Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-14, 21:00   #3961
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

nie było mnie dobę i muszę nadrobić
wyciągnęłam mamę na zakupy i straszna bieda :/ nie wiem, ja nie umiem sobie kupować ciuchów albo stwierdzam że nadal są drogie... skończyło się na 1 kolczykach i kolejnym dużym swetrze przymierzałam chyba z 5 par spodni w Reserved ale oczywiście, NIE MOGĄ być dobre. niby nie aż takie rurki, ale rozmiaru 38 nie wcisnę na łydkę ani udo, a jak już z wielkim trudem wcisnę, to w pasie odstają ładnych parę cm

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

I tak stwierdziłam, że żadne dedykowane na dane partie ciała ćwiczenia nie działają tak, jak rozciągające. W tym momencie bez spinania brzucha widać mi już "sześciopak"
wow no ale jak się ma płaski brzuch, to szybciej widać wyrobione mięśnie, u mnie by zginęły pod tłuszczem

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
3. albo allegro (jako zestaw ciuchów), albo Caritas Zrób przegląd, sensowny i bez sentymentów - skoro nie chodzisz, to puść dalej. Jeśli poczujesz ukłucie w sercu, to przynajmniej będziesz miała motywację, żeby następnym razem nosić wszystko, co masz lub nie kupować, skoro później leży w szafie
co do spódnic, to ja noszę cały rok, ale rajstopy w zasadzie tylko w kolorze czarnym (różne stopnie krycia, wzór), szarym lub cieliste. Rzadko zdarza mi się ubrać jakiś kolor, no może brąz lub granat, ale to są pojedyncze sytuacje
dzięki chociaż wtedy moja szafa będzie naprawdę masakrycznie pusta z rajstopami niestety mam to samo - głównie czarne, czasem szare albo fioletowe.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Nigdy nie byłam na siłowni
właściwie.... jak się zastanowię, to ja też nie... tylko fitness i taniec brzucha

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
ładne, zazdroszczę Ci że możesz sobie na takie pozwolić
ja muszę ukrywać wszystko od talii do kolan, żadnego opinania

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
a
polecam Ci gabinet na Batorego - co prawda płaci się 60 zł, ale babeczka super kompetentna i wszystko zbada i wytłumaczy. Dodatkowo jak nosisz soczewki to dostajesz miesieczne w cenie. Ja za 60 zł miałam 3 wizyty, 2 pary soczewek miesięcznych i jeszcze 10 par jednodniowych. Także super się opłaca
to jak, 60zł jest w końcu za jedną wizytę czy 3?
ja nie chcę soczewek, chciałam zbadać sobie wzrok bo mam wrażenie że trochę mi się psuje i mam problemy np. z odczytywaniem slajdów na wykładach czasem, więc może najwyżej okulary zakładane okazyjnie?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 21:08   #3962
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
wyciągnęłam mamę na zakupy i straszna bieda :/ nie wiem, ja nie umiem sobie kupować ciuchów albo stwierdzam że nadal są drogie... skończyło się na 1 kolczykach i kolejnym dużym swetrze przymierzałam chyba z 5 par spodni w Reserved ale oczywiście, NIE MOGĄ być dobre. niby nie aż takie rurki, ale rozmiaru 38 nie wcisnę na łydkę ani udo, a jak już z wielkim trudem wcisnę, to w pasie odstają ładnych parę cm

wow no ale jak się ma płaski brzuch, to szybciej widać wyrobione mięśnie, u mnie by zginęły pod tłuszczem

dzięki chociaż wtedy moja szafa będzie naprawdę masakrycznie pusta z rajstopami niestety mam to samo - głównie czarne, czasem szare albo fioletowe.

właściwie.... jak się zastanowię, to ja też nie... tylko fitness i taniec brzucha

ładne, zazdroszczę Ci że możesz sobie na takie pozwolić
ja muszę ukrywać wszystko od talii do kolan, żadnego opinania

to jak, 60zł jest w końcu za jedną wizytę czy 3?
ja nie chcę soczewek, chciałam zbadać sobie wzrok bo mam wrażenie że trochę mi się psuje i mam problemy np. z odczytywaniem slajdów na wykładach czasem, więc może najwyżej okulary zakładane okazyjnie?
teoretycznie jedna, ale ja testowałam nowe soczewki i byłam jeszcze na dwóch wizytach kontrolnych. wszystko w cenie

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 23:29   #3963
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
hej
podczytuje Was czasami odkad sie przeprowadzilam do Krk, ale jakos tak ciezko sie wbic na watek gdzie wszyscy sie juz troche znaja moze z czasem zaczne sie regularnie udzielac [zeby np sie nie uczyc do 6egz ]
Czeeeeeeść!
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Wiecie co to znaczy:
"Atanda! Binie knają do tyrki. Przyfiluj jak ta czacza biksuje tym czerwonym szpancerkiem! Ale niekiepskie witki wiatrzy!"
Uwaga! Kobiety idą pracować. Popatrz, jak tak dziewczyna flirtuje przez czerwień stroju. Ale świetne ma nogi!
Stary 2012-01-15, 00:41   #3964
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
A to nigdy tego u Ciebie nie zauważyłam Może dlatego że zdecydowanie za rzadko się widujemy?
Jest bardzo dużo ładnych, rozkloszowanych sukienek-masz w czym przebierać A jak dopasowane to może z ciekawym paskiem aby odciągnąć trochę uwagę od dolnych partii ciała? Można pokombinować
Ja nie mogę nosić takich rozkloszowanych, chyba że są odcinane zaraz pod biustem...Inaczej wyglądam jak 'ciotka-klotka', która ma zdecydowanie za bardzo na czym siedzieć
Hah, owszem, za rzadko!
Ja mam w ogóle mało sukienek, a jak już to takie typowo letnie, muszę to zmienić Nie wiedziałam, że w rozkloszowanych w ogóle da się wyglądać niekorzystnie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Rękawiczki chronią wnętrze dłoni, gdy np ćwiczysz na atlasie. Zapobiegają odciskom.
A rękawiczki specjalnie dla Ciebie w załączniku
O ja, dzięki
Cytat:
No to mam 1:1, ale Ola napisała w l.mn.
To liczę się za 5! W Empiku ani na Floriańskiej nie było już tych pędzli

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 01:20   #3965

Jeszcze nie skończyłam, ale muszę zrobić przerwę. Właściwie nie wiem, po co się spieszę, bo muszę to oddać dopiero za tydzień, ale chciałam to zrobić jak najszybciej i mieć z głowy. Zostało mi opisać jeszcze jedną kwestię i najgorsze - wstęp i zakończenie. Ale w sumie mogę powiedzieć, że to napisałam. Mam 12 stron, więc spokojnie zostało mi miejsce na napisanie reszty.

SPAĆ!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 03:09   #3966
cholernarejestracja
Copyraptor

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6124133

Dziewczyny, komuś coś?

Foremki, barwniki, papilotki do muffinek, wykrawaczki do ciastek.

Nie opłaca się kupować foremek do muffinek, drogie.

Ale.

Fajne wykrawaczki do ciastek można znaleźć, ozdobne papilotki jeżeli komuś zależy, barwniki w żelu, bo są megawydajne i najlepsze na rynku
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:28   #3967
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
3 sukienki Ale poczułam taki straszny deficyt kiecek 'na co dzień'
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1325598199156
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1320082016020
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1326199504847
Wszystkie są w sumie w jednym stylu ale mogę na nie narzucić marynarkę i iść do biura/na zajęcia a wieczorem dorzucić szpilki i wbić się na imprezę...Tak sobie tłumacze Mam z tej serii jedną sukienkę-miałam ją na sylwestrze-materiał fajny i długość akceptowalna
B. ładne
Stary 2012-01-15, 10:47   #3968
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Hah, owszem, za rzadko!
Ja mam w ogóle mało sukienek, a jak już to takie typowo letnie, muszę to zmienić Nie wiedziałam, że w rozkloszowanych w ogóle da się wyglądać niekorzystnie
Polecam sukienki-jeden ciuch a strój praktycznie gotowy Nie trzeba kombinować z zestawianiem, sprawdzaniem czy jedno pasuje do drugiego czy nie...Kasiencja słyszysz?
I uwierz mi-da się Kupiłam jakiś czas temu kieckę na allegro, okazało się, że jest za bardzo rozkloszowana-próbowałam ją zwęzić ale nadal źle leży. Chyba to rozpruje i będę kombinować na nowo

Edit: szukałam przepisu na pizze i co? Wchodzę na bloga Cholerki a tam przepis idealny!

Edytowane przez OneMoreDress
Czas edycji: 2012-01-15 o 10:49
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 11:18   #3969
Lenkapuma
Zakorzenienie

Może jakieś spotkanko dzisiaj?

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 11:22   #3970
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Muszę przełożyć tę depilację, bo przecież tak prószy, że nie ma szans, żebym dojechała tam w całości we wtorek

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 11:47   #3971
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Po prostu dzwonisz i mówisz, że chciałabyś się zapisać? A potem przychodzisz i idziesz na co chcesz? Ja nigdy nie byłam w klubie fitness, a chętnie bym się wybrała
dokładnie tak mówisz na jakie zajęcia, o której godzinie, podajesz nazwisko i już
to co, idziemy jutro? ja na pewno się wybieram rano, koło 8-9 na miejscu, bo mam czas do 11:30

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Lenka idziemy?
Tylko ja na pewno nie w legginsach
idziemy jutro?

Cytat:
Nigdy nie byłam na siłowni
ja też, na pakowanie nigdy nie chodzę, jedynie to bieżnia, orbitrek etc

Cytat:
Napisane przez camm Pokaż wiadomość
Soline pisalas gdzies ze chodzisz do platinum na mogilskiej mozesz cos wiecej napisac? Na jakie zajecia chodzic? Ja osobiscie polecam bardzo Tribal na Filipa (widzialam ze kasia ś jednak z prowadzacych zajecia w tribalu prowadzi acive walk w platinum) , naprawde swiete zajecia i wycisk, niestety mam tam troche daleko i juz ze dwa razy sie przeziebilam wychodzac z tamtad...
witaj

na razie korzystam z bezpłatnego wejścia i testuję co się da - zajęcia fitness, siłkę (bieżnie, orbitrek..). Atmosfera bardzo fajna, co do zajęć to po prostu poczytaj ich opis i wybierz się na to co Ci pasuje Active Walk jest mega męczący, to mówię od razu - jeden z najbardziej intensywnych treningów, więc dla początkujących to nie jest najlepszy pomysł

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Edit: Wiecie co? Ubieram się w ciuchy i idę na siłownię. Czas zacząć!

Cytat:
1. Pędzelek nr 41 do pudru
Wanienka taka: http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...f370c0ee_o.jpg

2. Ja do poniedziałku raczej nie wydobrzeję, ale później chętnie.

3. Dziękuję Ja po prostu zawsze chciałam spienić całe bo wolę w takiej postaci.

4. Na siłownię też trzeba się zapisywać? Czy tylko na fitness?
1. a to wanienki takie, tylko białe, z kuleczkami i różnymi innymi fajnymi rzeczami widziałam wczoraj u Rossmanniego

2. no to następnym razem, ja mam zamiar tam kupić karnet, więc pewnie będzie jeszcze nie jedna okazja

4. na siłownię nie, tylko fitness
wiesz, w ciemno też można przyjść, tylko może się okazać, że nie ma odpowiedniej liczby osób i trener nie przyszedł lub jest już pełna sala

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 12:04   #3972
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
a co do kawy to też nabyłam tą super umiejętność robienie warstowej latte bez ekspresu myślę, żeby sobie kupić jednak, taki przelewowy.. myślę, że byłaby jeszcze lepsza
ja mam kawiarkę z TESCO i mogę bardzo polecić w końcu to forma ekspresu ciśnieniowego

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Znowu wybrałam przypadkowo temat do pracy i znowu bardzo mi się podoba. Piszę o szkoleniu policyjnym, mam to zawrzeć w 15 stronach i znowu czuję, że będę mieć problemy ze zmieszczeniem się. Na szczęście tym razem nie piszę na znaki, lecz objętość tych piętnastu stron, więc w razie czego sformatuję odpowiednio tekst
I znowu mogłabym to rozszerzyć na jakąś pracę magisterską czy coś, sądzę, że by wystarczyło mi materiału
ville, a co Ty właściwie studiujesz?

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Taki prosty obiad - ziemniaki z cebulką i kefirem, a B. który właśnie wrócil głodny z zajęć zajada i tylko słychać " mlask, mhhhhhm !, mlask, mhhhm ! dobreeee "

dobre

Mam dla Ciebie żel i ten bon do YR

Cytat:

Kasia, biorąc pod uwagę aktualny asortyment w sklepach, to lepiej wziąć te z odstającym pasem (jeśli dół dobrze leży), daj do krawcowej, ona Ci pospina szpilkami i za 10-12 zł pięknie zwęzi cały pas i biodra sama ostatnio tak zrobiłam, pod wrażeniem jestem jak to ogarnęła i jak świetnie teraz mi spodnie leżą!

niech będzie - przynajmniej będziesz nosić, a nie będzie leżeć. No i będzie miejsce na nowe! Zresztą - prawda jest taka, że człowiekowi tylko się☠wydaje, że lubi mieć wybór

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6124133

Dziewczyny, komuś coś?

Foremki, barwniki, papilotki do muffinek, wykrawaczki do ciastek.

Nie opłaca się kupować foremek do muffinek, drogie.

Ale.

Fajne wykrawaczki do ciastek można znaleźć, ozdobne papilotki jeżeli komuś zależy, barwniki w żelu, bo są megawydajne i najlepsze na rynku
Nie kliknę w link, nie kliknę, nic nie kupię.

Kliknęłam Ale nic nie kupię

Cytat:
Muszę przełożyć tę depilację, bo przecież tak prószy, że nie ma szans, żebym dojechała tam w całości we wtorek
trust w ogóle jaka akcja pisałaś ostatnio, że tego Krupsa kupiłaś - śniło mi się, że mam identyczny, stał gdzieś na półce w kuchni. Najpierw się jarałam, że mam PRO spieniacz, a potem nagle zaczął pryskać mlekiem, co raz intensywniej się lało, w końcu zaczęło się przelewać, nie mogłam wyłączyć, bo mi ten guzik zasłaniała inna szafka.. Co to była za przygoda

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 12:13   #3973
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
j
Mam dla Ciebie żel i ten bon do YR
No to musim się spotkać
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 12:15   #3974
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie tak mówisz na jakie zajęcia, o której godzinie, podajesz nazwisko i już
to co, idziemy jutro? ja na pewno się wybieram rano, koło 8-9 na miejscu, bo mam czas do 11:30
idziemy jutro?
yyy... czas to z siebie wydusić... Idę
Stary 2012-01-15, 12:39   #3975
2016070953
Konto usunięte

ale dziś mróz, super- gińcie bakterie
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 12:42   #3976
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ale dziś mróz, super- gińcie bakterie
Ciekawa jestem jak ja przeżyje tą zmianę pogody jak wrócę do krk U mnie jest cieplutko tylko strasznie wieje...

Muszę na nowo stworzyć wątek wymiankowy
Stary 2012-01-15, 12:43   #3977
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dam rady
Stary 2012-01-15, 12:47   #3978
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
trust w ogóle jaka akcja pisałaś ostatnio, że tego Krupsa kupiłaś - śniło mi się, że mam identyczny, stał gdzieś na półce w kuchni. Najpierw się jarałam, że mam PRO spieniacz, a potem nagle zaczął pryskać mlekiem, co raz intensywniej się lało, w końcu zaczęło się przelewać, nie mogłam wyłączyć, bo mi ten guzik zasłaniała inna szafka.. Co to była za przygoda

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-15, 13:00   #3979
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam sukienki-jeden ciuch a strój praktycznie gotowy Nie trzeba kombinować z zestawianiem, sprawdzaniem czy jedno pasuje do drugiego czy nie...Kasiencja słyszysz?
Ale jak masz 3 bluzki i 3 pary spodni (spódnic) to możesz stworzyć więcej zestawów niż z 6 sukienek . Więc mają i swoje minusy .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 13:20   #3980
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ale jak masz 3 bluzki i 3 pary spodni (spódnic) to możesz stworzyć więcej zestawów niż z 6 sukienek . Więc mają i swoje minusy .
Też prawda
Chyba, że się uprzesz, że ta spódnica pasuje wyłącznie do tej bluzki i basta, nie ma innej opcji-głupie ale ja niestety często tak mam
Stary 2012-01-15, 15:00   #3981
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
j
Kasia, biorąc pod uwagę aktualny asortyment w sklepach, to lepiej wziąć te z odstającym pasem (jeśli dół dobrze leży), daj do krawcowej, ona Ci pospina szpilkami i za 10-12 zł pięknie zwęzi cały pas i biodra sama ostatnio tak zrobiłam, pod wrażeniem jestem jak to ogarnęła i jak świetnie teraz mi spodnie leżą!

niech będzie - przynajmniej będziesz nosić, a nie będzie leżeć. No i będzie miejsce na nowe! Zresztą - prawda jest taka, że człowiekowi tylko się☠wydaje, że lubi mieć wybór
serio, zwęzi mi w pasie np. dżinsy czy spodnie z grubej bawełny?
na razie żadnych nie kupiłam, jak przyjadę do domu na ferie to mamy jechać jeszcze w jedno miejsce gdzie mojej siostrze kupili całkiem nieźle dopasowane spodnie

a ciuchy ogarnę po sesji albo przynajmniej po pierwszym jej tygodniu, teraz naprawdę MUSZĘ się uczyć

Cytat:
Też prawda
Chyba, że się uprzesz, że ta spódnica pasuje wyłącznie do tej bluzki i basta, nie ma innej opcji-głupie ale ja niestety często tak mam
no ja niestety też mam jedną spódnicę którą strasznie lubię, (chociaż jest juz trochę sprana), ale nie umiem do niej dobrać nic poza czarnymi rajstopami i bluzką.

a sukienki, takie na co dzień, nie eleganckie male czarne, mogę policzyć na palcach jednej ręki

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:13   #3982
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czeeeeeeść!

Uwaga! Kobiety idą pracować. Popatrz, jak tak dziewczyna flirtuje przez czerwień stroju. Ale świetne ma nogi!
blisko, blisko Malla, byłaś w więzieniu?

Cytat:
To liczę się za 5! W Empiku ani na Floriańskiej nie było już tych pędzli
Szkoda Ja byłam w piątek po południu i było jeszcz ok. 10 sztuk.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Alw piękne rzeczy tu mają Szkoda, że takie drogie

Cytat:
1. a to wanienki takie, tylko białe, z kuleczkami i różnymi innymi fajnymi rzeczami widziałam wczoraj u Rossmanniego
Tak, w Rossmanie też widziałam coś takiego, tylko malutkie i w zestawach
Dziękuję za informacje o Platinum

Cytat:
Nie czytaj na noc wizażu

Cytat:
na razie żadnych nie kupiłam, jak przyjadę do domu na ferie to mamy jechać jeszcze w jedno miejsce gdzie mojej siostrze kupili całkiem nieźle dopasowane spodnie
Moja mama zawsze robiła mi zaszewki w pasie bo wszystko odstawało Nie ma z tym problemy tylko jak sa duże i jest ich dużo to mogą gnieść...
Stary 2012-01-15, 15:25   #3983
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ale miałam zabawę obserwując jak ktoś próbował zaparkować równolegle... przodem 15 min próbował, a potem zrezygnował i pojechał dalej Wytnie się, że miał miejsca na co najmniej 2 samochody. Żal ściska, jak się widzi, że tacy zdają prawo jazdy...

Wychodzę z założenia, że jak ktoś nie potrafi zdać prawa jazdy do 5x (z własnej winy), to nie powinien móc już podchodzić do egzaminu, bo jest zagrożeniem na drodze...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-15, 15:45   #3984
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miałam zabawę obserwując jak ktoś próbował zaparkować równolegle... przodem 15 min próbował, a potem zrezygnował i pojechał dalej Wytnie się, że miał miejsca na co najmniej 2 samochody. Żal ściska, jak się widzi, że tacy zdają prawo jazdy...

Wychodzę z założenia, że jak ktoś nie potrafi zdać prawa jazdy do 5x (z własnej winy), to nie powinien móc już podchodzić do egzaminu, bo jest zagrożeniem na drodze...
Hm, ja czasem za pierwszym razem pięknie zaparkuję, a czasem muszę poprawiać 500 razy poza tym jak jest miejsce na dwa samochody to akurat da się przodem jak jest ruchliwa ulica to nawet lepiej.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:52   #3985

Cytat:
ville, a co Ty właściwie studiujesz?
Bezpieczeństwo narodowe.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:57   #3986
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Hm, ja czasem za pierwszym razem pięknie zaparkuję, a czasem muszę poprawiać 500 razy poza tym jak jest miejsce na dwa samochody to akurat da się przodem jak jest ruchliwa ulica to nawet lepiej.
Nie ma czegoś takiego jak parkowanie równoległe przodem, to błąd Trzeba po prostu dać kierunkowskaz, że się wjeżdża w lukę, przyspieszyć, przybliżyć się do sąsiedniego auta i parkować No chyba, że jest to naprawdę duża luka.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-15, 16:03   #3987
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Jestem dobrym kierowcą, co słyszę wielokrotnie od osób, z którymi jeżdżę. Mam za sobą tysiące kilometrów zarówno po europejskich metropoliach jak i za**piach. Szybko i sprawnie reaguję, nie mam problemów z technicznym prowadzeniem auta itp., ale ... parkowanie równoległe to moja bolączka.
Nie uważam, że przez to nie zasługuję na prawo jazdy i że jestem żałosna
Stary 2012-01-15, 16:26   #3988
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Zwężają raczej bez większych problemów Tylko raczej odradzałabym Kraków bo tu ceny za szycie i wszelkie przeróbki potrafią czasem zabić

Dlatego od razu zapytam-może któraś poradzić jakiś fajny i niedrogi zakład krawiecki blisko centrum? Czasem nie chce mi się samej zwężać jakiś ciuchów i wolałabym podrzucić to do zakładu
Stary 2012-01-15, 16:38   #3989
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Zwężają raczej bez większych problemów Tylko raczej odradzałabym Kraków bo tu ceny za szycie i wszelkie przeróbki potrafią czasem zabić

Dlatego od razu zapytam-może któraś poradzić jakiś fajny i niedrogi zakład krawiecki blisko centrum? Czasem nie chce mi się samej zwężać jakiś ciuchów i wolałabym podrzucić to do zakładu
U mnie na Kobierzynskiej jest, ale nie wiem, jakie ceny Moglabym od Ciebie odbierać i podrzucać
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 16:44   #3990
mmmmmm
Zakorzenienie

Podoba Wam się któryś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (15,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (17,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (33,7 KB, 10 załadowań)

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości