Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-15, 13:54   #211
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A te mniejsze u jakiego sprzedawcy kupowałaś?? Możesz dać linka do archiwalnej aukcji? Ile kosztowały??
U tego samego sprzedawcy, tu link do zakonczonej aukcji http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...026585858.html
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne macie zaproszenia
Dzieki To probki poki co, ale zamierzamy je zamowic, dosc juz mam szukania idealnych zaproszen

Blacky moj post tez mozesz dodac o zaproszeniach (kilka postow nad Ewusi postem)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 13:57   #212
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
POMOCY

Czy któraś już robiła sobie playliste jako przerywniki do obiadu lub ot tak żeby w przerwie zespołu puścić muzykę?

Otóż zaczęłam sobie ściągać kilka piosenke i zastanawiam się, jaki format będzie najlepszy... Bo niektóre mają 5 MB inne znowu 9 MB (wiadomo lepszy dzwięk)
ale problem zaczyna się tutaj ponieważ jedne są głośnie nagrane a inne ciszej.. No i nie wiem teraz co z tym zrobic
Czy ściągać w przeciętnym formacie czy jak?
jesli któraś z Was ma już taką liste to w jakieś wielkości macie te pliki?
Jak dla mnie, to takie rzeczy zespół załatwia i zawsze gdzie nie chodzę, to zespół ma swoje płyty...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:00   #213
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jak dla mnie, to takie rzeczy zespół załatwia i zawsze gdzie nie chodzę, to zespół ma swoje płyty...
Tam gdzie ja bywałam zwykle była cisza w tle i stukanie sztućców o talerz Nigdy się nie spotkałam z inwencją zespołu w to, żeby puścić coś w trakcie przerw..
także sami chcemy sobie stworzyć taką listę tylko kurcze ciężko się wbić w jeden format i jedną głośność muzyczną...
WIem że ktoś chyba robił tutaj taką liste i ciekawa jestem jakiej wielkosci byly te pliki..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:02   #214
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Piękna jest ta suknia!!!!!

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
To jest moje zdanie i nie gniewaj się na mnie ale ta sukienka mi się nie podoba modelka wygląda w niej jakby była w ciąży albo miała bardzo mocno wysadzony brzuch boję się że ty możesz w niej wyglądać podobnie czyli kiepsko.
nie po to pytam o opinie zeby sie gniewac

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Hej kobitki, u mnie za oknem też biało
Ciekawa ta sukienka, ale rzeczywiście nie do końca dobrze leży na modelce, może po prostu modelka jest za chuda A co do koloru, to śmietankowa też może być ładna, nie koniecznie tylko śnieżna biel.
ja w niej czulam sie super, mama, ktora byla ze mna mowila ze zdecydowanie na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciu

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
W krótkiej wersji podoba mi się bardziej. Nie masz zdjęcia na sobie, z doświadczenia wiem, że na modelce może wyglądać coś źle, a na osobie pięknie Jeśli chodzi o kolor - mam ten sam problem... śnieżna biel czy śmietanka
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
za chwilę zrobię takiego posta, już obfociłam próbki, jeszcze tylko znajdę sprzedawców na Allegro

śliczna i na Twoim miejscu absolutnie bym się nie wahała co do koloru śmietankowa biel jest tak samo piękna, a w prawie każdym salonie mi powiedziano ze o wiele się korzystniej w niej wyglada, pasuje do praktycznie każdego typu urody dlatego ja np byłam strasznie nastawiona na śnieżną biel, a kupiłam ostatecznie śmietankową i nie żałuję absolutnie
w bialym wygladalam zdecydowanie lepiej, ecru i pochodne pasuja do wieksosci typow urody, ja mam ciemniejsza karnacje i ciemne wlosy i w bieli akurat bylo mi dobrze, tylko czy warto zamieniac taki zwiewny naturalny material na cos sztucznego choc ten smietankowy z drugiej strony jest na prawde jasny, widac ze nie jest biela dopiero przy innym sniezno bialym materiale

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:10   #215
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
POMOCY

Czy któraś już robiła sobie playliste jako przerywniki do obiadu lub ot tak żeby w przerwie zespołu puścić muzykę?

Otóż zaczęłam sobie ściągać kilka piosenke i zastanawiam się, jaki format będzie najlepszy... Bo niektóre mają 5 MB inne znowu 9 MB (wiadomo lepszy dzwięk)
ale problem zaczyna się tutaj ponieważ jedne są głośnie nagrane a inne ciszej.. No i nie wiem teraz co z tym zrobic

na tych weselach co ja bylam zajmowal sie tym zespol/DJ... poprostu zapytaj swoj zespol, a jak powiedzą ze Oni sie tym nie zajmują to wtedy dopiero nad tym pomysl
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:15   #216
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
na tych weselach co ja bylam zajmowal sie tym zespol/DJ... poprostu zapytaj swoj zespol, a jak powiedzą ze Oni sie tym nie zajmują to wtedy dopiero nad tym pomysl
No wiem wiem, ale dzisiaj mnie tak naszło na szukanie muzyki takiej, którą wiem że chciałabym mieć i niekoniecznie Oni mogliby ją mieć
Z reguły wolę sama zająć się czymś na czym mi zależy. Ale w sumie racja.. NA razie stworzę sobie listę...

Ech. czyli jednak będę musiała się zacząć uczyć z angielskiego
Ten mój konflikt motywacyjny

Stary 2012-01-15, 14:18   #217
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem wiem, ale dzisiaj mnie tak naszło na szukanie muzyki takiej, którą wiem że chciałabym mieć i niekoniecznie Oni mogliby ją mieć
Z reguły wolę sama zająć się czymś na czym mi zależy. Ale w sumie racja.. NA razie stworzę sobie listę...

Ech. czyli jednak będę musiała się zacząć uczyć z angielskiego
Ten mój konflikt motywacyjny
Pamiętaj, że przerwa jest po to, żeby odpocząć i też pogadać, wiec zazwyczaj ( tam gdzie ja byłam) muzyka leciała bardzo bardzo cicho, albo byla taka akustyczna, spokojna.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-15, 14:35   #218
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętaj, że przerwa jest po to, żeby odpocząć i też pogadać, wiec zazwyczaj ( tam gdzie ja byłam) muzyka leciała bardzo bardzo cicho, albo byla taka akustyczna, spokojna.
Pamiętam o tym
Planuje zrobić dwie listy. Jedną typową do obiadu- cichą i spokojną a drugą "awaryjną" taneczną

Stary 2012-01-15, 14:40   #219
tusia_m
Zakorzenienie

hej
przez weekend miałam zjazdy, więc spędziłam go na uczelni (dobrze, że chociaż pół niedzieli mam wolne ). Dziś już miałam zaliczenia. z pierwszego testu dostałam 5 Za tydzień dowiem się na jaką ocenę zaliczyłam drugi przedmiot, bo to akurat nie był test, ale dłuuugaśna wypowiedź pisemna :/

Poza tym dowiedziałam się, że na połowę lutego...... mam mieć napisaną CAŁĄ pracę mgr !!!!!!!!!!! włącznie z aneksem, bibliografią, stroną tytułową, streszczeniem, tłumaczeniem streszczenia na angielski itd A ja.... prawie że na starcie jestem

Ze spraw ślubnych - za 2 tyg wybieram się na polowanie na salony Będę wtedy miała ferie więc spokojnie sobie pochodzę, pooglądam i pomierzę.

Dziś po 7 dniowej przerwie w końcu będę się widziała z TŻcikiem Teraz każde z nas ma mnóstwo zajęć, rzeczy do robienia i nasze spotkania są przez to rzadsze
Cytat:

Na weselach, na których byłam zawsze leci muzyka w tle. Cichutko, ale zawsze leci. Wtedy można bez problemu porozmawiać, a idealnej ciszy też nie ma.

Aaaa, zapomniałabym - WITAM W NOWYM WĄTKU

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:41   #220
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Tam gdzie ja bywałam zwykle była cisza w tle i stukanie sztućców o talerz Nigdy się nie spotkałam z inwencją zespołu w to, żeby puścić coś w trakcie przerw..
także sami chcemy sobie stworzyć taką listę tylko kurcze ciężko się wbić w jeden format i jedną głośność muzyczną...
WIem że ktoś chyba robił tutaj taką liste i ciekawa jestem jakiej wielkosci byly te pliki..
U Nas zajmuje sie tym DJ, ale na pewno będą to spokojne piosenki, żeby odpocząć i móc w tym czasie spokojnie porozmawiać

My Na pierwszy taniec wybraliśmy tę piosenkę, ja ją uwielbiam, uwielbiam tą muzykę i tekst także

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-01-15 o 14:43
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 14:47   #221
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy ktoras z Was juz zamawiala te pudeleczka dla gosci frak i suknia i moze ktoregos sprawdzonego sprzedawce polecic??
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 15:09   #222
gamariel
Raczkowanie

Nowy wątek!
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:11   #223
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
POMOCY

Podpinam się pod odpowiedzi dziewczyn. U nas zespół ma swoje spokojne płyty i puszcza w przerwach.
A jeśli już chcesz ściągać, to obojętnie jakiej jakości i tak nikt nie będzie się przysłuchiwał jakości wykonanego utworu podczas jedzenia kotleta. I lepiej wybrać podobnej głośności, wtedy unikniesz ryzyka przeskoków z cichego w głośniejsze

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:15   #224
Madziuniusia
Zakorzenienie

U mnie też pewnie odpadnie trochę gości... rodzina mojego taty, pewnie jego samego tez nie bedzie na weselu, no i moje rodzeństwo...;-)
Stary 2012-01-15, 15:23   #225
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze sukienka, ktora mi sie do tej pory najbardziej podobala i ciagle o niej mysle to Leander - jest lekka, zwiewna, w ogole sie jej nie czuje na sobie, ma tylko pare ALE - glowne to ze w bialym kolorze nie bedzie szyta z jedwabiu tylko z czegos sztucznego bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy i teraz mialabym dylemat czy szyc sniezno biala czy decydowac sie ewentualnie na ten smietankowy
Jej plusy to wlasnie brak kola, moje wymarzone serduszko na dekolcie, żadnych zdobień, niesamowita lekkosc i jeszcze jednen - wymyslilismy z TZ ze na sesje plenerowa pojedziemy do Paryza, bo tam sie zaczela nasza milosc, tam sie zareczylismy i wlasnie tam chcielibysmy zrobic sobie sesje i ten odpinany dol bylby idealny do zdjec plenerowych i do biegania po miescie

Co o niej myslicie?
mi się niestety nie podoba

Cytat:
POMOCY

ja powiem tak byłam na weselu gdzie zespół puścił spokojną muzykę o godzinie 3 w nocy i skończyło sie ze dużo osób zaczeło podsypiać

my raczej sami stworzymy taką listę piosenek na pewno nie będą to jakieś super taneczne piosenki ale jednak takie co by nam goście nie posneli

a im większy rozmiar plliku tym lepiej słychać na tych głośnikach

a my właśnie wróciliśmy z zimowego szaleństwa i będizemy się teraz grzać bo trochę przemokliśmy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 15:46   #226
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

U nas biało, ale tylko przez okno podziwiam śnieżek.

Dopiero teraz się zorientowałam, że przegapiłam te największe targi ślubne w Warszawie. I tak bym nie poszła przez tę nogę w gipsie, ale zupełnie z głowy mi wyleciało. Może lepiej, że nie poszłam. Ostatnie targi to była porażka, a tak niepotrzebnie kasy i czasu nie straciłam.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój Tż kocha góry i w te wakacje też byliśmy w górach,ale ja zdecydowanie wolę morze. Na góry lubię popatrzeć ale nie koniecznie się wspinać. Mam lęk wysokości, wiec jak dla mnie trasy z łańcuchami odpadają, a te bardzo interesują Tż. Narazie pokazałam mu miejsca, które widziałam z rodzicami, ale co on następnym razem wymyśli to strach się bać.
U nas jest odwrotnie, ja chcę w góry zawsze, a M. nad morze. :P

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

No ale przy okazji mam pytanie...
Opłacacie gościom nocleg?? Czy informujecie, że jest możłiwość i sami sobie płacą? Pytam bo ja się zastanawiam, u nas w rodzinie nigdy nam noclegu nikt nie opłacał (nawet jak wesele było 200km od nas)...
Nie, nie stać nas na to, a mamy sporo przyjezdnych. Rezerwuję miejsca w hotelu zaraz przy sali (droższy) i kawałek dalej (tańszy) i zaproponuję je gościom, ale opłacimy tylko za dziadków M.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry niedzielnie!!!!

Umówiliśmy się dzisiaj z księdzem na spisanie protokołu w środę o 15.30
Coraz bliżej do wielkiego dnia!

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
O prosze tego to nie wiedzialam... a ja wczoraj pilam piwko i vodeczke i teraz mam takie zakwasy na lydkach ze masakra... znacie jakies fajne wiczenia rozciagajace na lydki?
O kurde... ciekawe czy ten kociak przezyl... biedny poslizgnal sie na parapecie...
Na pewno przeżył. Moje koty cały czas spadają z łóżka albo nie trafiają w parapet.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze sukienka, ktora mi sie do tej pory najbardziej podobala i ciagle o niej mysle to Leander - jest lekka, zwiewna, w ogole sie jej nie czuje na sobie, ma tylko pare ALE - glowne to ze w bialym kolorze nie bedzie szyta z jedwabiu tylko z czegos sztucznego bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy i teraz mialabym dylemat czy szyc sniezno biala czy decydowac sie ewentualnie na ten smietankowy
Jej plusy to wlasnie brak kola, moje wymarzone serduszko na dekolcie, żadnych zdobień, niesamowita lekkosc i jeszcze jednen - wymyslilismy z TZ ze na sesje plenerowa pojedziemy do Paryza, bo tam sie zaczela nasza milosc, tam sie zareczylismy i wlasnie tam chcielibysmy zrobic sobie sesje i ten odpinany dol bylby idealny do zdjec plenerowych i do biegania po miescie

Co o niej myslicie?
Kochana, ja też mam ciemne włosy i ciemną karnację, a moja suknia jest w ciepłej bieli i wygląda szałowo! Jedyne o czym trzeba pamiętać (już pisały dziewczyny chyba), to żeby Pan Młody też miał kremową koszulę. Jak będzie miał białą, to suknia będzie wyglądać na brudną.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ee wygrała blondynka z różowym pasemkiem figurej z NYC nie będzie
Przykro mi. Niepokojąco często tandeta wygrywa w Internecie...

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim!!! Baaaaardzo długo mnie tu nie było...bardzo bardzo...a to dlatego że zgubiłam swój notes w którym miałam zapisany login i hasło a nie chciałam zakładać nowego konta...przepraszam Was bardzo...dopiero pare dni temu znalazłam a właściwe znalazla go moja córa...
Nawet nie myślę o tym żeby to wszystko nadrobić bo nie dam rady tyle tego...
Najważniejsze, że znalazłaś drogę powrotną.

Cytat:
Blacky moj post tez mozesz dodac o zaproszeniach (kilka postow nad Ewusi postem)
A to pomyłeczka, zubi się chyba tym zajmuje.

Cytat:
U nas kapela puszcza muzykę w przerwach. My przygotowujemy playlistę, ale nie ciągam plików. Ściągnę tylko te, których oni nie będą mieli. Ale ja stawiam na żywą muzykę, bo są piosenki, które absolutnie muszą być na moim weselu, a których żadna przeciętna kapela nie zagra (kawałki latynoamerykańskie).

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Poza tym dowiedziałam się, że na połowę lutego...... mam mieć napisaną CAŁĄ pracę mgr !!!!!!!!!!! włącznie z aneksem, bibliografią, stroną tytułową, streszczeniem, tłumaczeniem streszczenia na angielski itd A ja.... prawie że na starcie jestem
Nie martw się. Ja jak się okazało, że jak w ciągu 3 tygodni nie złożę pracy, to muszę zapłacić 850zł napisałam 21 stron w 3 dni. I to nie jakichś bzdur, praca została dobrze oceniona. Da się - trzymam kciuki!

Postaram się swoje zestawienie zaproszeń zrobić w przyszłym tygodniu.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012

Edytowane przez Blacky
Czas edycji: 2012-01-15 o 16:03
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 16:08   #227
marylka80
Zadomowienie

Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

Weekend byl czaderski Zobaczylam sie z cala rodzinka Odwiedzilam ulubione sklepy

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

Troche sie obawialam tej bieli, ale chyba nie jest tak zle, jak myslicie? Moge tak wystapic?
Oczywiscie jest do skrocenia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz-2530.jpg (26,0 KB, 143 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz-2547.jpg (22,7 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz-2548.jpg (25,1 KB, 90 załadowań)

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-15 o 16:18
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 16:16   #228
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
U tego samego sprzedawcy, tu link do zakonczonej aukcji http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...026585858.html

Dzieki To probki poki co, ale zamierzamy je zamowic, dosc juz mam szukania idealnych zaproszen

Rozumiem ze to bylo do mnie ;p??

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 16:23   #229
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

Weekend byl czaderski Zobaczylam sie z cala rodzinka Odwiedzilam ulubione sklepy

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

Troche sie obawialam tej bieli, ale chyba nie jest tak zle, jak myslicie? Moge tak wystapic?
Moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie. Możesz w niej wystąpić o ile dobrze się w niej czujesz a nie ma nic gorszego niż mieć na sobie suknię w której się samej sobie nie podoba
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 16:26   #230
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie. Możesz w niej wystąpić o ile dobrze się w niej czujesz a nie ma nic gorszego niż mieć na sobie suknię w której się samej sobie nie podoba
Czuje sie baaardzo dobrze jest cudna lekka, zwiewna...dokladnie taka jak miala byc i choc bylam zawsze przeciwna bialym sukienkom, jakos mi tutaj nawet to nie przeszkadza
Stary 2012-01-15, 16:48   #231
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Mam moja Sweetheart!!!

Bardzo ładna! Zwiewna i dziewczęca. Jedno co mi się nie podoba, to ten kwiatek środku, ale to Tobie ma się podobać nie mi.

Gratulacje! Też już chciałabym mieć moją suknię w domu - móc ją przymierzać i dotykać.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 17:01   #232
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

Mi tez sie podoba
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 17:10   #233
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

AAA! Wyglądasz pięknie, przeuroczo! Idealna na taki ślub na plaży... Wiesz, ja bym jej nie skracała, niech się lekko ciągnie między nogami, po piasku Od razu mam w głowie zdjęcie Megan Fox :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blog070710_megan3.jpg (32,7 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg megan-fox-2-240.jpg (22,9 KB, 55 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 17:35   #234
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

jak dla mnie jest cudowna dół ślicznie się układa i to że jest za długa daje świetny efekt no ale trzeba skrócić....

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

dziewczyny kolejny ślub gwiazdy w 2012 roku
http://babol.pl/kat,1025465,wid,1416...l?ticaid=6dbeb
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 17:36   #235
melod_y
Zakorzenienie

ladystar
coś dla Ciebie
http://allegro.pl/anna-kara-leander-...032768569.html

Marylko- przepięknie wyglądasz !

Stary 2012-01-15, 17:37   #236
evoonia86
Zakorzenienie

witam nowe PM-ki
Cytat:

Mam moja Sweetheart!!!

pięknie wygladasz
Stary 2012-01-15, 17:44   #237
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
AAA! Wyglądasz pięknie, przeuroczo! Idealna na taki ślub na plaży... Wiesz, ja bym jej nie skracała, niech się lekko ciągnie między nogami, po piasku Od razu mam w głowie zdjęcie Megan Fox :P
O tak... Ale skrocic musze, bo tutaj bylam na obcasie a na plazy bede albo w klapkach, albo zupelnie na boska, wiec na pewno bym w ktoryms momencie przepadla... i moglob sie to zle skonczyc no chyba ze bede ja nosic caly czas w rekach
Stary 2012-01-15, 17:45   #238
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

ślicznie wyglądasz, Twoje zdjęcia mogliby umieścić w katalogu
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 17:51   #239
Wiktusiaczek
Zadomowienie

[ATTACH][/ATTACH]Witam w nowym wątku Wczoraj miałam fotki swojej sukni wrzucić, ale nie miałam czasu w domu neta włączyć, bo się spieszyłam do TŻa - po drodze dopadła mnie śnieżyca, auto obruciło mi na środku największego ronda w mojej miejscowości o 180 stopni i ledwo zdążyłam zjechać na pobocze, bo bym wjechała w gościa, który na środku ronda stanął w poprzek Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni

Marylko: suknia super

A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32 Usunęłam fotki Zostają tylko te na modelce do zestawienia sukien.

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-01-16 o 10:33
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 17:55   #240
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku Wczoraj miałam fotki swojej sukni wrzucić, ale nie miałam czasu w domu neta włączyć, bo się spieszyłam do TŻa - po drodze dopadła mnie śnieżyca, auto obruciło mi na środku największego ronda w mojej miejscowości o 180 stopni i ledwo zdążyłam zjechać na pobocze, bo bym wjechała w gościa, który na środku ronda stanął w poprzek Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni

Marylko: suknia super

A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32
Mmm rewelacja!! Cudownie

I dobrze, że nie doszło do wypadku pogratulować tatusia

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

Wyglądasz bajecznie!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości