|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
w nowym roku marzą mi się:
CK Euphoria Forbidden Eau de Shalimar ( na wiosnę) na razie tylko tyle
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Przyczajenie
|
AoD Le Secret duuuża butla
D&G Rose The One (zabiję cię golgie )Miss Dior Cherrie edp |
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
jedno jedyne marzenie:
Alien Aqua Chic...
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała nowe Muglery z serii Aqua Chic, FM Portrait Of a Lady, Diptyque ale nie pamiętam nazwy
, Eau Duelle (mam odlewkę ale chciałabym flaszkę...), , Feerie edp i Rose cośtam
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez te gupie godziny pracy w ogóle nie jestem w temacie
![]() ale już niedługo. za 2 tyg. zmieniam pracę na bardziej prorodzinną w godzinach 7.30-15.30
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, też bym chciała Aliena i Angela Aqua Chic! Jakby było jakieś zamawiańsko e-bayowe to proszę, pamiętajcie o mnie
![]() jowiszku TU masz linka do poczytania o nowych muglerstwach
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak tu napiszę to się spełni?
![]() To ja w tym roku będę miała flaszki: Gaiac Chergui szpilkówna Daim Blond Veriver Oriental T4T Sensuous Noir CdG Kyoto i Avignon Nature Millenaire - już leci CdG Wonderwood i ... to nie wszystko |
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
Modyfikuje swoja liste, bo Paisley Etro moze czekac- szukam Royal Muska , i mysle juz o wiosnie:
|
|
#2860 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
Skoro tu się wszystko spełnia, to i ja wstawię swoją litanię.
![]() Midnight Rose Tresor Cinema Bright Cristal Hypnotic Poison Eau Sensuelle Angel Shalimar Initial Magnetism Hot Couture Ange ou demon le secret elixir (jeszcze mam, ale zagrożenie, że niebawem nie będzie jest zbyt silne) Incanto Shine Enter |
|
|
|
|
#2863 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Stella Sheer - nie wiem który rocznik
Gucci Flora Eau Fraiche
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
Moje aktualne chciejstwa:
1. Zen Shiseido 2. Ogródek Nilowy 3. Oriens Van Cleef & Arpels 4. Ange ou Demon Le Secret 5. letnia wersja Aliena mi się marzy Saphir Soleil może??? - w Or d`Ambre jakaś nuta mnie drażni, chyba kiwi
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
Wątku, s'il te plait!
1) Le Labo Rose 31 2) Praline de Santal 3) Amouage Lyric Woman 4) La Prairie Silver Rain 5) ELd'O Like This 6) Hilde Soliani Bell'Antonio
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem łąadnie sytuacja się rozwija
Połowę mam, a nic nowego nie doszło.- kilka ml Angela EdT - załatwione, dooobry wątek ![]() - Dzongkha - jakaś lawenda, niespiesznie - Markiz - odlewka - done ![]() - kapka Jicky - na przypomnienie mam, więcej nie trzeba - kapka Vol de Nuit
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie pilne chciejstwa już mam (z Pudrową 19 na czele), teraz chciałabym Pradę L'eau Ambree i może Contradiction (nie wiem na pewno, bo nie znam)...
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz wiem ze chce Custo Barcelona albo Woman, albo Woman Pure
|
|
#2869 |
|
Guerlain Lover
|
Dspelnienia na Nowy Rok 2012
1. Chanel no 5 edp - chyba w koncu doroslam do tego zapachu 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - oprócz Eau de Shalimar, którego mam mały zapas 4. Issey Miyake L'eau d'issey 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() 11. Kenzo Summer - lato ![]() 12. Czarna Coco edp 13. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy 14. Flowerbomb La vie en rose - w moim flakoniku widac dno... 15. My insolcence 16. Euphoria edp - bo tez widac w mojej dno... 17. Ogrodek srodziemnomorski
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym mieć - ale nie muszę
( o dziwo ciśnienia na perfumy nie mam)![]() 1. Amorka Fioletowego - bo już się skończył 2. Dolce Vitę - jeszcze mam ale już malutko zostało 3. Cinemę EDP - j.w. 4. Midnight Rose Tresor - nowe chciejstwo 5. AoD le Secret - bo mi się skończyły |
|
|
|
|
#2871 |
|
Wtajemniczenie
|
addict edp zgrabną 20ml
coco m lub allure lub coco zapas escada ocean lunge 100ml escada sunset heat 100ml zapas escada rockin' rio 100ml puma red 75ml szukam sponsora!
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Raczkowanie
|
Watek dziala jak petarda- Pure Woman Custo juz mam- na razie mala flaszka- bo chce jeszcze wyprobowac ta druga wersje Custo
Chanel Cristalle Edt chce na pewno-idealne na lato, ktore nota bene moze sie zaczac juz ok. kwietnia Reszta listy pozostaje niezmieniona. Dopisze jeszcze Kyoto CdG
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Champs Elysees edp Shalimar Initial LA PRAIRIE LIFE THREADS PLATINUM Arso Profumum Roma
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-02-26 o 12:55 |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Bond no. 9 Madison Square Park (setka, najlepiej dwie
)Bond no. 9 Chelsea Flowers (nie mogę odżałować, że kiedyś się pozbyłam, koniecznie chciałabym mieć kolejną flachę o dowolnej pojemności ).Potem długo długo nic i Versace Yellow Diamond Wątku działaj
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2012-01-13 o 14:42 |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisuję na aktualny rok:
Comme d Garc 2- ciągle jej nie mam CdG Złoto- czyli 888 Encre Noire w końcu bym chciała posiąść. I w miarę, jak mi się wykończy to, co mam- chciałabym jeszcze Shalika EDT, chyba że może zdołam dorwać gdzieś wersję Light. I może jeszcze Eau de Shalimar... I jakiś szypr piękny, nieoklepany, niepopularny, taki, co to natychmiast porwie serce.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2012-01-13 o 15:12 |
|
|
|
|
#2876 |
|
spin doctor
|
Mnie naszło na różowe świeżaczki i bardzo bym chciała:
Addict2 ,Bright Crystal lub Envy Me-a najlepiej wszystkie trzy ![]() no i Coco Mademoiselle edt-ale tę już niedługo będę mieć(kropeczko
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2012-01-14 o 06:51 |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Konto usunięte
|
Try marzenia spełniełem (Versace The Dreamer, Pal Zileri Sartoriale i Narciso Rodriguez for Him), więc na ich miejsce są nowe chciejstwa
. Chcę: - Creed Aventus (marzę o nim - Chanel Platinum Egoiste (ile można wytrzymać bez signature scent )- Annick Goutal Duel (kończy mi się odleweczka, ale teraz chcę więcej) - L'Artisant Safran Troublant Chcę potestować: - Creed Virgin Island Water - Amouge Epic Man - Amouge Gold Man - Amouge Lyric Man - Amouge Honour Man - Amouge Jubilation Man - Amouge Memoir Man - Amouge Reflection Man - Chanel Egoiste - Kenzo PH Boisee - Kenzo PH - Kenzo L'Eau par Wild PH - Jennifer Lopez Deseo Men - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Loewe Esencia PH - Hermes Equipage - Frederic Malle French Lover - Guerlain Heritage - Guerlain Habit Rouge - Narciso Rodriguez for Him - Narciso Rodriguez Musc for Him - Christian Audigier PH - Mugler A*Men Sunessence Edition Orage d'Ete - JPG Le Male Silver My Skin - Al-Rehab Silver |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31611894]
- Christian Audigier PH [/QUOTE] Christina Aguilera?
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

)
, Eau Duelle (mam odlewkę ale chciałabym flaszkę...), , Feerie edp i Rose cośtam 

Saphir Soleil może??? - w Or d`Ambre jakaś nuta mnie drażni, chyba kiwi