|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Rany! Wróciłam w końcu z zakupów!
![]() Udało mi się kupić spodnie w kolorze nude [?] w Housie, na gumce z przeszyciami; szarą ołówkową spódnicę z podwyższonym stanem też w Housie; w Orsay przecenili moją wymarzoną musztardową kurtkę a'la grzybek; pierścionek taki tam ![]() Do tego leki na przeczyszczenie - czekam aż zadziałają! W ogóle pożarłam się z mamą, bo walnęła mi w przymierzalni, że co narzekam skoro tak czy siak jestem GRUBOKOŚCISTA i nigdy nie będę mega chuda. No to walnęłam Jej, że jeszcze zobaczą. W domu miałam taką gadkę.. że jak mi zacznie odwalać to do psychologa, że anoreksja nie jest sposobem na życie.. NO PADŁAM ![]()
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Rany, wizaż nie działał, czułam się jak bez życia
![]()
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo! Myślałam, że tylko ze mnie takie dziecko NEO
![]() Komu tabletki nie zadziałały po 17h? No kto jest tym szczęsliwcem, który zaraz odwozi rodziców na autokar [niech spadają w te góry ![]() ![]()
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Hej Kociaki
![]() Muszę się pochwalić że pomimo obżarstwa od świąt do 9 stycznia dziś na wadze 56-56,5 kg zależy jak się stanie i jak pokaże ![]() ![]() W tym tygodniu mam urodziny więc tak lekko trzymam dietkę , na pewno coś słodkiego wpadnie ale znów( ![]() ![]() Psyhe bluzka ekstra , strasznie mi się podoba, koniecznie pokaż jak się prezentuje na Tobie ![]() ![]() ![]() Loriette a Ty co? gdzie zdjęcia zakupów? pochwal się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-14 o 09:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||
Zakorzenienie
|
Nie, w PTU, tam miałam najniższą stawkę
![]() ![]() W tych PZU, Wartach itp. walneli mi takie ceny,że ![]() Cytat:
![]() Psyche rozumiem Cię,ale głowa do góry! ![]() Ja dokładnie rok temu w swoje urodziny chciałam rzucić szkołę ![]() ![]() Cytat:
![]() Twoja mama chyba nie widziała osoby grubokościstej ![]() Ty też?! ![]() Zadowolona wpadam na kompa, odpalam wizaż a tam jakieś śmieszne napisy ![]() Spałam do 11:00, niech żyje wolne ![]() Wyglądam przez okno-wszystko białe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziękuję bardzo ![]() ![]() Fajnie by było móc w ten sposób zarabiać na życie, a nie pracować w sklepie jak teraz ![]() Na stepie byłam na UWr, niestety ostatnio przez naukę nie mam czasu chodzić tyle na fitness i siłkę ile bym chciała. Kocham sport dlatego staram się znaleźć codziennie na niego czas. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Widzę,że ostatnio zakupy w modzie ![]() ja też wczoraj byłam na zakupach głównie wydałam kasę w Bershce, jak zawsze ![]() ![]() Żabcie moje, która z Was jest z Wrocławia i chciałaby od marca rozpocząć ze mną jogging?? Mam w pobliżu idealne miejsce do biegania ![]() Dobra złociutkie, lecę do pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysprzątałam, kupiłam wszystko na spaghetti i dalej nie wiem czy przyjedzie TŻ. Tak mnie to wkurza: "No, ale po co mam pisać skoro jeśli nie wiem czy będzie auto". No może właśnie po to, żebym miała jakiś ogląd! Ok, mam zdjęcia. SWEET FOCIE w lustrze, bo nie miał mi kto pomóc. Kurtki nie robiłam, bo byłam tak leniwa, że nie chciało mi się schodzić po nią na dół ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-14 o 14:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A spódnica ekstra ja już tyle szukam spódnicy i nie mogę nic znaleść ![]() ![]() ![]() Jest i nowy telefon ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-01-14 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wspominać przy mnie o studiach!
![]()
![]() |
![]() |
#881 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() ehh.. ja nie wiem co się dzieje,że moja dieta i ćwiczenia nie działają! ![]() ![]() dziś na planie turbo jam, mam wolne, a ja mimo to cholernie mam ochote coś porobić ![]() dzisiaj moją dietę trafił szlag. zjadłąm 12 pierogów ruskich ![]() mama wyciągnęła z wody, zapytała, czy chcę i bez zastanowienia krzyknęłam taaaaak. ![]() do tego nosi mnie, bo jutro mają do Nas przyjechać rodzice tża, którzy zaopmnieli o Nas i o Oliwce na 2 tyg. przyleciała 'kochana' siostra tża i rodzice skacza koło niej, jak koło jajka ![]() jak na razie gdzieś sobie pojechała z chłopakiem, a rodzice którzy siedzą w domu i się nudzą - przypomnieli sobie o Nas ![]() jutro mam zamiar powiedzieć teściowej dwa zdania odnośnie jej córki. nie wiem po jaką cholerę ta dziewucha się o mnie pyta..najpierw mi ciśnie, a teraz jest ciekawa jak wyglądam ![]() ![]() Cytat:
![]() wow! superowo!! ![]() Cytat:
![]() ![]() gratki ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=marikamb;31609679]Daj znać czy takie wspomagacze coś dają ja sie zastanawiam nad Therm Line, bo mam na nie kupony do super-pharmy, ktoś testował? Żabcie moje, która z Was jest z Wrocławia i chciałaby od marca rozpocząć ze mną jogging?? Mam w pobliżu idealne miejsce do biegania ![]() Jak dla mnie działa. nie chcę się po tym jeść ![]() ja mieszkam 65km od wrocka, ale niestety nie dobiegnę do Ciebie hehe ![]() ![]() słuchawki na uszy i biegaj sama ![]() Cytat:
![]() leeeeeniu ![]() jaki, jaki? ![]() ![]() Ja padam na pysk. lecę spać dziewczyny, dobranoc ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
hey
![]() Loriette zakupy fajnee ![]() pierwszy dzień egzaminów uważam za udany ![]() Jutro ekonomia i statystyka - trzese portkami ![]() po weekendzie bardziej sie poudzielam a teraz idę lulu, bo rano szkoła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() tż z Oliwką śpią, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić... mam ochotę na 20minut workout, ale tż się na mnie drze,że przeginam z ćwiczeniami ![]() coś ostatnio nie możemy się dogadać, ale już znam przyczynę. tż dołuje się swoją pracą, chcę ją zmienić i zarabiać więcej,żeby móc pozwolić sobie na więcej... coraz częściej zaczynam myśleć nad pójściem do pracy na pół etatu. wygrzebałam mój duuży sweter oversize i pokochalam go na nowo ![]() śniadanie : 2 kanapki z szynką i białym serkiem. ![]() MP - gratki ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-15 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu bym zrobiła sobie dziś wolne żeby mięśnie się zregenerowały ![]() U Loriette na zdjęciach ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymamy kciuki za dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałabyś z kim zostawić Oliwkę gdybyś poszła do pracy? musisz się dobrze nad tym zastanowić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i chetnie sie przylacze, sama sie wstydze ![]() ale jak jestes super laska to odpada ![]() kupilam ta koszule w new yorkerze za 35 zl ![]() A tak poza tym, zycie jest beznadziejne. Dieta przymusowa, caly tydzien mnie mdli, jestem klebkiem nerwow , mam tyle problemow. Dlaczego nie moge miec spokojnego zycia.
![]() |
![]() |
#886 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Wiem,że mogę biegać sama, ale bezpieczniej bym się czuła biegając z kimś, mój tż wybucha śmiechem jak mu mówię,że idziemy pobiegać;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To jak startujemy od marca? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Tak gnacie w tym wątku, że nie jestem w stanie za Wami nadążyć!
![]() Pisalam ostatnio ze dostep do lodowki w czasie choroby powinien być zablokowany. I tak jak podejrzewałam, w weekend po chorobie z dresów przerzuciłam się na jeansy... no i płacz. 2,5kg w plusie. O dziwo, przez ten tydzień jadłam normalnie, zero słodyczy (ale też zero diety) i uciekło. Jest nadzieja, więc zabieram się do walki. Z tej okazji na wyprzedażach kupiłam tylko i wyłączni ciuchy "na górę". Przymierzyłam jedne spodnie i mi się odechciało. Ech...
![]() |
![]() |
#888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja byłam na studniówce i było super ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-15 o 19:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |||
Wtajemniczenie
|
dzisiaj jem chipsy, czekoladowe kulki i piję colę
![]() Cytat:
![]() wczoraj nie ćwiczyłam i dzisiaj też robię przerwę. w tym tyg bede miała zajazd jeśli chodzi o turbo jam ![]() aaaa no tak, tak źle zrozumiałam post ![]() poszłabym do pracy na pół etatu, i miałabym takie zmiany,żeby tż był w domku ![]() a jesli nie to, moja mama jest blisko. Cytat:
![]() Cytat:
Marika - oo! ![]() ![]() Agniesik - masz jakieś zdjecia ze studniówki? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-15 o 19:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, jeszcze nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda gadać xD Cytat:
Cytat:
![]() apropo, ubieracie się kolorowo? ja mam chyba te same spodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no ale przede wszystkim - swietnie, ze dobrze sie bawilas, i ze Ty nie masz takich problemow! KONIECZNIE!
![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-15 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym młynem to różnie bywa, czasem jedyne co można zrobić to śmiać się z ludzi, bo to co potrafią wyczyniać w walce o bluzkę to przechodzi ludzkie wyobrażenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#897 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ile ja się bitw, kłótni, a nawet podbierania sobie ciuchów naoglądałam podczas tej wyprzedaży, masakra! Witać nawet po kobietach, które są zaprawione w boju, wchodzą do sklepu z bojową miną i niby przypadkiem trącają każdą napotkaną kobietę, niczym jakiegoś wroga ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i w orsayu pracowalas, to jak, gdzie lepiej? ja jakos nie lubie orsaya ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Hej brzydale
![]() U mnie jest mega ilość śniegu ![]() Co do orsay'a to ja już drugi rok tam kupuję kurtkę skórzaną, a ta już przeszła samą siebie i jest zaje*ista ![]() ![]() Od dzisiaj dieta! ![]() Aaaaaa, buty mi jeszcze nie przyszły ![]()
![]() |
![]() |
#900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Agniesik, też czekam na zdjęcia ze studniówki! ![]() Miałam masakryczny weekend, wczoraj wylądowałam na pogotowiu. Od czwartku zero apetytu, brzuch mnie cały czas bolał, nie mogłam złapać tchu,a po wejściu po schodach myślałam że zemdleję. No i tak wytrzymałam do wczoraj, dopóki nie zwymiotowałam na parkingu,a następnie przez szpitalne okno. ![]() - pana przykutego kajdankami do łóżka siedzącego z policjantem - innego pana,który powyrywał sobie kroplówki i pokradł igły - gościa,który palił fajkę pod kołdrą ![]() Okazało się,że to nic poważnego,więc mnie nie zostawią na oddziale. Kazali brać leki i jak nie przejdzie to zgłosić się znowu. Jedyny plus: -1.5kg na wadze :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.