|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Dzień dobry.
Cytat:
|
|
|
#2432 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozbój w biały dzień:PCytat:
Teraz chyba nie ma różnicy dużej w szkłach z anty refleksem lub bez. Tj mam na myśli cenę. U mnie różnica wynosiła jakoś 10/15 zł, więc lepiej mieć niż nie mieć![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry Zaraz zabieram się za sprzątanie, bo dzisiaj mam gości i trzeba wypucować mieszkanko Na włosach mam mieszkankę olei - lniany, alterra pomarańczowy i kakaowy Zaraz nałożę maseczkę nawilżającą, bo moja cera woła o wodę. Chciałabym Wam ze szczerego serca polecić peeling miodowy - łyżka miodu i cukier 'na oko' i masujemy i zostawiamy na chwilę na buzi. Po takim peelingu jest cudownie gładka, miękka i nawilżona. Ostrzegam, że to dosyć ostry peeling, bo cukier w miodzie się nie rozpuszcza. Oczywiście trzeba najpierw sprawdzić czy nie jest się uczulonym na miód, bo to dosyć silny alergen.
|
|||||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja wczoraj trochę poimprezowałam, ale bezalkoholowo, podładowałam się pozytywną energią, nasłuchałam świetnej muzy i wytańczyłam chyba dzisiaj będzie powtórka ![]() no i dzisiaj muszę dokończyć SPA, bo wczoraj tylko z połowę zrobiłam z planowanych rzeczy. |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
dzisiaj tyle przeczy przede mnaaaaaaa ;Dmusze się nauczyć na angielski, na hiszpanski, posprzatac, zreobić sałatkę jak na wieczor przyjdzie mój tż, pospamowac się przed jego przyjściem. A tak bardzo nic mii sie nie chce
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
dziś długo spałam i teraz nie mogę się wybudzić
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam już sobie zamówienie na paatal i tylko czekam do poniedziałku, że przelać kasę i wszystko ogarnąc
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
dwie palety korektorów W7 [dla mnie i koelzanki, coiekawi nas co to w ogole jest], lakier do apznokci i ten cien z rimmel, ktory keidys chwalila nieesia25, tylko ze ja w takim ciemniejszym kolorze
ufff, skromnie, bo to moj pierwszy raz z internetowymi zakupami [allegro sie nie liczy, bo to zawsze robił za mnie kuzyn xD]
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
hej
drugi raz na pewno bym się nie wybrała, po filmie czułam się taka "wymęczona" ale nie, że nudy były tylko dla mnie za mocne momenty czasem ale trzeba przyznać, że film świetnie oddał książkę, naprawdę![]() i kupiłam sobie tusz i lakier z miyo, tusz już wiem, że jest mega Czekoladka udanej zabawy czekamy na zdjęcia ![]() Kitka to super, skoro koleżanka tak mówi to na pewno prawda ![]() ![]() Uciekam z Tż na zakupy, chciałabym sobie płaszczyk kupić, widziałam fajny w NY mam nadzieję, że jeszcze będą i jeszcze po olej do włosów podjadę ![]() miłego dnia
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam kogo wyciągnąć do kina, bo nikt z mojego otoczenia nie lubi oglądać takich filmów w kinie, a samej też mi się nie chce ![]() dobra, lecę do książek, miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Cytat:
Z drugim w ogole - bo np osoby krotkowzroczne ktore nosza okulary caly czas nie uzywaja ich tylko do kopmutera. A antyrefleks niweluje odbicia swietle tez podczas czytania, jazdy samochodem i ogolnie podczas chodzenia. |
|
|
|
|
#2442 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Troche Was nadrobilam
Czeko - baw sie dobrze, na pewno bedziesz slicznie wygladac ![]() Tillavanilla - przykro mi Trzymaj sie i mam nadzieje ze Ci sie wszystko pouklada ![]() Kitka - chcialabym zeby mi tak ktos powiedzial Gratuluje ![]() Snow - a co to za tusz?? Napisz cos wiecej ![]() Ja jestem tak zabiegana i mam troche problemow ze nic mi sie nie chce. Jeszcze na popoludnie ide do pracy - rano tez bylam. A teraz siedze i sie zastanawiam nad botkami z pepe jeans - kupic, nie kupic? Od wczoraj nad nimi mysle |
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) to całkiem co innego Spróbuj jeśli nie jesteś uczulona na miód![]() A jeśli chodzi o markę to chyba o New Yorkera chodziło
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ale mam dzisiaj fajne włosy, proste, nie odstają na wszystkie strony.... Czasem nawet prostownica nie daje im rady, a dzisiaj.... ![]() Ciekawe co jest np. z Blondyneczką i innymi dziewczynami, które ostatnio się w ogóle nie pojawiają u nas? |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2447 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
jesli mogę odpowiedzieć- to jest marka pierre rene
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=miyo |
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2449 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
co to za balsam do włosów?
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2451 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ja też nie
kusi mnie błyszczyk z essence w kolorze my favourite milkshake, ale sama nie wiem
|
|
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
dawno tu nie zaglądałam. kiedys była tu mowa o kremie BD dla dzieci (ochronny) stosowałam go na noc i miałam mega mięciutką i gładką skórę. Chciałabym teraz kupic jakiś inny krem dla dzieci równie dobry. Czy możecie mi cos polecić?![]() a! i czy miała ktoraś a was do czynienia z korektorem z firmy bell mineral?? pozdrawiam
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-01-14 o 13:44 |
|
|
|
#2453 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() byłam na chwile w CH ale masakra- dzikie tłumy były i się zawinęłam... ale oczywiście już trochę rzeczy mi w oko wpadło , szkoda że do urodzin na przypływ kasy muszę czekać.... ![]() a z tego schudnięcia się cieszę bardzo- szczególnie że świąteczno-noworoczny czas temu nie sprzyjał i trochę grzeszyłam ale pocieszyło mnie to że może do wakacji faktycznie uda mi się osiągnąć fajną sylwetkę mnie też czeka weekend w książkach, we wtorek ma 3 kolokwia...
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
Cytat:
Ech od wczoraj mam zły nastrój nie dość że rodzina mnie wkurza jak nie wiem co to jeszcze właśnie z Tż się pokłóciłam bo on nie rozumie że nie mam czasu ech muszę z nim poważnie porozmawiać bo tak mnie denerwuje Pocieszam się trochę zakupami, ale kasa mi się kończy a do ostatniego jeszcze 2 tyg ![]() Kupiłam sobie dwie tuniki- sukienki z Reserved różową i chabrową za 19,90 ![]() Wczoraj kupiłąm wreszcie olej lniany (mam właśnie na głowie) i z pestek winogron a i odżywkę Jantar Dziś kupiłąm sobie też kilka rzeczy z Essence z limitowanek Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-01-14 o 14:34 |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pociesza mnie jednak fakt, że to 3 ostatnie dni tego semestru i później wracam na uczeln ię dopiero 13 lutego ![]() mnie tez powpadało kilka rzeczy w oko, ale raz oszczędzam, a dwa do urodzin jeszcze pół miesiąca, więc chcąc nie chcąc muszę się wstrzymać ![]() party_girl7 a jaką formę przesyłki wybrałaś na paatalu? ja chyba spróbuję paczkomaty, bo jeszcze się nigdy w to 'nie bawiłam' ![]() mnie dzisiaj nauka poszła szybko, wszystko wchodziło do głowy bezproblemowo teraz wezmę się za sałatkę ![]() karolcia198506 fajne zakupy, a co dokładnie kupiłaś z tego Essence?
|
|
|
|
|
#2456 |
|
CABIN CREW
|
karolcia super te tuniczki, chyba u siebie ich też poszukam, szczególnie tej niebieskiej
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeeej
za mna 3,5h snu, zyje i zaraz nauki ciag dalszy ![]() poloze heenare na wlosy, zmylam lakier z paznokci bo co ta szkola robi z moim paznokciami to jest masakra juz za mna demakijaz i antybiotyk na twarz![]() Cytat:
w okularach pokazac sie, to jak ktos mi zrobic zdjecie bo samej to ciezko ale mam takie delikatne, tylko u gory oprawka stalowa, boki czarne, a od srodka biale mi sie podobaja![]() j.w ![]() udane imprezy Cytat:
jaaaak zazdroszcze, jutro po zajeciach jade przetrzepac ostatni nature i kuuupuje ![]() ponizej moje usprawiedliwienie. glowa mi peka od kleju, brak pomyslu i rzeczy do wykonania makiety o tej porze roku, brak sil dobija mnie ostro. jak ktos mi zamontuje ten dach na domku i go odpicuje z zewnatrz, zeby to mialo rece i nogi to ja lece juz na bloga dla zainteresowanych czym Caate zajmuje sie codziennie oprocz pracy i normalnej nauki... prosze sie nie smiac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-14 o 15:28 |
||
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia mega te tuniki , a ta chabrowa
Caate wow, nieźle to wygląda
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

doznałam szoku, zawsze obie kupowałyśmy sobie okulary w różnych miejscach, ostatni raz za swoje zapłaciłam max 220zł, nie pamiętam ile kosztowały mojej mamy, ale też max do 400. A tu za same szkła
Rozbój w biały dzień:P
Teraz chyba nie ma różnicy dużej w szkłach z anty refleksem lub bez. Tj mam na myśli cenę. U mnie różnica wynosiła jakoś 10/15 zł, więc lepiej mieć niż nie mieć
u mnie dziewczyny będą odwalone, troche mi smutno bedzie, po prostu nie mogłam sobie aż na tyle pozwolić bo sporo wydatków ostatnio rodzice mają, ale zbytnio się tym nie przejmuje 

ufff, skromnie, bo to moj pierwszy raz z internetowymi zakupami [allegro sie nie liczy, bo to zawsze robił za mnie kuzyn xD]

Trzymaj sie i mam nadzieje ze Ci sie wszystko pouklada 

ale mam takie delikatne, tylko u gory oprawka stalowa, boki czarne, a od srodka biale mi sie podobaja