Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-17, 10:25   #1051
Nita6
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Nitka, dzięki za info. ja generalnie nastawię się chyba na tetrę na przemian z pamperami bo samą tetrą nie dam napewno rady. no ale siedząc np w domu mogę sie poświęcić dla mojego szkraba tym bardziej że będzie lato wiec może będzie mu faktycznie lepiej niż w jednorazówkach. także chyba zakupię trochętetry i kilka otulaczków... myślisz że dobry pomysł?

ja nicole mialam na tetrze trzy miesiace , na spacer i na noc dawalam pampera .

kup troche tetry i zobaczysz jak ci to pojdzie
pranie nie dalo mi w kość, a prasować to nie prasowalam.

Lucy - dziękuje ze pytasz , dziewczynki mają się dobrze , nicolka uczy sie wierszyka na dzien babci ,

zaraz zmykam na zimowy spacer .

mamy pare spraw do zalatwienia , poczta , zakupy , super

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

lucy co do stanikow ja kupilam tanie bo nie wiedzialam jak dlugo uda mi sie karmic
teraz nie zaluje zakupu, bo z nich nie korzystam
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 10:31   #1052
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

hej wrocilam wlasnie z miasta, i od lekarza.

POWIEDZIAL DZIS ZE ŁADNIUTKO DZIDZIA ROSNIE (sprawdzał badaniem )

wyszło ze znowu mam ingfekcje ale mniejsza niz ostatnio. Dął znowu mi Nastytyne i jak ja skoncze to na zakwaszenie feminelle vagi C.

posiew moczy odebrałam i mam ok, nic nie wychodowałam(jka to ujął) wiec wychodzi ze w szpitalu grzybicy nie miałam wiec wrociła znowu a nie ze wtedy nie wyleczyłam. Mówił bym bawełniana bielizne nosiła i prała ja recznie w szarym mydle .....(chce zobaczyc czy moze to cos ma zwiazek z tym.....)

dal mi skierowanie na badania TSH,glukoze(raz jeszcze ),bilirubina całkowita,ALAT,AspAT (na watrobe )

cisnienie miałam podwyzszon tzn biorac pod uwage moje cisnienie wczesniejsze to z kazda wizyta mam wyzsze. jest w normie dalej, ale mowi bym kontrolowała tym bardziej ze w rodzinie sa nadcisnieniowce.

znowu za leki zaplaciłam 100 zł

a tak pozatym z wywiadu lekarza dowiedzialam sie ze juz od ok 20 tyg bedzie polozna przy kazdej wizycie robila KTG , USG mi lekarz nie zrobi (chyba ze w szpitalu jak by cios sie dzialo) mwoil z emialam juz wystarczajaco(nawet za duzo) i dopiero w 22 tyg na USG 3d poznam plec.

Przed lekarzem zachaczyłam o bi blioteke wyporzyczyli mi z czytelni ksiazke fajniuchną(tylko do poniedzialku ale dam rade mimo ze gruba bo ponad 600 stron)Ciąza 40 kolejnych tygodni.

No i chyba wsio aaaa powiedzial z ekluciami mam sie nie przejmowac.....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 10:43   #1053
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

[/COLOR]Cookie- dzisiaj robię domowe spa
Mala rzecz a cieszy hihih ja tez wczoraj sobie zrobilam

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
( ale jakoś dam radę.

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
klusek w brzuchu .
Julka w brzuchu

nic sie nie dzieje

dzieciaczki przestraszyly się zimy

u nas zimowo , zaprowadziłam spacerkiem Nicolke do przedszkola
zaraz będzie karmienie malucha i idziemy na dwugodzinny spacer
Milego spacerku, tez zaraz ide ... Tylko z wyrka sie rusze Posprzatalam , ale w szlafroku dalej siedze.....

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

biorę paracetamol
a stanik taki, polecam bardzo, mięciutki dałam za niego 60 zł ( na innej aukcji kupiłam), ma fiszbiny żyłkowe które nie ugniatają piersi
http://allegro.pl/alles-mama-bianca-...046396265.html

u mnie dziś zupa cebulowa i kluski z mięsem
Ladny staniczek.... Tylko ja nie wiem jak to u mnie karmienie bedzie wygladalo, na razie kupilam jeden taki zwykly......
Ooo uwielbiam ta zupke

Oby Cie chorobsko opuscilo.... Ja z tzem bylam chora zaledwie poltora tyg temu.. A on znowu ma goraczke i sie smarcze........ Masakra jakas

Prince Dobrze, ze z dzidzia oki.... Mi po nystatynie wszystko ladnie przeszlo......

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Kurcze... Szkoda mi dziewczyn, ze maluszki nie chca wychodzic.... Co to za baby boom w szpitalach ?????
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 11:05   #1054
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Zakładam folder na Wasze przepisy. Bo potem ryję wątki (a trochu ich jest )

i jak to zinterpretujesz? Ty też byłaś brzuchata?

to teraz mam i ja... aaaaa jabłko przysługuje dopiero za 1,5 godziny

o to jak będe czegoś potrzebować to będę się uśmiechała do ciebie po przepis

jak dietka ?
ja się opanować nie umiem w jedzeniu, chociaż w ustach od soboty nie miałam czekolady a w spiżarce cała półka słodyczy leży

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Nitka, dzięki za info. ja generalnie nastawię się chyba na tetrę na przemian z pamperami bo samą tetrą nie dam napewno rady. no ale siedząc np w domu mogę sie poświęcić dla mojego szkraba tym bardziej że będzie lato wiec może będzie mu faktycznie lepiej niż w jednorazówkach. także chyba zakupię trochętetry i kilka otulaczków... myślisz że dobry pomysł?
muszę trochę poczytać o tym złym działaniu pampersów, chociaż jakoś sobie nie wyobrażam tetry, chyba za bardzo się przyzwyczaiłam do pampersów no i zapas mam na jakieś 2 m-ce. Od soboty jesteśmy już na 2 bo 1 za bardzo uciskały grubiotkie udka syna

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Baśka napisała, że z dnia na dzień czuje się lepiej. Tobiaszek w końcu zaczął przybierać na wadze. Jeśli do jutra przybierze jeszcze troszkę, to jutro wyjdą

natalia, słyszałam o tych stanikach, że są bardzo dobre. Ale ja chciałabym w kolorze ecru albo takim waniliowym, a chyba nie ma :/
Chyba żyłkowe są jeszcze jedne, może mają w takim kolorze. Babka ostatnio w sklepie mi pokazywała ale nie byłam zainteresowana tym kolorem więc za bardzo nie patrzyłam

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Mala rzecz a cieszy hihih ja tez wczoraj sobie zrobilam

Milego spacerku, tez zaraz ide ... Tylko z wyrka sie rusze Posprzatalam , ale w szlafroku dalej siedze.....

Ladny staniczek.... Tylko ja nie wiem jak to u mnie karmienie bedzie wygladalo, na razie kupilam jeden taki zwykly......
Ooo

Ja w ciąży kupiłam 1 stanik do karmienia ( nie wiedziałam jaki rozmiar będzie mi potrzebny ) zapłaciłam za niego 10 zł więc taniocha
Ten stanik miałam kupić w grudniu ale chciałam go przymierzyć ( i dobrze zrobiłam, bo zły bym kupiła )
Zobaczysz jak pójdzie ci z karmieniem i jak urosną ci piersi potem kupisz coś ekstra

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 11:28   #1055
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:

Ja w ciąży kupiłam 1 stanik do karmienia ( nie wiedziałam jaki rozmiar będzie mi potrzebny ) zapłaciłam za niego 10 zł więc taniocha
Ten stanik miałam kupić w grudniu ale chciałam go przymierzyć ( i dobrze zrobiłam, bo zły bym kupiła )
Zobaczysz jak pójdzie ci z karmieniem i jak urosną ci piersi potem kupisz coś ekstra
Duzo Ci urosly jeszcze ? Mi puki co to obwod ... Bo mialam 70 C a teraz musialam ten do karmienia 75 B
Ale swoje normalnie nosze, wiec dziwnie z tymi moimi piersiami
Stary 2012-01-17, 11:39   #1056
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
o to jak będe czegoś potrzebować to będę się uśmiechała do ciebie po przepis

jak dietka ?
ja się opanować nie umiem w jedzeniu, chociaż w ustach od soboty nie miałam czekolady a w spiżarce cała półka słodyczy leży
spoko, spoko

dieta, do nosa jak zwykle. znów utyłam... zwalam na CLO, teraz na luteinę, ale to raczej moje łakomstwo...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 11:52   #1057
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
spoko, spoko

dieta, do nosa jak zwykle. znów utyłam... zwalam na CLO, teraz na luteinę, ale to raczej moje łakomstwo...
zwalaj
Ja jak zaczełam brać lutkę to utyłam przynajmniej 2 kg w nie całe 2 tygodnie. Jadłam ciągle, aż się rodzina śmiała, że lodówkę będą musieli zamykać . A mąż już się chciał rozglądać za wózkiem widłowym bo twierdził, że jak tak dalej pójdzie to będę ważyć z 200 kg

cookie mi w ciąży biust właściwie nie urósł, mogłabym chodzić w swoich stanikach tylko trochę w obwodzie miałam za ciasne
Po porodzie w obwodzie wróciłam do stanu z przed ciąży a biust urósł z B do C

Mikołaj 19.11.2011

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 11:55   #1058
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
zwalaj
Ja jak zaczełam brać lutkę to utyłam przynajmniej 2 kg w nie całe 2 tygodnie. Jadłam ciągle, aż się rodzina śmiała, że lodówkę będą musieli zamykać . A mąż już się chciał rozglądać za wózkiem widłowym bo twierdził, że jak tak dalej pójdzie to będę ważyć z 200 kg

cookie mi w ciąży biust właściwie nie urósł, mogłabym chodzić w swoich stanikach tylko trochę w obwodzie miałam za ciasne
Po porodzie w obwodzie wróciłam do stanu z przed ciąży a biust urósł z B do C

Moj tz sie cieszy, ze wkoncu piersi bede miec hihihihi
Stary 2012-01-17, 11:58   #1059
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
zwalaj
Ja jak zaczełam brać lutkę to utyłam przynajmniej 2 kg w nie całe 2 tygodnie. Jadłam ciągle, aż się rodzina śmiała, że lodówkę będą musieli zamykać .
uffffffffffffffffffff.... ....... miałam tak ostatnio. wczoraj wzięłam ostatnią lutkę, a dawka była 10 dni 2 razy dziennie.... ufffffffffffff niech Cię kruszyno (lekko) uścisnę! :przytu l:

Stary 2012-01-17, 12:07   #1060
black secret
Wtajemniczenie

dzien dobry

ale tu emocje ciekawe kiedy wszyskie dzieciaczki bede juz na swiecie

A u mnie juz @ sie skonczyla,wiec mam nadzieje,ze przytulanki z Tz oprocz tego ze przyjemne beda owocne...

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 12:14   #1061
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

A u mnie juz @ sie skonczyla,wiec mam nadzieje,ze przytulanki z Tz oprocz tego ze przyjemne beda owocne...
Trzymam kciuki, aczkolwiek apeluje o nie nakrecanie sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 12:21   #1062
Maga83
Zakorzenienie

Maksikola dziękuję za te przepisy, w tym tygodniu coś będę z nich tworzyć

Cytat:
A gdzie ten folder założysz?

Trzymanie kciuków się przydało, bo w pracy nie było tak źle. Tylko jedna zapytała, jak się czuję i się dziwnie zrobiło... A tak to miło było, dowiedziałam się co klasy przerobiły i się teraz będę przygotowywać do lekcji

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 12:21   #1063
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki, aczkolwiek apeluje o nie nakrecanie sie

(nie) dziekuje za kciuki nie chce zapeszac
ale nie nakrecam sie- organizm sam nich zdecyduje kiedy sie uda i przyjmie fasolke,a tak to zamierzam sie cieszyc z przytulanek z Tz

Stary 2012-01-17, 12:28   #1064
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
na pulpicie. ale już skopiowałam i na pendraku też mam

Cytat:
Trzymanie kciuków się przydało, bo w pracy nie było tak źle.

Cytat:
ale nie nakrecam sie- organizm sam nich zdecyduje kiedy sie uda i przyjmie fasolke,a tak to zamierzam sie cieszyc z przytulanek z Tz

Stary 2012-01-17, 12:31   #1065
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

Moj tz sie cieszy, ze wkoncu piersi bede miec hihihihi
mój niezadowolony, że się nie mieszczą w jego ręce

Cytat:
uffffffffffffffffffff.... ....... miałam tak ostatnio. wczoraj wzięłam ostatnią lutkę, a dawka była 10 dni 2 razy dziennie.... ufffffffffffff niech Cię kruszyno (lekko) uścisnę! :przytu l:
teraz będzie lepiej

Cytat:
dzien dobry

ale tu emocje ciekawe kiedy wszyskie dzieciaczki bede juz na swiecie

korzystajcie i cieszcie się sobą

Cytat:
(nie) dziekuje za kciuki nie chce zapeszac
oj tak

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-01-17, 12:32   #1066
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
na pulpicie. ale już skopiowałam i na pendraku też mam
dobre, ja jakoś pomyślałam, że utworzysz gdzieś folder, który będzie dostępny dla wszystkich i się zastanawiałam, gdzie jest taka możliwość

Black

Maksi a jeszcze chciałam zapytać, z czym podajesz tego strogonowa?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 12:37   #1067
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
m
teraz będzie lepiej

Cytat:
dobre, ja jakoś pomyślałam, że utworzysz gdzieś folder, który będzie dostępny dla wszystkich i się zastanawiałam, gdzie jest taka możliwość
tiiiaaaa z moimi zdolnościami informatycznymi

Stary 2012-01-17, 12:42   #1068
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

a ja mam dzis kolowrotek w pracy, pewnie po godzinach troche zostane, ale jak mus to mus, wkoncu czwartek-piatek mnie nie ma, w potem w nastepnym tygodniu rano na usg cycuszkow i kolejnego dnia do endo rano, wiec sie spoznie do pracy i znow trzeba bedzie odpracowac......
Wafelku super ze dzidzia rosnie i super mam brzuszek a sluchaj nosisz stringi??? bo od nich moze masz tego grzybka czy tam zapalanie...3
ojj tak biedne te nasze ciezarowki w szpitalach - oby mialy sile na rodzenie...
Maga super ze w pracy dobrze Cie przyjeli
Black trzymam kciuki za starania, bylas na wizycie kontrolnej u gina? robilas cytologie po #? mysle ze to wazne...musze sie zapytac swojego gina...

aa kiedys tu byla rozmowa odnosnie tsh, ft3 i ft4,moja znajoma lekarka powiedziala ze najlepsza jest proporjca ft3 do ft4 jak 1:2, ja mam 1:3 ale nie jest zle

Natalia a bylas u lekarza z tą piersią? nie wiem czy nie przeoczylam...ja tez mam zawsze niska temperature, z reszta zauwazyly to chyba dziewczyny na SM

caluski dla Wszystkich

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
spoko, spoko

u mnie tak samo, chyba za duzo stresu,ostatnio 2 batony w ciagu pracy przydaloby mi sie lanie jak sie troche cieplejk zrobi mmamy w planie biegac razem z TZ

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 12:42   #1069
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:

korzystajcie i cieszcie się sobą
oj tak
bedziemy korzystac i cieszyc sie soba jak zawsze

Cytat:

Black

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Black trzymam kciuki za starania, bylas na wizycie kontrolnej u gina? robilas cytologie po #? mysle ze to wazne...musze sie zapytac swojego gina...

tak bylam juz na wizycie po #. Chyba ze 3 razy. Wszystko jest ok. Mialam cytologie, usg.
Wszystko jest ok.
Staranka juz w tamtym cyklu byly

Stary 2012-01-17, 12:53   #1070
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Maksikola dziękuję za te przepisy, w tym tygodniu coś będę z nich tworzyć

Trzymanie kciuków się przydało, bo w pracy nie było tak źle. Tylko jedna zapytała, jak się czuję i się dziwnie zrobiło... A tak to miło było, dowiedziałam się co klasy przerobiły i się teraz będę przygotowywać do lekcji
Pierwsze wyjście do pracy jest najgorsze, potem jest już tylko lepiej.
Cytat:

Natalia a bylas u lekarza z tą piersią? nie wiem czy nie przeoczylam...ja tez mam zawsze niska temperature, z reszta zauwazyly to chyba dziewczyny na SM

caluski dla Wszystkich
Nie nie byłam, poszałabym dopiero jak sama nie dałabym rady. I tak na początek kazałaby mi brać paracetamol a to sama wiem, że tak mam postępować, poza tym nie chce targać Mikołaja po przychodniach bo tam pełno ludzi chorych, grypy żoładkowe teraz grasują .......

zasiedziam się.... idę prasować, cała sterta ciuchów i pieluch czeka na mnie

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-01-17, 12:55   #1071
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Wafelku super ze dzidzia rosnie i super mam brzuszek a sluchaj nosisz stringi??? bo od nich moze masz tego grzybka czy tam zapalanie...3
ojj tak biedne te nasze ciezarowki w szpitalach - oby mialy sile na rodzenie...
)
nosze i stringi i bokserki i normalne. Dzis zkaupiłam kilak par normalnych ale ja itak nosze wkladki ciągle bo ta luteina mi wypływa......

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 13:27   #1072
zebrawpaski
Zakorzenienie

zakręcony ma dzien dzisiaj
buziaki dla wsszystkich
myślałam, że nowe dzieci są...
shez- prosimy o interpretację snu,
prince- dobrze, że dzidziuś ładneie rośnie
a stringów nie noś w taki ziąb w ciąży, w nich łatwiej o onfekcje a widać Ciebie nie omijają
Cookie, natalia- mój tz zawsze się śmiał z moich cycków, że takie prawie garściówki (ale on ma duże dłonie), dzisiaj chciałam ubrać stanik sprzed ciązy- 90D i musiałam zdjąć bo sutków mi nie zasłania i ledwie się dopina...
pani-fajny pomysł z tymy przepisami, chyba odgapię

a u mnie właśnie bulknął czerwony barszcz na słodko więc podaję obiad, mogę poczęstować
potem zmykamy na miasto, na cmentarz, do tesciowej i do chrześniaka tz-a

aha- Mamusia złatwiła mi recepte na te maść butapirazolową, musze wykupić chociaż oodpukać ostatnie dwie noce dość spokojne

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 13:52   #1073
Nita6
Zakorzenienie

zeberka, gdzie i kiedy Ty rodzisz?

p.s mam krokiety prosze troche barszczu

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

mamuśki- mam opakowanie 20sztuk woreczkow do mrozenia pokarmu firmy medela , która chce????
Stary 2012-01-17, 14:27   #1074
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
pochwalę się, że od jakiegoś czasu takowy mam
Cytat:
Maksi a jeszcze chciałam zapytać, z czym podajesz tego strogonowa?
z chlebem.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 14:33   #1075
Lucy1111
Zakorzenienie

Pozdrowienia od Inutilka! Byłam ją odwiedzić w szpitalu... Dalej cisza. Nic się nie dzieje. Jest trzecia w kolejce do wywołania, gdyby co... Jest tyle dziewczyn do porodu, że zaczynają odsyłać do innych szpitali. Tego jeszcze nie było...
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 14:35   #1076
natalia_23
Zakorzenienie

Wiadomość od Amilci

Pyta czy są wieści od Asi i Sofci . ( są ? )

JA po USG i badaniu. Daria ok, 3 kg waży. Szyjka bez rozwarcia ale po badaniu mam brązowy śluz. Możliwe, że mnie jeszcze wypuszczą do domu. Ale jestem zła na tą szpitalną politykę...

Wypuszczą ją jak skonsultują cukry i jakieś testy zrobią. Dziwi się bo inny lekarz mówił coś innego - chyba z braku miejsc, chcą na siłę do domu wypuścić. Tu też dużo kobiet po terminie, trzmajcie się

ty tyle wieści ( jestem szybsza niż orange ;p dostarczam wiadomości w 3 min a orange prawie 2 m-ce )

Czyżby jakieś ogólno krajowe zakorkowanie ciężarówek na wylocie ??

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-01-17, 14:45   #1077
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
mój niezadowolony, że się nie mieszczą w jego ręce

hahah kazdy lubi cos innego

Cytat:
hehehe tez mi to przeszlo przez mysl... ale blondi

Cytat:
bedziemy korzystac i cieszyc sie soba jak zawsze

I tak trzymac

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

a u mnie właśnie bulknął czerwony barszcz na słodko więc podaję obiad, mogę poczęstować
potem zmykamy na miasto, na cmentarz, do tesciowej i do chrześniaka tz-a

aha- Mamusia złatwiła mi recepte na te maść butapirazolową, musze wykupić chociaż oodpukać ostatnie dwie noce dość spokojne
Milego dzionka w takim razie, ta masc to w razie czego juz bedziesz miala..

Cytat:
Pozdrowienia od Inutilka! Byłam ją odwiedzić w szpitalu... Dalej cisza. Nic się nie dzieje. Jest trzecia w kolejce do wywołania, gdyby co... Jest tyle dziewczyn do porodu, że zaczynają odsyłać do innych szpitali. Tego jeszcze nie było...

Pozdrow ja serdecznie

Cytat:
Czyżby jakieś ogólno krajowe zakorkowanie ciężarówek na wylocie ??
ale numer.... wscieklabym sie chyba.................:ma d:
Stary 2012-01-17, 14:59   #1078
Nita6
Zakorzenienie

pierożki zjadłam

biedna sofcia
Stary 2012-01-17, 15:03   #1079
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
buziaki i całusy dla Inutilka.
Czyli to nie tylko nasze forumowe dzieciaczki takie uparte
Cytat:
Wiadomość od Amilci

Ale jestem zła na tą szpitalną politykę...

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
biedna sofcia
sofcia czy amilcia
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 15:26   #1080
natalia_23
Zakorzenienie

A mówią, że mało dzieci się rodzi, a wszędzie przepełnione porodówki. Jak byłam w szpitalu w jedną noc ( na jednej zmianie ) urodziło się 12 dzieci

Mikołaj 19.11.2011
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości