|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już?? jak to??!! ale zleciało.. gratulacje! Cytat:
daj znać co tam wyszło ![]() hej ale tu dziś cisza. Wstawać!!! ![]() ja już po szkole. Wczoraj miałam do 21, ale dzisiaj za to tylko zaliczenie na 8 więc mam z głowy skończyłam już semestr, jeszcze tylko 1 egzamin został, no chyba, że dzisiejszego nie zaliczyłam (a jest taka opcja ) to wtedy 2. Ale to też nie tak dużo a ten zeszłotygodniowy zaliczyłam na 4,5
|
|||||
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to taka zgrabna jesteś, że o linię dbać nie musisz
Dal spokojnej podróży Monni gratulacje ja dopiero zaczynam sesję. Jutro jadę zaliczyć ćwiczenia z niemca, a w sobotę to mam egzamin z niego z 5 semestrów nic jeszcze nie umiem... ![]() Aniqa szarlotka
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna kreska.
Z jednej strony dobrze, bo chce spokojnie się do ślubu przygotowywać, ale z drugiej ![]() U mnie nieregularny @ to norma, ale nigdy aż tak mi się nie spóźniał, więc dlatego robię dopiero teraz. Ale fałszywy alarm. Monni, super, że tak mało Ci już w sesji zostało! 3mam mocno ![]() Karo, za Twoją sesję też trzymam ![]() Ja dziś zrobię kopiec kreta
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-01-15 o 12:16 |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszym rozwiązaniem jest pociągnięcie prądu od np. sąsiada, tylko to już z nim prywatnie musisz się dogadać i założenie licznika po budowie: dużo zaoszczędzicie na prądzie info z pierwszej ręki: mąż pracuje w firmie instalatorstwa elektrycznego także musi się w tych rzeczach orientować
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-01-15 o 12:45 |
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przez weekend miałam zjazdy, więc spędziłam go na uczelni (dobrze, że chociaż pół niedzieli mam wolne ). Dziś już miałam zaliczenia. z pierwszego testu dostałam 5 Poza tym dowiedziałam się, że na połowę lutego...... mam mieć napisaną CAŁĄ pracę mgr !!!!!!!!!!! włącznie z aneksem, bibliografią, stroną tytułową, streszczeniem, tłumaczeniem streszczenia na angielski itd ![]() Ze spraw ślubnych - za 2 tyg wybieram się na polowanie na salony Będę wtedy miała ferie więc spokojnie sobie pochodzę, pooglądam i pomierzę.Dziś po 7 dniowej przerwie w końcu będę się widziała z TŻcikiem ![]() Zabieram się za czytanie wątku Chciałam na spokojnie sobie tu z Wami popisać w piątek wieczorem, ale nie mogłam wejść na wizaż ![]() Ale za to sobie posłuchałam "nossa nossa" i "danza kuduro" |
|
|
|
#846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i powodzenia Tobie ![]() Cytat:
![]() a już myślałam, że kolejna mamusia na wątku będzie ![]() Cytat:
![]() powodzenia z pracą magisterską dasz sobie radę ![]() a tą piosenkę ubóstwiam to jest piosenka i taniec naszego tegorocznego sylwestra non stop to tańczyliśmy a piosenka tak mi się spodobała, że mam ją jako dzwonek telefonu
|
|||
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszczęja mam 4 egzaminy i dwa zaliczenia pierwsze 20go -0tem 24 a reszta początek lutego.... mam także egzamin znowu z tym facetem u którego męczyłam się do listopada z egzaminem 4 poprawki i wraz posłał 25 osób na warunek na szczeście mi się udało tego uniknąc a ten egzamin teraz jest ponoć trudniejszy i nie zdaje go 90% osób... fajnie no nie? zawsze to jakieś pocieszenie ale nie poddam się ale moja starościna zdeka przesadziła bo nie pyta nas o teminy tylko sobie ustala i tak na 2 tyg sesji mam prawie wszystkie egzaminy w jednym tyg no paranoja potem będziemy musieli latać zaliczać bo nie mało materiału mamy ehh a my dziś z TŻcikiem poszliśmy na białe szaleństwo. Ulepiliśmy bałwana powygłupialiśmy sie itp potem wam wrzuce fotki na pocztę
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-15 o 16:11 |
|
|
|
|
#848 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Oj tam od razu niezadowolona :P: Pośmiałam się przynajmniej z tej rozmowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie standardowo - TŻ pojechał, zostałam sama i muszę się na biomedykę uczyć Byliśmy wczoraj na Dziewczynie z tatuażem - świetny film
|
|||
|
|
|
#849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też słyszałam, że poprawki mają być darmowe, tylko moja uczelnia nic sobie chyba z tego nie robi.. ;/ a u mnie ani śladu śniegu i oby tak dalej.. ![]() Cytat:
też bym poszła na ten film, ale podobno nie warto jeśli się wcześniej nie przeczytało książki więc chyba najpierw powinnam ją przeczytać kurcze, pierwszy praktycznie wolny dzień od dawna, który mogę spędzić z TŻ, a on śpi a niedługo i tak jedzie do domu, bo ma jazdy.. eh ![]() ale z lepszych wiadomości.. wróciliśmy do tematu ślubu wstępnie ustaliliśmy, że na wiosnę pomyślimy o konkretnym terminie i zarezerwujemy datę no i TŻ oficjalnie zapyta o zdanie moich rodziców, bo im to kiedyś obiecał data na dziś - sierpień 2013 ![]() wiosną też pomyślimy o wspólnym mieszkaniu, bo będziemy mieć jasną sytuację finansową, tzn. będziemy wiedzieć ile konkretnie mniej więcej zarabiam i na co możemy sobie pozwolić. |
||
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sierpień to fajna data.
|
||
|
|
|
#851 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Super, że zaczęliście rozmowy na temat ślubu!
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
moni super że zaczynacie coś działać w kierunku ślubu
|
#853 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz możesz spokojnie myśleć o ślubie ![]() Cytat:
Dużo mi to pomogło.Właśnie chyba sobie załatwimy-jeśli się da, że podłączymy się pod prąd ze stolarni ( taki robili nasi 'sąsiedzi' którzy mają domy obok naszej działki). A o stałym przyłączu pomyślimy w międzyczasie. W ogóle to dziś umówiliśmy się z ekipą budowlaną, że zaczynamy w czerwcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że uda Wam się wszystkie plany zrealizować i te ślubne i mieszkaniowe
|
|
#854 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za pozostałe Cytat:
na pewno dasz rade Cytat:
Pamiętam jak w zeszłym roku też o tej porze podejrzewałam, że mogę być w ciąży ![]() Same słodkości robicie. Teściowa kupiła mi dzisiaj napoleonkę ![]() Cytat:
![]() Szybko wpada w ucho Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj spadłam ze schodów, bo były nieodśnieżone a chciałam wyjść za bratem Tż-ta bo zostawił tel. Na szczęście nic mi się nie stało, obiłam sobie tyłek, plecy i zdarłam rękę i od razu sprawdziłam czy Wiki się rusza A w ogóle to strasznie u mnie p.iździ, ale cóż się dziwić przecież to Kielce
|
||||||
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej aż mi ciarki przeszły jak to przeczytalam a tu macie foteczke jak to dzis mnie urzadzil TZ jak mu sie schowalam pod drzewem :P
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-25 o 22:55 |
|
|
|
|
#856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, a u nas śnieg trochę popadał i jest zaledwie gdzie nie gdzie, no ale wreszcie widać, że to zima.
|
|||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Monni to super
Morsi takie : klik Mnie coś łapie, więc się kuruję, żeby nie być chora. Jutro jadę zaliczać niemiecki, trzymajcie kciuki.
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ale ja bym sie chyba zabiła
|
|
#860 |
|
sajkolidżist
|
Fajne szpilki, ale ja wolałabym czarną podeszwę i fleki
![]() Siacha, uważaj na siebie! |
|
|
|
#861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia w pisaniu! Ale nie zapominaj o nas, w każdej pracy przydaje się przerwa, odprężenie umysłu nadaje nowego biegu rozmyślaniom a co za tym idzie - pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluję i życzę jak najszybciej postawienia dalszych kroków Cytat:
![]() A ja po ponad 10 h pracy... Padam na pyszczek, ale miałam taką chęć po pracy na piwo (redd'sa oczywiście ) tak po męsku piwo mnie obudziło i jestem z Wami
|
|
#862 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
dobre pytanie kiedy to zlecialo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie- już niedługo Teraz musimy wszystko pozałatwiać, kupić itd...To będzie ciężki rok ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
smutno mi jakoś
kuzynka urodziła kilka dni temu synka, była w szpitalu wtedy co ja, na badaniach, ale nie o to chodzi, dała mu na imię Aleksander... ja chciałam dać tak swojemu synkowi na imię... normalnie groteska to jest dla mnie, bo widzę chłopczyka malutkiego akurat o takim imieniu
|
#865 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję dziewczyny za gratulacje mam nadzieję, że te plany się spełnią wczoraj wieczorem mój tata się mnie zapytał kiedy za mąż wychodzę powiedziałam coś tam żartem no, że teraz nie, ale tak na serio się mnie za chwilę zapytał czy mamy z Emilem jakieś plany poważne. Powiedziałam, że tak, spytał na kiedy. Powiedziałam, że najprawdopodobniej na za rok i mama wtedy wyskoczyła z tekstem, że albo w tym albo za trzy lata, bo tak dostanie pożyczki ![]() dziewczyny! zaliczyłam tą kosmetologię, którą wczoraj pisałam!!!!!! został jeszcze tylko jeden egzamin i to za 2 tygodnie więc na razie chwilowy luz ![]() a z tych gorszych wieści.. TŻ nie zdał dziś po raz 6 egzaminu ja już nie wiem.. za takie głupoty go oblewają.. poza tym on się strasznie stresuje i ten stres go wręcz pożera nie wiem jak mu pomóc.. teraz znów musi wykupić 5 h jazd i znowu tyle czekać na egzamin.. to jest masakraAlonka, nie smutaj a może będzie córcia, to i problem zniknie nie smuć się
|
|||
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi po prostu o samo imię, tak jakbym to widziała swojego maluszka w sierpniu... koszmar jakiś;/ a on w Tarnobrzegu zdawał?? to albo niech zmieni ośrodek albo niech daje w łapę, innego wyjścia nie widzę jak bardzo stresuje się
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:26 |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, wiem, że będzie czas na dwie kreseczki
I no z jednej strony się cieszę, że jest tylko jedna na razie Nie łamię się Siacha, uważaj na siebie! Monni, gratki za zdanie kosmetologii!!! I super, że wstępnie ustaliliście datę ślubu!! Karo, piękne butki, ale jak dla mnie za wysoki obcas, bo byłabym wyższa od TŻ ![]() Ja dziś mam wolne, a wczoraj wylądowałam w pracy na 3 godziny na zastępstwo. I w końcu dziś wezmę się za ten kopiec kreta
|
|
|
|
#868 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że już niedługo idziesz szukać sukni !To "Nossa" całkiem miłe dla ucha, ale jak zobaczyłam tłumaczenie ambitnego tekstu, to padłam .Cytat:
!Cytat:
Uważaj na siebie! Nie wiedziałam, że jestem z Kielc- a Ty to masz przecież napisane w profilu !Cytat:
!Cytat:
!Cytat:
! A TŻ musi się rozluźnić, wtedy na pewno zda!---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Jestem w Lublinie od wczoraj. Miałam dziś ciężki dzień... W nocy nie mogłam zasnąć, a wstawałam o 5.40 . Nawet z wykładów, na których nie było listy, ehhhhh.... Ale jakoś muszę dać radę! Jeszcze TŻ mnie wkurzył, bo ma pretensję o to, że zabrałam kompa. Twierdzi, że mogłabym siedzieć i pisać pracę na kompie koleżanki... Jasne, nie dość, że mnie tu gości, to jeszcze w chwilach weny będę jej zajmować kompa .
|
||||||
|
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedlugo i Ty bedziesz miala swojego Aleksandra Cytat:
![]() szkoda ze TZetowi sie nie udalo ![]() Cytat:
a mezem sie nie przejmuj ![]() Witajcie
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Szpileczki cudne są
Cytat:
bo chyba bym umarła jakbym w szpilkach chodzić nie mogła ![]() chociaż powiem Wam, że mamy znajomych, co dziewczyna jest wyższa od chłopaka o jakieś pół głowy i do tego jeszcze szpilki nosi spokojnie Hej. ja byłam na tej uczelni, trochę się powkurzałam na babę ale nie istotne już. Napisałam, ale w sobotę dopiero będę wiedzieć co mam, ale mimo to babka mi powiedziała, że mam przyjść na egzamin, mimo, że nie wiem czy zaliczyłam te ćwiczenia no ale mi to pasi teraz odpoczywam, zaraz będę robić racuchy dziewczyny ale robicie smaka na placki, jak nie szarlotka to kopiec kreta
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

ale będzie dobrze
także idę strzelić sobie make-up i wybywam, buziaki 

Bo @ mi się spóźnia już z 3 tygodnie...

Dużo mi to pomogło.