|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Tak wielkiego marzenia chyba jeszcze nie miałam-
Extravagance D'Amarige w dawnym flakoniku Dam się pokroić ![]()
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak chodzi o flakonik to se możesz pusty na all nabyc ![]() Jest tez "stara"miniaturka z zapchem
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-01-15 o 23:05 |
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2884 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
HP Eau Sensuelle
Bvlgari Mon Jasmin Noir Gucci Flora Eau Fraiche
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Moje chciejstwa na ten rok:
Love The Key to Life - bardzo mi go brakuje Dark Purple Montale - mała flaszeczka wystarczy na 10 lat Reflection Woman Amouage - jednak chcę na lato Chic Shaik No 30 Shaik - chcę i to całą flaszkę na urodziny Alien Aqua Chic Thierry Mugler - prawdopodobnie będę chcieć Allure edp Chanel - skoro przestał mnie uczulać, to chcę znowu Rue Rance Eau de Noblesse Rance 1795 - chyba się przyda oraz jakiś nowy kawowy ocieplacz - na zimę by się przydał.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
oo, ja też wiosennego obcego chcę!
i karmelowego też, bardzo bardzo |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chce:
Lilabelle K.Moss Dazzling darling K.Minogue Kate Kate Moss wiec dosc skromnie i przecietnie
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym marzy mi się nowa fascynacja, jakiś zapach który mnie oczaruje i który wskoczy na listę marzeń. Próbki są w drodze, więc może coś z tego będzie
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
I od nowa:
- kilka ml Angela EdT - Dzongkha - jakaś lawenda, niespiesznie - kapka Vol de Nuit - Feminite du Bois - My Queen
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
własnie zakupiłam
![]() przy następnym zlociku możesz się wypsikac
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka moich marzeń wątek już spełnił
![]() Przybyła słoneczna Zeta Przybył Elixir des Merveilles i będzie umilał mi dni w tą jesienną szarugę ![]() Przyleciał też Smok edt Na spełnienie czekają jeszcze: Black Orchid Rosa Flamenca ale to na wiosnę Ponadto kusza mnie jeszcze Perełki I chyba to wszystko na razie... zaczynam się robic nerwowa jak widzę te przybywające flaszki i martwię sie kiedy ja to wypsikam , nie jestem typem kolekcjonera ![]()
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko na to wskazuje, że do następnego zlotu będę mieć swoją flaszkę
Ale to miło, że chcesz się podzielić Gratuluję zakupów!
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
koniecznie, ale to koniecznie musze mieć perełki!
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pilnie potrzebuję Poisona klasycznego, opętał mnie po prostu
![]() ![]() Wątku |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wishy na dzień dzisiejszy: -My insolence Guerlain -zamiast klasyka Shalika poprosze Shalimar Initial No i nadal chce poznać Inside Wątku działaj
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ostatnio marzeń zapachowych, wklejałam tu niedawno listę, która wyglądała tak:
1. TM Angel Sunessence Light i/lub Bleu Lagon 2. V&R Flowerbomb Extreme 3. Givenchy Eaudemoiselle 4. Armani Acqua di Gioia 5. Chloe Love Ale jednak muszę ją zmienić, bo żadnego z tych zapachów (poza bombką ekstremalną) nie pożądam Więc moja lista, którą zacznę powolutku realizować na początku kwietnia (albo i później) jest króciutka i wygląda tak:1. Flowerbomb edt (to będzie pierwszy poodwykowy zakup )2. Flowerbomb extreme 3. Angel i Alien Aqua Chic- jak tylko się pojawią (ich odwyk nie obejmuje )i to by było na tyle ![]() wątku działaj!
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel Innocent (niedługo go zresztą dostanę
)
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się jak w podpisie - Kasaneka
A do tego jakieś kadzidło i jeszcze róża, która mnie zaskoczy (a jeśli takiej nie znajdę, to Chloe Rose).
|
|
#2900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za Fille i Messe. Nadal liczę na Wazambę, malutki Poison i Arso. Ambre i Memoir chętnie zamienię na Black Aoud i Epic. Mam jeszcze kilka pomniejszych odlewkowych marzeń, ale nie chcę się wydać pazerna ![]() no to abrakadabra...
|
|
|
#2901 |
|
spin doctor
|
A ja mam nowe wielkie marzenie-Lady Million
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę flaszkę Royal Muska
Jakby ktoś miał jakiś cynk gdzie można ją dostać po taniości - bardzo proszę o wieści
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2012-01-24 o 08:56 |
|
|
|
|
#2903 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja
1. Chanel no 5 edp 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - oprócz Eau de Shalimar, którego mam mały zapas 4. Issey Miyake L'eau d'issey 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - na lato 11. Kenzo Summer - lato 12. Czarna Coco edp 13. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy 14. Flowerbomb La vie en rose - w moim flakoniku widac dno... -zdobyty 15. My insolcence beda dwie odlewki ![]() 16. Euphoria edp - bo mi sie skoczyla 17. Ogrodek srodziemnomorski |
|
|
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I tez mi sie marzy cos co mnie oczaruje, ale na razie nie ma na to widokow - musialabym jakies probki posciagac, ale chyba juz wszystko znam...rolleyes:
|
||
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Black XS, Rabanne...
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Konto usunięte
|
Kochany fontecek działa i to jak
Dwa duże marzenia spełnione (Goutal Duel . Chcę: - Creed Aventus (marzę o nim - Chanel Platinum Egoiste (ile można wytrzymać bez signature scent )- Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- Annick Goutal Duel - L'Artisan Safran Troublant Chcę potestować: - Creed Virgin Island Water - Amouage Epic Man - Amouage Gold Man - Amouage Lyric Man - Amouage Honour Man - Amouage Jubilation Man - Amouage Memoir Man - Amouage Reflection Man - Amouage Opus V - Tom Ford Bois Marocain - Chanel Egoiste - Kenzo PH Boisee - Kenzo L'Eau par Wild PH - Jennifer Lopez Deseo Men - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Hermes Equipage - Frederic Malle French Lover - Guerlain Heritage - Guerlain Habit Rouge - Narciso Rodriguez Musc for Him - Christian Audigier PH - Mugler A*Men Sunessence Edition Orage d'Ete - JPG Le Male Silver My Skin - Al-Rehab Silver - Issey Miyake L'Eau Bleue d'Issey PH - Chopard Noble Vetiver - Lolita Lempicka Au Masculin - Lacoste PH - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciala na dzien dzisiejszy (niektore w ciemno)"
Kate Kate Moss She wood L'essence Balenciaga The Beat edp Burberry Weekend Burberry Paradise Oriflame Art Masaki Matsushima jakies luzne 5 stowek by sie przydalo na te drobne wydatki (oczywiscie jesli kupic w perfuemrii interentowej) ![]() och i jeszcze Innocent
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Szpilkówna dojechała - dziękować wąteczku
jeszcze do pełni szczęścia mi brakuje: trzech Bois : Fruits, Violette, i Oriental W sumie czterech - jeszcze Genie des Bois mi się marzy. Wątku, proszę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.