Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-18, 11:21   #1171
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
edit: na zbicie progesteronu dostałam bromergon 1/2 tabletki wieczorem przez 2 miesiące, kto miał prolaktynę to wie ile ma skutków ubocznych, póki co po jego zarzyciu wczoraj czułam się jakbym była pijana u mdliło mnie okropnie
hmmm z tego co wiem to on właśnie ma takie skutki uboczne więc najlepiej jakbyś brała tuż przed samym snem!!

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
ja mam tez podłogówkę w łazience ,dla mnie super bo kąpie malucha na ziemi , nie mam stojaka , przewijak tez na ziemi , a ciepelko nieziemskie , na golasa to pozwalam jej tam lezec dlugo
marzy mi się!!

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
miałam jeszcze tomografię jamy brzusznej robioną. Wyszedł mi jakiś torbiel na jajniku na 16mm? Myślicie, że powinnam zgłosić to swojemu Panu ginekologowi?
Powinnaś powiedzieć ale jak masz dobrego gina to na USG sam powinien zobaczyć że ją masz!!

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
a jakie masz OB?
widzisz Ty masz wysoka temeprature a ja za to bardzo niska, przewaznie rano ponizej 36....
ale Ty mówisz o temp mierzonej waginalnie tak?? a Katka o temp ciała normalnie!! To róźnica jest!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:22   #1172
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

kATKA! - a to się porobiło! jak to nie wiedza co Ci jest?a o tej torbieli to powiedziałabym ginowi

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:25   #1173
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
podwyższona temperatura to często na jakąś infekcję organizmu wskazuje, może lekarze tak szukali jakby chcieli a nie mogli, warto powiedzieć lekarzowi o torbieli, a jakiego typu jest?? bo to bardzo ważne, może po prostu zginie po miesiączce, ja miałam 2 takie wykryte i po okresie było czyściutko
Tzn badania miałam robione dość dokładnie, bo było to na zasadzie znajomości, tzn tata pracuje w służbie zdrowia i mi pozałatwiał różne badania no i wiadomo jakoś tak większą uwagę na mnie zwracali...A odnośnie torbielki pisze mi tylko: w rzucie lewego jajnika mała torbielka o średnicy około 16 mm.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
a jakie masz OB?
widzisz Ty masz wysoka temeprature a ja za to bardzo niska, przewaznie rano ponizej 36....
Ob w porządku, 11. U mnie jest to że rano mam 36,6 a w ciągu dnia wzrasta grubo powyżej 37. Dziś 37,6.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
hmmm z tego co wiem to on właśnie ma takie skutki uboczne więc najlepiej jakbyś brała tuż przed samym snem!!

marzy mi się!!

Powinnaś powiedzieć ale jak masz dobrego gina to na USG sam powinien zobaczyć że ją masz!!

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

ale Ty mówisz o temp mierzonej waginalnie tak?? a Katka o temp ciała normalnie!! To róźnica jest!!
Tak, ja mówię o temperaturze ciała mierzonej normalnie.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:30   #1174
ewel28
Rozeznanie

Cytat:
edit: na zbicie progesteronu dostałam bromergon 1/2 tabletki wieczorem przez 2 miesiące, kto miał prolaktynę to wie ile ma skutków ubocznych, póki co po jego zarzyciu wczoraj czułam się jakbym była pijana u mdliło mnie okropnie
Ja brałam ten lek na zatrzymanie laktacji i piłam go rano i wieczorem przez miesiąc, ogólnie byłam osłabiona i źle dlatego nie wiem czy to były skutki uboczne czy moje osłabienie. Też czułam się jak bym była pijana, strasznie kręciło mi się w głowie i kilka razy zemdlałam.
Stary 2012-01-18, 11:30   #1175
Maga83
Zakorzenienie

Sofciu Julcia jest prześliczna

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

a ja spieszę donieść, że Inutil leży pod oksyticyną i coś ją zaczyna ruszać (boli podbrzusze). Dostała dodatkowo czopek na rozpulnienie szyjki. Prosi i trzymanie kciuków
Kciuki mocno zaciśnięte, aż mi ciężko pisanie idzie

alonkaOO tez brałam bromergon przez 2 tygodnie, pierwszy dzięn to była masakra, nie mogłam się podnieść z łóżka, ale przez kolejne nie było problemu, ja to brałam rano i wieczorem. Ale mi gin powiedział, że jak to będzie na mnie źle działało, to mi zapisze podobny lek, droższy, ale bez tych skutków ubocznych

Edytowane przez Maga83
Czas edycji: 2012-01-18 o 11:31
Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:33   #1176
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn badania miałam robione dość dokładnie, bo było to na zasadzie znajomości, tzn tata pracuje w służbie zdrowia i mi pozałatwiał różne badania no i wiadomo jakoś tak większą uwagę na mnie zwracali...A odnośnie torbielki pisze mi tylko: w rzucie lewego jajnika mała torbielka o średnicy około 16 mm.

Ob w porządku, 11. U mnie jest to że rano mam 36,6 a w ciągu dnia wzrasta grubo powyżej 37. Dziś 37,6.

Tak, ja mówię o temperaturze ciała mierzonej normalnie.
Powiedz ginkowi o tej torbieli ale ona w miarę mała jest więc sama powinna się zmyć po @ bo ja miałam ponad 40mm i musiałam pauzować w staraniach jeden cykl....

heh...a ja OB mam 19

No właśnie a Kundzia podejrzewam że mówi o temp mierzonej waginalnie!! Ale Kochana nie przejmuj się tym po prostu taki Twój urok że masz nisko....ja za to w tym cyklu odrazu mam wyżej o 0,2...i nie wiem o co chodzi....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-18, 11:39   #1177
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:

co do kuchni to nie leje mi się z pod okien , nie mam żadnego kaloryfera w kuchni bo mam podgrzewaną podłogę - polecam rewelacja.

jak chcesz więcej fotek kuchni to słuzę pomocą[COLOR="Silver"]
to poproszę o więcej zdjęć. robią nam dopiero prąd ale musimy wiedzieć, gdzie co będzie, żeby gniazdka zamontować w dobrych miejscach. I może skuszę się na ten blat pod oknem.
A odnośnie ogrzewania podłogowego to na pewno będziemy mieli w łazience, w kuchni też chcę - na co fachowcy powiedzieli, że się nie robi jeśli kobieta ma żylaki (mam jednego malutkiego) nie wiem czy w to wierzyć
Ciepło macie w kuchni, tzn. jeśli jest tylko ogrzewanie podłogowe?
Nie trzeba jeszcze kaloryfera?

Cytat:

a ja spieszę donieść, że Inutil leży pod oksyticyną i coś ją zaczyna ruszać (boli podbrzusze). Dostała dodatkowo czopek na rozpulnienie szyjki. Prosi i trzymanie kciuków

Wytrzymaj Kochana, jesteśmy z Tobą.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 11:41   #1178
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
cookie - tak tak darłam się wniebogłosy , że umieram ;/ tak bolało .

Trzymam za dziewczyny aby nie cierpiały tylko szybko pchały
nie strasz ciasteczka jak się skupisz na dobrym oddechu i rzeczywiście dobrze się oddycha to jest ok - takie moje doświadczenie, jak wpadałam w panikę i mówiłam mężowi że źle oddycham ( oddychałam płucami ) to bardziej bolało

co do temperatury to normalnie mierzoną mam zawsze ok. 35,5 i to już od kilkunastu lat

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-01-18 o 11:43
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:47   #1179
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
nie strasz ciasteczka jak się skupisz na dobrym oddechu i rzeczywiście dobrze się oddycha to jest ok - takie moje doświadczenie, jak wpadałam w panikę i mówiłam mężowi że źle oddycham ( oddychałam płucami ) to bardziej bolało
Wlasnie sie boje , ze spanikuje.... ehhh zobaczymy....
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:54   #1180
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
właśnie głupia byłam bo wzięłam koło 6, bo o 20 biorę antykoncepcję i pomyślałam że jak mam wymiotować to lepiej wcześniej go wziąć ale dzisiaj koło 23 wezmę, przed samym snem

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
to poproszę o więcej zdjęć. robią nam dopiero prąd ale musimy wiedzieć, gdzie co będzie, żeby gniazdka zamontować w dobrych miejscach. I może skuszę się na ten blat pod oknem.
A odnośnie ogrzewania podłogowego to na pewno będziemy mieli w łazience, w kuchni też chcę - na co fachowcy powiedzieli, że się nie robi jeśli kobieta ma żylaki (mam jednego malutkiego) nie wiem czy w to wierzyć
Ciepło macie w kuchni, tzn. jeśli jest tylko ogrzewanie podłogowe?
Nie trzeba jeszcze kaloryfera?

Wytrzymaj Kochana, jesteśmy z Tobą.
mam jeszcze kaloryfer, wszystko da się wyliczyć, w projekcie powinnaś mieć jaka jest potrzebna moc ogrzewania w danym pomieszczeniu i na tej podstawie ustala się wielkość, grubość i ilość grzejników, jak będziecie wstawiać "na pałę" to może się okazać później że dane pomieszczenie jest niedogrzane albo można się w nim udusić najlepiej zapytać fachowca

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:54   #1181
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Wlasnie sie boje , ze spanikuje.... ehhh zobaczymy....
hihi bedziesz się pilnować bo jak jeden skurcz sobie odpuściłam i panikowałam to na następnym już się pilnowałam.

U nas p Beatka mówiła, zawsze na zajęciach żeby kierować oddech w miejsce bólu (żadna z nas nie wiedziała o co chodzi ) ale tak sobie to kierowałam i pomagało może to kwestia psychiki

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 11:56   #1182
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
julka

dzien dobry
Slodka Julcia jest Witamy na świecie
Gratulacje dla mamusi

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 12:01   #1183
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
super sprawa ja właśnie żałuję że nie zrobiliśmy po drugiej str kuchni tzn pod oknem właśnie....bardziej mi się podoba no i bez problemu później bym miała ze zrobieniem przejścia!! a tak to lipa będę musiała piec i płytę gazowa eksmitować w jakieś inne miejsce chyba na sufit haha......

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-18, 12:17   #1184
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
może to kwestia psychiki
Moze i tak... Ja wymiekam w tych kwestiach
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 12:23   #1185
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie głupia byłam bo wzięłam koło 6, bo o 20 biorę antykoncepcję i pomyślałam że jak mam wymiotować to lepiej wcześniej go wziąć ale dzisiaj koło 23 wezmę, przed samym snem
antykoncepcja?? czyli co nie staracie się póki co??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 13:07   #1186
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
mam jeszcze kaloryfer, wszystko da się wyliczyć, w projekcie powinnaś mieć jaka jest potrzebna moc ogrzewania w danym pomieszczeniu i na tej podstawie ustala się wielkość, grubość i ilość grzejników, jak będziecie wstawiać "na pałę" to może się okazać później że dane pomieszczenie jest niedogrzane albo można się w nim udusić najlepiej zapytać fachowca
dziękuję za poradę
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:09   #1187
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:

nie, ja mierze normalnie temp pod pacha...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:55   #1188
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry!
Sofcia gratuluję!!! Piękną masz córeczkę.
Inutil, Amilcia trzymajcie się dzielnie.
Cytat:
moje córcie, jedna mała snowboardzistka
Śliczne dziewczynki.
Cytat:
bacha wychodzi do domu dzisiaj

Cytat:
Wszystkie badania wychodzą książkowo, wczoraj miałam jeszcze tomografię jamy brzusznej robioną. Wyszedł mi jakiś torbiel na jajniku na 16mm? Myślicie, że powinnam zgłosić to swojemu Panu ginekologowi?
Powoli wszyscy zaczynają sądzić, że może ta podwyższona temperatura ciała to moja normalna temperatura tylko dziwne jest to że to wciąż idzie w górę, bo codziennie mialam w granicach 37,3, a od kilku dni wzrasta do 37,5-6 i naprawdę czuję się bardzo słabo...już nie wiem co robić:/
Jej, biedna jesteś. Mam nadzieję, że szybko do czegoś dojdą. A o torbieli powiedziałabym ginowi, na wszelki wypadek.
Cytat:
Nie wyjaśnili dlaczego?
Mnie też się marzy ogrzewanie podłogowe.
A u mnie pierwsze @ po #. Wreszcie przylazła.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:57   #1189
zebrawpaski
Zakorzenienie

Witam!
Uściski dla Sofci i małej Juleczki - GRATULACJE!
Inutil- trzymamy kciuki, Klusek wyłaź!
amilcia- jesteśmy z Wami może Daria się namyśli i postanowi niebawem wydostać się

Nitka- barszcz do krokietów się nie nadawał był na słodko ze śmietaną i ziemniakiem, zostało trochę na dzisiaj
Zapisałam się na SR do p. Beatki, nie wiem na 100% gdzie będę rodzić, nie myślę o tym na razie ale raczej pójdę Twoimi i Natali śladem i poproszę o asystę p. Beatką (mam nadzieję, ze nie bedzie na urlopie0 termin mam na 25.06)

Neska

Katka- koniecznie powiedz ginowi o tych zmianach

Maga- dobrze, że już pierwsza wizytę w pracy masz za sobą

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:01   #1190
Lucy1111
Zakorzenienie

spieszę z kolejną wiadomością od Inutilka...
Więc tak:

Po oksytocynie rozwarcie osiągnęło całe 2cm :/ Skurcze były, ale bardzo delikatne. Na dzisiaj to wszystko. Albo samo coś ruszy, albo jutro będą przebijać pęcherz z wodami....
Generalnie nie jest aż taka wkurzona, cieszy się, że chociaż coś się ruszyło.... Ale w życiu nie przypuszczałaby, że przyjdzie jej tyle czekać... Dziś już w końcu 18.stycznia, a termin był na 9.01

No nic, trzymamy dalej kciuki

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
A u mnie pierwsze @ po #. Wreszcie przylazła.
no to pijemy
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:08   #1191
zebrawpaski
Zakorzenienie

maksi- jak ja Ci zazdroszcze takiego urzadzania w nowym domu, Nita a Tobie, że już masz urządzony. Ja podobnie jak agatka- chciałabym mieć ogrzewanie podłogowe w łazience i w części kuchni, która będzie zaraz obok łazienki, niestety nie wiem na ile to będzie możliwe bo przy remoncie starego domu trudniej pewne rzeczy wykonać, nasze mieszkanie jest na piętrze, wylewki są zrobione- nie wiem czy będzie się dało je kuć...A czeka nas wymiana całego CO w całym domu
A na podłogowym ogrzewaniu w kuchni bardzo mi zalezy- chciałabym wtedy zrezygnować z grzejnika pod oknem bo inaczej będzie przeszkadzał i kuchnia będzie nieustawna...musiałabym mieć część mebli i sprzetów z lewej str kuchni a cześc z prawej a ja tak nie chcę, chcę aby meble stanowiły ciąg, albo podkowa albo chociaż taka litera L, inaczej wiecznie będę miec nachlapane na podłodze jak będę mieć z jednej str zlew a z drugiej piec i będę się przemieszczać z opłukaną marchewką na drugą stronę kuchni aby ją do rosołu dorzucić
sama kuchna tak naprawdę jest mała więc myślę, że podłogówka wystarczyłaby, w rachubę wchodzi zwalenie części ściany kuchennej w stronę przedpokoju który jest wąski i zaraz na przeciw kuchni byłby salon...
eh, to takie moje wymysły a wszystko w praniu wyjdzie....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-18, 14:08   #1192
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Na dzisiaj to wszystko. Albo samo coś ruszy, albo jutro będą przebijać pęcherz z wodami....
Generalnie nie jest aż taka wkurzona, cieszy się, że chociaż coś się ruszyło.... Ale w życiu nie przypuszczałaby, że przyjdzie jej tyle czekać... Dziś już w końcu 18.stycznia, a termin był na 9.01
dla mnie to jest szok. i jakoś strasznie brzmi to przebijanie...
Trzymam za Asię kciuki.... Klusio, fajnie mamy, chodź wreszcie!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:15   #1193
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lucy- ja się dołączam bo napewno pijesz coś co mi wolno
shehz
inutilku-- cierpliwości, faktycznie musi się kobieta wyczekać na tego Klusia

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

my wczoraj byliśmy u znajomych - inch syn ma 3 miesiące
Gdyby nie to, że rośnie w mnie dziecko nie byłaby to łatwa wizyta...

Rano byłam z siostrą na ciuchach, chciałam gacie ciążowe ale nic szczególnego nie było, kupiłam kilka innych rzeczy - właśnie się piorą, w sobotę chyba uderzę jeszcze raz za spodniami
Przyglądałam się ostrożnie dzieciowym rzeczom i widziałam mnóstwo mam z brzuchami grasujących między wieszakami z małymi ubraniami
Zapytałam siostry czy przyjedzie ze mną kiedyś na takie łowy a ona mnie sprowadziła na ziemię mówiac "Jeszcze masz czas na takie zakupy". Kocham ją

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-18, 14:26   #1194
agatkaa1
Zakorzenienie

Inutilku ahh uparciuch z tego Kluska!!

Zeberka heh a my robiliśmy wszystko od podstaw łącznie z wylewką prądem i ogrzewaniem i mówiłam że chce ale mój Tż nie podłapał tematu a tata tym bardziej mnie zlał no i ogrzewania brak....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-18, 14:32   #1195
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko- my wszystko będziemy przerabiać, tyle, że nie wiem czy ogrzewanie podłogowe na piętrze to dobry pomysł- w nowych domach raczej stosuje się je tylko na parterze, no i nie wiem czy będzie dało się te wylewkę kuć- możemy spaść teściowej do kuchni

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-18, 15:06   #1196
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Julka śliczna....

BASIU Tobie również gratuluję...
Stary 2012-01-18, 15:28   #1197
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
agatko- my wszystko będziemy przerabiać, tyle, że nie wiem czy ogrzewanie podłogowe na piętrze to dobry pomysł- w nowych domach raczej stosuje się je tylko na parterze, no i nie wiem czy będzie dało się te wylewkę kuć- możemy spaść teściowej do kuchni
a po co kuć wylewkę?? można położyć na starą nową!!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-01-18, 15:38   #1198
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko- niby tak, nie znam się za bardzo ale wydaje mi się, że tam pomieszczenia są dziwnie niskie, truchleję na myśl o podwieszanych sufitach, że dodatkowo "skrócą ściany" a druga wylewka to dopiero uderzałabym głowa o zwisająca lampę a może mi się tylko wydaje, pozatym zgubi się poziom przecież oprócz kuchni i łazienki jest kilka innych o wiele większych pomieszczeń na piętrze gdzie nie chcę podłogowki a musiałabym tam też robić drugą wylewkę aby było równo z kuchnią i łazienką

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

wczoraj kupiłam "murator" bo tam w lutowym numerze sporo artykułów o wyborze okien Tz sie zachwycił, dzisiaj jechał z Teściową do lekarza i zabrał aby czytać w poczekalni

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-18, 15:42   #1199
agatkaa1
Zakorzenienie

Zeberka a to już inna bajka.....

Basiaaaaaaaaa jak się czujesz??jak Tobiaszek i jak Kamil????? wstawisz Nam jakieś foto ??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-01-18 o 17:18
Stary 2012-01-18, 17:35   #1200
BERBIE
Zakorzenienie

w końcu doczytałam... wczoraj nie miałam jak się odezwać, bo w pracy znowu masa zajęć, a wieczorem kurier przywiózł mi zamawiane zdjęcia, 530 sztuk... cały wieczór segregowałam i wkładałam do albumu. jeszcze nie skończyłam...

gratuluję Sofci słodkiej córeczki. czekam na resztę pociech.

co do podłóg to mi się też marzy ogrzewanie podłogowe, ale czy kiedyś takie będę mieć to się dopiero okaże.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

basiu pewnie doczytuje...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości