Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-14, 09:17   #2431
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj wizaż świruje.
Całkiem sympatyczny dzien, procz tego, ze w srode jak sie oakzało mam egzamin z hiszpanskiego - spoko.

jejku nie cierpie okularów - mega pomniejszaja oczy. a oprawki od kilku lat nosze te same - chociaz co roku kupuje nowe - w tym modelu czuje sie najlepiej - no i koniecznie musi byc czarny http://img.fotocommunity.com/Frauen/...-a19335917.jpg .

Kupiłam sobie dzisiaj olejek z alterry. A teraz po 4h nauce hiszpanskiego i angielskiego zwijam do wyrcia. Dobranoc.
Podziwiam Cię.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:05   #2432
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziękuję. Masz plastikowe oprawki czy metalowe?
Dzisiaj pojadę do VE i zapytam o koszt szkieł, bo trochę się zdziwiłam, jak mam przyszła od optyka, bo powiedziała, że wyliczyli jej same szkła za 1000zł doznałam szoku, zawsze obie kupowałyśmy sobie okulary w różnych miejscach, ostatni raz za swoje zapłaciłam max 220zł, nie pamiętam ile kosztowały mojej mamy, ale też max do 400. A tu za same szkła co prawda optyk mieścił się w przychodni okulistycznej więc pewnie też dlatego miał takie ceny
No nic dziś pojadę i zapytam.
Masakra jakas z tą ceną. Ja za swoje okulary zapłaciłam koło 400zł i miałam do wyboru 3 rodzaje szkieł - różniły się jedynie wagą i wytrzymałością, z czego najdroższe kosztowały 120zł. Nie wiem kto sobie wymyślił taką cenę Rozbój w biały dzień:P

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Tak jeszcze w temacie szkieł, może komuś się przyda na przyszłość - w tej chwili antyrefleks jest do niczego niepotrzebny. Szkła z taką powłoką potrzebne były dawniej, do monitorów/tv kineskopowych. W dobie LCD antyrefleks traci swój sens, więc można sobie darować i w ten sposób zaoszczędzić troszkę pieniążków.
Masz całkowitą rację, ale przydaje się to w słoneczne dni Teraz chyba nie ma różnicy dużej w szkłach z anty refleksem lub bez. Tj mam na myśli cenę. U mnie różnica wynosiła jakoś 10/15 zł, więc lepiej mieć niż nie mieć

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

"antryrefleks wcale nie jest po to by "chronic oczy przed szkodliwy promieniowaniem komputerow tylko po prostu nie odbija i przez to oczy sie mniej mecza. "
"wcale nie o to chodzi, że okulary chronią przed promieniowaniem w sensie czegoś takiego jak promieniowanie X,, tylko chronią przed odbiciami (refleksami) światła od ekranu, spowodowanymi światłem z lamp oraz słońca wpadającym przez okno. Tak samo na ulicy, zwłaszcza latem, albo zimą przy śniegu."
takie znalazlam na szybko info, ja tez nie wybralam antyrefleksow z powodu komputera, bardziej juz ze wzgledu na jadze samochodem bo te swiatla w nocy to naprawde potrafia walic po oczach... w kazdym razie nie zaluje zakupu, a watpie tez zeby lekarze doradzali takie szkla bez powodu.
No to też się przydaje. Co prawda moja kariera za kółkiem samochodu jest krótka, ale już wiem, że przyda mi się antyfrefleks
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

jakoś szalowo to nie bede wyglądać, nawet nie ide do fryzjera ani kosmetyczki, ani też na solarium nie chodziłam a mialam taki zamiar u mnie dziewczyny będą odwalone, troche mi smutno bedzie, po prostu nie mogłam sobie aż na tyle pozwolić bo sporo wydatków ostatnio rodzice mają, ale zbytnio się tym nie przejmuje najważniejsza jest zabawa i wspomnienia
Cytat:
Ale dzisiaj wizaż świruje.
Całkiem sympatyczny dzien, procz tego, ze w srode jak sie oakzało mam egzamin z hiszpanskiego - spoko.

jejku nie cierpie okularów - mega pomniejszaja oczy. a oprawki od kilku lat nosze te same - chociaz co roku kupuje nowe - w tym modelu czuje sie najlepiej - no i koniecznie musi byc czarny http://img.fotocommunity.com/Frauen/...-a19335917.jpg .

Kupiłam sobie dzisiaj olejek z alterry. A teraz po 4h nauce hiszpanskiego i angielskiego zwijam do wyrcia. Dobranoc.
Ja też nie lubiłam okularów, dopóki TŻ nie zaczął mi zawsze mówić jak miałam je na sobie, że wyglądam seksownie, że aż je polubiłam

Dzień dobry
Zaraz zabieram się za sprzątanie, bo dzisiaj mam gości i trzeba wypucować mieszkanko
Na włosach mam mieszkankę olei - lniany, alterra pomarańczowy i kakaowy Zaraz nałożę maseczkę nawilżającą, bo moja cera woła o wodę.

Chciałabym Wam ze szczerego serca polecić peeling miodowy - łyżka miodu i cukier 'na oko' i masujemy i zostawiamy na chwilę na buzi. Po takim peelingu jest cudownie gładka, miękka i nawilżona. Ostrzegam, że to dosyć ostry peeling, bo cukier w miodzie się nie rozpuszcza. Oczywiście trzeba najpierw sprawdzić czy nie jest się uczulonym na miód, bo to dosyć silny alergen.
Stary 2012-01-14, 10:58   #2433
samaraNW
Zakorzenienie

witam
ja wczoraj trochę poimprezowałam, ale bezalkoholowo, podładowałam się pozytywną energią, nasłuchałam świetnej muzy i wytańczyłam
chyba dzisiaj będzie powtórka
no i dzisiaj muszę dokończyć SPA, bo wczoraj tylko z połowę zrobiłam z planowanych rzeczy.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:24   #2434
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzien dobry dzisiaj tyle przeczy przede mnaaaaaaa ;D
musze się nauczyć na angielski, na hiszpanski, posprzatac, zreobić sałatkę jak na wieczor przyjdzie mój tż, pospamowac się przed jego przyjściem. A tak bardzo nic mii sie nie chce
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:43   #2435
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
dzien dobry dzisiaj tyle przeczy przede mnaaaaaaa ;D
musze się nauczyć na angielski, na hiszpanski, posprzatac, zreobić sałatkę jak na wieczor przyjdzie mój tż, pospamowac się przed jego przyjściem. A tak bardzo nic mii sie nie chce
u mnie bardzooo podobne plany, tylko muszę pouczyć się innych rzeczy

dziś długo spałam i teraz nie mogę się wybudzić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:52   #2436
ghana
Zakorzenienie

zrobiłam już sobie zamówienie na paatal i tylko czekam do poniedziałku, że przelać kasę i wszystko ogarnąc
Stary 2012-01-14, 11:54   #2437
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam już sobie zamówienie na paatal i tylko czekam do poniedziałku, że przelać kasę i wszystko ogarnąc
a co zamawiałaś ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:55   #2438
ghana
Zakorzenienie

dwie palety korektorów W7 [dla mnie i koelzanki, coiekawi nas co to w ogole jest], lakier do apznokci i ten cien z rimmel, ktory keidys chwalila nieesia25, tylko ze ja w takim ciemniejszym kolorze ufff, skromnie, bo to moj pierwszy raz z internetowymi zakupami [allegro sie nie liczy, bo to zawsze robił za mnie kuzyn xD]
Stary 2012-01-14, 11:55   #2439
snowhitee
Zakorzenienie

hej Byliśmy wczoraj na "dziewczynie z tatuażem" i cóż hmm no mocny film drugi raz na pewno bym się nie wybrała, po filmie czułam się taka "wymęczona" ale nie, że nudy były tylko dla mnie za mocne momenty czasem ale trzeba przyznać, że film świetnie oddał książkę, naprawdę

i kupiłam sobie tusz i lakier z miyo, tusz już wiem, że jest mega

Czekoladka udanej zabawy czekamy na zdjęcia
Kitka to super, skoro koleżanka tak mówi to na pewno prawda

Uciekam z Tż na zakupy, chciałabym sobie płaszczyk kupić, widziałam fajny w NY mam nadzieję, że jeszcze będą i jeszcze po olej do włosów podjadę
miłego dnia

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:04   #2440
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej Byliśmy wczoraj na "dziewczynie z tatuażem" i cóż hmm no mocny film drugi raz na pewno bym się nie wybrała, po filmie czułam się taka "wymęczona" ale nie, że nudy były tylko dla mnie za mocne momenty czasem ale trzeba przyznać, że film świetnie oddał książkę, naprawdę

Uciekam z Tż na zakupy, chciałabym sobie płaszczyk kupić, widziałam fajny w NY mam nadzieję, że jeszcze będą i jeszcze po olej do włosów podjadę
miłego dnia
tym bardziej narobiła mi na ten film ochotę ale nie mam kogo wyciągnąć do kina, bo nikt z mojego otoczenia nie lubi oglądać takich filmów w kinie, a samej też mi się nie chce

dobra, lecę do książek, miłego dnia dziewczyny
Stary 2012-01-14, 12:44   #2441
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Buahhot: Może mama zamówiła szkła progresywne?? Wtedy taka cena byłaby wytłumaczalna, w innym przypadku na pewno upadli na głowę.

Tak jeszcze w temacie szkieł, może komuś się przyda na przyszłość - w tej chwili antyrefleks jest do niczego niepotrzebny. Szkła z taką powłoką potrzebne były dawniej, do monitorów/tv kineskopowych. W dobie LCD antyrefleks traci swój sens, więc można sobie darować i w ten sposób zaoszczędzić troszkę pieniążków.

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Z pierwszym sie zgadzam.

Z drugim w ogole - bo np osoby krotkowzroczne ktore nosza okulary caly czas nie uzywaja ich tylko do kopmutera. A antyrefleks niweluje odbicia swietle tez podczas czytania, jazdy samochodem i ogolnie podczas chodzenia.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:47   #2442
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
i ostatnie
: love:
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

buahhot
cuuudowne zdjęcia!

możecie polecić jakieś sztuczne rzęsy w kępkach ?
ja tez musze kupic sobie bo chce wyprobowac przed slubem i na kwc kroluja te Donegal i Top Choice, oba tanie wiec nie wiem ktore wybiore: klik klik
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Masakra jakas z tą ceną. Ja za swoje okulary zapłaciłam koło 400zł i miałam do wyboru 3 rodzaje szkieł - różniły się jedynie wagą i wytrzymałością, z czego najdroższe kosztowały 120zł. Nie wiem kto sobie wymyślił taką cenę Rozbój w biały dzień:P

Masz całkowitą rację, ale przydaje się to w słoneczne dni Teraz chyba nie ma różnicy dużej w szkłach z anty refleksem lub bez. Tj mam na myśli cenę. U mnie różnica wynosiła jakoś 10/15 zł, więc lepiej mieć niż nie mieć

No to też się przydaje. Co prawda moja kariera za kółkiem samochodu jest krótka, ale już wiem, że przyda mi się antyfrefleks

Ja też nie lubiłam okularów, dopóki TŻ nie zaczął mi zawsze mówić jak miałam je na sobie, że wyglądam seksownie, że aż je polubiłam

Dzień dobry
Zaraz zabieram się za sprzątanie, bo dzisiaj mam gości i trzeba wypucować mieszkanko
Na włosach mam mieszkankę olei - lniany, alterra pomarańczowy i kakaowy Zaraz nałożę maseczkę nawilżającą, bo moja cera woła o wodę.

Chciałabym Wam ze szczerego serca polecić peeling miodowy - łyżka miodu i cukier 'na oko' i masujemy i zostawiamy na chwilę na buzi. Po takim peelingu jest cudownie gładka, miękka i nawilżona. Ostrzegam, że to dosyć ostry peeling, bo cukier w miodzie się nie rozpuszcza. Oczywiście trzeba najpierw sprawdzić czy nie jest się uczulonym na miód, bo to dosyć silny alergen.
znam ten peeling, ale robie z zelem do buzi zamiast miodu
Cytat:
no to czekamy razem, ciekawe kiedy wysla bo w piatek wieczorem zrobilam przelew
Cytat:

miłego dnia
co to za marka
Stary 2012-01-14, 12:55   #2443
Talullah
Wtajemniczenie

Troche Was nadrobilam

Czeko - baw sie dobrze, na pewno bedziesz slicznie wygladac

Tillavanilla - przykro mi Trzymaj sie i mam nadzieje ze Ci sie wszystko pouklada

Kitka - chcialabym zeby mi tak ktos powiedzial Gratuluje

Snow - a co to za tusz?? Napisz cos wiecej

Ja jestem tak zabiegana i mam troche problemow ze nic mi sie nie chce. Jeszcze na popoludnie ide do pracy - rano tez bylam.

A teraz siedze i sie zastanawiam nad botkami z pepe jeans - kupic, nie kupic? Od wczoraj nad nimi mysle
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:57   #2444
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
znam ten peeling, ale robie z zelem do buzi zamiast miodu

co to za marka
Też zazwyczaj robiłam z żelem jak skończył mi się peeling kupiony, ale ten z miodem (naturalnym oczywiście ) to całkiem co innego Spróbuj jeśli nie jesteś uczulona na miód

A jeśli chodzi o markę to chyba o New Yorkera chodziło
Stary 2012-01-14, 13:34   #2445
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Nareszcie wizaż działa
Ale mam dzisiaj fajne włosy, proste, nie odstają na wszystkie strony.... Czasem nawet prostownica nie daje im rady, a dzisiaj.... Może to zasługa tego nowego balsamu, bo wczoraj pierwszy raz go nałożyłam na włosy
Ciekawe co jest np. z Blondyneczką i innymi dziewczynami, które ostatnio się w ogóle nie pojawiają u nas?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:35   #2446
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Też zazwyczaj robiłam z żelem jak skończył mi się peeling kupiony, ale ten z miodem (naturalnym oczywiście ) to całkiem co innego Spróbuj jeśli nie jesteś uczulona na miód

A jeśli chodzi o markę to chyba o New Yorkera chodziło
hehe chodzilo mi o tusz i lakier
Stary 2012-01-14, 13:35   #2447
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

co to za marka
jesli mogę odpowiedzieć- to jest marka pierre rene

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=miyo

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:36   #2448
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj fajne włosy, proste, nie odstają na wszystkie strony.... Czasem nawet prostownica nie daje im rady, a dzisiaj.... Może to zasługa tego nowego balsamu, bo wczoraj pierwszy raz go nałożyłam na włosy
Ciekawe co jest np. z Blondyneczką i innymi dziewczynami, które ostatnio się w ogóle nie pojawiają u nas?
Blondyneczka zaczela prace, wiec nie ma czasu pewnie na wizaz
Stary 2012-01-14, 13:36   #2449
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
np kto oprócz blondyneczki?
co to za balsam do włosów?

Stary 2012-01-14, 13:38   #2450
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
jesli mogę odpowiedzieć- to jest marka pierre rene

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=miyo
aha, dzieki, jeszcze sie z nia nie zetknelam
Stary 2012-01-14, 13:39   #2451
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aha, dzieki, jeszcze sie z nia nie zetknelam
ja też nie
kusi mnie błyszczyk z essence w kolorze my favourite milkshake, ale sama nie wiem

Stary 2012-01-14, 13:40   #2452
Ania09121983
Zadomowienie

Witajcie kochane dawno tu nie zaglądałam. kiedys była tu mowa o kremie BD dla dzieci (ochronny) stosowałam go na noc i miałam mega mięciutką i gładką skórę. Chciałabym teraz kupic jakiś inny krem dla dzieci równie dobry. Czy możecie mi cos polecić?

a! i czy miała ktoraś a was do czynienia z korektorem z firmy bell mineral??
pozdrawiam

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".

Edytowane przez Ania09121983
Czas edycji: 2012-01-14 o 13:44
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 13:57   #2453
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

miłego dnia
o to tez muszę się wybrac... ja widziałam szwedzką wersje i mi sie strasznie podobala, najwyższy czas książkę przeczytać

byłam na chwile w CH ale masakra- dzikie tłumy były i się zawinęłam... ale oczywiście już trochę rzeczy mi w oko wpadło , szkoda że do urodzin na przypływ kasy muszę czekać....

a z tego schudnięcia się cieszę bardzo- szczególnie że świąteczno-noworoczny czas temu nie sprzyjał i trochę grzeszyłam ale pocieszyło mnie to że może do wakacji faktycznie uda mi się osiągnąć fajną sylwetkę

mnie też czeka weekend w książkach, we wtorek ma 3 kolokwia...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 14:30   #2454
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej dziewuszki
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ja robiłam tak jak napisane na opakowaniu: "Stopy namoczyć i osuszyć. Na odcisk nałożyć cienką warstwę maści i zakleić plastrem. Zabieg powtarza się przez kilka dni rano i na noc, nie zmywając smarowanych miejsc wodą. Wymoczyc stopy w gorącej wodzie, a następnie usunąć odcisk. Nie należy wycinać ani odrywać odcisków. W razie potrzeby powtórzyć kurację po 3 dniach." Jak zobaczyłam swoje piety po dwóch razach nałożenia tej maści to się przeraziłam. Normalnie wszystko schodziło i pod spodem była już nowa, ładna skóra. Tylko ta warstwa musi być naprawdę cieniutka, żeby za szybko ten kwas nie "wyżarł" skóry - chodzi mi o to, że stopniowo cały proces postępował. Ogólnie maść ma okropną tępą i gęstą konsystencję, ale dobrze działa
Aha dzięki za objaśnienie

Ech od wczoraj mam zły nastrój nie dość że rodzina mnie wkurza jak nie wiem co to jeszcze właśnie z Tż się pokłóciłam bo on nie rozumie że nie mam czasu ech muszę z nim poważnie porozmawiać bo tak mnie denerwuje

Pocieszam się trochę zakupami, ale kasa mi się kończy a do ostatniego jeszcze 2 tyg
Kupiłam sobie dwie tuniki- sukienki z Reserved różową i chabrową za 19,90 u mnie na przecenach jeszcze masa fajnych rzeczy czekam aż przeceny się pogłębią to kupię sobie kilka rzeczy na wiosnę
Wczoraj kupiłąm wreszcie olej lniany (mam właśnie na głowie) i z pestek winogron a i odżywkę Jantar
Dziś kupiłąm sobie też kilka rzeczy z Essence z limitowanek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S1189_3.jpg (6,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S1189_4.jpg (6,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-01-14 o 14:34
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 14:35   #2455
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
o to tez muszę się wybrac... ja widziałam szwedzką wersje i mi sie strasznie podobala, najwyższy czas książkę przeczytać

byłam na chwile w CH ale masakra- dzikie tłumy były i się zawinęłam... ale oczywiście już trochę rzeczy mi w oko wpadło , szkoda że do urodzin na przypływ kasy muszę czekać....

a z tego schudnięcia się cieszę bardzo- szczególnie że świąteczno-noworoczny czas temu nie sprzyjał i trochę grzeszyłam ale pocieszyło mnie to że może do wakacji faktycznie uda mi się osiągnąć fajną sylwetkę

mnie też czeka weekend w książkach, we wtorek ma 3 kolokwia...
ja mam poniedziałek, wtorek, środa egzamin z lektoratu pociesza mnie jednak fakt, że to 3 ostatnie dni tego semestru i później wracam na uczeln ię dopiero 13 lutego

mnie tez powpadało kilka rzeczy w oko, ale raz oszczędzam, a dwa do urodzin jeszcze pół miesiąca, więc chcąc nie chcąc muszę się wstrzymać

party_girl7 a jaką formę przesyłki wybrałaś na paatalu? ja chyba spróbuję paczkomaty, bo jeszcze się nigdy w to 'nie bawiłam'

mnie dzisiaj nauka poszła szybko, wszystko wchodziło do głowy bezproblemowo teraz wezmę się za sałatkę

karolcia198506 fajne zakupy, a co dokładnie kupiłaś z tego Essence?
Stary 2012-01-14, 14:52   #2456
Kitka:)
CABIN CREW

karolcia super te tuniczki, chyba u siebie ich też poszukam, szczególnie tej niebieskiej

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 14:56   #2457
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
karolcia198506 fajne zakupy, a co dokładnie kupiłaś z tego Essence?
Dziękuje kupiłam rozświetlacz i lakier z Crystalliced
Stary 2012-01-14, 15:26   #2458
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heeeej
za mna 3,5h snu, zyje i zaraz nauki ciag dalszy
poloze heenare na wlosy, zmylam lakier z paznokci bo co ta szkola robi z moim paznokciami to jest masakra juz za mna demakijaz i antybiotyk na twarz

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dzień dobry!

caate
ja Ciebie też w okularkach nie widziałam, pokaż się A jeśli chodzi o tańce to gustujemy w tych samych a dancehall to już w ogóle <3

Miłego dnia
i chyba wybiore dancehall, bo mam w rejonie i by mi pasowal
w okularach pokazac sie, to jak ktos mi zrobic zdjecie bo samej to ciezko ale mam takie delikatne, tylko u gory oprawka stalowa, boki czarne, a od srodka biale mi sie podobaja

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
caate pokarzesz nam się w okularach?
j.w

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
caate to czekamy na jakieś recenzje na blogu
udane imprezy

Cytat:
Dziękuję. Masz plastikowe oprawki czy metalowe?
Dzisiaj pojadę do VE i zapytam o koszt szkieł, bo trochę się zdziwiłam, jak mam przyszła od optyka, bo powiedziała, że wyliczyli jej same szkła za 1000zł doznałam szoku, zawsze obie kupowałyśmy sobie okulary w różnych miejscach, ostatni raz za swoje zapłaciłam max 220zł, nie pamiętam ile kosztowały mojej mamy, ale też max do 400. A tu za same szkła co prawda optyk mieścił się w przychodni okulistycznej więc pewnie też dlatego miał takie ceny
No nic dziś pojadę i zapytam.
swoje kupowalam w soczewki24, pro-optyk - jedno i to samo. ramki kosztowaly 220zl, szkla 130zl+robocizna, ale i tak dostalam rabat bo bylismy we dwojke to oboje zamknelismy sie w 330zl. w prownaniu do fielmanna, gdzie zawsze zostawialam tam 650-800zl to dla mnie to taniutko, a duuzo lepsza obsluga i wreszcie jestem zadowolona.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziękuje kupiłam rozświetlacz i lakier z Crystalliced
jaaaak zazdroszcze, jutro po zajeciach jade przetrzepac ostatni nature i kuuupuje bo jak nie to...

Cytat:
Caate Super że jesteś Wracaj szybko, bo bez Ciebie to już nie to samo

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

caate: z niecierpliwością czekam na nowe notki

ponizej moje usprawiedliwienie. glowa mi peka od kleju, brak pomyslu i rzeczy do wykonania makiety o tej porze roku, brak sil dobija mnie ostro. jak ktos mi zamontuje ten dach na domku i go odpicuje z zewnatrz, zeby to mialo rece i nogi to ja lece juz na bloga dla zainteresowanych czym Caate zajmuje sie codziennie oprocz pracy i normalnej nauki... prosze sie nie smiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12617.jpg (94,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12623.jpg (70,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12627.jpg (103,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12628.jpg (88,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12629.jpg (102,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12631.jpg (118,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12636.jpg (93,9 KB, 43 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-01-14 o 15:28
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 15:41   #2459
zielone_oko
Zakorzenienie

Karolcia mega te tuniki , a ta chabrowa

Caate wow, nieźle to wygląda
Stary 2012-01-14, 15:42   #2460
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzień dobry

Jeśli chodzi o cenę to fakt, teraz widzę kosztuje to znacznie mniej niż kiedyś. A jeśli chodzi o szkła fotochromatyczne to wbrew pozorom są dobre nie tylko na lato. Nawet w ciągu wydawałoby się bardzo pochmurnego dnia szkła zmieniają lekko kolory, w samochodzie dość mocno się to przydaje bo poprawiają kontrast widzenia. No i nie można zapominać o zimie i o tym jak bardzo światło od bija się od śniegu.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości