![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-01-13 o 12:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
czy ktoś wie o co chodzi z targami w Krk? są i 15 stycznia i dwa tygodnie później 29 , a przecież były dopiero w listopadzie, dla mnie to nieporozumienie, byłam na listopadowych i w tym tłumie nic poza torbą ulotek nie załatwiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
Fakt tłumy straszne ale mnie w listopadzie się nawet podobało - co chciałam wiedzieć to wypytałam ![]()
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
Kochane z całego serca polecam Wam kurs przedmałżeński na dobrego pasterza. Napisze krótko: płacicie 150zł -macie w tym non stop kawe i herbatę (stoją 4 termosy, do których kobieta dolewa cały czas wrzątku, kubeczki z kawą w środku, torebki herbaty, śmietanka cukier - full wypas) do tego w przerwie drożdżówka, pączek, w sobote dodatkowo pełen obiad
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
My także robiliśmy kurs na Dobrego Pasterza, rok temu i również polecam
![]()
#2166 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Przyczajenie
|
Grzesiowa jeżeli chodzi o bezbolesna poradnię to polecam tę na ulicy Saskiej, my zdobyliśmy trzy pieczątki na dwóch spotkaniach i świetnej atmosferze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Był ktoś na tych targach niedzielnych? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie moge ogarnac tych poradni i kursow
![]() wiem tylko ze na pewno weekendowe nam nie odpowiadaja bo TZ pracuje w weekend, wiec jesli juz to albo dlugoterminowe, zeby chodzic na krotki czas, ale np. przez 4 tygodnie razy, albo krotkoterminowy ale w tygodniu ![]()
#2170 |
Zakorzenienie
|
polecicie jakiegos kamerzyste? ja mam jedynie na oku art pixel
foto zalatwione :"sandra i kuba". sale tez mam na oku "krzemieniec"
![]() |
#2171 |
Raczkowanie
|
ladystar - o ile dobrze kojarzę, to gdzieniegdzie organizują piątkowe wieczorne - trzeba zaliczyć 4 tematy po 2godz i po bólu
![]() viollet87 takich par, które przychodziły ze znajomymi było całkiem dużo ![]() ![]() jowitkaa1 właśnie o coś takiego nam chodzi, dziękuje ![]() ![]() rangiku - witaj wśród nas ![]() ![]() extassy - google - videotina. nasi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Jednak jesteśmy zapisani na "Kurs na miłość" - podobno to jest gdzieś na Podwalu
![]() ![]() Extassy, jeśli Was stać, to bierzcie Art Pixel Studio! Są genialni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
no właśnie to ich mam na oku. nie znalazlam niczego tanszego o podobnej jakości;/
wiadomo ze fajnie by bylo gdyby znalazlo się coś tańszego, ale nie na wszytskim warto oszczedzac. Grzesiowa- i ile biora? ja sie naogladalam filmow art pixel i mediagroup /wychodzi wiele taniej 2400ale sam film jedna kamera kreca 90min/ i jakos nic innego mi nie wpada w oko;/
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-01-18 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na targach zainteresowałam się też DJ Mirosławem Lysko, może ktoś słyszał/widział/zna? Chętnie zaczerpnę cennych informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie z tym plenerem to ponad 4000. tyle kasy to mi szkoda zwlaszcze ze mamy troche wydatkow, wykanczamy mieszkanie i jeszcze slub. artpixel maja moim zdaniem ciekawsze oferte bo 3400 i plener w tym samym dniu i sa z toba od raza. mg w najtanszym pakiecie Jedna kamera HD
Rejestracja wideo od momentu błogosławieństwa do godziny 1:00 (jednak nie dłużej niż 12h) Cyfrowy montaż filmu Osobna rejestracja dźwięku Authoring indywidualny, projekty graficzne, (menu DVD, nadruki na DVD oraz na okładki) Gotowy materiał na nośnikach BD i DVD (1 X Blu-ray + 3 x DVD) Czas trwania filmu - około 90 min. Cena 2500zł facet na targach nie zrobil na mnie najlepszego wrazenia. jak tylko powiedzialam ze interesuje nas ten najtanszy pakiet stracil zainteresowanie rozmowa. art pixel Pakiet podstawowy – dwiema kamerami DV- 3200 zł rejestracja video obejmuje: - przygotowania - błogosławieństwo - ceremonię ślubną - przyjęcie weselne do ok. godziny 1-wszej. - plener w tym samym dniu
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-01-18 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Przyczajenie
|
to prawda, że jest taniej, ale... po pierwsze art pixel i tak nie miało wolnego terminu, więc nie mieliśmy tak naprawdę wyboru :/ ale dobrze się stało, bo po drugie, ten pakiet za 3200 jest kręcony w jakości standardowej, a nas właśnie interesuje koniecznie jakość HD, tak jak w media group. Plener i tak mamy innego dnia, wiec tak czy siak musielibyśmy doplacić. Ale co prawda, to prawda, jak komuś nie zależy na jakości HD i plener ma w tym samym dniu co ślub, to art pixel ma dla niego lepszą ofertę. Ciężko jest wybrać dobrze i tanio :/
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
byc moze wlasnie dlatego ze byli nie dzisiejsi ciezko mi sie z nimi rozmawialo.
musze to jeszcze przemyslec ktorego kamerzyste wybiore co mi sie tak naprawde oplaca. wesele nie bedzie duze bo zapraszamy 120 os a ile przyjdzie ciezko powiedziec. bedzie dwoch foto i chyba za duzy przepych bedzie jak bedzie 2 video. 1500 to faktycznie nie duzo. chcialam sdie ustrzec przed tasiemcem bo i tak z niego oglada sie tylko urywki.
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
zapytac zapytam
![]()
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Ja będę miała jedną świadkową / druhnę, będzie podpisywała dokumenty, siedziała za mną w kościele, opiekowała się mną i w ogóle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
ja planuje jeszcze druchny do tego. nie wiem jeszcze ile.
przy stole siedzicie z rodzicami czy moze swiadkami? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Z rodzicami
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-01-19 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
my sie jeszcze nie zdecydowalismy. ale prawdopodobnie tez z rodzicami.
bylismy wczoraj oglda sale weselna firmy WESELMY SIE w wegrzcach. na targach oferta nas zainteresowala, wiem ze opinie na ich temet w Int. sa różne ale chcielismy zobaczyc jak to faktycznie wyglada. sala miala pomiesic 200 os. naszym zdaniem jest to nie mozliwe. zdjecia na ich stronie sa zrobione z takiej prespektywy ze faktycznie sala wydaje sie wielka w rzeczywistosci jest napchane duzo stolow a nie ma gdzie tanczyc. mialam ta przyjemnosc ze na sali para uczla sie tanczyc kiedy my ja ogladalismy i dwie pary to naprawde bylo juz duzo. krzeselka sa faktycznie szkole tyle ze w pokrowcach to sie na to tak nie zwraca uwagi, stly tez szkole. cala sala polaczona z remiza. a to ich oferta: 170zl/os -4 dania -ciasta (paczki 17zl/os) -tort -salatki -zimna plyta -owoce -szampan chleb -brak korkowego -soki kawa herbata woda bez ograniczen -brak napoi gazowanych -dekoracja jak na zdjeciu w cenie -kwiaty (tak dobrze widzicie kwiaty czyli na kazdym z dlugich stolow jest jeden maly wazonik z rozami jak na zdjeciu) -1/2 ceny dzieci -na 20 os jeden kelner -kelnerzy do ostatniego goscia
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-01-19 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2187 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A przy stole będziemy siedzieć chyba z drużbami/świadkami i ich osobami towarzyszącymi oczywiście. Tak już jakoś tradycyjnie w naszych rodzinach się siada. Dziewczyny, ponawiam pytanie o DJ Mirosława Lysko, slyszałyście o nim? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
wez dwoch zeby potem nie zalowac. my zapraszamy 120 ale ile przyjdzie to sie okaze.
co do dj to nie mam pojecia bo my mamy orkiestre.
![]() |
#2189 |
Uzależnienie
|
Rozmawiałam z nim (tzn. nie z nim tylko z prowadzącym) na targach i mi się spodobali - jesteśmy umówieni na jutro na rozmowę
![]()
#2190 |
Przyjaciółka KWC
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
![]() Ja również krakowska PMka, ślub i wesele w tym roku, na 90% maj... Ślub cywilny z weselem. Jesteśmy właśnie na etapie rezerwowania sali, wstępnie zdecydowaliśmy się na Hotel Kazimierz, ale jeszcze się waham... Bardzo dobre wrażenie zrobiła na nas cena i pani menager, ale trochę gorsze stały wystrój sali, wejście do hotelu i antresola... Interesuje mnie też oferta Hotelu Express by Holiday Inn na Opolskiej, ale nie mogę znaleźć w internecie żadnych opinii o weselach, które organizują. Była tam może któraś z was na weselu albo rozważała organizację własnego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.