|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Cytat:
mówisz, że fryzjer na to radzi bo moja tak cały dzień wygląda ![]() kupiłam niuni chodzik w biedronce i sobie koszyczki bambusowe malinowe
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2012-01-13 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio miala wiecen grzywki zostawionej i po nocy wygladala tak samo jak po fryzjerze hahah wiec zobaczymy rano ![]() jaki chodzik? pochwal sie ) ostatni byl takie mial branie
|
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żyrafa też była, ale bardzij mi te króle spasowały ![]() pokaż Majkę cooooo
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa no widzisz Monia to u nas nie bylo krolikow
a moze byly tylko nie jak ja bylam wiec nie mialam porownania ale i zyrafa jest fajowa ![]() a Marianka wrzuce na fb
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką
Jakie plany weekendowe?? ja dziś w babskim gronie spędzam wieczór koleżanka ma urodziny i spotykamy się u niej a później idziemy potańczyć niestety, żeby nie było za dobrze, to @ właśnie dziś przylazła mam nadzieję, że nie popsuje mi zabawy ![]() Katarzinko Malutka Izusia super podpis ![]() Soffi co tam ciekawego kupiłaś?? Kociaku też jestem ciekawa nowego fryca Majusi
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
Melduję, że kupiliśmy autko
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
Kotek gdzie Twój Marian?
Pauli Arko buty i babci prezent - sweter. Aga
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy niedzieli, zaliczylismy wczoraj gielde komputerowa a dzis fotograficzna. Moj G. wymienial sobie srodek kompa a ja chcialam dokupic lampe zewnetrzna do mojej lampy ale okazalo sie ze cos jest jednak nie halo i nie dziala tak samo jak wbudowana. Wiec fotograf zobligowal sie ze jutro pokarze ja w serwisie, wiec jestem bez aparatu
Agus gratki autka!! No Sofka to zakupy udane widze Pauli jak po baletach? Edytowane przez daget Czas edycji: 2012-01-15 o 18:28 |
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() Leniuchuję dziś cały dzień a raczje obiado-kolację, bo maż jeszcze w pracy...Na imprezce świetnie się bawiłam Aguś Gratuluję zakupu niech się autko dobrze sprawuje!!Daguś mam nadzieję, że da się naprawić i aparat będzie działał jak należy ! |
|
|
|
|
#2142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja czasami nazywam swojego męża
![]() Cytat:
za aparatCytat:
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odnośnie fotek małej - mam trochę na FB, można pooglądać ![]() Fryzjer mnie chyba nie lubi, bo zrobił mi mały hardkor na głowie Główny kolor jest ok, ale mam dwa pasma pomarańczowe To nawet rudy nie jest, tylko taki wściekły pomarańcz. Trochę dziwnie się czuję, ale trudno. Już tyle rzeczy miałam na głowie dotychczas, że przeżyję.Mili, przecież Ty też jesteś człowiekiem, indywidualną jednostką, a nie robotem do rodzenia dzieci. Gdzie tu egoizm? Że chcesz być zdrowa? Zresztą jak dla mnie to nawet, gdybyś była całkowicie zdrowa, to masz prawo więcej dzieci nie mieć przecież Siedzę w pracy, mała w nocy trochę się popisała, bo obudziła się o 4. Potem przysnęła, znów się obudziła, wypiła herbatę, zasnęła, wypiła mleko i znowu zasnęła. A o 6 zadzwonił budzik Nigdy tak nie robi, jak pójdzie spać ok. 20, to śpi nieprzerwanie do 6:30-7.
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuk - ja przez dwa lata miałam nieprzespane noce, a w zasadzie nawet przez prawie trzy, bo jak byłam w ciąży to też fatalnie spałam, więc życzę Co co byś miała szybciej spokojne nocki
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście nie mam na co narzekać, bo młoda już chyba w wieku 5 miesięcy przestała jeść w nocy
|
|
|
|
|
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No moja w 2 i 3 miesiacu swego zycia tez przesypiala cale noce.... A teraz lipa.... |
||
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja sie troche popsula....zawsze szla spac o 20-20:20 a teraz zasypia nawet o 22 nie podoba mi sie to za to dzis obudzila sie w nocy raz, dostala wode i poszla spac...wstala o 9:30 tyle ze teraz spi juz od 15 minut nawet obiadu nie zdazyla zjesc...no ale jest nadzieja ze wczesniej padnie wieczorem ![]() a moj Tz wygral pare zl i z tej okazji jade do Ikei |
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Asiuk ciekawa jestem tej Twojej metamorfozy Kotuś to super, udanych zakupów!!! coś konkretnego planujecie kupić?? |
|
|
|
|
#2150 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
my też zastanawialiśmy się nad dodatkową lampą, ale jak zobaczyłam cenę to od razu mi się odechciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
następna robi napad i rodzinną fortunę pomniejsza ![]() ugotowałam mielone mięso w kuchence mikroflowej a miałam tylko je odmrozić
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle o poscieli (takiejhttp://www.ikeafamily.eu/Oferty-dla-klubowiczow.aspx?shopId=1 83&Page=39&PageSize=1 ) i poduszce dla Mani, no i musze kupic podgrzewacze a takze kupie chyba taka ramke na Dzien Babci i wlozymy tam fotke Mai http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20185682/ co o niej sadzicie??Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzasti
|
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoją drogą to pierwszy raz odmrażałam mięso w ten sposób Zazwyczaj wyjmuję wieczorem, ale wczoraj zapomniałam ![]() ramka mi się średnio podoba Mojej mamie by nie pasowała do wystroju Ale jeśli Twoim będzie pasować to czemu nie ![]() Pauli Zdolna jestem niesłychanie
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2012-01-16 o 13:59 |
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha no Dzasti jestes miszczem poprostu ![]() a ramki w koncu nie kupilam...jakos na zywo wygladala mniej niz srednio no i najlepsze ze nigdzie nie ma ladnych ramek.....jakies sugestie gdzie moge jeszcze poszukac?? alledrogo, empik, fotojoker, wszelakie markety odpadaja....bylam ![]()
|
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a może kodak albo kolporter?
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak żeś to zrobiła ja często odmrażam mięso czy chleb, ale ugotować mi się nie zdarzyło jeszcze ![]() i dobrze ![]() pochwalę się Wam moją zdolną córą ![]() dostała wczoraj nowe smoki i do buźki, i do butelek. No ale - story jest o tych do buzi jeden jest z krówką, drugi z pszczołą, z aventu i dałam jej do sprawdzenia czy będą pasować. I tak sobie ciumka, ciumka i nagle bach- złapała za rączkę, wyjęła z buzi, obróciła w ręce tak, że złapała za tę część co się do buzi wkłada i zaczęła podziwiać pszczółkę wiecie co - padłam jak to zobaczyłam ![]() moja zdolniacha ![]() i nie wiem czy pamiętacie jak pytałam Dagusi, Dzasty o pieluchy ile dziecko mniej więcej nosi rozmiary dany- od soboty moja jest na 4
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś haha Juliś jest przefantastyczna.
A powiedz mi, co w końcu postanowiliście z tą ofertą pracy?
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() bystra dzieczynka |
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak któraś lubi, to mogę poczęstować czekoladkami After Eight, z serii limitowanej Irish Cream ![]() Ja też sie córą pochwalę - mówi "kaczka" i "czapka"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

obcielam obcielam i juz nie wyglada jak wsciekly Chopin po koncercie ale odrosna haha 
bo moja tak cały dzień wygląda 

) ostatni byl takie mial branie
mam nadzieję, że nie popsuje mi zabawy 

za aparat
nie podoba mi sie to
Mojej mamie by nie pasowała do wystroju
wiecie co - padłam jak to zobaczyłam