|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
Możecie mi polecić jakiś dobry krem do rąk? Mam je trochę wysuszone i potrzebuję jakiegoś, co się szybko wchłania. Słyszałam, że Garnier ten czerwony jest dobry, ale nigdy go nie miałam
![]() Co do kuponu, który otrzymałam w konkursie Wellaton. Rossmann wysłał mi informację, że nie dostanę nowego kuponu, tylko wyślą mi kurierem piankę. No i niby wszystko fajnie, bo nie trzeba łazić itd., ale do tej pory nic do mnie nie przyszło. W wiadomości napisali, że dotrze do mnie do 10.01.12. Może któraś z Was też brała udział w tym konkursie? EDIT: Przepraszam, źle przeczytałam wiadomość, aż mnie TŻ opierdzielił, że jak zwykle nie doczytałam. Pianka ma dojść do 10.02.12. Edytowane przez Emocja20 Czas edycji: 2012-01-18 o 13:05 |
|
|
|
#512 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nie dostaje się prezentów za zalogowanie, tylko jeżeli trwa rozdanie prezentów. Aktualnie nie trwa akcja prezentowa, już bardzo dawno z resztą takiej nie było.
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
są kosmetyki Eveline w Rossmannie?
![]() a konkretnie - tusze?
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tuszy Eveline w Rossmannie
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dzięki
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma któraś z Was te rękawiczki bambusowe z Eco Tools z kodów? Co o nich sądzicie? Warto kupić?
|
#517 |
|
Organizatorka
|
Właśnie dziś kupiłam drugą parę z kodem. Pierwszą zamawiałam z iHerb (bo było taniej). Dla mnie rękawiczki są super. Cienkie, ładnie trzymają się dłoni, nie rozciągają się. Bardzo je lubię i uważam, że warto skorzystać z promocji i kupić je za taką cenę.
|
|
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kosztowały ok. 10zł (chyba 8,99zł) i są super! Przed pójściem spać kremuję grubo dłonie, nakładam rękawiczki i rano efekt jest świetny - nieporównywalnie lepszy niż bez rękawiczek, a z dłońmi mam duży problem, bo raz (jeszcze w liceum) je przemroziłam i teraz kazda zmiana temperatury powoduje szorstkość, czerwono-sine placki etc.
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Orientujecie się może na jakiej zasadzie można zrealizować kupon z "okazji dnia" uprawniający do zniżki -50% na wybrany fotokalendarz? Z tego co wiem to kalendarz projektuje się na stronie, a przy kodzie jest napisane, żeby podać go sprzedawcy w Rossmanie. Zbytnio nie rozumiem tej procedury. Najpierw mam zapłacić za kalendarz ze zniżką a dopiero potem zamówić go na stronie?Już nieaktualne. Zadzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się, że pomimo tego, że jest napisane żeby podać go sprzedawcy kod ten należy wpisać na stronie Miłego dnia życzę.
Edytowane przez Nephthys Czas edycji: 2012-01-18 o 13:14 Powód: nowa informacja |
|
|
|
#520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na oryginalnego myślę, że nie byłoby mnie stać, może się skuszę na elfa, pędzelki do ceni ma całkiem fajne ![]() a używam podkładów Lirene. Nature Matt i City Matt, no i nie powiem, jak się wczoraj malowałam to cerę miałam jak od wizażysty no i ta oszczędność podkładu Cytat:
tylko nie wiem w jakim stopniu masz te dłonie wysuszone. na moje problemy wystarczający jest. a wieczorami co jakiś czas stosuję maseczkę (krem) do dłoni co w R. jest w zestawie z rękawiczkami laura conti |
||
|
|
|
#521 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
ja do dłoni polecam kupiony ostatnio Intensywny Balsam Odżywczy z Neutrogeny, jest do twarzy, ciała i rąk, rewelacja
![]() ostatnio jakaś dziewczyna pytała o lakier do paznokci Pierre Rene, widziałam w InterMarche za 7,99 zł
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dobry ten Synergen do rąk? tak do torebki tylko nada sie? nawilża wogule?
|
|
#524 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za propozycje. Dziś pójdę do R. i popatrzę na te kremy.
|
||
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najlepsze, że właśnie nie jest tłusty, nie trzeba robić w niczym przerwy 30 min na wchłonięcie kremu tylko, że ja o dziwo w tym roku (no w sumie zimy prawie nie było) nie mam większych problemów z dłońmi, więc do takiego codziennego nawilżania na pewno się nada. nie wiem jak by sobie radził z szorstką czy przesuszoną skórą, ale na KWC ma niezbyt przychylną ocenę, więc myślę że nie daje rady w takich przypadkach jako samodzielny krem ale zawsze można używać na zmianę z innymija tak kiedyś miałam po przemrożeniu. a wcale nie było jakoś bardzo zimno, tak po prostu wiał zimowy wiaterek, a ja nie miałam rękawiczek Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-01-18 o 16:41 |
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro będe pewnie po micela Bourjois to może sie skusze na ten krem.
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
o miecelu i o kremie czerwonym z garniera możecie poczytać na moim blogu
podaję linki, żeby łatwiej było znaleźć micel: http://kosmetyczneobserwacje.blogspo...2011-roku.htmlkrem: http://kosmetyczneobserwacje.blogspo...em-do-rak.html Żeby nie było, to nie reklama, tylko nie chce mi się pisać tyle ona produkty polecam
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze o polecenie jakichs platkow, plastrow kolagenowych pod oczy ? cos na spuchniete , podkowy , since
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#531 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Będę czytać Kolejny pożeracz czasu![]() Ja nie wiem, ale nie ma u mnie pędzli z Ecotools - muszę się przejść do innego R. może tam będą. Interesuje mnie pędzelek do cieni. Kupiłam za to 3 mydła pod prysznic z Ziaji - TŻ je uwielbia. Zawsze ogląda i dobiera kolorami Udało mi się przemycić kremowe masło kakaowe pod prysznic - wg TŻ butelka nieładna, ale zapach tak, to pozwolił mi w drodze wyjątku postawić je koło jego "kolorówki" A jakie macie doświadczenia z kremem do rąk z Ziaji kokosowym? Pięknie pachnie i nie mogłam się powstrzymać - kupiłam. Ale teraz patrzę na KWC i nie ma dobrych opinii. Kosztował 3,99zł. |
||
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba te produkty, to moje Hity KWC. uwielbiam! i garniera czerwonego i micelka! nie oddam ich za zadne skarby! polecam kazdemu,bo warto przetestowac, ich ceny sa niewygorowane,a efekty mozna zobaczyc.
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy mogę dziś wykorzystać dwa kupony na pomadke Alterry z zeszlego tygodnia i pomadke Laura Conti? Czy tylko moge wykorzystac kupon z bieżacego tygodnia?
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Były u Was paletki z Manhatanu czy tylko mój Rossmann nawalił ?
Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2012-01-19 o 18:42 |
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i żałuje... dla mnie beznadziejny, nie robi nic, nie nawilża. nawet jakby się smarowało dłonie co godzinę to one i tak są dalej suche, a ja wcale jakiś większych problemów nie mam. i na dodatek jak miałam jakąś zadartą skórkę przy paznokciu to mnie po użyciu tego kremu strasznie szczypało... więcej go napewno nie kupie... jego plusem jest tylko i wyłącznie zapach...
Edytowane przez zanciapp Czas edycji: 2012-01-19 o 11:28 |
|
|
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy teraz jest dobra cena tego micela z Bourjois? 11,99? czy bywal jeszcze taniej ? jesli tak w jakiej cenie?
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

założyłam konto na męża i to samo ;(
. Nie dostaje się prezentów za zalogowanie, tylko jeżeli trwa rozdanie prezentów. Aktualnie nie trwa akcja prezentowa, już bardzo dawno z resztą takiej nie było.

Orientujecie się może na jakiej zasadzie można zrealizować kupon z "okazji dnia" uprawniający do zniżki -50% na wybrany fotokalendarz? Z tego co wiem to kalendarz projektuje się na stronie, a przy kodzie jest napisane, żeby podać go sprzedawcy w Rossmanie. Zbytnio nie rozumiem tej procedury. Najpierw mam zapłacić za kalendarz ze zniżką a dopiero potem zamówić go na stronie?
już lepszy będzie elfa (nie dość że tańszy to jakościowo też ok, koleżanka zamówiła więc go widziałam, z nieco droższych to polecam sephore 50zł na all, kozłowski, maestro, a z wyższej półki to mac 187 oczywiście oryginalny, mimo że jest drogi to jest na całe życie
czasem można kupić po okazyjnej cenie, no ale trzeba umieć odróżnić podróbkę od oryginału bo można wpaść w sidła oszusta, zawszę służę pomocą) , bo ta podróbka to nie wiadomo z jakiego włosia... ja jak nie mam czasu to tylko rozcieram ewentualnie na koniec na policzki robię stempelki bo tam mam zaczerwienienia
a jak mam już czas to tylko stempluje, wszystko zależy od konsystencji podkładu, nie każdym uda się uzyskać ładny efekt, obecnie używam catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h i jest kiepski w rozcieraniu, natomiast rimmel w żelu rozcieram i nie zostawia smug, dojdziesz do wprawy
no i ta oszczędność podkładu 

za propozycje. Dziś pójdę do R. i popatrzę na te kremy.
ale zawsze można używać na zmianę z innymi

Będę czytać