|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
karolca
![]() ![]() Niki mi takie same chyba wiecie co ? ja mysle ze nawet jak były bysmy juz "normalne ( Niki wiesz ze nie ma na mnie bransoletek tyle co dostałam juz na ur, i wszytskie za duze mam problem z pierscionkami i ciezko dostac u mni jaki kolwiek cii obrączke od TŻ mam 11 chyba ale lata i jak piore w rękach to spada
|
|
#2702 |
|
Konto usunięte
|
Nom pierścionki tak, u mnie pasują tylko na wskazujący palec na szczescie nie lubie nosic wiec sie nie martwie xD
Tak samo zegarki zawsze musiałam sobie robic dodatkowe dziurki zeby zapiąć Na szczescie w brzuchu przytyłam i wiekszosc paskow jest na mnie ok xD ... Wiecie co musimy zrobic koniecznie zbiór odzywek na zaczepki nie wiem jak wam ale mnie juz denerwuje jak ktos cos do mnie mowi na temat wiecie czego dzisiaj bylam rano na lekcji muzyki <mam indywidualne> a że pani pracuje w podstawówce obok mojego bloku to poszlam do podstawowki i oczywiscie dzieciaki cos zaczely mamrotac i to nie tylko w szkole ten jeden chlopak juz na ulicy robil do mnie miny <wciagal policzki tak jak sie rybe udaje, ze wiecie ze wcale nie mam wystajacych policzkow tylko zapadniete> az sie normalnie we mnie zagotowalo Chetnie bym mu kiedys pokazala szrame na brzuchu i powiedziala ciesz sie ze ty grubasie spasiony takiej nie masz i sie odp****** i jeszcze zeby popatrzyl na siebie jaki jest grubi i mały <bo jest xD>
|
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
Co do pytania cheer to ja jak najbardziej jestem za tym , żeby przenieść nasz wątek na foru społeczności. Nie wiem jaka jest wasza opinia , ale ja jestem za.
AguŚ oj nie wiem czy chcesz moje włosy W każdy świetle wyglądają inaczej. Pojawiają się nienaturalnie przeróżne refleksy. Raz granatowe , raz fioletowe , rzadko brązowe a czasem nawet bordowe . Wszyscy mnie pytają czy mam peruke Zawsze słysze taki tekst : ty masz farbowane czy masz peruke?Jak mówie , że naturalne to zawsze tekst : niemożliwe! Nie ma takich włosów Na tym zdjęciu co podałam lekko granatowe i brązowawe wyszły , ale to wina kliszy. Chciałabym miec jednolity kolor włosów. A w nadgarstku mam 14,5 cm. Aguś identycznie
|
|
|
|
#2704 |
|
Rozeznanie
|
Ok załączam nową fotke , w której wyszłam jakoś tak za grubo jak na mnie
Serio , aż się nie poznałam. Wydawało mi się , że chudsza jestem. Mam wrażenie , że mam jakieś grube nogi Przecież w rzeczywistości to są takie patyki.Tu już chyba nie jestem taka podobna z figury do ciebie Aguś. Ty jesteś jakaś bardziej proporcjonalna i zgrabniejsza. |
|
|
|
#2705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale się rozkeciłyście z fotkami ostatnio ![]() A wiecie co.. od października dokucza mi taka mega grubaska.. Musze użyc tego słowa,bo już mam jej dość. Za każdym razem jak mnie widzi to mówi "ale Ty chuda jesteś","ale Ty wyglądasz jak patyk"."wyglądasz na 15 lat". A dziś przesadziła "jesteś ZA chuda" już nie tylko chuda ale i za chuda haha masło maślane:d . Ale wiecie co, anjgorsze jest to,że ona ma w sobie coś takiego,jest taka potężna,mocna że mnie zatyka...Normalnie potrafie komuś dogadać,ale jak ona mi coś powie to ...nic się nie odzywam. Ale jest też tego plus. Jak ona mi coś takiego mówi to ja ..czuje się jeszcze bardziej dowartościowana,bo wiem że ona robi to na 100%z zazdrości. I dzisiaj mi tak dogadała (zawsze robi to przy wszystkich..na przerwie tak publicznie!) a ja się pierwszy raz odgryzłam .Nie chce żeby to zamieniło się w jakąś nieprzyjemną sytuację, bo ja ani nigdy się nie woziłam się z tym,że jestem szczupła,ani nigdy nie oczerniałam grubszych osób. Ostatnio stwierdziłam,że najważniejsze,że jestem sobą. Czy jest mi aż tak źle z tym jaka jestem? nie I czuje się ostatnio jakoś tak sexownie chociaż wczoraj faceci powiedzieli do mnie "a co Ty tam masz, moja dziewczyna to ma takie fajne biodra..." ale co tam jest mi dobrze w mojje skórze. Aa waga sukces! 42,50 0,50 kg ale sukces bo już od nie pamiętam kiedy,ale jak kiedyś się tam ważyłam..
|
#2707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W nadgarstku mam 14,3 ,a w najchudszym miejscu ręki 14.By to gęś kopła W dodatku nie mam cos apetytu.Zjem byle co i w żołądku mam tak pełno,jakbym kamienia połknęła.Boję się,że powtórzy się to sprzed roku. Muszę iść na USG tarczycy,THC niby wykazało normę,ale nie wierzę,tak dalej nie może być Aneth,i bardzo dobrze,że jej się odgryzłaś.Chociaż najlepsze puetny przychodzą przeważnie po czasie :P Cytat:
Jeżeli na tamtym zdjęciu wyszłam grubo to nie wyobrażam sobie,jak wtedy wyglądałam w rzeczywistości...
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja nie robie fotek z przodu tylko z boku bym na grubsza wychodziła ale zrobie taka jak ty ile ty masz w udzie na górze ? pewnie wiecej niz ja bo ja to uu patyki aa ale ty niska jestes nie? ja przypominam 159 ![]() ehehe mi tak samo dokuczają w szkole identycznie, te same teksty ale ja juz mam przygotowana odzywke to dakej drubej co mi dokucza jak znów cos powie to ja jej" wole byc chuda niz miec brzuch jak bym wiecznie w ciazy chodzla " bo taki ma :/ żal mi takich ludzi ja sie grubych nie czepiam
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie pisałam. To w sumie dobrze, bo zostawiłyście dlugą lekturę na weekend
.U mnie bez zmian. Kolejna sobota i niedziela za nami, zaczął się nowy tydzień :P. Myślałam, że będzie gorzej, a nie jest tak źle =). Mieliśmy w klasie losowanie mikołajowe, każdy musi kupić prezent osobie wylosowanej. Wylosowałam zwariowanego chlopaka i nie mam pomysłu co mu kupić. Tzn mam, ale nie wiem czy dobry :P - wielkie pudełko, a w środku uroczy wielki renifer (pluszowy :P żeby było śmiesznie) i dwie PAKI żelek JOJO (kocha jest . A jest taaaaki chudziutki Skąd my to znamy...) . Do tego jakiś film mu zgram, np. Piłę :P. Zdziwilam się, bo taki zestaw kosztuje tylko 11,90!!! Co o tym sądzicie?Swoją drogą, na zdjęciach wyszłyście ślicznie! WSZYSTKIE. Sxczuplutki i pięknę Narazie kończę, jestem strasznie głodna =). Smacznego dla siebie i dla Was. Dobranoc ;*!
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
jejqu jaka wena ostatniu tutaj
normalnie nnie nadazam za Wami ;DWlansie sie zastanawialam dlaczego watek przeniesiono na spolecznosci a potem znowu na plotkowe ;/ co do branzoletek to oczywisnie nie nosze bo nie ma na nie genealnie. chociazostatnio dostalam srebrna, bardzo ladna i jest calkiem calkiem, najwazniejsze ze nie spada ![]() ja nie wylamie sie i wkleje zdjecie, ale jak mi sie net poprawi bo teraz zeby otorzyc nasz watek musze poczekac dobre 3-4 minuty ! masakra jak mi net muli ! juz nawet zmniejszylam fotki programem od Niki ![]() ale co z tego, bo jak chce je dodatac laduje mi sie a potem 'nie mozna wysmietlic strony' |
|
|
|
#2711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego proponuje założyć nowy temat "Dokuczają mi bo jestem... chuda cz. 2" To moje skromne zdanie ![]() Edit: Aha jeszcze proponuje jakby powstał nowy wątek to zamiast 'chuda' mogłoby być 'szczupła'
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kurcze wszystkie strony tak wolno mi sie otiwetaja, tzn wszystkie na forum, normlnie czsami mnie ronoooosi !ale dzis objadlam tymi grzankami...normalnie pekam
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wzrostu mam 167 cm W bransoletkach nie chodzę, bo przeważnie są za duże na mnie, albo tak wiszą jak na gałęzi, zamiast ładnie leżec Pierścionki noszę 11, obrączkę też. Ja mam takie dziwne palce, że w zgięciach- w kościach mam szersze, a niżej- tam gdzie się nosi pierścionek węższe i na mnie żaden pierścionej nie będzie idealnie leżał Wszystkie muszą byc trochę szersze, żeby przez kostki przeszły Mi tam jest obojętne czy będziemy na plotkowym czy na społecznym
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiiii u mnie też się tak wolno stronki na wizazu otwierają
I strasznie dużo reklam mi wyskakuje u Was też???? Co chcę kliknąć to reklama się pojawia, to jest takie wkurzające
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
A Polacy dzisaj wygrali i życie jest piękne
![]() I dobrze ,że ci aroganccy Rosjanie dostali porządną nauczkę, tacy pewni siebie byli.jak Gruszka grał, Szymański, Kadziewicz i ogólnie wszyscy(oprócz Swidra niestety) Frida moze Aguś nie chce nikogo urazić.według mnie na tych zamieszczonych ostatnio zdjęciach wygląda całkiem dobrze. |
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Niki u mnie dobrze wizaż "chodzi"
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja jakiegoś wirusa mam i stąd tyle reklam
, bo wiem że dawniej tak nie miałam...Mi też się wydaje, że Aguś nie chce nikogo urazić, po prostu pisze to co myśli i widzi na fotkach...ja odczuwam podobnie jak ona, też widzę ze niektóre dziewczyny nie wyglądają na takie chudzinki tylko w sam raz |
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niki tradycyjne pytanie jak córeczka jeszcze ściaga wszystko co ma pod ręką i szaleje ile ona juz teraz ma ponad roczek nie ?
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś
30.11 skończy 10 miesięcy
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
mi raz wizaz działa dobrze, raz źle. i na pewno nie jest to "winą" obfitego wątku, bo ładuję kolejne strony a nie cały wątek. zdjęcia - to tylko miniatury a nie mega wielkie foty, ktore laduje nie wiadomo jak długo. Są dłuższe wątki, które otwierają się bez problemu a kontynuacje powstają tylko dlatego, aby latwiej było odszukać jakąś informację.
Jak będę miała okazję, to załaduję jakaś swoją w miarę aktualną fotę. W zasadzie nie narzekam tak jak pół roku temu, chyba ze na rece. Nogi mi juz przeszły (trochę). NA pewno nie marudze na uda czy biodra siostrzane spodnie (o dwa rozmiary większe) są na mnie już prawie dobre. Fakt, ze za dlugie i zbyt szerokie w pasie... po prostu mam figurę typowej kobietki - wąska talia i szerokie biodra 168-9 i 89 cm w bioderkach.. coraz ładniej... jeszcze zeby policzków nabrać
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
AguŚ ja mam 154
i waże 35. A w udzie mam , już mówie : 45. Patyki to ja tez mam , tylko na tej fotce tak wyszło Ale się ostatnio rozpędzacie. Aż nie nadążam. Będzie się trzeba bardziej pilnować A co myślicie o przeniesieniu wątku na forum społeczności. Piszcie to może napisze któraś z nas do cheer |
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciala bym byc wyzsza :P A w udzie mam 46
|
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny! przegladam Wasze fotki i musze stwierdzic ze sie z Wami nie zgadzam! wszystki macie piekne figury, jestescie szczuple i wygladacie wspaniale! nie macie zielonego pojecia ile dziewczyn marzy o Waszym wygladzie i o tym zeby moc pozwolic sobie na jedzenie wszystkiego.
trzymajcie sie i wierzcie w siebie, wszystkie jestescie piekne!
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie noszę :/A zdjęć w najbliższym czasie nie dam,bo aparatu brak.
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
a Polacy dzisaj znowu wygrali
jejejejjejej:ja w nadgrastku mam 15,5 cm a w udzie w najgrubszym miejscu 49cm (
|
|
|
|
#2727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze ktoś ci mówi 'O boże ale ty jesteś chuda!' 'Ty sie odchudzasz?' itd. To jest dołujące
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
U mnie się ostatnio miło obchodzą ludzie z moją chudością. Ostatnio jak jadłam pączka to kolega powiedział : daj mi go bo przytyjesz , a tego nie chcemy. Nie uznałam to za dokuczliwe. Wręcz przeciwnie
Czasem jest tak , że to my się tak nastawiamy ''mówi mi tak , bo chce mi dokuczyć''. Oczywiście nie mówię , że tak jest , ale tak bywa
|
|
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zupełnie olewam to, co ktoś o mnie mówi. Swoją drogą już rzadziej słyszę komentarze "ale jesteś chuda". W sumie to zależy od tego, kto to mówi.. Jeśli słyszę coś od koleżanek które lubię to wiem, że to tylko zwykłe żarty,
Ale jak ktoś, kogo nie trawię zaczyna się czepiać to... wrrrrr, umiem się odgryźć. Jestem za szczupła, ale już się przyzwyczaiłam. Narazie chce dobić do 50kg To taki moje absolutne minimum, a później... tak 52-53 ![]() Zobaczymy... Teraz jest 48-49kg/167cm/lat 18 ![]() Pozdrawiam bardzo gorąco
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też jak mowie kolezankom to robia wielkie oczy i mowia "z czego Ty sie niby odchudzasz". swoje widze.. i to nie malo.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

ja mysle ze nawet jak były bysmy juz "normalne (
tyle co dostałam juz na ur, i wszytskie za duze

musimy zrobic koniecznie zbiór odzywek na zaczepki
Zawsze słysze taki tekst : ty masz farbowane czy masz peruke?
Przecież w rzeczywistości to są takie patyki.