|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oficjalnie oświadczam, że jutro po egzaminie wstąpię do Piotra i Pawła - zapewne nic tam nie zastanę, no ale się przejdę
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liczyłam, że w Słupsku będzie mniejszy szał niż w Szczecinie, gdzie rozświetlacze rozeszły się w ciągu kilku godzin ^^Klusko-dobrze to znam. Ile to razy nie wyszłam na zajęcia, "bo pada", "bo lakier na paznokciu mi odprysnął", "bo kot na mnie śpi i szkoda go budzić"
|
|
|
|
|
#2646 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc w takich przypadkach zwykle mówię sobie trudno i odwracam się na drugi bok... Cytat:
A na tą puderniczkę zwróciłam juz kiedyś uwagę ( ), tylko obawiałam się kupić ze względu na to, ze to złotko będzie odpryskiwać, szybko się porysuje, a rozmyślałam zakup właśnie ze względu na samą puderniczkę z lusterkiem ![]() Jak z jego trwałością? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- To tak jak ja...
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nic się z nim nie dzieje.Trwałość jest bardzo zadowalająca i to,że zużyłam prawie całe opakowanie o czymś świadczy Bo ja chyba jeszcze nigdy nie zużyłam jakiegoś produktu z kolorówki do końca oprócz jednego podkładu i tuszu do rzęs więc powinnam się wstydzić![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Ja myję i układam włosy 20-25 minut,a gdzie reszta?! ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a reszta leeeży jeszcze długo. Chociaż przyznam, że kryształkowy rozświetlacz capnełam ostatni, mimo że wpadłam w dniu wystawienia limitki (ale wydaje mi się że pozostałe rozświetlacze wzięły dla siebie panie naturzanki )
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
Bronzer H&M odnotowałam w myślach, ale kupię go dopiero jak wykończę swój bronzer z Essence (czyli chyba nigdy, bo używam go od czerwca niemal codziennie i końca nie widać :P)
Ja w domu mam opinię rekordowca, ogólnie zawsze jestem wszędzie gotowa na 10 minut za wcześnie, nawet jeśli zaśpię (chyba że jakieś skrajne przypadki są :P). Jednak mimo to potrzebuję na zebranie się ok. 45 min (mam zawsze ten sam schemat i jak zmienię choć jedną rzecz w kolejności to wpadam w panikę, że się nie wyrobię trochę chore :P pobudka -> mycie włosów -> śniadanie -> suszenie włosów -> mycie zębów -> makijaż). Trochę tęsknię za czasami, kiedy rano nie myłam włosów (miałam długie i na noc zaplatałam mokre w warkocz a rano tylko rozpuszczałam i ewentualnie podsuszałam), wtedy to mi 30 min na luzie wystarczyło :P A tak poza tym jutro po zajęciach idę na zakupy w ramach wynagrodzenia sobie pierwszej serii kolokwio-egzaminów, teraz z tydzień względnego spokoju przed kolejną falą
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziś na paznokciach błekit z Blossoms pociągnięty topem Sun Club i usłyszałam od koleżanek, że moje paznokcie wyglądają jak żelki Trochę załuję, że nie kupiłam żółtego lakieru z tej limitki..
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj widzialam w drogerii jakies dwie totalne gowniary otwierajace po kolei tusze z crystalliced i maziajace sobie nimi po rece pomimo ze na standzie jak byk bylo ostrzezenie ze jest on monitorowany i macane produkty trzeba bedzie kupic (oczywiscie ich nie wziely)
Szkoda ze nie znam jezyka na tyle dobrze zeby walnac im wyklad
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
być może padło mi na oczy ale wydaje mi się że flejki mają wejść teraz z nowościami do 2giej szafy
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2657 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Nie udaję nim opalenizny, lecz modeluję. Cytat:
Cytat:
Mało tego, jak nie uzywasz takich kosmetyków, to makijaż jest bardziej widoczny. Oczywiście mam na myśli uzywanie z umiarem ![]() Sam podkład może dać płaski efekt, taki bez wyrazu jak mówisz. Po dodaniu światła, cienia i różu wszytko nabiera plastyczności i świeżości ![]() Cytat:
Zobacz na bemowie, może się ostały. Cytat:
Co do rozświetlacza Crystaliced i Inglotowego.: "C" jest bardziej kremowy i ma białą bazę, "I" jest nieco rzadszy, bardziej żelowy, nie rozbiela skóry. "C" daje efekt jakby oszronionej szyby (przez lekkie rozbielenie właśnie), i nieco mniejszy połysk. "I" błyszczy znacznie mocniej i połysk jest bardziej przestrzenny. "I" zastyga znacznie szybciej na skórze i jest tez trwalszy. |
|||||
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj w GŁ nie było ...
|
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
w sumie rzadko tu piszę ale teraz muszę: Śniegowa: piękny makijaż i piękna Ty
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2661 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
jak miło. dziękiDziękuję ślicznie. Makijaż jest na MM, i tam wszyściutko napisałam o TUTAJ są tam też inne fotki tego makijażu
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chciałam essencowe- kupiłam jednak my secret i jestem zadowolona |
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że rozświetlacz z C dla mnie został(ostatni )
|
|
#2665 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
I też się cieszę z rozświetlacza. Jak już miałam Inglotowy, to nie było parcia takiego, ale one są zupełnie różne! |
|
|
|
|
#2666 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
|
|
#2667 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie pójdę , ale zakładam ![]() świetny makijaż podoba mi się taki zastosowanie niebieskiego bardzo fajnie to wygląda .ja mimo że błękitnooka, to jakoś się nie mogę przekonać do niebieskiego na swoich oczach ![]() Cytat:
![]() ![]() a czy te flejki z my secret moża gdzieś jeszcze dostac ? może w toruniu popatrzę ? Przez tą akcję z wycofywaniem produktów nie mogę nigdzie dorwać linerka żelkowgo fioletowego ![]()
Są rzeczy ważne i ważniejsze... dlatego najpierw pomaluję paznokcie a później zajmę się resztą ![]() Edytowane przez szafirowa Czas edycji: 2012-01-17 o 14:01 |
||
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flejki z My Secret na pewno znajdziesz w Naturze na Starówce i w Zieleńcu
|
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Może właśnie dlatego, że masz niebieskie oczy nie lubisz się w takich cieniach? Dobry byłby turkus. Ten brokat jest taki morski właśnie. Cytat:
EEEE tam. Dopóki pingwin w lodówce nie zdycha, to wszystko gra. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Jakbym wstała 15 min. przed wyjściem to nawet bym się nie zbierała
Nałożenie różu wampirkowego to dla mnie wyższa szkoła jazdy. Już widzę te brązowe placki na swojej twarzy 

Nakarm pieska... 

jak w Łodzi Circus nadal niet?
Szkoda ze nie znam jezyka na tyle dobrze zeby walnac im wyklad 

dzięki
podoba mi się taki zastosowanie niebieskiego