| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-16, 09:33 | #361 | |||||||||||||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat: 
 ja winieti zrobie sama  a my jutro idziemy sie zapisac na kurs tanca dla poczatkujacych    
				__________________ Mia i Tosia <3 | |||||||||||||||||||||
|     | ||||||||||||||||||||||
|  2012-01-16, 09:43 | #362 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Dzień dobry   Witam się w nowym wątku. Byłam bardzo zapracowana w weekend, dlatego dotarłam tak późno. Zaczynam was nadrabiać przy kawce  Ja tez nie. W poniedziałki zawsze pracuję godzinę dłużej, bo mam cotygodniowe zebranie, podsumowanie minionego tygodnia z szefową. Szczerze tego nie znoszę. | 
|     | 
|  2012-01-16, 09:44 | #363 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

Cześć dziewczęta Ale miałam dziwny sen. Nie był to jakiś koszmar choć lekko nim załatywał. Był dzień po ślubie lub dwa. A ja nie pamiętałam nic z dnia ślubu. Tylko migawki z podziękowań dla rodziców. A tak poza tym to nic zupełnie. Tak jakby tam mnie nie było. Co jeszcze najśmieszniejsze obrączka mi latała na palcu okazało się że się pomyliliśmy i ja miałam tą TŻ  i kminiłam jak to możliwe że udało mi się mu wcisnąć tą moją małą jak wcześniej miałam problem z złożeniem tej jego  no i był też wątek wizazowy. Wpadłam do was powiedzieć że jak którąś nie ma kamerzysty to niech się zastanowi bo potem ze stresu zapomina się wszystko   
				__________________ 14.07.2012  II kreseczki 23.11.2013  Bartuś 11.08.2014  godz.15:10 3810 g 55 cm  | 
|     | 
|  2012-01-16, 09:45 | #364 | 
| Zadomowienie | 

O matko!! Dziewczyny zostawić was na weekend same to nie dość, że nowy wątek to jeszcze tyle do nadrabiania!!  Ja się pochwalę, że w końcu obejrzałam suknie i chyba się zdecydowałam!!! tenebrosa - moja siostra ma podwójne nazwisko ale na zaproszeniu wpisałam tylko pani i pan xxx 
				__________________ Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2012-01-16 o 09:47 | 
|     | 
|  2012-01-16, 09:49 | #365 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: TG 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: Cytat: 
  Cytat: 
  Wydaje mi się, że odpowiedź na to pytanie padła już milion razy  Tam chyba 40 brakuje, w każdym razie zaraz je anuluje bo nie ma sensu już dłużej czekać 
				__________________ co się dzieje z Twoim zamówieniem?- sprawdź!- KLIK | ||||
|     | 
|  2012-01-16, 09:59 | #366 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 

__________________ www.gabrysiowo.pl zapraszam  Ćwiczę!! 1.12.2012 15.10.2008  12.12.2010 Zaręczyny  07.07.2012 Ślub | |
|     | 
|  2012-01-16, 10:07 | #367 | 
| Zadomowienie | 

A więc.. salon nazywa się A.des.so góra będzie z sukni nr 1, dół z sukni nr 2 (oczywiście chcę jeszcze obejrzeć w innych salonach, ale chyba już nie zmienię zdania) 
				__________________ Kruszynek | 
|     | 
|  2012-01-16, 10:10 | #368 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Witam Was dziewczyny w nowym wątku  Chciałam Wam pokazać buciki które sobie upatrzyłam  Co Wy na to??? Później jak w pracy będę mieć luźniej to opowiem Wam jaka sytuacja zdarzyła nam się z TŻ-cikiem w sobotę. | 
|     | 
|  2012-01-16, 10:24 | #369 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dzień dobry   W poniedziałek zawsze zastanawiam się, czy szybko zleci tydzień, bo żyję od weekendu do weekendu, a że teraz kilka zaliczeń i prac do napisania to powinno przelecieć  Cytat: 
  Cytat: 
  Dziękuję  Po raz chyba 3 robię swoje zestawienie i inspiracje, ale nie mogę skończyć   | ||
|     | 
|  2012-01-16, 10:26 | #370 | ||||||||||||||||||||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Widziałam ją gdzieś na sesji zdjęciowe i reportażu i fajnie się prezentuje. Ja jestem przeciwniczką czystej bieli dla każdej karnacji. W pewnym świetle robi się niebiesko. Uważam,  że jeśli cenowo to nie gra roli, to brać jedwab w kolorze śmietankowym. To też jest biel tylko nie razi po oczach  Cytat: 
  Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin    Cytat: 
 _Paulinka_ - mam suknię z tego samego salonu  Twoją też przymierzałam  Cytat: 
  Mam intensywnie różowe, prawie fuksja. Cytat: 
 Jak z dziećmi to : Annę, Andrzeja oraz Joannę Nowaków Na jednym napisaliśmy Annę i Andrzeja Nowaków wraz z dziećmi - bo mają czwórkę Cytat: 
 Nasz DJ dostnie zakaz puszczania piosenek o nieszczęśliwej miłości, zdradach itp. Z angielskimi pewnie będzie trudniej, w to do czego goście będą tańczyć nie będę ingerować, ale na pierwszy taniec, to naprawdę trzeba przemyśleć!!!  Wybrałam "Lucky" Jason Mraz - "mam szczęście, że kocham swojego najlepszego przyjaciela"   
				__________________ Żona!  "Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,  jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"  - George Elliot Edytowane przez ewuszkaaa Czas edycji: 2012-01-16 o 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||
|     | |||||||||||||||||||||||||||||
|  2012-01-16, 10:28 | #371 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Ruda Śląska 
				 | 

ale ten czas leci....tu już kolejny wątek, a ja już mam mniej niż pół roku do ślubu   gratuluję Wam upływających dni do ślubu oraz kolejnych ślubnych zakupów i załatwionych spraw   Witam również nowe PMki na wątku  jest nas już spora grupa, szkoda, że nie mogę się udzielać tak często, jak bym chciała i zawsze być na bieżąco, no niestety obowiązków mam zbyt wiele. U mnie ze ślubnych spraw niewiele się teraz dzieje, choć oczywiście bardzo przeżywałam moją półrocznicę przedślubną  teraz chyba co tydzień któraś z nas będzie obchodzić pół roku do ślubu  aaa, nie pisałam Wam jeszcze, że zaczęliśmy nasz 9 tygodniowy kurs przedmałżeński, na razie jesteśmy po pierwszym spotkaniu i jestem bardzo zadowolona  jest dużo par, miła atmosfera, prowadzi spotkania małżeństwo z 36-letnim stażem, które stworzyło program tego kursu jakieś 20 lat temu oraz małżeństwo od 10 lat, które taki kurs ukończyło a do tego przesympatyczny i mądry ksiądz z duszpasterstwa akademickiego. Mamy róże ćwiczenia i zadania i musimy rozmawiać między sobą. Na przykład ostatnio musieliśmy omawiać swoje wady i zalety na podstawie takiej tabelki, gdzie każdy zaznaczał swoje i partnera cechy a potem porównywaliśmy jak siebie widzimy, w domu musimy przedyskutować które z tych cech będą w małżeństwie pomagać, które przeszkadzać i jak możemy sobie z tym radzić  a poza tym ruszamy powoli z remontem mieszkania   ech, nie uda mi się Was chyba nigdy nadrobić,ale mam nadzieję w lutym do Was częściej zerkać bo będzie przerwa w studiowaniu  Miłego tygodnia Dziewczyny   
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-01-16, 10:30 | #372 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Dziewczyny, a czy któraś z Was jest może z Oświęcimia lub bierze tam ślub lub ma tam wesele?    
				__________________ Żona!  "Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,  jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"  - George Elliot | 
|     | 
|  2012-01-16, 10:34 | #373 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cytat: 
  Slicznie w niej wygladasz... pasuje mi do Ciebie w 1000000%   Tak  Hehe Cytat: 
  gratuluje zakupu, super wygladasz, a jak bedzie w Twoim rozmiarze to juz w ogole bedzie extra  Dziewczyny chora jestem  Siedze w pracy i sie mecze  po robocie jade chyba do lekarza bo juz w plucach mnie pobolewa   | ||
|     | 
|  2012-01-16, 10:34 | #374 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 |  Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII Cytat: 
  Piękna  Uroczo w niej wyglądasz. Ależ jestem zgrabna. Co ja bym dała za taką figurę...Ach... Cytat: 
  Witaj  Cytat: 
 Cytat: 
 A chciałam się jeszcze pochwalić. Mój TŻ na początku lutego odchodzi urodziny (już rozpacza, że skończy 28 lat i coraz bliżej do 30) i kupiłam dla niego zegarek. TŻ lubi bardzo nowoczesne elegancie gadżety i biżuterię, więc waśnie na taki postawiłam. Oto i on: | ||||
|     | 
|  2012-01-16, 10:52 | #375 | 
| Zadomowienie | 

Anulka_p - ten salon w którym byłam był niewielki w Bytomiu, ale okazało się, że ma różne oddziały. Przymierzyłam dwie suknie i tak się śmiałam, że góra z jednej mi się podoba a dół z drugiej, a babka mi mówi, że oni mi uszyją co sobie zażyczę. Że mogę nawet przynieść zdjęcie sukni, której nie mają i też uszyją. Koszt to 2100 zł.  
				__________________ Kruszynek | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-16, 10:55 | #376 | |
				 | 

Cytat: 
  Zdrowiej  Miło mi bardzo   Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-01-16 o 10:57 | |
|     | 
|  2012-01-16, 10:58 | #377 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Witam się poniedziałkowo   Wczoraj wylądowałam w pracy na 3 godziny, a miałam mieć dzień wolny.. No ale. Za to dziś mam wolne  Marylko, Witusiaczku, wyglądacie cudnie  Gratuluje wyboru sukni!!  Tenebrosa, ja bym na zaproszeniu napisała jedno nazwisko. A na winetce podwójne  Anulka, świetny zegarek dla TŻ! Ewuszka, uwielbiam 'Lucky' Jansona Mraza   | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:00 | #378 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Ja bym się bała tak łączyć, wolę widzieć jak sukienka wygląda  zarówno góra jak i dół ciekawe  Mi styl empire nie pasuje niestety, bo też o nim myślałam. 
				__________________ www.gabrysiowo.pl zapraszam  Ćwiczę!! 1.12.2012 15.10.2008  12.12.2010 Zaręczyny  07.07.2012 Ślub | |
|     | 
|  2012-01-16, 11:06 | #379 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
  wyglądasz zjawiskowo  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  kupiłam je miesiąc temu i są już w mnie w domku  także ja jestem za   
				__________________ | ||||||
|     | 
|  2012-01-16, 11:08 | #380 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A co do muzyczki, to też z naszym DJem ustalimy kawałki do kotleta  Tak, żeby się jakaś muzyczka sączyła, a nie było słychać takiego uporczywego skrobania widelców o talerze   | |
|     | 
|  2012-01-16, 11:14 | #381 | 
				 | 

Oto zdjęcia mojej sukni do zestawienia sukien PM2012 bo w poprzednim wątku gdzieś zginęły między wiadomościami    
				__________________ | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:20 | #382 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

jagodzia133 - może orientujesz się na ile przed należy złożyć zamówienie na tort w Ninie? Nie mogę znaleźć nigdzie Twojego przelicznika szampanowego - możesz mi przypomnieć? Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:22 | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:20 | #383 | 
				 | 

Tak jak obiecałam piszę jaka nieprzyjemna sytuacja spotkała nas w sobotę. Wyobraźcie sobie że w sobotę byliśmy zaproszeni do mojej koleżanki ze studiów na wesele w górach. Wybraliśmy się więc z moim TŻ już o 10 żeby mieć 3 godzinki zapasu na drogę. I tak jak pewnie słyszałyście była fatalna pogoda, w korku utknęliśmy już przed Nowym Targiem i wiedzieliśmy że nie zdążymy na ślub, ale gdy tylko zjechaliśmy z Zakopianki było tylko gorzej! biało na drogach, ślizgawica, ujechaliśmy jakieś 7-10 km i ściągnęło nas do rowu, na szczęście udało się nam wydostać (za pomocą jakiegoś miłego Pana z łopatą). Wtedy już wiedzieliśmy że nie uda nam się dojechać. Zawróciliśmy i z wielkim trudem dojechaliśmy z powrotem do zakopianki. Po drodze 2 auta w rowie, pod górki co drugie auto trzeba było pchać, żadnej odśnieżarki, ludzie z łopatami i traktorami próbowali pomóc.  Gdy rozmawiałam z kolegą- drużbą mówił że do kościoła dojechało 12 samochodów (wesele było na 300 osób), PM się spóźnili do kościoła bo musieli załatwić terenówkę aby dojechać. W drodze do kościoła zderzyły się 2 auta gości weselnych. Na szczęście ślub się odbył. Przyjechało tylko połowę zaproszonych gości (w większości tych miejscowych). Gdy wracaliśmy z TŻ-em to cieszyliśmy się tylko z tego że nie zdecydowaliśmy się na ślub w zimie.  A tak poza tym czy mogłabym prosić o dopisanie mnie do kalendarza na 1 września???   | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:20 | #384 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-01-16, 11:22 | #385 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Dzieki... juz sie umowilam do lekarza, oby mi tylko nie kazal isc na L4    | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:22 | #386 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-01-16, 11:28 | #387 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2012-01-16, 11:29 | #388 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Marylko80 - nie skracaj sukni. Już Ci  kiedyś pisałam, że Ty masz dla mnie taką urodę jak z filmu Rozważna i  romantyczna i taka powłóczysta, lekko ciągnąca się po piasku suknia  będzie idealna. Będziesz miała rozpuszczone włosy? Wiktusiaczek - nie wiem jak to zrobisz ale uważam, że koniecznie musisz mieć fryzurę która nie będzie zasłaniała Twojej szyi i ramion. | 
|     | 
|  2012-01-16, 11:30 | #389 | |
				 | 

Cytat: 
  na osobę 100ml szampana ja miała 1,5l butelki szampana więc na butelkę wchodzi mi 15 osób. tak są wygodne tylko z tyłu mogą mnie obcierać ale to zależy od stopy dlatego wezmę jakąś wkładkę żelową pod piętę lub pod palce nie znam się na tym więc muszę to z kimś skonsultować. 
				__________________ | |
|     | 
|  2012-01-16, 11:32 | #390 | 
| Zakorzenienie | 

Hej!

__________________  Joasia 25.03.18   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy
 bo jedwab nigdy nie jest sniezno bialy  
   Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni
 Zadzwoniłam po tatusia i przyszedł po mnie na nogach z domu, odstawił moje auto na parking pod blok i zawiózł swoim do TŻa. Bez rodziców to ja zginę i cieszę się, że są tak cudowni

[COLOR="Silver"]
[COLOR="Silver"]
 o co chodzi?!
 o co chodzi?! Fakt, że może to do nich pasuje, bo laska na moje oko tak mniej więcej w 5 miesiącu, ale mimo wszystko.... masakra... Ludzie chyba kompletnie muszą nie znać angielskiego, ale w takim razie nie powinni brać angielskiej piosenki, skoro nie wiedzą, o czym tam się śpiewa!
 Fakt, że może to do nich pasuje, bo laska na moje oko tak mniej więcej w 5 miesiącu, ale mimo wszystko.... masakra... Ludzie chyba kompletnie muszą nie znać angielskiego, ale w takim razie nie powinni brać angielskiej piosenki, skoro nie wiedzą, o czym tam się śpiewa!

18.08.2010 - zaręczyny
18.08.2010 - zaręczyny

Kubuś 23.12.15- 19tc
Kubuś 23.12.15- 19tc