Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 09:33   #361
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zamowiliśmy winietki i zawieszki na wódkę. Proste bez udziwnień. Biały papier o fakturze skóra z bordowym akcentem

Dzisiaj powinien przyjść zamówiony wachlarz. Ciekawe, czy spełni swoją funkcję

ja winieti zrobie sama

a my jutro idziemy sie zapisac na kurs tanca dla poczatkujacych

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:43   #362
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Witam się w nowym wątku. Byłam bardzo zapracowana w weekend, dlatego dotarłam tak późno. Zaczynam was nadrabiać przy kawce

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
nie lubię poniedziałków
Ja tez nie. W poniedziałki zawsze pracuję godzinę dłużej, bo mam cotygodniowe zebranie, podsumowanie minionego tygodnia z szefową. Szczerze tego nie znoszę.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:44   #363
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta

Ale miałam dziwny sen. Nie był to jakiś koszmar choć lekko nim załatywał. Był dzień po ślubie lub dwa. A ja nie pamiętałam nic z dnia ślubu. Tylko migawki z podziękowań dla rodziców. A tak poza tym to nic zupełnie. Tak jakby tam mnie nie było. Co jeszcze najśmieszniejsze obrączka mi latała na palcu okazało się że się pomyliliśmy i ja miałam tą TŻ i kminiłam jak to możliwe że udało mi się mu wcisnąć tą moją małą jak wcześniej miałam problem z złożeniem tej jego no i był też wątek wizazowy. Wpadłam do was powiedzieć że jak którąś nie ma kamerzysty to niech się zastanowi bo potem ze stresu zapomina się wszystko
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:45   #364
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

O matko!! Dziewczyny zostawić was na weekend same to nie dość, że nowy wątek to jeszcze tyle do nadrabiania!!
Ja się pochwalę, że w końcu obejrzałam suknie i chyba się zdecydowałam!!!

tenebrosa - moja siostra ma podwójne nazwisko ale na zaproszeniu wpisałam tylko pani i pan xxx

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-01-16 o 09:47
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:49   #365
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze sukienka, ktora mi sie do tej pory najbardziej podobala i ciagle o niej mysle to Leander - jest lekka, zwiewna, w ogole sie jej nie czuje na sobie, ma tylko pare ALE - glowne to ze w bialym kolorze nie bedzie szyta z jedwabiu tylko z czegos sztucznego bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy i teraz mialabym dylemat czy szyc sniezno biala czy decydowac sie ewentualnie na ten smietankowy
Jej plusy to wlasnie brak kola, moje wymarzone serduszko na dekolcie, żadnych zdobień, niesamowita lekkosc i jeszcze jednen - wymyslilismy z TZ ze na sesje plenerowa pojedziemy do Paryza, bo tam sie zaczela nasza milosc, tam sie zareczylismy i wlasnie tam chcielibysmy zrobic sobie sesje i ten odpinany dol bylby idealny do zdjec plenerowych i do biegania po miescie

Co o niej myslicie?
Mierzyłaś ją już? Nie odstaje tak jak na modelce? bo na tym pierwszym zdjęciu modelka wygląda jak w zaawansowanej ciąży

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Nasze opinie o zaproszeniach, próbkach

Ewusia_marchew

E87

(kicia)
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4151

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Mam moja Sweetheart!!!

Troche sie obawialam tej bieli, ale chyba nie jest tak zle, jak myslicie? Moge tak wystapic?
Oczywiscie jest do skrocenia...
ślicznie Ci w niej

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku Wczoraj miałam fotki swojej sukni wrzucić, ale nie miałam czasu w domu neta włączyć, bo się spieszyłam do TŻa - po drodze dopadła mnie śnieżyca, auto obruciło mi na środku największego ronda w mojej miejscowości o 180 stopni i ledwo zdążyłam zjechać na pobocze, bo bym wjechała w gościa, który na środku ronda stanął w poprzek Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni

Marylko: suknia super

A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32
Wiktusiaczku Ty też pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziękuje, że chociaż Ty odpowiedziałaś
Wydaje mi się, że odpowiedź na to pytanie padła już milion razy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

oo mam pytanko co do zamówienia na czarne baleriny suzkasz tej 37 do skutku czy anulujesz?
Tam chyba 40 brakuje, w każdym razie zaraz je anuluje bo nie ma sensu już dłużej czekać
Stary 2012-01-16, 09:59   #366
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
O matko!! Dziewczyny zostawić was na weekend same to nie dość, że nowy wątek to jeszcze tyle do nadrabiania!!
Ja się pochwalę, że w końcu obejrzałam suknie i chyba się zdecydowałam!!!

tenebrosa - moja siostra ma podwójne nazwisko ale na zaproszeniu wpisałam tylko pani i pan xxx
Na jaką się zdecydowałaś suknię?

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:07   #367
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Na jaką się zdecydowałaś suknię?
A więc.. salon nazywa się A.des.so
góra będzie z sukni nr 1, dół z sukni nr 2 (oczywiście chcę jeszcze obejrzeć w innych salonach, ale chyba już nie zmienię zdania)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gora.jpg (50,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS75.jpg (66,6 KB, 51 załadowań)
Stary 2012-01-16, 10:10   #368
paulinak18
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny w nowym wątku
Chciałam Wam pokazać buciki które sobie upatrzyłam
Co Wy na to???
Później jak w pracy będę mieć luźniej to opowiem Wam jaka sytuacja zdarzyła nam się z TŻ-cikiem w sobotę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ah85022 white (2).jpg (21,6 KB, 28 załadowań)
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:24   #369
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień dobry
W poniedziałek zawsze zastanawiam się, czy szybko zleci tydzień, bo żyję od weekendu do weekendu, a że teraz kilka zaliczeń i prac do napisania to powinno przelecieć

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Marylko Wiktusiaczku suknie przepiękne.
Marylko, Ty to w ogóle w swojej, jak taka zwiwna nimfa wyglądasz [COLOR="Silver"]
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

Wiktusiaczek
bosko wyglądasz pięknie wyglądasz cud miód i orzeszki będziesz przepiękną Panną Młodą najlepszy wybór sukni
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku Ty też pięknie wyglądasz
Dziękuję

Po raz chyba 3 robię swoje zestawienie i inspiracje, ale nie mogę skończyć
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:26   #370
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A więc musisz dodać posta tak jakbys nam odpisywała tylko ze w tresci beda Twoje inspiracje a ja je dodam
dziękuję

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
no... aż się boję myśleć. A TŻ to taki majsterkowicz, że on na dupie nie usiedzi, zawsze sobie jakąś robotę znajdzie. No i uwielbia robić coś mu wychodzi i jest potem elementem podziwu...

Teraz mamy sypialniane rewolucje, a potem zaczną się kuchenne
hahah też mam takiego TŻeta

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze sukienka, ktora mi sie do tej pory najbardziej podobala i ciagle o niej mysle to Leander - jest lekka, zwiewna, w ogole sie jej nie czuje na sobie, ma tylko pare ALE - glowne to ze w bialym kolorze nie bedzie szyta z jedwabiu tylko z czegos sztucznego bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy i teraz mialabym dylemat czy szyc sniezno biala czy decydowac sie ewentualnie na ten smietankowy
Jej plusy to wlasnie brak kola, moje wymarzone serduszko na dekolcie, żadnych zdobień, niesamowita lekkosc i jeszcze jednen - wymyslilismy z TZ ze na sesje plenerowa pojedziemy do Paryza, bo tam sie zaczela nasza milosc, tam sie zareczylismy i wlasnie tam chcielibysmy zrobic sobie sesje i ten odpinany dol bylby idealny do zdjec plenerowych i do biegania po miescie

Co o niej myslicie?
Mnie się bardzo podoba Widziałam ją gdzieś na sesji zdjęciowe i reportażu i fajnie się prezentuje. Ja jestem przeciwniczką czystej bieli dla każdej karnacji. W pewnym świetle robi się niebiesko. Uważam, że jeśli cenowo to nie gra roli, to brać jedwab w kolorze śmietankowym. To też jest biel tylko nie razi po oczach

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczynki, musze się troszke pożalić, że naraziłam się mojemu TŻ-towi
jak pamiętacie, w piątek miałam urodziny, a jak przyszłam do domu, to mojego TŻ-ta nie było, bo miał popołudniówki; na stole w wazonie zostawił dla mnie bukiet z 3 czerwonych róż.
Przyszedł po pracy, siadł do kolacji i pyta " nie podobają Ci się kolczyki?", a ja o co chodzi?!
okazuje się, że na główkach kwiatów były ułożone kolczyki i zawieszka do kompletu
Oooo ale pomysłowy Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012
niekoniecznie chronologicznie

+ _Paulinka_ - klik

Na dzień dzisiejszy mamy 48 szczęśliwych posiadaczek sukni
49 - proszę i moją dokleić.

_Paulinka_ - mam suknię z tego samego salonu Twoją też przymierzałam

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
czy któraś z Was decyduje sie na kolorowe buty ślubne ?bo ja właśnie na takie sie zdecydowałam.
Ja Mam intensywnie różowe, prawie fuksja.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to
UWAGA, UWAGA!
Mam do Was pytanie dotyczące zaproszeń i nazwisk:
Załóżmy, że jest małżeństwo i kobieta ma podwójne nazwisko. Jak byście to wypisały?
Zapraszamy Sz.P. Annę Kowalską-Nowak i Andrzeja Nowaka wraz z córką Asią? Czy Sz.P. Annę i Andrzeja Nowaków wraz z córką Asią, pomimo, że wiecie iż kobieta ma podwójne nazwisko?
My wypisaliśmy Annę i Andrzeja Nowaków, a na winietkach napiszemy Anna Kowalska-Nowak.

Jak z dziećmi to : Annę, Andrzeja oraz Joannę Nowaków

Na jednym napisaliśmy Annę i Andrzeja Nowaków wraz z dziećmi - bo mają czwórkę

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

O MAJ GAAAD! włączyłam dziś "Nasz wielki dzień" na wedding.tv, a tam Para Młoda tańczy piewszy taniec - do piosenki Because of you Kelly Clarkson!!!!!!!!!!!!! Fakt, że może to do nich pasuje, bo laska na moje oko tak mniej więcej w 5 miesiącu, ale mimo wszystko.... masakra... Ludzie chyba kompletnie muszą nie znać angielskiego, ale w takim razie nie powinni brać angielskiej piosenki, skoro nie wiedzą, o czym tam się śpiewa!
hahaha standard :/ Jak mnie to drażni. Naprawdę nie trzeba znać języka, wystarczy odpalić google i poszukać tłumaczenia. Co więcej, ludzie nawet chyba po polsku nie rozumieją, bo jak słyszę "już mi niosą suknię z welonem bla bla wyszłam za ciebie, a kocham innego" to mi się słabo robi.
Nasz DJ dostnie zakaz puszczania piosenek o nieszczęśliwej miłości, zdradach itp. Z angielskimi pewnie będzie trudniej, w to do czego goście będą tańczyć nie będę ingerować, ale na pierwszy taniec, to naprawdę trzeba przemyśleć!!!

Wybrałam "Lucky" Jason Mraz - "mam szczęście, że kocham swojego najlepszego przyjaciela"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10372_t3.jpg (23,3 KB, 514 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10372__t2.jpg (23,6 KB, 289 załadowań)

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-01-16 o 10:27
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:28   #371
maly_czlowieczek
Zadomowienie

ale ten czas leci....tu już kolejny wątek, a ja już mam mniej niż pół roku do ślubu

gratuluję Wam upływających dni do ślubu oraz kolejnych ślubnych zakupów i załatwionych spraw

Witam również nowe PMki na wątku jest nas już spora grupa, szkoda, że nie mogę się udzielać tak często, jak bym chciała i zawsze być na bieżąco, no niestety obowiązków mam zbyt wiele.

U mnie ze ślubnych spraw niewiele się teraz dzieje, choć oczywiście bardzo przeżywałam moją półrocznicę przedślubną teraz chyba co tydzień któraś z nas będzie obchodzić pół roku do ślubu

aaa, nie pisałam Wam jeszcze, że zaczęliśmy nasz 9 tygodniowy kurs przedmałżeński, na razie jesteśmy po pierwszym spotkaniu i jestem bardzo zadowolona jest dużo par, miła atmosfera, prowadzi spotkania małżeństwo z 36-letnim stażem, które stworzyło program tego kursu jakieś 20 lat temu oraz małżeństwo od 10 lat, które taki kurs ukończyło a do tego przesympatyczny i mądry ksiądz z duszpasterstwa akademickiego. Mamy róże ćwiczenia i zadania i musimy rozmawiać między sobą. Na przykład ostatnio musieliśmy omawiać swoje wady i zalety na podstawie takiej tabelki, gdzie każdy zaznaczał swoje i partnera cechy a potem porównywaliśmy jak siebie widzimy, w domu musimy przedyskutować które z tych cech będą w małżeństwie pomagać, które przeszkadzać i jak możemy sobie z tym radzić

a poza tym ruszamy powoli z remontem mieszkania

ech, nie uda mi się Was chyba nigdy nadrobić,ale mam nadzieję w lutym do Was częściej zerkać bo będzie przerwa w studiowaniu

Miłego tygodnia Dziewczyny
Stary 2012-01-16, 10:30   #372
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy któraś z Was jest może z Oświęcimia lub bierze tam ślub lub ma tam wesele?

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:34   #373
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam w nowym watku!!!

Jestem! Wrocilam!

Cala i zdrowa

Weekend byl czaderski Zobaczylam sie z cala rodzinka Odwiedzilam ulubione sklepy

No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!

Troche sie obawialam tej bieli, ale chyba nie jest tak zle, jak myslicie? Moge tak wystapic?
Oczywiscie jest do skrocenia...
Slicznie w niej wygladasz... pasuje mi do Ciebie w 1000000%
Cytat:
Rozumiem ze to bylo do mnie ;p??
Tak Hehe
Cytat:
Witam w nowym wątku Wczoraj miałam fotki swojej sukni wrzucić, ale nie miałam czasu w domu neta włączyć, bo się spieszyłam do TŻa - po drodze dopadła mnie śnieżyca, auto obruciło mi na środku największego ronda w mojej miejscowości o 180 stopni i ledwo zdążyłam zjechać na pobocze, bo bym wjechała w gościa, który na środku ronda stanął w poprzek Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni

Marylko: suknia super

A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32
gratuluje zakupu, super wygladasz, a jak bedzie w Twoim rozmiarze to juz w ogole bedzie extra

Dziewczyny chora jestem Siedze w pracy i sie mecze po robocie jade chyba do lekarza bo juz w plucach mnie pobolewa
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:34   #374
Anulka_p
Zakorzenienie

Angry Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Tam gdzie ja bywałam zwykle była cisza w tle i stukanie sztućców o talerz Nigdy się nie spotkałam z inwencją zespołu w to, żeby puścić coś w trakcie przerw..
także sami chcemy sobie stworzyć taką listę tylko kurcze ciężko się wbić w jeden format i jedną głośność muzyczną...
WIem że ktoś chyba robił tutaj taką liste i ciekawa jestem jakiej wielkosci byly te pliki..
My mamy DJ' a i u nas w przerwach poleci muzyka, spokojna i bardzo cichutko żeby można było spokojnie porozmawiać i pojeść

Cytat:
No i najwazniejsze!!!

Mam moja Sweetheart!!!
Piękna Uroczo w niej wyglądasz.

Cytat:
A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej
Ależ jestem zgrabna. Co ja bym dała za taką figurę...Ach...

Cytat:
Napisane przez Baasia88 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny, czy można się dołączyć? Od jakiegoś czasu już podczytuję ten watek, teraz postanowiłam się odezwać

Od razu mam małą prośbę o pomoc. Powiedzcie o ile wczesniej wybieracie sukienkę no i z kim? Ja jeszcze nie byłam nigdzie mierzyć, ale mam koncepcję. Moja mama chciałaby jechać ze mną, przyszła teściowa też coś tam pobąkiwała no i nie wiem co robić. Jechać z nimi czy może sama?
Witaj

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ślicznie

a u mnie śnieg daaalej sypie padam na pyszczek tam żeśmy sobie z TŻcikiem poszaleli w czasie odpoczynku z nudów stworzyliśmy na śniegu napisik przy okazji tak wyglądałam po tym jak mój TŻcik rzucił śnieżką w drzewko pod którym się ukryłam ah kocham moją włochatą czapkę
U mnie też tak super biało. Nie mogłam się już doczekać tej zimy i wreszcie jest. Szkoda, że wydatki ślubne są tak ogromne, bo gdyby nie to, to już byłam na urlopie jeżdżąc na nartach.

Cytat:
góra będzie z sukni nr 1, dół z sukni nr 2 (oczywiście chcę jeszcze obejrzeć w innych salonach, ale chyba już nie zmienię zdania)
Powiedz coś jeszcze o tym salonie. Tam widziałaś te suknie, czy ten salon z jakiegoś projektu je dla ciebie szyje? U mnie wynikły problemy z szyciem i chcę iść do salonu ze swoim zdjęciem żeby salon dla mnie uszył suknię, której nie ma u siebie. Nie wiem czy to możliwe.

A chciałam się jeszcze pochwalić. Mój TŻ na początku lutego odchodzi urodziny (już rozpacza, że skończy 28 lat i coraz bliżej do 30) i kupiłam dla niego zegarek. TŻ lubi bardzo nowoczesne elegancie gadżety i biżuterię, więc waśnie na taki postawiłam. Oto i on:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b83676ee9859c57a.jpg (35,4 KB, 23 załadowań)
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 10:55   #376
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
:
gratuluje zakupu, super wygladasz, a jak bedzie w Twoim rozmiarze to juz w ogole bedzie extra
Dziękuję Zdrowiej

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
M
Ależ jestem zgrabna. Co ja bym dała za taką figurę...Ach...
Miło mi bardzo

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-01-16 o 10:57
Stary 2012-01-16, 10:58   #377
bluesky89
Zakorzenienie

Witam się poniedziałkowo
Wczoraj wylądowałam w pracy na 3 godziny, a miałam mieć dzień wolny.. No ale.
Za to dziś mam wolne
Marylko, Witusiaczku, wyglądacie cudnie Gratuluje wyboru sukni!!
Tenebrosa, ja bym na zaproszeniu napisała jedno nazwisko. A na winetce podwójne
Anulka, świetny zegarek dla TŻ!
Ewuszka, uwielbiam 'Lucky' Jansona Mraza
Stary 2012-01-16, 11:00   #378
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Odważna jesteś Ja bym się bała tak łączyć, wolę widzieć jak sukienka wygląda zarówno góra jak i dół ciekawe Mi styl empire nie pasuje niestety, bo też o nim myślałam.

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:06   #379
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądasz zjawiskowo
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczynki, musze się troszke pożalić, że naraziłam się mojemu TŻ-towi
jak pamiętacie, w piątek miałam urodziny, a jak przyszłam do domu, to mojego TŻ-ta nie było, bo miał popołudniówki; na stole w wazonie zostawił dla mnie bukiet z 3 czerwonych róż.
Przyszedł po pracy, siadł do kolacji i pyta " nie podobają Ci się kolczyki?", a ja o co chodzi?!
okazuje się, że na główkach kwiatów były ułożone kolczyki i zawieszka do kompletu
no nie nie zauważyłaś?? ja tam zawsze wylukam to co się świeci
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo proszę o kciuki na jutro mam zaliczenie z anatomii

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
witam na tym wątku jestem pierwszy raz i mam nadzieje że pomożecie jestem czerwcową PM -23;*
witaj
Cytat:
Dziewczyny zaproszenia i inspiracje dodane

A tak w ogóle to dziś mamy 8 m-cy do ślubu

aaaaa masakra jak to leci

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a my wczoraj cały dzień spędziliśmy na wiązaniu sznurka na zaproszeniach i wkładania do kopert cały pokój mam zawalony zaproszeniami musimy jak najszybciej rozdawać te zaproszenia bo ocipieje w tym piedolniku
wiem jak to wygląda u mnie było tak samo ;p
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny w nowym wątku
Chciałam Wam pokazać buciki które sobie upatrzyłam
Co Wy na to???
Później jak w pracy będę mieć luźniej to opowiem Wam jaka sytuacja zdarzyła nam się z TŻ-cikiem w sobotę.
paulinko ja mam takie same kupiłam je miesiąc temu i są już w mnie w domku także ja jestem za
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 11:08   #380
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
My mamy DJ' a i u nas w przerwach poleci muzyka, spokojna i bardzo cichutko żeby można było spokojnie porozmawiać i pojeść

A chciałam się jeszcze pochwalić. Mój TŻ na początku lutego odchodzi urodziny (już rozpacza, że skończy 28 lat i coraz bliżej do 30) i kupiłam dla niego zegarek. TŻ lubi bardzo nowoczesne elegancie gadżety i biżuterię, więc waśnie na taki postawiłam. Oto i on:
Zegarek dla TŻa bardzo fajny. Podoba mi się taki styl

A co do muzyczki, to też z naszym DJem ustalimy kawałki do kotleta Tak, żeby się jakaś muzyczka sączyła, a nie było słychać takiego uporczywego skrobania widelców o talerze
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:14   #381
jagodzia133
Zakorzenienie

Oto zdjęcia mojej sukni do zestawienia sukien PM2012 bo w poprzednim wątku gdzieś zginęły między wiadomościami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (31,3 KB, 592 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (43,4 KB, 421 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-16, 11:20   #382
Karolina_83
Raczkowanie

jagodzia133 - może orientujesz się na ile przed należy złożyć zamówienie na tort w Ninie?
Nie mogę znaleźć nigdzie Twojego przelicznika szampanowego - możesz mi przypomnieć?

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2012-01-16 o 11:22
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:20   #383
paulinak18
Raczkowanie

Tak jak obiecałam piszę jaka nieprzyjemna sytuacja spotkała nas w sobotę.

Wyobraźcie sobie że w sobotę byliśmy zaproszeni do mojej koleżanki ze studiów na wesele w górach. Wybraliśmy się więc z moim TŻ już o 10 żeby mieć 3 godzinki zapasu na drogę. I tak jak pewnie słyszałyście była fatalna pogoda, w korku utknęliśmy już przed Nowym Targiem i wiedzieliśmy że nie zdążymy na ślub, ale gdy tylko zjechaliśmy z Zakopianki było tylko gorzej! biało na drogach, ślizgawica, ujechaliśmy jakieś 7-10 km i ściągnęło nas do rowu, na szczęście udało się nam wydostać (za pomocą jakiegoś miłego Pana z łopatą). Wtedy już wiedzieliśmy że nie uda nam się dojechać. Zawróciliśmy i z wielkim trudem dojechaliśmy z powrotem do zakopianki. Po drodze 2 auta w rowie, pod górki co drugie auto trzeba było pchać, żadnej odśnieżarki, ludzie z łopatami i traktorami próbowali pomóc.
Gdy rozmawiałam z kolegą- drużbą mówił że do kościoła dojechało 12 samochodów (wesele było na 300 osób), PM się spóźnili do kościoła bo musieli załatwić terenówkę aby dojechać. W drodze do kościoła zderzyły się 2 auta gości weselnych. Na szczęście ślub się odbył. Przyjechało tylko połowę zaproszonych gości (w większości tych miejscowych).

Gdy wracaliśmy z TŻ-em to cieszyliśmy się tylko z tego że nie zdecydowaliśmy się na ślub w zimie.

A tak poza tym czy mogłabym prosić o dopisanie mnie do kalendarza na 1 września???
Stary 2012-01-16, 11:20   #384
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Marylko, Witusiaczku, wyglądacie cudnie Gratuluje wyboru sukni!!

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
wyglądasz zjawiskowo
Stary 2012-01-16, 11:22   #385
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Zdrowiej
Dzieki... juz sie umowilam do lekarza, oby mi tylko nie kazal isc na L4
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:22   #386
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
paulinko ja mam takie same kupiłam je miesiąc temu i są już w mnie w domku także ja jestem za
A czy możesz mi powiedzieć czy są wygodne??? bo właśnie się tak zastanawiam bardzo poważnie nad nimi
Stary 2012-01-16, 11:28   #387
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak obiecałam piszę jaka nieprzyjemna sytuacja spotkała nas w sobotę.

Wyobraźcie sobie że w sobotę byliśmy zaproszeni do mojej koleżanki ze studiów na wesele w górach. Wybraliśmy się więc z moim TŻ już o 10 żeby mieć 3 godzinki zapasu na drogę. I tak jak pewnie słyszałyście była fatalna pogoda, w korku utknęliśmy już przed Nowym Targiem i wiedzieliśmy że nie zdążymy na ślub, ale gdy tylko zjechaliśmy z Zakopianki było tylko gorzej! biało na drogach, ślizgawica, ujechaliśmy jakieś 7-10 km i ściągnęło nas do rowu, na szczęście udało się nam wydostać (za pomocą jakiegoś miłego Pana z łopatą). Wtedy już wiedzieliśmy że nie uda nam się dojechać. Zawróciliśmy i z wielkim trudem dojechaliśmy z powrotem do zakopianki. Po drodze 2 auta w rowie, pod górki co drugie auto trzeba było pchać, żadnej odśnieżarki, ludzie z łopatami i traktorami próbowali pomóc.
Gdy rozmawiałam z kolegą- drużbą mówił że do kościoła dojechało 12 samochodów (wesele było na 300 osób), PM się spóźnili do kościoła bo musieli załatwić terenówkę aby dojechać. W drodze do kościoła zderzyły się 2 auta gości weselnych. Na szczęście ślub się odbył. Przyjechało tylko połowę zaproszonych gości (w większości tych miejscowych).

Gdy wracaliśmy z TŻ-em to cieszyliśmy się tylko z tego że nie zdecydowaliśmy się na ślub w zimie.

A tak poza tym czy mogłabym prosić o dopisanie mnie do kalendarza na 1 września???
O masakra!! Dlatego ja nigdy nie zdecydowałabym się na ślub w zimie. I na prawdę podziwiam te dziewczyny, które się na to zdecydowały.
Stary 2012-01-16, 11:29   #388
Karolina_83
Raczkowanie

Marylko80 - nie skracaj sukni. Już Ci kiedyś pisałam, że Ty masz dla mnie taką urodę jak z filmu Rozważna i romantyczna i taka powłóczysta, lekko ciągnąca się po piasku suknia będzie idealna. Będziesz miała rozpuszczone włosy?

Wiktusiaczek - nie wiem jak to zrobisz ale uważam, że koniecznie musisz mieć fryzurę która nie będzie zasłaniała Twojej szyi i ramion.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:30   #389
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
jagodzia133 - może orientujesz się na ile przed należy złożyć zamówienie na tort w Ninie?
Nie mogę znaleźć nigdzie Twojego przelicznika szampanowego - możesz mi przypomnieć?
wiesz co zapytam się mamy i jak ze stelażem czy też trzeba zamawiać i Ci napiszę
na osobę 100ml szampana ja miała 1,5l butelki szampana więc na butelkę wchodzi mi 15 osób.
Cytat:
A czy możesz mi powiedzieć czy są wygodne??? bo właśnie się tak zastanawiam bardzo poważnie nad nimi
tak są wygodne tylko z tyłu mogą mnie obcierać ale to zależy od stopy dlatego wezmę jakąś wkładkę żelową pod piętę lub pod palce nie znam się na tym więc muszę to z kimś skonsultować.
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-16, 11:32   #390
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości