|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
no ja też do swoich babć tylko zadzwonić mogę... chociaż z jedną to i tak widuję się rzadko, za to do drugiej chodzę za każdym razem jak pojadę do domu
a Dnia Dziadka nie obchodzę
|
#4142 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spodziewałam się takiej odpowiedzi.
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdyby któraś była zainteresowana pakietami zabiegów kosmetycznych za 39 zł (tam gdzie byłam na doczepianiu rzęs na efekt kociego oka)
https://www.facebook.com/events/173952282706196/ DO WYBORU: - Mikrodermabrazja na twarz + masaż relaksacyjny twarzy + sonoforeza + ampułka + maska algowa + krem. - Mikrodermabrazja na twarz + masaż relaksacyjny twarzy + jonofereza + ampułka + maska kremowa + krem. - Peeling kawitacyjny na twarz + masaż relaksacyjny twarzy + sonofereza + maska algowa + krem. - Peeling kawitacyjny na twarz + masaż relaksacyjny twarzy + jonofereza + maska kremowa + krem. - Rzęsy semipermanentne 1:1 (w sumie ok. 50 sztuk) – efekt kociego oka. - Masaż relaksacyjny gorącymi kamieniami na ciało + peeling na ciało (dotyczy tylnej części ciała). - Masaż relaksacyjny na ciało + peeling na ciało + maska regenerująca na ciało. - Peeling migdałowy na twarz: peeling + kwas migdałowy + maska serum + krem regenerujący. - Zabieg głęboko złuszczający na twarz: peeling + kwas glikolowy + neutralizator + maska + krem. - Zabieg głęboko oczyszczający dla cery trądzikowej: peeling + kwas pirogronowy + neutralizator + maska + krem. - Pedicure spa + frezarka + french pedicure + manicure spa + french manicure. Gabinet na Łużyckiej 22 (Kurdwanów), dość przyjemny, promocja do końca stycznia Ja się umówiłam na pedicure spa, myślę jeszcze nad mikro
|
#4144 |
|
Nie depcze krokusów
|
Okno mi się rozstrzeliło i przeczytałam "Ja się umówiłam na pedicure spa i cztery prostytutki"
|
|
#4145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Odważyłyśmy się zadać pytania z tłumu 3. Bohater książki i całej historii ewidentnie nie jest uczciwym i prawym człowiekiem, ale nie zmienia to faktu, że książka jest ciekawa, bo opowiada o prawdziwej historii ze świata, którego prawie nie znamy. Ja ją szybko połknęłam Zresztą w ogóle wolę reportaże niż zmyśloną literaturę piękną ![]() GG, tak byłyśmy w Platinium i tam kupimy karnety. Do czwartku włącznie można wejść za free na wszystko. Podoba mi się jeszcze to, że jest tam sauna I karnet open dla studentów kosztuje 100zł (lub 80 przy kupnie na okres 3miesięcy), a dzieje się tam mnóstwo i jest w czym wybierać. To naprawdę dobra cena moim zdaniem Soline mówiła jeszcze, że do końca miesiąca jest chyba konsultacja z trenerem, który ułoży Ci program ćwiczeń, gratis a normalnie kosztuje ponad stówę Czuję, że mnie boli całe ciało, ale tragedii nie ma, chociaż ten ból jest wkurzający... Poszłabym to jutro rozchodzić, ale wczoraj wieczorem dowiedziałam się zupełnie przypadkiem, że w czwartek mam trudny egzamin, więc jestem w czarnej ... z nauką i chciałabym nie napisać tu nic do odwołania ![]() Więc mogę umówić się z kimś na jakieś zajęcia na czwartek od godziny 19
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-01-17 o 11:16 |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja wolę chodzić na zajęcia bezpośrednio po pracy, bo po powrocie do domu już mi się nie chce znowu jechać ![]() rozmawiałam. a co w tym dziwnego? to było kameralne spotkanie w ramach cyklów podróżników czy jakoś tak więc nie było tam wielkiego halo. koleś siedział obok mnie i Granatowej i prowadził zwykłą pogadankę. też się spodziewałam takiej odpowiedzi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4148 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
granatowo - mogę Ci potowarzyszyć
|
|
|
#4149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na masaż robimy jakiś łańcuszek żeby 29 płacić?
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31670189]Ja bym poszła na rzęsy...[/QUOTE]
Lojalnie uprzedzam że rzęsy wytrzymały tydzień, chociaż uważałam Dlatego teraz nie biorę nic doczepianego, tylko zwykłe zabiegi Ale Ty masz tam z pracy bliziutko z tego co kojarzę gdzie pracujesz Bo nawet jadąc tam przejeżdzałam obok ![]() Można pomyśleć, ale nie po to wrzuciłam, żeby nie było To jest koło kwiaciarni, jakby co, ja nie mogłam znaleźć bo za szybko przejechałam
|
#4152 | |||
|
Zadomowienie
|
zawsze ładnie wyglądasz
![]() no to super ![]() może luty, albo przyszły tydzień (ale to już z karnetem), bo ja też mam teraz gorący okres ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do trenera: właśnie szukałam tego znowu na ich stronie i gdzieś mi umknęło tak czy siak zawsze można się rozmówić z trenerem/instruktorem, którzy tam są na bieżąco.ale po więcej info odsyłam jednak na stronę ![]() ja w czw mam do 21, ale pt jak najbardziej ale widzisz, granatku - mnie w zasadzie nic nie boli, parę mięśni odrobinę czuję, ale nie ma porównania z tym, co było ostatnio. Czyli efekt jest o, w dziale "konsultacje treningowe" piszą: Cytat:
------- yeah, napisałam angielski! jeszcze tylko 3 egzaminy
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piątku póki co nie mogę obiecać, bo nie wiem czy nie pojadę do tego OPN i Parku Wodnego ![]() Soline, to ja się czuję tak jak Ty po pierwszym razie Ale tragedii nie ma (Zielona nie martw się ), miewałam w życiu dużo gorsze zakwasy Jeśli chodzi o tego trenera to będę pytać ewentualnie na bieżąco. Myślę, że sam regularny wysiłek i umiarkowanie w jedzeniu przyniosą efekty ![]() Soline, a korzystałaś z ich sauny? Zawsze chciałam regularnie do niej chodzić, a teraz będzie wreszcie okazja Zielona kup też karnet, będziemy jak siatkarze (
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martwię się. Pragnę zakwasów ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- I tak sobie myślę, że wyrwałabym trochę czasu w piątek przed południem, bo popołudniu przyjeżdża siostra. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Proszę o ponowne trzymanie kciuków - dziś łacina
|
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię spieniacza do kawy w ekspresach, wrrrr... Mam taki garnuszek z ubijaczką i z niego wychodzi ekstra pianka
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmeczona!
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i zrezygnowałam. Ale 80 zł za trzy miesiące
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Pani Buka
|
kurczę, wybrałabym się z Wami na siłownię, ale tak jak pisałam, muszę mieć z czego odkładać to kilkadziesiąt czy 100zł miesięcznie
niestety bardzo mnie uwiera brak stypendium w tym roku...
|
#4161 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu mam gwarancję nowiuteńkiego sprzętu co jest dla mnie bardzo ważne ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
(jeśli kupisz karnet do końca miesiąca to wtedy płacisz 99zł za 30 dni i możesz wchodzić kiedy chcesz i ile chcesz a w weekend dodatkowo możesz brać TŻ na wszystko i na nieograniczony czas ).Przemyśl to
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dotarłam do krk w jedyne...14 godzin! Kocham śnieg Spałam dzisiaj raptem 2 godziny więc ciesze się, że za dużo nie pisałyście bo miałam siłę to nadrobić...![]() Kusicie tym nowym fitnessem, oj kusicie...
|
|
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeej dlaczego wy siedzicie na fb???? co to za konkurencja?!
![]() a ja tam nic nie ogarniam Cytat:
![]() muszę przeczytać na co w ogóle bym się wybrała, ale może jakaś mikrodermabrazja:rolleyes : robiłaś tam? Cytat:
ale jak mam jechać pół godz. tramwajem to trochę mi się nie chce wiem, leniwiec jestem ale jakoś tak zawsze funkcjonowałam, że załatwiałam co miałam załatwić po pracy i potem miałam już święty spokój, a nie jadę do domu, coś tam robię i jadę znowu, bo to dla mnie strata czasu na przejazdy. wiem głupie tłumaczenie![]() z tym karnetem studenckim to spadaj na drzewo dziwne dla mnie byłoby to żeby konsultacje trenerskie były za dodatkową opłatą. wg mnie to standard który powinien być oferowany przez klub. w tych co ja byłam tak było.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4164 |
|
Pani Buka
|
Granatku, tylko tak - teraz mi się zaczyna sesja i do 6.02. nie będę miała za dużo czasu, a nawet jakbym teraz kupiła karnet to mi się część kasy zmarnuje bo potem wyjeżdżam z Krakowa na co najmniej tydzień. potem przemyślę, tylko nie wiem czy Wy w drugiej połowie lutego/w marcu będziecie tam jeszcze chodzić regularnie
gg - jakbyś znalazła coś ciekawego (jeśli o siłownię chodzi) w naszych okolicach to daj znać ![]() a co do dojazdów - nie takie głupie... ja jak mam taki pojedynczy wykład to on trwa pół godziny, a godzina mi schodzi na dojazdy i czekanie na autobusy...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-17 o 16:47 |
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja też tam dojeżdżam 30minut )3. Przecież studiujesz zaocznie? No i z tej promocji możesz skorzystać: OD 2 - 31 STYCZNIA 2012 KARNET PROMOCYJNY OPEN W CENIE 99 zł/msc. KARNET WAŻNY PRZEZ 30 DNI OD DATY ZAKUPU I UPOWAŻNIA DO KORZYSTANIA Z SIŁOWNI, ZAJĘĆ FITNESS ORAZ SPINNING Kasiencja, rozumiem - sensowne argumenty Myślę, że za miesiąc też nas tam dojrzysz. Wchodziłaś na ich ofertę? Ja chcę chodzić na wszystko
|
|
#4166 |
|
Pani Buka
|
ale gg to już chyba tylko podyplomowe w tej chwili
![]() Granatowo, nazwy mi niewiele mówią chociaż coś tam poczytałam w opisie mniej więcej... na pewno bym popracowała nad mięśniami brzucha i dolnej połowy ciała, rozciąganiem i ogólną kondycją, nie muszę pakować i raczej wszelkie zajęcia taneczne też bym omijała
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam że 14h to standardowy czas jazdy autobusem, przynajmniej kiedyś pisałaś że tyle jechałaś Cytat:
Cytat:
2. na 17-17.30 byłoby idealnie ![]() ![]() 3. nie zaocznie, studiuję podyplomowo i nawet jeśli to już mnie zniżki nie obowiązują no chyba że włącznie z 26r.ż. no ale to i tak nie mam legitki![]() na tą promocję rzeczywiście mogę się zapałać to może jednak się z Wami skuszę? przynajmniej dopóki nie będę miała karty fit profit
|||
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się najaaaadłam
Zrobiliśmy z tatą pycha pizzę
|
#4169 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - Wizaż nie działał, to tam pisałyśmy, nie plumkaj
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/3643468/Najwieksze-talenty Ależ jest genialny
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

a Dnia Dziadka nie obchodzę

Ja się umówiłam na pedicure spa, myślę jeszcze nad mikro

tak czy siak zawsze można się rozmówić z trenerem/instruktorem, którzy tam są na bieżąco.
Zawsze chciałam regularnie do niej chodzić, a teraz będzie wreszcie okazja
Spałam dzisiaj raptem 2 godziny więc ciesze się, że za dużo nie pisałyście bo miałam siłę to nadrobić...
no chyba że włącznie z 26r.ż. no ale to i tak nie mam legitki