|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
dzien dobry! sto lat się nie widziałyśmy
nie rzucajcie kamieniami/pomidorami itd, buziaki ![]() mam na imię tak jak Twoja żona, ale to nie znaczy, że będę pełniła jej funkcje. powiedz, kim bym była, gdybyś poznał mnie dzień wcześniej? mówił o stukaniu serca, ja stukałam się w czoło. mieliśmy razem zjeść kolację, a on nawet nie doczekał końca antraktu w teatrze kradzież serca to przestępstwo. dostałeś dożywocie. mam Cię na talerzu, dziś na kolację zjem Cię z chlebem.
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym móc wykasować wspomnienia tak jak te wszystkie sms'y przepełnione kłamstwen
I nie wiem czy kiedyś zaufam Czekam aż wrócisz, zawsze wracałeś Nie jest jak w bajce, cholernie ciężko jest Obiecanki cacanki Jak idiotka żyłam złudzeniami Dziwnie tak samej pić poranną kawę tęskniąc. ja nie przepuszczałam, że tak się to skończy, ja to wiedziałam Po co gonić za marzeniami? Goniąc zawsze kiedyś się o coś potkniesz. Najbardziej żałuje, że to nie mogło trwać |
|
|
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
1. I was wonderin` if u and me could spend a minute on the floor up and close getting lost in it .
![]() /zastanawiałam się, czy możemy spędzić chwilę na podłodze, blisko siebie, intymnie zatracając się w tym/ 2. ain't no such thing as 'it's too soon' . /nie ma czegoś takiego jak '' za wcześnie''/ 3. one smile that's when I'll be yours again . ![]() /jeden uśmiech i znów będę twoja/ .
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
"Mam cholerny opór by nie poddać się szczęściu. Spadam na ziemię i nie widzę sensu. Mam kilka powodów dla których jeszcze tu jestem i mam kilka powodów przez które mijam się z sensem. Czasem sobie nie radzę, a sumie coraz częściej i coraz częściej mocniej bije moje serce. Już nie szukam szczęścia, bo nie widzę w tym sensu. Nie mam już dziś uczuć i nie wiem co to znaczy."
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Cię bardzo, ale szukam mężczyzny, a nie chłopca, który nadal bawi się klockami.
Myślałam, że inicjacje seksualne między ludźmi zbliżają ich do siebie, ale jednak to ma odwrotny skutek. Bo to się po prostu wypala. To gaśnie. I za chwilę po prostu zniknie. Straciłaś ten ogień w sobie. On po prostu Cię zmienił, robiłaś wszystko dla niego, czasem wbrew sobie, byleby uniknąc kłótni. Stałaś się jego niewolnica. A teraz próbujesz uciec, ale coś nadal Cie przy nim trzyma. Chyba oszalałaś, albo po prostu jesteś głupia. Jak można być z kimś, kto rani Twoje uczucia. " Do you hear that love? Czy słyszysz tą miłosc? Don't ever take life too seriously. Nie bierz życia zbyt serio. I’ve got another confession to make, I’m your fool. Muszę znowu coś wyznać, jestem Twoim głupkiem. Just Stop for minute and smile! Tylko zatrzymaj sie na minutę i uśmiechnij się Just be true to who you are tylko bądź prawdziwy w tym jaki jesteś" |
|
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Twoja klatka piersiowa zawsze była
najwygodniejszą poduszką i działała na bezsenność lepiej niż jakiekolwiek tabletki. Aktualnie nie potrzebuję żadnego mężczyzny a szczególnie ciebie. Potrafię dać sobie sama radę w świecie pełnym żmij. Uważał się za wyjątkowego tylko dlatego że ją zdobył i zawładnął jej całym światem. Niektórym nie warto jest wybaczać bo później żyjąc w przekonaniu że wszystko można zapomnieć zranią nie tylko ciebie, ale i inne naiwne kobiety. Pamiętaj o mnie. Zapamiętaj każdy mój oddech, uśmiech, dotyk i spojrzenie przepełnione miłością bo kiedy odejdę... zostaną Ci tylko wspomnienia. Mówiłam Ci że jestem silna i to prawda bo gdyby było inaczej to już leżałabym dwa metry pod ziemią. Tak kotek przez ciebie i nasze rozstanie, ale teraz jest dobrze bo minęło wystarczająco dużo czasu żebym naprawiła swoją psychikę i mogła zacząć normalne życie. A teraz po tych wszystkich błędach w końcu jest ci wstyd za to jaki jesteś. Przejrzałeś na oczy i zobaczyłeś że twój styl bycia wpłynął znacząco na życie wielu osób, ale nadal nie wiesz że to właśnie przez to jaki byłeś i nadal jesteś ja nie chce mieć z tobą nic wspólnego, po prostu boli mnie że ranisz wszystkich dookoła ze mną włącznie ![]() Wiedziała że on się nie zmieni i nadal będzie potrzebował nowych panienek jednakże wiedziała też że nie będzie umiała przestać Go kochać. Przy nim jestem taka jak kiedyś i nie podoba mi się to bo kto chciałby wiecznie zachowywać się tak jak w wieku trzynastu lat? Mówisz że nie mam serca i masz racje. Zabrał mi je kiedyś szatyn o zielonych oczach Nie to żebym była wredna czy coś, ale zemsta na byłbym chłopaku - to brzmi tak słodko ![]() Paradoksem jest to że uwielbiam twoje zielone oczy a nienawidzę zielonego koloru. Bezczelnie zostałam ograbiona z naszych wspólnych wspomnień. Patrzyła na jego rozmazaną postać przez łzy i nie rozumiała jak do tego wszystkiego doszło. W tamtym momencie po raz pierwszy w swoim krótkim życiu poczuła do niego czystą nienawiść. Uderzyła go w policzek z całej siły jaka jej pozostała po czym obrzuciła go ostatnim spojrzeniem pełnym pogardy i odeszła. Postawmy sprawę jasno, masz tylko dwie opcje więc nie spieprz tego, albo wpadasz do mnie z przeprosinami bez zapowiedzi, albo na zawsze wypierdalasz z mojego życia. Siedziała skulona na ławce przed halą i płakała. nie obchodziły ją zaciekawione spojrzenia przypadkowo przechodzących ludzi. jej świat się zawalił i w tym momencie myślała tylko o tym. Zaczęła się dławić własnymi łzami i z trudem łapała powietrze, nie umiała i nie chciała się uspokoić bo po co? nie zależało jej już na niczym więc czemu miałaby nie płakać w miejscu publicznym? Ból jaki czuła ciągle rósł przeszywając ją na wskroś. Głupia miłość zniszczyła jej życie, to wszystko co z takim trudem zbudowało rozpadło się teraz przez niego, przez jej zielonooką miłość... Czuła jak jej serce zaczyna bić coraz szybciej. w jednej chwili przed jej oczami zostało zniszczone wszystko w co wierzyła. Często o tym słyszała, ale nie wierzyła że jedna niepozorna osoba może tak zniszczyć komuś życie a teraz sama tego doświadczyła. ktoś kogo kochała zostawił ją po tym wszystkim co razem przeżyli a przecież miało być tak pięknie... Pamiętam to jakby było wczoraj. Wyjrzałam przez okno kumpeli i zobaczyłam jak idzie mój były trzymając tą idiotkę za rękę. poczułam wtedy niewyobrażalny ból a po moich policzkach poleciały łzy. Nie mogłam zrozumieć jak to się stało, że straciłam to na czym tak bardzo mi zależało... Podeszłam do drzwi ledwo utrzymując się na nogach i wtedy przytulił mnie kolega mówiąc mi coś na pocieszenie. nie pomogło. miałam ochotę zniknąć, ale to nie była bajka tylko szara rzeczywistość w której musiałam cierpieć. Pragnęłam tak po prostu pójść do domu, ale znajomi wymusili na mnie żebym została i poszła gdzieś z nimi i moim byłym. To było takie trudne... Wyszłam na klatkę schodową i czując ucisk w klatce piersiowej zeszłam po schodach. Najbardziej w tym wszystkim dobijało mnie to że stałam naprzeciwko niego a on nawet się nie domyślał ile trudu sprawia mi powstrzymanie płaczu, nie wiedział jak bardzo jest mi źle... Nie zamierzała do niego wracać, ale mimo wszystko bardzo pragnęła jego bliskości. nie umiem ogarnąć życia, kocham niewłaściwe osoby, popełniam masę błędów i co ukamienujecie mnie za to? uwielbiam delektować się kawą siedząc w nocy samotna w moim pokoju, w którym jest wszędzie pełno różnych papierów. To całe zawalenie pracą mnie nie załamuje bo przynajmniej nie mam czasu na myślenie o tobie co w obecnej sytuacji jest dla mnie bardzo korzystne. Tak to już jest. niektórzy mają wszystko a inni nie mają nic. Nie lubię mężczyzn z odzysku. skoro wcześniej wolał inną niech do niej wróci a mi nie zawraca głowy swoja osobą.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Niekiedy wszystko stoi w miejscu , aż wstyd się przyznać W naturze miewam nieprzemyślane decyzje Czuję się nieswojo kiedy mężczyzna mówi o uczuciach Czasami muszę pamiętać o tym, by oddychać Czasami potrzebuję, byś trzymał się ode mnie z dala W jakiś sposób chcę , żebyś odszedł Wiesz, zdarza mi się śnić romantyczne sny
spadając z srebrnego ekranu.
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
"
Kocham Was, moi przyjaciele, mimo, że czasem mówiłam na Was sk*rwiele. Patrzmy jak ucieka czas wśród walk o gówno. Stoimy bezradni, jakby obok, jakby razem, bez zbędnych słów znamy prawdę. Wiesz, też mam uczucia znam nawet te najwyższe Lecz gdy patrzysz na mnie milcząc ja też milczę Chcę coś powiedzieć, znów się duszę i zwlekam. Więc stójmy tak w milczeniu razem patrząc w gwiazdy. A jeśli jestem złem powiedz, chcesz mnie znać jeszcze? Staram się nie okazywać uczuć nigdy i wiem, ze to wszystko mnie bardziej niszczy. Każdy z nas próbuje żyć i tak traci czas, i tylko twarze robią się starsze, smutniejsze a pisząc do Ciebie krzyczę: przyjdź, uwolnij mnie Podobno mówią, że czas leczy rany. Dla mnie czas się zatrzymał odkąd nie ma Cie przy mnie. " |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
***** miłość jest jak oddech, to fakt, ale jest również tym, co następuje później. kiedy oddech cichnie i pozostaje jedynie milczenie. miłość to woda, pragnienie morza. to drzewo, które musi być zakorzenione w ziemi, sięgając ku niebu. to cień, wystraszony nieobecnością, zakątek, w którym przestała kwitnąć radość. miłość jest tym, co trwa przez lata.. *****
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Normalny człowiek przez całe życie nie robi tego, na co ma ochotę. Taką rozkosz sprawia mu obowiązek. Im lepiej udaje mu się nie być sobą, tym więcej mu płacą. W wieku 65 lat normalny człowiek idzie na emeryturę. Ma wreszcie czas dla siebie, ale niestety, siebie zapomniał.
Naucz mnie, Ukochany, jak żyć, gdzie Ciebie nie ma. Naucz mnie, jak rozpamiętywać każdą Twoją czułość, by pączkowała wtedy, gdy jesteś daleko. Naucz mnie, nie budzić się z krzykiem, bo jesteś nie dla mnie. Naucz mnie, jak patrzeć na innych mężczyzn, by nie widzieć w nich Ciebie. Jak zabić swoją niepewność. Brak wiary prawdziwej. Głupotę. Naiwność. Naucz mnie, jak parzyć herbatę, by smakowała jak Twoja. Jak patrzeć na kwiaty, które usychają bez Ciebie. Jak zasypiać wiedząć, że nawet okna ciemne. Jak nie umierać widząc listonosza i nie drżeć przed listową skrzynką w nadziei, że pełna. Jak nie obżerać się czym popadnie i jak czekać zwyczajnie. dawno mnie nie było |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Bóg jeden wie, ile zajęło mi rozwianie moich wątpliwości.
Nigdy nie będziesz wiedział, jeśli nie spróbujesz. Zapomnij o przeszłości i po prostu bądź mój. Obiecuję, że jestem tego warta Abyś trzymał mnie w swoich ramionach Więc chodź, daj mi szansę |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Carolina <3
"Bo najważniejsze w kochaniu zwłok - jest to, że nie marudzą."
|
|
|
#1963 |
|
Przyczajenie
|
"Bywa tak, że choć wydarzenie jest już dawno za nami, odradza się w naszej pamięci zupełnie jak żywe"
"Nadzieja jest jak cukier w herbacie- nawet jeśli jej niewiele, osładza ona wszystko" Bawię się w bycie idealną. Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Nieważne jak długo starałaś się być grzeczna, nie uciszysz w sobie niegrzecznej dziewczynki. - Wiesz, że kiedy pingwin znajdzie swojego przyjaciela zostaja razem aż do śmierci? - Zostaniesz moim pingwinkiem? Przyjaźń jest wtedy gdy bawią Was wspólne żarty, które trudno innym wytłumaczyć |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
"
ona zawsze mówiła ona będzie szczęśliwa ona zawsze mówiła ona nie będzie niczyja zabierz moje serce kiedy odejdziesz nie będę go już potrzebowała zawsze będę Cię kochała ale Ty jesteś zbyt twardy by Cię zatrzymać dlaczego dałeś swoją miłość innej kobiecie ? wiem że sen się skończył ale moje serce nie może iść dalej " ; *
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Wspomnienia, które odbierają oddech… Miłość się skończyła. Zawisła w powietrzu niczym drobinki kurzu. W głowie cały czas mam pytanie : „ co ty wyprawiasz?”. Chciałabym odpowiedzieć, że sama dobrze nie wiem, ale nie mam na to siły ani czasu.
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
możesz nawet powiedzieć, że
to moja wina prosisz o szczerość, a gdy ją dostajesz okazuję się jak bardzo boisz się tego czego pragnąłeś tylko czemu moja krew na Twoich dłoniach lśni? przecież tak bardzo nie chciałeś mnie zranić "więc spleć palce z moimi palcami, i chodź, prowadź i daj się prowadzić" czy jest sens w płaczu, i błaganiu byś wrócił? nie? to dobrze, zawsze przecież robię bezsensowne rzeczy
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
"I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert. Modliłam się, że i może my się w końcu połączymy. To tak, jakby pragnąć deszczu, stojąc na pustyni. If you don't love me, pretend A few more hours, then it's time to go. Jeśli mnie nie kochasz, udawaj kilka krótkich godzin, potem będzie czas żeby odejść. Still I can't let you be, Most nights I hardly sleep. Don't take what you don't need from me. Wciąż nie mogę pozwolić Ci istnieć, Przez większość nocy prawie nie śpię. Nie zabieraj tego, czego ode mnie nie potrzebujesz."
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy bardzo czegoś chcemy jesteśmy
w stanie zrobic wszystko nie ma rzeczy, które wykraczałyby poza granice przyzwoitości. Czego możesz żadac od innych, skoro sama nie wiesz czego chcesz? Dając coś od siebie to wróci. W dobrej, czy złej postaci. Pamiętaj o tym. Sposób w jaki byliśmy był zupełnie inny od nas. Nadzieja, którą mam jest wszystkim, co mi zostało. Nie patrz na to jak się zachowuję, nie słuchaj tego co do Ciebie mówię, ale zauważ sposób w jaki na Ciebie zerkam i ton, którym szepczę Ci do ucha...
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
1. I got an empty cup pour me some more.
/mam pustą filiżankę, nalej mi trochę więcej/ 2. We're kicked to the head . /uderzyło nam do głowy/ 3. I got the hang of it . /zawiesiłam się/ .
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
"ubrana w twój dotyk
okryta płaszczem pocałunków tonę w twym spojrzeniu kolejny raz opadając na nasiąkniętą od emocji pościel. ale wiesz… najbardziej lubię słowa z chrypką na początku dziś nie pytaj mnie czym jest szczęście ciasto już pachnie wanilią a ty znów zapomniałeś zegarka… miłość pocałunek łzy promyk niepewności wpleciony w codzienność tęsknota skłaniająca głowę policzek wymierzony przez niedoskonałość a ty śmiałeś się opuszkami palców we włosy wplątany teraz mam zamknięte ramiona całodobową zimą i chłód w serce się wdziera nie pytaj przecież wiesz… jestem z tobą szczęśliwa Tylko serca z plastiku są bez blizn."
|
|
|
#1971 |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa
'i żebyś już wiedział, żebyś był pewny. Some mornings it is hard trying to smile to a mirror, some nights are only filled with the cold sweat and horror. W niektóre poranki trudno jest uśmiechnąć się do lustra, niektóre noce wypełnione są tylko zimnym potem i strachem.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
cała magia jest w tym słowie, w tym jednym 'obiecuję'
gdy proszę byś nie zostawiał mnie samej pozwól po prostu Twoją się stać boję się, że pewnego dnia przestaniesz mnie kochać, powiesz żegnaj i pozwolisz łzom wyjść na światło dzienne jeśli miarą człowieka jest to jak bardzo podkrążone oczy ma od całonocnego wylewanie żalów z samego serca, to masz rację, jestem nikim zwyczajnie chciałam tańczyć wkoło naszej miłości, tak słodko się do niej uśmiechać i dziękować każdego dnia, że mogę być przy Tobie powiedział oddychaj spokojnie po czym odebrał mi wszystko to dzięki czemu unosiłam klatkę piersiową nigdy nie wyzbędę się Ciebie do końca, już zawsze jakaś nieproszona część Twojego serduszka będzie w moim, i będzie szeptała, będzie prosiła by nadal biło dla Ciebie skoro chciałeś prawdy to nie narzekaj, że boli nigdy nie przestawaj Go kochać, on tego potrzebuję, ciągłego pokazywania miłości, bijącej z samego serca, dbaj o Niego i nigdy Go nie opuszczaj, rób wszystko by nie musiał płakać, tak łatwo Go zranić, obiecaj Mu, że nigdy go nie zostawisz, a On przytuli Cię mocno i powie jak bardzo jest przy Tobie szczęśliwy, za każdym razem gdy wspomnisz jak Go kochasz uśmiechną się Jego oczy, proszę, kochaj go, bo masz wszystko to bez czego ja muszę żyć chcę byś był szczęśliwy, nawet kosztem mojego uśmiechu, pragnę by Ona dała Ci to czemu ja nie sprostałam, byś nie musiał przez nią płakać, tak jak to robiłeś gdy zadawałam Ci ból * * * "bo im tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził, abyś sam nie mógł myśleć, abyś sam nie mógł chodzić" "jestem prostym pytaniem, Ty jesteś na nie odpowiedzią" "i czuję jak niewidzialna pętla, zaciska moją szyję, ledwie trzymam się powierzchni, ja jestem tylko pyłem" "wiemy dobrze o co toczy się gra, i wzrokiem sięgamy się częściej, powoli zbliża się nasz czas" "bo w tym cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia" "żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam" "ale jedno wiem po latach, prawdę musisz znać i Ty, zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy"
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2012-01-15 o 15:16 |
|
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
Christerine, SparklyAngel, desecrate, kreskowa, Sharmila, wreednia, madeleineeee - okradłam
![]() ***
"Z roztargnieniem gładziła palcami wierzch dłoni, w miejscu gdzie po Niej pisał. Jeśli się skupiła, wciąż czuła dotyk długopisu, wagę Jego dłoni, kłucie końcówki wkładu. Choć nie mogła patrzeć, mogła słuchać. On zaś mówił Jej ile dla Niego znaczyła, co z każdą chwilą czyniło Jego uczucie coraz cenniejszym. Brzydkie serca też mają uczucia. Tymczasem ja patrząc na Niego, po raz kolejny sobie pomyślałam, jakie to marnotrawstwo, że tak przystojny facet nie chce mieć do czynienia z kobietami. Rozmowy z moją matką niekiedy nasuwały mi na myśl dwanaście prac Asteriksa. Zwłaszcza ten motyw, kiedy Asterix z Obeliksem są uwięzieni w labiryncie i cały czas wracają w to samo miejsce. Dobrze byłoby - na jawie, we śnie, byłoby nam miło - w pogodzie, we mgle. - Miłość potrafi ranić... - Tak. - Zwłaszcza, gdy oddajesz swe serce komuś, kto ledwie zauważa Twoje istnienie, zadaje się z obcymi, głupimi kobietami, które nigdy go nie pokochają tak jak Ty. Zostawia Cię za drzwiami, samotną w nocy. Życzysz Mu z całego serca, by odzyskał zdrowy rozsądek, ujrzał, że tylko z Tobą zazna szczęścia, ale wiesz, że to się nigdy nie stanie, gdyż jest egoistycznym, niedojrzałym, dupkiem bez serca" |
|
|
|
|
#1974 |
|
Rozeznanie
|
SparklyAngel
i nie pomyślałabym nigdy , że tak cholernie szybko przywiąże się do Ciebie . Ja nie myślę co mówię, ja mówię co myślę. po tym wszystkim co przeżyłam, bez obaw mogę powiedzieć, że jestem silna. Wstać, ruszyć z miejsca, osiągać swój cel. Fuck it , fuck you , fuck him , fuck her , fuck them , fuck everybody , fuck the world . czemu tak jest , że nam kobietom zależy 100 razy mocniej , ale 100 razy mocniej nas boli .. |
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
"Czułam w środku sztylet strachu, tak lodowaty, że na moment zapomniałam, jak się oddycha."
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę Ciebie weszło we mnie na zawsze, jak trująca skaza.
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
"Niech się miłość nie kojarzy z pożegnaniem,
niech się rzeka nie kojarzy z rzeką łez... Było warto oszaleć dla tych uszytych z pozłacanej waty sekund. Gdybyśmy nie mieli nie po kolei w głowie, nasze uczucie byłoby zbyt przewidywalne, a tego nie chcemy, prawda? A ja od stóp do rzęs miłością jestem."
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie łatwo tak oddać swoje serce
Nikt nie jest idealny Zaufaj mi, nauczyłam się tego I zastanawiam się czy w ogóle o mnie myślisz Mi zdarza się to cały czas Jest kwadrans po pierwszej, jestem zupełnie sama i potrzebuję Cię teraz Powiedziałam że nie zadzwonię, ale zupełnie straciłam kontrolę i potrzebuję Cię teraz Nareszcie widzę jaki naprawdę jesteś. Blizny po twojej miłości, przypominają mi o nas Przypominają mi, że prawie mieliśmy wszystko |
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
"Może czujesz to, co ja, może masz te same myśli. To, że problem zapomnisz nie znaczy, że zniknie. To ja nic nie rozumiem czy oni zwariowali? Może to jest tak, że boleć ma uśmiech. Otwórz szeroko oczy, żebym mogla widzieć więcej. "
|
|
|
#1980 |
|
Rozeznanie
|
Czasem, gdy dobrze się kogoś zna, jedno spojrzenie, uniesienie brwi czy zaciśnięcie warg mówi więcej niż całe godziny gadania.
Tak naprawdę ludzie wcale nie chcą się o tobie niczego dowiedzieć, po prostu próbują cię jakoś zaszufladkować. Całe dwie sekundy zajmuje im określenie, kim jesteś, a gdy nie pasujesz do ich pochopnej definicji, denerwują się albo złoszczą. Miłość nie może być aniołem; sprowadza cierpienie, sprowadza płacz. Czasami rozwiązania są proste, czasami są tuż obok,chociaż nie podejrzewamy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

nie rzucajcie kamieniami/pomidorami itd, buziaki