|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
ja tam sie ciesze ,ze jestesmy różne ,bo mam mozliwosc poznania innego spojrzenia na wiele rzeczy ,innego niz moje wlasne.Żyjemy w różnych miejscach Polski ,pracujemy w różnych zawodach ,mamy różne doświadczenia zyciowe ,rodzinne i losowe , inny zbiór doświadczeń.Ogromnie wdzięczna jestem ,ze chcecie sie tym dzielic ,bo wielokrotnie okazywalo sie ,ze weryfikowalam wlasne poglądy ,slucham i analizuje to co ktos pisze /mówi ,otwarcie na drugą osobe wzbogaca mnie ,pozwala bardzo często zweryfikowac wlasne stanowisko ,powoduja włączenie sie myslenia
![]() ![]() ![]() Chcem nadal przychodzic na watek i nie chce uważac na kazde slowo ,ktore pisze (juz to przerabialismy) wlasnie od czegos takiego ucieklismy .I chcem ,żebyście pisaly prawde do mnie wtedy jak uznacie ,ze sie myle ,ze nie mam racji ,bo lepiej usłyszec ja od Was niz od kogoś obcego ,bo Wam wierze .Chociaz nie nie wiem czy wierze Tace skoro zawsze jest o "krok" od serio ![]() i nie chcem dyskusji pozamiatac "pod dywan" i nie chce zeby tylko przyjść mchnąc i dla świętego spokoju iść ![]() cokolwiek pisalam/pisze nigdy nie ma/nie mialo na celu sprawienia przykrosci,pouczania ,narzucania swojego punktu widzenia.(mam nadzieje,ze mi sie to udaje?) Moje pisanie to dzielenie sie tym co wydaje mi sie ,że wiem i moge sie podzielic ...nie mam aspiracji i patentu na wszystkowiedzenie .
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2012-01-15 o 12:04 Powód: dopisek;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
to ja Ci Teresko odpowiem poważnie
uważj teraz najpoważniej na świecie specjalnie dla Ciebie TADAM : ![]() ![]() no! |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
|
Cytat:
![]() to ide z nerwow uważaj teraz Tako ,uważaj ![]() zrobic salatkie cesarską!!!!
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
zawsze mogę coś kontrowersyjnego napisać
ale czy Ty byś chciała ? chciałabyś, chciała ? niech mnie ktoś wywali stąd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
kosmita jakiś normalnie
|
No właśnie, jak Tereska napisała
![]() I mnie przekonała. I dobrze mi z tym ![]()
![]() |
#1836 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
|
Cytat:
bo ja bym chciała sie z Toba niezgadzac ![]()
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w moim przypadku skutecznie ![]() a ten to ma chyba podświetlany ekran, co z miejsca by go u mnie zdyskwalifikowało a tera będą zalegi życzenia przesyłam urodzinowe dla Iwonki, Szacha i Tymci niech Wam się darzy dziewczęta, a pomyślność i zdrowotność nie opuszcza ![]() dzyń dzyń Narodzie w Nowym i lepszym od zeszłego Roku ![]()
![]() |
#1840 |
Piers do przodu
|
Ahoj drużyno
![]() Widzę, że mnie jaka dyskusja wczoraj ominęła ![]() ![]() Główka Takulo - w porządku ![]() ![]()
#1841 |
Zakorzenienie
|
A bo mnie,Tako Sliko, wiela do radochy nie trza. Łatwo się zadowalniam.
![]() Terresito - ![]() Lipcówko, morsie - pisz no więcej, stęskniłam się za Tobą! ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2012-01-15 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty sobie musisz odpowiedzieć na jedno za☠☠☠iście ważne pytanie - do czego ma Ci to urządzenie służyć? Jeśli tylko do czytania - to weź pod uwagę, że w tym czytniku jest ekran "świecący", czyli nie tak jak w przypadku Kindla - e-ink, który wygląda jak kartka papieru i który przy długotrwałym czytaniu nie powoduje bólu oczu. Jeśli jednak chcesz mieć urządzonko wielofunkcyjne , do czytania, do przeglądania internetu, korzystania z aplikacji - to może lepiej to, co pokazujesz. Nie czuję się jednak kompetentna w tym temacie żeby Ci doradzać, bo nie znam tego urządzonka, które pokazujesz. a zdjęcia gdzie? ![]()
![]() |
#1843 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() Anna Lipcowa ujawniła się w całokształcie ![]() witaj i nadrabiaj, znaczy gadaj, dużo, dużo ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Bo niby o czytaniu myślałam, ale ... tera se przypomniałam o internecie ![]() ![]() a taki tylko do czytania, kindelek dobry to za wiela by był? ![]() i czy byś mi pomogła logistycznie, znaczy kupiła? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Tace, to powiem tyle - a wez Ty sie Tako pocaluj w nos!
![]() wrocilam z dlugiego spaceru po plazy lazilismy, wiater wial, snieg naparzal Mily ponosil mnie na barana, ale nie za dlugo, bo sie zapadal ![]() zjadlam zupy rybnej w tawernie rybaka, bebzun mam wiekszy niz d.upe, zyc nie umierac a teraz czuje, ze powinnam zjesc deserku |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na przykład mam też HTC Wildfire czyli taki typowy tablet i jego wykorzystuję do Internetu, mam do tego iPlusa, więc mogę to robić w autobusie, bo mam dostęp do sieci, a Kindle się do przeglądania sieci nie nadaje, bo przeglądarkę ma tylko eksperymentalą. Kindle też są różne, tutaj masz listę z cenami, do tego trzeba doliczyć podatek - ale oni to robią już podczas zakupu chyba: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_no...ndle&x=15&y=18 Do kupienia na amazonie potrzebujesz zwykłą kartę, nie musi być kredytówka. Ja dostałam go jako prezent od TŻ, ale mówi, ze płacił za niego zwykłą visą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
O, Lipcowa zawitała.
![]() Droto, gdzie byłaś w Tawernie rybaka?
#1847 |
Zakorzenienie
|
w Sopocie, Kocie
ta Tawerna tuz przy plazy rybna kartoflanka, z lososiem, pyszna ![]() ale na tak przyrzadzona rybe, to musze miec faze ryby wole surowe pojesc zrobie sobie kogel mogel |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Tzn Bar Przystań.?
#1849 |
Zakorzenienie
|
nie, nie Kocie
Tawerna Rybaki jest kawalek za Barem Przystan, idac od strony Gdanska tuz przy sciezce rowerowej milo zjesc na samej gorze restauracji te kartoflanke, z widokiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | ||
Rozeznanie
|
się musiałam odkopać
śnieży ![]() Cytat:
![]() ogarnąć zagrodę wpierw trzeba było, bo po dwóch tygodniach taplania się w błocie i moczenia parcha u źródeł, to, co zastałam po bezhołowiu przeszło moje najśmielsze oczekiwania to wzięłam głęboki oddech i sprawy w swoje ręce, w duchu cały czas powtarzając ommmmm ![]() Cytat:
![]() powiem Ci, że będąc na etapie podejmowania decyzji względem zakupu czytnika, pobawiłam się kilkoma z podświetlanym ekranem i nie żałuję, że zdecydowałam się na kindle, właśnie ze względu na ekran bo mnie trzeba było maszynki do przeczytania tych wszystkich książek, co to je tylko pakowałam do folderu do przeczytania i na tym się kończyło ![]() kundelka mam ode świąt, w pierwszej chwili mnie przeraził, bom taka gadżeciara z malutkim rozumkiem technicznym ![]() ale przysiadłam fałdów, naumiałam się obsługi, napakowałam książek i bez teraz mała nie wypuszczam z rąk ![]() Irenko ![]() wdzięcznam Ci bardzo czy czujesz, jak bardzo? ha! nie lada to sztuka, takie całowanie Dorota ![]() umiesz? bo ja tylko ozorem sięgam, waramy już nie a szkoda
![]() |
#1851 |
Piers do przodu
|
Wiecie co?? Zostałam fanką czulentu
![]() ![]() fota w załączeniu ![]() czulent.jpg
#1852 |
Zakorzenienie
|
co Ty Ania, nie umiem
sprobowalam teraz ozorem dotknac nosa, ale ni w zabek a nos mam dlugi przeciez, kurczaki ... ![]() juz zjadlam kogla mogla ![]() co to jest czulent i dlaczego taki dobry, Kasia? |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, gdzie to jest, ja wiem
![]() ![]() ![]()
#1854 |
Piers do przodu
|
Doroto to żydowskie szabasowe danie - prościutkie i łatwe w zrobieniu
![]() ![]() ![]()
#1855 |
Zakorzenienie
|
A, Tawernę Rybaki nawiedziłam kilka razy z okazji randkowej.
Katty, jaki czulent. Co do kaczych udek to zara pokaże, co wyleci- za małą chwilę- z naszego piekarnika. Nie czulent, ale także kaczuchy. Zaraz, tylko się dopieką.
#1856 |
Zakorzenienie
|
![]() Kasio, to ja sie poczestuje, czulent jest mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
leze i grubne
ile ja dzisiaj zjadlam, to nikt nie zliczy grzanki na oliwie, szuszone pomidory w oliwie, twarozek z miodem i sery kartoflanke rybna, kartacze z boczkiem, kogel mogel nie licze owockow, nie licze za chwile wychodzimy do kina, po drodze pewnikiem zahacze o Grycana stanelam przy lustrze, a tam potwor! aproposik, te grycanki z tabloidow, to one mnie rozsmieszaja, krasawice ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- ale ja jestem francowata franczeska, co! |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
Dorota, Ty grubniesz, ale jesz przynajmniej
A ja biedna nie jem i tez grubne ![]() Dzisiaj zjadłam tylko dwie małe kanapeczki z kotlecikiem i już dupa większa. Przeciez ani od kawy ani od papierochów nie urosła.. .nosz kurde no ![]() Mnie przerażają te mlode Grycanki. Ale chyba bardziej ich matka. Kasiu, czulent wygląda fajnie. Mogłabym zjeść tej kaszy spod mięsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Zresztą Taka też kłamie, tak myślę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
kosmita jakiś normalnie
|
Aniu Lipcowo i Irko - dziękuję za rady
![]() Teraz ... myślę ![]() Bo biorąc pod uwagę cenkę, to się opłaci to cudo co pisałam ale ekranem mnie świecącym straszycie ![]() ![]() aaale ... sama siem nie odważem technologii w języku niewłasnym wybierać i kupować ![]() a i internet kusi, bo mam kumórkem nietabletową i nieprzyjazny internetowi abonament ![]() no i nie wiem ![]() dalej trza myśleć ![]() co do czulentu, to dobrze, żem się nażarła niezgorzej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- mua też ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.