Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 12:17   #2161
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Szukamy wlasnie niedrogiego kamerzysty, bo juz dosyc duzo przeznaczylismy na fotografa, ktory byl dla nas najwazniejszy, a kamerzysta jest jako dodatek. Jednak zalezy mi na tym zeby nagranie nie bylo krotkie, np. 1,5h tylko zdecydowanie dluzsze. Wiem, ze nikt tego niebedzie ogladal ale my robimy nagranie dla siebie i chce zeby bylo jak najwiecej. Bylabym za tym zeby nie bylo zadnych udziwnien, widzialam takie standardy u znajomych - 2 plyty z nagraniem standardowym + 3 plyta - skrot moze w formie teledysku... mysle ze cos takiego byloby najlepsze. Jesli znalazlas cos w tym stylu to chetnie wzielabym namiary
Widzę, że mamy podobne priorytety też wybuliliśmy dużo na fotografa, kamera to taki bonus. Kuzynka miała taki dość fajny, nieudziwniony film, dwie płyty bodajże, gość bierze podobno niespełna 1500 zł. TŻ ma namiar, wezmę od niego i dam Ci znać Sami planujemy zamówić u tego pana usługę. Gdybym ja miała to zrobić, już dawno byłoby zaklepane, ale że to zadanie TŻ, a on się ogarnąć nie może, to czekam

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
na jakiej sali macie?
my sie tylko rozgladalismy tez zaczelismy kolo listopada ale w wiekszosci miejsc gdzie pytalam mowili zeby sie odezwac po nowym roku bo nie wiedza jakie beda ceny;/ znalazlam juz swietnego foto i kamerzyste terminy maja/w tym porblem ze beda teraz na targach i to sie moze zmienic/ myslalam ze targi mnie omina bo nic ciekawego na poprzednich nie znalazlam a tu jednak bede musiala je odwiedzic;/
Sala Bankietowa hotelu Podzamcze w Dobczycach KLIK My z TŻ byliśmy oglądać kilka sal, na żadnej nas nie odesłano, wszyscy znali ceny na 2013 albo zastrzegali, że mogą pójść w górę np. o 5 zł od osoby. Może to moje zboczenie po prostu, ale ja tam wolę wcześniej wszystko zaklepać i nie martwić się, że nie będzie terminu i zaczynać całej zabawy w szukanie od nowa. Do dzieła

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-01-13 o 12:18
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:09   #2162
Mariam
Raczkowanie

czy ktoś wie o co chodzi z targami w Krk? są i 15 stycznia i dwa tygodnie później 29 , a przecież były dopiero w listopadzie, dla mnie to nieporozumienie, byłam na listopadowych i w tym tłumie nic poza torbą ulotek nie załatwiłam
Mariam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:08   #2163
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Mariam Pokaż wiadomość
czy ktoś wie o co chodzi z targami w Krk? są i 15 stycznia i dwa tygodnie później 29 , a przecież były dopiero w listopadzie, dla mnie to nieporozumienie, byłam na listopadowych i w tym tłumie nic poza torbą ulotek nie załatwiłam
Te 29 są robione przez tego samego organizatora co te listopadowe. Te 15 będą inne, w innej hali - moim zdaniem większej.
Fakt tłumy straszne ale mnie w listopadzie się nawet podobało - co chciałam wiedzieć to wypytałam

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 16:23   #2164
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

Kochane z całego serca polecam Wam kurs przedmałżeński na dobrego pasterza. Napisze krótko: płacicie 150zł -macie w tym non stop kawe i herbatę (stoją 4 termosy, do których kobieta dolewa cały czas wrzątku, kubeczki z kawą w środku, torebki herbaty, śmietanka cukier - full wypas) do tego w przerwie drożdżówka, pączek, w sobote dodatkowo pełen obiad Zarówno w sobotę jak i niedziele jest obowiązkowo msza, nie trzymają tak długo jak straszą na tym kursie Jeśli chodzi o treść to oboje z Grześkiem byliśmy pod ogromnym wrażeniem - że nie są to bzdety, pierdoły i bezużyteczne klepanie o czymkolwiek - no może odrobinę momentami ksiądz przynudzał, ale większość prowadziła kobieta, która opowiadała o swoim życiu - historie stricto z życia wzięte, ciekawe, nieszablonowe, swoje problemy małżeńskie - to jak je rozwiązywała z mężem. Czułam się jakbym czytała jej pamiętnik - sprawy na prawde intymne, pomocne, warte posłuchania. Rady - ale zyczliwe. Polecamy! Zleciało - nie wiadomo kiedy. Teraz musimy się rozejrzeć za bezbolesną poradnią
Grzesiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:11   #2165
thea2
Zadomowienie

My także robiliśmy kurs na Dobrego Pasterza, rok temu i również polecam My ze względu na pracę mojego męża wybraliśmy kurs miesięczny- zajęcia odbywały się przez 4 niedziele, po 2 godziny, razem 8 godzin. Nie trzeba było chodzić co tydzień, ważne, żeby zaliczyć 4 tematy. Płaciliśmy za kurs chyba 70 zł, ale nie było w tym kawy, herbaty itd- ale to zrozumiałe, skoro zajęcia trwały 2 godziny, a zwykle kończyły się trochę wcześniej. I w sumie tylko jeden ksiądz przynudzał, reszta była naprawdę w porządku.
Stary 2012-01-16, 20:21   #2166
Rangiku
Raczkowanie

Hej Dołączam się do wątku Ślub 14 lipca 2012 u Franciszkanów, wesele w hotelu Kazimierz (160zł/os. i w cenie wszystko oprócz alkoholu i paczek dla gości, duża, klimatyczna sala), fotograf też już załatwiony (Totoń, 2500 zł), kamerzystę znaleźliśmy dla równowagi tańszego, za 1400 - młody, sympatyczny pan, który pracuje dla tvp2, zaproszenia kupujemy niedrogie na allegro i w sumie do załatwienia zostały tylko nauki, obrączki, sukienka, alkohol i jakieś tam drobiazgi typu fryzjer etc. Największy problem mam z suknią, nie chcę wydawać bardzo dużo, słyszałam właśnie o salonie Maja, ale tyle jest negatywnych opinii, że sama już nie wiem.. Koleżanka mówiła, że warto rozejrzeć się po salonach projektantów, podobno czasami można u nich kupić suknie taniej niż w normalnych salonach ślubnych.. Ale trochę się boję wybrać, bo nie lubię takiego "zamieszania" wokół mnie A tu już niedużo czasu zostało..
Rangiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:16   #2167
jowitkaa1
Przyczajenie

Grzesiowa jeżeli chodzi o bezbolesna poradnię to polecam tę na ulicy Saskiej, my zdobyliśmy trzy pieczątki na dwóch spotkaniach i świetnej atmosferze
jowitkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 12:09   #2168
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grzesiowa Pokaż wiadomość
Kochane z całego serca polecam Wam kurs przedmałżeński na dobrego pasterza. Napisze krótko: płacicie 150zł -macie w tym non stop kawe i herbatę (stoją 4 termosy, do których kobieta dolewa cały czas wrzątku, kubeczki z kawą w środku, torebki herbaty, śmietanka cukier - full wypas) do tego w przerwie drożdżówka, pączek, w sobote dodatkowo pełen obiad Zarówno w sobotę jak i niedziele jest obowiązkowo msza, nie trzymają tak długo jak straszą na tym kursie Jeśli chodzi o treść to oboje z Grześkiem byliśmy pod ogromnym wrażeniem - że nie są to bzdety, pierdoły i bezużyteczne klepanie o czymkolwiek - no może odrobinę momentami ksiądz przynudzał, ale większość prowadziła kobieta, która opowiadała o swoim życiu - historie stricto z życia wzięte, ciekawe, nieszablonowe, swoje problemy małżeńskie - to jak je rozwiązywała z mężem. Czułam się jakbym czytała jej pamiętnik - sprawy na prawde intymne, pomocne, warte posłuchania. Rady - ale zyczliwe. Polecamy! Zleciało - nie wiadomo kiedy. Teraz musimy się rozejrzeć za bezbolesną poradnią
O ile dobrze kojarzę, to właśnie tam idziemy Nie jestem pewna, bo na ten kurs zgłosiła nas para znajomych, którzy pobierają się w tym roku - stwierdzili, że idziemy z nimi i kropka, bo będzie fajniej, a kurs jest ważny bezterminowo (ślub mamy w przyszłym roku). Tylko tyle wiem - że idziemy 10-11. marca i mamy zapłacić 150 zł od nas obojga a dowiedziałam się o tym na imprezie w sobotę

Był ktoś na tych targach niedzielnych? Jak było? Były suknie Madonny? W listopadzie nie było, zawiodłam się

310813
Stary 2012-01-17, 13:18   #2169
ladystar
Zakorzenienie

ja jeszcze nie moge ogarnac tych poradni i kursow
wiem tylko ze na pewno weekendowe nam nie odpowiadaja bo TZ pracuje w weekend, wiec jesli juz to albo dlugoterminowe, zeby chodzic na krotki czas, ale np. przez 4 tygodnie razy, albo krotkoterminowy ale w tygodniu choc nie wiem czy gdzies takie sa

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 14:54   #2170
extassy
Zakorzenienie

polecicie jakiegos kamerzyste? ja mam jedynie na oku art pixel
foto zalatwione :"sandra i kuba".
sale tez mam na oku "krzemieniec"
Stary 2012-01-17, 16:42   #2171
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

ladystar - o ile dobrze kojarzę, to gdzieniegdzie organizują piątkowe wieczorne - trzeba zaliczyć 4 tematy po 2godz i po bólu

viollet87 takich par, które przychodziły ze znajomymi było całkiem dużo My byliśmy sami, ale z racji tego, że towarzyskie z nas stworzenia zaznajomiliśmy się od razu z parą, która siedziała po sąsiedzku więc czas zleciał jeszcze przyjemniej

jowitkaa1 właśnie o coś takiego nam chodzi, dziękuje oboje pracujemy do późnych godzin i ciężko by mi było 3 razy się specjalnie zwalniać a ile czasu trwało spotkanie?

rangiku - witaj wśród nas całkiem tanio te 160zł, a macie ograniczenie czasowe? my w takij samej cenie nie mamy torta, ciast, alkoholu

extassy - google - videotina. nasi ich filmy są bajkowe, ale nie tanie niestety

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 19:00   #2172
Viollet87
Zakorzenienie

Jednak jesteśmy zapisani na "Kurs na miłość" - podobno to jest gdzieś na Podwalu a może na Podgórzu?

Extassy, jeśli Was stać, to bierzcie Art Pixel Studio! Są genialni sama bym ich chciała...

310813
Stary 2012-01-18, 08:00   #2173
extassy
Zakorzenienie

no właśnie to ich mam na oku. nie znalazlam niczego tanszego o podobnej jakości;/
wiadomo ze fajnie by bylo gdyby znalazlo się coś tańszego, ale nie na wszytskim warto oszczedzac.

Grzesiowa- i ile biora? ja sie naogladalam filmow art pixel i mediagroup /wychodzi wiele taniej 2400ale sam film jedna kamera kreca 90min/ i jakos nic innego mi nie wpada w oko;/

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-01-18 o 08:05
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 10:29   #2174
betraa
Przyczajenie

Cytat:
Grzesiowa- i ile biora? ja sie naogladalam filmow art pixel i mediagroup /wychodzi wiele taniej 2400ale sam film jedna kamera kreca 90min/ i jakos nic innego mi nie wpada w oko;/
Extassy, ja właśnie zarezerwowałam wstępnie termin w media group, tani nie są, ale nie mogę znaleźć nic innego co by mi pasowało i było koniecznie w jakości HD i wybiorę raczej pakiet z dwoma kamerami plus plener w inny dzień, więc razem wyjdzie 4800, eh. To straaasznie dużo niestety, dlatego jak ktoś ma tańszego i fajnego kamerzystę, to jestem ciągle otwarta na zmianę

Na targach zainteresowałam się też DJ Mirosławem Lysko, może ktoś słyszał/widział/zna? Chętnie zaczerpnę cennych informacji
betraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 12:01   #2175
extassy
Zakorzenienie

no wlasnie z tym plenerem to ponad 4000. tyle kasy to mi szkoda zwlaszcze ze mamy troche wydatkow, wykanczamy mieszkanie i jeszcze slub. artpixel maja moim zdaniem ciekawsze oferte bo 3400 i plener w tym samym dniu i sa z toba od raza. mg w najtanszym pakiecie Jedna kamera HD
Rejestracja wideo od momentu błogosławieństwa do godziny 1:00 (jednak nie dłużej niż 12h)
Cyfrowy montaż filmu
Osobna rejestracja dźwięku
Authoring indywidualny, projekty graficzne, (menu DVD, nadruki na DVD oraz na okładki)
Gotowy materiał na nośnikach BD i DVD (1 X Blu-ray + 3 x DVD)
Czas trwania filmu - około 90 min.

Cena 2500zł
facet na targach nie zrobil na mnie najlepszego wrazenia. jak tylko powiedzialam ze interesuje nas ten najtanszy pakiet stracil zainteresowanie rozmowa.

art pixel
Pakiet podstawowy – dwiema kamerami DV- 3200 zł
rejestracja video obejmuje:
- przygotowania
- błogosławieństwo
- ceremonię ślubną
- przyjęcie weselne do ok. godziny 1-wszej.
- plener w tym samym dniu

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-01-18 o 12:07
Stary 2012-01-18, 14:33   #2176
betraa
Przyczajenie

to prawda, że jest taniej, ale... po pierwsze art pixel i tak nie miało wolnego terminu, więc nie mieliśmy tak naprawdę wyboru :/ ale dobrze się stało, bo po drugie, ten pakiet za 3200 jest kręcony w jakości standardowej, a nas właśnie interesuje koniecznie jakość HD, tak jak w media group. Plener i tak mamy innego dnia, wiec tak czy siak musielibyśmy doplacić. Ale co prawda, to prawda, jak komuś nie zależy na jakości HD i plener ma w tym samym dniu co ślub, to art pixel ma dla niego lepszą ofertę. Ciężko jest wybrać dobrze i tanio :/

tez byliśmy na targach i rozmawialiśmy z MGroup, podobno ledwo wrócili z sobotniego wesela, więc nie emanowali świeżością może przez to wydało Ci się że nie są zainteresowani, ekhem
Stary 2012-01-18, 17:34   #2177
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

Cytat:
Jak zamawiałam ich rok temu krzyknęli mi 1500zł za film 3-godzinny od przygotowań do godz. 1 w nocy. Oglądałam ich filmy, muzyka zawsze dopasowana jest do kawałków filmu, piękne ujęcia, mają też hd, za sesje w innym dniu chcieli 400zł więcej. Najnowszy sprzęt, zresztą wszystko o nich możecie poczytać na tej stronce: http://videotina.pl/ i umówić się tak jak my na spotkanie - rewelacyjny facet puszczał nam przez 2 godz filmy i zachęcał do przeglądania milionów zdjęć omawiał wszystko, nie mają takich stricto pakietów - tylko Ty mówisz co chciałabyś mieć a z czego rezygnujesz - i na podstawie tego on tworzy kosztorys
Stary 2012-01-18, 18:41   #2178
extassy
Zakorzenienie

byc moze wlasnie dlatego ze byli nie dzisiejsi ciezko mi sie z nimi rozmawialo.
musze to jeszcze przemyslec ktorego kamerzyste wybiore co mi sie tak naprawde oplaca. wesele nie bedzie duze bo zapraszamy 120 os a ile przyjdzie ciezko powiedziec.
bedzie dwoch foto i chyba za duzy przepych bedzie jak bedzie 2 video.
1500 to faktycznie nie duzo. chcialam sdie ustrzec przed tasiemcem bo i tak z niego oglada sie tylko urywki.
Stary 2012-01-18, 19:47   #2179
Grzesiowa
Raczkowanie

GG do Grzesiowa

Cytat:
byc moze wlasnie dlatego ze byli nie dzisiejsi ciezko mi sie z nimi rozmawialo.
musze to jeszcze przemyslec ktorego kamerzyste wybiore co mi sie tak naprawde oplaca. wesele nie bedzie duze bo zapraszamy 120 os a ile przyjdzie ciezko powiedziec.
1500 to faktycznie nie duzo. chcialam sdie ustrzec przed tasiemcem bo i tak z niego oglada sie tylko urywki.
a widzisz, a mi zależało na jak najdłuższym materiale. Być może da się zamówić film na max 90 min, zadzwoń, pogadaj, jestem pewna że spełniają życzenia klientów, może wyniosłoby Cię to jeszcze taniej.
Stary 2012-01-18, 22:07   #2180
Rangiku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grzesiowa Pokaż wiadomość

rangiku - witaj wśród nas całkiem tanio te 160zł, a macie ograniczenie czasowe? my w takij samej cenie nie mamy torta, ciast, alkoholu
Ograniczenie niby jest, że wesele może trwać max do 5. rano, ale większość wesel i tak się kończy o tej porze, więc nawet to nie przeszkadza.. Zresztą nasz zespół i tak zastrzegł, że grają do 4.30. No właśnie też się zdziwiliśmy, że nie tak drogo, bo odwiedziliśmy kilka sal i okazało się że w centrum miasta da się zrobić wesele taniej niż gdzieś na obrzeżach Korkowego nie naliczają, a tort jest gratis na wesele powyżej 80 osób
Rangiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 06:56   #2181
extassy
Zakorzenienie

zapytac zapytam dalej szukam kamerzysty. niestety nikt z targów (ulotek ktore odtaslam) nie wpadł mi w oko. kilka wiadomosci wysłałam bo faktycznie filmy mieli ladne nowoczesne ale cena zaporowa ok 6000zl nie wiele dokladajac mozna mies mpstudio. bedziecie miec druhny? jaki bedzie kolor przewodni??
Stary 2012-01-19, 07:09   #2182
Viollet87
Zakorzenienie

Ja będę miała jedną świadkową / druhnę, będzie podpisywała dokumenty, siedziała za mną w kościele, opiekowała się mną i w ogóle a jak się ubierze - jej sprawa

310813
Stary 2012-01-19, 08:16   #2183
extassy
Zakorzenienie

ja planuje jeszcze druchny do tego. nie wiem jeszcze ile.
przy stole siedzicie z rodzicami czy moze swiadkami?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 08:21   #2184
Viollet87
Zakorzenienie

Z rodzicami po pierwsze chcemy ich w ten sposób wyróżnić, a po drugie będą niejako gospodarzami wesela, będą mieli sporo zajęć = mniej czasu na zabawę i siedzenie. Świadkowie niech bawią się (jedzą i piją) z resztą znajomych Zwłaszcza, że np. moja świadkowa (a jednocześnie przyjaciółka) jest już mężatką, przecież nie będę jej sadzać osobno od męża

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-01-19 o 08:23
Stary 2012-01-19, 08:25   #2185
extassy
Zakorzenienie

my sie jeszcze nie zdecydowalismy. ale prawdopodobnie tez z rodzicami.

bylismy wczoraj oglda sale weselna firmy WESELMY SIE w wegrzcach. na targach oferta nas zainteresowala, wiem ze opinie na ich temet w Int. sa różne ale chcielismy zobaczyc jak to faktycznie wyglada.
sala miala pomiesic 200 os. naszym zdaniem jest to nie mozliwe. zdjecia na ich stronie sa zrobione z takiej prespektywy ze faktycznie sala wydaje sie wielka w rzeczywistosci jest napchane duzo stolow a nie ma gdzie tanczyc. mialam ta przyjemnosc ze na sali para uczla sie tanczyc kiedy my ja ogladalismy i dwie pary to naprawde bylo juz duzo.
krzeselka sa faktycznie szkole tyle ze w pokrowcach to sie na to tak nie zwraca uwagi, stly tez szkole. cala sala polaczona z remiza. a to ich oferta:
170zl/os
-4 dania
-ciasta (paczki 17zl/os)
-tort
-salatki
-zimna plyta
-owoce
-szampan chleb
-brak korkowego
-soki kawa herbata woda bez ograniczen
-brak napoi gazowanych
-dekoracja jak na zdjeciu w cenie
-kwiaty (tak dobrze widzicie kwiaty czyli na kazdym z dlugich stolow jest jeden maly wazonik z rozami jak na zdjeciu)
-1/2 ceny dzieci
-na 20 os jeden kelner
-kelnerzy do ostatniego goscia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vangelis_002_rs.jpg (37,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vangelis_011_rs.jpg (33,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vangelis_007_rs.jpg (28,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vangelis_006_rs.jpg (33,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vangelis_031_rs.jpg (38,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vangelis_037_rs.jpg (32,2 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-01-19 o 09:44
Stary 2012-01-19, 09:54   #2186
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Z rodzicami po pierwsze chcemy ich w ten sposób wyróżnić, a po drugie będą niejako gospodarzami wesela, będą mieli sporo zajęć = mniej czasu na zabawę i siedzenie. Świadkowie niech bawią się (jedzą i piją) z resztą znajomych Zwłaszcza, że np. moja świadkowa (a jednocześnie przyjaciółka) jest już mężatką, przecież nie będę jej sadzać osobno od męża
my mamy swiadkow i drozbow, na razie jedna para na 100%, druga na 90% i trzecia na 10% i jeszcze chyba para czterolatkow bedzie ale to pewnie tylko w kosciele i ew. do zdjec (musze to jeszcze przemyslec) a siedzimy pewnie z rodzicami, bo tez nie chce odciagac druzbow od towarzystwa a rodzice i tak beda chodzic po sali

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 12:23   #2187
betraa
Przyczajenie

Cytat:
to my będziemy mieć w takim razie micro wesele, bo na 60 osób a planujemy mieć jednego fotografa i dwóch kamerzystów (żeby później nagranie było bardziej dynamiczne), myślicie że to przesada? Może jednak wziąć tylko jedną kamerę? Hmmm... sama już nie wiem, mieliśmy mieć skromne wesele, a tu widzę że jednak chyba poszalejemy trochę, eh.

A przy stole będziemy siedzieć chyba z drużbami/świadkami i ich osobami towarzyszącymi oczywiście. Tak już jakoś tradycyjnie w naszych rodzinach się siada.

Dziewczyny, ponawiam pytanie o DJ Mirosława Lysko, slyszałyście o nim?
Stary 2012-01-19, 12:27   #2188
extassy
Zakorzenienie

wez dwoch zeby potem nie zalowac. my zapraszamy 120 ale ile przyjdzie to sie okaze.
co do dj to nie mam pojecia bo my mamy orkiestre.
Stary 2012-01-19, 14:15   #2189
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez betraa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ponawiam pytanie o DJ Mirosława Lysko, slyszałyście o nim?
Rozmawiałam z nim (tzn. nie z nim tylko z prowadzącym) na targach i mi się spodobali - jesteśmy umówieni na jutro na rozmowę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 18:51   #2190
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej dziewczyny, można się przyłączyć?

Ja również krakowska PMka, ślub i wesele w tym roku, na 90% maj... Ślub cywilny z weselem. Jesteśmy właśnie na etapie rezerwowania sali, wstępnie zdecydowaliśmy się na Hotel Kazimierz, ale jeszcze się waham... Bardzo dobre wrażenie zrobiła na nas cena i pani menager, ale trochę gorsze stały wystrój sali, wejście do hotelu i antresola...

Interesuje mnie też oferta Hotelu Express by Holiday Inn na Opolskiej, ale nie mogę znaleźć w internecie żadnych opinii o weselach, które organizują. Była tam może któraś z was na weselu albo rozważała organizację własnego?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości