŻ jest z tych że ja mówi "nie teraz" to "znaczy nie teraz" a powiedział że w tym kwartale roku nie ma szans
ale to może dlatego że przestałam się skupiać na pierścionku bo on kiedyś będzie a cieszę się miłością

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:24   #2655
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Nie mój TŻ jest z tych że ja mówi "nie teraz" to "znaczy nie teraz" a powiedział że w tym kwartale roku nie ma szans
ale to może dlatego że przestałam się skupiać na pierścionku bo on kiedyś będzie a cieszę się miłością
I słusznie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 09:26   #2656
Kohnelia20
Zakorzenienie

Fari a wy date macie ale na pierścionek nadal czekasz tak?
Stary 2012-01-14, 09:33   #2657
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
Fari a wy date macie ale na pierścionek nadal czekasz tak?
Tak
Stary 2012-01-14, 09:37   #2658
Kohnelia20
Zakorzenienie

no to pewnie już długo czekać nie będziesz
Stary 2012-01-14, 10:31   #2659
bluesky89
Zakorzenienie

Hej, hej laski
Ze mną już lepiej, ale wczoraj myślałam, że umrę. Ale TŻ był taki opiekuńczy i kochany, że mi dogadzał, przytulał i głaskał
Dzięki dziewczynki za wsparcie co do choroby i pracy!
Aq, ciesze się, że Ci się butki podobają
Monia, super, że w pracy coraz lepiej Ci idzie! I tez oglądałam 'zieloną milę' ale po polsku
Gajuś, udanego pobytu w Kaziu !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 10:50   #2660
Fari
Rozeznanie

Kohnelia no nie wiem z mojego TŻa to taka przekora że pewnie na tydzień przed ślubem da mi pierścień ale jakoś mi już na nim nie zależy

Cytat:
Hej, hej laski
Ze mną już lepiej, ale wczoraj myślałam, że umrę. Ale TŻ był taki opiekuńczy i kochany, że mi dogadzał, przytulał i głaskał
Dzięki dziewczynki za wsparcie co do choroby i pracy!
Aq, ciesze się, że Ci się butki podobają
Monia, super, że w pracy coraz lepiej Ci idzie! I tez oglądałam 'zieloną milę' ale po polsku
Gajuś, udanego pobytu w Kaziu !
Fajnie że już lepiej, ale dalej uszko zakraplaj i zatykaj wacikiem żeby się nie wróciło, aha i podpytałam mamy - w domu warto przykładać do ucha/żuchwy gorący ręcznik - np. przeprasuj go żelazkiem i taki gorący przykładaj i nie pij nic zimnego bo to też wychładza tą część gdzie styka się z wnętrzem ucha (najlepiej bardzo ciepłe/lekko gorące, ale nie bardzo gorące napoje żeby nie podrażnić)
Ale więcej sposobów nie pamięta
Stary 2012-01-14, 11:09   #2661
bluesky89
Zakorzenienie

Dzięki kochana Z tym ręcznikiem to nie wiedziałam nawet.
TŻ mi kupił wczoraj maść wygrzewającą i to chyba ona pomogła, bo cały czas się nią smaruje i niebo a ziemia normalnie.

Nie chce mi się iść do pracy.
Stary 2012-01-14, 11:16   #2662
adela50
Wtajemniczenie

u mnie też niewielki śnieg spadł, już lawina wypadków w mieście, no i faceci się wypowiadają,że kobiety powodują wypadki, bo przecież nie oni...Tż znowu dzwonił,że tęskni i że jutra nie może sie doczekać....no co on tki taki kochany się zrobił?podejrzane

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2012-01-14 o 11:43
Stary 2012-01-14, 12:02   #2663
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki kochana Z tym ręcznikiem to nie wiedziałam nawet.
TŻ mi kupił wczoraj maść wygrzewającą i to chyba ona pomogła, bo cały czas się nią smaruje i niebo a ziemia normalnie.

Nie chce mi się iść do pracy.
Najważniejsze żeby było już tylko lepiej
Cytat:
u mnie też niewielki śnieg spadł, już lawina wypadków w mieście, no i faceci się wypowiadają,że kobiety powodują wypadki, bo przecież nie oni...Tż znowu dzwonił,że tęskni i że jutra nie może sie doczekać....no co on tki taki kochany się zrobił?podejrzane
Taaa kobiety tylko ze z tych osób co znam to o wiele więcej facetów spowodowało wypadki denerwuje mnie coś takiego, ja rozumiem że są kobiety które "jeżdżą samochodem" i one czasem powodują wypadki, ale te które "prowadzą" są często o wiele lepszymi kierowcami od mężczyzn głównie dzięki ostrożności i większej wyobraźni "co się może stać jak pojadę za szybko" nawet psycholodzy się kiedyś o tym wypowiadali że kobiety są ostrożniejsze bo nie martwią się tylko o siebie, ale i o dzieci, rodzinę, innych użytkowników drogi, mają większą zdolność przewidywania konsekwencji zbyt szybkiej jazdy itp. itd.

A co do TŻa to może w końcu dojrzał fajnie że się Wam układa i niech już zawsze będzie taki milutki

Ja się z moim nie widzę w ten weekend zapomniał że nie ma już ubezpieczenia samochodu wrrrrr.... pierniczę, pojadę jutro z rodzicami do rodzinki, nie będę siedzieć w domu
Stary 2012-01-14, 12:11   #2664
HisHoney
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim, życzę Wam udanego weekendu

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:15   #2665
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim, życzę Wam udanego weekendu
Wzajemnie
Stary 2012-01-14, 12:46   #2666
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale mam zapiernicz na studiach Ale zaczynam ostatni semestr licencjata, ale się cieszę! W sumie to ostatnia trudna sesja, jaka mnie czeka. Oby wszystko się udało zdać... Na szczęście nie mam żadnych ekonomicznych przedmiotów już, to może nie będzie tak źle

Dużo zdrówka dla chorujących żeby Was choróbsko puściło, bo nie ma nic gorszego, niż chorowanie.

A ja kupiłam buty ślubne...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:47   #2667
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Najważniejsze żeby było już tylko lepiejJa się z moim nie widzę w ten weekend zapomniał że nie ma już ubezpieczenia samochodu wrrrrr.... pierniczę, pojadę jutro z rodzicami do rodzinki, nie będę siedzieć w domu
Ja mam tkiego uezpieczyciela co do mnie dzwni,że np. za dwa tyg.kończy się ubezpieczenie i sam przyjeżdża do mnie.No mojemu tż w jednym samochodzie też się kończy, ciekawe czy załatwi.Za tydzień targi ślubne. Chyba,że przejadę zobaczyć jakie są ceny i jaka jest ofera, bo w internecie o cenach się człowiek nie dowie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 12:54   #2668
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ale mam zapiernicz na studiach Ale zaczynam ostatni semestr licencjata, ale się cieszę! W sumie to ostatnia trudna sesja, jaka mnie czeka. Oby wszystko się udało zdać... Na szczęście nie mam żadnych ekonomicznych przedmiotów już, to może nie będzie tak źle

Dużo zdrówka dla chorujących żeby Was choróbsko puściło, bo nie ma nic gorszego, niż chorowanie.

Powodzenia w sesji

poka buty
Stary 2012-01-14, 13:02   #2669
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki, nie mam kiedy was nadrabiac sesja w pelni

A poza tym dzisiaj mamy równy roczek od zareczyn

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:19   #2670
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, nie mam kiedy was nadrabiac sesja w pelni

A poza tym dzisiaj mamy równy roczek od zareczyn
U mnie też sesja pełną parą
kasia_kuku powodzenia z licencjatem
aluniaaaaa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Wracam do nauki. Miłego weekendu
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości