|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
... pamietam takie foto z krzyniem...obaj rzucaja sie na pilke... i obaj wygladaja przezabawnie ![]() no uporaj sie... ja sie mecze z tym movie makerem... szzz... ;p fotki: ot dojczki moje ![]() tlin... jakis duzy (szczesliwy (?) ) numerek nas podgladuje... numerku odezwij sie
|
|
|
#23912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może szybki numerek
|
|
|
|
|
#23913 |
|
Zakorzenienie
|
haha...no wiesz...nie demoralizuj dziewczyny...nowa... na watku :P jeszcze nam wystraszysz
![]() a ty tylko o jednym a ja robie moj klip :P pochlania mi to mase czasu... dodam jeszcze troche dojczkow... a reszte jutro jak sie uda :P fotki: podo ( my boy lollipop
|
|
#23914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e.......bez przesady uffff................właś nie upoałam się z historią teraz mykam na kolację ![]() wpadnę później |
|
|
|
|
#23915 |
|
Zakorzenienie
|
no kobietki... nie zapeszajac to chyba koncze moj pierwszy klip
lolpewnie jest beznadziejny i w ogole... ale liczy sie, ze udalo mi sie jakos poskladac co lepsze kawałki calej relacji :P o opatrzec je moją muzyczką jutro wrzuce mam nadzieje :P tylko wtedy sie ze mnie nie smiac XD a teraz spadam ![]() do jutra misie ![]() szwajnsztajga podolska milych snow wam zyczy... i wypijcie jeszcze za mnie dzis ;] bo nocka mloda :P EDIT: eszz... moj filmik zajmuje az 50 mega to pewnie ani nikt nie sciagnie tego...ani ja nie wrzuce go na serwer...kurcze... nooo... ;]
|
|
#23916 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#23917 |
|
Zakorzenienie
|
co za cudowny, cudowny dzień
hapyyyyy ![]() rano miałam basen, i zamiast pływać wychowaczyni zaproponowała żeby iść oglądać do pubu ( na górze, drugie piętro nad basenem) mecz siatkarski. No i poszłyśmy oglądać na początku Polska przegrywała i było tak jakoś mętnie. Później przyszli chłopcy z mojej i drugiej klasy ( wf mamy łączone z równoległą klasą)I wtedy zaczęły sie emocje Polacy zaczęli zdobywać punkt po punkcie i emocje rosły coraz bardziej na końcu to już sie każdy wydzierał ile sie dało a jaka radość jak wygrali ! ahhh co za emocje do siatki mnie jakoś nie ciągnęło tak jak do futbolu ale dziś to było wyjątkowe ![]() ta cała atmosfera, mecz, siatkarze wszystko takie jakieś magiczne a właśnie, zgadałam sie z jedną koleżanką bo ja mówie do dziewczyn koło których siedziałam : jakoś mnie bardziej futbol fascynuje na to taka jedna Bernadka : a wiesz że mnie też no to ja jej : oooo oglądasz mecze piłkarskie ? a ona na to : a oglądam no to ja : a którego piłakrza najbardziej lubisz ? a ona : Frankowskiego ja mówie : ja najbardziej lubie z repry Baszczyńskiego a ona na to : oooo ładny chłopak ja sobie tak myśle : o prosze, w końcu jakaś pokrewna dusza co lubi futbol tak jak ja i później całą droge do szkoły przegadałyśmy o piłce kurcze, jak to nawet sie nie wie że jest ktoś kto lubi piłke tak jak ja a myślałam że w mojej klasie jestem odosobniona przefajnie nie ma to jak zaczęcie dnia meczem i fajną rozmową ale najlepsze było na polskim profesorka przyniosła matury no i czyta nazwiska kto miał najwięcej punktów. Najpierw przeczytała poziom podstawowy. No i później mówi : no to teraz poziom rozszerzony i kto miał najwięcej puntów ?? ja aż mnie przytkało miałam 30, a te trzy osoby co też zdawały rozszerzone to po 22 zonk aż mi dwaj koledzy zaczęli bić brawo a klasa sie przyłączyła i jeden kolega mówi do mnie : eeee Monika, resepeeeect ![]() ahhh jak mi sie wtedy miło zrobiło na sercu a jakie to fajne uczucie jak sama siebie zaskoczyłam takim wynikiem, i wogóe tym wszystkim ![]() no i na koniec dnia akcja jakiegoś pijaka stałam koło przejścia i dzwoniłam do siostry a jakiś pijak idzie i mówi do mnie : i co kocha? ja taka mina i taaa kocha ciekawe jeszcze kto ![]() nooooooo i jednym słowem mówiąc miałam beautiful day
|
|
#23918 |
|
Zakorzenienie
|
eszzzz jak pisałam te tekst po powrocie ze szkoły, to byłam taka szczęśliwa
jak powiedziałam im o wynikach, nie było ich stac na żadne dobre słowo dosłownie nic nie powiedzieli ![]() zrobiło mi sie tak cholernie smutno
|
|
#23919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że znalazłaś pokrewną duszę gratuluję wyniku z matury, wiedziałam, że będzie dobrze Cytat:
|
||
|
|
|
#23920 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, ale już naprawdę muszę kończyć, trzymajcie się dziewczyny, do jutra
|
|
|
|
#23921 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
i po zajeciach Ale mnie gardlo boli ![]() ciekawe jak sobie dzis milan bedzie poczynal bez filippka
|
#23922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda ze twoi rodzice tak zareagowali ale nie mozesz sie tym zrazac i udowonic im ze powinni byc z ciebie dumni
|
|
#23923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale Ty pobędziesz tu troche prawda ? ![]() mnie też gardło boli
|
|
|
#23924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mi z tego ze jestem dobra jeśli nie ma wokół mnie nikogo autentycznie, koledzy z klasy sie bardziej cieszyli i mi gratulowali niż własna rodzina
|
|
|
#23925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Samej cie nie zostawie ![]() I moze uracze jakimis fotkami
|
|
#23926 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem
ogladam własnie na Polsaci powtóreczkę meczyku |
|
|
|
#23927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawo |
||
|
|
|
#23929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#23930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23931 |
|
Zakorzenienie
|
ahh dziękuje
![]() i ide spać bo jestem padnięta po tym wszystkim do tego zaczynają boleć mnie węzły chłonne dobranoc
|
|
#23932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#23933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23934 |
|
Wtajemniczenie
|
No to pare fotek
![]() + avek
|
#23935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23936 |
|
Wtajemniczenie
|
Milan od 15 min prowdzi 1:0
Oby tak dalej ![]() Edit: Wygrali 2:1
'a jeśli herbatę będziesz pił..to daj mi łyk.. gdzieś znajdę ciepły kąt..ogrzeję dłonie i zaraz pójdę stąd' F. Inzaghi & M.Owen Milan Forever Edytowane przez Izka000 Czas edycji: 2006-11-28 o 21:50 |
|
|
|
#23937 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, na początek wypiję za zwycięstwo Milanu
|
|
|
|
#23938 |
|
Zakorzenienie
|
hej
za siatkarzy i małego Olivierka Winiarskiego, który się wczoraj urodził, niech nam rośnie silny i zdrowy, coby poszedł w ślady tatusia |
|
|
|
#23939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo tak jakos smutno chlopaki mowili... i tacy zawiedzeni... no no no...brawo chłopy.... Cytat:
ufff... jak mi sie lekcje ciagnely to sobie nie wyobrazacie oooszzz...dzis moze uda mi sie jakos wrzucic na youtube moj filmik to wam pokaze :P ale jestem noga z takich eksperymentow... wiec jeszcze sie okaze doberek ![]() fotki: podo + dojczki... ten mały na fotce z dziewczynami to syn lehmiego...a ta z prawej calkiem to kehla laska... z małym luisem 'w srodku'
|
|
|
#23940 |
|
Zakorzenienie
|
na bildzie zastanawiaja sie w czyje łapki moze wpasc klose po ukonczeniu kontraktu z werderem...oto co znalazłam:
Juve: Geht Trezeguet, ist Klose erster Kandidat. DER Traditionsklub in Italien, nächste Saison fast sicher wieder in der Serie A. Ablöse wäre kein Problem! Transfer-Chance: 40 % Chelsea: Trainer Mourinho lobt Klose als Weltklasse-Stürmer. Mit seiner kämpferischen Art passt er gut nach England. Und: Chelsea kann ihn locker bezahlen... Transfer-Chance: 29 % Werder: Ist für Klose „erster Ansprechpartner“. Kommt ein echter Top-Klub, wird es aber sehr schwer. Vertrags-Chance: 20 % Barcelona: Trainer Rijkaard: „Klose ist ein Top-Mann, der bei jedem Klub auf der Wunschliste steht.“ Aber Barca spielt mit nur einem Mittelstürmer, dort müsste er Eto’o verdrängen. Transfer-Chance: 10 % Bayern: Wechselt Klose, dann ins Ausland. Allofs: „Unmöglich, einen direkten Konkurrenten zu stärken.“ Aber das haben schon viele gesagt... Transfer-Chance: 1 % bayernowi tez nie dalabym duzych szans...klose mowil kilkakrotnie, ze jesli chcialby odejsc z werderu to tylko na rzecz zagranicznego klubu...miro wysoko mierzy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

... pamietam takie foto z krzyniem...obaj rzucaja sie na pilke... i obaj wygladaja przezabawnie 

lol
to pewnie ani nikt nie sciagnie tego...ani ja nie wrzuce go na serwer...kurcze... nooo... ;]
aż mnie przytkało

ale nie mozesz sie tym zrazac i udowonic im ze powinni byc z ciebie dumni