Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 16:24   #4831
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

pomoc pilnie potrzebna w k
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 16:40   #4832
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Nesko, gratulacje z okazji zostania pełnoetatową mamą

Agatko, czekam na dalsze foteczki z remontu bo jestem strasznie ciekawa
ja też mam piekarnik Simensa kosztował chyba około 1400 zł i sobie go chwalę koniecznie bierz z prowadnicami teleskopowymi

U nas od wczoraj mroźno i troszkę śniegu

A w sobotę coś mnie tchnęło i pojechałam poszukać wieszaka do przedpokoju do komisu i... mimo, ż enie znalazłam wieszaka to kupiłam za 40 zł rzeźbiony kwietnik , który ma zostać własnoręcznie pomalowany i przerobiony na wieszak Tż jak go zobaczył i mojego banana na twarzy to zaczął się śmiać bo wie co go czeka... No nie mogę po prostu iść grzecznie do sklepu i kupić tradycyjny wieszak, o nie... ja muszę kupić kwietnik życie byłoby za proste
O tak piekarniki koniecznie z takim prowadnicami

My mamy piekarnik samsung i płytę boscha,ale nie indukcyjną tylko ceramiczną. Też jest mega energooszczędna i super wygodna w uzyciu,choć do panela dotykowego trzeba było się przyzwyczaić

Rybulko dopilnej studentki to mi daleko w tej szkole bardziej się liczą zdolności manulane

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 16:40   #4833
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
oj tak, tylko że ja mam pracy na 3 dni(pieczenie ciast, impreza, sprzątanie) i przeważnie całe urodziny siedze w kuchni a zagladam do gosci tylko jak wnoszę potrawy, wymieniam talerze itp, nawet w moje urodziny tak jest już sobie obiecałam że jak na mnie przyjdzie pora to zamówimy pizzę
A to czemu? Duzo osob zaprosilas?
Pomysl z pizz swietny

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 16:57   #4834
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
v
ale jak bardziej myslalam o czyms takim
[URL]http://www.pakamera.pl/zabawki-misie-i-maskotki-dlugouchy-zosia-nr576447.htm
rozumiem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
o masakra!!! I jak się ta sprawa skończyła? Policja w końcu przyjechała?
Przytulam mocno i współczuję nerwów

Martucha, Rybulka cieszę się, że spotkanie udane!!

A weekend mieliśmy całkiem przyjemny . Aaaa, dziękuję za wskazówki co do tych roladek, wyszły super! Jutro przychodzą do nas moja sis z jej mężczyzną, więc będziemy znowu robić :-
nie przyjechała mamy się umówić z dzielnicowym...
spotkanie super udane, ciesze się że roladki smakowały
a Miłkiem Rybulki zajmuje się jej mama

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
masz umowę do końca czerwca?
tak, jak się dostaje zastępstwo za osobe która jest na rocznym zdrowotnym to z reguły ma się do końca czerwca bardzo rzadko inaczej

moja koleżanka z pracy złamała rękę, a jako że mieszkam blisko to mnie ściągali na szybko do pracy i siedziałam w niej od 7 do 17. powtórka z rozrywki z środe i w piątek, do tego dzień babci i szczepienie Pata, zapowiada się wesoły tydzień...
w przyszłym mam zastępstwa w środę tylko, ale nie wiem co z feriami
Stary 2012-01-16, 17:27   #4835
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:01   #4836
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
k

kolor płyty wybraliście już?mój TŻ biega teraz z metrem i mierzy ścianę na szafę
Był facet, wziął dokładne wymiary. W środę mamy jechac do niego wybrac kolor płyty ale chyba jasne drewno weźmiemy aby do mebli dla dziecka pasowało. Choć mąż coś o ciemnym mówił, bo całe mieszkanie w wenge. Ale dla dziecka bym chciała jasne więc....

Cytat:

no, super ja już marzę o szafie do przedpokoju - a jesteśmy na etapie- ,,tż szuka" czyli musze mu dać czas na przebadanie rynku, podzwonienie po wszystkich studiach meblowych. Tylko cierpliwość mnie uratuje ale jest to już na szczescie kolejny etap, po etapie ,,tż myśli"
nieźle To życzę cierpliwości

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:03   #4837
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Był facet, wziął dokładne wymiary. W środę mamy jechac do niego wybrac kolor płyty ale chyba jasne drewno weźmiemy aby do mebli dla dziecka pasowało. Choć mąż coś o ciemnym mówił, bo całe mieszkanie w wenge. Ale dla dziecka bym chciała jasne więc....
to moze warto pomyslec o ciemnej szafie zeby pasowala do calego mieszkania?

My mamy na oku ciemniejsze meble do pokoju maluszka.

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 18:08   #4838
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia ale w tym pokoju tylko drzwi będą ciemne. A meble od brata są jasne. aaaaa już sama nie wiem.

Stary 2012-01-16, 18:09   #4839
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia ale w tym pokoju tylko drzwi będą ciemne. A meble od brata są jasne. aaaaa już sama nie wiem.
kurcze a bardzo jasne sa te meble od brata? Bo wiesz szafe to juz raczej na stale bedziesz miala a meble kiedys mozecie zmienic

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-16, 18:11   #4840
śliweńka
Zakorzenienie

a mówił ile wyjdzie mniej więcej i jakie półki w środku ? no i cena?dopiero jak pomierzy tak?

my mamy wenge w dużym pokoju, w przedpokoju buk po byłym właścicielu tak jak i w kuchni bo to najtańsza płyta więc zapewne oszczędzał, a do małego pokoju nie patrzeliśmy nawet, w castoramie jak patrzeliśmy mieli mały wybór płyt musimy na necie zobaczyć albo do stolarza sie przejsc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:15   #4841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia meble w całym domu mamy dośc ciemne i cienko mi się widzi takie same mieć w pokoju dla dziecka bo będzie on taki ponury, w mieszkaniu mamy przestrzenie i to fajnie wygląda a w pokoju, który ma 9 m2 i częśc zajmuje szafa to jednak wiesz A mebel od brata są z jasnego drewana. Nie znam się na odcieniach Ale takie bardzo jasne. Chyba, żeby szafę zrobić ciemnejsząale nie az wenge. Choc jasna nie będzie się tak rzucała w oczy.

Śliweńko wszystko w środę się dowiemy jak tam pojedziemy. Ale ok. 2 tys ma to wynieść. Choć jeszcze dziś coś zmienialiśmy więc jak da nam projekt, to i wycenę od razu.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-01-16 o 18:16
Stary 2012-01-16, 18:26   #4842
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Gold ale masz piękne mieszkanie okropnie Ci zazdroszcze
Agatka uwielbiam takie przestrzenie, szaleństwo dla wyobraźni

co jeszcze, a widziałam zdjęcia Neski, maluch superancki, alejak mam byc szczera to bym chłopa zabiła jakby mi takie foty na nk wstawił

a jutro idziemy do kina

poszlałam wczoraj w galerii i wydałam prawie 2 stowy na ciuchy dla Agaty

btw. ona ma dzis 7 miesiecy a opiero co rodziłam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 18:27   #4843
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia meble w całym domu mamy dośc ciemne i cienko mi się widzi takie same mieć w pokoju dla dziecka bo będzie on taki ponury, w mieszkaniu mamy przestrzenie i to fajnie wygląda a w pokoju, który ma 9 m2 i częśc zajmuje szafa to jednak wiesz A mebel od brata są z jasnego drewana. Nie znam się na odcieniach Ale takie bardzo jasne. Chyba, żeby szafę zrobić ciemnejsząale nie az wenge. Choc jasna nie będzie się tak rzucała w oczy..
to faktycznie musicie przemyslec wszystkie za i przeciw

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
co jeszcze, a widziałam zdjęcia Neski, maluch superancki, alejak mam byc szczera to bym chłopa zabiła jakby mi takie foty na nk wstawił

a jutro idziemy do kina

poszlałam wczoraj w galerii i wydałam prawie 2 stowy na ciuchy dla Agaty

btw. ona ma dzis 7 miesiecy a opiero co rodziłam
na jaki film idziecie?

najlepszego dla solenizantki

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-16, 18:39   #4844
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:28   #4845
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Na dziewczynę z tatuażem.

Moj tata jutro przyjedzie po Agate i odstwi ją koło 20.

A i z okazji 7-miesięcznicy zostałam ugryziona, tzn.poczułam na palcu zęba

Rosalindo miałam się już dawno pytać, jak tam kocur i choinka? Nasza jakoś mało zainteresowana

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:29   #4846
agus87
Zakorzenienie

bry wieczór wróciliśmy z gór

generalnie super, fajnie

ale...
3 dni bez przerwy sypał śnieg więc wyjazd spędziliśmy rodzinnie, nie szło nawet jechać do Krynicy do pijalni wód - w której notabene byliśmy kilkanaście razy

ale masakra, myśleliśmy, że nie wyjedziemy i nie przestanie padać
Stary 2012-01-16, 19:31   #4847
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej Chciałabym skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia i podpytać jakie macie lub polecacie płyty indukcyjne i piekarniki do zabudowy? Help, bo skołowana jestem i nie wiem co wybrać. Oczywiście mamy ograniczony budżet, więc interesuje mnie taka średnia półka cenowa. Dzięki
ja płyte mam samsunga, a piekarnik elektrolux - jestem zadowolona. Pozniej poszukam jakie modele jak chcesz

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
cześć

india83 byliśmy w plazie, ale nic nie kupiliśmy w sumie to po przejściu jednego poziomu już nawet na piętro nam się nie chciało wchodzić - jakoś przebrnęliśmy całość ale wyszliśmy z pustymi rękoma. Tak to jest jak się idzie na zakupy z zamiarem kupna (przynajmniej u mnie tak jest)
ja w Plazie byłam jak na razie tylko raz i tez nic nie kupiłam

Gucia myslcie, myślcie....

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a co do lampy, to ja wiem czemu sie wam te kuliste podobaja! bo sa zgodne s fenghsui, i jakos tak podswiadomie wymieramy takie ksztalty
a nie wiem tak jakoś mi sie spodobały a z fengshui w ogole nie kojarzyłam

Cytat:
Cześć

[
U nas od wczoraj mroźno i troszkę śniegu

A w sobotę coś mnie tchnęło i pojechałam poszukać wieszaka do przedpokoju do komisu i... mimo, ż enie znalazłam wieszaka to kupiłam za 40 zł rzeźbiony kwietnik , który ma zostać własnoręcznie pomalowany i przerobiony na wieszak Tż jak go zobaczył i mojego banana na twarzy to zaczął się śmiać bo wie co go czeka... No nie mogę po prostu iść grzecznie do sklepu i kupić tradycyjny wieszak, o nie... ja muszę kupić kwietnik życie byłoby za proste
podziwiam cie za kreatywnosc

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold i fajnie bo bedziecie miec cos czego nie ma nikt inny
pokaz potem fotke przed i po metamorfozy wieszaka.

ps. wczoraj ogladalam dekoratornie. ale fajnie zorbili babce pracownie. bardzo mi sie podobala. chociaz jak moj maz zobaczy drewnainy stol pomalowany na srebrno to prawie zwymiotowal i powiedzial, ze gdybym z takim stolem przybyla do domu to bym razem z nim wyleciala przez okno

ps. mysle czy by mojej zuzi nie zorbic wieszaka w pokoiku na kurteczke. takiego wiecie, na poziomie dziecka i nie wiem czy go chce czy nie, nie potrafie sie zdecydowac
o cos w tym stylu:
sliczny ten pierwszy

Cytat:
Cześć

Dziś zamówiliśmy szafę i wieczorem przyjdzie facet pobrac wymiary Super
o super

Cytat:
też oglądałam deko lubię ten program ale mimo, że mieli fajne pomysły to jednak wczorajsze wnętrze to nie mój styl. Zwariowałabym w tak soczystym wnętrzu
wieszak dla Zu to super pomysł, przecież nie musi wieszać tam tylko kurteczki, ale np. malutką torebeczkę, albo jakieś korale

no, super ja już marzę o szafie do przedpokoju - a jesteśmy na etapie- ,,tż szuka" czyli musze mu dać czas na przebadanie rynku, podzwonienie po wszystkich studiach meblowych. Tylko cierpliwość mnie uratuje ale jest to już na szczescie kolejny etap, po etapie ,,tż myśli"

tak, wiem szalona jestem jezeli chodzi o przerabianie starego na nowe ja też bym to chciała już zobaczyć. Na razie jak zwykle mam go w wyobraźni... muszę dokupić do niego płyty meblowe, wieszaki metalowe... może w weekend zmolestuje tż i zacznie coś tam dłubać
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:36   #4848
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

generalnie super, fajnie

ale...
3 dni bez przerwy sypał śnieg więc wyjazd spędziliśmy rodzinnie, nie szło nawet jechać do Krynicy do pijalni wód - w której notabene byliśmy kilkanaście razy

To faktycznie snieg Was ladnie przywital

Pilas kiedys ta wode ktora okropnie smierdzi a jeszcze gorzej smakuje? Moj prawie sie po niej

Moje dziecie mnie dzisiaj skopalo po raz pierwszy

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-16, 19:51   #4849
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Pilas kiedys ta wode ktora okropnie smierdzi a jeszcze gorzej smakuje? Moj prawie sie po niej

super

my wróciliśmy ze spaceru, poszliśmy do castoramy, w drodze do TŻ marudził że szliśmy piechotą a z powrotem debata na temat szafy, czy lustro w drzwiach choć mamy już w przedpokoju albo jakie półki albo jaki kolor

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 20:01   #4850
iwka28
Wtajemniczenie

Dobry wieczór!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Rybulko witaj kochana
Śliweńka u mnie pełłłłno śniegu
NATalka dzis była pierwszy raz na sniegu ale miała radoche
własnie wrócilismy z kina meżem bylismy na "dziewczynie z tatuażem"
polecam gorąco na pewno pojdzieny na kolejne czesci o ile bedą
film cięzki pewne sceny tak mi sie wryły w pamięć cała droge do domu o tym myślałam ale....
naprawde film wart obejrzenia

iwka a jak ci sie intro podobało??? dla mnei rewelacja
aaaa i od radu mowie ze kupuje książke do przeczytania
no nic bede nocami siedziec i czytac
Mnie też się podobało, nawet bardzo i pomyślałam sobie : dobrze się zapowiada

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
czytałam książkę - mężczyzni którzy nienawidza kobiet - seria millenium, i tak ta książka jest mega (kolejne części słabsze tzn druga też dobra ale nie aż tak jak 1, a trzecia kiepska) a na film chce iść, choć jak czytam opinie to po porównaniu z książką kiepski.. sam film super ale mocno okrojony
Martuś, ja myślę, że przeczytam książki w końcu, na razie pierwszą część, ale resztę to dopiero po obejrzeniu następnych części filmu ... bo nie chcę sobie psuć oglądania filmu. Może dlatego też mi się tak podobał, bo nie wiedziałam co się stanie. A że film okrojony - takie są prawa filmu, nie da się przenieść słowo w słowo To jak z książkami Kinga - fajowe, ale filmy się wleką jak flaki z olejem.
Powyższa opinia jest moją osobistą

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Gucia lampa dla Ciebie
zaraz wrzuce do K. fotki garderoby

India
- ta lampa wygląda jak układ słoneczny

Gold
- chcę koniecznie zobaczyć co wymodzisz z tym wieszakiem, Przez Ciebie spojrzałam krytycznie ma mój i chcę coś w końcu z nim zrobić - zbieram się od jesieni.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
oj tak, tylko że ja mam pracy na 3 dni(pieczenie ciast, impreza, sprzątanie) i przeważnie całe urodziny siedze w kuchni a zagladam do gosci tylko jak wnoszę potrawy, wymieniam talerze itp, nawet w moje urodziny tak jest już sobie obiecałam że jak na mnie przyjdzie pora to zamówimy pizzę
Mona - dziewczyno, jak następne urodziny spędzisz w kuchni to dostaniesz lomot - myślę, że reszta się przyłączy Zrobiłam bym szwedzki bufet, niech się każdy obsłuży, a po imprezie zagoń Tż do sprzatania (przed do gotowania). No przecie tak nie może być.

Cytat:
Magda - a ile tych mebli chcesz upchać w pokoju? Potrzebujesz w ogóle tych od brata? Jak już będziesz miała tam szafę, to wliczając w to przyszłe łóżko dziecka pasowało by dorzucić komodę i wg mnie wystarczy.

Cytat:

generalnie super, fajnie
ale...
Aguś - chociaż pooddychałaś świeżym powietrzem U mnie śniegu brak

Cytat:

Myślisz o wodzie Zuber? w życiu nie spotkałam bardziej śmierdzącej

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:05   #4851
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
super

my wróciliśmy ze spaceru, poszliśmy do castoramy, w drodze do TŻ marudził że szliśmy piechotą a z powrotem debata na temat szafy, czy lustro w drzwiach choć mamy już w przedpokoju albo jakie półki albo jaki kolor

i jak zdecydowaliscie wkoncu?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
taaak chyba tak sie nazywala .. smierdziala jak scieki . A fuuuujjjjj

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-16, 20:11   #4852
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

zuber
Stary 2012-01-16, 20:29   #4853
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

i jak zdecydowaliscie wkoncu?

taaak chyba tak sie nazywala .. smierdziala jak scieki . A fuuuujjjjj
podział półek mniej więcej mamy już ale kolor musimy zobaczyć, no i ile wyjdzie z lustrem a ile bez, musze je TŻ wybić z głowy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-01-16, 20:29   #4854
india83
Zakorzenienie

Cytat:

dla pierwszych kopniaczków

Cytat:
super

i cos uzgodniliscie?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Mnie też się podobało, nawet bardzo i pomyślałam sobie : dobrze się zapowiada

Martuś, ja myślę, że przeczytam książki w końcu, na razie pierwszą część, ale resztę to dopiero po obejrzeniu następnych części filmu ... bo nie chcę sobie psuć oglądania filmu. Może dlatego też mi się tak podobał, bo nie wiedziałam co się stanie. A że film okrojony - takie są prawa filmu, nie da się przenieść słowo w słowo To jak z książkami Kinga - fajowe, ale filmy się wleką jak flaki z olejem.
Powyższa opinia jest moją osobistą

India
- ta lampa wygląda jak układ słoneczny

Gold
- chcę koniecznie zobaczyć co wymodzisz z tym wieszakiem, Przez Ciebie spojrzałam krytycznie ma mój i chcę coś w końcu z nim zrobić - zbieram się od jesieni.

Mona - dziewczyno, jak następne urodziny spędzisz w kuchni to dostaniesz lomot - myślę, że reszta się przyłączy Zrobiłam bym szwedzki bufet, niech się każdy obsłuży, a po imprezie zagoń Tż do sprzatania (przed do gotowania). No przecie tak nie może być.

Magda - a ile tych mebli chcesz upchać w pokoju? Potrzebujesz w ogóle tych od brata? Jak już będziesz miała tam szafę, to wliczając w to przyszłe łóżko dziecka pasowało by dorzucić komodę i wg mnie wystarczy.

Aguś - chociaż pooddychałaś świeżym powietrzem U mnie śniegu brak

no mnie sie podoba, niestety tz nie podziela mojego zauroczenia
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:42   #4855
iwka28
Wtajemniczenie

Ehhh nie zna się

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:52   #4856
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

i cos uzgodniliscie?

no mnie sie podoba, niestety tz nie podziela mojego zauroczenia
z jednej strony półka na żelazko, miejsce na deske, suszarkę i drabinkę, jedna rurka i pod nią półki, a z drugiej na dole trzy szuflady szerokie podzielone na pół i nad nimi półki na ubrania dla dziecka, a na samej gorze jedna pólka na całą szerokość

TŻ chce na jednych drzwiach lustro a ja nie i teraz problem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2012-01-16 o 20:53
Stary 2012-01-16, 22:24   #4857
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zuber
pilas to?!

cos okropnego

Cytat:
podział półek mniej więcej mamy już ale kolor musimy zobaczyć, no i ile wyjdzie z lustrem a ile bez, musze je TŻ wybić z głowy
to trzymam kciuki za dogadanie sie

Cytat:
dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-17, 07:29   #4858
śliweńka
Zakorzenienie

a mój TŻ i tak mi idzie na kompromisy ostatnio ale tego lustra mu nie daruję

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-01-17, 07:52   #4859
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Wam też wizaż szwankował wczoraj wieczorem? Porażka, dostać się nie mogłam

Moje dziecko zapyla jak perszing po pokoju, jeszcze do niedzieli do końca nie wiedziała co zrobić z nóżką jak posunie rączki do przodu, a tu wczoraj rano dostała olśnienia i raczkuje na całego I co ją najbardziej interesuje? Kable! Skończyło się siedzenie na tyłku A tak niedawno jeszcze nie wychodziła poza matę

Dzisiaj przyjeżdża do mnie koleżanka z byłej pracy, już się nie mogę doczekać
Stary 2012-01-17, 08:00   #4860
Gucia0987
Zakorzenienie

Mona a nie możesz przygotować takich rzeczy, żebyś cały czas była z gośćmi? przecież to bez sensu, spędzać całą imprezę w kuchni... nie daj się w to ubrać!

India myślimy Jak zostanie kasa pod koniec m-ca to uskutecznię myślenie

Rossi co to za świeczki??

Martucha ciężki tydzień przed Tobą... ale dasz radę!

Aguś super, że wyjazd się udał!

Scio buziaki dla małej solenizantki!

Śliweńka a dlaczego nie chcesz lustra? Ja bym też brała z lustrem

Ktosia miłego spotkania! A Marcelutka szaleje!

Witajcie!

Wczoraj upiekłam te ciasteczka z ciasta francuskiego, ale zabrakło mi wiśni... zaczęłam kombinować, co by tu wykorzystać.... i dałam KitKata Super wyszły Mąż się pytał, których jest więcej i dlaczego tak mało z KitKatem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-01-17 o 08:06
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości