Miłośniczki ZARY - część XIV! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 19:27   #991
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!

Cytat:
Napisane przez Lilla My22 Pokaż wiadomość
w tamtym tygodniu widziałam ją w bonarce

a kiedy dokladnie bylas??

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 19:33   #992
*Sienna*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina12312 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Zrobiłam tak jak powiedziałyście - wzięłam bluzkę i poprosiłam o sprawdzenie ceny przy kasie - bardzo niemiły pan stwierdził, że cena jest taka sama jak na metce (150 zł) i że stara kolekcja czasami przechodzi w nową, tak jak w przypadku mojej bluzki. Kiedy powiedziałam mu,o tym,że wszystko ok,ale ta bluzka jest przeceniona na stronie i nie powinna mieć innej ceny w każdej zarze, złośliwie się uśmiechnął i stwierdził, iż jest mu niezmiernie przykro,ale tak musi być. Dodam, że był to kierownik
Cytat:
sprawdził cene z metki papierowej i zewnętrznej zależy mi na tej bluzce, ale nie zapłacę za nią 150 zł, bo takie jest widzimisię kogoś w toruńskiej zarze grrrr
Niestety mam podobne, niemiłe doświadczenia jeśli chodzi o tego pana. Spróbuj ponownie jak go nie będzie.
*Sienna* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 19:51   #993
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny!
Zrobiłam tak jak powiedziałyście - wzięłam bluzkę i poprosiłam o sprawdzenie ceny przy kasie - bardzo niemiły pan stwierdził, że cena jest taka sama jak na metce (150 zł) i że stara kolekcja czasami przechodzi w nową, tak jak w przypadku mojej bluzki. Kiedy powiedziałam mu,o tym,że wszystko ok,ale ta bluzka jest przeceniona na stronie i nie powinna mieć innej ceny w każdej zarze, złośliwie się uśmiechnął i stwierdził, iż jest mu niezmiernie przykro,ale tak musi być. Dodam, że był to kierownik
A czy Zara na Polskę nie ma centrali gdzieś? Nie wiem np. w stolicy? Wtedy zadzwoniłabym tam i zreferowała, co i jak

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 19:59   #994
paulinalalala
Zadomowienie

Właśnie, idź do sklepu i niech przy Tobie dzwoni do biura obsługi klienta. Wiem, ze dziewczyny, które miały problem w H&M dzwoniły na infolinię H&M podając imię kasjera. Możesz zrobić tak samo, tyle że zadzwonić na infolinię Zary

To telefon do biura Zary w Wawie Tel. 48 22 5965150

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

Edytowane przez paulinalalala
Czas edycji: 2012-01-16 o 20:00
paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:02   #995
karolina12312
Raczkowanie

Właśnie chciałabym zadzwonić na centralę i "poskarżyć"się może to coś da.. tylko nigdzie nie mogę znaleźć numeru telefonu, który mógłby temu służyć, ehhh... a co do tego pana - szkoda gadać ale bluzki nie odpuszczę
karolina12312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:05   #996
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
i

nie wiem jakie sa wasze odczucia, ale niestety ostatnio zauwazylam, ze obsługa w zarze strasznie sie pogorszyla sa niemili, niechetnie sprawdzaja cos w systemie, ze nie wspomne o szukaniu na magazynie czy sklepie. juz kilkakrotnie pytalam o cos to uzyskiwalam odp "tam wisi" lub "jak tam nie wisi, to nie ma". Co prawda nie mogę narzekac na katowicką zarę, bo akurat tam są prawie wszyscy w porządku (za wyjątkiem kilku osob pracujacych za kare :/ ), ale np. gliwicka zara to jakas masakra (
w krakowie w zarze jest nawet ok, za to massimo dutti to jest dramat... Kazdy mowi co innego, mają nastawienie na to żeby splawić klientow i moc swobodnie plotkować już nie mówiąc o tym, że mają tak mały asortyment, a niektórzy kompletnie się w nim nie orientują. Ostatnio pół godziny próbowałam wytłumaczyć dziewczynie, o jaką bluzkę z nowej kolekcji mi chodzi, a ona się upierała, że jej na pewno w ogóle nie mieli (tydzień wcześniej ją tam kupiłam)...

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

a tak z innej beczki - można w zarze oddać pasek?
Stary 2012-01-16, 20:05   #997
karolina12312
Raczkowanie

dziękuję za numer, zaraz lecę dzwonić

edit:
biuro czynne jest do 19, zadzwonię jutro

Cygaretka - na pewno można

Edytowane przez karolina12312
Czas edycji: 2012-01-16 o 20:12
karolina12312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:13   #998
Cygaretka888
Raczkowanie

[QUOTE=karolina12312;31659 959

Cygaretka - na pewno można [/QUOTE]

dzięki tak mi coś chodziło po głowie, że akcesoriów nie można
Stary 2012-01-16, 20:23   #999
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cygaretka888 Pokaż wiadomość
w krakowie w zarze jest nawet ok, za to massimo dutti to jest dramat... Kazdy mowi co innego, mają nastawienie na to żeby splawić klientow i moc swobodnie plotkować już nie mówiąc o tym, że mają tak mały asortyment, a niektórzy kompletnie się w nim nie orientują. Ostatnio pół godziny próbowałam wytłumaczyć dziewczynie, o jaką bluzkę z nowej kolekcji mi chodzi, a ona się upierała, że jej na pewno w ogóle nie mieli (tydzień wcześniej ją tam kupiłam)...

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

a tak z innej beczki - można w zarze oddać pasek?
Niestety mam takie samo wrażenie dotyczące obsługi w Massimo. Za każdym razem jak tam wchodzę stoją 2-3 dziewczyny razem i plotkują. Wręcz jest to męczące na tak małej powierzchni bo nie da się nie słyszeć co mówią.
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:26   #1000
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klakierrr Pokaż wiadomość

dalej poszukuję tego płaszczyka w rozmiarze S, widziałyście go gdzieś???
Byłam dzisiaj w zarze, ale niestety S nie było, było za to kilka sztuk M, L i jedna XL
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:30   #1001
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
Niestety mam takie samo wrażenie dotyczące obsługi w Massimo. Za każdym razem jak tam wchodzę stoją 2-3 dziewczyny razem i plotkują. Wręcz jest to męczące na tak małej powierzchni bo nie da się nie słyszeć co mówią.

a jeszcze mi się przypomniało jaki zaliczyłam kiedyś hit w massimo Pytam pana przy kasie, czy jest inny rozmiar bluzki niż te a wieszaku. Pan zawołał do 2 dziewczyn (właśnie plotkujących) wymachując moją bluzką pytając czy jest, a jedna z dziewczyn nawet się nie odwróciła tylko rzuciła przez ramię 'nie ma' Uśmiechnęłam się i mówię do pana, że myslałam, że to się w systemie sprawdza, a pan na to, że koleżanka wie lepiej
Stary 2012-01-16, 20:33   #1002
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a jeszcze mi się przypomniało jaki zaliczyłam kiedyś hit w massimo Pytam pana przy kasie, czy jest inny rozmiar bluzki niż te a wieszaku. Pan zawołał do 2 dziewczyn (właśnie plotkujących) wymachując moją bluzką pytając czy jest, a jedna z dziewczyn nawet się nie odwróciła tylko rzuciła przez ramię 'nie ma' Uśmiechnęłam się i mówię do pana, że myslałam, że to się w systemie sprawdza, a pan na to, że koleżanka wie lepiej

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2012-01-16, 20:52   #1003
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Dziewczyny widziałyście w zarze może tą sukienkę??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7901216303_1_1_2.jpg (39,4 KB, 27 załadowań)

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 20:54   #1004
sratatatka
Raczkowanie

Cytat:
O rany, jakiś dramat! Na szczęście nigdy nie miałam takiej sytuacji (fakt, że w massimo panie ekspedientki lubią zadzierać nosa, ale to o czym piszesz to już przegięcie). Dla kontrastu powiem o jednej bardzo miłej pani z Zary - wpadła mi raz w oko koszulka, która leżała na wierzchu, na stoliku, wróciłam po nią po kilku dniach, ale już jej nigdzie nie było. Zapytałam ową Panią ekspedientkę, która powiedziała, że szybko się sprzedały, ale może została jakaś jedna na zapleczu. Poleciała po tą jedną, marną koszulkę za 50 zł, aż mi było głupio bo musiała odbyć rundkę po schodach itd. Raz też panie rozbierały manekina żeby zdjąć sukienkę, która wpadła mi w oko (koniec końców kupiłam nie tę z manekina, ale rozmiar większą ). Chyba nigdy nie miałam nieprzyjemnej sytuacji w Zarze ze strony personelu
Stary 2012-01-16, 20:56   #1005
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Takie zachowanie jest już chamskie. W końcu za to im płacą. Jestem w stanie zrozumieć, że nie zwracają uwagi na klientów kiedy są w sklepie ale po zapytaniu mogliby okazać zainteresowanie. Za to za każdym razem jak jestem w Massimo w Częstochowie lub Katowicach panie są bardzo miłe i chętnie służą pomocą.
Stary 2012-01-16, 20:58   #1006
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sratatatka Pokaż wiadomość
O rany, jakiś dramat! Na szczęście nigdy nie miałam takiej sytuacji (fakt, że w massimo panie ekspedientki lubią zadzierać nosa, ale to o czym piszesz to już przegięcie). Dla kontrastu powiem o jednej bardzo miłej pani z Zary - wpadła mi raz w oko koszulka, która leżała na wierzchu, na stoliku, wróciłam po nią po kilku dniach, ale już jej nigdzie nie było. Zapytałam ową Panią ekspedientkę, która powiedziała, że szybko się sprzedały, ale może została jakaś jedna na zapleczu. Poleciała po tą jedną, marną koszulkę za 50 zł, aż mi było głupio bo musiała odbyć rundkę po schodach itd. Raz też panie rozbierały manekina żeby zdjąć sukienkę, która wpadła mi w oko (koniec końców kupiłam nie tę z manekina, ale rozmiar większą ). Chyba nigdy nie miałam nieprzyjemnej sytuacji w Zarze ze strony personelu
Ja o zarze też nie mogę nic złego powiedzieć (może poza tym, że jak widzę ten brud i syf w przymierzalni to się zastanawiam nad tym co ja tam robie), ale dla personelu mam pełen szacunek, zwłaszcza w galerii krakowskiej, gdzie zasuwają na maxa. Podejrzewam, że mają zarobki porównywalne do tych z MD, a tamci się po prostu op.........ją czy nich

Edytowane przez Cygaretka888
Czas edycji: 2012-01-16 o 21:00
Cygaretka888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:02   #1007
Pure_Evil
Raczkowanie

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...poszukuję tej kurtki w rozmiarze m, bardzo proszę o zakup.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0518245707_1_1_3.jpg (16,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-01-16, 21:02   #1008
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
a w jakim mieście szukałaś? ja czekam na wieści zza granicy

sierpień już chciałabym być po
Gratulacje Estee

Gdyby ktoś coś potrzebował, będę jutro na chwilkę w Zarze oddać dzinsy to mogę coś sprawdzić/kupić

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:04   #1009
tejsha
Raczkowanie

dziewczyny , orientujecie się może, w której galerii w krakowie jest najlepszy na tą chwilę asortyment kurtek zimowych ??? w której jest największy wybór ??? pomocy

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408704
tejsha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:06   #1010
Lilla My22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
a kiedy dokladnie bylas??
dokładnie byłam w środę 11 stycznia w godzinach popołudniowych, widziałam ją na 100 % bo były to poszukiwania jasnego płaszczyka o którym mowa więc przeglądnęłam dokładnie każdy wieszak
Lilla My22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:08   #1011
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie byłam w środę 11 stycznia w godzinach popołudniowych, widziałam ją na 100 % bo były to poszukiwania jasnego płaszczyka o którym mowa więc przeglądnęłam dokładnie każdy wieszak
dzieki
mhh nie wiem czy mogla do tego czasu przetrzymac sie na wieszaku

Stary 2012-01-16, 21:11   #1012
Lilla My22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w zarze, ale niestety S nie było, było za to kilka sztuk M, L i jedna XL

a w jakiej galerii jeśli można spytać?

PS. Dziewczyny przepraszam, za dublowanie postów ale jestem nowa i troszkę mi się opcje mieszają
Lilla My22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:16   #1013
Rvda88
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja mam taką sprawę. W 1. dzień wyprzedaży poleciałam po sweter ze zdjęć, a że w Poznaniu były tylko S-ki (obdzwoniłam całe miasto w wigilię), to taki rozmiar wzięłam. Zapłaciłam wtedy 149 zł, ale potem tych swetrów już nie widziałam... Niedługo mija termin zwrotu, a ja mam dylemat - wolałabym większy, ale tak bardzo chcę go mieć, że ta S-ka może czekać, aż znów schudnę, tylko jej nosić teraz nie mogę,bo niewygodnie... :P

Pytanie-prośba - czy ktoś ma M-kę i chce się jej pozbyć lub ktoś widział jeszcze gdzieś te swetry i mógłby mi M-ke kupić?

Zdjęcia stąd:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EEVE%2BSWEATER
http://madeleine-anne.blogspot.com/2...aj-zrobic.html
http://www.theblondesalad.com/2011/1...-saturday.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweter zara.jpg (65,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara sweter blog.jpg (84,1 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara sweter blog chiara.jpg (104,7 KB, 82 załadowań)

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:24   #1014
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam taką sprawę. W 1. dzień wyprzedaży poleciałam po sweter ze zdjęć, a że w Poznaniu były tylko S-ki (obdzwoniłam całe miasto w wigilię), to taki rozmiar wzięłam. Zapłaciłam wtedy 149 zł, ale potem tych swetrów już nie widziałam... Niedługo mija termin zwrotu, a ja mam dylemat - wolałabym większy, ale tak bardzo chcę go mieć, że ta S-ka może czekać, aż znów schudnę, tylko jej nosić teraz nie mogę,bo niewygodnie... :P

Pytanie-prośba - czy ktoś ma M-kę i chce się jej pozbyć lub ktoś widział jeszcze gdzieś te swetry i mógłby mi M-ke kupić?

Zdjęcia stąd:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EEVE%2BSWEATER
http://madeleine-anne.blogspot.com/2...aj-zrobic.html
http://www.theblondesalad.com/2011/1...-saturday.html
ja też go szukam, ale nigdzie nie było i nie ma tych swetrów
czekanie z nim do schudnięcia to chyba kiepski pomysł
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:26   #1015
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie sprawdziła to telepatycznie
Stary 2012-01-16, 21:28   #1016
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
ja też go szukam, ale nigdzie nie było i nie ma tych swetrów
czekanie z nim do schudnięcia to chyba kiepski pomysł
Hehe, chudnięcie w toku, a będzie ślub, to i jest motywacja Tylko wolałabym mieć JUŻ taki, w którym mogłabym chodzić... A jak mam żałować, że go oddałam i nie mam go wcale... Zawsze mogę się go pozbyć na e-bayu, gdzie dzięki Chiarze chodzą po ok. 70 funtów

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:30   #1017
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
a w jakiej galerii jeśli można spytać?

PS. Dziewczyny przepraszam, za dublowanie postów ale jestem nowa i troszkę mi się opcje mieszają

kaskada Szczecin
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:32   #1018
fake illusion
Rozeznanie

Dziewczyny, jak wygląda rozmiarówka woskowanych spodni z załącznika ? Noszę typową S-kę, jeansy zwykle 27/32 - koleżanka pracująca w Zarze mogłaby mi je kupić ale najmniejsze zostały tylko w rozmiarze 38 :/ Będą za duże ? + jak się mają jakościowo ? kupiłam woskowane z H&M'u ale na wątku otrzymałam inf, że po praniu ten "wosk" schodzi i pewnie je oddam, więc pomyślałam o tych
Nie śledzę Was na bieżąco, stąd nie wiem, czy była o tym mowa itd.
z góry dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6840250401_1_1_2.jpg (39,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6840250401_2_2_2.jpg (113,4 KB, 14 załadowań)

"If you really want to do something, you'll find a way.
If you don't, you'll find an excuse"

fake illusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 21:35   #1019
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fake illusion Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak wygląda rozmiarówka woskowanych spodni z załącznika ? Noszę typową S-kę, jeansy zwykle 27/32 - koleżanka pracująca w Zarze mogłaby mi je kupić ale najmniejsze zostały tylko w rozmiarze 38 :/ Będą za duże ? + jak się mają jakościowo ? kupiłam woskowane z H&M'u ale na wątku otrzymałam inf, że po praniu ten "wosk" schodzi i pewnie je oddam, więc pomyślałam o tych
Nie śledzę Was na bieżąco, stąd nie wiem, czy była o tym mowa itd.
z góry dziękuję
38 będą na pewno za duże. Obstawiałbym 34 lub 36 ale bardziej 34
Stary 2012-01-16, 21:38   #1020
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
pewnie sprawdziła to telepatycznie

tak po prawdzie, to nie jestem w stanie jej udowodnić, że nie jest lepsza niż komputer

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości