|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
ja myslę nad zakupem kindli, o ile cena byłaby rozsądna
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a w środku jest takie sitko, które ubija mleko na piankę Tylko wiadomo, ze spieniacza wbudowanego w ekspres masz cieplutkie mleko, a z takiej ubijaczki no to raczej zimne ![]() Ja w pracy rysowałam zazwyczaj kwiatki, albo szachownicę, ale ubijałam w pudełku mleczko kondensowane i lałam je na wierzch kawy
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiencja można wiedzieć skąd to ograniczenie? Bo ja kupowałam drzwi i okna...ale jak miałam 21 lat Bieżnia jest moim marzeniem! Jejku jak chciałabym mieć takie cudo w domu |
|
|
|
|
#4234 |
|
Nie depcze krokusów
|
Może stąd, że mało kto urządza własne mieszkanie w wieku 20 lat i raczej wtedy większy wpływ na jego urządzenie mają rodzice, którzy to mieszkanie kupili. Koło trzydziestki kupuje się raczej już za własne pieniądze, co na pewno wpływa na wybór.
|
|
#4235 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kop, kop teraz sie zamiesza Malla, Mal, Melka Mal witaj Dziewczyny wiecie, że amazon wchodzi do Polski? Podpytam męza kiedy dokładnie. Cytat:
nie dostanę bana??
|
||
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
tez osdtatnio myślałam nad Platinium
tylko że tym na Lea bo od siebie z mieszkania mam 10minut na piechote ale tam nie ma tak dpbrych promocji... chociaz obawiam sie, że na Mogilskiej w związku z promocjami moga byc tłumy...
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Własnoręcznie zrobione latte
|
#4240 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Jakie książki po angielsku polecacie, żeby nie zaglądać co chwilę do słownika? W wolnej chwili poczytałabym sobie coś lekkiego w pracy w PDF... Sagę "Zmierzch" przeczytałam bez problemu, "Władcę Pierścieni" połknęłam w szkole średniej.
Cytat:
Na standardowych zajęciach na koniec wykonywane są krótkie ćwiczenia relaksacyjne, rzadko zdarzają się medytacje w trakcie. Joga nie służy odprężaniu ani rozciąganiu, to tylko dodatkowe korzyści. Cytat:
2. Super! Wkurzało mnie to, że o nas nie myśleli.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-01-18 o 10:51 |
||
|
|
|
#4241 | |||
|
Pani Buka
|
spoko
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż znając życie jakby nawet to miało być niedługo to Kindle i tak będzie kosztował z 1000zł, taką zrobią przebitkę (patrząc po lustrzankach które potrafią kosztować w USA załóżmy 2000$, w Europie 2000 euro, w Polsce jeszcze drożej
|
|
#4242 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. wszystko przed Tobą! ![]() Cytat:
![]() 2. jest sauna i łaźnia parowa - na stronie więcej informacji czym się różnią Cytat:
ciepłe to chyba jak się podgrzeje i przeleje do tego, to by było, tak myślę.łooo, jesteś boska jest do tego jakiś klucz? zastanawiam się, czy nie mam problemów dlatego, że pod koniec mam już za bardzo spienione mleko, a w środku jest raczej płynne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
skoro teraz jest darmowe wejście i nie ma tłumów, to myślę, że później też nie powinno
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ja mam tak samo, z wierzchu ubite mleko (nie powinno mieć bąbelków, tylko taka kremowa, satynowa konsystencja), a na dnie płynne mleko i to mnie denerwuje. Myślałam nawet, żeby kupić taki elektroniczny spieniacz? Muszę się zastanowić. W mojej "ubijaczce" brakuje mi tylko dzióbka do nalewania... Czytałam, że przy podgrzewaniu mleka warto dać pół łyżeczki cukru i wtedy lepiej się ubija (jest sztywniejsza pianka), muszę spróbować
|
|
#4244 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam dwie ostatnie części Harrego Pottera ![]() Plus lista in progres ![]() A... w papierowych wersjach mam tylko. |
||
|
|
|
#4245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem tu już blisko rok i moje wielocytowanie polegało na tym, że kopiowałam każdą wiadomość z osobna, do której chciałam się odwołać i wklejałam między [QUOTE ] i [ /QUOTE] w edytorze. Najgorsze było to, że musiałam każdorazowo wracać te czasami kilkadziesiąt postów wstecz przewijając pasek strony ![]() Teraz będę cytować na potęgę, bo do tej pory było to tak pracochłonne, że ograniczałam się do minimum ![]() Szyrek Twoją wiadomość zacytowałam w ramach ćwiczenia manewru wielocytowania
|
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
O, Pottera też czytałam po angielsku, bo jak mnie pierwsze polskie części wciągnęły, to potem nie chciało mi się czekać na tłumaczenia
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to wygląda jak kartka . I małe sprostowanie - nie trzeba klikać "cytuj" w ostatnim poście (ja nigdy nie wiem, który z zacytowanych będzie ostatni, a zdarza się, że jest to np. 2 strony wcześniej, więc nie wracam do niego, bo byłoby to upierdliwe) - wystarczy na dole po lewej pod całym wątkiem kliknąć na "Odpowiedz". Tylko nie na to odpowiedz obok cytowania - po lewej! Myślę, że jest łatwiej .
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Nie depcze krokusów
|
Też nie widzę plusików
|
|
#4250 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba trzeba będzie zajrzeć do instrukcji obsługi wizażu ![]() Ależ mnie to cieszy ![]() Malla - niestety dysponuję tylko papierowymi, więc nie wiem czy się nada do pracy. Ale głównie mam lekkie książki dla zakompleksionych kobiet po 30 (wiecie, wielka miłość po rozwodzie, wielka miłość mimo dużej pupy, wielka miłość i kariera mimo niepewności siebie - niech żyją najtańsze książki ze szmateksów)Ma może któraś pożyczyć audiobooki po angielsku/rosyjsku? |
||
|
|
|
#4251 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szyrek - właśnie o takie książki mi chodzi
ale w pdf
|
|
#4252 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no nick rzeczywiście mocno mylący, bo my tu już chyba wszystkie do Malli skracamy Mal. jakoś będzie trzeba Was rozpoznać, ale z czasem coś się wymyśli![]() a czemu mieszkasz teraz na wsi? możemy się motywować, bo ja też chcę zmienić pracę ![]() Cytat:
chyba mnie przekonacie z tym platinium Cytat:
kop leżącego, kop....matko kochana! są za****ste ale chyba jedyne co robią w swoim życiu to ćwiczenia Cytat:
właśnie je zamówiłam, a dzisiaj jadąc tramwajem musiałam sobie zwizualizować po której stronie chcę mieć klamkę i na którą stronę mają mi się otwierać. i wcale nie wiem czy tak chcę jak podałam Cytat:
zabiłaś mnie! patrząc na Twoje tasiemce i miliony cytowań myslałam, że masz to w małym palcu. nawet nie chce sobie wyobrażać ile Twój sposób zajmował Ci czasu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#4253 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dodano repertuar PWST na luty:
http://www.pwst.krakow.pl/?strona=6 Ja pewnie wybiorę się na Marię Severę i Healter Skelter. Jeśli któraś jest zainteresowana to uwzględnijcie te terminy w swoich kalendarzach ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Ale już umiem
|
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i się nie przewrócić i w ten sposób "odpływasz" myslami od spraw codziennych, od kłopotów w pracy, wietrzysz głowę. Ja w ten sposób sie bardzo odprężam i odpoczywam. A sam wysiłek fizyczny, napinanie i rozluźnianie mięśni też relaksuje przecież ciało. Medytacja jest dla mnie nieosiągalna. Przynajmniej na obecnym etapie. Nie potrafię siedząc bez ruchu powtrzymać napływajacych myśli i skupić się na "ommmm". A ćwicząc skomplikowane mniej lub bardziej ale wymagające skupienia pozycje (akurat nie na jodze ale na pochodnych) nie mam czasu na głupie myśli. Ja tak to rozumiem i u mnie tak to działa Myślę, że spokojnie znajdziesz ogrom takich plików w sieci np. na chomikuj. pl |
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit- link bo załącznik nie chce się wgrać http://wyslijplik.pl/download.php?sid=QxJhyfRN po prawej pod każdym postem którego chcesz zacytować masz ikonę podpisaną I, potem na samym dole strony po lewej masz "odpowiedź" i już
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym powiedziała, że to kartka
Ale już nic mnie nie zdziwi-wczoraj w pracy dowiedziałam się, że 'czerwony zeszyt z długopisem' to według jednej Pani grabki a według drugiej-miotełka ![]() Znalazłam idealna marynarkę! I co? I nie ma czarnej w moim rozmiarze Dziewczyny! Nie planuje któraś zakupów w internetowym Stradim? Strasznie mi zależy, mogę od razu zrobić komuś przelew na konto bo sama nie mam wypukłej karty |
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze chciałam korzystać z tego typu różnych form tylko nie było nigdy okazji, pomysłu, chęci, "partnera". teraz czuję że rozwinę skrzydłapodoba mi się historia Marii Sever-wiadomo a o czym ma być Healter Skelter, bo ie mogę podejrzeć?kiedy chcesz iść? no i najwazniejsze- zabierzesz mnie ze sobą? ![]()
|
|
|
|
#4258 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne! |
|
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

), a w środku jest takie sitko, które ubija mleko na piankę
Tylko wiadomo, ze spieniacza wbudowanego w ekspres masz cieplutkie mleko, a z takiej ubijaczki no to raczej zimne 

(patrząc po lustrzankach które potrafią kosztować w USA załóżmy 2000$, w Europie 2000 euro, w Polsce jeszcze drożej 

pod nosem bym miała...
ciepłe to chyba jak się podgrzeje i przeleje do tego, to by było, tak myślę.